Fyra brudar och Love

Snart slutar jag och det är äntligen helg. Som den är efterlängtad. Den kan inte börja bättre heller. Ikväll är jag, Nina och Sara nämligen bjuden på middag hemma hos Malin och lilla Love. Vickan och Maja skulle också följt med men det går inte när lilltjejen blir sjuk :(
 
Men vi kommer ha det väldigt trevligt ändå. Nästa gång kör vi hos dig Vickan ;)
 
Osminkad och trött tjej på jobbet nu.



Mys med Sannie

Sanna och jag, vi är goda vänner, fasten mycket olika. Vi tycker om olika saker, Sanna gillar B-choklad, det gör inte jag :´D HAHA
 
Har varit hos Sanna hela kvällen och haft jätte mysigt. Vi har kollat på Robinson och jag råkade få i mig en äcklig B-choklad från Sannas godisskål som jag ville spy upp sen. Haha (Jag skojar bara, Sanna hatar också B-choklad. Men när vuxna handlar godis till en kan det bli lite fel ibland, eller hur Lotta :D)
 
Nu ligger jag hemma i sängen och väntar på att min prins ska komma hem och pussa på mig. Det blev en spontantripp till Stockholm för att se Brynäsmatchen för han och Tunnan. Knäppa killar de där!
 
Imorgon väntas en efterlängtad middag med härligt sällkap. Mer om det imorgon. PUSS
 

Lovley day

Efter jobbet bytte jag om direkt till träningskläder. Svepte ett stort glas vatten och mötte upp Nina och Moa för en powerwalk runt hälsansstig. Riktigt skönt väder var det.
 
När jag kom hem hade Matte fått den brilijanta idén att handla hem kinamat och så fick det bli, utan tvekan. Sechuankyckling från kinavagnen vid Konsum Eken. Våran bästa rätt!
 
Ursäkta min dammiga spegel. Haha

My dream will come true

Har suttit och kollat igenom alla mina gamla inspirationsbilder kring hemmet. Jag har verkligen tappat fokus var det gäller inredningen här hemma. Vi köpte våra basgrejer men sen har vi bara blivit förslappade. Nu måste jag få det klart här hemma. Det finns så mycket grejer jag skulle vilja ha och då gäller det att prioritera. Här är några gamla och nya bilder från ett mer eller mindre drömhem. Mitt drömhem.
 



We like to move it, move it.

 Här kommer lite härliga bilder från kräftskivan i lördags. Som sagt, kvalitén är inte att hurra över. Men hellre det än inget kanske ;)

Do you wanna be on top?

 
En av helgens alla pyramider.

KOMA

Idag finns det bara ett ord som beskriver mitt tillstånd. KOMA! Helt slut som person och jag orkar knappt prata. Två dagars blev det denna helg och vi har kört på jävligt hårt också. Sjukt att man pallar med det här ändå. Nu får det vara nog med alkohol på ett tag. Men vi har haft såå sjuuuuukt roligt. Vilken sjuk jävla röjfest det blev. Tog ju med mig systemkameran, men den dog efter 10 bilder. Så det blev typ bara iphone bilder, såå himla bra kvallo. NOT.
 
Tack Sandra och alla festdeltagare som förgyllde kvällen igår. 5 av 5 toasts.
 
 

Good memories

Efter en god och lång frukost ska jag nu bege mig till jobbet. Bjuder på två härliga sommarbilder på mig och Madde från Summerburst förra året.
 
 

Natti natti

Gokväll! Inte så jätte vanligt att jag är vaken så här sent. Så jag tänkte passa på att blogga nu när jag ändå är vaken. Annars är jag en riktig morgonmänniska och orkar inte alls vara uppe lika länge som mina vänner (läs Jenny). Ikväll har vi iallafall varit på bio. Jempa, Nina och jag. Och roligaste av allt var väl att vi hamnade precis brevid Sandra och hennes kompis på 1ans biograf som är enorm. Vad är oddsen på de :D Vi såg iallafall "Snabba cash 2" och jag tyckte faktiskt att den var bra. Lite vääl mycket blod för min smak.
 
Nu vill jag bara att det ska bli helg. Har så mycket planer och vill bara att det ska vara fredag klockan 18 nuu. Men jag har en rätt härlig morgondag att se fram emot ändå, för både Jenny och Natasha har tid på salongen :D Mys!
 
 

Happy birthday daddy ^^

Super stort grattis på födelsedagen pappa! På lördag ska du firas och då jävlar ska jag slå dig på den årliga golfrundan. Matte är mer taggad än någonsin. Han tror att han ska vinna hela skiten. Men det kan han glömma. Jag är så sjukt mentalt förberedd på det här. BRING IT BITCHES!
 
 
 
 
 
 
 

Powerwalk with Sandra

Efter jobbet idag mötte jag upp Sandra för en powerwalk. Har varit så taggad hela dagen. Det är så otroligt skönt efteråt. Bara att köra på nu. Det finns inga undanflykter längre.
 
 

True


Forever yours


Hemlingby

Idag har jag och Nina varit i hemlingby och tränat. Det sista vi gjorde var att springa upp för den här jävla mördarbacken. Det var fan helt jävla sjukt jobbigt. Hjärtat ploppade typ ut när jag kom upp! Men jag gjorde det! Det kändes så himla skönt efteråt.
 

INSPIRATION


Thats hot, lets take a shot

Riktigt trevlig kväll hade vi igår. Jag, Sanna och Jenny var på sånt dryghumör och vi gick runt och sa så roliga meningar på "suuperbrittiska" haha. "Im here for beer. Okey, but thats fine, Im here for wine. But Im thinkin, Im here for drinkin. That hot, lets take a shot". HAHA! Vilket idioter.
 
Jag vaknade iallafall upp hemma med Jenny imorse. Trötta som as. Men det var det värt, för kul vare. Sen har jag faktiskt bara städat, bäddat rent och gjort massa hushållssysslor hela dagen medans tjejerna har varit här och kikat på tv.
 
Snart kommer min efterlängtade älskling hem. Han har ju varit i Umeå och fiskat sen i torsdags. Så jag håller på och grillar ute nu samtidigt som jag försöker ladda ner lite bra filmer.
 

Great weekend

Igår blev det bio med Nina och Sanna. Magic Mike. Så jävla härlig film (för oss tjejer). Haha! Efter det åkte jag och Sanna hem till mig och bytte om. Sen tog vi cyklarna till Söderhielmska där vi mötte upp lite vänner. Sjukt roligt kväll! Blev en riktig krogrunda.
 
Idag har vi ätit mysfrulle tillsammans ute på baksidan. Synd att solen inte skiner bara :( Snart kommer det lite vänner hit och ska mysa på lite, dricka och grilla lite. Kommer bli en rolig kväll det här också!
 
 

Friday ^

Gooodmorgooon! Så häär glad känner jag mig idag bara för att det är fredag! Helgen är efterlängtad!
 

Lantliv del 3


NEW CAP

 
Jag tokälskar min nya keps som jag köpte idag! Kommer bo i den framöver. Ska även köpa några andra färger att variera med. Skulle vilja ha mörkröd, vit och några fler :D Jag älskar kepsar! Det är så sexigt på killar också! Speciellt när den är bak&fram. Det vet Matte ;) MUMS!

Lantliv del 2


Fotboll

Ikväll har vi varit på Olearys med jobbet. Det har varit tjejkväll och vi har varit där med lite produkter, testat lite tjejers hårkondition och ätit god mat. Vi avslutade kvällen med fotboll på strömvallen. Riktigt trevligt. Men vi hamnade snabbt i öltältet med massa vänner. Frida jobbade också så det var riktigt trevligt. Efter mycket tjejsnack och två glas vin så är jag nu hemma med min älskling och myser i soffan till OS. Imorgon ska vi sova ut och äta en superfrulle tillsammans. Äntligen!
 
 
 

Bye Dolly!

Idag har vi haft en lite förtidig kräftskiva med släkten. Anledningen var att min tremänning från USA har varit här och hälsat på i snart 2 månader och ska åka hem imorgon. Så vi skulle ha en avskedsmiddag för henne. Hon hade aldrig varit på en kräftskiva förut så därför tyckte vi att det var perfekt att avsluta med en sån. Vi hade jätte trevligt och mysigt. Men Dolly (som hon kallas) tyckte att kräftorna smakade apa. Haha!
 
 
Btw så längtar jag så sjukt jävla mycket till Sandras årliga födelsedagsfest/kräftskiva. Jag ska vara nykter fram tills dess och ni kan ju bara förstå hur överpeppad man kommer att vara då :D Bästa vännerna, super god mat, musik på högsta volym, cray cray dancing och galet mycket snaps och visor :D Det där kan vi utmärkt!
 
Lite bilder från förra året.

Mooorning

Imorse klockan 7 var jag och Nina ute på en powerwalk i solen. Super härligt! Lite aning kallt, men så himla skönt med sol! Bästa starten på dagen helt klart och sen en bamsefrulle på de framför OS.
 
Nu sitter jag vid datorn på jobbet med en kopp kaffe och väntar på min första kund.
 
Ikväll blir det ett efterlängtat biobesök med tjejerna. "The dark knight rises" ska vi se. Jag hoppas verkligen att den är så bra som alla säger. Men dom tidigare filmerna har ju varit grymma, så jag har höga förväntningar.
 
 

PEPTALK: I can do this!

Nu ligger jag helt utslagen i soffan. Har varit ute och sprungit (och gått emellan varven). Så sjuuukt jobbigt! Men fan va bra det känns efteråt. Mitt sundare liv börjar idag och det är så efterlängtat efter den här alko-semestern. Det har varit sjukt mycket fest och jag känner mig bara pluffsig och trött. Nu får det vara nog. Nu lär jag hålla i det här. Därför går jag hårt in för det här och kör på en vit månad också. Träning, bra mat och no alcohol. I can do that.
 
Har så många filmer på kö nu som jag måste se iallafall. Så det får väl fördriva mina kvällar när jag inte är med min kärlek eller mina uuunderbara vänner.
 
Jag kan inte bestämma mig vilken jag ska se ikväll bara. Väljer mellan "John Carter", "Hunger Games" eller "What to expect when you´re expecting". Alla verkar svin bra!
 
 

Just saying

Idag har jag namnsdag ;) 7 Augusti. Denice och Dennis.
 
Tack sweeties för era sms redan! Ingen big-deal direkt. Men en gullig gest. Love u!
 

Lantliv del 1

När vi var i Jämtland så fick vi vara med att baka tunnbröd och pizza tillsammans med Rickards mamma Ingrid och moster Alice. Stenugnsbakad. MUMS! Och det var hur mysigt som helst! 
 
 
 
 

Volleyboll

Hej bloggen! Idag är det sista dagen på min semester och det känns tungt att börja jobba igen. Jag har haft en helt underbar och perfekt semester och vi har gjort så många roliga saker. Jag har inte haft lust eller tid att blogga men nu när vardagen drar igång igen, så ska jag bli bättre, mycket bättre. Det är så tråkigt att läsa bloggar som aldrig uppdateras. I know!
 
Här kommer lite bilder från gårdagens Volleyboll turnering som vi var med på. Så sjukt bra dag! Tack alla inblandade och tack tjejer för världens roligaste lag! Vi vann dessutom pris för bästa utklädnad!! Woooop
 
 

RSS 2.0