Men åååh


Date: 2009-10-06 / Time: 14:46:27
Kategori: Anything/Everything / 2 Kommentarer

Igår laddade jag ner, nya DH, SATC filmen, 21, Benjamin Button och Twilight. Jag tänkte, lika bra att ladda ner så många som möjligt på en gång så att man har några och välja mellan. Och jag kan ju säga att det var en ren jävla tur att jag gjorde de. Tänkte ladda ner lite Disneyfilmer nu (som jag älskar) men...

Piratebay stängde ner igår, kapott, borta.. Precis efter jag fått ner mina filmer. Är det inte helt otroligt? Så nu går det inte att få ner en enda filmjävel. Varken från Tankafett eller något.. Alla är beroende av PB. Det är den bästa sidan som någonsin har skapats enligt min mening. Och dom vet inte alls hur det kommer gå.

Så nu får jag hålla mig till dom jag har.. Det innebär också att jag inte kommer kunna ladda ner nå nya DH avsnitt heller.. Jävla bajs skit. Nu när det äntligen har börjat :( Upp med Pirate igen!!

Den här artikeln hittade jag
http://www.dn.se/ekonomi/pirate-bay-nere-efter-att-natleverantor-hotats-med-vite-1.937399


Kommentarer
Postat av: fanny

http://isohunt.com/



Denna har allt :)

så misströsta inte



kramis

2009-10-06 @ 20:09:52
URL: http://choooselife.wordpress.com
Postat av: Maja.

Du kan ladda ner på www.isohunt.com :)

2009-10-06 @ 23:30:23
URL: http://mcaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: [email protected]