Fredagsmys

Igår kom Johnny och Linda över till oss och grillade. Vi drack vin och umgicks, tills vi helt plötsligt bestämde oss för en spontan utgång. Haha
 

BBQ, friends, wine and love.


Yellow dress

Love this outfit! Give meeee!!!!

Smile and the world will smile with you.

 
Besöksrekord igår! Fyfan va kul! Tack snälla, ni är underbaraaaa!

Midsommar


I got shoes

Idag kom mina efterlängtade boots. Tänkte ha dom på midsommar men icke. Längtar tills jag kan inviga dom. Men inte så länge regnet öser ner iallafall.
 

The Vow

Idag har det varit en riktig fixar-dag för mig och Matte. Vi började med att åka ut till Köpis och Ikea och shoppa massvis med grejer till hemmet. Behövligt!
 
Sen åkte vi till Fullriggaren för att hälsa på Jenny och åt en sen lunch. Vi tog både förrätt och varmrätt. Riktigt lyxigt! Sen har vi bara donat, donat och donat här hemma. Jag är helt slut nu och ska lägga mig i sängen och kolla på en film tror jag.
 
Föresten så såg vi "The Vow" igår med Sandra och Rickard. Fyfasen vilken bra film det var och jag hade så ont i hjärtat att tårarna inte gjorde något annat än att falla ner för mina kinder under hela filmen. Usch! Och det är en sann historia också :'( Ännu värre, men den måste ni se! Det är med två av mina favorit-skådisar Channing Tatum och Rachel McAdams.
 
Nu blir det nog "Extremely Loud and Incredibly Close".
 
 

Quick update

Har precis lagt in bilderna på datorn från midsommar. Fina kort har vi knäppt. Hinner bjussa på två stycken innan lördagsfilmen börjar om 4 minuter. Så här såg jag ut igår. Kransen köpte jag på Lisas blommor inne på nian.
 

Lunch med Lovan ute i solen!

img_0458 (MMS)

Lunch med Lovan ute i solen!


Friends ^

Med denna fantastiska bild från Summerburst, med två av mina favoriter säger jag godnatt.


Fiskat med Majsen

Man säger ju att "tålamodet är fiskarens bästa vän" men jag har verkligen inte tålamod när det inte nappar någon jävla fisk. Sorry farmor, men nästa gång kanske du får någon firre om vi har tur! Vi hade iallafall jätte mysigt. Så skönt att komma ifrån stan lite och bara vara ute i naturen där det är tyst och skönt!




Summerburst part I



Home sweet home

Älsklingen stod på stationen och hämta upp mig när vi äntligen kom fram till Gävle. Då åkte hem och så ställde jag mig vid grillen direkt och gjorde en riktigt god middag. Så himla mysigt med lite egen tid tillsammans efter denna farfyllda helg med tjejerna.


Crazyyy

img_2011 (MMS)

Så jävla galen kväll igår! På't igen bara!


On the bus

img_9051 (MMS)

Har inte så mycket för oss så vi bjuder på en till bild här ;)


Funny talking mirrors

img_3149 (MMS)

Lättroade som vi är, sitter jag och Jenny och spelar in Funny Talking Mirrors filmer på bussen. Hahahaha! Så jävla kul!


Mot Summerburst.

img_7232 (MMS)

Nu är vi på väg. Fan vilken rolig helg det här ska bli!


Frukost

img_4921 (MMS)

Nu laddar man upp med lite energi i form av frukost inför Summerburst. Om 25 minuter kommer Sandra och hämtar upp mig. Sen åker vi mot bussen där vi möter upp resten av tjejerna!


Det blir naket

Det är inte lätt att bestämma kläder alltså! Jag har letat massvis med inspiration till Summerburst på nätet men jag vet fortfarande inte vad jag vill ha! Allt beror på vädret och det kommer ju inte alls bli lika varmt som förra året då ingen ens hade någon jacka med sig. Men nu måste man ju typ ha de och det SUGER! Bajs sommar!

Det får fan naket på Summerburst! Frysa bäst ja vill.


Snow white

Hej på er!

Har varit full rulle den här veckan. Direkt efter jobbet igår mötte jag upp Sandra för en powerwalk. Sen duschade vi och bytte snabbt om för att möta Emelie och några tjejer på Söderhielmska för att se första Sverige matchen som gick åt helvette och var pinsamt dålig.

Idag har jag redan hunnit med bio med tjejerna. Vi såg "Snow White and the Huntsman" och den var så jäääävla bra! Älskar alla dessa sagofilmer!



Nu ligger jag hemma i soffan och myser med min älskling samtidigt som vi tittar på tv.

PS! På fredag börjar Summerburst! Jjjjeeeeeejj

Godmorgon! Nu är jag nästan människa igen....

img_8460 (MMS)

Godmorgon! Nu är jag nästan människa igen. Fortfarande jävligt trött men en kaffe på det så :)


Finally home

Nu är vi äntligen hemma efter en lång resa från stockholm (sittandes som ett gem ibaksätet i Porschen) med lite stopp här och där. Moa och Thomas är hos oss nu och slappar lite i soffan medans jag lägger in bilderna från Kristoffer och Anderas 30-årsfest igår. Det var riktigt trevligt med god buffé, coverband, mycket drinkar och härliga människor. Vi stampade in haltandes på hotellet runt halv 3 med världens tröttaste fötter efter 7 timmar i heels. Haha! Det var rktigt skönt med Converse idag kan jag säga :D

Här kommer lite bilder från igår :D




Just ni blir vi bjudna på vääärldens godas...

img_8291 (MMS)

Just ni blir vi bjudna på vääärldens godaste grillbuffe av finaste Amanda och Kalle :D


Nu har man intagit sin plats i baksätet i ...

img_2427 (MMS)

Nu har man intagit sin plats i baksätet i Thomas Porsche. Inte stort säte, men stort ändå på något sätt ;)


Efter en härlig dag på jobbet så är vi nu ...

img_1516 (MMS)

Efter en härlig dag på jobbet så är vi nu påväg mot Stockholm! :)


Studenten

Jag har nästan glömt hur jävla kul vi hade det. Bilderna säger mer än tusen ord.



4 years ago ...

img_6524 (MMS)

Kan inte förstå är det är 4 år sedan vi tog studenten! Vi hade världens bästa klass och världens bästa studentvecka! :D Megafonen var med oss all day and all night. Jag hade t.o.m. med mig den hem på mottagningen. Släkten måste ju ha undrat om det var nå fel på mig! Haha


Dagens.

img_8951 (MMS)

Långklänning, Forever21.


22.22

img_3332 (MMS)

22.22 Nu får man önska sig något.


Har precis duschat och tvättat håret. Nu s...

img_1882 (MMS)

Har precis duschat och tvättat håret. Nu ska jag packa väskan inför helgens tripp till Stockholm. Och vaaaannnnnn ska man ha meeeeed sig!?!


Bleker igen

img_9607 (MMS)

Nu sitter jah och kikar på Oceans Twelve och bleker tänderna samtidigt. Bästa tipset till er godisråttor där ute. Man ser ju alltså ut som en apa när man bleker tänderna. Vilken jäkla bett man får!


Yesterdays outfit

Kjolen och tröjan är köpt på Åhlens. Halsbandet är från Rättviks marknad.


Pics from the birthdayparty

Kollade precis på digitalkameran och insåg att jag inte hade lagt in bilderna sen Sannas födelsedagsfest förra helgen. Så här kommer dom. Jag hade super dåligt batteri under kvällen så det blev bara några få.


Grillat

img_3152 (MMS)

Efter stoppet på Fullriggaren så åkte jag med Frida och Nina till salongen och färgade min utväxt. Skönt att vara där när det är stängt. Det är så lungt och skönt då. Hobbyfrissan Nina var så duktig och snäll som färgade mig. Efter de gick vi och solade och då beslöt sig Moa att följa med hem till mig. Vi har käkat lite grillrester från igår och provat lite partyoutfits till helgens festligheter i Sthlm. Ska nog inviga mina bara ben då hade jag tänkt :)


Riktigt trevligt med kaffe ...

img_4956 (MMS)

Riktigt trevligt med kaffe på fullriggarens skybar.


Our thursdaynight

Ikväll har vi haft invigning runt vårat nya runda bord, med sällskap av Sandra och Tunnan. Mycket trevligt och väldigt god mat!


First dinner at our new table.

img_8405 (MMS)

First dinner at our new table.


Dagens.

img_8233 (MMS)

Dagens.


I min morgonrock

På morgnarna hänger jag alltid runt i min rosa fina morgonrock. Den är så himla skön och mysig! Men nu är det dags att klä på sig och sticka iväg till jobbet. Vi hörs senare!


Godmorgon

Idag var jag bara tvungen att unna mig en bamsefrukost.


Funny talking mirror

Ett gott skratt förlänger livet! Jag har utan att överdriva skrattat så mycket att tårarna har sprutat. Jag var bara tvungen att dela med mig av dessa två små snuttar. Helt sjukt roligt man kan ha det!



Bedroom

Ikväll har jag äntligen fått upp första grejerna på väggen. Jag är hel nöjd och jag ville verkligen att det skulle bli personligt inne i vårat sovrum så därför har jag bara dekorerat med bilder på oss själva :) Mamma har hjälpt mig med både bilderna och väggtexten. Helt perfekt så att jag kunde välja text och typsnitt själv. Jag är så himla nöjd! Tack bästa mami ♥


Inflyttningsblomma

Har helt glömt att visa er vilken fin inflyttningspresent vi fått av familjen Forslund/Nyström. En jätte söt blomma plus ett hjärta att ha på bordet. Ljuslyktorna har jag köpt själv på Ove Jansson. Men det blev mycket mysigare med blomman brevid. Tack så mycket ♥


Grillat

När man har markis kan man grilla i alla väder ;)


Lunch

img_7064 (MMS)

Katja har precis varit här och färgat håret. Trevligt! Nu håller jag på och värmer lunchen. Broccolisoppa! Namnam!


Sitter i soffan och äter frukost. Ska snar...

img_5625 (MMS)

Sitter i soffan och äter frukost. Ska snart till jobbet. Vädret suger lika hårt idag! Kul!


Mysdag

img_2417 (MMS)

Idag har jag haft en supermysig dag med bästis. Nu sitter vi bänkade framför BB finalen. Matte och Amanda är också med :D


Deprimerande! Hade det varit lite sol hade...

img_2062 (MMS)

Deprimerande! Hade det varit lite sol hade man ju kunnat suttit där ute istället för här inne! Skit väder!


Födelsedagsfest

img_0515 (MMS)

Nu kör vi!


^

Ikväll har jag varit med Nina, Frida och Sanna. Vi har blekt tänderna, ätit mat, kollat på film och BB och bara haft en skön och mysig fredag.

Men nu är det faktiskt dags för sängen. Ska ställa mobilen på ljudlös och bara sova ut så länge jag bara kan imorgon. Hoppas på att sova till 10 iallafall. Vi får se ;) Imorgon vankas födelsedagsfest så man vill ju vara utvilad.

Matte har fortfarande inte kommit hem än, så det blir väl till att somna själv :( Trist! MISS U MAJSEN, KOM HEM OCH MYS MED MIG! ♥

Frukost

img_1211 (MMS)

Frukost på salongen! Snart ska jag göra min sista baluppsättning från årets student. Jag älskar uppsättningar! Så himla kul!


Blueberry

Shorts, Forever21. Cuffs, Asos.com. Tröja, Åhléns. Skor, Converse.


RSS 2.0