Lilys

Det är ju tur att han efter nio år vet vilka mina favorit blommor är! Tack min prins! Du är det bästa i mitt liv! ♡ 




28 November

Världens bästa datum! När du och jag blev vi. För NIO år sedan! Jag älskar dig mer än något annat. Du är ju min bästa vän! Vi har så roligt ihop och jag ser fram emot livet med dig min mojs. Du gör mig hel!
 
 
 
 

Australian water

Jag har så sjuuukt många bilder från Aussie. Det är föör många, så det blir svårt att välja vilka bilder jag ska lägga ut! Haha.
 
 
 

Partynight

I lördags var vi hembjudna på födelsedagsfest hos Nina. Fina vänner, plockmat och bål blev en riktigt trevlig kväll! Som slutade med en galen krogrunda!
 
 

Julgran

Nu har första granen flyttat in och i veckan ska jag börja julpynta mer och mer. Jag älskar när julen närmar sig. Mysigaste tiden på året!




Godmorgon

Kom inte upp på en morgonpromenad imorse. Jag var alldeles för trött. Fan! Jag måste. Men det är så fruktansvärt lätt att somna om. 
 
Imorgon då jävlar ska ja upp alltså. 
 



Hipp hipp hurra

Helgen bara springer iväg som vanligt. Men idag fyller Nina år, så vi är bjudna på middag ikväll. Ska bli så mysigt! Grattis Stulveig! 
 
Bild från i lördags.
 



Magic waterfall

Det största och absolut häftigaste vattenfallet jag någonsin sett. Och stått under.
 
 

Storstädat

Nu har vi städat hela radhuset efter badrumsrenoveringen. Så himla skönt att vi bara kan koppla av och njuta när vi kommer hem från jobbet hädanefter. 

Höstmys i vardagsrummet just nu. Älskar vårat söta lilla radhus. 




Work

Nu är första dagen på veckan avklarad. Bara fyra kvar till helgen. Tur att man har ett jobb som man älskar. Men ledighet kommer alltid vara de härligaste som finns.




Badrum

Jag har kanske världens bästa kille. Medans jag var i Australien har Matte rustat vårat badrum här hemma. Det har blivit så otroligt fint och jag älskar det. Det är absolut mitt nya favoritrum här hemma! 

Tack älskling! För att du är så jäkla bra! 





5FDP

Vilket jävla ös det var ikväll på Hovet! Men det är inte så konstigt när dom är så innihelvette bra!! Vi avslutade kvällen med en sen middag på hotellet. 




You're never fully dressed without a smile.




Five finger death punch

På fredag ska jag och Matte på konsert i Stockholm. Det ska bli så jäkla grymt! Sen sover vi kvar på vackra Hotell Hasselbacken på Djurgården och dagen efter ska vi bara strosa runt på stan och kanske gå på nått museum. Det ska bli så mysigt att bara göra något, bara vi två, efter så många veckor ifrån varandra.
 
 

Waterfall

Australiens regnskog och ett sagolikt vattenfall. Maybe heaven?
 
 

The great barrier reef

Ett av världens vackraste vatten. Där dök vi. Och det var heeelt fantastiskt! Jag såg en dokumentär om Barriärrevet på planet också. Och nu är jag helt såld! Det är fan världens coolaste plats.
 
 

POISON IVY




Halloween

Imorgon är det Halloween party och jag är så jäkla taggad. Jag missade ju Halloween förra året för att vi var i Miami. Jag ska fortfarande vara Poison Ivy som jag tänkte vara förra året, så det var bara att lägga kostymen på hyllan och imorgon plockar jag fram den igen. Ett år senare!
 
Det ska bli så jäääkla roligt! Jag ääälskar Halloween som ni alla vet. Maskerad är det bästa som finns! Vi startar morgondagen hemma hos grannarna för att fixa oss (vilket kan ta ett tag) och sen klockan 18 är det förfest hemma hos Amanda och Kalle. Och klockan 21 ska vi vara på Heartbreak för middag och drinkar ;)
 
Som ni hör, jag är övertaggad. Haha
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0