Yellow

Gult är fult. Men det tycker inte jag.

En närmare titt på OnsDagens outfit.
Tunika, H&M. Örhängen, Thailand. Boots, Dinsko.


Ikväll blir det bara en härlig hemmakväll med min fina sambo ;) Matlagning, kanske lite städning och Efterlyst såklart.

Dagens.

img_3616 (MMS)

Dagens.


Riktig myskväll med blondinerna ;)

img_6073 (MMS)

Riktig myskväll med blondinerna ;)


Näst sista Augusti

Hej bloggen ;) Precis hemkommen från jobbet. Har slängt i mig lite mat nu och ska strax åka med Matte hem till Robban, Vickan och lilla Ellen på lite gofika :)

DAGENS
Tunika, H&M. Halsring, Thailand. Boots, Dinsko.


Dagens :)

img_7433 (MMS)

Dagens :)


BILDBOMB från kräftskivan


Dagens.

Tunika, Vila. Skinnjacka, H&M (gammal). Boots, Shoeshoe. Väska, Vila (gammal). Halsring, Thailand.



Måndagmorgon

Idag ska vi på kurs i Uppsala. Är tillbaka till 3 och har kunder då fram till 6. Det ska bli sjukt kul för lite omväxlingsskull att åka bort över dagen och lära sig lite nytt ;)

Här får ni fredagens outfit. Har inte tagit någon Dagens än. Just nu ligger jag och slöar i soffan med Nina som kommit förbi på en morgonkaffe :)




Myskväll med min älskling! Nu bor vi tills...

img_7534 (MMS)

Myskväll med min älskling! Nu bor vi tillsammans igen! Nu är alla grejer här :) mys!


Kräftskivan

Vi hade så otroligt roligt igår. Det var supergod mat, långbord under ett partytält, bästa sällskapet och musiken var på högsta volym och det var ett sjukt röj på dansgolvet under kvällen. Vilket resulterade i att polisen kom mot kräftskivans slut. Då var vi tvugna att sänka, men då drog halva kalaset ner på krogen. Jag höll på att somna stående så jag gick hem halv 2.

Håller på att laga mat samtidigt som jag skriver det här nu så jag slänger in nån bild lite snabbt bara :) Så får ni resten sen!


Dagens. Nu ska jag ner på stan och köpa et...

img_6073 (MMS)

Dagens. Nu ska jag ner på stan och köpa ett par skor till matte. Sen ska jag köpa med mig mat till brudarna som är hos Frida, alldeles för bakis för att röra sig!


Mums!

img_6464 (MMS)

Mums!


Våra jumbokräftor!

img_7929 (MMS)

Våra jumbokräftor!


Nina värmer upp inför kvällen!

img_5021 (MMS)

Nina värmer upp inför kvällen!


Fina tjejer med hattar! ;)

img_4942 (MMS)

Fina tjejer med hattar! ;)


Hattarna på!

img_2912 (MMS)

Hattarna på!


Förberedelser!

img_6426 (MMS)

Förberedelser!


Dagens.

img_7943 (MMS)

Dagens.


Men döölig frukost!

img_7797 (MMS)

Men döölig frukost!


Fredagsmys

Nu har Frida och Amanda precis gått hem. Nina är kvar och vi ska snart mysa ner i sängen. Vi har haft en supermysig kväll. Efter maten blev det en film och lite godis. Alla fyra har legat i matkoma i soffan hela kvällen. Vi har kollat på massa roliga klipp och skrattat ihjäl oss.

Saknar Amanda redan. Hon åker tillbaka till Sthlm imorgon och kommer inte att vara med på den efterlängtade kräftskivan! Du får faktiskt flytta hem igen Mandy!

Imorgon kan man ju bara hoppas att Sanna tar sitt förnuft till fånga och inte somnar som hon gjorde den här kvällen! Haha har aldrig skrattat så mycket som när hon inte ens märkte att jag rev sönder hennes strumpbyxor när hon hade däckat i min säng. Älskar dig!

Nu hugger vi in! Guuud vilken fredagsmys!

img_0956 (MMS)

Nu hugger vi in! Guuud vilken fredagsmys!


Idag har vi fått finbesök från Sthlm! Så n...

img_1397 (MMS)

Idag har vi fått finbesök från Sthlm! Så nu blir det Tacomys!


Närmare titt

Grymt trevligt kväll igår. Dagens outfit.

Skjorta, Ginatricot
Boots, Dinsko
Halsring, Thailand


Dagens.

img_7042 (MMS)

Dagens.


Ikväll har vi haft det bra :)

img_6662 (MMS)

Ikväll har vi haft det bra :)


Snart kommer maten! Äntligen!

img_6506 (MMS)

Snart kommer maten! Äntligen!


Efter en grym shoppingdag blir det avslutn...

img_4706 (MMS)

Efter en grym shoppingdag blir det avslutning på Mezo med  mat, dricka och fint sällskap :)


Dagens svarta.

img_5507 (MMS)

Dagens svarta.


00.00

Nu säger Kapten godnatt!


Ny färg igen

Näe! Jag stod inte ut. Jag ville göra nått mer med håret. Topparna blev bara ljusare och ljusare och tillslut fick det vara nog. Man kan ju inte ha blonda toppar och brun botten, hehe. Så nu blev hela skiten nytt.

Tidigare: Bilden till vänster. Bilden till höger är från i Mars typ.


Jag valde ett mellan ting av dessa ovan. Jag har en ny chockladbrun färg med ljusbruna skiftningar och nytt löshår som dessutom längre än sist. Är supernöjd!



Dagens

Väst (gammal), Ginatricot
Boots, Dinsko


Ryggpass idag

img_6570 (MMS)

Ryggpass idag


MARMARIS DEL 4

Här kommer sista delen av Marmarisbilderna. Tänkte bara säga att jag var utan löshår i Marmaris också. Det börjar bli långt nu :D





Bak är fram



Haha, hittade den här bilden på datorn. Gud vad vi skrattade till det här. Nina satte kläderna bakåfram och gick runt såhär. Haha

Godmorgon tisdag

Virkad väst, NY
Shorts, Forever21


Nu blir det kvällsmys efter mattes inflytt...

img_1415 (MMS)

Nu blir det kvällsmys efter mattes inflytt i min lilla etta :) nu är kläderna och allt på plats. Det blir varma mackor med kantareller och té :)


Frukost på Lido med pappsen efter gymmet.

img_2507 (MMS)

Frukost på Lido med pappsen efter gymmet.


"Jag saknar dig"

Kvällens bio var iallafall jätte bra. Kan inte förstå att den har fått så dåliga resensioner på skådespeleriet. Jag tyckte tjejerna gjorde det där jätte bra. Hela bion grät ju utan att överdriva. Den kan jag varmt rekommendera. Det var en bra svensk film. Men den går ju ändå inte att jämföra med en riktigt bra amerikansk rulle.

När vi skulle sätta oss på våra platser inne i salongen föresten så satt det redan några tjejer på den raden. Tur nog en kompis lillasyster. Men vi hade samma nr på våra säten. Superkonstigt tyckte vi och satte oss bredvid. Sen kollar vi på våra biljetter igen och tänker att det är så konstigt ändå. Men då ser vi att det står 19e på våra biljetter, vilket alltså var i fredags. Frida bokade i fredags och Nina hämtade ut dom då. Utan vetskap såklart. Men det var ju idag vi ville gå. Vi kunde inte ens i fredags. Biokillen sa inget heller utan rev biljetten som vanligt. Hahahaha! Så våra biljetter var alltså till fredagens föreställning och inte kvällens. Vi gjorde en liten plankning skulle man kunna säga :P Tur att vi kunde sitta kvar på våra platser iallafall. Annars hade man ju fått skämmas ihjäl om vi hade behövt flyttat runt mellan olika säten när folk kom eller kanske till och med fått gått ut från salongen om den hade varit full :( Haha

Nu ska jag sova iallafall. Godnatt fina läsare ♥


Hej din gula fula svamp!

Idag var vi ju som sagt ute och plockade kantareller. Vi bestämde oss för Sätras skogar. Men det var ingen skog för mig inte. Jag hittade ju bara en endaste kantarell jävel :( Och Sandra fyllde nästan hennes lilla hink! Sillen och Matte hittade några stycken dom också. Men inte jag. Och inte nog med det heller. Efter ett tag när jag hade hoppat runt där på stenarna och letat och letat så kollar jag ner i min korg. NÄE! DÅ HAR JAG TAPPAT UT MIN SVAMP! KUL! Jag letade efter den där jag hade gått men den var helt borta :( Så där var korgen tom igen. Tur att jag hann ta kort på den lilla svampen så att ingen trodde att jag ljög sen när vi slöt upp för att skryta om våra plock efteråt. Inte jag dock, men dom andra fick visa sina svampar och vara glada.

Meeen som du är har jag världens bästa kompis och fick ta med mig alla hennes kantareller hem :) Jeeej! Så nu ska det allt göras kantarellröra på rostade mackor i veckan. MUMS!


Mysigt i Bovik!

img_3839 (MMS)

Mysigt i Bovik!


Gummistövlarna på!

img_8841 (MMS)

Gummistövlarna på!


Söndagsharmo

Godmorgon! Vaknade precis. Det är så skönt att vakna upp tillsammans med Matte. Göra en kopp té, sätta oss i soffan och kolla på nyhetsmorgon och inte ha bråttom någonstans. HARMO!

Ikväll ska jag föresten se "Jag saknar dig" med Nina och Frida :) Jag har velat sett den sen första gången jag hörde talas om den.


Natti natti


I SHOW YOU PARADISE

Jag vill åka utomland nu! Jag vill åka bort på en lite längre resa. Jag kan knappt kolla på korten från alla mina resor det senaste året. Jag minns känslan, hur bra vi mådde och hur roligt vi har haft det. Jag vill tillbaka till detta paradis som är bland de finaste platserna jag har varit på!


Hallå paltkoma!

Nu är vi hemma PROPPMÄTTA efter den supergoda maten på Mezopotamya. Lillasyster var tvungen att jobba så varför inte äta på hennes jobb då tänkte vi :) Det blev trerätters, så ni kanske förstår att jag kommer ha svårt att röra mig ikväll.

Nu tänkte vi bara mysa i soffan och kolla på tv. Det börjar någon film klockan 9 så det lutar väl åt de. Skön lördag kan jag säga.

Imorgon klockan 1 ska vi befinna oss ute i Bovik hos farmor. Där blir det lunch för att fira pappa lite till :) Sen blir det våran årliga svampplockning med Sandra och Tunnan ;) Fan va kantareller ja ska hitta i år :D


Hahahhaa "Tack för en god match". Undra ve...

img_1450 (MMS)

Hahahhaa "Tack för en god match". Undra vem som vann?


Nu är det final. Pappa är ruggigt självsäker!

img_0607 (MMS)

Nu är det final. Pappa är ruggigt självsäker!


Pappa lär ju visa mig hur fan jag ska stöt...

img_7112 (MMS)

Pappa lär ju visa mig hur fan jag ska stöta. Vad är mitt problem? Skit biljard. Haha


Födelsedagsbarnet

img_7062 (MMS)

Födelsedagsbarnet


Biljard med familjen på pappas födelsedag :)

img_7484 (MMS)

Biljard med familjen på pappas födelsedag :)


Min fredag

Igår hämtade Matte mig efter jobbet. Vi åkte direkt hem till Sätra för att gratta Mattes farmor och farfar som firade Guldbröllop. Jätte mysigt. Hela tjocka släkten!

Sen åkte vi hem till Sandra och Rickard på filmkväll. Vi köpte massa godis o hyrde två jätte bra filmer.





Torsdagens

Långa svarta, Ginatricot. Kjol, H&M. Skor, Converse.


Dagens.

img_9905 (MMS)

Dagens.


BABYLYCKA

Som jag har väntat.. Vickan är äntligen gravid. I Mars ska den lilla bebisen komma, huuur gulligt?!
Jag älskar kungafamiljen och det här var ju bara de man tyckte fattades nu. Undra om det blir en flicka eller pojke?


Man har ju tur att det är så fint under mo...

img_9176 (MMS)

Man har ju tur att det är så fint under morgonprommisen :)


IM ON A BOAT MOTHERFUCKER



Mr Ceasar

Några av er har frågat om receptet till min mumsiga Ceasarsallad. Så jag tänkte dela med mig.



färdig blandsallad i påse
stekt kyckling
egengjorda krutonger av stekt rostbröd i olja
riven parmesanost
egengjorda små bacon bitar
ceasardressing från Ken's




ENJOY!


Middagens serverad.

img_5482 (MMS)

Middagens serverad.


Ceasarsallad är givet att prova på alla st...

img_1820 (MMS)

Ceasarsallad är givet att prova på alla ställen :)


Lunch på Gävlebrygga :)

img_1142 (MMS)

Lunch på Gävlebrygga :)


Dagens outfit.

img_3487 (MMS)

Dagens outfit.


Full körning!

img_7405 (MMS)

Full körning!


Det blev tofs istället och en kavaj på väg...

img_9665 (MMS)

Det blev tofs istället och en kavaj på vägen ;) jag kör också på helsvarta Converse.


16 Augusti

Igår blev det filmkväll hos Macko med Jimmy och Matte. Vi såg "I spit on your grave". Vidrig film! Bra, men vidrig! Skräck, panik och obehag.

Imorse blev det PW med pappa. Gymmade ju igår och det var inte roligt kan jag säga efter lördagens rodd. Haha! Jag är helt slut i armar och axlar och låren är ömma. Börjar äntligen gå över nu. Känns mycket bättre i bena nu efter jag har gått, då dom har mjuknat upp lite. Har käkat lite flingor och druckit en kopp té framför nyheterna. Nu ska jag strax pallra mig till jobbet. Den här veckan är verkligen propp propp full. Så det finns ingen tid att vila på jobbet. Så mina sista 10 min hemma nu tänkte jag slappa lite på soffan. Vi hörs!

Tröja, H&M
Shorts, Levi's
Halsring, Thailand
Skor till detta blir ett par converse. Har dock inte bestämt färg än.


Nu har jag precis lagat min specialité, Ce...

img_7051 (MMS)

Nu har jag precis lagat min specialité, Ceasarsallad ;) längtar till lunchen imorgon!


Gummiboat 3000

Igår åkte vi som sagt gummibåtar från Valbo till Gävle. Det var så jävla roligt, men samtidigt sjukt jobbigt. Det tog ca 8 timmar och vi paddlade verkligen hela tiden typ. Det var också motvind så man kunde liksom inte glida med vattnet heller. För stod du still, åkte man bakåt. As drygt! Jag och Sandra låg i täten hela tiden, vi vill verkligen bara komma fram på slutet. Och vissa styrde av redan innan första stoppet. Vi stannade till vid 4 Reningsverk som vi fick kliva över med båtarna.

Men allra värst var ju forsen vid konserthuset.. Det var ca 3 dm vatten över alla stenar så det gjorde skit ont. Jag ramla på en sten och skrapa upp knät. Haha! Men vi tog oss förbi det ändå! Jimmy och Matte skärde hål i båten mot en sten under forsen. Så det blir det skjuts när vi närmade oss heartbreak. Även vi fick lite hjälp av en vattenskoter sista biten.

Jag och Sandra kom iallafall i mål först, som var Gävlebrygga. Så vi vann faktiskt. Vi vann hela skiten. Men Dawan var typ etta hela tiden och klev inte upp på ett ställe utan körde en kurva som ingen annan körde. Men då hoppade han istället över forsen vid konserthuset så då tycker vi att jag och Sandra vann ändå ;) Hehe.

Näe! Alla som kom i mål är fan vinnare. Så grymt bra gjort och jag är så himla stolt över mig själv att jag orkade paddla så länge. Jag ville ge upp flera gånger men Sandra vägrade. Vi rodde ca 13 km. Ni kanske förstår att mina armar och axlar värker lite idag!


Myskväll med finskan! :)

img_4522 (MMS)

Myskväll med finskan! :)


Nu blir det lite middag. Sen hämtar jag up...

img_4109 (MMS)

Nu blir det lite middag. Sen hämtar jag upp Nina, Frida och Sandra för att fixa lite grejer inför morgondagens race ;)


Håret

Jag färgde bara utväxten. Jag gillar att det har blivit solblekt och jag har ju haft mörkt hår väldigt länge. Så det kan vara lite kul med lite annat också samtidigt som jag är brunhårig, för det kommer jag nog aldrig gå ifrån. Bilden till vänster är från idag (nyss) och den till höger är från April månad. Jag har inte färgat längderna sen dess och ni ser ju hur ljust det har blivit.


Bridesmades

Haha! Det blev Bridesmades igår! Det var en av de roligaste filmerna jag har sett på väldigt länge. När jag hade sett 20 min av filmen ringde jag Jenny och sa att vi bara var tvugna att se den här tillsammans ihelgen. Jag var  fan ensam hemma när jag såg den och skrattade så högt. Jag brukar aldrig skratta på riktigt, jag skrattar inom mig oftast. Men jag asflabbade till den här filmen. Haha! Weard! Eftersom jag dessutom satt själv. Jag tänkte liksom "ööööh okej?"

Så den måste ni verkligen se. As as as as rolig :D

Den långa svarta

Klänning, Thailand
Halsband, Turkiet


11 Augusti

Heelt jävla slut som människa är bara förnamnet. Det märks att man har varit ledig ett tag. Har inte riktigt vant mig än vid tempot igen. Men snart så.. Jag är för trött för att göra något så nu blir det en film :)

Tror ja ska se den här :)



Eller den här ;)


Hej i-lands!

Nu har jag lunch. Sitter med en kopp kaffe och kollar in lite olika hårfärger. Jag ska nämligen färga håret i eftermiddag, men jag har inte bestämt vad jag ska göra än. Håret har blivit så sjukt solblekt i topparna under sommaren, men jag gillar det samtidigt. Ska ja spara de och gå åt lite lite ljusare? Eller ska ja färga de mörkt igen? Slingor? Rött? Guld? Ja får paniiiiiiiiiik.


Dagens.

img_1306 (MMS)

Dagens.


PW

img_5852 (MMS)

PW


Filmtajm

Jag skiter i att sova. Tänkte se "Something Borrowed" istället :)




Gummiboat 3000

På lördag är det gummibåtsrace i gavleån. Vi startar i Forsbacka och ska ta oss in till självaste Heartbreak med gummibåtar. Jag och Sanna ska åka i samma båt. Och idag hittade vi vinnarbåten!



En jävla kung båt skulle jag vilja säga, 349:- på Barnenshus. Vi kommer äga i den (Not. Vi har fan inte råd med någon dyrare heller.) Vi får kompensera detta med en sjukt bra outfit till ;)

What to do?

Idag kom våran älskade praktik-Sara till salongen och ville göra något nytt med hennes blonda sommarhår. Nu när vi ändå börjar närma oss hösten tycker jag att det är så sjukt fint att gå mot de mer naturligare färgerna. Lite Lauren Conrad inspererat. Så jävla fint blev det! Färgerna gör sig inte riktigt rätt på bilderna, men ni förstår.

Före



Efter

In black

En närmare titt på Dagens.

Jacka och tröja, H&M
Halsband, Thailand
Skor, Converse


Dagens outfit.

img_7255 (MMS)

Dagens outfit.


Efter träning blir det Bamsefrulle :)

img_7774 (MMS)

Efter träning blir det Bamsefrulle :)


Nu är det slut på vilan. Nu kör vi!

img_0796 (MMS)

Nu är det slut på vilan. Nu kör vi!


Vilken myskväll!

img_5896 (MMS)

Vilken myskväll!


Afterwork med mina bästa! Sanna återberätt...

img_8017 (MMS)

Afterwork med mina bästa! Sanna återberättar sin tågluffning i Europa. Spännande!


Myyyyys!

img_2820 (MMS)

Myyyyys!


Majskväll

Nu blir det myskväll med min underbara Majs. Vi ska strax handla mat på Mezopotamia och åka hem till mig och se "Gone in 60 seconds" :) Ska bli hur härligt som helst att komma hem till mig och så är det helt rent på prylar. Loooove it! Lär börja planera in lite space för Matte också som ska flytta in inom 3 månader :D

Duktig tjej

Nu har jag städat hela lägenheten plus att jag äntligen har tagit tummen ur röven och packat upp resväskan sen Marmaris :) Det känns jätte skönt och nu ligger jag bara i soffan och kan slappna av. Imorgon börjar jag som sagt jobba igen efter tre underbara semesterveckor. Det går så fort när man har roligt. Men så är det även på jobbet med, tiden bara springer iväg. Och drygt tre månader ska jag göra gesällprovet. Gaaaaaah!


Äntligen har min saknade vän Sanna kommit tillbaka från sin tågluffning. Åå vad vi ska ses snart Sanna! KOM HIT!

Hej jag heter Nina och jag måste bara ut o...

img_1628 (MMS)

Hej jag heter Nina och jag måste bara ut och röka! Haha


Idag avslutar jag min sista semesterdag me...

img_3681 (MMS)

Idag avslutar jag min sista semesterdag med ett gäng slitna tjejer och pizza!


Grillkväll hos blondinerna ;)

img_8508 (MMS)

Grillkväll hos blondinerna ;)


Inte nog med de. Det är små rosa Converse ...

img_2315 (MMS)

Inte nog med de. Det är små rosa Converse som blinkar i bak ;)


Nya skorna från oss till Ellen. Super nöjd...

img_3907 (MMS)

Nya skorna från oss till Ellen. Super nöjd tjej.


SKOFÖRVARING

Jag har ett jätte bra tips på hur man kan förvara sina skor på. Jag har alltid haft sko högar i garderoberna och nu när jag flyttade till min lilla etta tänkte jag att nu kommer det fan gå och helvette med alla mina skor om jag inte kommer på något bättre förvaringssätt.

Men sen hade jag en tom yta i hallen där man vanligtvis kanske har en spegel eller byrå, där jag skruvade upp massor med hyllor och en gardinstång att säta två vita gardiner på, som man lätt kan dra för så att det knappt syns. Vissa personer missar faktiskt skoväggen när de kommer in hit.

Det är faktiskt det skönaste jag har i min älskade etta. Det ligger aldrig massa skor i hallen eller någonting. För så fort jag kommer hem ställer jag tillbaka skorna jag har använt på sin rätta plats.









MARMARIS DEL 3


Ren och len

Nyduschad, rakat bena, skrubbat kroppen och haft inpackning i håret. Jag luktar underbart! Nu ligger jag och slappar lite i soffan med datorn. Ska snart börja röja lite här hemma :) om jag orkar!


Gårdagen




Är hos mamma och rensar ur bland gamla sak...

img_8538 (MMS)

Är hos mamma och rensar ur bland gamla saker. Fick precis tag på maskeradkläderna ;) skulle jag passa i kort hår?


En lugn fredagkväll

Jag ska inte alls klaga, men man blir faktiskt helt slut efter att badat och solat en hel dag. Vi tänkte börja packa ur i Mattes lägenhet, eftersom han så småning om ska flytta hem till mig i min mysiga etta. Tills vi hittar någon större bostadsrätt att flytta till såklart. Men jag orkar inte göra någonting ikväll. Så det blir en film i sängen, eftersom Matte redan hunnit sälja sin soffa kan vi tyvärr inte mysa i vardagsrummet som vi brukar. Hehe

Det blir Bad teacher.


Ett bra citat jag läste idag: "I prefer an ugly truth to a pretty lie."

Tog båten och stannade till för Korvgrilln...

img_5291 (MMS)

Tog båten och stannade till för korvgrillning i Engesberg :)


Efterrätten tar vi ute ;)

img_2738 (MMS)

Efterrätten tar vi ute ;)


Lunch på Furuviksbrygga med pappa och värl...

img_2534 (MMS)

Lunch på Furuviksbrygga med pappa och världens bästa Jenny som servitris.


Nu blir det grillning och vin med några hä...

img_2128 (MMS)

Nu blir det grillning och vin med några härliga ;)


Vi får inte nog av Harnäs :)

img_7329 (MMS)

Vi får inte nog av Harnäs :)


Vi fortsätter med lite drinkar utanför på ...

img_1607 (MMS)

Vi fortsätter med lite drinkar utanför på terrassen ;)


Truppen samlad.

img_7870 (MMS)

Truppen samlad.


Vi väntar in resten med lite Sangria ;)

img_7190 (MMS)

Vi väntar in resten med lite Sangria ;)


Nu blir det Kalles med tjejerna. Ska bli s...

img_1361 (MMS)

Nu blir det Kalles med tjejerna. Ska bli så jävla gott!


MARMARIS DEL 2


Ännu en dag på Harnäsbadet. Vilken underba...

img_6423 (MMS)

Ännu en dag på Harnäsbadet. Vilken underbar semestervecka    . Och ikväll blir det festa med dom bästa!


Harnäsbadet idag igen! Älskar vädret!

img_9492 (MMS)

Harnäsbadet idag igen! Älskar vädret!


BIO



Igår blev det bio efter en dag fylld med sol och bad. Den var jättebra tyckte jag! Den blev inte heller dirket sämre när det var Ryan Reynolds som var huvudpersonen ;)

Första Augusti

Jag har inte haft en lugn stund sen vi kommit hem från Turkiet. Det var verkligen varit toppen väder både igår och idag. Så då har vi åkt och badat på engång när vi har vaknat. Helt underbart när den svenska sommaren visar sig. Idag börjar min sista semester veckan. Jag hoppas på bra väder hela den här veckan nu så att man får ut så mycket som möjligt av den.

Nu är det första gången jag sätter mig i soffan med laptopen i knät. Har precis lagt in alla bilder på datorn. Det är så mycket fina kort :) Hinner inte lägga in alla nu för att om en halvtimme ska vi hem till mamma och äta lite grillat. Det ska verkligen bli hur gott som helst. Jag älskar grillad mat. Jag har även önskat deras egengjorda gorgonzolasås som dom gör så bra ;)


Idag har vi badat på Harnäsbadet hela dage...

img_1499 (MMS)

Idag har vi badat på Harnäsbadet hela dagen :) super härligt väder.


RSS 2.0