Snart sticker jag ..

Håller på och sminkar mig förfullt. Jag ska möta Sanna och Amanda på Ica och köpa med oss lite godsaker innan vi cyklar ner till Frida. Har ännu inte bestämt mig outfit än. Bråttom bråttom! Vi ska mötas klockan 7, så jag har 40 min på mig..

Kanske vi ses ikväll på Slicken då? :)


Mys middag hos Frida ikväll ;)

Hej bloggen! Nu är jag klar med mina kunder för idag. Jag hade en utväxt på morgonen och efter det en klipp. Det har gått jätte bra. Det var ju sista kundpasset här idag. Känns lite sorgligt :( Har precis ätit och nu kommer jag vara assistent tills vi slutar klockan 3. Längtar hem! Jag och Sandra Sundberg ska på stan när jag kommit in till Gävle. Sen blir det hem och dona lite och fixa sig. För ikväll så ska vi hem till Frida på middag och ha vinmys med tjejerna och sen ev slicken. Ska bli jätte roligt och träffa Amanda som kommer hem från Sthlm idag.

Vet dock inte vad jag ska ha på mig :( Men mina nya boots är iallafall GIVNA
Igår hade vi jätte mysigt hemma hos Carran. Det var jag, Carran, Eve, Gabbe, Mehtap och Sara. Resten kunde inte vara med :( Men vi hade jätte roligt och vi fixade med massa hemlisar :)

My boots are made for walking

Hade ingen tid för bloggning igår. Fixade Ewe och Lovisa på skolan och båda blev supersnygga. Jag ska ju ha Ewe till FC-provet nästa tisdag. Då ska jag göra röda slingor på henne och igår gjorde jag henne bläcksvart över hela håret. När jag kom hem gick jag och Matte på en lägenhetsvisning med det blir inget där eller. För mycket pengar och för mycket att göra. Sen åkte jag hem och gjorde lite god mat och Frida och Jenny kom hem till mig. Jag hjälpte Frida med hennes dräkt till på lördag. När vi var klara åkte och och Jenny hem till min mamma, sen pappa och sen hem till hennes mamma och letade efter massa Halloween prylar. Fick med oss massa bra grejor :) Så nu är det bara att exprementera lite, sen ska nog det där blir hur coolt som helst.. Visst Jenny?

Nu är jag i skolan och har precis ätit. Blev färdigmat idag (inte så gott). Men jag blev mätt iallafall. Idag är jag assistent och ska ta tillfället i akt och träna på Kortafton till FC-provet. Jag är faktiskt nervös, fast det inte är så viktigt som man kan tro. Vi gör ju provet för att vi ska få träna inför Gesällprovet om 1,5 år och för att vi ska få veta vad vi behöver träna på tills dess och så. Men ändå.. Man vill ju göra så bra ifrån sig som man bara kan.

Ikväll ska jag sova kvar här, hos Carran. Vi ska göra massa myssaker och umgås. Ska bli jätte kul. Det är ju knappt en vecka kvar nu bara. Sen splittras vi ju :( Kommer sakna er tjejer världsa mycket!!!

Idag har jag på mig dom nya bootsen, dom är hur sköna som helst och jag är snart lika lång som en giraff ;)
Ha en bra dag. Massa kärlek ♥ 


Gullunge

Sista inlägget innan vi går och lägger oss.

Malins dotter, med världes sötaste kommentar ikväll,
-Mamma, varför säger dom Robbot Arsel på tv?

Gissa vem hon mena? Haha.. Så himla söt

Grym låt

Här kommer nyaste låten från Lady Gaga. Den är riktigt riktigt bra!



Min bunny

Ja, det är visst inte bara jag och Amanda som vill vara Bunny på Halloween. Se själv!


Lite mer partybilder

Här bjuds det på lite mer bilder från i lördags, fast dessa kommer från Lovisas kamera.














Min dag

http://gd.se/lucia2009 här kan ni gå in och rösta på årets lucia och självklart ska ni rösta på min lillasyster Josefine.



Idag har vi haft ekonomi på skolan igen.. Piss tråkigt. Men vi har pratat mycket om annat och fikat också. Sen kom till min förvåning Macko, Alex och Fäger och hälsade på Malin och mig på skolan. Riktigt roligt.. Så visade Malin runt dom i våra fina lokaler och framför allt dockrummet, där Alex fick se sina tvillingar :P Sen gick dom runt lite på stan tills vi slutade och vi åkte bil med dom hem. Så skönt att åka bil. Det går så mycket fortare.

Imorgon ska vi åka bil igen. Ewe och Lovisa ska följa med till skolan och vara mina modeller. Det kan behövas om man säger så :P Närå tjejer! Men då åker vi i Ewes bil iallafall och Malin och Elin kunde också åka med. Perfekt ju!

Har precis sett nyaste DH!! Så sjukt bra och spännande. Vill bara titta på 100 avsnitt i rad. Blir så arg när det är slut och så vet man att man måste vänta en hel vecka tills nästa :( Bill är här nu och kollar på hockey med Matte. Trevligt.. Ska vara lite social nu..

Men innan kommer det en dålig dagens. Hade så bråttom i morse.


Alltså, jag och pizza beställningar!

Jag är helt otrolig.. Jag är sämst på att ringa och beställa pizzor.

Nyss ringde jag till La Familia och skulle beställa,
"Hej, jag skulle vilja ha en Ciao Ciao och en Capriccosa med champinjoner".. (Tystnad)..
Bara det att Capriccosan bara innehåller skinka och champinjoner redan. Jag skulle ju ha Salami utöver.. Haha .. Både pizza killen och jag börja as garva. Jag menade självklart salami.

Samma en gång förut.
Ja ba: Hej, det är Denice ... (lång tystnad) Ja, ja skulle vilja beställa två pizzor..
Haha.. Skiter väl han i vad jag heter.. Heh Så typiskt mig

Nu ska ja gå ner och hämta dom iaf :P

Live!

Man får lite ångest att man bara varit inne idag. Men jag behöver det. Eftersom veckorna är så hektiskta. Speciellt dom här två sista veckorna nu som väntar mig. Sen är det slut på pendlandet. Den 5 november går vi ut :) Kommer sakna tjejerna så mycket bara :(

Har iallafall kollat på en sjuk sjuk film, som heter "Live!" Alltså.. Den är sjuk. Dom tävlar om 5 miljoner dollar i ett program. Dom är 6 st, och bara 5 kan vinna. Man ska sätta en pistol mot huvudet och trycka av. Men det är bara en kula i av 6 möjliga chanser.. Så en måste ju dö.. Hur konstigt som helst. Ett människoliv är ju inte värt 5 miljoner.. Hur kan dom ställa upp?! Ja vet att det är film.. Men ändååå


Vimmel som alltid

Vimmel från igår

Lovan & Malin


Odd och Matte (killen imitten har jag ingen aning om)


Lovisa, Odd och Malin


Glada Matte


Jag och Lovan


Alex och Ruzze höll ställningarna i Rosa

En grymt lyckad kväll iallafall.


Godmorgon

Va skönt stt man fick mysa en timme längre i sängen imorse. Men nackdelen är ju att det kommer bli mörkare mornar :( Nu sitter jag i soffan och har tagit hit täcket och kuddarna och ska ligga här och mysa och kolla på allt bra som är på tv. Har precis kollat klart på Emil i Lönneberga. Får se vad som kommer efter. Älskar nya SF kanalen :)

Igår var vi hos mig hela kvällen hos firade Lovisa innan vi gick ner på Goya. Vi hade grymt kul igår och jag var bara salongsberusad.. Kanske hur skönt som helst. Plus att jag höll mig från att köpa något på Goya också. Vi träffade på Madde och Sandra inne på Goya också :) Super skoj.

Här kommer lite bilder från mig.

Min lilla 20 årig


Lillen, Diana och Malin









Kolla in



Kan man vara kär i skor?

Tre små apor vinet och en par nya skor fick jag med mig hem. Vinet drack jag för första gången med Sandra förra helgen. Riktigt gott! Och bootsen. Kanske hur coola som helst. Blev inlove direkt. Jag tänkte verkligen inte köpa dom, men Lullen och Elin var ju där och dom bara: Denice, som tillhör dig, köp dom och jag kunde inte stå emot. Jag ville ju ha dom! Men nu är dom mina! Kanske bästa köpet på länge. Dom ska jag ha ikväll ;) Den kan jag lova! Dom kostar endast 599:- på Dinsko. Kommer bli ett par favoriter under höst och vintern. Perfekta när man ska gå i snö;) hehe



Vet inte vad jag ska ha till än. Har ju ett tag till på mig att bestämma mig.
Ikväll ska vi iallafall fira Lovisa som fyllde år i måndags. Malin, Diana och Lovan är förtillfälligt på Fjärran och myser i bubbelpoolen kan jag tänka mig. Jag kunde inte följa med, ska möta upp dom lite senare. Jag vet inte riktigt än vilka det är som ska med ikväll. Det blir kul vilket som :)

Moa stackarn ligger ju sängliggandes efter gårdagens bravader, men ska förmodligen med oss ikväll ändå :) Eller hur Mois?

Har precis hoppat ur badet. Så skönt och bara ligga och slappna av och lyssna på min radioanka:)

På väg ..

.. Nu kilar jag!


I´m so good

Har verkligen haft fullt upp så jag har inte hunnit med att blogga något. Men nu äntligen har jag lite tid över till datorn innan jag ska springa ner på stan en sväng och gå förbi systemet och lite butiker.

Igår hade jag min sista praktik på salongen. Känns så konstigt att nästa gång jag kommer vara där så kommer jag jobba där, iiih! Så himla roligt.. Jag trivs jätte bra med tjejerna och dom säger till mig och hjälper mig hela tiden. Så jag känner mig verkligen trygg. Jobbade i mina kilklackar igår.. Älskar dom! Dom känns inte så höga, men efter 8 timmar på salongen igår värkte mina fötter när jag kom hem. Blir nog inte så mycket jobb ändå med dom framöver.  Igår klippte jag Sanna och Ewes mammor, Malin, färgade Diana och Sannas mamma fick massa slingor också. Alla var helnöjda :) Jag älskar frisöryrket!! Jag har verkligen verkligen hittat MITT yrke!!

Har blivit lite shopping också. I torsdags inhandlade jag nya leggings som jag diggar totalt. Det är ett par ormskinnsleggings från H&M, 249kr. Tänkte köpa som på Gina först, men dom var slut i Gävle (Såg dom tidigare i Falun). Men sen när jag hittade dom på H&M så tycker jag att dom är mycket coolare och passar mig bättre. Gina-leggingsen var i gråa toner och mina från H&M är mer beigea toner. Matrialet är strävt och det känns som man har två ormat på benet ;)



Igår köpte jag (eller rättare sagt mamma ♥) tyg till min Halloween dräkt, fliselin, tråd och dragkedja. Jag och Amanda sydde ju våra Bunnydräkter förra året. För Amanda gick det ju som på räls, men jag är inte riktigt så duktig.. Själv ville man elda upp tyger, riva sönder mitt hår och kasta ut Amanda från balkongen. Kommer ihåg att Sandra var med när vi sydda också.. Och dom bara skratta åt mig. Vet inte hur många gånger jag sydde fel igentligen. Men jag tänkte att jag skulle prova iår igen. Fast nu utan Amanda. Förstår ni? Hehe

Men nu kommer ni kanske bli förvånade.. Jag satt igår, från halv 8 kanske.. till halv 1 på natten, och sydde på dräkten. Tog ju fram förra årets och tittade på den. Men faktiskt.. Så sydde jag inte fel en enda gång!!! Jag tog det lungt, samlade nerverna och bara kände: Gud va duktig du är Denice! And guess what?

JAG ÄR KLAR


I år ska vi vara rosa bunnys tillsammans jag och Amanda. Ska bli super kul! Hon har inte börjat med sin än, men när hon sätter igång så går ju det hur fort som helst. Men visst har jag varit duktig då? Nu behöver jag inte fundera och stressa med dräkten under veckan.. För jag har ändå fullt upp, med allt till FC-provet på skolan och avslutningen.

Gårdagens outfit (Klart jag hade mina ormskinn)




Nu ska jag fixa lite mitt nylle lite, sen bär det ju av mot stan.

Tick tack .. Look at the time

Nu är jag färdig med Anne och maten står på bordet. Ska slänga i mig det lite snabbt och sen ska jag till Interpool med Lovisa, Malin och Diana och dricka lite vin och prata massor :) Ska bli så kul och träffa henne igen.

Kanske ses vi? :)

10 minuter kvar

Nu är alla klara med sina kunder och vi väntar på att få sluta.. Sitter med kaffet i handen. Har gått bra idag ändå. Sista timmen har jag och Ewe rakat dockor så där snyggt (not) som killarna jag visade från London. Hehe

Hinner nog en sväng på stan innan tåget.

K som i Kalle A som i Anders O som i Olle S som i Sandra

Hej på er skitkorvar. Nu sitter jag i skolan.. Har en liten rast nu, själv :( Vi har kunder idag. Imorse var vi 4 st, på 8 kunder. Alltså.. 2 försovningar och resten sjuka :( Kaos! Men nu har allt löst sig.. (tror jag) Vi får jobba arslet av oss och avboka 2 :( Och alla är inte sjuka heller.. Så dåligt!! Men men

Nu ska jag dricka lite kaffe. Har redan hunnit med två klippningar, sen efter lunch har jag en till :) Bara tjejer idag.

När jag kommer tillbaka till Gävle idag vid 5 så ska jag klippa Sarahs mamma Anne. En snygg page blir det nog :P Sen vill jag träffa Lovisaaa!! Hon har kommit hem och gud vad jag har saknat henne.

Vi hörs sen Pussss

Denice tipsar

H&M redo för kaos. Bara en månad kvar till Jimmy-Choo släppet på H&M. Kolla in reklamfilmen här

Speciella armband
De 160 första i kön får ett armband som ger dem access till den utvalda Jimmy Choo-avdelning, där du kan shoppa damskor, väskor och accessoarer. Du som inte får ett armband, får tillgång till dam- och herrkollektionen, och efter två timma, får du tillgång till den speciella accessoaravdelningen.

 

Nytt för i år är även att du bara får köpa en produkt av varje sort, och alltså inte handla på dig flera väskor, plagg och skor.

Tänk dig att ha några av dessa skor. Åh.. Jag skulle verkligen vilja vara en av dom 160.


Höstskor från Scorett med snygga detaljer :)
Spännen, nitar, fransar och kedjor (I love). Scorett satsar på detaljer i höstens och vinterns skokollektion, kolla in dessa. Metallic är det som gäller. Detta är en bra början. Dessa är lite mer silvriga, men super snygga.

Mina 8 bästa tips och kap:



Mitt sammets tips: Blå kjol från Topshop 240kr.
Mitt axelkap: Blå paljettklänning med axelvaddar från Topshop 540 kr.
Snygg nitjacka: Jacka med nitar från H&M 1 499kr.
Mitt paljett tips: Leggings från H&M 150kr.
Het höstjacka: Arméjacka från H&M 349kr.
Mitt pälstips: Fuskpäls från H&M 499kr.
Overknee kap: Svarta lårhöga stövlar med nitar och tofsar från Asos.com 1 680 kr.
Skotips: Svarta ankelboots med klumpig klack från Dinsko 499kr.


Onsdag kväll

Vi börjar med en Dagens:

Idag kör jag på mina snygga boots från Deishman, leggings, Lila tunika från Gina, Leopardtröja från Vila, skinnjackan från H&M, stickad halsduk från Åhléns och min pälsväst från Gina. Har även haft min äskade fransväska till som är så perfekt. Jag får plast med allt i den. Den är från Vero Moda by the way.

Fick även med mig massa produkter hem från skolan. Som tack för hjälpen med städningen osv så fick vi dela på produkterna som fanns kvar på skolan. Hur bra som helst. Vi fick välja en varsin produkt i taget och jag fick jätte bra grejer med mig hem. Alla produkter kommer från Grazette.



Lillasyster har blivit uttagen till Luciakandidat. Så himla roligt. Och om ni lyssnade på klippet jag la in på henne för någon vecka sedan så har ni ju hört hur duktig hon är. Så nu måste ni hjälpa mig att rösta på henne. Hon måste vinna det här och bli Gävles lucia. För hon är bäst.




Ekonomi..Blää

Trodde aldrig att jag skulle sitta på en ekonomilektion igen.. Men det gör jag. Jag förstår att jag bytte områda. Det är så tråkigt. Men idag har vi fått en uppgift att starta en salong och räkna ut allt som man behöver. Listan är oendlig. Hehe

Ska ta halv 5 tåget hem idag. Så sköönt!

Så.. Nu ska ni få massa bilder!

Här kommer bilderna från min kamera sen igår.












Det var alla jag hade :) Visst var dom fina. Fast det var många, många mer me d.
Nu håller jag på och kollar på Twilight. Sen blir det sovdags. Är för trött för att kolla, men jag kan inte sluta. Den är så bra .. Det nyaste DH som jag såg idag iallafall.. Säger bara Ååååh!!! Hehe, Godnatt ♥

One more

Hittade ännu en till vimmelbild.

Jag och Natasha

Så coolt

Här kommer lite bilder som jag fick av Tom från London. Så nu killar och tjejer är det bara att köra på det absolut hetaste här ;) Om ni nu vill vara först :)




Micheal Jackson. Någon som ser likheten? Skit snyggt gjord




Denna älskar jag.. Enkelt och as coolt. Samma på han neranför.





Det här är en tjej.




Detta hjärta är också sjukt coolt





12.37

Vi alla är riktigt trötta idag. Tur att vi har segdag med Tom. Han har precis kommit hem från en visning i London. Så nu ska vi få se alla bilder :)

Undra om det är gratis mat på Sibylla idag föresten?

Två vimmelbilder från i lördags :)



What a day

Nu är vi hemma hos Carran, håret och sminket är borttaget. Så skönt. Min frilla har varit så tung. Hehe
Dagen har verkligen varit jätte rolig. Vi har tagit massa bilder med en systemkamera. Så vi får vänta med alla visningsbilder. Men jag har två till från webcamen. Grazette är ett märke som våran lärare Anna jobbar med och det var också hon som var våran boss idag. Hon bestämde allas hår och makeup. Skit duktig! Alla har varit jätte nöjda och glada. Det är en riktig kick att gå ut på podiet. Jag var med i långhårsgruppen. Sen hade vi blonthår, mörkt och rött hår. Ni kommer få se sen. Har lite bilder från min kamera innan visningen också. Men dom lägger jag in imorgon.




Gårdagen då.
Vi var ju och badade på Sanvikenbadet. Hur kul som helst. Vi hade rejs i röda och samlade vatten i forsen. Sen hoppade vi 5an och åt massa skit :) Sen när vi skulle åka där ifrån stod Jessica och Natasha utanför och rökte och vi andra hade hoppat in i bilden. Så ser dom en skummis som går runt och kollar in bilarna på parkeringen. Han kollade lixom i dom. Sen hoppar dom in i bilen och vi åker iväg. Då kollar vi bak på han innan vi tänker köra där ifrån och då öppnar han en bildörr, stäcker sig efter något och stänger dörren igen. Anders tvärnitar och Matte kliver ur: Du, är det din bil eller? Han säger ja och forsättar därifrån. Skit skumm. Matte märker att något är fel och går efter. Anders hoppar också ur. Killen bara fortsätter och går, med luva och tittar ner i marken. Han håller även handen i fickan där han håller i något. Den jäveln snodde ju något ur bilen. Jessica springer iaf ut och tar regnr på den. Sen åker vi efter killen. Anders ringer polisen och Matte går fortfarande efter och filmar honom och ger även signaliment under inspelningen. Sen hoppar matte också in i bilen men vi kör ändå efter. Sen går killen runt ett hus 2 varv och sedan går han mot parken. Matte och Anders hoppar ur och smyger efter. Hehe Men dom fick inte ta honom sa polisen.

Sen hör vi sirenerna och då fattar väl killen. Han börjar iallafall springa och Matte och Anders efter. Polisen är forfarande kvar i telefon och säger åt Anders att springa i fatt och ta honom. Lite försent kanske.. Killen sprang huur fort som helst. (Typ för livet) Hehe Grabbarna följde ändå efter hur långt som helst. Men hann aldrig ifatt. Så jävla tråkigt.. Vi ville ju verkligen ta den jäveln. Sen mötte vi upp polisen och fick lämna all information. Sen åkte vi runt och letade lite till. Men han var spårlöst. Jävla skit. Om vi bara fått ta honom från början.

Aja, kul var det iallafall. Nästa gång tar vi dom jävlarna direkt. Sen åkte vi hem och gjorde Tacos och kollade på film. VILKEN DAG VA? :) Sen ringde Anna på kvällen och sa att jag skulle vara med på visningen för att Gabbe var sjuk. Det var inte meningen att jag skulle vara med. Eftersom jag har löshår och så.. Men det skulle dom lösa ändå idag och det gick ju jätte bra som ni sett.

Nu är jag sjukt trött i fingrarna och ska mysa med tjejerna och kolla på tv. Här ligger jag och Carran på en madrass och Jenny och Madde i sängen.
Godnatt mina söta. Hoppas ni haft en härlig lässtund :) Puss

Hårvisning

Hej alla. Har varit så sjukt stressigt hela dagen. Har inte tid att bestätta allt än. Vi är i Borlänge på Grazette visning och JAG är modell. Med nåra i klassen och massa andra. Hur kul som helst. Så vi har hållt på med alla modeller hela dagen och vi har även varit med och färgat alla och så. Nu är jag färdig och vi håller på och över att gå på podiet. Det är sjukt kul.. Men jag är jätte nervös.. Ni vet, tänkt och ramla? Peppar peppar ta i trä.

Så här ser jag ut just nu



Önska mig lycka till.. Nu kör vi.

Nu får veta mer sen.. Och allt som hände igår :) Puss

Här ska det vara en rubrik

Hej! Det har hänt mycket idag.. Är så uppe i varv. Tyvärr så hinner jag inte berätta något förns imorgon.. Nyfikna va?

Ska sova nu.. Måste vara pigg imorgon.

Godnatt och dröm sött gobitar


Godmorgon

Matte bara tokväcker mig och säger: Jag har Anders på telefon, vi ska åka och bada på Sandvikenbadet. Jaha säger jag och här sitter man i bikini beredd att bege sig av. Ska faktiskt bli skit roligt.. Var ju hur länge sen som helst man var på ett badhus.

Ni får bilderna när jag kommer hem igen.

Puss

Matchen är i full gång..

Hej igen sötisar. Nu sitter vi ett jäkla gäng hemma hos oss och kollar på hockeyn. Det är jag, Matte, Norling, Holmsten, Falk, Matte och Jessica. Jag ska börja fixa mig om ett tag. Men jag är fortfarande lite små seg. Har precis ätit en tallrik nudlar.. Åt inte ens upp allt.. Hur ska då kvällen gå? :) Åt i och för sig en hårdmacka med leverpastej också. Närå.. Men jag ska inte bli så full. Det blir förfest hos Sanna och sen får vi se om vi kanske hamnar på någon mellan fest innan krogen. Lite tveksam till de, det är ju så tråkigt väder.. Så man vill ju helst inte gå ut. Det blir Goya ikväll. Det bästa alternativet på lördagar. Ska bli jätte roligt. Har köpt en ny klänning som jag tror att jag ska ha också. Får se om det kanske blir en dagens innan jag beger mig.

Puss ♥

Partypinglor

Nu är jag hemma igen. Det är SATC filmen på Canal+ och man kan bara inte sluta titta. Den är så bra. Tänkte bjuda på lite bilder från igår också. Men först kommer gårdagens outfit.






Festbilderna




Pontus blev så överaskad

Det var verkligen lyckat igår. Hur roligt som helst. Pontus hade ingen aning. Tyvärr var jag inte med när han klev in på festen och alla skrek grattis. Jag skyndade mig direkt hem från praktiken (slutade 6) sen skjutade Jessica och Natasha ner mig. Tack för det, annars hade jag fått gått i regnet. Vi fick jätte god mat (spett, tzatziki, klyftor och sallad) och en välkomstdrink. Sen var vi kvar där till strax efter 12. Mötte upp Malin och Sara där nere. Vi hade sjukt kul igår. Vilket gäng vi var där nere. Älskar när det bli att man sitter runt ett stort stort bord och alla sitter med och bara har hur kul som helst. Blev rätt mycket bilder igår. Malin tog mest tror jag :)

Ska precis springa iväg nu, pappa ringde precis.. Vi ska till Tennstopet och äta. Ååh, då ska jag ta Ceasarsalladen. Muuums.

Lägger in bilderna så fort jag kommer tillbaka. Puss

Surprise!!!!!!!

Nu bär det av mot lite festligheter.. Ska på en överaskningsfest. Tell you more later..
Sen blir det nog slicken.

Ha en fin kväll. Ska ta massor med kort ikväll (försöka iaf)

Puss och kram ♥

Snyggt och praktiskt

Hej hej. Kom hem vid halv 9. Har sagt hejdå till Jenny. Känns så tråkigt att hon ska åka. Hon är ju min högra hand här hemma. Har hämtat ut mitt paket på konsum också. Äntligen hade mina smyckeshållare från Mihi kommit. Så nu har jug sorterat och donat i säkert 2 timmar. Mina smycken låg i en ihoptrasslad hög. Fyfan va drygt det har varit att trassla loss dom. Men nu har jag hängt upp det jag använder mest och jag är jätte nöjd. Vet inte rikigt än vart jag ska ha dom. Så dom får stå på mitt smink bord så länge. För luckan går ju att fälla upp på den, så det känns inte så smidigt att ha den där.. men vi får se.

Resultatet.
'






Nu blir det till och sova. Ska ju upp på praktik imorgon. Kom gärna in om ni har vägarna förbi :)
Godnattpuss ♥

Your dirty mind



It's just a lamp. What did you thnik it was?


Några till ..

Bilderna har jag tagit från Jennys dator.



Från våran första klassfest i ettan


Sandras 17 årsfest


Fest hos Tony


Fest hos Tony

Kubb på skolavslutningen i 2an

Halloween -06


Fest hos Froms i Bomhus

Lite bilder att titta på ..







Avskedsmyys

Jenny åker ju till Norge i natt med Sanna. Så nu har jag och emma och jenny lite avskedsmys för henne. Hon packar och va trackar henne som vanligt. Vi dricker lite vatten och kollar på Simpson. Hon har packat en fet fet resväska och hon blir borta i 10 dagar. Buhuu.. Im gonna miss you :(

Meen, ihelgen kommer Lovan hem. Det var ju verkligen på tiden. Dig har vi saknar som attans här hemma. Imorgon är det praktik som gäller på Hairteam. Sanna kommer klockan 10 för färgning. Sen får vi se vem som slinker in och vill bli tillpiffad.

Mina nya naglar. Det blev silver glitter den här gången ;)



Hörs senare. Puss Puss

091015

Jag har sett att förra inlägget har väckt många minnen, saknade relationer och frestelsen att få tillbaka sin nätta kropp. Jag älskar att kolla på gamla bilder, fast man nästan kan spy på hur man såg ut själv.

Tunnan hade svin många bilder.. Ska gå dit någon dag med ett usb och ta allihopa :) Nu tog jag bara dom vi själva var med på. Sandra ska också gå hem till sin pappa och tömma datorn på bilderna från 71an tiden. DÅ kommer vi att dö :) Lägger ut dom direkt när jag fått dom.

Om en timme ska jag möta pappa nere på Kina och äta lunch, bara han och jag. Mysigt :) Så innan det tänkte jag ta ett bad. Det känns mycket bättre i foten när jag badar. Hur kan det komma sig?

Talk to you later ♥


Riktiga jävla oldies

Jag kan inte få nog ♥ Bilderna säger med än miljoner ord. Och tyvärr så finns det inga ursäkter!


Snygga festkläder tjejer ;)


Ja, det går ju inte att beskriva hur fula vi är ..


Dig Anders ska vi inte ens prata om. Men du fick vänner tillslut du också!


Fadi och Apel kom äntligen ut ur garderoben (tillsammans)


Har nog aldrig haft så fina kläder.. Inte sant?


Vad hände?


Lill pullan då!




Fest hos Robban


Hos Tunnans mamma och pappa


Kolla in årtalet?


Jo men jag har alltid älskat att städa!


Tunnan i sitt favorit läppstift


Midsommar -06





Brännbollen under studentveckan



Frida på fest hos Tunnan, kanske 15 år gammal.


Tunnan, det är match förfan!!!!


Nina och Ella hade ett förhållande under den här tiden ..


Dom åt av samma tomat och ...


.. Dom kunde verkligen inte hålla händerna ifrån varandra.

Johanna Forsman kan nog berätta själv varför hon står med farbror polis!?


Nyår 04-05. Matte och jag hade varit tillsammans i 1 månad. Jag och Sandra var 15 år.



Apel var otrogen mot Fadi under åreresan. Sen blev det Tony och han efter de. Så snygga tillsammans!


Lillskitar!


Det går inte att beskriva denna bild.


Här fyller jag 18 år.


Då ville Sara ta all min uppmärksamhet och berätta att hon är starkast i hela världen.


Vem härmade vi? Hmm...


Här var dom forfarande ett par ..Still happy :P

Min tattoo uppritad på frihand av Danne.


Och här var konturerna gjorda.


På Jennys 18 årsdag


3 skabb, men en fin vänskap :)


Här kommer det lite midsommar bilder från -07..

Tyckte du Nina sprang roligt Frida?


Sandra kom knappt en meter innan hon ramlade.


Hoppa säck.. Ser ut att gå bra va?


Törstig Nina? Så grymt sugen på Cristians drink ..

Hahahaha Gamla Hangloose..


Sandra i sin page ;)


Apel frisserar Åke i Åre -04


Ska vi ens prata om min hårfärg? Näe jag vet inte vad jag tänkte!


Haha, Kolla in kommentaren i bubblan. Typiskt Tunnan!! Här går Matte i 8:an! Lilla plutt


Anders, du ska bara vara glad att jag tog med EN


Sandra, förlåt.. men jag var bara tvungen:) Hahaha sötis


Jossan... Amanda... känner ni igen honom?


Tunnan 18 år.


Gänget ute och festar .. Inga kommentarer

Dj Apel


Här är jag 16 år och Matte 19, sommaren -05.

Enjoy. Haha, jag och Sandra håller på och dör iallafall. Alla bilder kommer direkt från Tunnans dator.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Godmorgon! Farmor har precis varit här med lite mat. Sen har hon hjälpt mig att putsa fönstrerna och min spegel i sovrummet. Dom såg ju ut som skit, eftersom jag är så dålig på att putsa. Det blir bara ränder och suddigt..

Foten blir bara bättre och bättre. Det är så skönt. Imorgon blir det skola iaf :) Wooho!

Just nu sitter jag och äter frukost och kollar på en Johan Falk film. Dom är ju så bra! Fast Frank är bäst i filmerna :)

Kolla in min babe. Älskar det här fotot :)


The Notebook

Vi är hemma igen efter kalaset och nu ska vi se The Notebook. Kommer böla ihjäl oss men den är ju så himla bra så vi måste bara se den. Var ganska länge sen vi såg den sist. Det är så underbara skådisar också. Foten känns bättre med ska kolla upp den imorgon igen. Sen så förhoppningsvis ska jag till skolan på torsdag :) Jej! Sen är det praktik på fredag.

Detta hade jag på mig på kalaset iaf. Tröjan är ny och kommer från Vila. Oversize :) Love it!




Godnatt och dröm sött

Beslutsångest

Kan inte bestämma mig och jag ska sminka på mig lite, klä mig lite finare och fixa håret. Känns lite meningslöst, men ändå vill jag passa på när jag äntlgen går utan för dörren. Ligger ju bara inne och har hur tråkigt som helst och ser ut som en rishög ;)

Får se hur jag gör. Halv 7 ska vi iväg iallafall. Ska bli gott med lite fikabröd och kaffe :)


Jag och min babe

Nu blir det ...

.. Min berömda Ceasarsallad. Jenny ska äta med mig och Matte. Myyys!






Efter maten och Jennys kommentar: Denice, det här var den godaste Ceasarsalladen jag har ätit faktiskt! OM jag blev glad? Fruktansvärt :)

Jag är vaken

Sitter vid datorn nu med en rejäl frukost, vaniljyogurt med solrosfrön, sportmacka med ost och ett glas apelsinjuice ;) Tur att vi har en boxer alltså. Det är ju bara  s k i t på tv annars. Men nu finns det lite filmer att välja mellan. Det är så tråkigt att vara hemma :( Jag hade sett fram emot skolan den här veckan, eftersom jag var sjuk förra. Och så händer det här med foten? Orättvist!

I eftermiddag ska vi på kalas, Mattes lillasyster Emelie fyller 21. Får ringa efter specialstyrkan för att kunna frakta mig;) Närå! Men jag får väl hoppa på ett ben. Det tråkiga är att det tar sån lång tid innan det blir bra. Spyyr

Gamla godingar

Det här kanske var i sjuan. Då var det fest på 71an varje helg ;)


Ettan på gymnasiet. Trion samlad


Under inspelningen av Lusitania, här gick vi i tvåan.


Ella och jag på fest. Jag gick i ettan.


Åre -04. Utklädda, Ladys Night. (Malin, Fadi, Sandra, Apel, Nadina, Tony, Frida och jag)


Frida och Sandra, och Leo i magen ;) Leo är idag 3 år.


Jag och Frida 15 år. Det är sorgligt att vissa fortfarande har din kombination av hårfärg där Frida.


17 år gamla, på fest för första gången med bruna linser ;)


Skolavslutningen i 9an.


Skolavslutningen slutade så här ;)


Amanda gravid.


Förfest i Sätra. Ja, någon som ser en likhet? ;)


Jenny släppte en singel. Som sålde som smör ;)


Hon satt i finkan i 2 månader för stöld.


Där fick hon äta god mat :)


Sen hade vi en fest för henne när hon frisläpptes ;) Skönt att ha dig tillbaka!


Nu är hon pokerproffs och drar in miljoner.


Gamla laget, typ 12 år.

Nu orkar jag inte mer. Vi hörs senare. Hoppas något kort glädjer dig ;)

VILDASTE MAKTER

Vad är det vi ser?? Det snöar visst. Såg på Ansiktsboken att många skrivit det och Matte och jag bara flög upp ur sängen. Det var inte mycket, det kanske inte ens är snö. Men nu vill jag tro det eftersom så många säger det. Jo, det har snöat! Helt sjukt.

Matte säger att det heter Milda Makter, men visst låter det bra med Vildaste Makter också? Det har jag kommit på :)

 


2 x Denice Sköld

Nu är filmen slut och vi ska göra godnatt. Ja, iallafall Matte :) Jag tänkte sitta uppe ett litet tag till. Filmen var jätte bra och lite läskig. Vill se nästa snart..

Men imorgon blir det The Notebook. Jag och Matte ville egentligen se det idag, men vi glömde ladda ner den. Så jag får göra det imorgon istället.

Nyss var det ett freak som skrev till mig på Face och frågade om jag hade ringt han. Jag var inte änns vän med han, 45+ och ryss som jag aldrig sett i hela mitt liv. Tror inte att det var jag va?! Allvarligt.. Vad är det för fel på folk?

Medans jag skriver nu så kollade jag Face igen. Han har skrivit tillbaka. Han hade ett missat samtal från en Denise Sköld i från Malmö. Wierdo? Jag hade ingen aning om att det fanns en till Denise Sköld. Som tur var så stavades hon med S, så man fick någonting i fred iaf ;)

Nu ska jag kika runt på mina favoritbloggar :)


Smärta är ordet

Hej allihopa! Har hållit på med datorn i en timme nu. Den är inte lika snabb längre. Förstår inte vad som är problemet. Jag har kollat igenom den så gått jag kan, men hittar inge fel. Blir så less bara. Hur kan min lilla älskling göra såhär mot mig?

Jag sitter vid den nu iallafall, men det tar 100 år att klicka sig vidare :( Har kollat på DH idag och det är så spännande så att jag dör, och till de åt jag min underbart goda Ceasarsallad som jag själv gjort. Fyfan va grym jag är. Jag skulle kunna sälja den, det var precis som Tennstopets. Och den älskar många ;) Så det blir nog den ett tag nu.. Tills jag ledsnar :) Mmm.. Matte tyckte den var as god också.

Nu ska jag och Matte kolla på nästa Johan Falk film. Såg ju en igår med Sandra och Rickard, och dom är ju som Beck (att dom hör ihop). Jätte bra var gårdagens iallafall. Kommer inte ihåg vad den hette. Men vi började från början iaf. Kan jag rekomendera!

Blir hemma imorgon också. Har lindat foten hårt nu. Känns bättre då. Och så har jag undersökt mina ben. Har feta blåmärken på samma ställen, på båda bena. Får det inte att gå ihop? Hur fan ramlade jag så att det kunde bli så? Hehe.. Blir så less bara. Så tråkigt när det gör ont och vet vem hur länge jag kommer ha de då. Jag kan ju inte ha nå skor heller.. Bara foppa. SNYGGT!?!??!? Det är lixom bland det fulaste jag vet. Jag har ju iförsig Uggsen. Thank god!

Godnatt sweeties


God frukost till DH

Har så himla ont i foten, svullnaden har dock gått ner lite så nu ser det inte ut som en boll. Ringde rådgivningen och dom tror att det är en vanlig vrickning. Alltså, jag behöver inge krycker (Tur). Jag ska vila foten i två dagar, sen kan jag börja stödja mig på den när jag går. Fast det gör jag ju nu också. Annars måste jag ju hoppa på ett ben. Hehe

Har plockat och donat lite i lägenheten idag.. Vaknade vid 11. Har inte ätit frukost än, tänkte göra det till nya DH avsnittet som är på nedladdning. Sen skulle Sandra och Sanna komma förbi och tycka synd om mig :) Hehe

Jag och Amanda pratade om Halloween igår. Vad man ska vara och så? Jag vill minst gå på 3 HW fester. Sandra och Tunnan ska ju ha en av dom (Highschool tema). Undra vad man ska vara då? ;) Sen ska jag och Mandy nog vara Bunnys i år igen. Fast knallrosa kanske? Ville ju vara det förre året. Men det slutade med svart ändå! Sen har jag inte bestämt vad jag ska vara mer. Det är skit roligt att kolla ut kostymer. Jag älskar att klä ut mig..

Här kommer lite vimmelbilder får lördagsens bravader. Trodde inte att jag var med på så många ..








Jag ser helt dyngfull ut. Men men.. Skiter man väl i ;)

Halta Lotta

Igår var det en sjukt bra kväll. Vi förfestade hemma hos Sanna, sen gick vi över till mig. Vi var väl ca 15 tjejer och 7-8 killar.. Jätte trevligt. Sen gick vi på Goya allihopa! Det var mycket folk och bra musik :) Sen köpte jag och Sandra ett varsit glas vin och satt oss typ vid baren.

Sen blir det bråk bakom oss, och dom börjar slåss och knuffas. Då lyckas jag dras med ner på golvet, mitt vin får jag i ansiktet och glaset splashar i handen och på det välter också barstolen och stången landar på min fot. Så nu är jag helt uppsvullen på foten och haltar som ett arsel, skärsår på handen och bena och jag har tappat en nagel! När Sandra kom hem upptäckte hon att hon fått in glas i skorna och blödde när hon tog av sig dom. Så nu haltar hon också och är uppsvullen.

EN FET FUL JÄVLA TISTEL: Alltså! Till er som bråkar på krogen. Ge upp, hur orkar ni! Jävla idioter! Tack vare er så måste jag OCH Sandra halta nu, säkert hela veckan! Jävla punghuven! Jag är så arg på er + att jag inte kan göra ett skit idag nu när man är ledig.

Snart kommer mamma iallafall. Jag ska färga hennes ögonbryn och fransar, sen kommer hon med lite grejer som jag ska få. Sen skulle Sandra och Rickard komma hit och och mysa lite med mig och Matte. Kolla på film, kanske käka Max ;)

Hej mina vänner!

Vaknade halv 10 imorse och tog bilen till pappa för att sen åka och träna. Det gick superbra på gymmet. Sen åkte vi upp till mig och där blev jag avsläppt. När jag kom hem åt jag frukost och har bara myst framför tv nu. Jag och Jenny ska snart på kalas hemma hos henne i Hagaström. Rune fyller år idag. Så vi ska dit på lite gotta!

Igår efter Jenny följt med mig till Kiropraktiorn så åkte vi ut till Valbo och kollade lite. Fick med mig ett bar svarta höga uggs med snörning i bak, två linnen (svart och mörkgrått), en tunika (lila) och ett par örhängen (bling). Basplagg som jag bara älskar! (Visar er sen)
Sen var vi bara hemma hos henne och slappade till klockan 9 kanske.. Sen gick vi hem till mig och här var det ju fullt hus. Här satt grabbarna och festade och då blev jag och Jenny lite sugna, så vi sminkade till oss lite och tog ett glas vin och följde sedan med ner på slicken. Det var faktiskt jätte roligt igår. Har inte varit där på jätte länge men det var skön musik och roligt folk. Vissa lite fullare än andra (Rickard, varför tar du åt dig? ;P)

Ikväll däremot blir det all in. Vi blir en jäklans tjejgäng som ska festa hemma hos Sanna. Några tjejer från Uppsala kommer upp och hälsar på och resten är gamla trogna Gävlebor som är sugna på lite vin ;) Ska bli super kul. Go Girls!

Nu ska jag kila iväg. Ska följa med Sanna ner på stan en sväng innan jag möter upp Jenny och åker ut till Haga.

PS! Harry Potter, grattis på namnsdagen! You rock!




Vad är det för fel på mig?

Vaknade i natt klockan 4 och hade så jäävla ont i magen. Sprang in på toan och andades djupt. Det kändes som att det var hur mycket luft i magen som helst och det bara värkte. Sen kom det.. Jag spydde 4 gånger och det är så fruktansvärt äckligt tycker jag. Där satt jag, på toa, mitt i natten och spydde utan anledning.. Försökte väcka Matte men det gick ju inte.. Tog Ipren och Alvedon och gick och la mig igen. Messade Carran direkt att jag tänkte somna om och inte gå till skolan. Går ju inte om det är så här..

Men nu har jag vaknat och känner mig konstig.. Dom i magen lixom. Ska äta frulle nu så får vi se om det blir bättre. Ska gå tillbaka till kiropraktorn idag också och knäcka ryggen en gång till. Den är inte riktigt bra än. Åh jag hatar när man inte mår som man ska. Jag brukar aldrig vara såhär.. Sjuk, spy, ont i rygg och nacke? Fattar ingenting..

Här kommer min gårdagens iallafall. Ha en bra dag mina söta och hoppas att det blir bra med mig snart.




På minutern

Igår slutade vi 5 i halv 3 (egentligen 3) och då missade jag vårat tåg precis, som gick 15.28. Men så tänkte jag att om jag skulle åka med Sara till Hofors (där hon bor) och hoppa på tåget där. Och det tar ju typ 5-10 min extra med tåget. Så då tänkte vi att vi skulle hinna de.. Men när vi kommer ut på R80 så hamnar vi bakom världens segproppar och sen en traktor.. Sen var helt otroligt! Allt för att förstöra för mig. Men vi hann precis precis på minutern. När vi svängde in mot stationen så stog tåget där. Jag kuta ut ur bilden och sprang in i tåget. Fyfan.. vilken stress! Men jag hann! Annars vet jag inte vad jag hade gjort.. Hehe! Tack Sara :)

Linda varit hur snygg som helst i håret igår. Vi klippte 1 cm kort på ena sidan bak till örat, sen sneddade vi ihop det med det långa på andra sidan. Förstår ni? Typ såhär.. Fast linda har ner till axlarna på ena sidan ;) Snyggt! Du kommer rocka Carlings kick-offen ;)



Sen igår träffade vi Cajsa som är hemma och hälsar på. Hon skulle bara varit i Gävle igår. Men nu visade det sig att hon även skulle stanna helgen ut :) Så himla roligt.. Vi var hos Jenny först sen gick vi till Interpool.

Make ME up

Idag har vi ju som sagt haft Makeup i skolan. Jätte roligt har det varit. Först gick vi igenom grunderna och så. Sen delade vi in oss i två och två och sminkade varandra. Och för att framhäva ögonen som mest så skulle vi ta motsatsen till ögonfärgen vi ville förstärka. Så eftersom jag har grönbruna ögon så ville jag framhäva det bruna för en gångs skull. Så det blev blått för mig. Sen satt vi på lite lösögonfransar på slutet. Blev skit snygga. Men jag trivs ändå inte i blått ja. Men det är roligt att testa ändå. Eve fick orange ögonskugga, eftersom hon har blåa ögon ;)

Nu ska jag färga och klippa håret på Linda :)

Sko tips

Nu är jag hemma från en supermysig kväll med tjejerna.. och Ante var också med! Vill gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom jag ska upp så tidigt imorgon. Men nu när jag kom hem så är det Mamma mia på Canal +. Och den älskar verkligen jag. Så jag tänkte kolla klart på den. Sen blir det sängen.

Tänkte tipsa er också med en jätte bra hemsida VIVISTYLE
Dom har jätte bra skor och andra grejer också. Dessa finns bl.a. ;) Som kanske är hur snygga som helst.


Hej bloggen!

Idag när Matte slutade jobbet så var vi och storhandlade. Fick med oss massa gott hem. Sen gjorde jag Tacopaj, snuskigt god:)

Nu ska jag hem till Jenny och mysa med henne, Sanna, Justine och Helene. Blir kanske lite mysgotta, vin och film :) Ska bli så skönt och umgås lite.

Imorgon blir det skola iaf. Det ska bli jätte roligt.. Det är ju makeup. Så man ska komma osminkad (vilket jag gör varenda dag) Orkar inte sminka mig när tåget går så tidigt och när man ändå sover på tåget och kökar runt sminket. Hehehe

Nu måste jag kila.. Ska möta Sanna neranför och gå till Jenny tillsammans.

Ha en mysig kväll! ♥

Här kommer en bild från Amandas kamera från kvällen vi festade hos Madde.


Att jag alltid går upp med tuppen

Jag kan sova hur länge jag vill, och det är väl det man drömmer om? (att sova tills man vaknar vid 11 och sega sig upp och äta frulle och inte stressa) Så tänkte jag att det skulle bli idag. Men jag är redan klar med allt de. Fast det blev mycket tidigare istället. Jag har vaknat, ätit frulle, kollat på en film och pratat med pappa, Matte och Jenny i telefon. Snacka om rastlös. Klockan är bara 10.

Annars när jag går i skolan längtar jag till helgen så att jag kan sova ut till klockan 11. Men det händer aldrig mig. Jag vaknar senast halv 10.

Undra vad man ska göra idag då? Eller rättare sagt, vilken film jag ska se.. Haha


Lilla syster, så duktig



Du borde sökt Idol gumman! Men nästa år så!

Kolla in lilla "Justin Timberlake"


Smyckehållare

Är så less på hur jag har mina smycken nu + att Jenny klagar: Denice, smyckerna blir fula och tappar färg ;) Det har du rätt i och lyder dina order! Så nu har jag beställt hem dessa. Perfekta tyckte jag! Men jag valde färgen vit på båda (svart var slut). Mihi.se





Hockey

Nu är Anders här, han kom precis hit med lite kinamat. Matte och Anders håller på och satsar på matchen. Den börjar ju nu.. Själv sitter jag i soffan för lite sällskap, eftersom jag varit ensam hela dagen. Hoppas Brynäs vinner idag iallafall!

Har kollat på 21 nyss. Den är verkligen jätte bra tycker jag!

Nu ska jag kolla lite bloggar och lite klädsidor samtidigt som jag tänker umgås ;) Hehe

Men åååh

Igår laddade jag ner, nya DH, SATC filmen, 21, Benjamin Button och Twilight. Jag tänkte, lika bra att ladda ner så många som möjligt på en gång så att man har några och välja mellan. Och jag kan ju säga att det var en ren jävla tur att jag gjorde de. Tänkte ladda ner lite Disneyfilmer nu (som jag älskar) men...

Piratebay stängde ner igår, kapott, borta.. Precis efter jag fått ner mina filmer. Är det inte helt otroligt? Så nu går det inte att få ner en enda filmjävel. Varken från Tankafett eller något.. Alla är beroende av PB. Det är den bästa sidan som någonsin har skapats enligt min mening. Och dom vet inte alls hur det kommer gå.

Så nu får jag hålla mig till dom jag har.. Det innebär också att jag inte kommer kunna ladda ner nå nya DH avsnitt heller.. Jävla bajs skit. Nu när det äntligen har börjat :( Upp med Pirate igen!!

Den här artikeln hittade jag
http://www.dn.se/ekonomi/pirate-bay-nere-efter-att-natleverantor-hotats-med-vite-1.937399

Uttråkad

Jaa, det är precis så jag känner mig. Det är inte alls roligt att ligga hemma och vara sjuk. Men jag förtjänar det nog. Jag skulle väl kurerat mig för länge sen egentligen, men man vill ju inte missa något i skolan.

Jag har varit till kiropraktorn idag iallafall (pappas kompis Dojan) och vi har knäckt hela min ryggrad och nacken. Känns redan bättre.. men jag har fortfarande ont. Han sa att jag skulle ge det två dagar, och har det inte blivit bättre då skulle jag gå dit och knäcka lite igen.

Men jag hoppas det blir bra av det här. Jag vill ju mer än allt gå på sminkkursen på torsdag och fredag på skolan. Jag måste bli frisk innan de.

Grattis Jenny på namnsdagen föresten!

Nu ska jag återigen gå och lägga mig i sängen och kolla på film och dricka thé.
Krya på mig ♥

And remember this (Love my t-shirt)

RIP Tiger

Nu har en av våra 5 tigerfiskar dött :( Det här går ju bara utför.. Stackars firren!

Rest in peace

Sängliggandes

Efter lunchen idag började jag må så himla dåligt. Jag har ju varit förkylt och haft ont i halsen i en månad nu och i onsdags fick jag jätte ont i ryggen på vänstra sidan.. Det känns som det är revbenen som är ömma. Och imorse vaknade jag med nackspärr, men det blir ju bättre under dagen iallafall. Sen när jag satt i skolan efter lunchen blev jag helt snurrig och ont i huvet. Sen började jag blöda näsblod (typ 2 droppar, men ändå), som jag gjort endast 2 ggr i mitt liv :( Så nu fick det vara nog. Jag tog min onda kropp med mig och gick till tåget.

På vägen ringde jag till rådgivningen som sa att jag skulle ringa till hälsovårdscentralen, vilket jag gjorde och dom i sin tur sa att jag skulle ligga i sängen ett par dar och ta 1 ipren och 2 alvedon 3 gånger om dagen. Och blir det inte bättre inom 3 dagar, så skulle jag gå in dit på koll. Men jag hoppas att det ska bli bra så fort som möjligt. Vill verkligen inte missa skolan.. Det är därför jag inte har varit hemma heller, fast jag kanske har behövt de. Det kan ju vara en förklaring varför jag inte har blivit frisk. Men nu jävlar orkar jag inte hålla på och snora längre..

Så nu tänker jag ligga i sängen, inlindad i täcket och dricka massor med vatten och ta mina tabletter. Hur tråkigt som helst.. Men jag får se till att titta på nå bra filmer. Nu ska jag se, nya avsnittet av DH, sen blir det SATC filmen.

Så är jag dålig på att blogga, så vet ni vad jag gör.

Krya på mig ♥ ♥ ♥

Här har ni dagens iallafall..





Lunch time

Idag blev det buss till Falun istället för tåg. Det tar en halvtimme länge och det går knappt att sova. Det suger! Fick äta frukosten i klassrummet och idag har vi People skills. Har lekt två lekar innan lunch. Den första leken gick ut på att rita av alla i klassen, utan att titta ner på pappret när man ritade. Alla blev as fula och konstiga :) Sen skulle man säga ett posivit ord om var och en i klassen. Så fick man skriva upp det positiva orden om sig själv på en JAG ÄR lista.

Jag är:
Söt
Glad
Snygg
Fin
Rolig
Duktig
Glädjespridare
Och återigen rolig och glad ;)

Härliga tjejer man har i klassen eller hur? Som tycker så om en :) JAG älskar er!

Har varit och köpt mat idag, åt en supergod Ceasersallad. Det är bland det bästa jag vet alltså. Sjukt gott!

20.20

Go kväll snyggingar. Kalaset var mumsigt, vi fick jätte god mat och marängsviss, bruningar och kaffe ;) Nu ligger vi hemma i soffan och kollar på 7 miljönärer på 5an.


Mer Idol

För er som missade stackars Camilla som misstolkade situationen i Idol, kolla in det här!


På tisdag börjar även ett program som jag tänker följa, klockan 20.00 på tv4+. Det är ett skönhets operationsprogram :) Jätte intressant!

Matte har dragit till Anders och jag sitter och väntar in Fäger. Slarvade bort min mobil igår, men som tur var så hitta Robin den. Vilken ängel! Han skulle komma och lämna den, hur gulligt som helst. Så drygt att inte ha någon telefon.. Jag vill ju ringa Jenny! Hehe

Hej och godmorgon

Vi har vaknat, ätit frukost och städat upp i lägenheten. Vi festade ju hos oss igår och vi hade jätte trevligt. Det var ju Tequila race här igår.. Shit va ni drack!! Själv kan jag inte dricka de, jag har missbrukat det och jag vill inte ens lukta på det. Usch.

Nu sitter jag och tittar på Idol repriserna och Matte sitter vid datorn och pratar med Anders i telefon, dom är så störda. Dom pratar om att dom skulle kunna skita i alla födelsedagar, även sina egna. Hehe. Att fylla år är det roligaste som finns. Klockan 4 idag så ska ju vi på kalas, Erik fyller år. Då blir det massa mat och godsaker som är det bästa när någon annan fyller år :)
Såg att det var kanelbullensdag idag också. Då kanske man får äta en sån också :) Det är ju så gott med färska bullar.

Det är ju tråkigt väder idag igen, så vi kommer bara vara inne och slappa innan vi sticker iväg.

Här kommer det lite bilder från igår ..












Vi är på gång ..

Har precis kommit hem från kalaset. Har varit i matkoma tills nu. Ska snart börja välja kläder och så. Har verkligen inte aning vad jag ska ha, det är ju så trökigt väder ute :( Det förstör ju allt, dvs håret :P

Idag har jag haft på mig min nya vita tisha, tunna leggings, lårhöga stövlarna, kedjehalsbandet och nitarmbandet, skinnjackan och fransväskan ;) Har tyvärr ingen bild.

Nu ska vi tagga till lite jag och Jenny. Nina och Sandra kommer senare :) Emil och Norling är ute på balkongen med Matte. Blir nog ett bra gäng hos oss ikväll. Ska iallafall bli jätte roligt.. Får tänka bort regnet. Vi tar ju ändå taxi här i från till krogen ändå. Ses vi på Goya kanske? ;)

Hoppas ni får en jätte trevlig kväll allihopa ♥



Grattis Sandra

Nu sticker jag och Matte iväg på kalas hemma hos honom i Sätra. Sandra fyller 19 idag.


14.37

Nu sitter vi och fikar jag och Anita. Jenny och Nina är på systemet och inhandlar dricka utifall det skulle bli en liten utgång ikväll ;P Hehe

Anita blir skit snygg iallafall :) Vi har färgat håret, slingor och brunt under sneluggen, färgat ögonbryna och klippt en graderad page ;) Jenny och jag har också färgat ögonbryna :)

Nu ska vi skölja Nitis

Hörs sen, så får vi se vad vi har kommit fram till att göra ikväll :)

Breakfast in bed

Jag och Majsen har haft en underbar morgon och ätit frukost i sängen och kollat på tv. Det var ju år och dar sen. Men det var inge bra på tv så nu har jag suttit på "Vid din sida". Den är så fin, men sorglig.

Glömde lägga in gårdagens outfit så den kommer nu.





Älskar min fejkpäls från Gina och mina nya boots ofcourse ;)


En riktig myskväll with the girls

Kom precis hem från en supermysig filmkväll hos Jenny. Vi har ätit godis, pratat och kollat på Fun with Dick and Jane. Så rolig film. Det var varit jag, Jenny, Sandra, Emma, Anna och Hanna. Nu kollar jag på DH igen och kollar runt lite på datorn.

Det har varit as roligt på praktiken idag. Har klippt och färgat Sandra och klippt Nina. Mamma och lillasyster kom in och hälsade på också:) Sen gick jag direkt till Jenny när jag slutade.

Matte är med grabbarna ikväll och dom var just på väg till slicken när jag pratade med han. Så det blir till och somna själv innan han hinner komma hem. Men imorgon blir det mysig helgfrukost tillsammans. Det är så underbart.

Klockan 12 imorgon kommer Jennys mamma hit och så ska jag slinga och klippa henne :) Du kommer bli sån milf Anita :P Jenny kommer ju också såklart.. Har saknat Mandis mycket idag. Tråkigt att hon inte kommer hem ihelgen. Men hon håller ju på att flytta in i nya lägenheten i Sthlm :)

Undra vad man ska göra imorgon kväll då? Kanske blir det en vit helg? Får se ..

Nu måste jag fortsätta kolla.. Kan inte få nog. Godnatt

En osminkade Nici

Men stackare

Gud alltså! Va pinsamt. Var det någon mer än jag som såg på Idol nyss och när dom talade om vem som skulle gå vidare av Camilla och Karolina?? Karolina sa han! Och Camilla hörde fel, hon hoppade upp i Jides famn och kramade honom. Och sa, Jide jag älskar dig. Men han ba typ: Camilla, du ska gå ner där.. och pekade åt andra hållet. Sen typ: Grattis Karolina! DU har gått vidare. Hittade inte klippet än tyvärr på Idols hemsida. Det måste ni titta på utifall ni missade. Stackarn! Alltiså, jag vill skratta ihjäl mig men jag får sånna skuldkänslor. Ni MÅSTE se de iaf.

Sen filmade dom henne i närbild när hon kramade Jide igen under programmets eftertexter och såg att hon minade "Fyfan va pinsamt"

Jag håller verkligen med. Gud va skämmigt. Men hon måste ha hört fel eller något, och varit alldeles för nervös och uppspelt :( Det är ju de som är nackdelen med direktsändning.

Nu ska jag sova. Godnatt

Finally DH

Nu har jag färgat klart, umgåtts med Sandra, hämtat släpvagns låset åt Matte, kissat och borstat tändera, hämtat nytt vatten och bytt om till sovshortsen ;) Och äntligen ska jag få se mitt efterlängtade DH avsnitt. Förstår ni min lycka?

Imorgon är det praktik som gäller. Jag är ju nu mera på Hairteam. Och där har jag fått jobb efter jag slutat skolan. Den 9 november börjar jag, som anställd :) Kom gärna dit om ni vill klippa er eller färga eller vad som helst:) Jag gör alla behandlingar. Det är både drop in och bokningar:) Skulle vara underbart roligt! Är där imorgon, sen fredagen om om två veckor, och fredagen efter de. Sen är det från den 9e som gäller :) Im so glad.

Nuså, mina underbara vänner, DH next!
Godnatt godnatt godnatt, ni är bäst!

Hungrig som en *PIP*

Sitter hemma hos Jenny i Haga nu och väntar på att du ska bli klar. Sen ska vi åka och fixa lite saker. Sen ska jag ju som sagt fixa håret på Patten. Vill ju se idol ju, men glömde att det är hockey idag och Matte skulle ju se de. Får bli till att titta på det i sovrummet då. Heheh


Jag är svinhungrig. Ska handla en lite sväng innan jag åker hem också. Sen blir det MAAT
Rinde Emil idag också föresten. Det var så länge sen vi hördes eller hittade på något. Får se om det kan bli ihopstyrt något ihelgen då.

Vi höres sen gobitar

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Datanörd

I Know. Kan inte låta bli att skriva till er när jag har rast, lunch eller 5 min över :) Tycker det är så roligt. Jag vill helst ha en filmkamera med mig varje dag så ni får se vad vi gör om dagarna. Allas frisyrer blev jätte fina och godkända :) Härligt! Jag har precis ätit nu och hamnat i (som jag och jenny brukar säga) matkoma! Man blir super trött och vill bara mysa och inte prata. Ska dricka lite kaffe igen så här efter maten, så kanske det piggar upp mig lite.

Kommer hem 5 idag och ska direkt till Camilla och fixa en nagel som jag har pillat på för mycket så att den har åkt av. Jag är så arg på mig själv att jag inte kan sluta pilla. Då får man skylla sig själv att den lossnar :( Malin ska även göra naglar idag efter att jag lagat min. Så vi går dit tillsammans :) Sen ska jag hem, laga mat, kolla på DH och Idol. Ska göra slingor på Patricia och Sandra kommer över för mys.

Fullspäckat. I LIKE


Vilken brud!

Lite fikarast sitter aldrig fel. Kaffet satt ännu bättre idag när det är så nedrans kallt. Höll på att förfrysa imorse när vi gick från tågstationen till skolan. Då blev det två koppar för att få upp värmen i kroppen igen.

Idag håller vi på med brudfrisyrer. Är klar med min första nu (skitsnygg), sen ska Maria bedömma oss efter Gesäll reglerna. Spännande!!! Vi ska ha brud hela dagen. Men just nu har vi alla korthåriga dockor. Efterlunch blir det nog långhår skulle jag tippa.


RSS 2.0