BILD BOMB

Några bilder från torsdagens myskväll.


Och lite bilder från lördagens festligheter då.


Nu säger jag godnatt ♥


Min helg

Godmoorgon :) Idag är jag ensam på salongen. Men som tur är har jag mina kunder och båda pappa och Nina kommer idag ;)

I Fredags gick jag, Anette, Frida, Madde och Emma till Olearys och åt middag. Lammkött med klyft, sallad och blue cheese dipp blev det för mig. Kanske de godaste dom har där! Sen gick vi till Anette som skulle packa inför hennes resa till Österike och vi var ett bra moraliskt stöd :D Sen blev det sängen. Jag somnade på 2 sekunder.

Sen trodde jag att jag skulle sova uuut så himla länge på lördagen. Vaknar utvilad och tänker, gud va ljust det är ute. Yes, nu har jag sovit länge. Kollar på klockan och vad tror ni den visar? 08.20? Allvarligt.. Vilken trött tjej. Jaa! Inte kunde jag somna om eller, jag hämtade datorn och slog på "Meet the parents little fuckers". Men den var inte så bra som jag trodde :(

Vid 11 mötte jag upp brudarna för lite shopping och bruch på Absint. Super mysigt!

Sen förfestade vi hemma hos mig och gick till Emmas fest klockan 19. Då möttes vi av välkomstdrinkar och mingel. Sen blev det middag och paketöppning och frågesport (som mitt lag inte vann). Det var verkligen jätte bra styrt och en toppenfestlokal.

Sen pallrade vi vidare till Goya. Sen blev det efterfest i bönan. Där vi också spenderade heela dagen igår med bakismat, soffhäng, bad, biljard och mys :) Tack mina vänner för att ni finns. Vi har alltid så himla kul ihop! Madde, Emma, Sanna och Lovisa. Ni måste ju bara flytta hem förstår ni väl!

Bilder från Iphonen. Ni får dom från kameran ikväll.





Bästa bakismaten!

img_3229 (MMS)

Bästa bakismaten!


25 Februari

Heeej på er.

Idag är det fredag vilket betyder att det är helg om sisådär 1 timme! Så jävla skönt. Ni förstår inte hur länge ja ska sova imorgon!!! Är trött idag. Men det kanske inte är så konstigt heller, eftersom vi var ut på Helt enkelt igår och drack ett glas rött. Sedan slutade vi på heartan :) Det var en super rolig kväll. Så idag blir det till att ladda batterierna inför Emmas 25-årsfest imorgon. Fan va kul det ska bli! Alla är såå taggade :)

Måste bara bestämma mig vad jag ska ha påå mig. (BIG PROBLEM)

Anette och Frida hämtar upp mig här efter jobbet. Då blir det Köpis ;) LÖN LÖN LÖN

Luuuunch. Fyfan va gott

img_3214 (MMS)

Luuuunch. Fyfan va gott


24 Februari

Igår kväll blev det film och mys hos Frida. Gick hem rätt tidigt och sov. Var så himla trött. Men idag är jag piggare.. utvilad kanske?

Har precis varit och gymmat, duschat och nu sitter jag framför tvn med en kopp té. Gruvar mig för att gå till jobbet, fyfan det är ju helt ofattbart kallt ute. Blir absolut täckbrallor idag!

Ikväll ska vi på jobbet på Polhemsfrisör elevers hårvisning. Våran praktiktjej Malin ch hennes klass har ju gjort visningen så det ska bli jätte kul och se. Sen ska jag möta upp resten av vännerna för ett glas rött.


23 Februari

img_3203 (MMS)

Hej på er. Idag har Jenny varit här o fixat håret. Så fin blev hon, min ängel. Sen har vi varit och ätit lunch på nian. Supermysigt, men nu är jag tillbaka på jobbet igen. Full rule hela eftermiddagen. Ikväll blir det mys hos Frida :)


Efter regn kommer solsken, inte sant?!

Jag vann inte lägenheten på Valbogatan. Det var en 1,5 på 40 kvadrat, mitt maxtak var på 620 och den gick för 690. Så det var ju synd. Men jag hade inte velat betala så mycket för den. Det var den inte värd för mig.

Så nu får jag leta vidare. Har redan hittat två nya lägenheter som intresserar mig. Ska på en visning på fredag och en på måndag. SPÄNNANDE!

BTW så vann lillasyster nyss sin budgivning på en etta på söder. GRATTISSSSS! Två budgivningar på samma dag i samma familj. Tur att en vann iallafall ;) Fan va glad jag är för din skull.

Frukost.

img_3187 (MMS)

Frukost.


Dagens.

img_3185 (MMS)

Dagens.


Nu är vi snart klara på gymmet. Sen väntas...

img_3179 (MMS)

Nu är vi snart klara på gymmet. Sen väntas jobb. Ha en bra måndag!


I'M NOT DANCING ON MY OWN

Dagen har spenderats i Sandras soffa till film, mat med Jennys familj i bomhus, och åter tillbaka till Sandra för Solsidan och Big brother. Jävla jon som ska in i huset, men det ska bli kul o se.

Här kommer det lite bilder från gårkvällen. 

 

Världens roligaste lördag. Nu köör vi!

img_3154 (MMS)

Världens roligaste lördag. Nu köör vi!


Nu är jag hos mamma och ska ta tag i mina ...

img_3151 (MMS)

Nu är jag hos mamma och ska ta tag i mina kläder. Önska mig lycka till!


10.37

Nu har jag tömt kameran på bilder. Hittade bland annat denna fina bild på mig och världens bästa Moa.


Lördagar är min dag

Goodmorgon! Fyfaan va skönt att sova ut idag. Jag har bara legat i sängen och dragit mig nu, hämtade hit datorn, har läst lite bloggar, ska göra en kopp té nu och börja dona lite i lilla lägenheten snart.

Bara för att jag vet att jag inte ska bo kvar här och flytta till en egen lägenhet så orkar jag inte göra något här. Fixa och dona med alla saker så allt står fint. De står kartonger över allt, men jag har bestämt mig för att ta tag i det där nu. Och idag finns det ju verkligen tid och ork eller min härliga sovmorgon. Jag kan inte bo i en flyttkartong även om det bara är i 2 månader.

Igår såg vi ju filmen Burlesque. Alltså, den var så jääävla bra. Efter att vi kollat klart på satt vi på den igen och .kollade på de bästa sceenerna. Gud vad bra den va. Helt klart en ny favorit film som jag skulle kunna se 711 gånger. Samma med Love and other drugs. Den såg jag igår efter jobbet igen, innan Cajsa hämtade upp mig. Jag blir bara fyllt med lycka av dessa filmer. Så för er som inte sett dom. GÖR DET!



Halv 12 idag ska jag vara på Valbogatan igen för ytterligare lite rundvandring i lägenheten där. Sen får vi se om jag ska vara med och buda på den eller inte. Den är verkligen super mysig och jätte fin. Men det är inte värd en förmögenhet heller. Så vi får se hur köptokiga folket är ;) Det var ju iallafall jätte många intresserade såklart.

Och slutligen i detta inlägg så tänkte jag bara berätta att jag fått min kamera sladd som försvann för en månad sen och aldrig blev återfunnen. Så jag fick beställa en ny helt enkelt. 600 fucking spänn för en sladd jävel :( Nå ja..Vad gör man inte för sin älskade kamera. Så nu kommer det bli mycker mer bilder i fortsättningen.



Nu blir det myspys kväll till Burlesque :)

img_3146 (MMS)

Nu blir det myspys kväll till Burlesque :)


Mys i mitt crib

Vi fick även killbesök. Snart drar vi ner och kikar på heartan ;)


Tjejkväll

Idag kom Frida och Anette och hämtade upp mig på jobbet vid 6. Då åkte vi upp till Ica maxi och handlade. Sen har jag lagat mat och Sandra har nu inkrektat min lägenhet. Cajsa och Katja är också på väg hit. Sen ska vi ut och se oss om en sväng. Ja blir deprimerad av tanken att ligga inne när det kliar i bena.

PUSS


17 Februari

Nu har jag tränat, käkat frulle och ska möta upp Anette. Sen ska vi knalla till jobbet och göra henne fin ;)


16 Februari

En trött tjej ligger i sängen nu och ska sova.

Ikväll har jag, Anette, Katja, Josse och Rusul varit på Olearys och käkat och kollat på en fotbollsmatch. Jag gick inte dit för matchens skull dirket. Men det var kul att se alla som var så jävla inne i matchen :)

Imorgon ska jag färga Anette på morgonen. Får se vad vi ska göra, någon förändring ska det iallafall bli. Sen ska jag på en lägenhetsvisning på Valbogatan. SPÄNNANDE!


Jag har sånt jävla shopping behov nu alltså. Allt jag ser vill jag ha. Så jäävla jobbigt. Men det är så sjukt onödigt när jag snart ska till Thailand och sen New York. Jag vill verkligen spara alla pengar dit. Jag längtar så jag spricker.


På liv och död!



Haha! Natasha ringde nyss och sa att jag och Moa hade varit i ramljuset i 2 sekunder på 112 - på liv och död i måndags. Så jag var ju bara tvungen att gå in och kolla. Och mycket riktigt. Dom filmer mig och Moa ca 2 sekunder precis efter att Moa har gjort en vurpa och killarna hjälper henne upp. Tur att jag själv bara pratar i telefon ;)

TIPS

Idag får vi in nyaste kampanjen SUPERSIZE SAME PRICE på vårat shampo och balsam på salongen. Med 300 ml till ord. pris får du nu istället 500 ml och pumpflaska för samma pris. PASSA PÅ! Det gäller så länge lagret räcker. Bara ett tips! Pump i duschen är det bästa som finns.

  
DUO
Body Luxe (Volym) - 455:-
Color Endure (Färg) - 455:-
K-pack (Protein uppbyggande) - 525:-
Moisture recovery (Fuktgivande) - 455:-

16 Februari

Godmorgon! Idag är det exakt en månad kvar tills vi åker till Thailand. Förstår ni? Om 4 veckor kommer vi ligga på en strand långt långt borta och må så jäävla bra. Jag längtar nå fruktansvärt!

Nu sticker jag iväg till jobbet. Ha en bra dag!


Kärleken flödar. Även idag ;)

img_3126 (MMS)

Kärleken flödar. Även idag ;)


Nu har vi precis ätit upp lunchen på Kina....

img_3125 (MMS)

Nu har vi precis ätit upp lunchen på Kina. Så jävla gott!


Mys? Mys? Eller mys?

img_3119 (MMS)

Mys? Mys? Eller mys?


Nu sätter vi igång med Tacosen ;) muuums! ...

img_3114 (MMS)

Nu sätter vi igång med Tacosen ;) muuums! Jag bar matkassarna från affären och ska duka. Bra deal för att slippa laga maten :P


Alla ♥ Dag

Massa massa kärlek till min familj och mina bästa vänner på alla hjärtans dag. Jag älskar er och tack för att ni finns här för mig. Ni är bäst ♥


14 Februari

Lilla syster är på salongen och blir färgad och klippt och sen ska löshåret i som jag har på huvudet. Ska jag kanske bli blond igen? Tror inte de va!


Natti natti

Nu har mina härliga vänner knallat hem och jag ska strax borsta tänderna och gå och lägga mig. Ska upp och gymma innan jobbet imorgon som vanligt och är faktiskt rätt trött nu. Så jag tänkte bara säga godnatt till er. Det är verkligen sjukt kul att ni läser mig blogg.

En bild på mig och Isak som jag tog innan dom gick hem idag. Han är bara föör söt. Jag försöker lura i honom att jag är hans gudmor. Buskillen.



PS! Känns lite skumt att det är Alla hjärtans dag imorgon. Men det ska jag ju absolut fira med mina älskade vänner, laga god mat och slutligen kolla på en film. Det är ju trots allt en kärleksdag och visst räknas då kärleken till ens vänner lika mycket som till någon pojkvän/flickvän?! :)


13 Februari

Hej på er. Hoppas ni har haft en trevlig helg. Igår blev det vinmys hemma hos Malin och sedan utgång. Det är verkligen super mysigt och bara sitta och snacka en hel kväll om allt från himmel och jord. Man har ju så mycket tankar som far i huvet.

Idag börjar jag, Sanna och Frida dagen med en powerwalk runt Hälsansstig. Synd bara att det inte var lika soligt idag som i går. Skulle behöva energin från solen just nu.

Sen har vi ätit lunch på Mingel och gått lite på stan. Nu sitter vi trångt och mysigt i min stora soffa i mitt lilla crib på Staketgatan och kollar på tv. Solsidan är ju bara så bra.. Men nu börjar precis en film på 3an som vi ska se.


Mer American Crew bilder

Här kommer resten av bilderna från visningen ;)


12 Februari

Nu har jag varit ute och gått med pappa i två timmar, käkat lunch på Tennstopet, duschat och gjort mig klar för en sväng på stan med tjejerna. Vi hörs senare. Puss


Så jävla härligt väder!!!

img_3072 (MMS)

Så jävla härligt väder!!!


American Crew



Fler kommer efter PW.

I feel good

Gooodmorgon! Idag vaknade jag 9. Utvilad och det kändes helt underbart. Nu sitter jag här med en Capuccino (det var den enda varma drycken jag hade, téet är slut) och tänkte lägga in lite bilder från American Crew visningen.

Klockan 10 hämtar pappa mig för våran PW, men jag vet inte riktigt vart vi ska gå än.

11 Februari

Frida och Nina hämtade mig på jobbet när jag slutade. Sen plockade vi upp Anette och åkte för att handla mat. Sen kollade vï på Gullivers resor. Supermysig film. Jag har sett den gamla versionen förut så jag visste ju hur den skulle vara.

Andra filmen blev Due date, som vi velat sett så länge. Den var rolig, men onödigt överdriven faktiskt. Jag blev lite besviken.

Nu ligger jag i sängen iallafall och ska sova. Hur skönt som helst. Imorgon bitti när jag vaknar ska jag och pappa ut och gå (om vädret tillåter) men det tror jag.

Godnatt ♥


When life gives you a hundred reasons to cry, show life a thousand reasons to smile.


Bra koll Eldorado i Stigslund har. Hahaha

img_3069 (MMS)

Bra koll Eldorado i Stigslund har. Hahaha


Härlig morgon

img_3064 (MMS)

Har precis tränat och duschat. Nu blir det frukort på Lido med pappa. Sen väntas jobb.


10 Februari

Nu sticker jag iväg till jobbet.


Några av dom

Här är några av modellerna från visningen. Jag har tagit massor med kort som ni ska få se sen ;) det var en jätte bra visning!


American CREW

Idag har vi stängt på salongen på grund av att det vi hjälper Johan med förberedelser inför visningen ikväll. Ni kanske kommer ihåg att jag skrev ut att vi sökte killmodeller för några veckor sedan? Det var iallafall uttagning igår kväll och bl.a. Erik och Henke som jag tog hit blev valda. Ska bli superkul. Erik ska bli klippt på scenen och Henke kommer hit strax och ska bli klippt och stylad. Det är ca 10 modeller som ska vara med.

Jag ska knäppa massa kort med Anna-Karins systemkamera ikväll. Så kommer jag lägga ut lite bilder så fort vi lagt in dom på datorn :)

Det ska bli jätte kul och det är bara killar som ska gå denna visning. Det händer ju inte speciellt ofta. Så det är 80 anmälda frisörer som ska gå. Klockan 6 är det mat och visingen börjar 7.

Jag har frågat ut Johan lite vad insperationen kommer ifrån. Det är alltså tidigt 30-tal, arbetarklassen, skitig look och inte så planerat.

Hmmm... Okej tänkte jag. Vi får se hur detta blir :)

"En trappa ner"

Ni vet "places" på facebook. Jag la till min lägenhet där idag så att jag skulle kunna checka in här ;) Sen ville jag skriva något under självaste adressen, typ "Denice lägenhet". Men eftersom halva lägenheten ligger under marken så måste man gå en trappa ner för att komma in. Därför kom Jenny på det brillianta namnet "Denice, en trappa ner". Bara de var ju kul.

Sen 10 minuter senare börjar "Den hemliga miljonären". Och det första stället killen besöker är "En trappa ner" för hemlösa. Och Jenny och jag börjar AAAAAAS GARVA! Vaafaan är oddsen på de? Och jag som har varit "hemlös" nu i en månad. Det där gjorde våran kväll iallafall. Faan va roligt vi har haft åt de där nu.



Nu väntas myskväll med Jenny i min lilla l...

img_3032 (MMS)

Nu väntas myskväll med Jenny i min lilla lägenhet.


First night

Nu är jag i lägenheten. Lillasyster och Jenny har hjälpt mig att packa och flyttat hit grejer. Sen bjöd jag dom på Max som tack för hjälpen ;) Nu har jag packat upp det mesta och det känns bra att ha fått saker och ting på plats. Vi har kikat på New York fruar medans vi har donat. Nu ligger jag i soffan och ska strax gå och lägga mig.

Det är super mysigt här iallafall. Ni ska få bilder så fort jag fixat en ny jävla sladd till kameran. Det finns varken att köpa på media markt (där jag köpte kameran) eller clas ohlson eller på samsungs hemsida. Vart faan ska ja beställa den då? Blir så less på att det ska vara så krångligt. Fattar dom inte att man kan tappa bort saker: :(

Imorgon bitti väntas träning med pappa klockan 7 :)

Godnatt ♥


7 Februari

Hej på er!

Vi hade så otroligt roligt i lördags. Tack mina bästa tjejer för att ni är så bääst!!

Igår mådde vi inte så bra som ni kanske förstår. Jag, Amanda och Jenny vaknade vid 9 för att Frida ringde och väckte oss ;) En halvtimme senare kom Anette, Frida och Nina till oss. Sen blev det lunch på Tennstopet. Efter de gick vi hem till Jenny och packade ihop alla mina saker och flyttade över dom till Lovans lägenhet.

Sen åt vi våran hejdå-Lovisa-middag på Helt Enkelt. Super mysig och svingott såklart. Idag åker hon till England och det är så trist.

Men glad är jag för de, för jag ska flytta in och sova första natten i "min" nya lägenhet idag :)

Födelsedagsfest

Idag har jag tränat och ätit kinamat med pappa, varit på stan med tjejerna och shoppat, solat och nu vilat en timme i sängen. Snart ska ja börja fixa mig inför kvällens födelsedagsfest. Jag och Jessica har fyllt år så vi slår ihop och har en fest tillsammas. Precis som förra året. Plus att Lovan åker till England på måndag så det blir som en liten avskedsfest för henne också :)

Vi börjar kvällen hos Jenny. Vi ska käka massa snask, spela spel och dricka viin. Sen har vi bord på Heartan ikväll. Ska bli så grymt kul. Men vi avslutar nog kvällen på Goya ändå. Drar väl dit sista halvitmmen kanske ;)

Jag är så taggad nu.. Ha en härlig lördagkväll allihopa. Kanske ses ute.

Nina till mig - Det ska bli kolsvart i ditt huvud imorgon, fan va kul!!


4 Februari

Tjenaa! Hoppas ni mår bra. Det borde ni, det är ju heelg snart.

Igår blev det Olearys efter jobbet med Frida och Anette. Vi käkade där och kollade på Brynäsmatchen. Svinmysigt. Sen mötte vi upp Alex, Jacob, Peppe och Matilda på Enkelt där dom satt och käka. Sen kom även Lovan, Malin och Katja och joinade. Sen gick vi vidare till Heartan och avslutade kvällen där. Så jävla bra kväll var det. Hade hur kul som helst :)

Ikväll blir det iallafall lungt. Jag måste ladda batterierna inför morgondagens fest.
Och imorgon blir det iallafall träning igen efter en veckas uppehåll. Nu jävlar!!

GRATTIS MAMMA ♥

Idag fyller världens bästa mamma år. Grattis på födelsedagen snygging. Jag älskar dig så mycket ♥


2 Februari

Godmorgon solstrålar. Älskar att det är sol.

Jag känner mig dock inte som någon solstråle idag. Jag är superhängig och bor i den heta tékoppen just nu. Men som tur är, så är det lungt på salongen idag och jag ska mest dona lite :)


Dream it, be it.

Har varit och handlat mat med mamma idag efter jobbet. Sen åkte vi och Jenny till Lovans lägenhet som hon får flytta in i idag. Kul för henne, får bo där en vecka, sen ska hon lämna över den till mig ;) hehe

Men vi hjälpte till att lyfta in lite flyttkartonger och så, sen gick vi hem till Jenny och fixade mat. Det blev äggröra med choritzo, fetaost, valnötter, svamp och paprika till middag. Hur gott som helst. Nu kollar vi på tv och jag ska bädda ner mig i sängen och vila. Jag är såå trött och förkyld ju :( Jag ska drömma mig bort till Thailand. Det är inte så långt kvar nu.

Vi hörs imorgon. Natti natti


När man är sjuk uppskattar man verkligen att vara frisk.

Buhuuu


RSS 2.0