Bilder sen Backyardkvällen















Onsdags bilder






BOLT

Har precis varit på Kina och käkat med pappa och en av hans elever, Max. Kyckling med jordnötssås blev det. Hur gott som helst. Jag tycker att det var länge sen vi åt tillsammans nu, men det går ju inte att luncha ihop när jag är i Falun :( Miss that! Men vi passar på så fort vi kan :)
Är så trött sen igår och fötterna är döda. Så nu blir det film och gurka! Ska se Bolt, den är så bra!! :) Kommer upp bilder från i onsdags och igår senare. Orkar verkligen inte nu! :)

♣ Have a great day in the sunshine

Smilie från Goldwell

Dagen började med schamponering. Vi tvättade håret och stylade varandra :) Alla blev jätte fina! Sen har vi lyssnat på Peter från Goldwell och han har pratat om permanent och allt runtikring de. Så nu har jag hur mycket som helst att ta in. Vi kallar honom "Smilie" här. För att han ler konstant hela tiden och är super positiv, sprallig och go. Skit roligt!!! Han är säljare på Goldwell och det är han som sköter våra produkter här.

Längtar tills ikväll, ska (som många andra) till slicken och se backyard ikväll. Jag, Amanda, Sandra och Sanna ska hem till Emil innan och festa innan vi ska gå ner till våra bokade bord på HB till 9 :) Vill så gärna att Matte ska följa med, men han jobbar imorgon och orkar inte vara trött och lite bakis. Men vi får se hur han gör då!
Vet inte vad ja ska ha på mig än heller!!!!!

Nu ska ja ta mig en kopp thé innan vi börjar igen.

Ha de så bra


Färgning och teori

Hej allihopa! Är i skolan nu, satt mig här en snabbis medans jag väntar in dom andra. Var lite snabb idag igen :)  Idag har vi färgat 1/4 av dockans huvud och lagt en 4 som grundfärg och sen har vi blekt en pasé liknande en måne i mitten. Petit med roligt :) Det blev jätte bra iallafall. MEN min docka har blivit helt mörk på sidan vid örat och kinden, för det hade runnit ner färg där undertiden det värkade och jag gick och åt. Tur att det inte var en riktig människa som jag färgade på :D Hahaha!

Snart har vi en liten rast igen, då ska jag äta min supergoda färska macka som jag har med mig med ägg och jox på! Mmm .. :)



 

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN MATTIAS! LOVE YOU ♥



Curtis, vart ska du?



50 Cent lägger av

Rapstjärnan följer rivalen The Game och går i pension.


Rapstjärnan 50 Cent planerar att göra som sin rival The Game och gå i pension. Hans nästa album kan komma att bli det sista han gör.

Stjärnan bakom megahiten In Da Club har ett fjärde album och en hitsamling kvar på sitt skivkontrakt, och han börjar fundera på att lämna sin karriär efter att han fullgjort kontraktet.

- Nästa album kan mycket väl bli mitt sista studioalbum om det inte verkligen ger mig något att fortsätta med det, säger 50 Cent vars riktiga namn är Curtis Jackson.

Men en sak som skulle kunna få 50 Cent att fortsätta är faktumet att alla hans rapkollegor börjar bli gamla och bekväma.

- Jag tror att jag skulle få en tyngre position framöver. Vad jag har till min fördel är åldern. Om fem år kommer de stora rapparna var runt 45 år gamla, och jag kommer vara i närheten av där de är nu, säger Jackson och syftar på bland annat Jay-Z.

Och 50 Cent tror inte att Jay-Z kommer vara kungen av rap särskilt mycket längre tid.

- Han är gift och han håller på att fylla 40. Han är annorlunda nu, han kanske inte ens vill hålla på och ränna runt, och turnerande kanske blir helt uteslutet, säger 50 Cent uppger Daily Star.  


Måste packa

Det är nämligen så att jag ska sova kvar i Falun nu två nätter hos Gaby. Carran och Eve ska såklart sova med oss också! Imorgon ska vi laga Tacopaj (lär ta med mig en form till Gaby) och titta på "Den rätta för Rosing" och umgås. Och på onsdag ska vi tjejer i klassen (så många som kan) till Harrys :) Det ska bli skit roligt.

Så nu måste jag packa det jag ska ha med mig för två dygn + att på onsdag morgon har vi gympa. Känns som att det kommer bli en fet resväska. Men det orkar jag inte släpa på. Hahhaa! Har iallafall världens snyggaste resväska!



När jag packat färdigt blir det mys i soffan med Matte. Och en jätte stor "ros" till dig älskling som hade storstädat hela lägenheten idag när jag kom hem och skruvat ihop min säng-hylla som jag fick i födelsedagspresent. Tack gullet!

Dagens




Monday and no ångest

Jag älskar måndagar nu mera. För då är det äntligen skola :) Idag ska vi börja med färg och det ska vi hålla på med hela dagen :) Det är skit roligt. Just nu verkar min färg. 10 min kvar, så jag passar på att lägga in några ord här.
Färgar med två färger (en mörk och en ljus) på en vertikal och har delat in håret i fyra trekanter :)

Snart får vi se resultatet. Men jag tror det kommer bli grymt. Det är ju jag som har gjort de ;) Haha
Måste erkänna att jag har fått upp tempot väldigt bra. Blir alltid klar först, inte för att det är någon tävling mellan oss tjejer, men för ens egen skull sen i framtiden är det super bra att få upp farten så fort som möjligt.

Hasta luego ♥

Dj Matzki



Här sitter han (Dj Matzki, haha) Visste ni att Matte lirade som yngre. (Det är där namnet kommer ifrån) Så han och tunnan (Dj Jorma) va och köpte lite prylar i fredags så att det kan lira på skoj nu hemma. Så här sitter han och volymen är inte dålig heller. Haha! Duktig!

Själv sitter man vid datorn och letar lite löshår till mammas kusin Lisa. Har äntligen hittat en jätte bra säljare nu.
Ska försöka gå och lägga mig så tidigt som möjligt ikväll. Är jätte trött, men jag vill inte gå och lägga mig nu halv nio heller. Då kommer ja säkert vakna runt 12-1 i natt och va pigg som mört.

Jag i fredags!

My sunday

Igår var kroppen slut, kan man säga. Låg inne hela dagen och kollade på film efter film med Amanda o Matte. Somnade ett tag runt 6 tiden. Sen blev det melodifestivalen och lite av "The hot chick" .. Sen orkade inte ögonen nå mer.

Gick upp 7 imorse och åkte och hämtade upp Elin innan jobbet. Över 300 gäster och nästan bara hockey killar. Ni kan ju tänkta er hur vi har haft det denna morgon! Så skönt att vara hemma nu så det går inte att beskriva med ord :) Hehe

Ska vila lite nu, för runt fyra tiden så ska vi hem till Mattes familj i Sätra och bli firade tillsammans med fika och presenter :) Skojigt!

Vi hade jätte roligt i fredags iallafall. Var länge sen man var ut en fredag. Lördagar är ju alltid bäst! Men jag hade verkligen skit roligt.

Här kommer lite bilder.

 

Herregud!

Såg den här bilden på Ramonas blogg. Blev helt chockad, så jag var bara tvungen att lägga ut den också! Vad fan har Chris gjort med henne? Stackars Rihanna!!


19.30

Naglarna blev jätte fina. Valde att lägga en rosa strass kant under de vita. Blev riktigt bra tycker jag!



Inhandlade lite på ginatricot idag när jag var nere också (på presentkortet som jag fick i lördags)
blev även en hårfärg från kicks (där jag också har presentkort)

   

OCH .... det bästa av allt! Jag fick min fransväska idag, som jag hade beställt i födelsedagspresent från Matte :)

  



Sen måste jag bara visa alla flaskor med bland annat vin, moserat vin och champagne som ja fick på festen :) Tack!




Solig torsdag

Idag mår jag mycket bättre. Känns så skönt, men ja ville ändå vara hemma en extra dag för att jag inte skulle bli sjuk direkt igen! Det är jätte fint väder och jag vill bara ut. Ska faktiskt ner på stan en snabbis, och sen till camilla på salongen och göra om naglarna. Har sån besluts ångest vad jag ska göra med dom. Just nu har jag bara vanlig fransk manikyr.

Stackars lilla Frida då, som har stuckat handen rejält :( Lider med dig!!! ♥






Tacopaj

Nu har jag och Matte precis ätit Tacopaj med tända ljus. Jätte mysigt.
Vi hade chili-trekant chips och salsa och creme frech till och drack saft med is :) Mumsigt!


13.28

Filmen var jätte bra!

Tänkte visa er mina nyaste skor (scorett) och nyaste klänningen (stylebystars) som jag har inhandlat. Hade de på min och Amandas födelsedagsfest som var i lördags! Men till klänningen hade jag ett stort rosa siden band i midjan med en stor rosett ibak!







GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN FRIDA


Åh va roligt det är att vara sjuk (NOT)

Vaknade med en helt igentäppt i näsan och kunde knappt andas. Och så har jag fortfarande jätte ont i halsen, främst när jag sväljer. Det är så drygt. Vill bara vara i skolan och klippa!! Ska iallafall slå på "United 93" nu. Det är en film från 11 September attakten, fast denna film utspelar sig från planet. Den verkar jätte bra och super intressant.

Såg "Changeling" med Angelina Jolie i förrgår. Guud vilken sorglig film och hemsk. Den måste ni se, den var verkligen bra och att det är en sann berättelse gör den ännu hemskare!

Krya på mig ♥

Har Chris Brown misshandlat Rihanna?

http://www.people.com/people/article/0,,20258060,00.html

En sjukling på Mattes födelsedag

Ja, det är jag verkligen idag! Åkte till skolan igår fast jag mådde piss, men man vill ju verkligen inte missa något. Men jag var tvungen att åka hem lite tidigare igår iallafall. Jag stod inte ut mer, och idag är jag hemma! Har så jääävla ont i halsen och är så täppt i näsan att ja knappt kan prata. Och det bara slämmar i halsen, men får inte upp de när ja hostar! Ja spyr för det är så drygt. Men jag har inte lika ont i magen idag iallafall som jag hade igår, då trodde jag att jag skulle få kräksjukan! Men det har jag troligen sluppit.

Pappa var här nyss, med hela apoteket! Nu ska ja bädda ner mig i sängen och kolla på 101 dalmatinerna och lejonkungen 3.

------------------------------------------------

Idag fyller min älskling 23 år! Grattis baby! Ska laga en fin middag till dig idag, trots min hälsa! :) Det är kärlek de ;) Haha


Äntligen hemma!

Har varit på Maxim sen 6 och kom hem nu! Fyfan va mycket vi har gjort ändå och det är ändå inte klart. Men vi kunde inte göra nått mer idag, så det blir tillbaka dit och göra det sista imorgon. Det är så fint och det kommer bli så grymt. Synd för er som missar den! :(

Har varit hundvakt åt Wille hela dagen och ska lämna tillbaka honom imorgon runt 2-3 tiden. Snart ska vi gå och sova, äntligen!




Åååå kan man längta mer än vad jag gör nu????????????? :D


Praktik på Drottningsalongen

Både igår och idag är det Drottningsallongen som gäller, med Ida och gänget. Så snälla allihopa. Ska dit nu strax, tänkte bara kasta in två bilder på dagens!
Slutar kl 4 idag, och sen blir det till maxim och göra iordning allt. Som tur är har jag och Amanda så snälla vänner som vill hjälpa till, så slipper vi va där hela natten :)




Frågor på facebook

Gick in på Facebook nu och kollade lite. Och en av mina nya uppdateringar var

Nina Gustafsson har just svarat på frågan "Tycker du att Denice Skölds mamma är en MILF? " om dig. Klicka här om du vill veta mer.

Så tänkte ja, Whaaat? Hahaha. Självklart är hon MILF, hur kan man ställa en sån dum fråga :P hahah
Svarade på lite frågor jag med, var ju helt sjuka frågor.. Men jätte roliga också!

Och självklart svarade ju Nina JA på frågan :) Inte sant Ninis?

Onsdag och sjuk

Idag är jag hemma från skolan, är så sjukt förkyld. Så tråkigt och jobbigt. Vill verkligen inte missa något i skolan och jag hoppas verkligen att jag hinner bli 100% frisk till på lördag. Annars jävlar!!!! Men det är ju självklart att det ska komma nu, när det är som mest opassande. Har legat inne hela dagen och kollat på Pinocchio och Bröderna Lejonhjärta, sen har jag städat och tagit reda på alla mina kläder. Skönt!

Nu ska jag och Amanda och hennes syrra åka och handla massor till festen! Jag måste få lite frisk luft, så det passar ju bra! Sen när vi kommer tillbaka ska ja klippa Danne och Matte. Planera lite mer för festen och sen vila :)


Lyxig skola det här

Hela morgonen har ägnats åt oss själva, att färga fransar och bryn och plocka dom på varanda. Så skönt när djungeln är borta runt ögonen ;) Alla blev jätte fina. Själv fixade jag Milka (våran lärare) och hon blev super nöjd! :)

Efter lunchen ska vi fortsätta rulla permanent och idag slutar vi klockan tre. Så då kommer jag hem kvart i 5 :) Det är ju skönt. Då ska ja klippa Frida och Sandra. Sen blir det över till Amanda och planera lite mera till festen. Nu är det inte långt kvar. Är så taggad.

Börjar bli ganska sjuk nu också (suck), så innan jag & Kim sticker till tåget måste jag in och rensa apoteket.

Sunday

Började med jobb, på Scandic såklart. Runt 170 gäster och tre var vi som jobbade. Men det gick jätte bra. Hjälpte Nina lite med lunchen innan jag fick sluta. Då åkte jag och hämtade upp mamma i Sätra och så åkte vi till mormor och morfar och fikade och fixade lite med pengarna till skolan. Men nu är allting klart och betalt :) Tack så mycket ni är bäst! ♥
Hade sån tur när vi kom dit, för dom var hundvakt och lilla sötnosen Wille (morbrors hund). Och han är så go och busig.
Ska ha han på fredag :)

   

Igår kollade vi på Melodifestivalen hos Amanda och sydde massor. Och herregud va jag sydde fel hela tiden då! Jag blev så less och Amanda och Sandra bara skrattade åt mig. Var nära att släppa en tår där ett tag. Haha.. Men resultatet var bra efter tusen fel innan :P Var till Strömsbro en snabbis och hälsade på Emil och Martin som var barnvakt åt Stina (Emils brors dotter)


Nu har vi precis käkat, jag, Emil och Matte. Vi köpte mat från Verona och jag åt deras kycklingsallad som jag tycker är godast i världen. Den är totalt grym! Grabbarna käkade kebab med pommes. Det är tvättdag idag också, tröökigt..

Frida är på väg hit, så åker vi ner tillsammans till Österns sen strax innan 7. Tror vi blir ganska många idag :)
Och efter maten blir det bio med Frida, Sandra och Amanda. Vi tänkte gå på Seven pounds. Den verkar jätte bra!

Onödig information :)

* När gick du upp idag? 5.30, hur trött som helst

* Diamanter eller pärlor? Diamanter

* Senaste filmen du såg på bio? Patrik 1,5

* Favorit TV-program? Desperate Housewives

* Vad åt du till frukost? Jag drack en kopp té och en naturdiet imorse

* Vad är ditt andranamn? Marie

* Din favoritmat? Sushi, Kinamat och grillat

* Vilken mat gillar du inte? Alla rätter med mycket lök i och varma grönsaker (broccoli och morötter, blää)

* Vilken är din favorit - CD för tillfället? Det är Britney Spears första album, kan inte få nog

* Vilken bil kör du? Jag har ingen bil, men när jag kör lånar jag Mattes eller familjens.

* Vilken är din favoritmacka? Fullkornsmacka med sallad, gurka, brie och salami eller färsk thekaka med skinka

* Vilka är dina favoritkläder? Sommarklänningar, love it!

* Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då? Jag skulle vilja åka jorden runt och se hela världen.

* Favoritklädmärke? Burberry älskar jag! Men kläder handlar jag mest från Asos.com och H&M

* Var vill du dra dig tillbaka? I mitt framtida hus som jag kommer att ha byggt från grunden och inrett precis som jag vill ha det (med pool, härlig trädgård och stort sovrum).

* Favorittid på dagen? Kvällsmyset framför TVn

* Var är du född? Gävle BB

* Vilken är din favoritsport att se på? Hockey och fotboll

* Coca Cola eller Pepsi? Cola

* Är du en morgonmänniska eller nattuggla? Morgonmänniska skriver Amanda och Sandra i bakrunden :P

* Pedikyr eller manikyr? Manikyr gör jag en gång i månaden så det måste jag ju välja

* Några spännande nyheter att berätta för oss? Ingen super aktuell men jag får äntligen hänga på systemet.

* Vad ville du bli när du var liten? Frisör faktiskt.. Och vad gör jag idag? :D

* Bästa barndomsminnet? Alla somrar i stugan

* Varit i Afrika? Man ser över dit från vårat hur i Spanien men har ändå inte åkt över :( Skulle verkligen vilja

* Nånsin rullat in någon i toapapper? Ja, på min 18-årsfest då var det ett uppdrag i en lek

* Varit med om en bilolycka? Nej (tack och lov!)

* Favoritdag i veckan? Lördagar

* Favoritblommor? Liljor, har även tatuerat in 3 stycken på axeln

* Favorit - snabbmatsrestaurant Sibylla eller kinamat? Kinamat såklart.

* Äger du en cykel? Ja två! En mountainbike som inte används för tillfället och mammas gamla cykel med korg :P Den är bäst!

* Vem fick du senaste mailet från? En orderbekräftelse på en fransväska från Leilei.nu

* Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Jag har ingen kreditkort

* Läggdags? Målet är kl 22, men det blir oftast 23 när jag ska upp tidigt.

* Senaste personen du delade en middag med? Sandra och jag åt egengjord sushi

* Vad sysslar du med just nu? Jag är hemma hos Amanda, hon syr och jag & Sandra tittar på Hjälp och Lets dance

* Favoritfärg? Rosa såklart!

* Hur många tatueringar? En stor växt med tre liljor på axeln


Underbara helgen är här

Dagen har sett ut som så, att jag gick upp 05.30 och klädde på mig, drack té, packa ihop allt jag skulle ha och bostade tänderna. Gick till tåget 10 i 6 hemifrån. Åt frukost på tåget och fipplade med min nya telefon. Sen somnade jag, som alltid på de där tåget. Hade ställt alarm precis strax innan vi stannade till i Falun ;) Grym tajming. Men man brukar vakna av tåg-nissen när han säger: Nu är vi strax i Falun, Falun nästa!

Har stylat med curler (spolar) hela dagen, jätte skoj! Och det är så sjukt roligt hur mycket man ska göra med det också!
Idag har vi också tagit enskilda kort som ska sitta på väggen på skolans salong, sjukt snygga blev vi :)
Carran och Eve hade ett litet uppträdande på scenen undertiden man gick iväg enskilt och fotades.

Gick på stan en timme innan tåget gick, så tråkigt att man måste vänta så länge innan det går. Fick med mig hem ett jätte fint läppglans iallafall :)



När jag kom tillbaka till Gävle igen strax innan 4, mötte jag upp Amanda utanför Maxim och hade ett litet möte med Max och bartender killen. Det kommer bli så kul de här! Bara 8 dagar kvar nu :D
Sen skulle Amanda åka skidor med pappa sin så då gick jag ner till ohlsons tyger och köpte lite grejer till min klänning som jag ska ha på festen. Tyvärr kan jag inte visa er, det ska bli en surprice på festen :)

Ikväll blir det lungt och skönt.. Är helt slut och har fortfarande träningsverk. Vi ska sy lite hos Amanda och Sandra kommer också över och så ska vi såklart kolla på Lets Dance :)

Imorgon, om vädret vill, så ska jag och Amanda till Kungsberget över dagen och åka störtlopp i backen ;) Kul som fan!


Träningsvärk och planering

Idag har det varit riktigt roligt i skolan. Alla som var med på stång-passet igår morse hade sån jävla träningsvärk idag! Har känt mig som en gammal kärring som knappt kan sätta sig på en stol eller plocka upp spolar man tappat på golvet. Och alla har bara skrattat, för det är så sjukt! Men så är det när man tar i för kung och fosterland. Sen har jag fixat massor med grejer som har legat klämda i hjärnan ett tag! Jätte skönt och få allting nästan klart. Imorgon ska vi träffa Max som har hand om vår fest som vi ska ha på Maxim den 14:e. Ni kan gå in på han via, våran fest på facebook och kolla lite mer. För den festlokalen är helt guld!

Min mobil som jag fick i present vill jag såklart visa för er. LOVE IT!



Har beställt en väska idag också (tan färg), som jag har fått av Matte i present. Som kommer om två veckor. Längtar!



Nu kom Frida precis, ska hem till Amanda nu och planera lite mer :)

My Life

Hej allihopa! Nu har jag verkligen suttit mig ner framför datorn och ska ägna det här inlägget lite mer tid än det senast, som jag bara har stress skrivit. Men jag har verkligen inte haft någon tid över till att skriva. Fast jag verkligen ha velat. Kom hem från skolan för en dryg timma sen, på onsdagar blir det så här sent för mig för då slutar jag klockan 5. Och mitt tidigaste tåg efter de går halv 7, så kvart i 8 är jag på tågstation i Gävle. Men det är inte så tråkigt kan ja lova. Jag har nämligen shoppat i falun medans jag väntade på tåget och har fått hem några fina saker :)

   

Två andra snygga skor som jag köpt för ett tag sen tänkte jag också visa :)


Sen har jag fyllt år också, mellan dom här stressiga dagarna. Det var ju en sisådär 4 dagar sedan, och mamma fyllde år igår! Grattis världens bästa mamma! ♥ Och jag har fått massor med bra presenter som t ex. pengar och ett helt lass med kläder från asos.com, en steg-bokhylla och en mobiltelefon m.m. Super nöjd med allt!
Jag och mamma firade ihop med släkten i fredags (hos mamma) och jag bjöd på mat (farmor lagade) för pappas sida i lördags hemma hos mig och Matte. Jätte mysigt hade vi. De här små skjortorna som jag har vikt, dukade jag med på tallrikarna. Skit snygga tycker jag!

 

Här kommer lite bilder från skolan, och lite av det vi gjort hittills. 

     
Vi började med en vertikal, bild 1. Och klippte på den för att känna på. Sen fick vi en oklippt ful docka, bild 2.
Sektionerade och delade in första paséen, bild 3. Färdigklippt i bak, bild 4. Och sista bilden är den klar och färdigfönad :) Va fin den blev ;) Så är det någon som ska ha en helform, så är det bara och ringa ;) Hahah!

Några av tjejerna! Och Bert såklart!

     

Denna snygging har jag också fönat, som är en viktig del i gesällen. 

  
Från rak backslick till detta ;) Snyggt Denice!

Jag har även städat ur min fula, trånga garderob med mamma! Gav bort en hel svart säck med kläder till lilla syster som tog emot den med ett stort leende. Det var inte fula saker, för de slängde vi. Men sånt som jag inte har använt sen ja flyttade hit till söder, och då kommer jag verkligen inte använda de framöver heller.. Två bilder på mitt nya förvaring sätt :)

 

Igår gjorde jag och Sandra sushi och hjälp va gott det blev. Själv har man ätit sushi (för att vara exakt) 5 dagar i streck. Men det är så gott och det är bara de jag är sugen på. Helt sjuk! Amanda var såklart med, men hon satt mest vid datorn och tittade till oss lite då och då:) Sen kollade vi på Bedtime Stories :) Mysig film!

     

Nu ska jag och Matte (♥) kolla på efterlyst och sen 500-kiloskliniken. Fast jag är en halvtimme sen till efterlyst ;) 
God natt mina läsare! Imorgon bär det av med kvart över 6 tåget, som varje morgon! *Jäsp* 
  

Lunch på skolan

Just nu har vi lunch. Idag har ja ätit sushi, min alldeles egna som jag gjorde igår. Ska blogga när jag kommer hem idag hade jag tänkte och visa lite bilder på de senaste som hänt i mitt liv ;) 
Strax börjar vi. Och idag har vi permanent hela dagen ;) Dockorna blir så snygga med de krulliga håret! NOT

Tack till alla som uppvaktade mig på min födelsedag i lördags :) Love you babes

RSS 2.0