Fiskmamma :)

Gårdagen var jätte trevlig. Själv blev man dock för full :( As tråkigt. Bilderna kommer nog upp imorgon. Är så trött nu.

Mamma gick precis hem. Har varit och handlat med henne (så nu har vi proppat med mat). Sen har jag slingat och klippt henne. Blev så fint :)

Sen idag (är så glad) har jag och Matte blivit fisk Mamma och Pappa :) Vi har köpt en supersnyggt akvarium och 16 små bäbisar. Dom är så söta allihopa och alla har blivit döpta. Har tyvärr inte hunnit tagit kort på mina små älsklingar än. Men det ska jag göra imorgon och visa er. Imorgon ska jag också gå ner till Söder Zoo och köpa mig några till små fiskisar och en till växt till vårat supercoola akvarium.

Imorgon ska Amanda och Emma följa med mig till skolan och vara modeller. Ska bli jätte kul :) Får se vad vi ska hitta på med dom!

Godnatt alla söta läsare, nu ska jag slappa i soffan innan jag går och lägger mig.


Vimmel från igår

Om Britney var president


Goodmorning

Igår var vi så himla trötta. Somnade mitt i filmen. Tänkte att jag skulle sova ut idag, så vaknar jag klockan 9. Låg och drog mig till halv 10. Så nu är jag uppe, har precis gjort frulle. Glömde berätta att när vi var ute och plockade svamp och bär igår så fick jag sammanlagt 8 myggbett i nacken. Hade uppsatt i en bulle :( Det kliar som fan och det ser ut som jag har hudproblem, hehe





Här är stövlarna som jag har köpt. Det är overknee stövlar. Från Scorett.
Skynda in om ni ska ha dom. Dom finns bara i ett ex/storlek. Älskar dom!



Skrattar så tårarna sprutar


Trötter

Vi hade verkligen jätte roligt igår och mycket hann vi med. Tipspromenad, minigolf, allsång och matlagning. Vi blev indelade i grupper och mitt lag var såklart bäst :) Med mig som lagledare :P Vi hade alla rätt på tipsrundan och fick bäst genomsnitt på minigolfen. Vi gjorde även supergod mat :) Svinkul! Alla priser innehöll hårprodukter, precis vad man behöver och vill ha! Jag fick ett schampoo med melon doft och en inpackning.
Har inte lagt in bilderna än, men dom kommer.

Idag kom vi hem till Gävle klockan 2. Då gick jag och hälsade på Ida och co på salongen :) Sen gick jag på stan och köpte mina stövlar som jag har gått och väntat på i en vecka nu. Men idag hade dom äntligen kommit. Så nöjd. Köpte även en fransväska :)

Sen när Sandra slutade vid 6, så åkte vi till Max och åt. Sen ut i skogen bakom Sätras vattentorn och plockade svamp och blåbär. Själv så hittade man inte en enda jävla svamp :( Matte hitta massor.
Sandra och Matte står i köket hos oss och rensar nu och jag och Tunnan sitter vid en varsin dator. Är verkligen helt slut från igår. Inte så konstigt heller ... hehe

Nu är äntligen Emma in the town. Ska träffa henne och Jenny imorgon. Ska bli så kul.. Så ska vi ha lite kramkalas.
Snart blir det stekta kantareller med smör och salt och även en blåbärspaj :) Muuums

Natti natti

Nu ligger jag och Matte i sängen och myser, efter två klippningar och en löshårs isättning. Tog halv 7 tåget hem idag, så jag kom hem 8. Blev väldigt sent idag. Men jag har ju sovmorgon imorgon. Vi ska ta 20 över 8 tåget. Det är samling klockan 10 utanför skolan. Sen får vi se vart vi ska ...
Ni får veta allt på fredag när jag kommer hem!

Tänkte också visa er mina nya skor som jag köpte igår. Älskar dom! (hade dom idag)


=)

Polisen meddelar att man gripit några av Usama bin Ladens släktingar. De personer som nu sitter i säkert förvar är Usamas mor, Marme Laden och de två brödarna, Choko Laden och Remo Laden. I lördags kväll tillfångatogs även hans syster, Pina co Laden. Nu spanar man efter hans kusin, Sal Laden och hans senile farbror, Vart-var-det-jag Laden.

Just nu


Frukostmys

Imorse startade vi skoldagen på Må Bättre, Ett nytt träningsställe som vi ska börja på. Det verkar jätte bra och det finns många alternativ till träning nu. Gruppträning, gym och easyline. Vi fick en rundvandring med genomgång inför första träningsdagen nästa onsdag. Är jävligt pepp faktiskt. Det ska bli jätte skönt att komma igång här. Har gått i flera veckor nu utan onsdagsträning :(

Nu har vi ätit frulle i lugn och ro. Städningen början kvart över 10. Sen ska vi ha klassråd :) Får se om vi får nå mer information om morgondagen. Det enda vi vet är att vi ska ha med oss, sängkläder, handuk, mysiga kläder och alkohol :) Det ska bli svin roligt iallafall.

Later


Lite jet då

Nu sitter jag här på jet-terrassen och kollar lite när grabbarna åker. Madde sitter bredvid och softar lite :) Hon har också åkt lite. Blir inget för mig, känns lite sent och kallt. Sandra kommer nog ner snart också. Dom håller på och kör lite tider och kollar hur snabbt deras jetski går.

Kanske kikar förbi Sanna sen. Dom skule dit och käka lite.. Vet inte om jag har nå ork.
Imorgon är jag assistent på skolan. Har ju haft kunder både måndag och tisdag, så imorgon är det min tur. Halv 7 kommer Sandra och hennes mamma hem till mig för klippning och annat. Sen ska jag packa inför torsdagen.
Måste komma ihåg att handla på systemet imorgon efter skolan.. Annars är det kört för mig :) Blir nog vin för mig, och nån öl kanske. Det blir lättast att ta med. Och jag vet inte änns vad jag ska packa med mig heller.. Så drygt

Hörs läsarna

Verkningstid


Dryga människa

Vad är ditt problem?

Goodnight


Mys med min söta datorn

Har precis varit hemma hos Sanna. Blev en kortis för mig efterom jag är så himla trött. Ligger i sängen nu, tänker inte sova än, men bara att få ligga här och mysa ger så mycket.

Innan jag gick till Sanna iallafall pallrade jag mig till Frida som går på min skolan, som hade en överblivet mobilt bredband liggandes hemma, Precis ett sånt som jag tänkt köpa. Så jag fick det av henne :) Så himla gullgt. Tack så mycket!


Blev minigolf istället ..

.. Malin hade inte fått hem håret än så då blev det lite tunering med golfgänget istället. Min kaxiga attityd ibörjan om att jag helt klart skulle ta hem segern försvann ganska snabbt. Redan efter andra hålet fick både jag och Rickard 7 slag. Det är så himla tråkigt och sen bara spårade det. När det brinner inombords är det inte så lätt att konsentrera sig och det märktes för mig och rickard. MEN som tur var kom jag inte sist. Det gjorde en annan person (som kanske inte vill att jag nämner det nått mer för all framtid) men det var .. tut tut tut ttuuduuu!!!  RICKARD!! Hahaha Förlåt! Men jag var tvungen. Och Sandra var hur grym som helst idag. Hon vann!!! Med endast 42 slag. Det var ju verkligen jätte bra. Danne kom tätt efter.

Såå.. nu har aggressionerna lagt sig och jag ska snart gå över till Sanna på lite mystime med Jenny och Justine. Sen ska jag mysa med min nya dator i sängen och kolla på lite tv när Matte har kommit hem. Han är vid jetskibanan och donar :)











Måndag 12.25

Idag blev det ingen mysig tågtur till skolan heller. Tåget var inställt så det blev buss och det är så tråkigt. Man sitter trångt, stelt och kan inte luta sig någon stans. Jag vaknade till med nackspärr och var tvungen att byta sida, sen hade jag nackspärr igen när jag vaknade igen :( Dumma buss! + att vi kom fram en halvtimme senare än med tåget. Så vi var försenade till skolan och hann inte äta frukost eller någonting. Min kund hade redan kommit också. Hemsk start på dagen. Men nu är jag klar med henne, det blev en brun utväxt och ljusa slingor på överhåret. Jätte fint blev det, speciellt när jag stylade henne så snyggt :) Hon blir nöjd och bokade därför en ny tid med mig direkt :)

Nu har jag ätit och är mätt som tjock säl. Min andra kund kommer inte förns halv 2, så nu har jag lite dö tid över. Så då passade jag på att sätta mig vid datorn en stund. Ska hjälpa till och vika lite handukar och så snart.

När jag kommer hem idag ska jag sätta i lite mer hår på Malin. Vi beställde ett paket till. Det kommer bli mycket bättre. Det får inte vara för tunt, för då syns det så tydligt. Sen får vi se vad jag orkar med ikväll :)

Vimmel från lördagen. Dempa, Moshi och Manjo ;P


T r e v l i g    M å n d a g !

PS! Kolla dagens namn, (Bartolomeus) det där va nog det kostigaste jag har hört. Man kan ju inte änns uttala det! Hahaha, ibland fattar jag inte varför dessa konstiga namn ska vara med i almenackan.

Grattis världens bästa pappa

Idag som sagt fyller pappa 49 år. Det är bara 1 år kvar till 50. Men det får man inte prata högt om :P Så vi möttes klockan 11 ute i Mackmyra för att spela en golfrunda. Det var jag, Matte, Josse, Eva och Pappa. Men Eva spelade inte, hon fick hjälpa oss att skriva upp slagen och så:) I början sög jag, men sen gick det faktiskt oväntat bra för mig. Fick till några riktigt snygga sving där ;) Och pappa sa innan vi började spela att den som vinner över han på varje bana får 500 spänn. Och gissa vem som kammade hem 1000 spänn då? :P Jag vann över han på två hål och han trodde inte det var sant :) Helt totalt grym var jag. Men efter dom hålen spårade det lite igen. Josse vann över pappa på 1 hål så det blev 500 för henne. Otroligt nog så spelade Matte inte till sig några pengar den här gången. Hehe
Pappa ångrade sig kanske att han hade sagt de där nu när golfrundan blev ganska dyr :P Men så går det om man är så självsäker och tror att man är Tiger Woods. Pappa har faktiskt spelat golf i många år, men slutade när jag var liten. Men du fick till många fina sving du också Pappi. Han vann hela paraiset iallafall. Så han var ändå bäst.








Sen åkte vi till Högby bruk och åt. Jätte mysigt ställe! Jag åt mediumstekt kött med bea och potatisgratäng. Det var jätte mycket folk där. Inte direkt vad vi hade räknat med. Men vi hade jätte mysigt och roligt iallafall. Och där öppnade pappa presenterna också. Han fick kallingar (som han alltid önskar sig på sina födelsedagar) och duschgrejer.




Efter maten åkte vi till Siba och köpte en dator till mig. Jätte gullig. Jag tog svart, det är ändå den bästa färgen på en dator tycker jag. Tack pappa! ♥ Blev en dyr födelsedag för dig :) Men du har ju varit med världens bästa mig:)
Nu håller jag på och installerar den iallafall. Men det tar sån tid, och med tanke på min hjärna!


Vi hörs senare. Puss

At Justines place

Efter jag klippt familjen Silén så åkte vi ner till jetski banan och kollade på när grabbarna byggde om lite och så klippte jag Falken där nere :) Blev super bra. Sen åkte jag, Jenny och Sandra till tågstationen och mötte upp Justine som kom med tåget från Växsjö. Nu är vi hos henne och vi har sån beslutångest om vad vi ska göra. Är typ villig på allt, men vet ändå inte vad vi orkar göra. Snart visar det sig. Nått blir det.

Ha en fin kväll nu när vädret har blivit strålande :) Puss

Godmorgon sötisar

Nu har jag och Matte precis vaknat och käkat frukost till Småstadsliv. Väntar på att Jenny ska vakna, sen kommer hennes mamma och hämtar oss. Så ska vi hem till henne och klippa lite :) Sen får vi se vad som händer. Det är inte så roligt väder direkt :(

Imorgon fyller bästa pappi år :) Då ska vi ut och spela golf och sen blir det käk :) Jätte mysigt. Det är krig mellan pappa och Matte om vem som kommer att vinna. Men pappa har sagt att om Matte vinner tänker han inte vara med på något sen. Så han är ganska säker på att han kommer vinna. Men det är ju Matte också :) hehehe
Men i själva verket, kommer jag vinna:) Jag vill bara inte gå runt och skryta om de :P

Tänkte visa några krog vimmel genom tiderna.














Sandra och Jag, 16år inne på Grand


Precis fyllt 18 här.




Blond, blir jag aldrig igen! Hehe

16 år, Grand


16.48

Nu är jag hemma och väntar in Malin. Hängde med pappa och Matte och käkade på Tenstopet innan jag åkte hem till lägenheten. Sen kommer min älskade Jenny och lill Maja ska med också! Får se vad vi ska hitta på.. Har så mycket att prata om nu.. iiih!

Kram på er

Kolla vilket gamlat kort jag hittade i krogmapp. Det där var i februari -07 ;) När man precis fyllt 18. Inte har jag tröttnat på brunt långt hår inte :P Jag älskar det!

Snart helg ..

Jenny ringde mig i morse, tror hon har halv 8. Hehe. Hon kunde inte sova :) Äntligen är du hemma. Är inte långt kvar tills vi ses nu.. Hahah, ja är helt extas här på skolan :) Hehe

Har haft en permanant nu på morgonen och nu väntar en barn klippning. Sen har jag inget mer för idag. Blir stan innan tåget går halv 3. Sen blir det direkt hem, så kommer Jenny:) Malin kommer till 4, då ska jag sätta i löshår på henne. Sen ska jag och Jenny hitta på nått superskoj. Vi ska träffa Amanda också.. Det blir det nog mys ikväll :)

Här är Elin som jag fixade igår. Hur snygg som helst

G o d n a t t

Igår hade vi klassfest i Falun hemma hos Eve. Vi hade jätte roligt och gick sedan vidare till Harrys. Bilder kommer sen. Sen idag så har vi fixat håret på nya ettorna på skolan. Det var jätte roligt, det var många som vågade göra något nytt. Själv fixade jag Elin (som jag ville) och det blev hur bra som helst. Hon hade långt brunt hår från början och slutresultatet blev en snallröd bobb (skarp page). Jag blev så himla nöjd och det blev hon med. Så humöret var ju på max när man skulle hem.

Men nu ska jag hoppa i säng och kolla på en film med Tom Cruise som vi hade hemma. Den verkar bra, har inte sett den tidigare. Godnatt mina sötisar



Inatt kommer min Jenny hem... Yeeehooooo. ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!! Moshi Goshi. Längtar tills jag får träffa dig imorgon. Gud jag kommer pussa och krama ihjäl dig. Moooosh

Tisdagens outfit


Mätt och belåten

Nu är jag hemma och har precis smällt i mig lite mat. Väntar på att bröderna Ramström ska komma för lite frissering :) Tåget var en halvtimme försenat idag, så jag kom hem lite senare än planerat. Men jag hann laga mat och äta iallafall :) Tur de, annars hade magen kurrat ihjäl sig. Har inte ätit sen halv 12. Ikväll blir det Grease med Matte. En av mina favorit filmer, och igår blev det Pretty Woman som också är en av de bästa :) Men innan filmen idag måste jag packa allt inför imorgon :) Hela klassen ska med, så det här kommer bli as roligt :) Lets go girls ;P

Skissering

Idag har vi styling med Ingella. Vi får lära oss att skissera och torka i huv innan vi kammar ut och formar en frisyr. Det blir väldigt bra faktiskt. Nu har vi precis gjort en övning, två och två. Att skissera exakt lika, men forma det olika. En till fest och en till vardags. Och vi lyckades bra. Man såg ju skillnaden :)

Ska klippa Fridas småbröder idag när jag kommer hem. Sen blir det så lungt som det kan bli :)

20.12

Dagens




Har precis klippt Pontus. Blev jätte snyggt! Jenny skulle kommit förbi, men båda är så trötta så vi skjuter upp det
till imorgon istället. Matte håller på och tvättar, så duktig. Men just nu är han ute och springer en stund tills tvätten har torkat. Förstår inte hur han orkar. Nyss sa han att han skulle gå och lägga sig, hehe.

Det är simpsons på tv, små tittar lite. Är också jätte trött. Men kan inte gå och lägga mig förns allt är klart.

Visst var läppstiftet jag köpte helt okej då:) Jag gillar det verkligen!


Jag ska sova över i Falun på onsdag. Fan va kul vi ska ha tjejer :)

Halsont och täppt i näsan

Är i skolan. Har haft en färg och klipp kund på morgonen. Har precis ätit nu och min nästa kund kommer kl 2. Nu nu har jag en lång lunch:) Malin och Elin börjar ju idag. Jätte skoj! Dom har lite rundvandringar och sånt just nu. Har så himla ont i halsen idag, men det går inte att hosta upp nå slämm eller så :( + att jag är super täppt i näsan. Det är så drygt. Måste till apoteket innan tåget och köpa nått. Vi har inget hemma :(

Kommer hem vid 6 idag, sen ska jag klippa Ninas lillebror Pontus kl 7 :)

Bilderna från igår
































Vi hade hur kul som helst :) Nu blir det film på trean. Och sen upp till skolan imorgon bitti.

Godnatt godnatt ♥

17.15

Nu blir det minigolft med Matte, Sandra och Rickard. Hoppas på en vinst idag igen ;) Heheh. Fast idag ska vi spela bakom fjärran. Det är mycket svårare banor där. Men vi får se hur det kommer gå :)

Vimmelbilder från igår. Har inte lagt in mina bilder än, men dom kommer.



Söndag

Perfekt söndag idag. Inte så bra väder så att man kan vara inne och slappa. Precis vad jag och Matte behöver. Igår blev det ju en hel utedag så vi får ingen ångest av allt ligga inne idag. Sandra och Rickard är på väg hit nu med pizza från american take away. Så god pizza där. Själv väntar jag en tacopizza:) Sen ska vi kolla på film. Gud, det ska bli så skönt att inte göra nånting..

Igår var det en jätte trevlig kväll. Ska lägga in bilder senare och berätta mer. För nu kom pizzan :)

Saturday, i love you like gold

Fredag. Började 8 med kunder. Min kom inte förns halv 9 så jag kunde äta min frulle i lugn och ro. Men det blev lite akut på skolan. Med tre borta och inga assistenter så fick Tom ta över telefon och sånt och Helena fick ta hant om oss. Det är en ny lärare som vi har fått som vi ska ha på fredagar. Jätte go tjej!

Slutade 1 och gick på stan innan en timme innan vi gick till tåget. Köpte en svart fransklänning och ett korallrosa läppstift :) Som ska bäras ikväll :)

Sen när jag kom hem till Gävle åkte jag hem och mötte upp Matte, åkte till Motorcenter och köpte olja till jetskin och sen kom Sandra, Tunnan och Henke och hämtade upp oss. Madde kom lite senare också. Sen åkte vi ut på havet i solen och drack bira. Det var så himla mysigt. Det är ju Marinfestivalen på Alderholmen så vi åkte förbi där och tittade lite. Men det var inget märkvärdigt alls enligt mig. Sen åkte vi till Engeltofta och satt oss där på bryggan och mysdrack. Och när vi skulle lägga till hade Matte flaskan mot tänderna och skulle dricka. Så blev det en liten smäll mot tanden och en liten liten liten fisa lossnade. Så han fick panik och skulle visa alla och knäppa kort. Vi höll på och skratta ihjäl oss.








Sen åkte vi in igen till klockan nio typ, det började bli så kallt och jag hade bara mina jeansshorts, svart långärmad tröja och en rosa halsduk.

Jag och Matte kollade på Charlies änglar tills vi somnade.

Lördag. Idag så vaknade jag och Matte vid 9 och ingen av oss kunde somna om. Så vi satt på Småstadsliv 2 och jag gjorde frukost. Som jag alltid gör på helgen åt Matte :) Matte sitter fortfarande och tittar och jag blev så rastlös i sängen så jag gick och satt mig vid datorn en sväng.
Ska snart klippa Matte, sen blir det jetski hela dagen. Ska bli skit roligt, har inte åkt på hela veckan. Sundberg och co kanske skulle komma ner också :) Vi blir nog ett gäng där nere idag. Men Södergren och co är iallafall på tävling så dom kommer inte vara där nere. Lycka till i Orust!

Ikväll så blir det bomber och granater. Jag, Sandra, Sandra, Madde, Emma och hennes kompisar från Göteborg (om jag minns rätt) ska gå all in. Har inte bestämt vart vi ska vara än. Men det visar sig! Grabbarna kanske är med dom också. Så det kan bli att vi är här. Vi bor ju störst. Är as taggad iallafall. Och jag vet ju vad jag ska ha på mig och allt. Så jag känner ingen stress alls.

Ha en bra dag och kväll allihopa :) För det ska jag också ha!


Och att du aldrig kan förstå att du går alla på nerverna är fortfarande helt sjukt. Inse ditt beteende!

Godnatt och dröm sött


Utväxten är borta :)

Idag har vi ju som sagt haft hårvård på skolan och det har varit så himla skönt verkligen. Jag kunde inte vänta, så jag fick bli färgad först. Ewe har suttit i hår på mig också. Jätte duktig var du! Är super nöjd. Så på lördag ska det bli kul att feststyla det :) Nu har jag väldigt mörkbrunt hår och långt. Tris skit bra i de och håret är så lent nu. Underbart!

När jag kom tillbaka till Gävle var det raka spåret till Camilla för att göra om naglarna. Hade tid på tisdag egentligen men eftersom jag slagit av ena nageln (så klumpig som man är) så bestämde vi för att göra om alla idag istället :) As skönt och jag är så jävla nöjd. Fräsht och snyggt!! Du är så duktig Camilla.

Snart kommer Jenny hit, blir klippning och småprat. Hur mysigt som helst. Sen blir det väl tvmys som vanligt innan man går och lägger sig. Och imorgon är det äntligen fredag. Jag älskar helg. Tror inte att jag är den enda heller. Men det är inte för att jag tycker att det är tråkigt på något sätt på skolan. Det är det roligaste jag vet, men att slippa pendla och gå upp så tidigt och inte ha något att tänka på :) Ska iallafall jobba på lördag på Scandic. Orkar verkligen inte. Men det är min sista fasta helg. Sen så kommer det inte bli lika mycket jobb för mig där tror jag. Det beror på om jag hinner med det. Det är så mycket klippningar och sånt för mig ändå :) Och det är så mycket roligare!

Gårdagens outfit


Naglarna

I AM THE WINNER

Självklart vann jag :) Jag är bara för bäst. Men det blev inget person bästa. Fick 35 slag och det har jag fått en gång tidigare. Men det är också det bästa jag har fått. Och nu två gånger :) Rickard säger bara att det är tur, men du kan ta dig i röven. För jag är bäst! Jag vann, jag vann, jag vann! Det är härligt, livet är härligt när det går bra :) Suck on that Rickard.

Minigolf teamet


Nu blir det förberedning av löshår, limm m.m. inför morgondagen. Sen tvmys. Matte är fortfarande i garaget och håller på med jetskin. Så han kunde tyvärr inte vara med på minigolfen. Men då hade han också blivit sur för att han hade förlorat! :P

Godnatt mina käraste

Minigolftunering

Idag jävlar.. ska jag ta hem segern i tuneringen! Det är inte riktigt klart vilka det är som ska spela än, men jag känner vinnarn i mig redan :) Håller på och laddar med lite vaniljyogurt nu. Blev inte så mycket matlagning för mig. Håret har kommit iallafall och det känns jätte bra och fint. Det kommer bli toppen imorgon. Skulle nog nästan känna för en utgång på kvällen. Men jag har ju kunder på fredag så det går liksom inte ihop. Snart lär jag byta om och fixa till mig lite, ser ut som ett lod och har inte sminkat mig på hela veckan. Det är ju ändå ingen idé när håret ser ut som shit. Men imorgon kommer allt bli bra Denice :) Promise!

Ha en fin kväll alla. Solen är framme så passa på och gå ut och gör nått :)





Kan inte vattnet vara genomskinligt eller grönt och blått iallafall då. Istället för brunt :/

Nu ..

.. börjar skol dagen för mig närma sitt slut. Jag ska gå härifrån kvart över 4. Mitt tåg går 16.34 idag (har kollat). Sen blir det hem och laga lite mat förhoppningsvis. Skulle kanske fixa min nagel precis när jag kommer in till stan, om Camilla fortfarande är kvar då. Har tappat min pekfingernagel :( Ser för täskigt ut. Imorgon är det ääääääääntligen hårvård. Nu slipper man gå runt och se ut som ett lik med grå utväxt :P Hoppas bara för guds skull att löshåret har kommit idag nu då. Matte skulle ringa mig så fort han kommit hem från jobbet.

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Får se vad som händer .. 

Godmorgon allihopa

Själv har man hunnit med massor redan. Är assistent idag och då brukar man inte göra så mycket mer än att hjälpa till att blanda färg, fixa kaffe m.m. Men idag kom det massor med varor som skulle packas upp och fyllas på. Vi ska ju vara mist tre assistenter men idag är det bara jag! Madde är sjuk och Camilla är hos läkarn. När jag började registera varorna i datorn kändes det oändligt. Sen skulle dom ställas på plats och det är 300 olika produkter m.m. Men nu är jag faktiskt klar. Tog två timmar. :) Så skönt. Så nu är det lite kafferast för mig. Det är jag som svarar i telefon och så idag också. Det är roligt faktiskt. "Välkommen till frisörcentrum".
Vi har mycket bokningar nu framöver :)

Back to work ..

Andra bilder från helgen

Lördagens outfit


Söndagens outfit


Min tatuering. Tror inte att jag har visat den på närbild förut


Jetski, vattenskoter och båt i stugan


Jag och pappa på skotern


Kusin Linus (11år) är helt galen


Farbror Örjan körde


Jag körde




Kusin kärlek ♥


Matte va på flum humör, haha







På söndagen var vi bara vid banan och åkte :) Hur kul som helst!


Vi va ut på flotten och tog massa kort


Arne var med, och flytvästen på


Matte


Matte Södergren


Jag






Min snygging


Sandra och Madde

Hortåg

Idag slutade jag klockan 3. Superskönt. Då kommer man hem i bra tid. Kvart i 5. VANLIGAST! Men inte när man är som seg Denice och går runt på stan och kollar på kläder som jag inte änns ska köpa nu eftersom ekonomin inte tillåter. Och så tänkte jag att tåget gick 15,34. Men 15 tåget går 28. Och det kom jag på när jag var as nära tågstationen och hade segat dit. Så precis när jag kommer fram går det. Jag var sååååå jääävla nära. Fy fan vad arg jag va alltså. Så där var det bara att vänta en timme till då. Då när det verkligen gick 34 :( Sen kom ju iallafall Isabell och Ida som skulle ta det tåget. Så jag fick ändå sällskap, annars hade jag ...ååhh!!

Nu är jag hemma iallafall och ätit omelett. Ska snart klippa Norling. Han är så långhårig nu så. Sen blir det girls night at Sandras place med Amanda och Sanna och litervis med popcorn:) Hahahah

Löshåret har inte kommit idag heller. Hoppas det kommer imorgon. Men det borde de. Annars är jag körd.
Löshår kom, löshår kom!!!!!!


Bilder från Odds fest :) Vi hade jätte roligt



















Tisdag

Nu har vi en lite rast. Har precis blivit klippt. Vi har frittval och eftersom det är så många som ska göra något på torsdag på hårvården så tänkte jag att jag skulle passa på att göra det innan. Så man inte behöver göra allt för mycket. Det tar sån tid. Jag ska ju hinna göra massa på Eve jag också. Så det blir bara färg och isättning av löshår för mig på tors. Eller bara och bara :) Längtar .. Ge mig torsdag nu!!!!

Efter rasten ska jag träna på att föna vågor. Det är så svårt att få det jämt och perfekt:) Men träning ger färdighet. Och klockan 1 idag, efter lunchen, kommer våra skäggmodeller. Hoppas det kommer gå galant, ett snesteg så syns ju det direkt. Eftersom det är framme i ansiktet. Är nervös!

Idag ska jag vara med Amanda och Sandra. Hoppas på jetski om vädret och Matte tillåter :D Heheh
Annars får vi se vad vi ska göra.

BAMSEKRAM

Grattis Maria på födelsedagen


Här är Maria och Jenny. Systrarna Silén. Så fina!

Hej läsare

Jag och Matte pratar alltid vad vi ska göra om vi skulle vinna några miljoner på trav eller på andra spel. Och då brukar Matte säga att tänkt om man skulle bli så glad så man skulle dö. Och det var precis vad som hände Anders som fick njuta av sin storvinst på 20 miljoner i endast 15 timmar.  http://www.aftonbladet.se/trav365/article5623260.ab

Idag har vi haft Ergonomi i skolan. Har inte varit så jätte roligt att bara sitta och lyssna. Men det ska ju göras också! Imorgon ska vi ha skägg modeller. Det ska bli roligt, men ändå svårt och läskigt :) Ni förstår säkert.

Nu har jag precis gjort spagetti och köttfärssås till mig och Matte, nu är jag så mätt så jag bara vill spy. hehe, men det tänker jag ju såklart inte göra.

Mamma kommer hit snart, ska färga ögonbryna och klippa luggen. Skulle slingat henne också, men utväxten är inte så lång så hon kan lika gärna vänta ett tag till. Sen ska jag och Matte ha myskväll. Det är både Beck och Gone in 60 secounds. Så vi får se vilken det blir.

Vi hade as roligt hos Odd ihelgen iallafall. Ska lägga in lite bilder på face senare tror jag. Om jag orkar.
Ha det så bra alla. Puss

Godmorgon

Nu är jag och Matte uppe. Det är så skönt, men känner sig ändå utvilad. Vi har precis ätit frulle och ska åka till garaget och lasta upp jetskin på vagnes strax. Sen ska vi åkte till Lingbo (min stuga) och åka lite där. Min farbror och hans tjej Malin är där och pappa ska åka med oss. Ska bli jätte skönt att komma dit. Har inte varit där på hela sommaren :(
Men nu äntligen bär det av.

Sen är det fest hos Odd som gäller. Den börjar redan vid 3. Får se om vi åker dit så tidigt. Det ska bli as kul. Han har ordnat så mycket.
Grattis i efterskott iaf.

Ha en toppen dag alla


1,04 :)

Igår tog jag mitt rekord. Min nya tid är 1,04 :) Nice! Jag vet att jag kan bättre. Ska bara nöta och nöta nu. Så skönt att det ska bli sånt bra väder ihelgen.
Har precis haft en klippkund. Och han blev jätte nöjd:) Nu väntas nästa kund in kl 11. Sen är det inte långt kvar tills vi slutar. Vi slutar ju 1 på fredagar och det är så skönt.

Idag ska jag nog vara med Ida. Det var så länge sen!

Ha en bra dag alla!

Morning guys

Vaknade precis, Nina ringde först, sen pappa, då var det ingen idé att ligga kvar längre:) Så jag gick upp och satte på kaffe.. Är snart klart. Ska käka med pappa på kina vid kvart över 11. Sen ska jag sätta i löshår på Jessica på jobbet. Det kommer bli superbra tror jag. Sen är det tråkiga vardagssysslor som väntar mig, städning! Det ser ut som någon har släppt en bomb här inne och så är vi dammråttor på besök. Det är så äckligt och måste verkligen göras. Varför inte när man är hemma hela dagen och solen skiner? :/
Jag får iallafall min belöning efter 4. Då ska vi ju åka jetski och mysa nere vid banan :)

Gud vad jag längtar tills vi ska ha egen hårvård på skolan nästa torsdag. Det är en hel vecka kvar och jag ser ut som shit i håret. Nya löshåret kommer på tisdag. Så tills nästa helg ;) ;) Längtar

Saknar min Mooshi såå mycket

Jennyyy!! Nu får du komma hem. Saknar dig så himla mycket. Det vet du. Tur att du ringer så ofta, annars skulle man ju döö :) Men förstår du hösten. Att du ska vara kvar här med mig.. :D iiih. Och inge mer norge!!! haha
Men nu är det inte långt kvar.. Längtar ihjäl mig :D Så mycket kul vi ska ha..








Oj


Go kväll kära läsare

Nu har vi precis kommer hem från ännu en dag av jetskiåkning. Körde inga nya varvtider, soppan tog slut precis när alla skulle börja köra just de. Synd för mig. Får ta det imorgon istället. Då ska vi åka järnet :) Ända från 4 typ. Kom inte dit förns strax efter 7 idag.



Innan det så gick jag och mamma och åt middag på Kalles. Mamma åt färsk pasta med kyckling och jag åt Sommarsallad med grillad lax:) Det var jätte gott och mätta blev vi. Tack mamsen för en super mysig måltid.

Nu blir det tv. Matte vill se Småstadsliv 2 igen, för han tycker att vi inte riktigt har tröttnat än, fast vi sett den varje kväll sen vi fick den :)

La in en ny pressbild på face idag. Har haft den andra så länge nu. Så jag tyckte det var dags för en ny, brunare Denice att pryda min presentation :)



Godnatt babes
!

Mys

Åhh :/ Blev ju inge jetski. Tunnan och Matte hann inte bli klar i tid med jetskivagnen. Så det får nog bli imorgon och på tors istället :) Jag och Sandra åkte hem till Sandy och fika och lekte med Leo. Jätte mysigt. Mästerkocken stod och gjorde egna hemmalagade köttbullar när vi kom. Så duktig.

Nu blir det sängdags.. Och imorgon, massage! :D


Sega blogg att uppdatera min makeover :(

Enkel och bra

Kom hem 4 idag och har tagit det lungt hemma bara. Så skönt. Har inte gjorde det på jätte länge. Har ätit lite och gjort om bloggen och jag är nöjd! :) Snart blir det Jetski. Idag Sandra, då jävlar ... :D

1,10 :)

Idag har vi klippning, både skägg och hår. Känns som 100 år sedan vi klippte. Inte för att jag klagar på massagen. Det är det underbaraste som finns. Nu har vi kafferast och ska sen kolla in allas dockor och resultat. Jag är jävligt nöjd med min skäggklippning iallafall. Sen ska vi rita lite klippningar på papperet och sen herrklippning på docka efter lunch.

Igår åkte vi jetski när jag kom hem från skolan. Köpte en egen våtdräkt igår så jag var ju tvungen att prova den. Gick faktiskt jätte bra igår och det är så roligt. Kan starta stående nu och kör ganska fort i banan. Alla har ju egna tider hur fort dom kört banan. Men det har man ju inte velat gett sig på än, eftersom man inte är så pass bra. Men igår så provade jag. Jag fick 1,10 :) Och jag är as nöjd. Det var ju ändå första gången :) Killarna ligger runt 40-50 sekunder. Matte Södergren har rekordet på 39,08. Sen åkte vi hem och så gav jag Matte en timmes massage. Det tyckte jag va snällt av mig. Så hade vi olja, lugnande musik och mysbelysning :) Sen kollade vi på Småstadsliv 2 innan vi somnade i sängen.

Idag vet jag inte vad jag ska göra än faktiskt. Kommer hem kl 4 iaf :) Så skönt.

Ha en bra dag. Puss

Måndag

Idag är det massage hela dagen på skolan. Det är så underbart. Kan inte få nog. Förut har jag inte gillat det så mycket och jag brukar oftast inte vilja att Matte ska massera mig. Men nu är det så skönt så jag vill inte sluta bli masserad. Men det kanske beror på om man gör rätt osv. Jag ska nog massera Matte när jag kommer hem idag. Skulle gjorde det i helgen men har varken haft tid eller ork + att jag glömde oljan i skolan.

Nu har vi lunch och här sitter jag med min kaffe framför datorn, som typ varje lunch. Men det är kul och kolla runt lite. Ska beställa nytt löshår snart.. Så jag måste kolla vad jag ska ha.
Våran hår är slut nu hemma. Lagomt tills jag behövde nytt. Så typiskt.

Vi hade iallafall hur roligt som helst i Bollnäs. Och påvägen dit och hem. Ska lägga in bilderna när jag kommer hem, så kommer dom väl upp på bloggen snart:)


Lycka till idag nu då Amanda!!!! I believe in you ♥


17.50

Blev inge vila för mig inte. Matte ringde precis när jag skulle lägga mig på soffan och frågade om jag skulle med och åka jetski. Så självklart gjorde jag ju det hellre. Det var jätte roligt som alltid. Man börjar lära sig mer och mer nu. Men det var så vågigt idag, så då är det så himla svårt att hålla jämn fart. Sen åkte jag, Matte, Emil, Anna och Peter till Tenstopet och åt mat. För mig blev det Ceasarsallad. Den var grymt god.

Nu har jag precis hoppat ur badet. Låg och lyssnade på min älskade Anki (minns ni?)och slappade i  de asvarma vattnet :) Härligt. Men nu blir det inget segande. Vi ska åka halv 8 typ, så nu lär man lägga på ett kål :)

Ha så kul ikväll alla. Det ska vi verkligen ha de :)

Här har ni Anki. Hon är från Teknikmagasinet för endast 149 kr :) Världens bästa!

Nån måtta får det vara ..

Va in på Majas blogg och såg det här. Hon hade hittat det på Katrin's blogg som hade hittat detta inlägg av en annan tjej som seriöst la upp detta på sin egen blogg. Läs det!


Jag är så frustrerad just nu. Om du nu älskar mig, hur kan du då sitta hemma när du lovat att komma och du hör hur jag bryter ihop? VARFÖR KOMMER DU INTE HIT DÅ? Snälla försök förstå denna text: Jag sa till dig igår jag blir helt krossad när du kommer sent till våra träffar, jag bröt ihop. Idag gör du samma misstag fast värre spelar ingen roll om din moster har dött, vi hade bestämt en träff den avbokar man inte för lite disk, man kommer ändå och MAN KLAGAR INTE FÖR MAN INTE ORKAR! Jag är så jävla ledsen just nu att du inte kom hit, du hörde hur mkt jag grät (gråter fortfarande och vi la på för 50 min sen, eller snarare din mobil dog KÖP EN JÄVLA FITTLADDARE ELLER LÄMNA IGEN DEN GAMLA). Jag kommer ALDRIG FÖRLÅTA DIG FÖR ATT DU INTE KOM. Det ända som skulle kunna hjälpa är en stor bukett blommor och en present, ja jag är allvarlig och det är sorgligt att jag måste skriva det för att du ska inse vad du ska göra imorgon.

Jag har gett dig så många utlimatum men du lyssnar aldrig, du tar aldrig till dig, du tar dem aldrig på allvar. Jag sätter inte höga krav, jag sätter de krav som mitt hjärta behöver för att inte bryta ihop.

Det var som Ellen sa när hon försökte trösta mig lite, först psychar han sönder dig så du blir labil, sen blir han arg för att du är psycho, vilket det är han som fått dig att bli.

Du har gjort mig helt labil. Allt är pga av dig. Jag var inte sånn här för 8 månader sedan. Jag var inte sånn här för ett år sedan. Tror du mig inte kan du fråga alla mina vänner, mitt ex och mina föräldrar. Det är hemskt att jag ens måste skriva så men du nochalerar alltid bort precis allt.


Detta är mitt sista ultimatum, take it or leave it (jag skriver på ett sätt som en cp störd skulle förstå, så fattar du inte vad jag menar är du bränd):

1. Håll alltid tiderna vi bestämt
2. Avboka aldrig mig och säg aldrig att du inte orkar träffas. Älskar och saknar du mig ska du vilja träffas, hur trött du än är.
3. Låt aldrig otrevlig när jag är ledsen och gråter, även om vi båda gjort fel behöver jag tröst i detta läge.
4. Kom över till mig när du märker jag behöver det, på direkten, släpp allt annat, hör du att jag gråter i tele så går du, 5 på eftermiddagen eller halv 12 på kvällen spelar ingen roll.
5. Lyssna alltid på mig, försöka ta till dig det jag säger.
6. Har du gjort fel eller väl kommit sen ska du alltid smörja mig även om jag först kan låta förbannad. Du ska köpa blommor och mindre presenter som förlåt.
7. Du ska inte brusa upp över småsaker, du ska lugn och sansad.
8. Du ska ta hand om mig och visa mig kärlek (punkter hur du gör det kommer nedan).
9. Säg aldrig "en sånn tjej vill jag inte ha", "du skrämmer mig", "det där känner du inte alls" (tvivlar aldrig på vad jag känner), "jag orkar inte gå dit". Allt sådant är knivugg i hjärtat som raderar minst 5 myskvällar. Varje gång du gör saker som du gjorde ikväll krävs det minst 5 romantiska kvällar för att göra det bra. Förstår du matten med det? Du kommer aldrig gå plus om du fortsätter såhär. Just nu ligger du minus ca 50 myskvällar efter alla våra bråk. Efter ikväll 55 myskvällar minus. Do you get the math?
10. försök alltid vara och låta positiv
11. ha tålamod med mig, jag är ett psycho pga av dig just nu
12. jag är så jävla känslig, deal with it, att skrika tillbaka hjälper inte en känslig tjej att lugna ner sig, att springa iväg hjälper inte heller. take it or leave it
13. Allt du säger inte fungerar FUNKAR VISST du måste bara testa helhjärtat. krama mig om och om igen, ta lite skit och krama igen, det blir bra. smörj mig när du gjort fel, försök försök försök.
14. VISA MIG DU VILL ÄNDRAS. JAG BEGÄR INTE en 100% ändring på en dag, men visa du vill.
15. en överraskning är inte att bädda sängen och köpa små godis, TRY HARDER.
16. du är med en av stans snyggaste tjejer, dags att börja leva upp till din roll som den pojkvännen.
17. skrika aldrig någonsin elaka saker till mig. och skrika helst inte överhuvudtaget.


detta är vad jag behöver för att inte vara labil (och känna mig älskad):
1. Du ska skämma bort mig med gulliga sms och samtal så ofta du kan
2. skriva kärlekslappar och lägga i mina kläder
3. boka biobiljetter eller restaurang besök i smyg
4. laga middagar åt mig i smyg
5. pussa och krama på mig när jag inte förväntar mig det.
6. prata med mig med den gulligaste rösten du kan
7. inte brusa upp och bli så arg på mig för du älskar mig mest av allt
8. är jag ledsen kommer du över direkt.
9. du ska alltid hålla det du lovar.
10. överraska mig med mina favoritblommor (jag gillar liljor, rosor, tulpaner, massor av olika, jag är inte så kräsen) och små presenter då och då
11. planera mysiga saker vi kan göra på helgerna
12. komma över till mig när du vet att jag är hemma, fast du har inte sagt att du ska komma
13. håll alltid om mig och min midja när vi är ute och går
14. viska gulliga saker till mig
15. saknar du mig mkt när du gör något annat, smsa/ring och säg det en snabbis då!
16. Förklara ofta dina känslor för mig, beskriv dem tydligt och stanna upp när vi är ute och går tex och säg "jag älskar dig för att..." och så säger du något om varför du älskar mig. det ska inte vara något vanligt utan mer en sak som verkligen visar att du känner mig. Som att jag är en väldigt glad person (när jag vill), du får inte använda den grejen btw.
17. sno min kalender och skriva in saker vi ska göra på helgen i den
18. nu har jag skrivit mail till dig i en hel timma, inte gjort något annat, lägg ner tid på mig. planera och planera och planera. visa ditt engagemang och lägg ner din tid.
19. leta upp brunchställen flera dagar innan det blir lördag.
20. kolla väderprognosen och planera en picknick dagen innan. säg att du vill ses senare dagen innan för du planerar en överraskning till mig, då kommer jag defintivt förstå dig.
21. köp/beställ något som skriker "Katrin" för att visa du känner min stil och mig.
22. respektera mig, alltid.

Förstår du vart jag vill komma? Förstår du vilka typer av saker jag vill ha? Spara gärna detta mail och läs flera gånger.


För sista gången "Bingo", kan du ge allt det jag skrivit ovan. Då ses vi imorgon 18.30 Arlanda. Annars snälla, kom inte dit. Hej då.

Helg så skönt

Igår hade vi massage i skolan igen. Nu var det min tur att få massage först. Så från 8-10.30 fick jag massage. Gissa om det var skönt? :) Sen var det min tur att massera. Men jag tycker inte alls att det är lika jobbigt att massera längre när man gör på rätt sätt. När jag kom hem till Gävle iallafall så åkte jag hem, duschade och fixade mig ganska snabbt. Sen åkte jag hem till Sandra. Där var det kalas för Angelina som fyllde 2 år. Så himla söt och go. Hon fick en Hello Kitty kjol och tillhörande tröja till. Som hon hade på sig på kalaset också. Super fint. Sen hjälpte jag Sandra och städa undan lite. Sen kom Matte, så kollade vi på The perfect storm. Sen lekte Matte och Leo också.





Idag har jag jobbat iallafall. Började sex. As tråkigt. Men ibland måste man offra sig. Det var jätte mycket, det sa bara pang. Så var det disk över allt. Men vi var ju en man kort också, eftersom Nina inte mådde nå bra och gick hem. Men vi vart klar vi bra tid ändå. Så nu är jag helt slut och ska vila lite. Ikväll kommer det bli galet. Måste vara pigg så man orkar.
Vet inte om vi ska föra någon stans innan vi åker heller. Får se. Det blir iaf förfest i bussen ;) ;)

Vi ska till Bollnäs ikväll till Tranan och festa. Det är nått ståhej med småstadsliv och jag är super taggad. Det blir Jag, Matte, Jenny, Emil, Alex, Macko och Linda:) Ska bli skit kul. Var förbi på systemet på vägen hem från jobbet också, så har man det klart.

Har shoppat lite nytt också. Tröja och skor. Har även köpt en skit snygg beige kavaj, men den har jag tyvärr ingen bild på.





Imorgon är jag ledig :) Skööööönt

RSS 2.0