Té & nyhetsmorgon

Idag har jag ätit naturellyougurt med hallon och finncrisp med salmi till frukost. Så himla gott. Sen avslutar jag alltid med att mysa ner mig i soffan och slappa lite, med en kopp té och nyhetsmorgon. Strax ska jag pallra mig iväg till jobbet. Det regnar och det suger! Att gå med paraply tar så mycket längre tid än att cykla. Men det går ju inte att cykla med parra. Då lär man ju cykla i 1km/tim för att inte paraplyt ska ha vind. I-lands!!!!!!!!!!!!!!!
 

Rebecca Stella for Nelly

Jag är så himla sugen på att beställa den här snygga paljettklänningen av Rebecca Simonsson. Men jag kan fan inte bestämma vilken färg. Jag vill inte ha silver. Men antingen ska jag vänta på den blåa, eller bara beställa någon av den gröna eller koppar/bronsen. Ååååååååååååååh! HELP!
 

A little angel is born ^

Våra fina vänner Danne och Jennie har inatt får tillökning i familjen. Världens sötaste lilla kille. Stort stort grattis! Längtar redan tills vi får komma och klämma lite på skrutten.
 

Teeny wave

Hahaha .. kollar igenom Thailands bilderna just nu och hittade dom här. Kan man inte hantera en sån här liten våg ens. Hur fan ska det gå på Miami beach då? HAAA
 

HENRY COLE

Nya lovers är på väg hem till mig. Fan vad jag har velat köpt dom hära länge nu. Och äntligen har jag slagit till. Man måste få unna sig ibland. Älskar mina andra JC (Foxy Spike & Lita Tan) så jag ser ingen som helst anledning till att jag inte kommer älska mina nya Everest.

Dudududududuuuuuuuu

 
Alltså den här sången är ju bara för underbar. Travel-mode utan dess like. Jag och Matte ska ha den här på repeat hela resan!

37 dagar till Miami & Karibien

Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh! Jag längtar så jäääävla mycket tills vi ska åka nu! Det är snart bara en månad kvar och jag har redan börjat planera min resväska. Dock inte packat den såklart! Haha
 
Det ska bli helt fantastiskt att åka till Karibien och självklart Miami! Jag får typ pirr i magen när jag tänker på att vi snart ska dit.
 

Godmorgon

Jag har haft en mer eller mindre sömnlös natt. Jag har inte sovit såhär dåligt på flera år. Jag var klarvaken och det gick alltså inte att blunda. För innan jag visste ordet av så låg jag och tänkte med öppna ögon. Så drygt!
 
Matte jobbade ju igår och skulle komma hem vid 12-1 på natten var det tänkt. Så jag kan ju omedvetat ha ställt in mig på att vara vaken tills han skulle komma hem. Men det gjorde han ju inte, han kom hem 04.30 och jag var fortfarande vaken då. Tvn på och jag hade tillochmed sett klart hela Wallanderfilmen som började efter 2.
 
Jag är inge trött idag och förstår inte vad som var problemet. Haha. Det kommer väl ikapp mig ikväll eller imorgon :O Jag har en fullspäckad vecka så jag har inte tid med nå trötthet.
 
 
 

Off to work


My true love and best friend ^

Jag älskar dig så otroligt mycket Majsen! Det är du och jag föralltid, precis som jag alltid önskat och jag är kärare än någonsin!
 

20 September

Vill bara önska er en härlig torsdag!
 

Making Poison Ivy

Så här långt har jag kommit med min dräkt än så länge. Det tar lite tid att sy fast varje blad försig :) Jag hoppas verkligen att det här kommer bli så bra som jag tror. Men det visar sig. Ska fortsätta ihelgen :)
 

Tjeeeena

Hur måår ni? Jag mår jäkligt bra idag! Rätt trött imorse, trots min lediga dag igår. Jag och Frida var på Halloween-jakt och jag köpte nästan allt till min dräkt. Sen han jag till och med börja med den. Jag ska visa er senare ikväll hur långt jag har kommit. Det kommer ta sin lilla tid tror jag, men lätt värt!
 
Peruken beställde jag nyss också (HÄR).
 

Sleep tight

Efter ett bra gympass mötte jag upp Nina och gick hem till mig för att se X-factor. Imorgon väntas en otroligt behövlig och efterlängtad LEDIG dag. Ska bli så otroligt skönt att vara ledig en veckodag, vilket annars är väldigt ovanligt för mig. Så imorgon ska jag och Frida på äventyr.
 
"Good night, sleep tight, don’t let the bedbugs bite, and if they do,
then take your shoe and knock them ‘til they’re black and blue!"



My saturday

Gud vilken mysig helg jag har haft. Efter vi rensade klart svampen så gjorde vi världens godaste svampstuvning med pasta. Jenny och Sanna bakade också en fantastisk äppelpaj till efterrätt. Vi satt ute i solen och åt och hade det så himla mysigt.
 
Efter en dusch bytte vi om till klänning och heels. Sen var kvällen i full gång. Vin, spel och massa skratt hos mig. Sen avslutade vi kvällen på Allstar.
 




Naturliv

Nu är vi hemkomna från en underbar dag i skogen. Vi sitter på min altan i solen och tjejerna rensar svampen medans jag tänkte lägga upp lite bilder här på bloggen :D
 










With my love

Körde ben och rumpa på gymmet idag efter jobbet. Sjukt jobbigt att vi bor i ett radhus just nu kan jag säga. Varenda trappsteg tar emot samtidigt som bena skakar.
 
Jag har varit och handlat kinamat till mig och älsklingen nu. Sen ska vi kolla på en film efter det :) Super mysigt! <3
 
Imorgon väntas svampplockning med mina bästisar :D

HELLO FRIDAY ^

Happy girl with my new lovley cap.

Heeeelp

Jag har hittat en grym peruksida. Jag måste ju beställa en röd peruk till min halloween outfit. Men jag behöver hjälp. Jag vill ju att den ska vara så röd som möjligt, men samtidigt så lång och lockig som möjligt. Jag kan ju säkert rulla in ett rakt hår på spolar med lite vatten så blir det ju lockigt också. För dom raka är ju rödast.
 

HÄR hittar ni en direkt länk till hemsidan.

Olearys reklam

Jag kan lika gärna lägga upp den här på bloggen, när den ändå ska gå på tv nu under hela elitserien. Ni som följt mig ett tag kanske kommer ihåg att jag och massa vänner var med och spelade in en reklamfilm för Olearys i våras. Det var skit roligt men jag har nästan haft ont i magen över den. Då vi inte fått se slutresultatet. Men här är den iallafall!
Jag är med i två sekunder och då valde dom såklart att ta med min "ful" sida. Haha
 
 

Lets go fishing

Idag har jag varit och fiskat med Frida och Sandra i Furuvik. Riktigt mysigt har vi haft det. Men när solen gick ner blev det kallt. Då åkte vi hem till mig och fortsatte våra planer med halloween dräkterna ;)
 




From me, to you ^

Det här är till er mina fina läsare och vänner såklart.
 
Jag vill erbjuda er fram till den 28/9 att komma till mig som "Två betala för en". Vilken behandling som helst. Ta med dig mamma, en kompis eller varför inte någon på jobbet. Jag vill göra någonting för er och tyckte detta var en otroligt bra grej att göra :D Hoppas ni tycker det också!
 
Numret till salongen är 026-124721 och kom ihåg att när du ringer och bokar måste du uppge att det är en "Dubbelbokning" som ni vill göra.
 
 
 

Gotham girls

Jag kom på en grej! Skulle det inte vara sjukt roligt om några av mina vänner ville vara någon karaktär i Gotham girls med mig? Jag menar, vilket team :D Vi skulle matcha varandra så snyggt!
 
Vi har ju Harley Quinn, Batgirl, Catwoman och Zatanna :D Pleaaaase! Någon? Dom är så snygga allihopa!
 
UPDATE: Jag har fått med mig Sandra som Batgirl ;) Weeeeiiii
 





Poison Ivy

OKEJ! Nu kan jag inte hålla mig längre! Hehe
 
Jag ska bara Batmans fiende Poison Ivy. Jag ska göra dräkten själv så att man får den precis som man vill ha den. Har sett så många fula versioner av den så jag ska samla ett gäng bra inspirationsbilder och göra det bästa utav det. Så bra jag kan rättare sagt :D Jag längtar att få börja!
 







Halloween

Ni som känner mig eller följt mig på bloggen ett tag vet ju om att jag ääääälskar maskerader och året roligaste fester är ju såklart Halloweenfesterna. Jag älskar att klä ut mig! Jag är alltid ute i super god tid med att planera mina outfits och förra året när jag var Lady Gaga bestämde jag mig redan i juli. HAHA
 
Och idag kom jag på vad jag ska vara i år :D Det kommer bli så sjukt bra! Vet INGEN som ha varit det och då blir det ännu roligare. Precis som när jag var avatar. Jag vill helst inte vara något någon annan som jag känner redan har varit tidigare.
 
Vi får se hur länge jag kan hålla mig innan jag berättar för er vad jag ska vara :D
 
Två år sedan när jag var Avatar.
Och förra årets kostym.
 
 
 
 

Motivation


Dagens motivationsbild. Efter jobbet idag blir det bröst och axlar på gymmet.
 



11 September

Idag vill jag skicka en tanke till alla anhöriga kring World trade center attacken!
 
Bilden har jag tagit själv på Ground-0 när jag var i New York förra våren. Dom var fortfarande inte klara då. Så himla tragiskt. Att det har tagit så många år att få bort allting.
 

Saturday night

Nu har jag återhämtat mig efter en riktigt rolig lördagkväll. Vi började med lite förfest hos Jimmy, sedan middag på Kalles och slutligen en barrunda på Fullriggaren, Allstar och Heartbreak.
 
Sorry för dessa "partysuddiga pics" ;)









On the wall


Finallyyyy

Äntligen är soffan hel och komattan på plats. Jag ääälskar den! Strax ska älghornet upp :)
 

Hello there!

Tidsinställt inlägg. Jag var ju bara tvungen att prova.
 
Just nu tror jag närmare bestämt att jag är på jobbet och har en kund. Troligtvis en klipp och färg. Dricker lite kaffe mellan varven och ska äta lax till lunch. Haha
 
Ikväll kommer två av mina favoriter Vickan och Ellen hit och ska umgås. Nina kommer kanske också.
 
Bjuder på en egobild. Vi hörs sen!

Java

Har suttit på Java tills nu och babblat med bästisarna. Vi har smidit lite lördagsplaner också. Jag åt en fucaccia med salami/brie. Verkligen att rekomendera.
 
Soffhelvettet är fortfarande inte ihopbyggd eftersom jag upptäckte att det fattades fler grejer när jag skulle bygga ihop den idag. Så jag får vänta på resten tills imorgon. Då ska den fan ihop. (Hur smart är man som kastar tillbehören när man pockar isär den? För det måste jag ju ha gjort) Tur att du har det jobbet du har mamma <3
 
Nu ska jag titta på en disneyfilm för att komma på lite bättre humör nu när jag är så irriterad på skitbajssoffan som spridit ur delarna på hela mellanvåningen.
 
Kolla vilket fint armband jag fick när jag kom till Java idag. Tjejerna hade köpt ett varsitt till alla <3
 

MIAMI

Åtta veckor kvar tills vi åker. Fan, jag vill bara åka nuuuu!
 
Googlar allt som har med Miami att göra så fort jag får tid. Vill vara väl förberedd när vi kommer dit. Så man inte missar några smultonställen. Vi ska ju som sagt bara vara där i tre dagar innan vi ska kliva på kryssningen därifrån. Är det någon som har varit i Miami som kan tipsa om något? Jag har hört att Aventura Mall ska vara det bästa shoppingstället.
 

Nya tavlor

Helt skakis i kroppen efter gympasset. Jag kommer få sån sjuk träningsvärk i hela kroppen efter den här veckan. Det börjar redan komma i ryggen från igår. Tur att det blir en lugn helg :)
 
Vi tänkte ju ha en liten fixarkväll här nu, men det fattas lite grejer som vi lär ha för att bygga om soffan så det blir inget ikväll :( Mamma skulle kolla om hon kunde fixa det till imorgon. Så ni får vänta med bild på mattan. Men jag kan visa er va fint det blev med tavlorna som jag satt upp i söndags. Bilderna har jag googlat fram själv.
 



Morgonkaffe

Första kaffekoppen när jag kommer till jobbet är helt klart den bästa på hela dagen! Älskar vårat kaffe med färskmalta bönor och skummad mjölk. MUMS! Är redan taggad inför kvällen styrketräning. Bröst och axlar står på schemat.
 

Korpen

Premiären på Korpen gick bra. Tränade med Matte och Niklas idag. Det blev rygg och 30 minuter kondition. Känns riktigt skönt att komma igång med gym äntligen. Jag måste ju bli stark i ryggen så att jag orkar jobba som frisör i framtiden. Efter dusch och middag blev det födelsedagsfirande för Rickard. Han hade bakat egen tårta också. Blev väldigt impad :)
 
 PS! Köpte mig en komatta idag :D Jag är så glad för jag hittade precis en som jag ville ha. Visar er imorgon. Då ska även älghornet upp.
 

Gode morgooon

Har haft svårt att sova inatt, men jag är ändå pigg idag. Skönt! Har precis ätit frulle framför nyhetsmorgon, packat träningsväskan och ska cykla iväg till jobbet om 20 minuter. Idag ska jag köpa gymkort på korpen.
 

Horn

Jag har kanske världens bästa farmor som gett mig ett älghorn. Eller rättare sagt en "niotaggare". Ett riktigt stort horn, men det är precis vad jag velat ha.
 
Så idag har jag haft en liten fixardag här hemma. Suttit upp lite fler tavlor och bland annat målat hornet vitt. Det blev jätte bra och imorgon ska den upp på väggen :D
 



Vogue

Idag har jag och mamma varit på Ikea (mammas jobb) och skrivit ut massor med bilder till mina tavlor som äntligen ska upp i det här hemmet. Eftersom väggen i vardagsrummet är av tegel vågar jag inte börja med tavlorna där förns Matte kommer hem. Så jag började med mina favorittavlor istället utanför min walk-in. Världens snyggaste tjejer på omslaget av världens bästa Vogue. Visst blev det snyggt?! Jag är as nöjd. Precis som jag vill ha det.
 




Fredagsmyyyys

Gårkvällen hos Malin var så himla trevlig. Vi var hemma strax efter 2. Helt otroligt vad mycket det finns att prata om :D Tack tjejer för en otroligt bra kväll och tack Mallan för den goda maten.
 

RSS 2.0