Härligt med freedag

Den här veckan har gått fort! Vilket är helt underbart. Helg är det bästa som finns. Men tråkigt nog ska Matte på en fiskeresa hela helgen så jag är själv hemma i radhuset. Men inte deppar jag ihop för de.

Ikväll ska jag nämligen på "sambofest" hemma hos min lillasyster och hennes kille. Dom har precis flyttat ihop och vill såklart fira det. Vi ska äta middag på Meat och sen fortsätter festen hemma hos dom. Det ska bli mycket trevligt :)


Invigning av Bryggan Gävle

Ikväll var vi bjudna på invigningen av "nya" Bryggan. Den har flyttats till andra sidan ån och vilken mys det har varit. Bryggan har varit proppad med härligt folk. Det bjöds på en underbar buffé, bubbel, vin och livemusik.

En härlig vardagskväll utöver det vanliga :)


Boy London

Jeeej! Det var min tisha från Boy London. Helt perfekt i storleken och jätte fin!

 


Dagens

Idag ska jag inviga mitt nya underbara Moschino skärp. Och jag är lika kär i mitt halsband (chunky chain som det kallas) som jag beställde från Cocoo.se. Jag blev så inspirerad när jag såg Rihanna i mängder av olika chunky chains så jag var bara tvungen att investera ett.

Nu ska jag cykla iväg till mitt postombud om hämta ut ännu en beställning. Spännande! Undra vad det är som har kommit :)

 


I feel great!

Fasiken va vi har shoppat effektivt idag!

Eftersom Matte så smart glömde sina hemnycklar i bilen som vi hade lånat fick vi när vi väl kommit ut till Valbo vända tillbaka. Jaa, det är ju tur att Nina gillar att åk bil! Haha

Så när vi äntligen kunde börja vår shoppingrunda hade vi bara drygt en timme på oss. Så vi speedade igenom affärerna och det fanns inte så mycket tid att fundera på varje plagg. Så jag shoppade de mesta som kom i min väg. Så nu står det massa härliga påsar i hallen!

Jag är lycklig! :) Haha! Ni vet ju hur det känns!


Godmorgon!

Nu ska jag strax cykla till jobbet. Sen är det non-stop till 18. Men sen, ska jag och Nina åka till köpis. Kläder och skor är som är drog som man blir lycklig av bara genom att tänka på att man kanske kommer köpa något ;) haha

Jag idag.


Finally

Idag kom tre av mina efterlängtade beställningar. Men istället för en svart och en vit sjal, fick jag två vita. Men det gjorde ingenting. Min vän Malin blev en sjal rikare idag istället :)

Men jag är iallafall såå nöjd att vara ägare till en vit Alexander Mcqueen sjal och det underbara Moschino skärpet är helt perfekt!


Good morning monday!

Nu är det full rulle på jobbet kan jag lova. Det är en sådan period nu. Jobba jobba jobba! Ska bli skönt att varva ner ikväll med grillad mat och bästisar.

 


SUNday

Jaa idag har det inte funnits mycket att klaga på. Jag har glidit runt i min nya strandblåsa hela dagen och solat ute på en filt på gräset. Så himla skönt! En sommardag när den är som bäst.

Jag längtar såå mycket till semestern nu. Att inte ha några som helst måsten på 3 veckor!

 


May. 26, 2013

Gårdagen var så himla mysig. Heldag ute i solen med god mat, vin och trevligt sällskap. Sen vidare hem till mig på lite förfest. Sen när solen gick ner åkte vi vidare till Söderhielmska, Allstar och avslutade på Heartbreak


Lunch

Man måste ju äta lunch också. Så nu ska jag cykla ner på stan och möta upp Sandra och några tjejer för en liten shoppingrunda och lunch med vin på nått härligt ställe i solen :)


Lyxfrukost

Mot hotellfrukost på Scandic. Kan inte starta den här lördagen bättre!


Nu mår man!


Bilder från veckan

Jag har burit långklänning och varit på 50-årsfest. 

 

 

Staket har tagit form. 

 

 

Efter 50-årsfesten slöt jag upp med tjejerna och kvällen slutade med utgång.

 

 

Mamma har skrivit ut mina efterlängtade texter så vi slipper all helvetes reklam och hädanefter vet även brevbäraren vad vi heter. 

 

 

Och sist men även värst, jag fastnade med långklänningen i kedjan på vägen hem efter utekvällen i lördags och fick gå halva vägen hem. Och eftersom jag satt fast och inte kunde  in och hämta något för att få loss klänningen från cykeln fick jag klä av mig (!) och i endast trosor stod jag nu där! Jippi, tänkte jag. Hoppas grannarna sover. Men allt gick bra. Jag gick in och slängde på mig de första jag hittade sen gick jag ut och la ner cykeln på marken och började mecka. Klänningen är fri, hel och nytvättad idag. Pjuh! 

 

 


CLICK

På väg hem till mig, alla fem ♥
 
 

Stor längtan

Det enda som jag längtar till just nu är våran resa till Spanien som vi ska göra på semestern. Jag vill åka bort... till värmen, solen, havet och den goda maten. Jag vill bli brun och bära chiffonklänningar.

Tänk er en kall god drink på verandan efter en hel dag på stranden? Hellooo!


PW

Idag startade jag min lördagsmorgon med 7,8 kilometers powerwalk med Lovisa. Så jävla skönt! 
Nu sitter vi på baksidan och dricker kaffe i solen!

Ikväll vankas det 50-årsfest för min underbara kollega Anette. Fan va kul det ska bli!


Staketbygget

Nu är vi i full gång. Stolparna är uppe och nästan alla ribbor är grundmålade. Det är ju helt perfekt att det ska vara strålande sol både imorgon och på lördag så vi hinner måla allt och göra det klart. Sen är det bara att sätta ihop hela staketet.

Jag är så glad att jag har en sån händig karl här hemma!

Så här ser det ut just nu.


Details

Här kommer några fler bilder på vårat nya kontor.


Stylingkurs på Maggans

Idag har jag och Sara varit på Maggans hela förmiddagen. Vi har ätit frukost och haft en jätte rolig stylingkurs.

 


Ribbstaket

När det ena projektet är färdigt kan vi börja med det andra. Vi ska bygga ett staket på baksidan. Vi har länge varit sugna på ett ribbstaket. Så det är vad vi kommer göra nu! Matte har fått tummen ur så imorgon ska det inhandlas virke.

Det kommer bli så fint och mysigt. Det är bara vi i våran länga som inte har staket. Men snart så ;)

Här är lite inspirationsbilder.

 


Nytt kontor

Här är en bild på vårat nya fina kontor här hemma. Vi är jätte nöjda! Tyvärr tog jag ingen före bild, men det är sak samma. Det var helt vitt med tråkiga möbler och hyllor.

Nu är det sååå fint! Jag har målat hela väggen med griffelfärg så det går att skriva på den :) Det är faktiskt väldigt roligt!






Girlicious

Igår kväll blev det grillning såklart (!), vin och trevligt sällskap hemma hos mig. Sen brände vi ner till Bankhuset efter midnatt.

Tack tjejer för en riktigt trevlig kväll!


Dop

Nu sitter vi i bilen påväg hem från Stockholm. Vi har varit på dop för min lilla tremänning Minna. Hela tjocka släkten brände ner vid 11 imorse. 😊

Det var ett jätte fint dop och Minna var så snäll och rar 😃


Grillmys

Ikväll har vi varit och grillat i Hille hos Malin och Tomas. Moa följde med och Ida var hemma här och hälsade på! Riktigt trevligt! Och jätte god mat fick vi såklart! Tack så hemskt mycket för allt!


Knivställ

Kolla så snyggt vårat knivställ blev. Tidigare var det träfärgat och passade inte alls in här hemma. Så det har legat i källaren sen vi flyttade hit. Men med lite ny färg kändes det genast kul att använda det igen. Nu är den ju både praktisk och snygg liksom!


May. 09, 2013

Så underbart med en ledig dag såhär mitt i veckan! Det är verkligen lyxigt!

Idag har vi varit på en liten shoppingrunda. Jag har köpt olja till våran altan, färg till vårat knivställ och tidningsställ som jag sedan målade när vi kom hem. Vi har också ätit lunch. Precis när solen äntligen kikade fram satt vi oss ner på Gävlebrygga.

Men nu sitter vi på min baksida och dricker en hallonsmoothie. Mums!


BBQ

Ikväll ska vi grilla (ovanligt!) ;) Vi har styrt ihop lite bbq-plock och lite vin, öl och rosé :) Synd att vädret verkar svika oss lite grann men kvällen kommer bli trevlig ändå!

Helst vill jag bara klä upp mig och känna mig snygg, men det kommer jag aldrig orka ikväll :/


Powerwalk

Solen skiner, naturen blommar, en bästis att bara garva med och förbränning på köpet. En PW när den är som bäst!


Svart på en kvart

Satt ute i solen typ 10 minuter nyss med en kopp kaffe. Jaa, vad ska man säga! Vallonblod det har jag allt.

 


Stars and stripes.

Hej på er!

Just nu sitter jag och äter lunch och tittar ut genom fönstret. Tänk om man hade varit ledig nu när det är så fint väder. Jag vill bara bli brun! Näe, då ska det regna på torsdag såklart bara för att alla är ledig då! :( det slår aldrig fel. Hehe

Eh, inget att göra åt. Jag är glad ändå! Bild från imorse.


Freeeedag

Så himla skönt med fredag. Det här veckan har ju gått så snabbt. Och den lediga onsdagen kunde inte kommit mer lägligt. Så skönt! Jag har i stort sett gjort klart vårat lilla "kontor" här hemma också! Och jag är så jäkla nöjd! Ni ska få se bilder på de ihelgen :)

Här kommer lite bilder från veckan.


RSS 2.0