Avskedsfest för Sarah

Låter lite sorgligt, men det ska bli skit roligt. Vi ska vara hos Danne, för Sarah har städat ur sin lägenhet redan. Så det är väldigt nära över :) Vet inte alls vad ja ska ha på mig heller.. Suck! Kommer ta år att bestämma. Är helt stel i fingrarna och tårna! Har stått ute och rökt med Jenny typ en timme, hehe.. Mycket att prata om. Sen efter förfesten blir det Goya. Bilder kommer det väl upp imorgon! :D


Sarah och jag

Lördagsmorgon

Varmchoklad framför tv:n. MYS



Bilder från baket idag ;)

      

081128

Härligt datum!

Idag är det nämligen 4 år tillsammans för mig och Matte, så mysigt. Så idag blir det heldag och super mys!
Han slutar om en halv timme. Då hade vi tänkt åka lite skoter, som i onsadags, men nu har ju nästan allt smällt.. så det blir nog inte av. Hehe .. Men vi ska iallafall åka ut till Ikea och hälsa på mamma och hon ska bjuda oss på en liten lunch där ute eftersom det är våran dag ;) Och så ska vi få lite julpynt :P

Sen idag så ska jag och Matte baka pepparkakor och lussebullar tillsammans, ska bli super kul! Mina kommer bli så snygga och goda :P haha .. Sen ska vi laga mat tillsammans och massera varandra. Det kommer bli en toppen dag! Blir väl film ikväll och Wii-mario kart :) Skit kul ..

Älskar dig majsen.. Du är bäst du!

Hos pappa, sommaren 05


Hemma hos Matte, våren 05
 
Skotertur i Lingbo, vintern 04


Tre år sedan.. På Mattes student


Kära blogg

Här börjar det snart växa spindelnät känns det som...

Är iallafall ÄNTLIGEN klar med de där jäkla praktikfallet som jag har varit så upptagen med dom senaste dagarna. Det är helt otroligt va mycket tid det har tagit och nu är jag helt slut i hjärnan. Ska strax gå och lägga mig bredvid Matte och mysa i sängen innan vi ska sova. Snart börjar South Park på mtv som vi tittar brukar titta på innan och samtidigt som vi somnar :) Det är så kul!

Idag har jag pluggat hela dagen, från när jag klev upp vid 10 tills nyss. Ni förstår väl varför hjärnan känns som mos.
Igår beställde jag och Amanda grejerna från asos.com och forever21.com.
Längtar tills det kommer. Men får det ändå inte förns i julklapp av pappa. Man vet ju alltid vad man ska få. Men annars kan det ju bli vad som helst om man inte får bestämma själv. Inte kul och bli missnöjd på självaste julafton inte.

Här är de ja beställde. Det är både lite grejer till nu och till sommaren ;)

 

Godnatt ♥

Ont om tid

Har verkligen inte haft tid att blogga. Skolan tar kol på mig.. Håller på förfullt med ett arbete nu, ska bokföra ett företag under ett års tid. Ni hör ju själv.. verkar det kul. Neee! Och det ska vara inne på fredag.. och jag har bara kommit till maj :(

På fredag har jag och Matte varit tillsammans i 4 år :D Då blir det super mys. Hoppas ja hinner klart med arbetet tills dess iaf.. Annars kommer det suga stenhårt!

Löördag

Imorse klev jag upp kvart över sju, klädde på mig och borstade tänderna sen åkte jag till jobbet. Åt frukost där innan jag började klockan åtta. Var ganska mycket folk idag, och alla kom på en och samma gång. Det är så typiskt. Men det gick bra ändå :) Slutade 11, så det var hur skönt om helst! Då åkte jag ner på stan och parkerade pärlan, för att springa in på Beyoung och köpa mig en svart paljettklänning. Det är exakt samma som jag har köpt i guld, men jag ville verkligen ha en svart också! Och det var ju så bra pris på dom. Och jag hade världens tur, för det fanns bara en kvar i M i butiken, precis vad jag skulle ha. Så jag fick min svarta klänning tillslut. Men nu blir det ingen mer shopping på ett tag. Sen gick jag förbi Sandra på Bodyshop och kollade in hur det gick första dagen som anställd ;) Grattis till de Manjo! Du passar perfekt där bakom kassan ;) Fast nu står du ju inte bara där men ändå :P

Sen efter de så åkte jag hem och la mig bredvid min latmask som fortfarande låg i sängen och sov. Men han vaknade när jag la mig bredvid. Då mös vi lite, sen gick vi upp och spelade Mario Kart Wii. Så jävla kul är det, men jag blir så fruktansvärt förbannad varenda gång nån jävel åker in i mig. Ja skriker i hela rummet. Jag får damp, speciellt om man leder loppet och så kör tre stycken in i en så man flyger upp i luften och resten åker förbi.. då blir jag jävligt less. och det hände x antal gånger idag! hahah, Matte bara skrattar åt mig.. Men efter omgången så blev det ändå min "Peish" som fick gå upp på prispallen och ta emot första priset iallafall ;) Hade mycket stilpoäng i hoppen! Såå jävla skönt! Ha Ha Matte! Där fick du!

Nu har jag solat och vilat samtidigt. Ska glo lite på tv ett tag nu och bara slappa vidare. Sandra slutar fyra, så vi ska ses efter de och fixa och tillsammans inför ikväll. Då ska vi hem till Nina, som ska ha lite födelsedagsfirande! Vet inte riktigt vilka som kommer, men det ska bli kul! Har köpt åtta heiniken på flaska tills ikväll.. Tror inte att jag får i mig alla direkt. Men det är alltid någon som dricker för fort och får slut på dricka! Det var någon gång för ett tag sen, som jag drack åtta stycker faktiskt.. helt sjuk! Jag som brukar bli as kalas på ett sex-pack 3,5er ;) Så jag köpte de utifall det skulle hända igen! Vill inte bli så full heller, och odräglig. Det är så trashit!

Har tråkigt nog inte tagit någon bild på klänningen än, men jag ska ha den ikväll. Så ni kanske ser den ute i svängarna!

Är också tvungen att lägga in världens gulligaste lilla Kevin från Idol. Han är så söt här så jag tror ja svimmar!


Gjort om bloggen ;)

  

Äntligen hittat den

Tjugo i sju imorse skjutsade jag Matte till jobbet för att sedan åka tillbaka hem och gå och lägga mig. Nio gick jag upp igen för att pappa ringer och väcker mig. Halv tio var jag klar och åkte med Mattes bil till Sätra för att hämta upp pappa. Då åkte vi till Plantagen och köpte tre plastrosor till Eva, pappas tjej. För hon fyller år idag och jobbar på sjukhuset och där får man inte ha riktiga blommor pågrundav allergi och liknande. Träffade Sarah på sjukhuset också, som jobbar på samma avdelning :) Jätte skoj och pappa mobbade Sarah som vanligt :P

Sen åkte vi till Brynäs och tittade på en bil som pappa bestämt sig för att köpa! Efter de åkte vi ut till El Giganten i Valbo och köpte en dataskärm, högtalare och en 10 meters lång sladd till lilla syster. Vet inte riktigt vad det var för sladd, men det var till datorn iallafall :P Sen åkte jag och pappa och käkade lunch på Kina som vanligt. Åt fläsk med champinjoner och bambuskott, snuskigt gott! Pappa åt kyckling med grönsaker.

Efter de skjutsade jag pappa tillbaka till Sätra och tog en sväng in på Ica innan jag släppte av honom. Handlade lite kött och gotta, som jag har tillagat idag :) Mumsigt! Hämtade Sarah halv fyra och Matte klockan 4 när som slutade och åkte hem och käkade tillsammans! Sen har jag och Sarah kollat på Pirates och Amanda kom efter halva filmen och joina ;)


Har hittat min nyårs klänning nu iallafall. Woohoo ;) Det var nice-price plus att den var guld. TOPPEN!!!! Snällt av dig också Frida och hålla upp klänningen så snyggt ;) tummen upp!

Det ser ut som du gör RocknRoll med handen ;) hehehe

Onsdag

Håller på och lagar mat nu, ska ner på stan vid tre och vill inte gå hem och laga mat då till Matte. Så jag gör det nu istället :) Låter som att Matte är lite bortskämd. Jaa, det är ju jag som lagar mat varje dag. När han slutar kl 4 och kommer hem, står maten på bordet varje dag. Men då slipper jag nånsin ta reda på disken :D Och eftersom jag älskar att laga mat så går det hur bra som helst :D

Snart kommer Sarah hit, äntligen! :) Så ska vi kramas och prata av oss! Sen ska jag ner på stan som sagt med Frida och Sandra och kolla runt lite. Har redan handlat det jag ska ha på lördag så det är ingen panik iallafall med att hitta något :)Och senare ska ja klippa Amanda som det ser ut nu. Annars har jag inga mer planer.

Dagens



Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker

Citat

Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.

Varför kallas det rusningstid, när ingenting rör på sig?

Kom alltid ihåg att skönhet kommer inifrån. Inifrån flaskor, burkar och tuber.

Man vill inte vara den man är. Man vill vara den man inbillar sig att man är.

Om Gud inte hade velat att vi ska äta djur, varför gjorde han dem då av kött?

Jag visste att jag var full. Jag kände mig sofistikerad och kunde inte uttala det.

Hemligheten med att alltid se lycklig ut när man har gäster är att gå omkring och le åt tanken på hur skönt det ska bli när de har gått.

Jag har inte problem med alkoholen, jag har problem med verkligheten.

Problemet med nakendans är att inte allt stannar upp när dansen gör det.

Åsnor är vackra i åsnors ögon, svin i svins.

Den kloka kvinnan blir glad när hon anses vara vacker. Den vackra kvinnan blir glad när hon anses vara klok.


Man säger att ingenting är omöjligt, men jag gör ju ingenting varenda dag.


Dåliga på Engelska

"I told the guys to take a runk in the dusch"
Lennart Bergelins engelska är fantastisk


"Come on boys, play the ball from kant to kant..."

Roy Hodgson ger det svenska(?) språket en ny dimension


"Excuse me, is there legs in it?"
Johan Edlund, TV 4-sporten, på fiskrestaurang i USA, avd Världsvan och benfri?

"Do you have what we in Sweden call a skiftnyckel?"
Lennart Bergelin var en fena på engelska!

Tisdag

   

Mycket tittandes på tv idag

Har precis kikat på senaste Desperate avsnittet med Amanda. Kom ut idag! Det är så himla bra, Loove! Och nu ska jag kolla på The notebook med Matte och jag har förberett mig på att gråta floder. Men jag är på sånt humör idag! Sen efter det ska vi kolla på nått upppiggande och då tänkte jag att vi skulle se Kung fu panda. Den är så rolig, speciellt ank-pappan till pandan som är nudel-expert och äger en mobil-nudelkiosk kan man säga :P Ingen av filmerna vi ska se idag har Matte sett :) Två filmer som bara måste ses! Hoppas han tycker detsamma bara :)

     

Första dagen på denna vecka

Annars så hatar man måndagar, men idag har dagen bara varit härlig. Eftersom jag är ledig :D Vaknade vid halv 10 av att Cajsa ringde och väckte mig. Då bestämde vi att vi skulle ta en fika på Mingel vid tolv tiden. Så jag pallrade mig upp och satt på kaffe. Tröck på tvn och så var det oprah som vanligt. Finns ändå inget bättre på tv vid den tiden, så jag kollade på de. Drack mitt kaffe, tog två hårtmackor med ost och gick upp ur sängen. Tio i tolv var jag klar och cyklade ner på stan. Tog med mig mitt parraply för att jag såg på vädret igår att det skulle regna idag, men det gjorde inte de när jag skulle cykla med. Men man måste alltid ha en backup ;) Cajsa satt och pluggade när jag kom. Hon pluggar ju juridik och satt där med sin super tjocka lag bok. Fyfan, men blir ju helt skrämt, att läsa hela den där.. det är ju helt obegripligt :P Men du är så duktig så gumman! Köpte kaffe och en räkmacka, som fick bli min lunch. Sen vid halv två gick vi till Bojes nya tattoo-ställe för att Cajsa skulle boka in en ny tid. Sen följde jag med henne till tågstationen och tog en cigg innan vi sa hejdå :( Men hon kommer hem sista helgen i novermber, så vi ses snart igen :) Sex timmars tåg resa väntade henne. Hon har suttit nästan en timme nu. Hon pluggar ju i Jönköpning nu, så långt bort! Sen när jag cyklade hem så började det regna såklart, och då var det väl tur att man tog med sig parraplyet som kunde skydda mig litegrann för dropparna iallafall :) Det ska bli kul och cykla till skolan imorgon faktiskt, ska ju regna då också. Tänker faktiskt starkt på att ta bussen.
Just nu öser det ju bara ner utanför fönstret när jag sitter här hemma och skriver lite.

Ska läsa tvåhundra sidor i Affärsredovisningsboken till imorgon. Suck! Så då är det snart dax och sätta igång om jag ska hinna.Det är inte bara och läsa heller, men ska förstå också. Debet och Kredit med moms och så vidare. Ska börja räkna imorgon så då gäller det att man kan det också. Ska börja laga mat till Matte vid halv 4, så då blir det ett litet break iallafall. Han skickade precis ett mms till mig och visade hur fint det blev med stereon på hyllan vid hans arbetsbord. Han fick stereon av mig igår. Istället för hans lilla Clas Ohlssons-skit stereo. Man var tvungen att stå typ en dec ifrån den för att höra musiken! hehe .. Men nu har han en riktigt fin och bra stereo :) Har haft den på rummet när jag bodde hemma, men har kanske använt den tio gånger sammalagt. Så den är som ny :)

Tänkte hinna med att sola lite idag också. Man bleknar ju för var dag. Hatar att vara blek, känner mig som ett spöke. Men det konstiga är att jag har ett solarim hemma och skulle kunna sola varje dag, men det blir inte av. Det känns som att man inte har tid. Fast det bara är att fälla ut de över sängen och lägga sig.


Vill verkligen ha en guld paljettklänning till nyår. En liknande på bilden.
Är det någon som vet vart man kan få tag på en? Tacksam för svar!


Ny inhandlat

    

Pappas dag idag :)

Idag har jag jobbat, åtta till tolv. Sen åkte jag hem, duschade och bytte om och åkte hem till pappa för att äta och mysa! Vi åt kött och potatisklyftor med pepparsås och till efterrätt blev det varma hallon, jordgubbar och blåbär med vaniljglass. Jätte gott! Han fick kallingar och strumpor av lilla syster och mig. Sen efter de åkte jag till Sandra och drack lite kaffe innan vi vid tre tiden åkte till B-hallen för att kolla på grabbarna när dom spelade hockey-bockey match. Dom förlora, men det var inte deras riktiga bockey-lag, dom hade hoppas in i ett annat för att det fattades folk. Så nu är vi hemma igen och Matte har precis duschat. 

Ska strax åka hem till Mattes farmor och farfar på middag! En riktig släkt dag blev det idag! hehe..

Ikväll blir det hockey, Sverige-Finland och sen film med majsen min ;)

Film mys

Nu ska jag och Matte titta på Mamma mia. Världens härligaste film :D

Grattis på namnsdagen bästa Ingegerd!

Ingegerd, världens gulligaste lärare på borgis. Hon är så go och mysig och har varit så otroligt gullig och snäll mot oss under skoltiden där. Ville bara gratta dig på namnsdagen :) Du är toppen! Bamsekram!!!!

Det blir en till Sex and the City film!

Jag har aldrig varit ett stort SATC-fan men nu på senare tid har jag bara älskat de. Det är så bra! Filmen var super bra och avsnitterna är ännu bättre. Längtar verkligen tills nya filmen kommer. Men dom sa på The Voice att dom inte skulle börja spela in den förns nästa sommar, så det kommer ju dröja ett tag innan den kommer ut, men huvudsaken är att det kommer ut. :) Längtar också tills man kommer få se alla fina kläder och skor som den nya filmen kommer innehålla :D



Idag har jag varit i skolan, började kvart över nio. Fick låna Ninas bil imorse så jag slapp cykla i den här kylan. Jätte snällt Nina! :) Sen när jag slutade, strax innan tolv, åkte jag ner på stan för att lämna bilen till Nina och blev upphämtad av pappa. Vi åkte och hämtade Cajsa hemma hos henne och åkte till Kina på söder, som vanligt, och käkade och babblade som sjutton. Var så länge sen jag träffade Cajsa nu. Det var jätte skoj, och jätte fin i håret var hon också :) Vi skulle försöka ses mer i helgen innan hon åker tillbaka till Växjö på måndag.

Nu sitter jag här framför datorn och väntar på att mamma ska komma med min farsdagspresent som hon har varit och handlat åt mig:) Gulligt! Och matte spelar Wii-sports, golf lirar han förtillfället :P

Ska bara vara hemma o slappa mig nu ett tag, kanske kolla lite på tv och försöka plugga lite. Sen vid halv sju ska vi åka hem till Mattes pappa på lite kalas, han fyller nämligen år :) Ska bli gott med lite kaffe och bulla :) Ikväll blir det bara lungt, hade tänkt träffa Jenny en stund idag också.. Hon har lite planer för kvällen ;) men en stund ska vi väl hinna ses iallafall :) Skönt att vi börjar samtidigt imorgon bitti på Scandic, så att vi kan äta frulle ihop. Det är alltid roligt. Har bara rökt tre cigg sen i lördags också. Inte för att jag har planerat att sluta helt, men det har inte blivit så bara. Jag har inte känt det där suget. Men mot helgen kanske det blir nån till. Men det känns bra :) Ingen idé och röka om man absolut inte är sugen heller. Nina är däremot jätte duktig, som har hållt upp mer än en vecka nu med rökningen! Men hon ska ju sluta också. Så henne får vi gratulera. Håll ut ;)

Nu ska ja lägga mig i soffan och kolla lite när Matte spelar lite..

Free clothes and makeup

Har gjort dom väldigt många andra, gå in och bli medlem ni också och få .. 

.. gratis presentkort på H&M eller Ginatricot
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=106576


.. gratis presentkort på Kicks eller Makeupstore
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=151016

Harry Potter maraton

Igår kollade jag och Amanda på Harry Potter, den vises sten. Och ikväll blir det andra filmen, Hemligheternas kammare. Fast ikväll blir vi några fler som ska titta.. Frida och Nina kommer också! :) Och sen blir det en film varje dag tills vi sett alla. Det finns förtillfället sex filmer.

Kom hem från skolan för en timme sen. Hade första lektionen i Ekonomisk styrning och analys A och igår var det första lektionen i Affärsredovisning A. Det är en hård start känner jag och mycket anteckningar.

Har nytt beställt en julklapp från farmor. Nytt långt löshår tills i vinter ;) Tack så mycket i förskott grandma! Men jag får det inte förns i jul och behöver det inte innan heller. Det gäller att planera. Nu när det var sånt bra erbjudande på håret så var det bara och slå till plus att det är super bra! Sitter och lyssnar på Tattoo med Jordin Sparks.. Den är så mysig, vill bara lägga mig i soffan o lyssna. Men det har jag inte tid med.

Ska ner på stan om ett tag med pappa och köpa ny kurslitteratur. Har inte vetat vilka böcker man skulle haft innan så nu är det lite bråttom. Bara de tre böckerna till Affärsredovisningen kostar 920 spänn plus att jag ska köpa två böcker till den andra kursen och dom är mycket tjockare än de andra tre och då kommer priset också vara högre.. Jaa spyr va dyrt det är!

Det är tur att man har pappa och mamma! Puss och tack, love you!!! ♥

Måste bara passa på och visa en bild som jag tycker är så läcker, om ni inte redan har sett den. Bäbisen är gjort av marsipan och den ser så riktig ut och så gullig. Kan inte förstå hur någon skulle vilja äta upp den lilla stackaren! Det skulle inte jag vilja göra iallafall och andra sidan är jag inte så förtjust i marsipan heller. Men det går i om det är på en tårta :P hehe ..


Halloween & Kinkyparty

Helgen har varit så galen! Men lördagen var den stora höjdpunkten. Jag och Amanda hade sytt på våra dräkter sen i måndags, men inte lagt ner så mycket på det som vi hade tänkt. Så i lördags morse vaknade jag, lite halv bakis och slö vid halv elva och då skickade jag ett mess till Amanda och frågade om hon var vaken. Men dagen innan sa hon att jag inte fick höra av mig före tolv. Men då tänkte jag, utifall hon hade vaknat innan och tänkte att hon kunde ligga och dra sig till klockan tolv i onödan, heheh. Men hon hörde av sig vid tolv iallafall. :)

Då gick jag över till henne och sydde. Vi trodde inte att vi hade så mycket kvar & göra och att det skulle gå rätt så fort. Men nålen gick av efter den andra, trådarna tog slut, knapparna lossnade, och hade sytt dom bak&fram och svansen satt för löst. Man stöps nästan av flugan och klockan tickade. Fyfan vilken panik vi hade där ett tag. Man visste inte om man skulle skratta eller gråta. Och vi skrek och ville bara slänga skiten i papperskorgen. Men vi gav inte upp! Och tjugo i sex vart dräkterna klara. Och vi skulle vara på festen klockan sex. Good luck babies!

Klockan åtta kom vi äntligen till Evelina och Hedlund. Men bättre sent än aldrig ;) Vi hade otroligt roligt! Vi körde killarna mot tjejerna dans och sång med olika låtar, vi körde både macarena och bunnydansen, och killarna körde YMCA och kycklingdansen. Det var så jäkla roligt, gud va vi skrattade. Killarna sög ju! Kolla på facebook, har lagt upp lite filmer och bilder där. Senare på kvällen drog vi ner på Goya. Grymt kul var det där med. Och här kommer lite bilder sen helgen :)

    
      
 
   

RSS 2.0