HAPPY NEW YEAR


Avatar

Vilken kväll! Tänk att en av mina allra bästa filmer går på 4an just nu. Jag bara ÄLSKAR Avatar! Jag vill bo på Pandora och ha en egen Ikran :) Fick mess av Sandra precis "Fattar inte hur man kan vara så jävla blå och så jävla het på samma gång" och jag kan ju inte annat än att hålla med! 
 
Som tur är har jag ju fått uppleva en kväll som Neytiri på Halloween för två år sedan ;) 
 

 

30 December

Ikväll har jag och Nina myskväll. Grabbarna är och tittar till radhuset tror jag! Rust, rust, rust! Idag har vi varit lite trötta, för igår drack vi vin här och spelade spel hela kvällen med några vänner. Super kul!

Men nu laddar vi inför morgondagens nyårsfirande. Vi har varit med Malin idag och inhandlat allt till våran goda tre rätters meny. Längtar!


Hellooo

Bild från i lördags.

 

Nu ligger jag i sängen med min nyaste kompis. Matte och jag turas om hela tiden :) Jag älskar bland annat att läsa bloggar och kolla shopping med den. Super nöjd är jag! Idag har jag ju dom sagt jobbat. Imorgon kvar nu bara sen är det ju helg igen. Riktigt skönt med lite ledighet.

 

Vi hjälper Sandra och Tunnan så mycket vi kan nu med deras nya radhus PRECIS mitt emot oss. Det är så roligt. Så nu rustas det förfullt! Lika mycket som vi rustade här om ni minns, ni som läst min blogg ett tag. Vi har varit där hela kvällen och hjälp till. Men nu är det dags att stängà ögonen. Sov så sjuuuukt dåligt inatt. Men den såg jag idag att det var fullmåne. Inte konstigt då! Har alltid svårt att sova då :( Hoppas på bättre sömn inatt. 

 

 


Sleep tight

Nu ligger jag i sängen och kollar på Pirates. Imorgon väntas jobb. Matte är nere i källaren och spelar tv-spel. Han som är ledig behöver inte lägga sig i tid. Lyxigt! Men snart är det helg igen ;)


Julen med mina vänner

Här kommer några bilder från julaftonsfesten hos oss och juldagen då vi hade en sista middag med Sanna och Jenny som i detta ögonblick sitter på planet till Australien. Kommer sakna er jätte mycket <3



HEJ KOMPIS

Tack så jätte mycket älskade familj!


Friends.


Julafton

God Jul mina kära läsare som tittar in här idag trots att det är julafton!

Matte ligger och sover här bredvid mig. Vi ska till morbror och äta julfrulle klockan 10. Det ska bli så gott!
Åh! Jag vill bara ge alla mina julklappar. Och såklart öppna mina egna :D Hoppas att man har varit snäll i år!
Sen innan Kalle Anka byter vi, så då packar syrran och jag våra klappar och firar med pappa. Vi kör vartannat år. Vi ska vara här i radhuset i år. Mysigt va! Första julen här!

Sen kommer våra älskade vänner efter 8 för julklappabyte och glögg ;) Sen avslutar vi på Goya som varje år. Fan va kul den här dagen är! Klart bästa på hela året!


BFF is home

Idag kom bästis hem från en längre tid i Norge. Äntligen känner jag! Men nu får vi bara en vecka, sen åker hon och Sanna på en väldigt lång resa väldigt långt borta :( buhuuuu!

Så ikväll har vi ätit Tacos hos familjen Silén i Hagaström, spelat sällskapsspel och haft mycket att prata om. Imorgon ska Jenny sova här och vi ska göra julskinka och massa annat mumsigt! :)
BFF-time! Haha


Godmorgon

Nu sticker jag iväg till jobbet. Ha en bra dag! :)
 

3:e Advent

Jag och Matte började dagen med att storstäda här hemma. Varje våning skulle skina hade vi bestämt! Så himla skönt att göra en riktig stor städning innan jul! Trots att det är världens tråkigaste att städa, så känns det så otroligt bra efteråt.

Sen har vi haft julbak hos mamma. Jätte mysigt. Vi har druckit kaffe och glögg, bakat saffransskorpor och knäck :) Sen när vi var klara med det gjorde vi hemmagjort hamburgare med pommes. Lyxmat!

Nu är jag hemma hos min lilla fis igen och väntar innan Tunnan och Sandra som kommer över för en kvällsfilm. Så har min tredje advent sett ut.

Imorgon börjar stormen på jobbet. Men det är bara att bita ihop ;)


Lördag

Idag har vi julhandlat. Jag, Matte och Johnny åkte ut till köpis för att försöka oss på en effektiv julklapps shopping. Mina klappar är i stort sett klara nu. Så himla skönt!

Våran kväll har bestått av soffhäng. Vi har sett Sverige ta hem Em guld i Curling. Jag älskar ju Curling så det här vara ju bara föör roligt. Fick mess av Nina när vi var på väg hem: "Curling på 4an" Haha så kul tycker jag att det är!

Nu blir det nån film i sovrummet. Sen ger vi upp. Imorgon ska jag baka knäck med mamma och syrran.


Julmys

Det är mycket julmys just nu :) Så himla mysigt! I detta ögonblick sitter vi hemma hos Ewe och pimpar massa pepparkakor och dricker glögg.


Julfin i håret

Att få bli julfin i håret på självaste Lucia! Fyfan va härligt! Och ikväll som jag är bjuden på Luciamys hem till Sandra också. Kunde väl inte bli annat än perfekt?

Lycklig tjej. Tack bästa Sara!


Lucia

Vilken mysig morgon jag har haft. Jag har ätit gröt i lugn och ro samtidigt som jag har följt lucia firandet på nyhetsmorgon.

Bra start på dagen! Glad lucia på er!


I´m ready for christmas


Julmys

Efter jobbet kom Nina över. Vi har lagat mat, ätit vörtbröd med julskinka och julmust. Fyfan vilken lyxkväll det har varit. Jag äääälskar ju julskinka! Gjorde den igår. Så den är helt färsk.

Sen har vi kollat på Jägarna 2. Så grymt bra film!


Bruka Design


SHM

Har inte hunnit få Swedish House Mafia bilderna av Katja än, så jag snodde några från hennes blogg istället.
 

En hockeykväll

Vi hade så jäkla kul i lördags. En klockren kväll med hela paketet, förfesten, hockeyn och efterfesten. Som förövrigt var så jäkla bra. Man fick ta med sig alkoholen överallt inne på läkerolen. Så skönt. Men när klockan närmade sig halv 2 drog vi endå vidare och avslutade med några drinkar på Allstar.

Ursäkta kvalitén men jag hade bara telefonen med mig.

 


Som en eskimå

Hej mina fina läsare!
 
Hur mår ni idag? Jag är pigg och glad. Men har åkt på världens förkylning och är lite hes i halsen. Så himla typiskt nu när vi ska på Brynäs utematch ikväll. Men det är som det är. Blir oavsett väldigt varma kläder. Täckbrallor, varma boots, Goosejackan, mössa och vantar. Mysigt!
 
Nu ska jag iallfall börja röra mig ner mot stan, som en eskimå, för äta lunch med fina Cajsa som är hemma och hälsar på. Har mycket att catsha upp så det ska bli jätte kul.
 
Vi åker väl upp mot Läkerolen runt halv 4-4. Vi ska på förfesten först och få i oss lite förfriskningar. Sen börjar matchen halv 7. Det är ju så sjukt mycket folk som ska dit :D Det ska bli skit kul! Äntligen händer det nått i den här stan! Så man måste ju ta vara på tillfällena :D
 

Miami beach

Nu säger jag godnatt med den här underbara bilden. Fasiken vad jag längtar tillbaka till Miami redan! Buhuu
 

5 December

Heej på er!
 
Vilket jäävla väder det är ute alltså! Det går ju knappt att gå utanför dörren. Och min babe har åkt ner till Sthlm på konsert ikväll och kommer hem inatt. Förstår inte hur han kan utsätta sig för att köra bil i det här vädret. Den sträckan också. Kör försiktigt Majsen!
 
Ikväll har jag och Nina varit på inredningsparty hemma hos Anette på jobbet. Riktigt riktigt fina grejer var det, men jag kunde verkligen inte bestämma mig för något så jag struntade i att handla. När jag får sån där beslutsångest ångrar jag mig alltid sen, så det är lika bra att låta bli. Man kan ju alltid beställa senare :D
 
När jag kom hem hoppade jag direkt in i en varm dusch, gjorde i ordning en kopp té och ligger nu i sängen och glor på tv samtidigt som jag skriver lite här. Jag hoppas verkligen att vädret lugnar ner sig till helgen. På fredag ska jag på julbord med jobbet på Furuviksbrygga och på lördag ska jag och tjejerna på Brynäs utomhusmatch och efterfesten på Läkerol Arena. Ska bli skit kul faktiskt. Men vi kommer ju behöva klä oss som Eskimåer om det ska fortsätta såhär. Och festkläderna under. Vilken kombo!
 
 

Nutraluxe

Nu är jag inne på min tredje vecka av Nutraluxe. Och jag tittar på fransarna varje dag. Man blir typ besatt av dom. Men jag vet att det är minst 6-8 veckor tills man ser riktiga resultat. Men jag vill att dom ska bli långa nuu!
 
Finns på salongen för 475:-
 
 
 

1 December


RSS 2.0