Sol Sol Sol

Vaknade bakis, var hos oss sen goya igår. Det var kul men kanske lite mycket haha. Har legat på tofta hela dagen och bara slappat, solat, ätit glass och badat. Det har varit jag, Amanda, Ida, Tessan och Josse. Nu är man hemma för freshning sen ska vi ses på Bg klockan 6 och käka. Håller på och hungrar ihjäl mig nu ja. Ska lägga upp lite bilder från gårdagen sen. Nu har jag lite bråttom.

Tänkte visa tre outfits från veckan



Tänkte också visa resultaten från minigolfen i torsdag som jag VANN med 35 slag ;) Mohahaha, Jag är bäst! Säsongsrekord för oss än så länge.




Ha en trevlig söndag i solen:)

Grönan bilderna

Lustiga huset

Amanda ville kolla på BWO

Berg och Gynning var där och värmde upp inför Sommarkrysset.

Tivolistruten ;)

Kön till släng gungorna som Amanda promt skulle åka ;)





Fyfan, hur kunde ni åka Tilt?

Vi kollade på Miss Li ;)

Och vi åt jätte god langos till de :)


Nu blir det löshårsisättning på Anna sen ska vi spela minigolf, och idag ska jag vinna :D

Äntligen bilder

Nu kommer alla bilder som jag inte kunnat lägga upp tidigare.

Senaste krogbilden


Sandra, Madde och jag festar en torsdag :)












Våran fisketur ute i Tröje i regnet och 20 minus.







Emils fågelskrämma. Så jävla rolig.


Kyss mig hahaha


Adjö adjö, det var trevligt att träffa!


Dom är BFF ;)


Vi har festat hos oss ;)



















Jag och Matte på midsommar


Alla andra midsommarbilder ligger ute på facebook. Dom är så många så jag har inte tid att lägga ut dom.

Har lite bilder sen vi var på grönan i lördags också. Men dom får ni imorgon.
Godnatt och kram

Dålig uppdatering, jag vet!

Men det är så att jag faktiskt har tok virus på min dator just nu och skolan har inte fungerat heller. Har så mycket bilder som jag vill lägga upp. Men nu äntligen har dom fixat skolans. Så jag passar på och skiver några rader nu.
Min kund skulle kommit klockan 1 idag, men dök aldrig upp. Inte Jennys kund heller. Så tråkigt. Vi har ringt och ringt men vi får inge svar. Så nu får vi vara assistenter istället. Men det finns inte mycket att göra mer än att svara i telefon. Så vi har precis fikat. Ska klippa en rocka billy frilla snart på en kill docka.
Kommer hem vid 6 och då ska jag sätta i ett löshår. Sen får vi se vad som händer.

Nu ska jag beställa lite grejor från asos :) Nicee

Ge mig mer sol

Idag när jag cyklade ner till salongen kändes det som att vädret var på rätt spår igen. Det var soligt, men inte super varmt.. men ändå kändes det bra! Tog mig en kopp thé och gick ut och satt mig på en av stolarna utanför dörren. Där var det jätte skönt.. solen bara stekte. Då kom Ida och Lotta som hade varit och handlat lite på Time. Sen satt dagen igång. Idag har inte jag haft nå egna kunder. Har mest kollat på. Men det har varit jätte roligt och lärorikt. Sen kom Apel ner efter lunch och skulle klippa och färga sig hos Ida. Hann inte se resultatet innan jag gick. Men vi ses ju ute i svängarna rätt ofta så jag får kolla då.
Följde med Amanda till tatuerarn och hjälpte henne lite med smakråd innan hon skulle börja. Då åkte cyklade jag vidare till stan och mötte upp Jenny, Jusse och Sanna. Gick runt och kollade lite. Fick med min en midsommarklänning och två borstar och en puderborste hem :) Härligt!

Sen har Sandra och hennes kille Linus varit här och klippt sig. Sandra slingade jag också. Dom blev jätte nöjda och jag med såklart. Det är så roligt måste jag säga! :D Vilka förändringar.

Strax efter 9 gick jag, Sanna, Jusse, Helena och Pilar till Berggrenska och tog en öl. Det var så jävla gott. Mmmmmums!
Nu ska jag gå och lägga mig. Vill lägga upp massor med bilder sen vi var och fiska, och sen i torsdags när jag, Sandra och Madde var ut. Men det får bli när datorn slutat fuckat sig. Vi har typ fått virus. Det är så seeegt. Vill att ni ska få se dom!

Saknar Matte nu. Han jobbar tills 4 i natt :( Tråkigt. Men då blir han ledig imorgon :D Så det är ju ändå bra!

Godnatt sötnosar

Praktik vecka

Dagens


Idag har jag varit på Drottningsalongen. Ska ha praktik där hela veckan. Det är verkligen hur skoj som helst och brudarna är så sköna. Idag har jag tagit ur löshåret på Jenny. Det var verkligen på tiden :) men håret är fortfarande jätte fint, bara att det hade vuxit ner allt för långt :(

Sen åkte vi hem till mig och gjorde lite mat. Sen kom Hanna som jag skulle sätta i löshår på. Det blev jätte bra. Glömmer alltid att ta kort när jag suttit i. Det ska jag verkligen börja göra så att ni för se. Lite före och efter bilder skulle ju vara bra.

Sen åkte jag, Jenny och Sandra till valbo. Blev lite stress shopping då butikerna började stänga. Men det blev en del smink och två solbrillor för min del. Och ett blås-vapen från hobbex. Man skjuter sylvassa pilar med det. Så jag, Sandra och Tunnan har varit ute tills nu och skjutit. As kul. Så hade vi en liten tunering:) och vem vann då? :D haha

Vi köpte ett i helgen, men det var Mattes. Så jag ville ha ett eget så jag slog till idag, Sandra köpte ett också idag! och Emil och Norling igår. Dom är as roliga. Och så fick vi ett mms av Emil igår på en fågel på marken med den gröna pilen :'( Stackars fågeln! Men så alla vet så dog den inte :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Är trött efter denna dag.
Godnatt och Puss på er alla. Midsommar närmar sig! Det kommer bli grymt!

PS! Senaste krogbilden på mig och bästis från Goya. Har glömt och lagt upp den.

Onsdag

Imorse tog vi kvart över 6 tåget som vanligt. Och då kommer vi ju vanligtvis fram i Falun till 20 över 7. Och jumpan börjar ju 8 på onsdagarna. Men idag, då blir vi stilla stående i Storvik för att nått jävla godståg hade stannat upp skiten. Och där blev vi sittandes mer än en timme. Fyfan va less man var. Jumpan missa vi och så hade man släpat mig sig trunken i onödan. Sen skulle vi på skolan ha gemensam frukost efter träningen på hotellet som vi tränar på klockan halv 10. Men det han vi iallafall till.. Tur var väl de. Annars hade man ju brytit ihop. Men sen blev dagen bra :)

Städning, Klassråd och Lunch som vanligt. Sen kom min kund, Daniella. Lockigt, långt brunt hår. Hon var från Marocko, super gullig tjej som håller på och satsar på skådespelar kariären i USA :) Roligt! Sen berättade hon att när hon var där på massa auditions så fick hon en reklamroll i Filip och Fredriks söndagsprogram. Coolt!

Kom hem vid 6 och mötte Linda inne på Åhléns för lite färgköp. Sen åkte vi hem till mig och färgde in hennes hår precis som löshåret. Sen satte vi i de och klippte :) Det blev jätte bra! Och färgen passar ju henne så bra.

Nu ska Matte precis äta och jag ska lägga mig i soffan bredvid och mysa. Sen blir det bedtime.

Godnatt

(PS. Går tyvärr inte att lägga upp några bilder, fattar inte varför)

God kväll

Har precis kommit hem från en super härlig dag. Har varit och röstat med Amanda, Matte och Anders sen åkte vi och fiskade i bönan. Tyvärr fick vi ingen fisk :( Sen åkte vi runt lite och kollade på alla fina huset. Man kan verkligen drömma sig bort och får så mycket idéer själv. Man blir sugen på att flytta!

Nu är det valvakan och jag ska precis lägga mig i sängen bredvid Matte och kolla. Det är så spännande.

Skriver mer imorgon, så ska jag uppdatera helgen. Puss och godnatt

Party at Lovans place

Min kund idag var hur klockren som helst. As söt tjej på 19 år som skulle ta studenten om en vecka. Jätte kul!
Sen efter lunch bestämde kom att vi skulle få ha egen hårvård. Istället för nästa torsdag. Så jäkla skönt. Ville verkligen färga om håret, bryna och fransarna. Är supernöjd! Kommer hem till 5 och fixar mig snabbt då. Ska åka med 20 över 6 bussen tror jag. Ska bli jätte kul! Men jag vet inte vad jag ska ha på min än. Ett stort I-landsproblem!!!!!!

Vi kanske ses ute i svängarna. Blir slick ikväll iallafall. Puss


Onsdag

Idag är solen framme här i Falun iallafall. Man får njuta idag, fast det är storm för resten av veckan skulle det ju spöregna :( Idag är jag assistent, ska strax hjälpa till lite. Imorgon har jag en klippkund. Sen när jag kommer hem imorgon ska jag äta och fixa mig. Sen blir det hem till gulliga Lovan. Hon ska ha avskedsfest imorgon. Sen direkt efter studenten nästa vecka sticker hon till Spanien och ska jobba :( Kommer sakna!

På fredag har jag tagit ledigt, ska nämligen till Uppsala på Sannas student. Ska bli superskoj. Tänk att det bara är två dagar kvar nu stumpan!!!

Idag när jag kommer hem ska jag sätta i hår på Malin vid 6 tiden. Sen får vi se vad det blir. Kommer nog somna framför tvn.

Ha en bra dag

Trådning

Jag blir tookig. Det är så svårt. Har övat i en halv timme nu och det är så jäkla svårt. Amanda, förbered dig på att jag tänker öva på dig hemma :) Det är så svårt att hålla den still och följa en linje. Och för er som inte vet vad det är så noppar man ögonbryn, eller mini-muschen över läpparna och andra småhår. Det går att göra en så len. Det rensar superbra. Så det håller jag på och lär mig nu. Det finns olika metoder också, på hur man håller. Antingen har man ena delen  i munnen, runt halsen eller ihopknuten i andra änden. Försöker lista ut vilket som är lättast. Men det verkar som att inget är det.


Tisdag

God lunch bloggen! Har precis ätit min supergoda matlåda med kyckling, bambuskott och vattenkastanjer med rödcurry och ris. Åt bara hälften så nu har jag matlåda till imorgon också!

Har precis beställt lite limm till mina löshårskunder ;) Hoppas det kommer så fort som möjligt.
Idag ska jag klippa Elina, Elin och hennes kille när jag kommer hem. Elina kommer vid typ halv 6. Och samtidigt ska jag tvätta. Det är så tråkigt, men det behövs verkligen. Ligger en bauta hög bredvid min säng med smuts tvätt. Man bara slänger i väg det efter man använt de och sen helt plötsligt så ligger mount everest där.

Håller på med uppsättningar på skolan idag, vissa har modeller och några dockor. Jag har docka, en rödhårig liten ariel ;)

Och vart tog sommaren vägen???? Ja blir så less... Det är svinkallt i Falun och det blåser och regnar. Ja spyr

Underbar helg

Har hunnit med massor den här helgen. Och vi har haft så jäkla roligt.

Jag har gjort baluppsättningar.
Mia
Maria
Sandra
Moa

Jenny och Lovisa har hjälpt mig klippa pappa! Duktiga tjejer!


Vi har varit på Gröna lund.






Vi har festat lite



Och vi har åkt båt :)







Och jag fick nudda bojen ;)

Die out! (Nina och Amanda)

RSS 2.0