"Hej bloggen!" Nu är vi hemma hos Amanda o...

img_7934 (MMS)

"Hej bloggen!" Nu är vi hemma hos Amanda och Kalle och har nyårsoutfiten på, drinken i handen och väntar in resten av middagsfolket.


Natti bloggen!

Nu ger jag upp. Nu går jag och lägger mig.

Imorgon måste jag och Katja på stan innan vi åker. Vi lär handla det sista, och jag har ju för sjutton glömt att köpa strumpbyxor. Sen blir det iallafall jag och Katja och massa grabbar som åker härifrån Gävle. Hörs imorgon! Godnaaatt




NEW YORK

Jag måste tillbaka till New York. Jag fullkomligt älskade Manhattan. Jag sitter och kollar igenom alla mina resealbum som ni kanske märker. Jag är sjukt taggad på en resa nu. Det kanske märks. Men jag MÅSTE bara tillbaka till New York igen. Det är ett MÅSTE!



Ser ni vilka tre hon pekar på?


Näst sista dagen 2011

Brynäs vann! Matte har precis åkt till Jimmy för att kolla på Junior VM. Jag hade inte alls någon lust att följa med. Jag är trött. Själv ligger man i soffan med nya pläden som jag fick i julklapp och kollar på en komedi. Jag kommer somna tidigt.

Imorgon bär det av mot Stockholm. Vi ska fira in det nya året hemma hos Amanda och Kalle i Saltsjöbo. Vi har planerat att åka härifrån runt lunch imorgon så att man lite tid med värdparet innan resten av festen kommer. Vi är typ 8 som åker med från Gävle. Det ska bli så himla roligt.

Det blir alltså husfest, dresscode, middag, fyrverkerier, bubbel, stjärnklart (har kollat vädret) och väldigt trevligt sällskap. Och såklart sover vi kvar. I can´t wait.


LÄNGTAN


Bilden med Världen sämsta kvallo. Men iall...

img_1511 (MMS)

Bilden med Världen sämsta kvallo. Men iallafall, jag och Matte kollar på hockey och har precis ätit kinamat. Perfekt uppladdning inför morgondagen.


I MIN POJKVÄNS TRÖJA

img_6475 (MMS)

I MIN POJKVÄNS TRÖJA


Idag är det kallare. Sista jobb dagen nu d...

img_5669 (MMS)

Idag är det kallare. Sista jobb dagen nu då! Sen är det äntligen nyår! Fan va jag längtar!


BINGO! Woooow! 100kr till mig!

img_9182 (MMS)

BINGO! Woooow! 100kr till mig!


Eldsjälsgalan och BINGOLOTTOOO just nu hem...

img_4717 (MMS)

Eldsjälsgalan och BINGOLOTTOOO just nu hemma hos Frida.


Off to work!

img_2838 (MMS)

Off to work!


Hockeykväll med grabbarna!

img_5712 (MMS)

Hockeykväll med grabbarna!


17.35

Snart är dagen slut och då ska jag ner på stan en snabbis och shoppa lite.

Dagens outfit.



PICTURE

Snodde en bild av Frida sen Julafton.


Sitter i personalrummet och läser en tidni...

img_4826 (MMS)

Sitter i personalrummet och läser en tidning. Har precis käkat. Nu väntar jag in gulliga Louise som vill sätta om lite löshår. Sen har jag klippt Emma och Madde tidigare också. Ruggigt rolig dag det här ;)


Moneyball

En riktig jävla storstädning blev det när jag kom hem från jobbet idag. Det låg paket över hela lägenheten, en stor hög med kläder på golvet och massor med disk. Nu är det jätte fint! Känns helt okej att slappa i soffan nu och strax slå på en film när man gjort lite nytta. Kvällen film är Moneyball. Den verkar jätte bra och jag som älskar drama-filmer. Plus att det är med min andra älskling Brad Pitt.


MOT VARMARE BREDDGRADER

Nu kan jag inte hålla på det här längre! Jag får spader för att jag måste åka på en resa. Jag måste kunna prata om det. Jag, Matte, Sandra och Rickard ska åka utomland i Mars. Jag längtar så jävla mycket att jag knappt kan tänka på något annat. Vi har inte bestämt vart vi ska än, men det lutar väl åt Thailand igen. Men vi får se, bort ska vi iallafall! Jag vill bara komma till värmen, slappa på en strand, läsa en bra bok, ta en kall bira, bli brun och shoppa massa unika saker!

Bild från Koh Pangan


Natti natti

Efter en förmiddag på stan med älsklingen, för att sedan ligga i bakis-koma på soffan mot eftermiddagen. Säger vi nu godnatt från Valbogatan.

JULDAGEN


Framdukat!

img_7098 (MMS)

Framdukat!


Snabb update

Nu är jag redo! Ikväll ska jag, Sandra, Madde, Emma, Jenny och Lovisa ska äta massa plockmat, dricka vin och spela spel hemma hos Sandra. Ska bli jätte trevligt! Sen drar vi vidare till Goya där vi har bord ikväll igen.

Ha en fin kväll!

JULAFTONS KVÄLLEN


Efter en oförglömlig kväll myser vi med Ha...

img_7491 (MMS)

Efter en oförglömlig kväll myser vi med Harry Potter och oliver så här på morgonkvisten :)


Nu är vi på Söderhielmska. Snart börjar ju...

img_1666 (MMS)

Nu är vi på Söderhielmska. Snart börjar julklappsbytet. Weeeei!!!!!


Äntligen!!!!

img_6846 (MMS)

Äntligen!!!!


Givet!

img_9873 (MMS)

Givet!


Men lugn nu släkten!

img_2606 (MMS)

Men lugn nu släkten!


24 December



Matte sover fortfarande. Jag har lovat pappa att jag ska ta med lite nyladdade filmer till honom. Så jag håller på att föra över dom till ett usb nu. Sen ska vi dit på julfrukost. Det ska bli så otroligt gott. Jag har inte ätit ett enda julbord iår. Julskinkan är mitt bästa. Skulle kunna äta en hel själv :D Åå jag längtar. Allt är så mysigt idag.

Efter halva dagen åker jag och syrran över till mammas släkt. Vi brukar köra halva dagen var, fast förra året var det tvärt om. Julfrukost hos mamma och Kalle Anka med pappas sida.

Det som känns så otroligt skönt just nu är att vi inte behöver fixa oss till julfrullen. Jag tänkte bara sätta på mig nå skönt plagg och åka dit osminkad :) Ska ändå hem emellan sen, så då fixar jag till mig då :)


Och kvällen kommer spenderas med mina fantastiska vänner på Söderhielmska med julklappsbyte och fest. Sen avslutar vi kvällen på Goya som varje år :D


God jul och hoppas ni får en underbar julafton.




Kvällens dresscode på Uppesittarkvällen :)

img_8930 (MMS)

Kvällens dresscode på Uppesittarkvällen :)


Drink up me hearties, yo ho.

Den sista julklappen är köpt! Jag och Frida gick på stan och köpte det sista idag plus lite dricka till helgen. Så skönt att jag har allting klart nu. Då kan man känna sig lugn imorgon efter jobbet och bara åka hem och sätta på sig myskläderna och tränga ner sig i soffan med resten av vännerna för att spela bingolotto :)

Ikväll har jag och Matte ätit kinamat och kollat på sista Piratefilmen. Jag har typ besatt av Pirates-filmerna, musiken, Jack och Karibien! Och det bästa av allt är att jag och Matte har bokat en resa till Karibien nästa år! Åååå jag DÖR!


Det är så himla fint vid den här bron vare...

img_6117 (MMS)

Det är så himla fint vid den här bron varenda morgon!


THE OUTFIT


21 December

Hej sötisar.

Ikväll är det en måste göra saker-kväll. Tvätta, städa, laga matlådor, bädda rent och dona. Super jobbigt efter en fullsmäckad jobb dag. Men det finns ingen annan tid för det. Ihelgen finns det inte en sekund över. Och imorgon ska ja mysa med Katja och Lovisa och på fredag är det uppesittarkväll hemma hos Forsberg/Tunong.

Men jag kommer somna tidigt idag iallafall. Det är en sak som är säker. Nu ska vi strax äta. Vi hörs lite senare ..

Dagens. Igår blev vi bjudna på tacopaj och...

img_6991 (MMS)

Dagens. Igår blev vi bjudna på tacopaj och vinkväll hos Frida. Det var hur gott som helst. Och det blev rätt sent. Är lite trött idag. Men strax kommer Jenny och Jennifer och hämtar mig. Så ska vi till salongen och börja denna onsdag :)


Godmorgon! Det här veckan är verkligen smö...

img_2246 (MMS)

Godmorgon! Det här veckan är verkligen smökfull på jobbet! Men det är så roligt samtidigt! Efter jobbet ska jag möta upp fina Amanda som är hemkommen från Stockholm och resten av tjejerna för en riktig myskväll:)


Inflyttningsfesten i bilder


CUFFS

Har fastnat väldigt mycket för "ankle-cuffs" på senaste tiden. Såg en bild för ett tag sen, och nu är jag fast. Har googlat runt på massor med bilder och dessa är några jag bara älskar riktigt mycket!




 Sen hittade jag även en blogg som visade hur man kunde göra egna. Så det gjorde jag! Två olika tjocklekar. De på bilderna nedan är de tjockaste och de är ca 4 cm. Dom andra är 2,5 cm.

Materialet är av guldkartong som finns att köpa på Panduro. Det var därför jag var så peppad på att åka dit för nån vecka sedan :)




Försökte mig även på ett halsband som jag fick insperation till från samma blogg.


Efter en sjukt rolig kväll igår har jag ba...

img_3615 (MMS)

Efter en sjukt rolig kväll igår har jag bara varit inne hela dagen idag. Super härligt och välbehövligt! Film efter film har sysselsatt mig och nu ligger jag bredvid min favorit i sängen och kollar på Beck. Sen säger vi Godnatt!


Vi gillar shots! :)

img_1271 (MMS)

Vi gillar shots! :)


Nu är kvällens outfit på och så mitt nygjo...

img_9821 (MMS)

Nu är kvällens outfit på och så mitt nygjorda halsband. Nu väntar jag bara in Frida och Sandra. Sen blir det inflyttningsfest hos Hagström ikväll!!


Godmorgon! Nu har jag och Matte tagit en r...

img_8311 (MMS)

Godmorgon! Nu har jag och Matte tagit en rejäl sovmorgon, ätit frulle och är nu redo för en julklappasrunda på stan. Mina nya ankle-cuffs som jag gjorde igår är på och idag tänkte jag faktiskt köra på skinnjackan eftersom det är plusgrader. Ikväll vankas det inflyttningsfest! Jag är såå taggad!


Vad har jag nu hittat på?

img_4630 (MMS)

Vad har jag nu hittat på?


Nu ska det pysslas :)

img_1375 (MMS)

Nu ska det pysslas :)


Men nu snöar det allt!

img_1161 (MMS)

Men nu snöar det allt!


Finally!

img_0972 (MMS)

Finally!


Sitter i lunchrummet med en kopp kaffe eft...

img_1441 (MMS)

Sitter i lunchrummet med en kopp kaffe efter maten. Idag ska jag äntligen få åka ut till Panduro och hämta materialet som jag beställt in efter jag var där förra veckan :) sen blir det pysselkväll imorgon :) Ikväll däremot blir det Churtsstreet med mina bästa vänner! :)


VÅR LÖRDAG

Här kommer en liten bildbomb på lördagens festligheter. Tack alla inblandade!


En kväll med Jenny

HOS JENNY = BARR = SANT

Jaa, vissa tog visst in granen lite för tidigt, och lär därför ta ut den lite tidigare än alla andra. Och när man inte vattnar den tillräckligt så kan det gå såhär. Det är den fulaste granen jag sett och ljusen hänger ju till och med upp och ner.

1. Hon sket i att plocka bort ljusslingan (Så varsegod till dig som plockade av dom från granen utanför porten nångång under kvällen)
2. Hon hade ingen sop och fick använda en skärbräda för att blocka bort det mesta av barren
3. Granen blev helt naken efter vägen (för den var så jävla torr) så ni kan ju tänka er hur mycket barr de låg i trapphuset och hissen.
4. Jenny sa "Men det här är väl ingen fara" medans jag höll på att svimma av allt barr.
5. Jenny har en hårig matta
6. Damsugarpåsen blev full efter två minuter, och sen fick vi plocka ut alla barr "manuellt" för att återanvända påsen.
7. JENNY! DU KOMMER ATT HITTA BARR I LÄGENHETEN FRAM TILL SOMMAREN!

DON'T TRY THIS AT HOME!
Efter detta har jag insett hur mycket jag hatar barr.



MIRROR

Frisörtidningen Mirror ramlade in i våran brevlåda för en vecka sedan. Började bläddra i den nu och vad hittar jag? Morgonrocksbild på oss sen Göteborg-helgen. Haha TYPISKT! Direkt från spat med flippflopp tofflor, lite halvblöta, osminkade och ett glas vin i handen. Livsnjutning!


JAG LEVER!

Otroligt nog! Jag har haft världens roligaste helg. Mådde som en skithög i söndags och har inte alls mått för att blogga. Nu börjar jag väl känna mig som männsika igen! Puuh

En bild från Kalles i lördags. Resten får ni senare. Men nu börjar faktiskt Twilight på tv, som jag bara måååste se! Puss D


Efter en supervinst till Brynäs fortsätter...

img_7340 (MMS)

Efter en supervinst till Brynäs fortsätter vi kvällen med mat på Kalles :)


Går de att missa oss i grönt? ;)

img_5437 (MMS)

Går de att missa oss i grönt? ;)


Frukostmys i soffan!

img_2945 (MMS)

Frukostmys i soffan!


8 December

Efter jobbet åkte jag och Frida till Valbo för att kika på lite julklappar och gå in på Panduro som öppnade idag. Dom hade allting på min lista, förutom det viktigaste. Matrialet jag ska göra skiten aaaav! TYPISKT!

Men som tur är har jag en underbar vän i Uppsala som kommer hem på lördag och som kunde handla det åt mig :) Tur med vänner ibland ;) hihi.

Efter Valbo har jag hunnit med middag hos mamma och Per, en lång varm dusch, senaste DH (som för övrigt var huur jäkla spännande som helst) och nu ligger jag fortfarande i soffan och myser med mina nya tofflor till någon B-film på 3an. Men jag kollar mest runt på lite bloggar på datorn än att faktiskt kolla på filmen. Vissa är ju bara för pinsamma för att ens vistas i filmer. Urkassa skådespelare alltså! Men det finns faktiskt inget bättre på tv just nu.

Tofflorna kommer från Bikbok och är så himla mjuka. Jag älskar dom! Vita och söta precis som små dunbollar ;)



Finn ett fel i fönstret.


Frukost på jobbet. Yoghurt med bär. Mums!

img_8708 (MMS)

Frukost på jobbet. Yoghurt med bär. Mums!


Det finns faktiskt EN bra sak med att Matt...

img_8222 (MMS)

Det finns faktiskt EN bra sak med att Matte är sjuk! Jag kan låna bilen :) så jävla skönt!


Be pretty or die tryin

Hemma hos min sjukling efter en jätte mysig kväll med tjejerna. Vi har planerat lite mer inför julaftonsfesten, kollat lite outfits och kikat på en film i bakgrunden. Fan va vi börjar bli taggade nu! Men först är det ju den kommande lördagsfesten man har att se fram emot. Och Sandras inflyttningsfest nästa helg såklart!

På lördag ska jag plus 70 andra frisörer infinna oss på Läkerol Arena. Hela jobbet ska såklart med. Det ska bli så himla roligt. Vi har bokat i restaurangen, vi ska få helt magiska goodiebags och hejaklacks"oljud", vi kommer låta i hela arenan (förhoppningsvis). Det är Brynäs som har bjudit in oss, så först ska vi få lyssna på några Brynäs-profiler. Sen blir det mat och match! Hoppas för fasiken att dom vinner då när vi är där. Annars kan man ju bli lätt deperimerad efteråt. Och det skulle ju inte vara så bra. För klockan 20 har vi på Karlavägen bokat bord på Kalles för att fira att jag klarade mitt gesällprov ;) Världens bästa jobbarkompisar som styr och fixar. Jag ser verkligen fram emot det! Sen ska vi såklart gå vidare. Och om tanterna viker av så möter jag upp tjejerna på en rejäl utgång. Jag är så taggad.

Mitt störta problem på lördag är dock, ska jag orka 15 cm klackar i 13 timmar? Vi ska ju vara på Läkerol klockan 13 och man hinner ju inte hem någongång under dagen och byta om sen. Så partyoutfiten lär ju på direkt. Haha jag kommer bokstavligen DÖ! Man vill ju förfasiken inte ha platta skor heller. Soo.. Be pretty or die tryin.


Max driven med Frida och Hagatröm. Nu blir...

img_4195 (MMS)

Max driven med Frida och Hagatröm. Nu blir det myskväll hos Frida!


Nyfärgad som fan! Love it!

img_6206 (MMS)

Nyfärgad som fan! Love it!


Äntligen kom snön!

img_3723 (MMS)

Äntligen kom snön!


6 December

Efter en mysig middag med min älskling ska vi snart bädda ner oss i sängen och se på en film. Jag har nämligen en sjukling här hemma. Och ni tjejer vet väl hur det är att ha en sjuk kille? Haha! Dom kan oftast inte ens röra sig, dom är dödssjuka, kan knappt prata och det är såå synd om dom! ;) Så ikväll får jag slava för hela slanten. Jag kommer ta hand om honom, snyta honom, göra ordning té när det behövs, ge huvud massage m.m. Ja ni förstår!

Vem vet, kanske får jag en jätte fin julklapp? ;)


På tal om julklappar ..

.. så kom våran säljare Calle in på salongen nyss, med en julklapp till mig (för att jag klarat gesällen och för att jag är så himla duktig:P). Hur gulligt?


Vad önskar jag mig?

Jag sitter och försöker skriva en önskelista så här under lunchtimmen. Inte det lättaste! Fast man egentligen vill ha så mycket hela tiden får kan man inte ens få ner det på ett papper.

Snart kommer syrran med kinamat.

Summerburst 2012

Idag köpte vi biljetter till Summerburst 2012. Det var så jävla roligt i somras och nu är det till och med en två-dagar festival istället för en-dagars. Och det kommer ju bli dubbelt så roligt! Jag ska iallafall få min biljett i julklapp. Hur underbart som helst! Jag längtar redan nu. Tänker bara tillbaka på Summerburst 2011. Ni får lite bilder från de ;)


Vi var i cabanan bredvid ZLATAN!!!!!! Måttligt nöjda tjejer!


Träffade Martin, som sa att han tyckte jag var snygg!!!!!!!  Hahaha (Gaaaaah!)


P a n d u r o

Just nu har jag lunch på jobbet. Så jag sitter och kollar runt på Panduros hemsida och skriver en (låång)inköpslista. Jag lär vara redo för jag ska nämligen dit på toooorsdag! Då öppnar dom ÄNTLIGEN en butik inne på Köpis. Jag kan knappt vänta. Fan vad jag ska pyssla. Har massor med idéer. Jag vet precis vad jag ska ha! Jeeeeej!

Ikväll blir det hockey med Nina och Frida hemma hos mig! Och då jävlar ska Brynäs vinna!


NEW DRESS

Denna snygging ramlar in i min brevlåda idag! Har varit till och från om det ska bli min julaftonsklänning eller nyårsklänning. Men nu har jag bestämt mig, sitter den som smäck och jag slipper skicka tillbaka den, så kommer jag att bära den på julafton! Med snyggaste tillbehören (som återstår att se) ;)


Nu blir det söndagsfilmmys med Matte. Ska ...

img_1340 (MMS)

Nu blir det söndagsfilmmys med Matte. Ska berätta om Seansen imorgon!


Julshopping

Har varit på stan och julhandlat med Lovisa. Nu sitter vi på Mingel och fikar.

Klockan 3 ska jag på seans med Anna-Karin och Anette på jobbet. Ska bli super intressant. Har aldrig varit på något liknande. Men jag och Matte tycker ju att Det Okända är jätte spännande och vi tror ju faktiskt på det där. Nu ska jag få se det med egna ögon.


3 December

Gårdagens bestod av middag på Los Sombreros innan bion. Drive, var iallafall skit bra och jätte spännande! Värd att se på bio! Det är massor med filmer som är på gång nu som jag bara måste se. Älskar när man vet att det kommer flera bra filmer så man har några att se fram emot.

Idag har jag varit på stan med Hagström på dagen. Kikade lite outfits till kommande fester men det är rätt dött på kläder än så länge tycker jag. Hittade en halsduk som fick följa med mig hem iallafall. En superstor, svart stickad.
Just vad jag inte hade :)

Sen han jag bara hem innan jag och Matte bestämde för att plöja igenom allt folk på Köpis och förtsätta sökandet på något att ha på sig. Vi kollade såklart efter julklappar också! En varsin mössa blev det, Matte köpte en skjorta och några strumpor. Sen blev det inte mycket mer på shopping fronten! Ska nog skriva ner en lista på vad ja ska inhandla till var och en och bara leta efter de sen. Istället för att gå runt och fundera och så. Då hittar man ju inget!

Vi träffade iallafall familjen Forslund/Nyström och tog en fika inne på Köpiscafet mittemot Carlings. Vet inte vad det heter. Gulligt fik iallafall! Sen bestämde vi oss för att spendera kvällen ihop. Så nu har vi precis kommit hem från en jätte mysig kväll i Stureborg med hämtmat, lite godis och Brynäsmatchen (som dom för övrigt torskade, suck). Vi har lekt och dansat med Ellen, snuttat med lilla Maja som är drygt en och en halv månad nu. Lill skruttan! Och sen har vi planerat in en spa helg tillsammans med Robban och Vickan en barnledig helg ;) Kommer bli sååå underbart!

Lite bilder från idag.


Eftersom Paranormal Activity 3 slutade gå ...

img_6313 (MMS)

Eftersom Paranormal Activity 3 slutade gå igår (till min fördel) blir det Drive istället med järngänget!


Idag fick jag ännu en blomma :) Gud vad gl...

img_0684 (MMS)

Idag fick jag ännu en blomma :) Gud vad glad jag blir! Så himla söt. Kommer passa perfekt hemma hos mig!


2 December

Och Gävlebocken brann inatt!


Mjölkdrinkar o fireball! Mmmmmm!

img_3584 (MMS)

Mjölkdrinkar o fireball! Mmmmmm!


Det är bara så "Helt enkelt" men mina tjejer!

img_7158 (MMS)

Det är bara så "Helt enkelt" men mina tjejer!


Mina underbara!

img_1391 (MMS)

Mina underbara!


3 cm lättare

Hej mina fina!

Nu är jag hemma och har precis duschat, bättrat på sminket lite och suttit på mig lite snyggare kläder. Så nu är jag redo. Ska bara vänta in Frida. Sen sticker vi till Olearys.

Chefen klippte mig idag föresten. Hur skönt tror ni det var då? 3 cm gone! Inge löshår har jag i nu heller. Det är riktigt skönt. Men gud vad jag håller på nu med det. I, ur, i, ur. Jag kan ju aldrig bestämma mig. Men under jul och nyår är det givet att jag kommer ha de. Men sen ska jag nog hålla mig från det där ett tag. Vi får se hur länge jag känner så ;)

Har även klippt Frida idag. Vanligt vis tar vi 1mm när hon klipper sig, men idag slog vi på stort. Hela 5 cm åkte av och nu är hon finare än någonsin! Så snyggt men rak avklippt hår. Nu har nästan hela överhåret växt ikapp också.

Jag just nu.


1 December ..

.. och ingen snö. Men vem bryr sig? JAG LÄNGTAR TILL IKVÄLL! Då blir det terapi i form av ruggit god mat, bästa tjejerna, hockey och vin på Olearys! Vilken sjukt bra kombination! Can't wait!

Världens bästa vänner

Har jag inte världens bästa runt mig? Mer presenter och grattiskort. Ni är underbara! ♥

image descriptionimage description

Och hur cool är inte guld-skumpan från pia? ;)
image description

Sen fick jag en till belock av mamma och syrran där det står "I am". Det betyder att man är framma vid sitt mål.  


RSS 2.0