Jätte rolig dag

Hej allihopa! Länge sen ja skrev något nu, men jag har så fullt upp hela tiden.. det har inte funnits tid att varva ner och ta sig en kopp kaffe och blogga lite.

Idag har varit en jätte rolig dag på skolan! Började klockan 8, med yoga på Grand. Super skönt, men jobbigt. :)
Sen hade vi en och en halvtimmes rast, så att vi ska hinna duscha alla tjejer på skolan (ca 20st var med idag), på tre duschar. Men det går förvånansvärt bra! Gick tillbaka till skolan ganska snabbt efter duschen och fixade oss där istället. Där finns ju allt :) Sen har vi haft städning i en timme innan klassrådet och sen hade vi lunch. Sen från 13 till 16 har vi klippt och stylat. Det är så himla roligt och det känns så bra.
Sov på tåget hem! Jätte skönt..

Har fått ett paket från Asos idag. Ska öppna det nu.. Kan knappt vänta :P

Puss

Skönt med fredag

Det ska bli skönt att få vara hemma i Gävle nu ett tag, och sova ut. Men imorgon bitti ska ja jobba, börjar 8. Så det är ändå som sovmorgon för mig nu, hehe! Men jag vill jobba! Sen ska ja hem och sova lite middag och på kvällen blir det födelsedagsfest. Liza fyller år, ska bli jätte kul!

Nu sitter jag hemma med Amanda, håller på och färgar håret på henne och ska snart åka och hämta upp Emil, Norling och Matte Södergren i garaget, dom sitter där och förfestar i världens snyggaste jobbarkläder (not) Ska skjutsa dom hem till Emil för fortsatt drickande och klädbyte. Sen ska vi hämta upp Anna, och åka hem till mig igen och titta på en film. Måste träffa Anna nu innan hon åker till Barcelona :)

En vecka precis idag

Idag har jag gått en vecka på skolan:) Och det är hur kul som helst. Idag har vi haft träning på morgonen, städning och sedan klippteknik. Pluggade lite med Kim i klassen, på tåget hem. Hon bor också i Gävle så det är jätte skönt att ha någon att åka med:) Är helt slut, som vanligt. Men ja har knappt sovit något på flera dagar. Har haft så mycket i hjärnan :)

Har precis lagat mat nu, och ska snart lägga mig på soffan och bara glo :)
Längtar tills imorgon för då ska vi börja klippa.. ÄNTLIGEN

Hittade världens snyggaste klänning igår, men den kan jag bara drömma om! Så tråkigt, kostar flera tusen! :'(


Fyrkantiga ögon

Det kan man säga att jag och Amanda kommer få när som helst. Har suttit och kollat på film tills nu. Pippi på sju haven och 3 filmer av Saltkråkan. Sammanlagt 7 timmar, plus att vi ska kolla mer nu! hahaha.. helt sjukt. Men vi är inte ett dugg rastlösa heller. Ska bara bli skönt att sätta på nästa film, vad det nu blir :)


Bakis och hungrig, men glad ändå :)

Skönt att sova ut idag lite, men jag behöver mer vila än så! Ska kolla på film hela dagen nu med Amanda. Astrid Lindgren maraton. Love Astrid, you ROCK! Strax ska vi gå ner till Ica söder och handla lite gotta, och mat från Lilla Bankok ska vi äta också! Vilken mysdag!

Igår på skolan så schamponerade vi hela dagen, på varandra och på dockor. Så fick vi lära oss att tvätta med rätta rörelser och huvudmassage. Så nu har Matte tur, för ja ska träna lite på de hemma! Själv blötte jag ner min tjej, som ja tvättade håret på, hon fick lite vatten i ögat! Hahaha herregud, men det är så roligt. Längtar tills på måndag iallafall.
Då har vi "Egen hårvård" som vi kommer ha var 6:e vecka. Då fixar man sig själv och andra hela dagen. Färgar håret, klipper, färgar ögonbryn och fransar och allt man vill göra :) Det ingår lixom i schemat. Super lyxigt va!

Nu ska ja möta Maaaaandy


The Curious Case of Benjamin Button är en av de bästa filmerna jag har sett i mitt liv. Så jäääävla bra!!!!


Är så spänd :)

Känner mig som ett barn. När man skulle börja första dagen i skolan, nervös & sprallig. Men samtidigt så känner jag mig så jäkla nöjd. Är så glad att ja ringde och fixade allt det här nu, på bara en vecka!

Bild från 13dagsafton



Nu ska jag och Matterajas kolla på Brad Pitts nya film. Lilla syster hade laddat ner den med jätte bra kvalité. Super skönt!
Den heter The Curious Case of Benjamin Button. Den verkar så jävla bra och äntligen får ja se den!
Så att ni förstår varför jag är så sugen på att se den, så har jag lagt in en recension på den som ja hittade.




En recension om filmen

film av: david fincher

det här kan vara en av de filmer jag sett fram mest emot under året. dels för att fincher i mitt tycke är en grymt bra regissör med ett osvikligt sinne för detaljer, och dels för att det är cate blanchetts största roll på ett tag och självklart skall vi inte glömma brad pitt heller, som gör en grymt bra rollprestation och som kanske drar på sig sin första oscarsnominering?

benjamin button är väldigt speciell. han föds gammal och istället för att åldras så blir han yngre. hans mor dör i barnsäng och hans far vill inte veta av honom och så hamnar han hos dorothy, en godhjärtad kvinna som jobbar på ett ålderdomshem. här träffar han efter några år den jämngamla daisy, barnbarn till en av de boende på hemmet, och trots skillnaderna i utseende så fattar de tycke för varann och blir goda vänner.

Historien och benjamin och hans liv berättas av daisys dotter caroline, när daisy ligger för döden på ett sjukhus i new orleans. han har fört dagbok över de viktigast händelserna i sitt liv och det är den berättelsen vi får se, och det är något magiskt över den, precis som det är över hela den här filmen. fincher berättar historien om benjamin button på ett fenomenalt sät. storslaget men utan att bli pompöst, snyggt och intressant. fotot och scenografin är storslaget och finchers sinne för detaljer och autentitet är närvarande genom hela filmen.


the curious case of benjamin button är en storslagen film. ett gripande och annorlunda livsöde, en livsbetraktelse sedd på ett annorlunda sätt och en formidabel kärlekshistoria. det pratas väldigt mycket oscar om de och ja, det känns helt ärligt som att den skulle kunna slå rekord i antal oscarnomineringar, så bra och välgjord är den. hur det än går för den, så finns det ingen som helst anledning att inte se den.


betyg: en hejdundrande 10


 


Mycket att göra

Idag tänkte ja gå upp klockan 10 och börja mina ärenden. Men mobilen började ringa redan vid 9. Och nu har jag suttit i telefonen sen dess. Gud va mycket strålning jag har fått i mig nu då! Hehe

De som måste göras idag!
♥ fixa tågkort
♥ ringa banken och boka tid
♥ packa upp min jätte resväska sen fjällen
♥ tvätta mellan 16-19
♥ dammsuga
♥ planera färdigt festen (Jag och Amanda måste göra klart inbjudningskorten senast imorgon! Det kommer bli asbra! Längtar verkligen.)

Imorgon börjar jag första dagen på skolan (frisorcentrum). Det ska bli jätte roligt! Börjar klockan 10 imorgon så jag lär ta 8.18 tåget. Kommer dit 40 min innan jag börjar, men det är sånt man får ta :) På skolan kommer man inte heller få ha klackskor, vilket är väldigt förståligt. Men jag som älskar att ha de till vardags. Funderar på att ha det ändå, men så har man ombytesskor där som man har när man klipper och donar.

Kan jag inte bara få vinna lite pengar nu så skulle allt bli ännu mer perfekt :D

 

Frisörcentrum

Jag kom in! Jag ska bli frisör! Börjar redan på onsdag :) Jag är så jävla glad, ni kan inte förstå! Allt går så fort och allt blir så jävla bra! Jag kommer pendla mellan Gävle och Falun varje dag nu i veckorna, men det tar inte ens en timme att åka dit och skolan ligger mitt i stan. Kommer gå 38 veckor sen är det ut på en salong :) Och gäsellprov ingår i skolan. Det är helt sjukt bra! Jag har hoppat och skuttat hela tiden sen jag kom hem, har fjärrillar i hela kroppen! Jag är bäst, haha!


Falun

Idag ska jag, Sandra och Nina åka till Falun. Ska till en skola där och prata lite. Får se om jag kommer börja där eller inte då. Vill ju verkligen! Men jag vill inte hoppas för mycket så att jag inte blir allt för besviken om det inte blir så. Är skit nervös iallafall. Ska åka halv 12 härifrån, har mammas bil :) Så skönt!

Nu ska ja äta frulle och se på tv.
Frukost: Vanilj-yogurt med linfrön, hårdmacka med leverpastej och smörgåsgurka och ett glas Oboy :) Smaskens!

Filmmys

Ikväll blir det film, Felon (som är så jävla bra) med Lullen, Liza och Elin :)

Lördag

Så skönt att vakna upp, äta god frukost och sätta på en film. Och inte ha bråttom till någonting. Kollade på Ensam hemma, första filmen. Han är ju så go och mysig i filmen. Blir väl tvåan ikväll kanske. Vet inte riktigt vad ja ska göra. Eftersom jag ska jobba imorgon vill ja inte gå ut eller så, plus att jag är helt slut.

Är hemma hos mamma nu och ska äta, nån räkröra skulle det bli. Jätte gott.

Ha en trevlig helg.

Lets dance

Ikväll blir det Lets dance med Amanda, Sandra och Sandra. Så skönt och ta det lungt. Imorgon vet jag inte alls vad ja ska göra. Får se, nått skoj blir det nog allt! :)
På söndag ska ja jobba iallafall, äntligen! Har ju varit så lite jobb nu på sistone :(

Och på måndag bär det av mot Falun ;)

Fick mess av Sarah nyss, hon tog en impulls resa hem från Norge, så jag hoppas man får träffa henne någonting:)

Trött på allt julpynt

Pappa ringde och väckte mig idag. Gjorde mig klar på fem min sen stod han vid dörren, påklädd för att gå ut och gå. Gick mot Andersberg och sen runt högskolan, boulognern och hem, stan och tillbaka till söder. Då gick vi till kina och käkade. Idag blev det fläskfile med jordnötssås :) Jätte mumsigt.

Kom hem och bara tänkte, Nääe! Jävla tomtar! Nu orkar jag inte se en ända tomte länge, håller på och plockar bort allt julskit nu! Vill ha tillbaka mina vanliga prylar i lägenheten. Väntar på att Matte ska komma hem nu så att vi kan bära ner allting i källaren. Sen lär vi dammsuga :) Men det får Matte göra. Själv borde man packa upp resväskan sen fjällen, har inte orkat gjort det än, hehe ..

Sen efter vi är klara ska jag lägga mig i ett varmt och skönt bad.


Lite vimmelbider genom tiderna!












Vet inte hur jag känner just nu

Allt bara flaxar inom mig. Det här kan bli en helvändning. Vill inte säga för mycket innan det är bestämt. Men det ser ut att det skulle kunna bli det bästa som kunde hända i mitt liv just nu! Jag är så jävla glad, men ändå så nervös och rädd!

Nu ska jag ner och äta lunch med Frida och Sandra på nian! Och då blir det skvaller och glada nyheter ........

Skolan tar kål på mig

Jag känner mig helt deppig pga skolan, det känns inge bra! Och det är otroligt tråkigt..
Usch och fy och blä

Ska söka till några andra program, men lär ju plugga kvar under tiden. Vet ju inte vad ja vill göra, skulle kunna göra så mycket!

Tisdag

Är hos Amanda nu och tittar på ett hårprogram. Skulle kollat på Britneys dokumentär som ja brände ut innan ja gick över hit. Men den funkar inte, varken i dvdn eller datorn. Skit trökigt.. Får se vad vi ska göra sen, eftersom de vi skulle titta på inte går. Är helt slut i hjärnan iallafall, är så stressad inför tentan på måndag. Spyr!!!

Om drygt en måndag så fyllar man ju år också. Jag och Amanda ska ha festen ihop, sitter och planerar nu :) Kommer bli kanon!

Funäsdalen

är i fjällen nu, kommer hem på söndag. så jag har inte kunnat blogga något. ska lägga in bilder och skriva om veckan när jag kommer hem. vi har det underbart iallafall. saknar mina kära.

gott nytt år på er alla.

RSS 2.0