Det är inte en vanlig dag

FÖR DET ÄR MIN FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!!

Gårdagen var jätte rolig. Ska lägga in bilderna imorgon. Är hur trött som helst nu,
är hos Anders och Jessica.. Har varit här sen 5. Så nu ska vi hem och sova.

More update imorgon. Puss

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Hej snyggingar.

2e863b3268b5e244380ad5e50b940c26.png

Kolla varifrån!

Hej snyggingar. Hoppas det är bra med er. Med mig är det strålande. Imorgon fyller jag ju år. Slutar klockan 1 idag, så den här dagen kommer bara springa förbi. Längtar tills ikväll. Det kommer bli så kul. Näe nu ska jag göra någon nytta, damma hyllorna till exempel :) Vi kanske ses ikväll.  


Två dagar kvar ..

.. tills jag fyller år :)

Jätte trött i kroppen efter dagens jobb. När jag kom hem hade Matte tvättat, så skönt. Så nu har jag vikt lite tvätt, dammsugit, proppat i mig lite yougurt med solrosfrön och valnötter och bäddat rent. Och inte med vad som helst heller.. Utan mitt nya bedset från H&M som jag har fått av mamma och Per i födelsedagspresent. Så himla snyggt blev det.. Jag vill bara ligga i min säng nu och gosa med mina fina kuddar och täcken :)



Nu ska jag och Matte åka och hämta upp Jessica, sen ska vi hem till Sandra och Tunnan och kolla på Letsdance, Solsidan och spela Buzz :)

Ha en härlig fredagkväll :)


Torsdag

Hej allihopa. Har haft mycket att göra dom senaste dagarna, så jag har inte hunnit skriva så mycket.

Igår var Linda och David på besök i Gävle, och passade på att komma förbi mig på salongen. Båda klippte sig och Linda färgade även sig med lite botten och slingor. Dom blev jätte fina. Sen så mötte jag upp Jenny efter jobbet och gick hem till mig och åt middag. Sen gick vi ner till Justine och myste där hela kvällen.

Idag har jag jobbat på igen som vanligt, men dagen har sprungit förbi idag faktiskt. Sen har jag suttit i lite löshår på lillasyster under kvällen. Och nu kollar Matte och jag på American Pie the wedding. Den är så sjukt roligt.. Haha

Kan inte fatta är jag fyller år om 3 dagar? 21 år =) Jag var 15 när Matte och jag blev tillsammans. Helt sjukt! Jag har önskat mig smink, leopardpåslakan från H&M och massa pengar att handla vad jag vill för =) Så svår att förklara vad man vill ha egentligen. Jag vet inte rikigt än.. men jag ska spara allt, tills det kommer in något som jag verkligen vill ha.

På lördag ska jag fira födelsedagen med pappa, Eva, farmor, Josse och Matte är hemma hos mig. Men bästa farmor kommer stå för maten :) Så himla himla snällt. Själv jobbar man till 18 imorgon, sen jobb igen på lördag till 13. Sen kommer dom klockan 14. Jag hinner omöjligt göra allting själv. Därför har jag världens bästa farmor ♥ Jag hoppas att Matte hjälper farmor också. Men han och pappa skulle gymma på morgonen, men känner man pappa rätt så vill väl han träna vid 7 på morgonen.. Haha Morgontuppen!

Imorgon ska jag och Jessica åka och handla lite snacks till på lördag kväll, då vi ska ha en liten födelsedagsfest för våra vänner. Sen blir det Lets Dance och Solsidan på kvällen :)

Nu ska vi försätta kolla på filmen.. Godnatt ♥


Nu har...

0-2a75a4a9e087d983744b5c3d27e66cdc.png

Kolla varifrån!

Nu har jag, pappa, Jenny och hennes mamma Anita lunchat inne på nian. Det blev ceasarsallad för mig.  


Är hemma...

0-28fada792717a6ced5496b5704fff1a8.png

Kolla varifrån!

Är hemma hos Justine med Helen och gitarristen Jenny. Vi ska kolla på film, spela spel och Jenny ska ha en uppvisning och jag ska njuta av deras sällskap. För på söndag sticker dom :(


God lunch

En halvtimme kvar på lunchen. Jag har med min lilldatorn, så jag kikar på lite paradise klipp och kollar kläder på asos. Är så sugen på kaffe, bara för att det är slut. Kanske springer iväg till hörnet och köper mig en. Men ändå .. orka.

Jag vill bara sitta och ta det lungt nu på lunchen..

Jag och Sofi


Ville bara...

5f9917d6a9d42dadadf8c8dcafa77597.png

Kolla varifrån!

Ville bara skicka iväg en morgonhälsning. Hoppas ni får en underbar dag :)


Lite skvaller är aldrig fel




Kolla in detta http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6470381.ab


Dröm sött

Hejsan mina kära vänner. Nu har jag precis kommit hem från Jenny penny benny. Har varit där och kollat på Paradise med Sandra och Lovisa. Så mysigt.. Vi gosa underfilten och hade tända ljus.

Inatt åker Lovan till Spanien :( Lyckost. Även fast det inte är så varmt där, så skulle jag bli överlycklig om jag också kunde åka iväg någonstans.

Nu ska jag och Matte gå och lägga oss.. Jag är supertrött, har ont i halsen och är förkyld :(

Godnatt ♥


Resten av bilderna



Kolla in...

0-2aeaacdb5e6ad460357b60f6c0fdf346.png

Kolla varifrån!

Kolla in mitt nya hölster. Kom med Posten imorse. Så himla fint är det. Tack älskling!


Kort från igår

Här kommer bilderna från igår. Linda på jobbet fyllde 23, såå vi var på födelsedagsfest hos henne. Det var jätte roligt. Sen gick vi ut på slicken. Bilderna säger mer än tusen ord, eller?


Haha, kolla armen. Det ser ut som min, fast en mongoarm.



Fler bilder kommer sen.. Nu har jag lite brådis, Ska möta Sandra neranför om 10 min och jag sitter i nattlinne. Hörs sen! Kraam


S l ö f o c k a r

Godmorgon bakissöndag. Jag och Matte har degat i sängen, kollat på Robinson och ätit frulle. Nu har vi förflyttat oss in i vardagsrummet där det finns betydligt fler kanaler ;) Runt tre ska jag och Sandra ner på stan en sväng. Sen ska Matte och jag hem till pappa.

Bilderna lägger jag upp lite senare idag. Matte vill sitta vid datorn nu ;) Hehe


Party lördag

Hej hej. Hoppas det är bra med er. Med mig är det strålande men jag ska slappa lite på soffan nu och dricka kaffe. Har precis ätit ceasarsallad.. Man blir så trött efter maten. Hehe..

Har inte bestämt outfit till kvällen heller :( Lär börja klura på det nu..


Min outfit...

0-6f35a52dc6f0657b5958fe728470abd2.png

Kolla varifrån!

Min outfit :) gillar min nya jacka stenhårt :) idag blir det nog rätt lungt. Men vi får se mot eftermiddagen. Den kanske kommer en storm? :) är taggad till tusen för ikväll. Ska bli skit kul. Vi hörs!


Och vem...

0a62a7481bb96d6bc6d753252a6f2cfc.png

Kolla varifrån!

Och vem har nyss kommit i mål och vunnit?  Joo JAG :) Jag är bääst


Spelkväll med...

19073729ed638eb2a5de4b7d43014111.png

Kolla varifrån!

Spelkväll med massa härliga brudar. Vinet står självklart på bordet. Men det blir en lugn kväll. Jobb väntas imorgon :) Kraam från oss


Fredag

Hej bloggen! Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet.. På lunchen gick jag och Jenny på stan och kikade runt lite. Fast idag köpte jag inget annat än mat idag :)

Har precis käkat nu och kollar på handbollen på 4an. Ikväll ska jag hem till Sanna på lite tjejkväll..

Whaat?

Kan detta verkligen vara sant? Jag kan inte tro de. En av världens snyggaste kvinnor.. Inte fan kan hon väl ha rakat av sig hennes långa vackra hår?

Fattar noll.


Megan för i helvette. Tell me..

21 Januari

Tjeena! Idag har jag jobbat...Åt lunch hemma hos Jenny. Det är så skönt att kunna gå till henne när hon är hemma, och äta lunchen där. 

Nu har jag precis ätit och tänkte ta en promenad senare. Ska nog träffa upp Jenny och Lovisa också.
Imorgon väntas jobb igen.. Då kommer mormor ♥

Jag älskar min nya kavaj iallafall..

 


Så här...

0-783b72dc76408d9520a1da4733ae3236.png

Kolla varifrån!

Så här ser jag ut idag. Ha en bra dag. Kraam på er


Jag ♥ shopping

Nu sitter jag och Lovan i min soffa och kollar på Family Guy. Jag har precis ätit lite tacopaj som fanns kvar sen igår. Sen har jag visast Lovan shoppingen från idag. Självklart så tänkte jag visa er också.


Jacka från H&M, 160 kr.


Silverbikini från Bikbok, 29kr/delen


Halsband från Vila, 129 kr.


Ring från Glitter, 79kr.


Paradise hos Sanna

Nu har vi precis käkat. Min egna tacopaj, kanske hur god som helst :) Sandra har varit här sen typ halv 4, så hon med oss också. Snart ska vi till Sanna där vi tänkte kolla på Paradise ikväll. Roligare att kolla flera st. Matte gillar inte ens de programmet, så det är inte alls desamma att sitta och kolla med honom, haha. No offense!

Känns jätte skönt med naturliga naglar.. Det var så länge sen. Men det är så fräsht. Man får passa sig på jobbet så att dom inte blir missfärgade.. Så nu är det handskar som gäller när man sköljer ur färg i shamponeringen m.m.

Imorgon tänkte jag och Sandra åka till valbo köpis. Vi ska göra lite ärenden på stan först. Sen åker vi ut. Matte är så gullig som lånar ut bilen också. Tack babe!

Nu ska jag klä på mig lite varma kläder, sen ska vi börja knalla.


Här är resultatet.

Jag är jätte nöjd! Snyggaste kavajen i stan ;) Hehe



L e d i g

HEJSAN! Nu har jag varit och gjort naglarna och har gått en sväng på stan. Var ute efter en ny ring, och denna snygging fick jag med mig hem.



Just nu sitter jag i soffan och har ätit min sena frukost och dricker kaffe. Sen tänkte jag plocka bort alla julsaker som jag samlade ihop och ställde på vardagsrumsbordet för några dar sedan. Och sedan har dom stått kvar där. Hehe typiskt mig. Men nu ska jag ta tag i det. Har varit nere i källaren och hämtat upp jullådorna. Är så less på alla dessa tomtar.. Ge mig våår.

Sen ska jag ta tag i kavajen och nitarna igen. Det gick åt helvette igår. Var nog för trött och less. Ska ge det en andra chans. Hehe Men jag behover en tång.. och vi har ingen. Det är därför det blir så pilligt.


Tre brunetter

En bild från i lördags.

Första dagen på denna vecka

Hej! Nu är jag hemma och har bytt om till mitt mysnattlinne, jätte skönt! Handlade lite på vägen hem också. Det var slut på frukost. Men nu är kylen proppad igen. Imorgon ska jag äta en lång, stor och god frukost. Jag är ju ledig.. Imorgon och på onsdag. Då ska jag bara ta hant om mig själv, göra naglar, träna och umgås med vänner. Men framför allt, ta en rejäl sovmorgon :) Ja, iallafall till 10 :)

Lite shopping har jag ju hunnit med idag.

Nya boots, så trött på mina gamla. 499:- Dinsko.


Grå kavaj, 85:- Myrornas.


Sen tänkte jag sätta nitar på axlarna. Så då gick jag in till Redrum och köpte dessa.


Ni får se sen hur det blir. Ska börja pyssla med det snart. Först ska jag bara äta lite.
Ceasarsallad står på menyn.

Jag just nu.

Proppmätt efter...

7dbb66b4fa70ac1b4e407574b92812cd.png

Kolla varifrån!

Proppmätt efter lunchen. Jag o Malin håller på och planerar helgen :) Linda fyller år, så då blir det party :) ska bli riktigt kul. Har shoppat lite igen, ni får se sen..


Godmorgon :)...

-ff018e26693a5a178ff2263012f87c5.png

Kolla varifrån!

Godmorgon :) det är snöblandat regn ute, as tråkigt. Tur att man jobbar inne säger jag.

Snart ska jag på lunch. Tänkte ta en tidig idag, så att man slipper trängas med folk i butikerna. Tänkte kolla på nå nya skor idag. Det är på tiden. Vi hörs, Kraam


Sängläge

Nu ska vi bädda ner och i sängen och kolla på det sista av filmen. Sen blir det sovdags.

Godnatt alla fina läsare ♥



Paus

Nu är det nyheterna, så jag slänger in ett litet inlägg och Matte lirar ett spel på min iPhone.

Detta har jag shoppat i veckan :)

Halsduk från H&M, trosor från Kapphal och smyckena från Glitter.

Jackan kommer från Vila, 499:-. Men knapparna har jag köpt själv och sytt på.


Leggings, Jeans från H&M, Zebra från Vila och Lack från Gina.


Tunika med dragkedjor från Gina.


För ansiktet


Jackan hade också skitsnygga axlar.


Självklart invigde jag jackan igår. Jag älskar den.



FALK

Hej hej. Idag har vi haft en underbar sovmorgon. Så skönt att inte göra någonting ibland. Nu är jag hemma och har precis sett I en annan del av Köping. Det är så roligt.. Programmet borde vara längre.. Jag tycker verkligen de.

Nu börjar Johan Falk filmen.. Vi har sett den förut.. Men det går ingen bättre ikväll så det blir den ändå.
Sen så har ju inte jag några problem att se en film 70 gånger ändå ;) Haha

I Nyhetspausen kommer ett till inlägg med lite shopping från veckan och gårdagens outfit. Hinner inte nu.. Puss

Nu har...

2395e35fd68629734e9734c55e0a3c5d.png

Kolla varifrån!

Nu har vi spelkväll :) just nu leder jag :) jag är bäääst. Vi spelar geni by the way.


Osminkade och...

0-352ccd68244cd7af03bdcbaa55923f50.png

Kolla varifrån!

Osminkade och hungriga beger vi oss mot Ica :) nu ska de handlas lite gotta. Sen väntas film. Lovan är också med, men hon fick ta kortet :) hehe


Jag och...

4d8011a0011f9bd8868904fa35408ad6.png

Kolla varifrån!

Jag och Linda myser till bakom kassan.  Snart slutar vi :)


Godmorgon! Dagensoutfit.

0-357eccb8dde5a49596ecb4749c7a1190.png

Kolla varifrån!

Godmorgon! Dagensoutfit. Nu sitter jag på jobbet och dricker min morgonkaffe. Bion var superbra och spännande. Verkligen se värd.

Blev rätt mycket shopping igår. Ska visa er sen. Köpte tex leggingsen som jag har på mig idag. As schysta. Ska gå lite på stan efter jobbet idag också. Har lite kvar att inhandla. Lyckost ni som har sovmorgon idag. Men imorgon har jag också de :) haha


Brända med...

8e9efc116b62ba2a986fd2b64624e1.png

Kolla varifrån!

Brända med bio gänget. Nu ska det bli gott med oxfilé :)


Hej bloggen.

2884fc65bc17fc943dacf65e3c1ef2ba.png

Kolla varifrån!

Hej bloggen. Är på jobbet som vanligt :) ska klippa Mattes syrra strax, sen är det lunch. Då ska jag gå på stan o kanske inhandla något behövligt. Bion börjar halv 7 idag. Så det blir direkt dit efter jobbet. Spännande. Sen får vi se vad som händer efter :) ha en fin dag.

Kraam


Snabba Cash

Imorgon ska vi ju se den. Jag har verkligen längtat. Den verkar så bra.
Kolla in trailen.


IM SO HAPPYYYYY

Alltså.. Jag är så glad just nu. Jag kan inte beskriva känslan. Och jag kan heller inte berätta för er vad det är än. Men så innehelsike jävla glad är jag.

Vill bara skrikaaaaaaaaaa

 

 


Torsdaag





Mitt älskade håår och en ny mössa från H&M. Jag ska aldrig sluta älska leopard. Haha


Dagens outfit...

0-76d6707e61df505484cb1b0babe4def7.png

Kolla varifrån!

Dagens outfit och mitt hår är äntligen tillbaka :) haha. Älskar det.


Egen tid

Nu har Patricia och Josse gått. Själv ska man lägga sig i ett varmt bad och skrubba hela kroppen. Matte jobbar över ikväll till typ 10. Så jag får ta hand om mig själv här hemma. Tänkte noppa ögonbryna och lägga en ansiktsmask. Sen klockan nio börjar American pie presents band camp. Så den blir det i sängläge.

Imorgon väntas jobb och löshårsisättning. FINALYYYYYYY

Jag längtar verkligen tills jag ska få min päls av mamma och mormor nu. Ska få den innan min födelsedag så att jag hinner använda den så mycket som möjligt nu under vintern. Den är så fin, och så stor och varm.
Jag har ju fejkpäls nu, både jacka, väst, 2 kragar och en mössa. Fick en äkta mössa förra veckan. LOVE IT. Och nu är det bara jackan kvar..

Kolla så snyggt det är.

17.35

Hej bloggen. Det har blivit lite dåligt med uppdateringar idag. Även fast man är ledig. Men jag har hunnit med så mycket må jag säga. Jag har fixat håret på Natalie, sen har jag hjälp pappa lite med faktureringen, sen har vi käkat lunch. Sen kom farmor, så har vi frostat av frysen och städat hela lägenheten. Så nu är det jätte jätte fint här.

Lovisa, Josse och Patricia är på väg hit. Hårfix och kaffemys står på listan.

Mer update senare.. Ha de så bra


Are you as smart as i am?

ʞıɹqnɹ ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐ1ʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ


Tisdag

God kväll.

Min dag har bestått av jobb fram till tre. Sen har jag umgåts med mormor och morfar. Vid halv 7 kom Frida hit och jag har fixat hennes hår. Hon är fortfarande för mörk på topparna.. Det måste lösas snarast. Jävla bruna färg som sitter som berg.

Nu kollar jag och Matte på hockeyn. 1-2 till Brynäs just nu.
Klockan 10 börjar Paradise ;) Och äcklet Fransiesca är tillbaka. Va så skönt o slippa henne. Har man åkt ut, har man åkt ut. Då ska man inte komma tillbaka tycker jag.

Jag och min babe (älskar den här bilden, mitt hår är lovely)


L u n c h

Hej hej. Nu är jag hemma hos Jenny och äter lunch. Smörstekt svamp med kyckling.. Kanske hur gott som helst. Lovisa och Frida är också här. Dom låg och sov när jag kom. Tröttisar.. Men nu är dom uppe allihopa iallafall :)

Sitter vid min älskade mini-dator som Jenny har lånat ett tag. Ska ta tillbaka den nu. För våran dator har krashat hemma igen :( Jävla skit det ska vara med den hela tiden.. Vill bara hyva ut den från ballkongen.

Imorgon är jag ledig :) Då ska jag frosta av frysen med farmor :) Hehe
Löshåret kommer säkert imorgon, bara för att jag inte jobbar. Men jag får sätta i det på torsdag helt enkelt. Men jag hade verkligen räknat med att sätta i det idag.. Jag är sur.

Nej, nu är jag glad. För jag älskar mina brudar så mycket.

Föresten.. På fredag ska vi på SNABBA CASH. Jag, Sandra, Madde, Emma, Rickard, Danne och Matte :) Weej



Här står...

0-543165c2ed4a2da27a1d4643399ec1bd.png

Kolla varifrån!

Här står brudarna med morgon kaffet. Håret har inte kommit idag heller :( så tråkigt.


Dagens klädval...

0-2a3da5050c57c2d33116ebd85846a9d1.png

Kolla varifrån!

Dagens klädval :) Jag ser förjävlig ut utan håret :) haha. Så ni får inte se mitt fejs. Idag kommer ju farmor som sagt. Sen ska jag sätta i ett löshår och så kommer Fridas små brorsor och klipper sig :) en fullsmäckad dag med andra ord. Så roligt. Mitt hår har inte kommit än iaf :(


Bild från...

1b9577ce1bccccdbfb566350a09aea04.png

Kolla varifrån!

 

Bild från igår, innan jag knallade ner till bion med Sandra. Bion var jätte rolig. Man skrattade väldigt mycket. Sen hämtade Matte och Tunnan oss, så följde vi med dom till i14 där Södergren och Tim skulle åka snowboard efter bilen. Dom var svin duktiga.

Idag har vi haft en jätte mysig dag. Vi har varit och badat på fjärran med Sandra och Tunnan. Sen köpte Matte hem mat från Metzopotamya. Jätte jätte gott var det. Oxfilé med pepparsås. Mmmm...sen har vi bara myst framför tvn. Soffläge med andra ord.  Har varit the Hills maraton, men just nu är det Prodject runaway.

Halv nio börjar ju En annan del av Köping. Det kan man ju inte bara missa. Det är vårat favvo program :) en liten uppdate från soffan bara :)

 


En bra...

580e2fc40bcd8af02710b0b2acc711a9.png

Kolla varifrån!

En bra start på dagen.


19.24

Alltså.. Jag älskar ju långa hår.. Kanske är just därför jag har det själv. Men det här är ju bara inte riktigt klokt. HAHAHA. Svanken är ju maxlängden alltså. Hur i helvette orkar hon? Kolla bara när hon tvättar håret. Tänkt dig att torka de? Släpar hon det efter sig när hon går?  Det skulle jag vilja veta..

Någon som skulle vilja sätta i 4 meters löshår? Så kan jag ringa henne, hon kanske vill sälja.



Har du hört ryktet om Morgans?

Det har inte jag iallafall. Så därför bestämde vi oss för att gå på den ikväll. Den verkar jätte roligt och det är precis vad jag behöver just nu. Skratta av mig överflödig energi :) Just nu kollar jag på The hills och dricker en varm stor kopp kaffe. Är helt slut i kroppen.. Känns jätte skönt att faktiskt inte gå ut ikväll.



Dagens outfit.

0-15aecc30a8418208f4f4a727aa0f160f.png

Kolla varifrån!

Dagens outfit. Är på jobbet och har precis klippt en kund. Undrar om det blir lungt idag!? Det ä dött på stan, hehe. Funderar på vad man ska göra ikväll... Hmm.


Här sitter...

0-5ef0ad4129e72e993fe875a157e04ac8.png

Kolla varifrån!

Här sitter mitt härliga sällskap i soffan o myser till lets dance. Anders typ sover, hehe. Heja Elin!!


Fredag

Tjena mittbena. Fast jag har faktiskt snebena just nu :) Idag har man jobbat förfullt. Jag har suttit i ett löshår också. Det är extra roligt.. Speciellt när det blir så jävla snyggt. Långt brunt hår med lockar. Älskar det. Så nu kunde jag inte hålla mig, efter att ha gjort henne. Jag har beställt nytt långt hår, som kommer på måndag. Så nästa vecka ska jag sätta i de. Längtar.. Mitt är så kort och tråkigt nu känns det som. Speciellt när jag såg henne.

Drygt en timme kvar till premiären av Lets Dance. Det är så himla roligt och bra program tycker jag. Love it! Här är några av deltagarna. Min stora favorit i år är såklart ELIN KLING. Hon ska absolut vinna! Sen på andra plats, Agneta Sjödin. Hon är snygg!



Kommer ni ihåg att jag var på Lets Dance förra året? Skulle vara så roligt att få åka dit iår igen. Det var såå kul!
Man fick inte ta kort när det spelades in, vilket man förstår. Så bilderna är från reklampauserna :)



Ha en mysig fredag!

Här dammar...

7d6a9fabd6bb42e956edd5d7e7eaa43f.png

Kolla varifrån!

Här dammar snyggingarna Linda och Sofi förfullt på jobbet :) det blir så fint och fräsht :) hehe


19.56

Jag börjar må lite bättre nu iallafall. Nu kniper det inte i magen längre. Tänkte göra lite kvällfika nu eftersom jag knappt fått i min någon mat idag. Tänkte nog göra yoghurt med hallon och nötter. Så gott.



17.40

Några tidigare outifts som jag glömt lägga upp.


och min nuvarande outfit

En sjukling i morgonrock och mysistofflor. Jag har fortfarande ont i magen. Det är så jävla drygt och tråkigt.. Ska dricka lite varmt thé nu och kolla på någon film i min ensamhet :(

Har så...

4ff3b6cc191cc7e7b9d8da3928c50927.png

Kolla varifrån!

Har så himla ont i magen. Jag fattar inte vad som är problemet :( IT HURTS


Elin vs. Tiger Woods


Love it ♥






Trettondagsafton

Igår blev det en liten utgång. Jag, Jessica och Nina började hos mig. Sen fick vi skjuts av Anders ner till Malin. Vi kollade på Paradise och partade. Sen gick vi över till Malins kille Thomas som bor i huset bredvid typ. Där var hela Heartbreak och hade personalfest. Men det var skojigt..

Sen avslutade vi kvällen på Goya. Har tyvärr inga bilder från igår. Men det kommer väl snart från några av de andra brudarna ;)

Idag har vi varit hos mormor & morfar och ätit. Mamma, Per och Josse var också med. Supermysigt var det.
Sen på kvällen kom Jessica och Anders över och kollade på film. Det blev Heartbreak Hotel som gick på SF Kanalen. Så nu har dom gått, och Matte följde med. Han och Anders ska lira tvspel hela natten typ :S Lediga jävlar!

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det jobb, jobb, jobb som gäller.

Dagens outfit...

0-20ee6949e03bd158568f407bb7a240d9.png

Kolla varifrån!

Dagens outfit och en svart kaffe. Härlig start på dagen, inte sant? :)


MER Nyårsbilder

Jenny och Frida har laddat upp sina bilder nu.. Så här kommer några till :)





5 Januari

Igår (:P haha) handlade jag två st snygga hårband. Mitt ljusrosa är så skitigt och gammalt så jag kände att det var ganska hög prio på något nytt. Eftersom dom är klockrena att ha när man åker skidor, går till jobbet m.m. istället för mössa. Jag älskar mössa.. men hårband is my thing. Jag älskar det mer! Eller kanske lika mycket.. Skit samma.

Så här såg dom ut iaf :) 99:-/st från Stadium. Dom är dubbelt så breda, men jag har vikt dom! Annars skulle dom täcka hela mitt fejs.

Jag gillade mönstret jätte mycket. Finns även i svart och lila.



Det är tunna silverrutor på den svarta.. Det syns inte så bra. Skit snyggt.


O C H   I N T E   N O G   M E D   D E !



Jag har äntligen fått hem mitt efterlängtade iPhone skal. Det är så himla himla fint. Jag är super nöjd och det är verkligen silverstrass.. Im a queen!!!!

23:59:37 Måndag

Hejsan bloggen! Det är 23 sekunder kvar tills det är tisdag. Sista jobbdagen.. Sen är man ledig på onsdag :) Tänk va härligt.. Lång sovmorgon igen!

Paradise var kanske bäst ever ikväll.. Äntligen lite fajtling ;) Det är så underhållande.. Vi satt bänkade hos Jusse .. 7 stycken brudar.. och Alla bara .. vafan? va gör dom? usch osv. Hahaha Det är så kul.
Nu är jag hemma iallafall. Tog med min cykeln från Jenny också, som har stått ute i kylan alldeles för länge där :(
Visst är det kul att mitt mobilbloggande äntligen har kommit igång också.. Nu funkar det finaly :) Jätte skojigt!

Nu kommer lite lite bilder från lördagens spelkväll ;)



Inte nog...

-4ba38f742dc9e04fa7a5640d77a73bd.png

Kolla varifrån!

Inte nog med de. Sen hittade vi den här.. En kräm som stimulerar blodtillförseln till brösten. Så att du går från A till E :) haha ..kan det verkligen stämma de?


Sitter hos...

56d29b03bf9a4f664fa69b9dbe8161c7.png

Kolla varifrån!

Sitter hos Jusse nu och bläddrar i hennes tidning från Japan och såg denna bild. Hur sjukt är inte det? 36 kg!!!!!! Det är ju som en 10åring..


Nu är...

0-26b2d0b64803777626cc2a956598ec60.png

Kolla varifrån!

Nu är jag hemma hos Jenny. Hon byter lampor och jag slänger in ett litet inlägg. Paradise ikväll hos Justine med några schysta bruds ;);)


kaffe på...

0-362eb7841fcec85165ce3ad72c92d64f.png

Kolla varifrån!

kaffe på jobbet :) gott


Så här...

16b7a1e1da521bb274a79fa8368ab566.png

Kolla varifrån!

Så här är det att kolla på film med majsen. Hehe


Söndag

Hej hej.. Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Jag har färgat ögonbryna och fransarna på mamma, sen har vi varit och handlat massa mat. Tack så jätte mycket mami ♥

Nu håller jag på och kollar på Onskan.. Den är så bra

Bilderna från igår kommer upp sen ;) Promise!

Mysig dag med Majsen

Idag har jag och Matte åkt skoter :) Det blev en liten tur bakom vattentornet i Sätra. Shit va mycket snö det var där bakom. Vi körde in i en hög av puder snö och man såg inte ett skit. Så vi var tvungen att stanna till och borsta av allt. Så jäkla kul var det.. Så här mycket snö som det är nu har det fan inte varit sen snökaoset -98.

Så här såg bilen ut innan vi åkte iväg..Haha


Fet huv ;)





Matte körde fast.. 2 gånger också. Haha



Nu håller jag på och sminkar mig. Ska snart ner till Amanda och Jenny. Sen blir det hem till Sanna för spel och vinkväll :)

1 Januari 2010

Gårdagen var jätte lyckad. Vi hade så himla trevligt och roligt hemma hos Fatma och Shacke. Dom bor ju så sjukt fint och maten var helt perfekt. Vi rökte vattenpipa och dansade loss inne i poolrummet. Så roligt.. På tolvslaget var vi utanför och smällde raketer. Så jäävla kul. Och alla bara skriver GOTT NYTT ÅR! Och kramades och det togs kanske 2 miljoner kort igår.. Haha.. Kamrerna bara pepprades runt om en :) Fina bilder har jag fått iallafall.
Runt halv 1 kom våran taxi och tog oss ner till Goya. Där var det också sjukt kul:) Jag är så himla nöjd med mitt nyårsfirande iår. Tack alla som gjorde denna kväll så lyckad.

Här kommer det lite snygga bilder :)


Ni får nöja ner med dom här så länge.. Nu ska jag mysa ner i soffan och kolla på en film. Puss

RSS 2.0