God jul alla läsare

Nu ska jag precis gå och lägga mig. Har varit hos frippe. Bara grabbar och jag! Har druckit massa glögg och öl, lyssnat på musik och spelat guitarr :) Jätte mysigt. Imorgon blir det julfrukost hos mamma sen eftermiddags firande hos pappa. Sen vid 8 kör det igång hos mig och Matte :) Blir ungefär 30 pers på julklappsbytet och alla ska handla 2 paket var. Och det blir ju ca 60 paket som vi kommer ha under taket imorgon inte vi går ut allesammans :) Kanske ses?

God jul iallafall och hoppas ni får det ni önskat er av tomten ;)


Nytt för idag (till mig själv)


  


Uppesittarkväll

Uppesittarkväll på eskön med ett härligt gäng ;) GOD JUL TILL ER ALLA!

Shopping

Idag har hela dagen bestått utav shopping. Hade ju tänkt plugga, men pappa kom och plingade på imorse strax efter 10 utan förvarning (som alltid). Då åkte vi ner till ett café (Lido) som ligger längs söderbacken, bredvid Lilla Saigon. Där vi åt vår frukost (kaffe och baguette med räkor) Jätte gott var det verkligen och det var super mysigt där! Sen åkte vi ner på stan och började julklappshandeln ;) Nu är det köpt till alla och det är så skönt. Har även inhandlat lite saker åt mig själv också och plussat på några julklappar till medans pappa var med idag :) Det jag får i julklapp får ni se sen efter jul. Men det jag handlade idag som inte är julklapp till mig får ni självklart se. Tofflor, pumps, glitterspray och hipsters ;) Super nöjd!

   


Vilken helg alltså

Va ju tänkt att man skulle varit nykter ihelgen. Eftersom det blir alkohol tis, ons och tors sen sönd-sönd i fjällen. Men så blev det ju inte. Fredagen började med att mamma hämtade upp mig hemma så åkte vi och handlade mat på maxi. Sen åkte vi hem, slängde in allt i kylen och sen kom pappa och hämtade mig direkt efter. Då åkte vi upp till hemblingy för att käka julbord. Matte och Josse käkade med oss också! Jätte mysigt. Sen åkte jag lånade jag bilen och åkte hem till Jenny för att träffa henne äntligen! Va där nån timme och fick två jätte fina pepparkakshjärtan av lilla Maja. På vägen hem sen hämtade vi upp Sandra och Nina och vi åkte hem till mig och började fixa oss inför kvällen. Drack lite här innan vi drog ner till Emil där vi skulle förfesta innan krogen.

Hade inte köpt nå dricka så jag fick sprit av Emil :) Jätte snällt! Drack några kroggar och fort blev man full. Sen kom Frida dit också, skulle springa ut och hämta henne vid parkeringen för hon visste inte vart Emil bodde och hade stått och väntat i en kvart redan. Och på vägen ut så är det en lång nerförsbacke med massor med grus och vem ramlar inte på knät då? Joodå! :) Och sen var det ett stort hål i strumpbyxan och knät var uppskrapat. Så jävla ont gjorde de. Som tur var hade granne Linda och Pontus synål och plåster :) Som räddade min kväll. Ingen hade ett par extra stumpbyxor och jag hade aldrig orkat gått hem och bytt om. Sen började klockan närma sig 11. Sen är det svart! Totalt Svart. Och det har inte hänt mig förut. Så jävla läskigt. Kan ju säga de, att jag aldrig vill vara med om det igen och säkert inte mina vänner heller som fick lida. Alla på varsitt sett då jag trackat dom.

Lördag, vaknar med en jävla loka flaska på sängbordet. Och ja ba: Vafan är det här då? Varför står det en loka på sängbordet? Och Matte då: Jaa, du drack ju den igår till maten vi köpte på Lilla Bankok.

Jahaa! Då vart det akut-sms till Frida och Amanda: "Hjälp, var gjorde jag igår?" 
Då har man gått till slick, gått in, hängt in jackan, dansat och "hängt på räcket", försvunnit, hämtat ut jacka, skrivit en onödigt sms, ringt matte och gått ut och tänt en cigg. sen hade matte kommit upp, 20 över 1 är klockan här ungefär och då hade vi gått upp på söder, köpt kinamat och gått hem och käkat. Och detta har inte jag ett minne av. Skit kul! Så hemskt. Får man ha mer ångest eller. Och det första Emil säger när han ser mig på morgon är: "Fyfan va sliten du ser ut då". Då mådde man bra! Sprit är skit. Hahaha..

Lördagen var dock minnesvärd. Vi var först ner på stan, vilket jag nu inte kan förstå hur jag kunde gått ner och visa mig i detta skick jag var i då. Så skulle vi gå in på Dressman och handla en kostym till Emil som han skulle ha på kvällen och nyår. Sen åkte vi till Max och handlade mat. Fyfan, jag och Amanda höll på och bryta ihop av törst inne på Dressman så plusmeny vart det på läsken! Och på pommesen också föresten! Efter de åkte vi till Motorcenter i Hagaström för att emil skulle handla nått till skotern. Och då var jag och Amanda fortfarande så himla törstiga och ville inte dricka upp våran läsk så fort. Och då hade Emil och Matte lämnat kvar sin mat i bilen, som dom inte hade hunnit börjat på än. Slank ner några klunkar från bådas läsk! Som vi fick skit för hela dagen sen. Så nu lär man väll köpa 20 liter fanta till Emil och 20 liter Cola för att dom ska hålla käft om de där framöver.

Förfest hos Emil var de igen, men jag hade med mig endast en öl. Och fösta klunken smaka skit hål. Usch! Men hela åkte ner för de. Sen gick vi till gamla jackpott, där Matilda och hennes brorsa hade hyrt och hade 25årsfest. Jätte roligt var det verkligen. Lekte en jätte rolig lek där alla fick varsinna uppdrag under kvällen som skulle fullföljas. Och det var jätte billig dricka där. Drack typ 3 cider sen fick jag inte i mig nå mer. Och så var det mat också, super gott. Fläskfile, potatisgratäng med pepparsås och rödvinsås :) Runt 11 tiden gick vi vidare till Brända, jag, Matte, Bill och Emil, och drack en drink. Och då kom Amanda, Jenny, Sanna och Johanna dit. Sen blev det Goya. Blev inte så mycket dans igår men vi hade jätte trevligt utan de. Man kan ju inte alltid vara en "dancingqueen".

Imorse gick vi upp klockan 10. Matte skulle iväg på hockey bockey match så jag passade på att åka med i bilen hem till pappa. Vi åkte iväg och tvättade bilen och handlade på Ica. Sen åkte vi hem och klädde pappas gran. Alltid lika snygg blir den. När vi är klara så syns inte äns grenarna på granen. Så synd att jag inte tog nått kort. Hehe
Och i granen hittar man gamla smällkarameller från när man var 3 och du kan ju bara tänka dig hur snygga dom är. Herregud ...

Runt 2 tiden kom Lisa hit (mammas kusin). Har suttit i löshår på henne :) Blev verkligen jätte bra. Sen kom Jenny och Emma vid 5 så gjorde vi ett pepparkakshus och papparkakor. Jätte fint blev de.

Sen klädde vi granen, men det var mest jag och Jenny som gjorde de. Johanna Ravstis kom under tiden. Skit snygg blev den. Och det är nog snyggaste granen som man har klätt om man jämför med pappas. Men huvudsaken är ju att han är nöjd. Och det blir han ju alltid :)

Här är granen också!


Har kollat på Heartbreak Hotel samtidigt och ätit lite lussebullar och druckit julmust. Jätte mysig kväll.
Nu ska ja strax sova. Och imorgon är det meningen att jag ska plugga. Får se hur det blir med de. Känner mig så körd i kursen redan alltså! :( Åååh

Lite om mig



Sötast: Amanda

Älsklingsmat: Kinamat

Rädd för: Myror, mörker och gå hem ensam

Egenskaper: Snäll, barnslig och rolig

Framtidplaner: Få mycket god ekonomi och flytta utomlands med Matte

Favorit färg: Rosa och svart

Älskar att: Shoppa, resa och vara med Matte

Hatar att: Stå i kö, frysa och ha hicka

Saknar: Sommaren och värmen

Gillar att: Vara med vänner och festa

Det första på morgonen: Går på toaletten :)

Det sista på dagen: Håller om Matte

Daglig rutin: Frukost, kan inte vara utan att äta frukost

Favorit drink: Finns många, men röda drinkar

Vill helst slippa: Någon sjukdom

Vidrigaste: Falska människor och pedofiler

Finaste: Människor som hjälper andra behövande

Behöver just nu: En ny mobiltelefon

Tacksam för: Att jag är frisk och har mina underbara vänner

Dansar till: Nästan allt ;)

Hjärndöd

Igår träffades vi halv 11 hemma hos Sandra och började plugga. Vid strax efter ett gav vi upp. Då gick jag och Sandra ner på stan och mötte upp Nina vid biblioteket och sen kom Frida, Sandra och Amanda. Köpte ett bar super snygga rosa pumps och ett deadem med en svart rosett. Skorna kostade bara 300 kr så jag kunde inte hålla emot. Fast jag inte skulle köpa något till mig själv att jag lovat mig. Men ibland går det inte att hålla sina löften :) Blev julklappar till Eva (pappas tjej) och Matte. Nu är det bara mormor & morfar och pappa och Per kvar. Men jag vet vad jag ska köpa :) Kan tyvärr inte skriva det här :P

Idag träffades vi hos Sandra samma tid som igår. Så pluggade vi tills pappa ringde mig så åkte vi och åt på kina. Sen tillbaka till sandra vid två tiden och sen har vi pluggat där tills nu! Så ni kanske förstår varför jag är hjärndöd nu. Fyfan..  och suck! Nu ska jag bara vila.. Vill inte anstänga hjärnan för fem öre. Ska kolla på Efterlyst och Insider som vanligt med Majsen idag :) Är sugen på godis.. men ändå så åt jag en popcorn med Matte igår :) Men det är så goootttt!!

Imorgon ska ja fika med Josefine Nielsen, har inte umgåts med henne på år och dar. Har massor att prata om! Ska bli jätte kul. Sen ska jag och Amanda fixa varandras hår ;) hehe.. Jag ska sätta om mitt hår och färga de och Amanda ska sätta i sitt hår och färga de. Kommer bli super bra och det kommer ta tid! Längtar verkligen, känner mig så ofräsh i håret nu! 

Och på fredag ska vi äta julbord i hemlingby, pappa, jag, Josse, Eva och Matte ;) Mysigt. Har inte ätit ett enda julbord än så länge :( Längtar verkligen till julskinkan (som är min favorit!)

Här är skorna och deademet från igår.

    

Måndag och utmattad

Jag är fruktansvärt slut efter helgen. Blev väldigt mycket. Har nog varit överallt den här helgen.. och mycket fest har det blivit. Har lagt ut massa bilder på face, men tänkte bara lägga upp lite bilder sen skoteråkningen här :)

         


Nu ska jag och Amanda strax kolla på Sunes jul. Har käkat och vilat hemma nu. Blev taco-paj, en mycket stor favorit här hemma. Idag har jag varit varit ner på stan en sväng och handlat en julklapp till farmor och sen blev det grupparbete med Sandra, Emil och Tony hos Sandra. Ska skippa skolan imorgon och bara göra arbetet. Ska träffas hos Sandra igen halv 11.


Hittade världens gulligaste bild idag när jag kollade runt lite på google. Helt sjuk va söt hon är!


Lucia

Har kollat på Skönheten och Odjuret med amanda idag och bara slappat. Sen gick vi till stan och hämtade mina nycklar som Sandra fick med sig hem igår. Sen gick vi till gävlestrand och gick ut med martin en sväng. Sen var vi så kalla att vi var tvungna att gå in och värma oss innan vi skulle gå tillbaka hem till söder. Då gjorde vi varma mackor med ost och varm choklad. Jätte mumsigt!

Nu har jag precis hoppat ur badet, ska börja fixa mig inför kvällen strax. Ska eventuellt ha en korall rosa klänning. Får se hur det känns sen :) Ikväll blir det lite föris här hos mig. Då ska vi dricka glögg, med alko såklart, äta lussebullar (5,2) hahaha och ha glitter i håret. Skulle varit hos Amanda egentligen men hon orkade inte städa :P Sen ska vi till Erik vid 9 tiden med Henke och co. Sen så pallrar vi vidare till goya efter midnatt ;)

Det finns många olika sorters Lucia :)

     

xoxo


Hej bloggen

Idag är jag väldigt trött. Vaknade kl 11 av att mamma ringde och väckte mig. Blev lite quiz igår på slicken! Och ikväll ska vi till midgård på förfest sen blir det kåren! Det är tunntömning där ikväll, så ölen kommer kosta 14 kronor och all annan dricka kommer vara hur billig som helst. Så det känns bra, för en fattig student som jag! :) Närå, jag skämta .. jag är ju miljonär nu! Vann 15 mille igår på lotto. Skönt.. sticker nog till thailand imorgon:P

Igår fick jag lite städ-fel i hjärnan, och bestämde mig för att ta i tur med mina katastrof lådor, med smink och annat. Titta så fint det blev :) Så nu vet jag vart allt ligger, så skönt. förut fick man ju gräva som en galningen efter det man skulle ha plus att jag har slängt allt smink som är gammalt och förstört.

   

Har precis gjort två supermumsiga baguetter, en till mig och en till Matte. Han ska få din när han kommer hem. Han slutar nu, men jag har redan hunnit äta upp min! Den var super god och innehåller: Salladsblad, gurka och skagenröra på en nybakad baguette från Ica söder ;) Det är Mattes som är på bilden, men snart blir det uppäten!



Jaa, vid halv 3 tiden ska jag till mamma idag och fika, prata och så. Ska äta där lite senare, vid 4 kanske. Är inte så hungrig nu direkt efter den där feting baguetten. För Matte ska vara här hemma med sina jobbar polare och föra lite innan dom ska på julbord med företaget. Och då håller jag mig utan så länge. Ska skjutsa dom kl 6 till Engeltofa, där dom ska äta julbordet. Sen blir det hem och fixa, sen taxi med tjejerna till midgård 29.

Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha :)

Skola idag

kvart över 1 börjar jag. har ekonomistyrning! slutar runt 4, då ska ja hem o laga mat. sen vet ja inte vad som händer. kanske plugga. får se vad amanda ska göra, annars hänger vi väl :)

nu ska ja möta sandra och sen cykla iväg.


Jaaa!

Idag kom kläderna från forever21 ;) Så jävla kul. Jag och Amanda gick till konsum direkt när hon slutade och hämtade dom! Allt satt perfekt. Så jäkla skönt. Synd för Amanda iallafall, för båda hennes bar skor var förstora :( Och dom var skit snygga.. Dom ligger ute på annons på blocket nu.

Ska ha en av de nya klänningarna på lördag. Så spar jag klänningen från pappa tills julafton om det inte kommer upp någon annan fest som jag vill ha den på :)

Ska snart kolla på Astrid Lindgren filmer med Amanda. Har inte bestämt vilka än, har nämligen laddat ner "the best of Astrid" på pirate och fick ner 25 st filmer i en mapp ;) Super bra! Men det blir lite svårare att välja nu istället. När det är så många.

Cissi fyller år idag, så det har varit kalas hos mamma och vi har käkat en rätt innehållande kött, fetaost, oliver, potatisklyftor och grönsaker och tzatziki till de. Hur gott som helst!  Till efterrätt blev det marängswiss ;) Muuumms!
Grattis Cissi!


Ingen lektion på schemat idag

Meen.. det betyder inte att jag inte ska plugga. Ska faktiskt till Sandra klockan ett och börja med ett nytt praktikfall. Men nu är det grupparbete på fyra personer och det är ju mycket bättre och skönare :)

Efter de, vid klockan tre ska jag träffa Malin och gå och fika. Det ska bli jätte mysigt!
Så Matte ska faktiskt få göra sin egen mat idag, haha. Undrar jag hur det kommer gå. Uppdaterar sen hur det gick :P
Ikväll blir det Efterlyst och Insider med Matte :) Vi kollar alltid på de tillsammans. Men förut var ju det på torsdagar, och när vi bodde hemma så sov vi alltid hos min pappa på helgerna, och åkte dit på torsdagen. Och då när vi tittade på de, så kändes det alltid så skönt, för då var det fredag dan därpå. Men nu är det ju inte så länge. Asdrygt! Men man vill ju titta på de ändå..

På lördag, 22.35 är det ett program om Britney och hennes liv under den kaotiska tiden som jag så gärna vill se. Men det kommer jag ju inte ha tid med. Sitter vid den tidpunkten på en fest och vem vill vara så tråkigt att gå ner och slå på tvn och kolla på de liksom. Men jag ska försöka spela in det eller nått. Det kanske går på webtv, men jag förstår mig inte rikigt på de. Men amanda får hjälpa mig, hon är bra på det mesta :P

Skorna och Klänningen

 




Grattis Britney!!

Idag fyller en av mina stora idoler år, och det är Britney Spears! Hon har visats på MTV hela dagen. Det har varit jätte roligt att titta på. Hon fyller 28 år och hennes nya album "Circus" släps idag, på hennes födelsedag :)
Grattis till dig Brittan!

Har också fått mina underbara skor på asos.com idag :D ja och amanda var helt x-alterade när vi skulle öppna paketet.
Dom satt perfekt och nu längtar jag bara tills ja kan ha dom ;) Amanda hade beställt två klänningar.

Snart ska ja ta bussen till Sätra, och Sandra hoppar på samma buss vid Borgis. Vi ska hem till Sandra H och mysa. Kolla på film och prata massor :D Ska bli jätte kul.

Köpte klänningen med pappa idag också :D Weeee

Myskväll med Amanda & Sandra

Nu har Amanda och Sandra precis gått. Vi har kollat på nyaste DH och Horton hears a Who. Den var så himla mysig, den tycker jag verkligen att ni ska kolla på!
 


Matte kom precis innan för dörren. Vilket timeing ;) Han har varit och kollat på hockey hos Tunnan! Nu ska vi snart gå och lägga oss och kolla på South Park som börjar klockan elva :) Det är ju bäst!

Blev bjuden till Cissis 20-årsfest, i vårat gamla hem i Sätra på lördag! Det ska bli jätte kul. Var as länge sen man festade där, men man kan ju inte ha fest där när man inte bor där länge. Cissi kan visst, men hon bor ju ända i stockholm nu, så man förstår ju. Det blir ju större än hos hennes mamma på stan också. Sandra, Nina och kanske Amanda ska med också :) Kul! Och Sandra H ska ha fest ihelgen också, hon fyller år på torsdag. Och ska ha fest på fredag var det sagt, men nu var det visst osäkert. Men vi får se. Ska fömodligen jobba på fredag och lördag.

Åh, jag kommer inte kunna hålla mig med min nya klänning till julafton. Ska nog ha den på lördag ;)

Mörk måndag

Igår kollade jag och Matte på Horton, men Matte somnade efter en kvart så då tröck jag av och kollade på tv istället, snappade över mellan Wallander och Miami vice. Så vi ska väl kolla klart på Horton ikväll istället ;)

Somnade typ halv tolv igår och vaknade till alarmet klockan elva idag. Trodde verkligen att jag skulle vakna tidigare men jag var helt slut när jag vaknade. Även fast jag hade sovit i elva timmar. Hade skola idag, kvart över ett började jag. Men jag hade verkligen inte lust eller ork att gå idag plus att lektionerna inte är obligatoriska, inte en enda lektion. Men det är ju bra att gå iallafall, för att dom går igenom allt så att det blir lättare att förstå.
Så pappa kom hit vid halv tolv så fakturarade jag lite. Sen mötte jag upp Jenny och gick ner på stan en sväng. Har hittat en klänning till julafton nu och la undan den :) Pappa ska köpa den med mig imorgon. Fick ju nyårsklänningen av mamma, så nu blev det jämt :P

Nu har jag precis kommit hem från stan, har gjort lite andra ärenden på stan också. Så snart ska jag börja laga lite mat. Matte slutar ju om 50 min, brukar ha maten klar tills när han kommer hem. Kyckling på menyn idag! Sen ska ja bara ta det lungt. Är fortfarande slut från förra veckans praktikfall och helgens partaj.

DH har kommit ut idag också, nedladdat och klart. Så det ska jag och Amanda titta på som vanligt när hon slutat jobbet:P

Later ♥


RSS 2.0