Den årliga kräftskivan

Idag är det äntligen fredag! Som jag har längtat till den här helgen. Imorgon är det Sandras födelsedagsfest. Den årliga kräftskivan. Synd på värmen som försvunnit bara, men skit samma! Det kommer bli grymt kul ändå!
 
Bilder från tidigare år.
 
 
 

Aug. 29, 2013

Just nu ligger vi och myser i soffan till Brottskod på 3an. Så jäkla intressant alltså!

Idag är det sista kattvakts-dagen för oss. Dom är verkligen hur söta som helst, men det ska bli så skönt att få lämna tillbaka dom. Jag och Matte är verkligen INTE några djurmänniskor. Vi har gjort en pakt att vi aldrig ska skaffa något, ever. Känns skönt!

Men jag kommer nog sakna dom litegrann iallafall ;) Dom är ju så söta. Dom är tillsammans hela tiden. Somnar tillsammans och vaknar tillsammans.

 


$$$$

Det gick faktiskt bra på loppisen i söndags. OCH så var det rätt roligt också! :) Kanske blir en till helg om jag hinner innan jag åker. 

 


Spanien, vecka 2

 Här kommer lite bilder från våran sista vecka i Spanien, då vi var själva. Därför blev det lite mycket egobilder ;)
 
 

Loppis på söndag

Okej! Nu har jag fått sällskap på loppisen på söndag. Så det blir av! Haha. Spännande! Hoppas någon av er där ute kommer! Jag kommer sälja allting AS billigt, bara för att bli av med allt. Det kommer mest vara skor och kläder.
 
 

Bakluckeloppis

Jag funderar på om jag ska vara med på en bakluckeloppis, kanske på söndag. Jag har alldeles för mycket kläder och skor. Jag har inte ens en endaste galge ledig i min walk-in closet just nu. Någon som har erfarenhet? Någon som vill göra mig sällskap eller varför inte komma och fynda?
 

Min lördag


Snart snart snart ...

Nu börjar våran resa till Australien att närma sig. Jag längtar ihjäl mig! Tre hela veckor med tre fantastiska vänner. Fasiken vilken galen resa det här kommer att bli!


Spanien, vecka 1

Det här har blivit mer av en bildblogg på senaste tiden. Men det gör väl inget. Bilderna säger ju mer än tusen ord ändå!
Här kommer det i alla fall lite bilder från första veckan i Spanien.
 
 
 
 

Kräftskiva

I lördags var vi bjudna på kräftskiva hemma hos Malin och Tomas. Så himla mysigt och vi skrattade nästan hela kvällen. Marcus och Carro var också med, så fick jag och Matte äntligen träffa deras lilla Valter, som var såå liten!

 


Getaway rockfestival

I fredags var jag och Matte på Getaway med ett gäng vänner. Det var så jäävla bra! Och vi hade grymt kul!

 


Long lost friends

Nu har jag korkat upp vinet i väntan på två saknade vänner. Ska bli så roligt att ses efter x antal månader!

Btw, jag älskar min nya hårfärg!


NEW HAIRCOLOR


Aug. 05, 2013

Godmorgon! Igår hade vi världens mysigaste dag ute i Malins stuga. Vi solade och badade och tog en tur med båten. Jag älskar svensk sommar!


Aug. 02, 2013

Nu är första jobbveckan efter semestern redan slut. Jisses vad fort tiden går. Augusti är redan här och snart är jag redan i Australien! :) Ikväll ska jag ut och käka med mina bästa vänner! Sen blir det en drink eller fyra. Det är ju någon slags cityfest i stan så vi lär ju utforska den lite också!

 

Bilder från Jimmys 30årsfest på Fullriggaren förra torsdagen.

 


RSS 2.0