No extensions

Wihoo, kolla vad långt mitt hår har blivit! Det bara växer och växer och det är så himla friskt. Jag är så jävla glad att jag äntligen efter alla dessa år med löshår slipper det! Att klippa sig ofta och använda rätt produkter är verkligen nyckeln till ett friskt och långt hår. Jag är ett levande bevis på det!
 
LOOOOVE IT!

Räddaren i nöden

Hur gulligt är det inte när Farmor ringer och säger att hon tänkte på stackars mig

när hon såg det här snöovädret och erbjöd mig skjuts till jobbet. Det är kärlek de!

 


Tjejmys

Vi har haft det så underbart mysigt ikväll. Malin bjöd över oss på lite tjejmys i deras fina hus och vi har ätit så himla gott, pratat massor och skrattat som bara den :) Tack så jätte mycket <3

Nu ligger jag hemma i sängen med min älskling. Ska pussa lite på han nu innan vi går och lägger oss. Godnatt



SUMMERBURST 2013

För tredje året i rad, men är minst lika taggad för de!
 
 
 

28 November

Idag är det ingen vanlig dag, för det är våran 8-årsdag. HURRA HURRA HURRA!
Jag älskar dig min stora kärlek och bästa vän! Jag är hel med dig!
 

Mer julinspiration

På lördag ska det inhandlas nytt julpynt, så det gäller att ligga steget före ;)

 


My first year

För exakt ett år sedan var jag just i detta ögonblick på Polhemskolan och väntade på resultatet av ett godkänd gesällprov eller inte. Jag var så jävla nervös men visste samtidigt att jag hade gjort mitt absolut bästa. Och när jag sedan fick det fantastiska beskedet att jag hade klarat det, kom glädjetårarna. Jag var behörig frisör, ÄNTLIGEN! No more traniee. Som jag hade längtat till den dagen! Det var sådan lycka.
 
Så, idag har jag alltså varit behörig frisör i ett helt jävla år. Underbart! Och det blir bara roligare och roligare ♥
 
 
 
 
 

Samla stunder, inte saker.


SHM

Gårkvällen var magisk på Friends Arena. Det var bland det största jag upplevt och jag är så glad att jag åkte.

Har bara några mobilbilder att dela med mig av nu. Men så fort jag får alla bilder av Katja som vi tog med hennes kamera så ska jag lägga upp dom.  

 

 


Hotellmode

Efter en riktigt bra shopping runda är vi nu på hotellet, färdig duschade och insmorda ligger vi nu i sängen med första mysölen.

Fan va kul det här ska bli! :D


Getting ready

Just nu laddar jag batterierna inför imorgon. Jag har haft en riktigt mysig kväll med min älskling med mat och film. Väskan är äntligen färdigpackad och nu behöver jag sömn. Jag vill inte vara trött imorgon. Bussen går klockan 9. När vi kommer fram ska vi lämna väskorna direkt på hotellet, sen ska vi gå på stan, luncha med Mandy, stöda lite för extra energi. Sen ska vi börja göra oss i ordning inför Swedish House Mafia. Jag är så jääääävla taggad. Det kommer bli så fett!
 
Bild från igår.

Adventsinspiration

Jag älskar att få egna ideér eller hitta andra som har lyckats med så mycket snyggt i deras hem. Efter helvettes förlusten ikväll, så har jag bara legat i sängen och googlat på adventsinspiration.
Eftersom vi har ett nytt hem denna vinter, så betyder det också nytt julpynt. Jag älskar julen och tänkte dela med mig av lite som inspirerat mig ikväll.
 
Så mycket fint!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Läkerol Arena

Nu ska jag och Majsen på hockey på läkerolen! Ikväll måste det bli vinst annars tänker jag bojkotta nästa match :)


22.47

Ikväll har det varit hockey här för fulla muggar. Men det går verkligen inte Brynäs väg nu alltså! Så trist! Man blir bara förbannad när dom inte vinner och det är så drygt! Esh! Nu skakar vi av oss det där.
 
Ny dag imorgon, vilket betyder en dag närmare helgen :) Imorgon ska jag ta hand om en jätte söt tjej som ska ha en dags praktik hos oss. Ska bli skoj!
 
 

SHM

Fan vad jag längtar till på lördag!
 

St. Thomas

Här kommer lite mer bilder från utomlandsresan.
 
 
 

Älskar tända ljus

Det är så mysigt här hemma! Älskar när det är så mörk ute så att man får tända massa ljus.

Maten står i ugnen och jag väntar på att min favorit ska komma hem. Så vi kan äta tillsammans. Vardagslyx när det är som bäst!


My weekend

Hej bloggen!
 
Snart är det äntligen helg och det har jag sett fram emot. Ikväll blir det vinmys med Katja och imorgon väntar en helgdag med frisörföretagarna på Läkerol Arena (precis som förra året). Föreläsning, hockey, middag, drinkar och mycket mer. Sen åker jag och Sara direkt till Ninas födelsedagsfest efteråt. Ska bli riktigt roligt! :D
 
 

Naaaaw

Jag kan ju inte få nog av dessa talangfulla barn!
 
 

Jumbo jet

Planet som var liiiiite större än alla andra.
 
Jag vill bara tillägga att jag nästan blev totalt döv när jag stod under de stora planet för att jag skulle ta en klunk öl för att få en snygg bild, istället för att hålla för öronen och tänka på min stackars hörsel! Hahahaha!
 
Men vi fattade liksom inte att planet var så stort som det var, så jag syns ju knappt på bilden ändå! Haha!
 
Ser ni mig? Haha (Planet är så sjukt stort)
 
Här är jag :'D
 
 
Och här kommer filmen från Mattes kamera som han håller i på kortet ovan. (Själv sprang jag för livet efter den här bilden, och jaa, ni kommer förstå varför!)
 
 

Breaking dawn part II ^

Fucking Amazing.
Har precis kommit hem från bion med Frida och Nina. Som vi har väntat på den här filmen och den var så jävla värd att vänta på! Jag bara älskar Twilight!
 
 

Maho Beach på St Marteen

Det här var alltså den coolaste stranden som vi någonsin har varit på. Men tanke på att landningsbanan, till och från flygplatsen låg precis bakom stranden. Det var så sjukt ballt när planen flög ovanför våra huvuden och landade precis bakom oss. Ett minne för livet!
 
 
Vi filmade såklart också!
 
 
PS! Imorgon ska jag visa er värstingplanet! Då blåste nästan allt bort från stranden! Haha

BAHAMAS

Paradise Island, Atlantis Beach.
Det blåste som fan och det var rödflagg så att man inte fick bada. Men visst fan är det väl sjukt fint ändå?!
 

I´m in Miami Bitch!

Godmorgoooon!
Nu är ni sugna på lite bilder här va?! :D
 
Jag tänkte berätta lite om resan.
Vi landade i Miami på onsdagkväll. Då åkte vi direkt till vårat hotell som vi hade bokat på Miami Beach. Där vi tillbringade tre hela dagar med massor av shopping, beach-häng och goda middagar. Vi åkte även in till Miami och gick på ett shoppingcenter en hel dag. Det var inte lika billigt som i NYC så jag blev liite besviken. Men det fanns ändå mycket shopping. På kvällarna gick vi och strosade på gatorna i Miami Beach där vi också åt. Alla butiker har  öppet till 23 så vi shoppade även efter middagarna.
 

I'm home!

Har ni saknat mig? Nu har vi precis landat på Arlanda. Jag har varken haft täckning eller wi-fi på båten så jag har inte kunnat uppdatera något. På ett ställe på vardera ö som vi har stannat på har vi surfat en super snabbis innan vi gått vidare och shoppat. Där av dålig uppdatering här. Men nu är jag hemma igen. Och då ska det bli massa nya inlägg här :)

Det känns såklart både tungt och roligt att komma hem. Vi blev inte precis mottagna av solsken så bara de är ju piss. Men skit samma! Nu ska jag hem, packa upp, börja tvätta, fira pappa på farsdagen, träffa mamma en sväng och sen träffa vänner <3 mina älsklingar som jag saknat så mycket.

Tänk att det här var "imorse" för oss.


RSS 2.0