MASSAGE

Idag har vi massage hela dagen. Vi ska ha en massage kurs på 40 timmar, så att vi får med oss det i bagaget också i framtiden. Så vi började med att prata om kroppen och allt sånt. Sen fick vi börja massera. En tiominuters massage på axlar och rygg (sittandes). Eve och jag gör på varandra. Det är så skönt alltså! Vilken avslappnande dag. Imorgon ska vi också ha massage. Calle heter killen som håller i det, och är jätte duktig. Nu har vi lunch och ska snart gå in igen och lägga oss på massagebänkarna och bli masserade :) Mmmmm...

Demo

Bert har precis haft en demo-klippning på Ingalills man. Så vi har suttit en timme och tittat och frågat.
Efter fikapausen är det våran tur att göra samma sak på en docka. Sen efter lunch har vi kunder på samma
frisyr också. Så det ska bli spännande! Att göra det på en person samma dag som vi fått lära oss den.

Nu blir det kaffe och mtv, som vi kollar på dagligen!


Mys i sängen snart

Idag har jag och Matte bestämt oss för att vi ska lägga oss tidigt, så snart ska vi lägga oss i sängen och kolla på tv.
Har varit och fikat med tjejerna på Java. Åt jätte mumsig sallad med kyckling, ädelost och bacon.

Vimmel från i lördags

Skola

Nu har vi lunch på skolan. Idag har vi hållt på med skägg. Först såg han ut som Jesus, så blir det bara kortare och kortare. Nu börjar det bli riktigt snyggt ;) Ska sätta mig och dricka lite kaffe nu. Tom kom precis och ska hälsa på oss lite. Han har fortfarande semester.

Trevlig regnig tisdag


Jetski idag












Göteborg bilderna ligger ute på face :)

Justins nya, så grym


:)


Hemma från gbg

Har precis kommit hem, helt slut efter färden. Man blir så rastlös så att det är sjukt. Så mycket spring i bena. Så nu ska jag, Matte, Rickard, Sandra och Danne åka upp till hemlingby för en powerwalk, sen blir det filmmys.
Ska lägga in bilder från resan i nästa inlägg.

Puss

Sovdags

Nu har jag packat klart allting. Så skönt. Tog med mig lite klänningar, skor och väskor till kvällen och vardagskläder. Smink, plattång, smycken och duschgrejer:) Det får räcka. Vi har även en gemensam väska jag och Matte med lakan och skit. Det tar sån plats. Sandra och Madde är redan i Sthlm, så vi plockar upp dom på vägen ner imorgon. Jag ska köra, sen byter Madde av mig efter halva vägen ner. Resten ska tydligen supa i bilen :)

Nu ska Matte börja packa iallafall. Han är alltid så smart som planerar och tänker så mycket (NOT)
Vi ska ha så himla roligt i Götet nu, så hörs vi när jag kommer hem. Blir fredag kväll iallafall som vi siktar in oss på:)

Puss och kram gobitar



Äntligen hemma

Igår kom vi hem från Gotland. Har faktiskt längtat ihjäl mig, med det största skälet är nog att få träffa Matte:) Det var helt underbart igår. Vi majsade, åt god mat och kollade på film :)

Idag har vi varit nere vid jetskibanan hela dagen. Solen kom fram lite då och då :) Så kom Sandra och Rickard förbi och hälsade på lite. På onsdag ska vi åka till Göteborg iallafall. Jag, Matte, Sandra, Rickard, Madde och Danne och två till. Får se vilka det blir. Ska bli hur jävla kul som helst iallafall. Älskar Göteborg och så ska vi ju såklart på Liseberg som är bland det roligaste jag vet, att åka karuseller och så :) Så vi har hyrt en minibuss som vi alla tillsammans ska åka ner i. Och hur kul kommer inte bara det bli då. Sen ska vi bo i ett 8-bäddsrum också:) Det kommer iaf bli en sjukt kul resa, det lovar jag! Ska ta massor med kort.

Har inte alls tagit så mycket kort på Gotland. Alla andra hade också kamera, så jag tyckte att det kändes onödigt. Men jag ska få deras sen. Det blev hur mycket kort som helst under den veckan! Så himla kul! Längtar tills jag får dom.
Gå in på Frida och Amanda om ni vill se allt bloggande från resan. Dom hade nämligen dator med sig och var riktigt uppdaterade :)

Nu har jag precis klippt mamma och lillasyster, blev lugg på båta och ett lätt page på mamma. Dom blev superfina! Snart ska vi åka hem till Sätra och klippa Mattes lillasyrras snelugg :) Den växer som oräs;)

En bild från Gotland.

Kolla in


Snart så


Hej bloggis

Nu ska jag precis börja packa. Vi åker i natt runt 12 tiden. Och det är inte lite man ska ha med sig heller så jag vet inte direkt vart jag ska börja någonstans. Älskar min resväska, den är så himla fin.



Gud, jag är så trött. Vi festade ju igår, usch! Blev lite mycket där. Vaknade imorse med spya i handfatet och fläskfile, pommes och sås på vardagsrummsbordet. Allvarlig!!! Har jag och Matte ställt oss och lagat det där på natten, bara för att inget matställe är öppet på en torsdagnatt. Det är ju sjukt! Hur hungriga var vi. Och spyan då, Ja ba, Matte vad har du gjort. Han ba, näe men det var ju du! Jahaaaaa? sa ja

Plus att det är jag som ska köra inatt också.. Zzzzz! Åååh nu längtar jag ihjäl mig

Lite bilder från igår då.

Johan och Sammy

Nina och Emil

Bodybuilderna Oskar och Malin

Dom älskar att visa upp sina muskler på fester

Henke och Mandy

GAST & GJRC Matte och Macko


Under my umbrella

4 söta tjejer och GAST & GJRC Matte på ett hörn igen då. Majsigt

Översvämning

Det kan man säga att jag och Matte har i lägenheten nu. Vi kom hem från kina, hade käkat lunch med pappa och så pratar jag med Amanda i telefon och går mot fönstret och pratar om vädret. Så kliver jag i nått blött och kollar mig omkring. Nä, då är det en stor vattenpöl under hela matbordet och det tok droppar från luftventilen. Det slutar inte heller. Just nu har vi 40 handukar och en hink under fönstret och Gavlegårdarna kan inte göra något åt det idag sa dom. För det regna tydligen in hos fler som var på kö före. Så är det någon som vill komma och inomhus bada imorgon så är det öppet hus :)

Får se om det kan bli en utgång ikväll. Vädret är ju inte speciellt lockande iaf.
Och imorgon natt bär det av till Gotland. Äntligen! Längtar ihjäl mig nu. Hoppas bara att vädret är med oss.

Bild från helgen. Jag och Robin

Lars Kristerz

Ikväll blir det ön med ett jädrans gäng. Det är Lars Kristerz som spelar. Och då kunde jag ju bara inte låta bli att messa Carran, Gabbe och Eve som hänger med dom dygnet runt. As kul! Så ikväll får vi se vad som verkligen går för tjejer.

Har precis käkat, ska välja kläder nu. Och vad fan ska man ta på sig ikväll då? Suck
Kanske ses där ute, hört att det är en del som ska dit. :) Skoj

Har lagt in massor med nya foton på face. Kolla in dom ;)

Nöjesmix

Nu har äntligen nya Nöjesmix kommer ut. Så den får ni greppa tag på nästa gång ni går på stan eller nått och läsa den. För jag är ju med i det här numret. Då när vi gjorde drinktestet. Jätte skoj! Du kan också gå in på Nöjesmix hemsida och läsa tidningen där :)

RSS 2.0