Love is friendship on fire

Matte, du är min bästa vän. Jag älskar dig för att du är du! Tack för att du finns!


Bild från sommaren -05. Där hade vi varit tillsammans i 8 månader.

Bönan

Idag hämtade tjejerna upp mig efter jobbet. Då åkte vi direkt ut till Fridas stuga i Bönan för att njuta av de sista solstrålarna ute på altanen. Vi tänkte grilla men vi orkade inte med projektet så det blev lite fika istället.

Sen har vi bara suttit och snackat hela kvällen och nu är jag hemma igen. Ska precis börja updatera min nya vita iphone 4 och sen är den klar för användning. Så skönt. Äntligen har jag fått den i handen!

Varning på orosbrudar men här kommer bilderna från idag. Och givetvis så har vi plankat lite till ;)


Dagens plankning

img_3881 (MMS)

Dagens plankning


Sweet dreams



Godnatt, från en sliten tjej.

Sommartider

Efter gräsklippningen så gick vi över till mamma som bor på granngatan. Där blev det grillad lax och färskpotatissallad. Hur gott som helst. Och så avslutade vi med lite jordgubbar och vaniljglass. En riktig sommarkväll med andra ord.

Nu är jag mer än lagomt trött för ikväll. Ska strax mysa ner mig i sängen och kika på en film med (bästa) Julia Roberts på 4an. Matte är ledig imorgon så han skulle till Södermona med grabbarna. Så inatt blir jag alldeles ensam i sängen och kan breda ut mig hur mycket jag vill ;P

Klänning, H&M. Hatt H&M. Rosa bikini, Thailand. Sandaler, Forever21.


Nu är vi och klipper gräset hos Mattes fam...

img_3868 (MMS)

Nu är vi och klipper gräset hos Mattes familj i Sätra. Eller, host host. Han gör!


Här jag jag och några sköningar igen från ...

img_3867 (MMS)

Här är jag och några sköningar igen från midsommar!


Favvos

Hittade en fin bild på mig och favoriterna på Fridas blogg nyss.


Idag blir det en tunn o luftig outfit ;)

img_3865 (MMS)

Idag blir det en tunn o härlig outfit som andas inne på den varma salongen ;) Efter jobbet idag ska jag och Matte klippa gräset i Sätra. Sen blir det nyklipptgräs-doft och lite solning på en filt efter de :) Häärligt!


Haha en 50 årig planka! Jag fick till och ...

img_3864 (MMS)

Haha en 50 årig planka! Jag fick till och med pappa att göra en plankning. Så detta får bli Dagens.


Moa goes planka

Hahhaa jag måste vara lägga ut denna fantastiska plankning av min härliga vän Moa ;)


Dagens plankning

Haha, jag och Matte gjorde våran egen plankning idag :) Så jävla roligt. Jag tror att jag ska börja köra en Dagens plankning framöver. Fyfan va kul det skulle vara :) Vad tror ni om de? ;) Det kan ju kanske bli hur kul som helst!! Det behöver förstås inte bara vara jag som ska planka, utan det kan ju vara vem som helst!



Hahahahahaha alltså jag döööör för det är så kul. Kolla in kärringarna i bakgrunden. Dom lär ju tro att jag är helt retard. Men det är jag ju fan också ;)

Godnatt från Matte och mig!


PLANKING

Har ni hört talas om plankning? Det är en ny grej som kommit upp på internet och blivit skit stort. Det är så sjukt stört och roligt tycker jag med min fantastiska humor. Haha. Det är så oväntat och helt retard.

Här är några plankningar jag hittade på nätet.


JAG VANN!

Vet ni vad!

På midsommarkvällen fick jag reda på att jag hade vunnit bästa utklädnad på Halloweenfesten som var i November förra året på Engeltofta. Ni som följer min blogg kanske vet att jag var en Avatar. 

Haha jag fattar inte att jag inte har vetat om det???? Hur skumt är inte de.. Så här ett halvår senare. Men lika glad för de är jag. Jag får välja en ny maskerad outfit från Partykungen for free ;) As roligt. Tack snälla juryn som valde mig av alla 100 som var där :D


Frukost på lido efter träningen. Idag har ...

img_3846 (MMS)

Frukost på lido efter träningen. Idag har vi intagit uteserveringen. Underbart!


Min midsommar

Här får ni några bilder från midsommar :)


VITT PÅ MIDSOMMAR

På dagen: Klänning, Forever21. Hatt, Thailand.



På kvällen. Klänning, Ginatricot. Hatt, H&M. Örhängen, NY.


HEY HERE

Sov enda till 12 idag. Helt sjukt länge men både jag och Matte var så trötta. La oss i skaplig tid igår också. Blev en film sen var det godnatt på ögona alltså. Fick pina mig genom dom sista minutrarna av filmen.

Vi såg Rango. En ny animerad film där Johnny Depp lånar ut sin röst till självaste Rango ;) Det var en rolig film.

Idag mötte jag upp tjejerna på Mingels uteservering för lunch. Kycklingspett med fetaoströra. Den är så sjukt god. Sen åkte vi ut till Ikea och köpis för lite shopping till lägenheten. Fick lite smått och gott med mig hem. Snart börjar det bli klart här. Men det är fortfarande massa smågrejs kvar. Det är så drygt. Så fort man kliver in här tänker man på de, men jag vet fortfarande inte exakt hur jag vill ha de så det känns så onödigt att köpa något än. När ja inte är hundra liksom.

Nu har jag iallafall betalat alla räkningar, städat och fixat lite här hemma. Skönt när det är ordning här. Ska strax packa med träningsväskan och pallra mig över till Matte. Ska sova där inatt. Och gymmet ligger ju precis neranför, så går jag direkt ner där imorgon bitti.


Soffläge

Godmorgon.. eller ja, kanske god eftermiddag. Jag och Matte vaknade klockan 12 och har ätit dunderfrukost här hemma hos mig. Sen har vi bara slappat och kollat på tv fram tills nu. Matte sover så jag tänkte blogga lite.

Det var så jävla roligt hela dagen igår. Älskar verkligen att fira midsommar ute på Eskön.

En bild på mig och Matte från igår

Nu är vi tillbaka på Eskön o varvar ner på...

img_3835 (MMS)

Nu är vi tillbaka på Eskön o varvar ner på balkongen innan vi ska fixa oss inför kvällen :)


;)

img_3833 (MMS)

;)


På enmarn!

img_3830 (MMS)

På enmarn!


Mot Enmarn!

img_3829 (MMS)

Mot Enmarn!


Vilka underbara kunder vi har på den här s...

img_3826 (MMS)

Vilka underbara kunder vi har på den här salongen. Blommorna är från mormor och tårtan är från Ove. Så himla gulligt!


Längtar till midsommar

Hallå på er. Är precis hemkommen från jobbet och har slagit ner rumpan i soffan och varvar ner lite. Ska strax slänga mig i duschen och käka lite. Sen ska jag möta upp Katja, Sandra och Madde för lite afterwork. Sen ska vi även möta upp Sandra, Tunnan och Matte senare.

Imorgon är det sista jobbdagen sen är det ju midsommar. Så mysigt. Jag älskar midsommar. Det är så svenskt och somrigt. Det var ju dock varit halvdant väder de senaste åren :( Jag har ju bara firat midsommar i Sverige tills jag var 9. Sen har vi firat midsommar i Spanien varje sommar tills för tre år sedan. Jag har älskat att fira midsommar där nere för vi har ju ändå varit alla svenskar på området och haft en liten midsommarstång. Vi har ätit svensk sill och haft allt som man brukar ha på bordet :) Men när man är här hemma och har den svenska naturen runt sig så känns det så jävla rätt. Det är ju de som är riktigt midsommar. Inte bland palmer och pooler ;)


Spanjackerna trodde säkert vi va dumma i huvet. Speciellt om de såg våran midsommarstång

Jag och Matte ska fira midsommar som de två senaste åren ute på Eskön hemma hos bröderna Cleasson. På dagens blir det en ride med båt precis som vanligt till Enmarn. En liten ö som ligger mellan Trödje och Eskön typ. Det är verkligen skit mysigt. Det blir några båtar så att alla ska få plats och så har vi ju med oss massa dricka och lite fika. Vissa badar, andra sitter med filtar. Får se om någon törs bada i år. Tror fan det är svinkallt i vattnet. Men jag vet fan inte vad jag ska ha för kläder på dagen alltså. Det ska ju bli kallare än vad jag hade hoppats så jag lär skippa de ja hade tänkt ;)

Men Jag ska ha en jätte fin vit långklänning på kvällen iallafall men jag vet inte vad jag ska ha för skor till den än heller. För vi kommer ju vara på en stor gräsmatta och brygga. Känns lite sådär att ha klackar då. Men kil går ju faktiskt grymt bra på gräs. Ska prova och se. Får se vad jag ska ha på dagen bara.

Tjejmys

Här kommer några bilder från en tjejkväll hos mig för någon vecka sedan :)


YELLOW


Shorts, Levi's. Boots, Dinsko. Linne, Cubus. Lång tröja, Ginatricot. Örhängen, Thailand.

SKITVÄDER



Stämmer det här vet jag inte vad jag gör! Då blir hela midsommarhelgen förstörd ju :'(
Allt hänger på vädret. Det förstör verkligen för ALLA! Skit regn. Men det är ju skit Sverige också. Kan ju aldrig vara sol när det SKA vara sol! Är as sur.

LIMITLESS

Såg precis en utav 2011 bästa filmer hittills.


Söndagsmys

Idag har jag och Matte haft en jätte mysig dag. Vi har ätit en megafrulle och sedan donat lite hemma hos mig. Sen tog vi en sväng ut till Köpis för lite midsommarshopping. Hittade två söta linnen och en transparant klänning som jag ev. ska ha när vi åker båt på dagen på midsommar. Sen gick vi även in på Ikea där jag köpte lite ljus och nya matlådor :)

Har hittat ett jätte bra badrumsskåp nu som jag tror skulle passa in i mitt badrum. Jag skulle dock behöva två stycken under varandra men jag tror nog att det blir perfekt. Ska fundera lite så får vi se när jag slår till. Det är ju fortfarande massa grejer kvar att fixa i lägenheten innan det blir riktigt klart. Det är därför jag inte ha velat visa er hur det ser ut än. Men snart så ..

Nu har jag laddat ner 6 stycken DH avsnitt som jag inte har hunnit kolla på än. Så nu blir det ett riktigt soffläge på mig i några timmar framöver. Så skönt.. Jag känner verkligen att jag bara behöver vila och njuta av att ligga still. Jag är dåligt på de! Sen ska vi avsluta våran söndag med Dana från Mezopotamia. Kanske godast ever!

Ha en fin söndag.


Haha hittade den här bilden på en sida. Jag tyckte den var så himla roligt.

Nu blir det mysfrulle

img_3813 (MMS)

Nu blir det mysfrulle


Nu avslutar vi denna mysiga grillkväll med...

img_3811 (MMS)

Nu avslutar vi denna mysiga grillkväll med ost o kex till vinet. Muuums!


Nu är vi hemma hos Robban, Vickan och Elle...

img_3809 (MMS)

Nu är vi hemma hos Robban, Vickan och Ellen och ska grilla. Mysigt!


Nu sitter jag och Matte på Brända och ska ...

img_3808 (MMS)

Nu sitter jag och Matte på Brända och ska käka en Ceasarsallad :) vi har strosat runt på stan o shoppat lite.


Lunch med familjen Sköld på Lams terass.

img_3799 (MMS)

Lunch med familjen Sköld på Lams terass.


Idag kör jag på långklänning.

img_3797 (MMS)

Idag kör jag på långklänning.


Så mysigt!

img_3796 (MMS)

Så mysigt!


Ikväll sitter jag och Jenny på Enkelt och ...

img_3792 (MMS)

Ikväll sitter jag och Jenny på Enkelt och pratar skit ;)


Filmtips

Filmer jag och tjejerna har sett senaste tre dagarna. Så jävla bra filmer.












13 Juni

Nu ska jag strax möta upp tjejerna för en kväll med film och häng i soffan. Jag saknar Matte jätte mycket. Nu har han varit borta med jobbet i en vecka och han kommer inte hem förens på fredag :( Buhuu


SUMMERBURST

På fredagen var vi på Grönan hela dagen sen blev det vidare till Josefinas.



Sen när pensionärerna skulle hem..


.. tog vi ungdomar oss en svängom på Stureplan.


Lördag: THE SUMMEBURST DAY ;)
Vi började med en champagnelunch på Maddes altan. Frida var mer intresserad av glaset än att vara med på kortet. Och Madde ska vi inte ens tala om.


Sen drog vi till Utes och tog några drinkar innan vi intog Stadion och var super pepp.


Tjejerna är lite extra glada av att det stog en pelikan i bakgrunden.

Och pelikanen var ingen mindre än Zlatan ;)


Jag är hemskt ledsen men jag kan inte ens förklara för er vad Nina gör här. Det kanske hon kan göra själv? Men om jag skulle gissa så kanske hon går in i någon slags superkoma när hon hör Avicii spela ;)


Sen drog vi vidare till V.


Och här tog batteriet slut. Så det blev inte så många fler kort än dom här ;) Vi hade hur kul som helst verkligen. Tack alla som var med och förgyllde denna helg!

En fet energibomb efter PW i Boulognern :)...

img_3784 (MMS)

En fet energibomb efter PW i Boulognern :) sen jobb!


Kolla va jag har fått i inflyttningspresen...

img_3781 (MMS)

Kolla va jag har fått i inflyttningspresent av Sundberg idag :) love u!


Lördaag

Fyfan va skönt vi hár det. Vi har köpt med oss lunch och lite dricka och ligger vid vattnet längst ner i Gävles underbaraste park. Bra uppladdning inför kvällens festligheter. Tjejerna kommer hem från Sthlm & Uppsala också. Kommer bli så grymt kul ikväll.


Men dålig picknick i Boulognern med Frida ...

img_3780 (MMS)

Men dålig picknick i Boulognern med Frida och Katja :)


Vi gav henne en skyld på oss själva där de...

img_3776 (MMS)

Vi gav henne en skyld på oss själva där det står: Nu väntar världens bästa jobbarkompisar


Malins riktiga skylt :)

img_3775 (MMS)

Malins riktiga skylt :)


Nu är vi på Malins student. Så på måndag b...

img_3773 (MMS)

Nu är vi på Malins student. Så på måndag börjar hon jobba hos oss :)


Lido efter gymmet. Lär fylla på med energi.

img_3766 (MMS)

Lido efter gymmet. Lär fylla på med energi.


Gymmet med Pappa

img_3763 (MMS)

Gymmet med Pappa


Dagens

img_3757 (MMS)

Dagens


Morgonprommis med pappa.

img_3750 (MMS)

Morgonprommis med pappa.


7 Juni

Hej bloggen!

Idag har jag bara jobbat på och svettats ihjäl på salongen. Lyx för alla som var lediga idag när det var över 30 grader varmt ute. Efter de mötte jag upp mamma och Per för att följa med dom att kolla på en lägenhet som jag styrt visnig på ;) Sannas föräldrar bor där nu och är sugna på flytt, och det är ju mamma med så why not try? ;)

Nu är jag hemma hos min KILLE och kollar på fotboll ♥


Gammal bild på mig som jag hittade på Mattes dator.

Tennis outfiten

img_3743 (MMS)

Så skönt att det var så varmt!


Tennis med Matte

img_3744 (MMS)

Det är så sjukt kul och spela alltså :)


Hos mig på Valbogatan

Här kommer några av förra lördagens bilder ifrån min första fest i lägenheten :)


OROS

Det är ju nå grova fel på min blogg. Jag har mobilbloggat hela helgen och inte ett mess har gått fram. Jag har lagt ut alla bilder från min inflyttningsfest också för tre dagar sedan men den vill inte publiceras även fast den står listad som det. Men det kommer inte upp på min bloggsida. Jag är så förbannad. Ska kolla om detta skit-inlägg kommer upp nu då! :(

David guettadå

img_3736 (MMS)

David guettadå


Aviciii in action!!!!!!!

img_3731 (MMS)

Aviciii in action!!!!!!!


Äre nå folk då? :)

img_3726 (MMS)

Äre nå folk då? :)


Nu kör vi!!!!

img_3724 (MMS)

Nu kör vi!!!!


Nu blire champangelunch ;)

img_3722 (MMS)

Nu blire champangelunch ;)


Nu kör vi!

img_3721 (MMS)

Nu kör vi!


Nu är vi på väg till Stockholm. Vilket hel...

img_3718 (MMS)

Nu är vi på väg till Stockholm. Vilket helg det kommer bli med bästa tjejerna i världen. Idag blir det grönan och utgång. Och Imorgon är det Summerburst! :D


ON MY HEAD

Hej från världens sämsta bloggare. Jag vet. Men jag har varken haft lust eller någonting att skriva om. Jag jobbar varenda dag. Fixar och donar med lägenheten och är med mina vänner.

Idag mötte jag upp Nina och Katja efter jobbet och gick till Söderhielmska och käkade. Det blev kallt så fort solen gick ner så efter lite huttrande gick vi hem. Nu har jag precis tagit en varm dusch och ligger i min soffa och sappar mellan alla skitprogram på tvn.

Köpte äntligen en ny strandhatt idag som jag kommer använda i sommar. Jag bor ju i mina cowboy hattar på sommrarna men nu tänkte jag även flytta in i den här ;) H&M, 99:-


RSS 2.0