31 Januari 2012


2 PICS

Jag måste bara dela med mig av dessa bilder från i lördags.

Den här bilden såg så sjukt rolig ut när det ser ut som att Sandra och Jenny aldrig har sett ett par skor förut! Haha "Ooooh myy Goood!"


Och denna när jag ber Jenny att posera som en modell ;) HAHA


Älskar att ni är så roliga. Det finns betydligt fler bilder jag skulle vilja lägga ut. Men så taskig kan jag inte vara ;)


BIRTHDAY DEL 2



Födelsedagskalas

Nu har mina vänner precis gått. Vi har haft en jätte mysig kväll med massor med gotta. Tack så hemskt mycket för allt fint jag fått! Blir mycket kort på mina favoriter Ellen och Maja, speciellt när man är så barnkär som jag!







JAA MÅ JAG LEVA!

Idag fyller jag 23 åååååååår. Helt fantastiskt (Eller inte?!) Känner inte ett dugg, men det är alltid kul att fylla år. Haha
Och ikväll ska jag ha kalas med lite fika för några vänner. I helgen firas jag av släkten.

Jag ha fått en spa-weekend av min älskling i födelsedagspresent! Jag är sååååå glad! Tack tack tack ♥

PRESENTS

Med detta inlägg vill jag bara tacka mina underbara vänner för de fina presenterna jag fick i lördags. Jag fick så himla himla bra presenter.

Jag fick jätte fina mystofflor av Vickan och Robban.



Jätte fina blommor av tjejerna tillsammans.


Jag fick både ögonfransförlängning och presentkort på Nelly.com :D och även en flaska vin!


och så fick jag dessa skönheter från Amandas egna webshop, Annaamanda.se. Av alla skor på sidan, var det dessa som stod 1a på min önskelista. Utan att ha sagt det till Amanda prickade hon in dom perfekt. Och dom satt som smäck!


Tack igen mina kära!


BIRTHDAY DEL 1






SNYGGAST.COM

TACK för allt igår mina bästa vänner! Älskar er över allt!


Bild lånad av Frida.


Vi hade så sjukt rolig kväll igår. Idag må...

img_6137 (MMS)

Vi hade så sjukt rolig kväll igår. Idag mår jag som en påse skit så jag bloggar om kvällen när jag blivit människa igen. Puss


Idag har jag, Jenny och Amanda uträttat ma...

img_1404 (MMS)

Idag har jag, Jenny och Amanda uträttat massa ärenden och vi är snart redo för att åka hem till mig och börja fixa massor till kvällens födelsedagsfest! Weeeei!


Myskväll hos oss. Vi har ätit middag från ...

img_7514 (MMS)

Myskväll hos oss. Vi har ätit middag från Tennstopet och kollat på tv och kollat runt lite på Thailand resor ;)


26 Januari 2012

Har varit med Frida och Katja hela kvällen. Vi har käkat, kollat på hockey och gjort om Katjas blogg, hehe. Mysig kväll! Vi laddar upp krafterna varenda kväll nu, till lördag. Gaaaah! Jag längtar ihjäl mig. (Överpepp? Näe vadå?!)


Bild från julafton på mig och min bästa vän och framtida man ;) Hur kär kan man vara i en människa egentligen?


Just nu sitter vi och planerar vårat nya boende. All rust som vi ska göra kommer att ta på våra krafter kan jag lova. Så därför börjar vi med att åka till Thailand två veckor samma dag som vi får nycklarna! ;) Hihi. Weeei!

Helt silver

Några inspirationsbilder till lördagens festoutfit. Jag ska vara helt silver!


BABEL

Nu är Nina hemma hos oss. Vi har käkat middag och ska nu se på en film. Babel. Nina måste se den till ett skolarbete och ingen av oss hade endå sett den så det passade ju bra.


Lunch

img_9129 (MMS)

Hej på er! Nu har jag precis varit och köpt en fräsch sallad på konserthuset! Sen kommer Natasha och ska bli fin i håret :) Det blir mer än trevligt ;)


NEW CUFFS

Dessa fina armband ska få pryda mina handleder på lördag.




Ikväll slappar vi hos Frida. Vi smider pla...

img_0335 (MMS)

Ikväll slappar vi hos Frida. Vi smider planer!


Nu sticker jag iväg till jobbet efter ett ...

img_4098 (MMS)

Nu sticker jag iväg till jobbet efter ett bröst och axelpass.


GLITTER & SILVER




Titta vad jag kan! Denna klänning har jag precis sytt. Jag har varit så förbannad över att det inte finns ett skit på stan. Det finns inget på hemsidorna heller. Så jag och Sara gick till Olssons tyger när vi slutade  idag och spanade på tyger. Jag hittade ett billigt silvertyg. Så det slog jag till på.

Blev inte så tokigt va? Ni får se en närmare bild efter lördagens partaj. Jag ska nämligen ha den på min födelsedagsfest har jag tänkt. Och väskan som hänger på galgen såklart.

FLEMINGATAN 2D

Nu är allt klart! Säg hej till vårat nya hem! Vi är så himla glada! Matte har alltid velat haft en gult hus dessutom. Så det här blir ju perfekt! Tänk er, en egen altan att gå ut och grilla på, varenda dag. Hela sommaren ska vi grilla! Weeeeej


Ni får ursäkta kvalitén på bilderna. Annonsen är borttagen och dessa är från telefonen. Så dom blev lite suddiga när jag skulle förstora dom.




GALEN WEBSHOP

En av mina närmaste vänner har öppnat en webshop som ni bara måste besöka, annaamanda.se! Både Natacha Peyre och Kissie har bloggat om hemsidan. Så coolt! Go Amanda!

KUDDAR


Idag inhandlade vi två nya kuddar. Jag tyckte dom var jätte fina och framförallt mjuka och sköna. Hatar stela "fina" kuddar. Dom ska vara mjuka och fluffiga :) Från Owe Jansson.


MAJA♥




Nu har vi precis kommit hem från Robban och Vickan. Jag, Nina och Matte åkte dit vid halv 3 och har gosat med Maja sen dess. Finns det någon goare tjej. Så lugn och snäll! Tråkigt nog har Ellen varit hos sin mormor, så vi får träffa henne nästa gång.

Nu är Sandra och Tunnan hos oss. Vi ska äta tacos och kolla på Colombiana.


Shopping

Godmorgon! Sovit gott? Jag har verkligen sovit hur bra som helst. Sov hela natten och vaknade klockan 10, utvilad. Jätte skönt! Nu har vi iallafall slappat färdigt och ska pallra oss iväg på en liten shoppingrunda hade vi tänkt.

Vi hörs senare, PUSS



Vilken surprice!

Medans jag ligger i min sköna soffa och ser på tv, gör om bloggen och dricker té kommer Matte innan för dörren. Blev visst inte all in, hehe. När han berättar hur kul dom har haft det ikväll så blir jag bara ännu mer taggad till min födelsedagsfest nästa helg. Nästa lördag smäller det alltså! Nästan alla tjejer har tagit en vit månad hela Januari och det har faktiskt varit väldigt välbehövligt för min del känner jag. Min kropp behövde det här. Annars är jag en riktig partypingla och är gärna ute och ränner. Men nu har jag faktiskt trivts otroligt bra med min vita livsstil.

Nu ska jag lägga mig med ett leende på läpparna med tanken att jag kommer må så otroligt mycket bättre än Matte imorgon när vi vaknar ;)

Godnatt bloggen!


TJEJMYS

img_5461 (MMS)

Ikväll har Katja och Sandra varit här. Vi har ätit mat från Östenspärla och kollat på Bridesmaids. Ett gott skratt förlänger livet, som man säger. Fyfan vad rolig den är! Man skrattar ju hela tiden!


Hamilton med bästa!

img_9492 (MMS)

Hamilton med bästa!


Tulpaner

img_7046 (MMS)

I onsdags fick jag underbara tulpaner av Jenny när hon var här. Titta så fint dom har blommat ut :)


RAST

img_3923 (MMS)

Nu sitter jag inne i fika rummet och äter lite mellis. Vill bara sluta och få helg nu! Ikväll bio med Jenny och Frida. Lovely!


FREDAGSLYX

img_6917 (MMS)

Lyxig lunch med jobbarkompisarna på konserthuset.


På gymmet. Nu blir det ben och rumpa.

img_0757 (MMS)

På gymmet. Nu blir det ben och rumpa.


19 Januari 2012

Jag kan inte förstå att jag snart ska få ligga på en strand. Jag bryter ihop av glädje!

Yankee Candle doftljus



Ett tips! Doftar ljuvligt. Jag köpte mitt ljus på Smaksak.

NEW BIKINI




Jag har längre letat efter en USA-bikini. Den enda jag tyckte var snygg fanns på Stylebytyra, men den han jag aldrig klicka hem innan den tog slut. Men idag hittade jag en ännu snyggare! Trekant bikini var mitt högsta önskemål och det var precis vad jag hittade idag. Är så himla nöjd! Nu är det bara 6 veckor till Thailand! I want to wear my neeeww bikinnnni! 

 

Myskväll!

img_1163 (MMS)

Myskväll!


Jenny blev ju snyggast i stan i sin nya hå...

img_3196 (MMS)

Jenny blev ju snyggast i stan i sin nya hårfärg.


Idag har jag på mig mitt halsband från Tha...

img_6446 (MMS)

Idag har jag på mig mitt halsband från Thailand.


Lunch.

img_0738 (MMS)

Jenny är här och färgar håret. Så vi lunchar tillsammans. Riktigt trevligt!


I brist på kläder så har jag Mattes tröja ...

img_7548 (MMS)

I brist på kläder så har jag Mattes tröja idag.


Mys med familjen Anshagen/Nordqvist

Ikväll har vi varit och hälsat på Malin och Tomas och deras lilla prins Love. Han är så otroligt söt, så han bara måste ses i verkligenheten! Vi har fikat och pratat om allt mellan himmel och jord :) Jätte mysigt!

Sen åkte vi och handlade och har nu lagat matlådor till imorgon. Ska strax bädda ner oss i sängen. Ska vara på gymmet imorgon klockan 7 som vanligt. Så sömnen är viktig! Godnatt!

Lilla Love.


Vaknade efter 11 och har bara legat och dr...

img_6340 (MMS)

Vaknade efter 11 och har bara legat och dragit oss i sängen sen dess. Nu ska vi åka ut till Mio och kika på lite grejer.


14 Januari 2012

Har haft världens mysigaste lördag med Lovisa och Jenny. Vi har målat om Jennys kök, ätit på Allstar, kollar på en film och haft en lugn och härlig kväll. Matte hämtade mig precis, så nu ligger jag hemma i vår sköna säng och ska sova.

Jag har en otroligt spännande nyhet som jag vill berätta om, men allt är fortfarande inte klart till 100 procent än. Så jag vill vänta för säkerthetsskull. Några av mina närmaste vänner vet redan.. Men på måndag hoppas jag att det ska bli klart. Annars kommer jag grina floder. Det har med ett nytt boende att göra ;)

Godnatt läsare ♥

Målar hemma hos Jenny! FAN va snyggt det b...

img_4799 (MMS)

Målar hemma hos Jenny! FAN va snyggt det blir.


Helt underbart att vakna upp till solsken ...

img_9013 (MMS)

Helt underbart att vakna upp till solsken efter en härlig sovmorgon.


Sitter på Brända med några härliga. Jenny ...

img_8842 (MMS)

Sitter på Brända med några härliga. Jenny är också med ;) men hon fick ta kortet!


CLICK

Hittade ingen partyoutfit, men det blev lite annat fint från yesstyle.com istället. 5 st tröjor. Fan vad jag längtar!












12 Januari 2012

Tittar på sista perioden av Brynäsmatchen hemma med Matte och Jimmy. Har varit och käkat på Olearys med Nina, Frida och Sofie. Men efter maten, blev det paltkoma och alla ville bara hem till sängen. Så vi vände på klacken efter andra perioden.

Jag håller på och kollar runt lite efter en snygg outfit till min födelsedagfest som jag ska ha den 28e. Tänkte att det var bäst att börja leta i tid. Har ingen aning om vad jag vill ha än. Gaaah!


Snart har jag jobbat klart. Då ska jag möt...

img_7137 (MMS)

Snart har jag jobbat klart. Då ska jag möta upp brudarna på lite skoj :)


Gymdax! Det är kolsvart ute! När ska det v...

img_0100 (MMS)

Gymdax! Det är kolsvart ute! När ska det vända??


Bästa kudden

Det här är min absolut mysigaste kudde. Det känns som att krama en nalle PLUS att dom matchar mina mystofflor med snöbollar på snörena. Har fått den av mamma för några år sedan. Kommer inte att överge den i första taget.




Ikväll blir det en mycket lugnare kväll än igår. Då åt jag, Nina, Sandra, Lovisa, Jonas och Diana middag på Texas, där Malin jobbade. Så hon också kunde få vara med litegrann. Lovisa är hemma i en vecka, innan hon åker tillbaka till England igen. Så vi passade på att träffas.

Nu blir det några avsnitt av Erik och Mackan med Matte. Sen sovdags. Godnaaaaatt

Dagens middag. Parma, ädelost, oliver, tom...

img_1499 (MMS)

Dagens middag. Parma, ädelost, oliver, tomater och sallad. Muums!


10 Januari 2012

Jag skakade hem från gymmet. Mina ben är helt slut. Så jävla skönt! Hoppas inte benen viker sig bara när jag ska gå till jobbet imorgon! Haha

Nu säger jag godnatt med en bild, på en saknad brun hy! ;)


Nu blir det ett sent gympass med Matte. Be...

img_7839 (MMS)

Nu blir det ett sent gympass med Matte. Benen ska få lida minsann!


Jag köpte två trisslotter, vann på båda. B...

img_0491 (MMS)

Jag köpte två trisslotter, vann på båda. Blev tre nya. Vann på två av dom, så nu ska jag hämta ut fyra nya. På dom ska jag fan vinna en större summa!


Nu säger vi natti natti.

Efter storhandling, matlagning och 4 avsnitt av Erik och Mackan med Majsen så ska vi nu gå och lägga oss.

Jag avslutar denna måndag med en gammal bild på mig och en jävligt skön tröja som jag snott av pappa. Jag har den på min header också föresten.

WITH MY NEW BEST FRIEND

Med dessa två kort invigs min nya kamera. Nikon D50, vilken pärla! Jag har bara kommit halvvägs i instruktionsboken, så jag förstår mig inte helt på den än.

Bildkvalitén blir faktiskt jätte bra, men nu är jag ju helt och hållet osminkad och ofräsh i håret dessutom. Så jag kan inte förvänta mig så mycket bättre än dessa just nu ;)

NATURAL HAIR

Nu har jag tagit ut löshåret igen och ska faktiskt vara utan ett tag. Mitt hår har trots allt blivit väldigt långt nu.


Mina favorit tjejer

Ellen och Maja ♥


Mys med lilla Maja

img_1268 (MMS)

Mys med lilla Maja


Ceasarsallad

Efter promenaden började jag med maten direkt. Ceasar a la Denice. Men idag gjorde jag kycklingen i ugnen. Det blir ju himla gott när jag gör den!




Nu ska vi bara ta oss i kragen och kliva upp ur våran sköööna soffa och åkte till Robban och Vickan och hälsa på. Saknar tjejerna som tusan!


Frisk promenad

Riktigt skönt med lite kall luft i lungorna, men jag hade inga långkallingar så låren såg ut som tomater när vi kom hem igen. Typiskt! Jag brukar alltid ha dubbla par byxor, men jag glömde det idag och det fick man sota för.



8 Januari 2012

Vi hade en otroligt trevlig kväll med Sandra och Rickard igår kväll. Efter middag på Texas, gick vi vidare till Interpool och spelade minigolf. Resultatet ska vi inte ens prata om eftersom jag förlorade till min stora förvåning ;) Haha Men efter de iallafall åkte vi hem till oss och kikade på Gladiatorerna på webbtv.

Idag har jag och Matte bara legat och dragit oss i sängen hela morgonen. Hur skönt som helst. Vi har kollar på Erik och Mackan och ätit frukost i lugn och ro. Nu efter lite rastlöshet ska vi bege oss ut på en PW. Grymt behövande, det kliar lite i benen!


Svettats färdigt

Jag och Matte har precis kommit hem från gymmet. Lite kul och gymma ihop ibland. Men vi psykar mest varandra ;) Haha

Kollade på den här bilden från i somras. Men där är jag lite mer deffad än nu. Hehe, men snart så!


Om en halvtimme ska vi befinna oss hemma hos Mattes kusiner för släktträff :) Det var ett tag sen nu. Och efter de ska vi ut och äta med Sandra och Rickard. En perfekt lördagkväll!


7 December

Men vilken härlig lördag! Vi tog sovmorgon till 11 och har bara slappat i soffan sen dess. Helt underbart! Vi bestämde precis att vi skulle åka ut till Valbo en sväng och kika på lite möbler.

Vi ska på en lägenhetsvisning idag. Hoppas det är något för oss!

Min favoritplats i vår lägenhet (och såklart med en kopp té)

The girl with the dragon tattoo



Bra film. Men inte alls lika bra som den svenska versionen. Jag är glad att vi slog USA med hästlängder. Vi är orginal. Våra Milleniumfilmer är bäst! Men jag tyckte att det var himla bra att dom hade gjort filmen lite annorlunda, lite annan handling, så den blev lite spännande trots att man visste vad som skulle hända!


Bio next

Efter våran shoppingdag har vi nu donat i Jennys lägenhet och gjort så himla mysigt! Jenny har lagat jätte god middag medans jag har klätt om hennes soffa.
Om en halvtimme ska jag möta upp Matte, Macko och Mathilda för att gå på bio. Det blir en skön och trevlig kväll med andra ord!


6 Januari 2012

Jag har haft en jätte härlig morgon. Förutom när klockan ringde klockan 8. Då jag övervägde att somna om, men pallrade mig upp tillslut. Sen har jag och pappa varit ute och gått i det iskalla men friska vädret. Så jävla härligt med solen i ansiktet hela vägen ut till hucken längst längst bort efter Gävlestrand. Sen avslutade vi powerwalken med en Ceasarsallad på Tennstopet.
Nu är iallafall all tvätt torr och redo att vikas av Matte medans jag och Jenny lånar bilen och åker ut till Ikea, Köpis och Media Markt och shoppar.
Ha en fin dag! ♥

Ut och går med pappa , just nu är vi längs...

img_8533 (MMS)

Ut och går med pappa , just nu är vi längst ut på hucken!


1 timme till ledigheten

Nu är det en timme kvar här på jobbet! Sen är det tre dagars ledighet. Helt underbart med tre sovmorgnar! Ska dock upp och tvätta imorgon bitti men då kan man ju lägga sig och sova mellan maskinerna. Så det gör inte så mycket.

Min kväll kommer att spenderas på Terrassen med mina älskade vänner. Ska bli otroligt gott med lite lyxmat efter denna veckas stenhårda diet. Sen funderar vi på om vi ska orka hålla oss vakna och se JVM inatt hemma hos Frida eller mig.

Vi hörs senare!


Veckans sista motivationsbild. Nu jävlar Denice!


5 Januari 2012

Hallå bloggen!

Nu ska jag precis käka lunch, sen ska jag in till Pia (här på salongen) på massage. Den är så efterlängtad!


NIKON D50.



DEN ÄR MIN! Systemkameran med dessa tillbehör ovan. ÄR ÖVERLYCKLIG! Jag har alltid velat haft en systemkamera att kunna knäppa fina kort med på riktigt, men har aldrig haft råd. Men nu, eftersom jag fyller år om 27 dagar, så får jag en tidig födelsedagspresent. Jeeeej!!! Jag har världens bästa familj!

INSPIRED BY ELIN

En av mina favorit bloggar (Elin Östman) där jag bland annat hittade inspirationen till guldhalsbandet av guldkartong, har uppmärksammat att gjort ett likadant. Så himla roligt! Har ingen aning hur hon har hittat mig. Men det är riktigt kul. Sjukt att se en bild på sig själv i en sån stor blogg :D 


Go and get some

Godmorgon! Jag måste börja den här dagen med att peppa mig själv lite extra. Så därför delar jag ännu en motivationsbild med er.


Jessica Biel. Hur snygg är inte denna människa då?


NEW YEAR PART 2


Kom precis hem efter en hockeykväll tillsa...

img_3329 (MMS)

Kom precis hem efter en hockeykväll tillsammans med Matte, Jimmy, Macko och Mathilda.


Ny film på gång



Som jag längtar!


Dagens motivationsbild.





NEW YEAR PART 1


Middagen serverad!

img_8527 (MMS)

Middagen serverad!


2 Januari 2012

Arbetsdagen börjar luta mot sitt slut. Ikväll ska jag bara pyssla i lägenheten, laga mat och kolla på Sommaren med Göran som går på tv med min Matte. En lugn och skön måndag efter denna vilda helg i Stockholm.


Bild från i sommras på Maddes altan, innan vi skulle till Summerburst! Vilken dag det var!


Godmorgon!

2012. Nya mål, ny energi. Mycket att se fram emot. Nu ska jag fan ta tag i mig själv. Jag ska bli duktigare på allt! Och jag börjar idag!

Dagens motivationsbild!




Vi på salongen firar även det nya året med 20% på alla färgbehandlingar och 15% på alla produkter. Hur bra som helst! Ring 124721 för att boka tid.


Nu är vi snart hemma. Och här möts vi har ...

img_4065 (MMS)

Nu är vi snart hemma. Och här möts vi av en jävla snöstorm. Man ser typ ingenting. As läskigt! Alla kör super sakta!


Nu är strippstången uppe :)

img_0712 (MMS)

Nu är strippstången uppe :)


Inväntar middagen.

img_6384 (MMS)

Inväntar middagen.


RSS 2.0