Åå! Jag kan inte bestämma mig vilka bikini...

img_2842 (MMS)

Åå! Jag kan inte bestämma mig vilka bikinis jag ska ta med mig. Men Helt klart "stars and stripes"-bikinin. Men sen är det oklart.


Stylingkurs med KMS

Idag har vi som sagt varit i Falun på kurs. Det har varit en otroligt givande dag. Det är skit roligt att åka iväg på kurs. Anna från Maggans och Helene var med också :D Vi har fikat massor, ätit jätte god lunch buffé på Olearys och kom hem runt halv 7. Sen dess har jag försökt packa min väska till Thailand. Men det går sådär.. Så då tog jag en liten paus istället och lägger in lite bilder här :)

Bilderna har jag tagit under dagen.


Lite smakprov på vad vi gör idag på stylin...

img_5887 (MMS)

Lite smakprov på vad vi gör idag på styling kursen.


Första rustdagen

Vår första rustdag. Fyfan hur det ser ut nu. Det har inte blivit så många timmar där men lite har vi hunnit iallafall. Jimmy har varit så underbart snäll och hjälpt Matte hela dagen.

Jag har ju jobbat, men var där i två timmar efter och tog bort alla lister och så :) Vi ska ju ta bort väggen mellan köket och vardagsrummet.. Utifall ni undrar vad vi håller på med ;) Köket tog grabbarna bort idag också! Så duktiga!




Nu är de bara 3 timmar kvar av den här job...

img_8340 (MMS)

Nu är de bara 3 timmar kvar av den här jobbdagen och imorgon är det kurs i Falun. Sen på torsdag drar vi till Thailand!!!


Idag är det vårt! Jag är världens lyckliga...

img_7237 (MMS)

Idag är det vårt! Jag är världens lyckligaste!


PINK is party

Nu är vi hemma efter en oförglömligt rolig kväll igår. Jag ligger på soffan och kollar på nån skitfilm och Matte ligger i sängen och sover. Vi gick typ och la oss halv 5 imorse och vaknade vid 10. Så det har inte blivit så mycket sömn.

Nu börjar huvudvärken att släppa lite och man börjar känna sig som människa igen.

Det har knäppts ca 400 bilder med min kamera igår. Helt galet! Hälften av bilderna skulle jag inte ens våga visa här på bloggen. HAHA

Några bilder tänkte jag dela med mig av nu, innan jag ska krypa ner bredvid Matte och sätta på nån bättre film.

Judit och Judit blev vi kallade under kvällen.



Tack så jätte mycket Amanda för en superbra födelsedagsfest! ♥

Kvällens outfit! Twinsisters, here we come!

img_4460 (MMS)

Kvällens outfit! Twinsisters, here we come!


Nu är vi framme! Det är sååå fint här! Ett...

img_1641 (MMS)

Nu är vi framme! Det är sååå fint här! Ett riktigt pink party kan jag lova!


Ibland får man unna sig! Mysfrukost med Ma...

img_5844 (MMS)

Ibland får man unna sig! Mysfrukost med Matte. Om två timmar bär det var mot Stockholm, Amanda och Kalle och Pink party!!!!!


Jahaa..... Vad gör man nudå! Vilken lång o...

img_0649 (MMS)

Jahaa..... Vad gör man nudå! Vilken lång och härlig sovmorgon det blev. Ligger klarvaken i sängen undrar när stan öppnar. Jaa, inte kvart över 8 iallafall!


Nu ska jag lägga mig bredvid min mys kille...

img_1718 (MMS)

Nu ska jag lägga mig bredvid min mys kille och titta lite på tv innan jag tänker avsluta denna fredag med en skönhetssömn! Imorgon är det äntligen lördag, vilket innebär sooovmorgon!


Kvällen har spenderats med matte, mamma, p...

img_7706 (MMS)

Kvällen har spenderats med matte, mamma, per och mormor & morfar. Vi har ätit middag och haft jätte mysigt. Jag tog med jätte fina tulpaner till mamma!


En glas naturell yoghurt är bra för magen!...

img_2458 (MMS)

En glas naturell yoghurt är bra för magen! Nu vankas det jobb. Sen är det heeelg!!


Outfits 2011

Tänkte bjuda på lite gamla outfits-bilder eftersom jag är så jävla kass på att ta några nya ;)



One week from now

Om exakt en vecka, på den här tidpunkten, sitter jag, Matte och våra medresenärer (haha) Sandra och Rickard på Arlanda och dricker bira innan planet, som ska gå om sisådär 2 timmar. Förstår ni lyckan?

Och på tisdag får vi nycklarna till nya boendet. Jag är en väldigt glad tjej just nu som ni kanske fattar. Mitt liv går typ i 90 graders vinkel rakt uppåt. När ska jag nå toppen känner jag? Jag måste vara på toppen just nu! Haha Känns overkligt att det kan gå så här rätt just förtillfället. I LOVE MY LIFE RIGHT NOW!

Har ju haft mina ups and downs, men nu jävlar har vinden vänt! (vänden vint som Sandra skulle sagt) Haha

Men om jag skulle vara på toppen nu? Betyder det då att det dalar neråt snart? :S Nooooooooooooooo!!!!

En liten sessa till världen

Jag älskar vårt kungahus och därför tycker jag att det här är så himla roligt. Tvn står på här på jobbet och jag uuuuundrar vad hon ska heta?! ;)

Nästa tronarvinge är alltså född. Så jävla coolt ju!


Ikväll är jag med Jenny, Nina och Sanna. V...

img_3195 (MMS)

Ikväll är jag med Jenny, Nina och Sanna. Vi har ätit middag, tittat på "halv 8 hos mig" och nu spelar vi "Vem vill bli miljo" och dricker ett glas rött. Livsnjutning med vänner!


Idag har bästis varit här hela dagen och b...

img_8583 (MMS)

Idag har bästis varit här hela dagen och blivit fin i håret. Är dock oklippt på kortet ;P


Party with pink

Jag längtar så mycket till helgen. Nästan hela tjejskaran ska med och fira min älskade vän Amanda på sin födelsedag på lördag. Det är tema ROSA (Jag ska alltså inte festa med självaste P!nk om ni trodde de :P) och jag har inte en aning hur jag ska tolka det än :) Blir spännande va! Haha


Amanda och jag från min födelsedagsfest för 1 månad sen.

ON MY FINGERS

Igår blev det lite shopping till fingrarna. Jenny hämtade upp mig direkt efter jobbet, så åkte vi ut till köpis.

Lite inspobilder till min shopping. Hittade precis det jag sökte.




Bilder från saboskirt.com

ASOS peace ring



Sjukt snygg ring från Asos. Ännu snyggare att den sitter långt ut på fingret. Måste inhandlas omedelbart! Blir perfekt till mina cuffs.

The color. I am happy!

img_6302 (MMS)

The color. I am happy!


Hela morgonen har vi ägnat åt egen hårvård...

img_2060 (MMS)

Hela morgonen har vi ägnat åt egen hårvård. Så himla behövligt!


Laxsoppa

Idag har jag gett mig på att göra en laxsoppa.

Koka upp grädde och vatten med laxfilérna i. Salta och peppra, ha i citron, vitt vin och fiskbuljongtärning.
Toppa med kräftstjärtar. FY FAN VA GOTT!


DRINKS AND DANCING

Vi hade en jätte rolig kväll igår. Efter hockeyn (som förövrigt Brynäs vann!) så hade vi bokat bort på Kalles där vi åt och drack massor av goda drinkar. Sen gick vi vidare ner på Heartbreak och dansade loss. Fan va kul det var. Riktigt bra kväll ute!



Kalles med mina fina, mat och vin :)

img_7558 (MMS)

Kalles med mina fina, mat och vin :)


Plocktallrik. Nu ska de plockas ;)

img_7879 (MMS)

Plocktallrik. Nu ska de plockas ;)


Nu väntar jag på att Moa ska skjutsa mig o...

img_3549 (MMS)

Nu väntar jag på att Moa ska skjutsa mig och Frida till Läkerolen. Brynäs hemma ikväll. Ska bli grymt kul. Sen blir det Kalles efter de med några fler skönheter.


Livsnjutning

Tänker tillbaka till New York ganska ofta. Fan, jag måste åka dit igen snart!




Majsens dag idag

Nu ligger älsklingen på massagebänken inne hos Pia här på jobbet. Det var bland annat en av presenterna jag gav till honom. Han har haft så ont i ryggen på sistone och vad passar inte bättre då än en massage.

Ska stänga kassan strax och plocka undan mitt. Har precis klippt min sista kund för den här veckan. Sen ska vi åka hem till Mattes familj i Sätra och fira födelsedagen med mat och tårta :D

Grattis igen bästa Majsen! ♥ ♥ ♥ ♥

Idag har jag min fina supersköna tröja frå...

img_0004 (MMS)

Idag har jag min fina supersköna tröja från yesstyle.com. Nina och Jenny har precis varit här och gjort mig sällskap på lunchen. Alltid lika roligt :)


Modevisning

Jag tänkte bara påminna er om den här modevisningen som jag skrev om för några dagar sedan. För er som är intresserade så börjar det dra ihop sig nu. Vi har pratat med Tomas och det blir inga extrema frisyrer eller färger alls, utan det kommer vara anpassat till vardagliga frisyrer som vi frisörer kan använda på salongen dagligen :D Inget rosa med rakat på sidorna alltså!

Kom igen och var med. Kommer ju blir superkul! Jag ska få äran att hjälpa till hela dagen också. Skölja och hjälpa Tomas under dagen. Längtar ihjäl mig.

Ni kanske vet vem han är? Tomas Edlund som gör "Gör om mig" på tv4. Han är Wella-tekniker om det säger er något? ;) Wella expert.


16 Februari 2012

Nu är jag hemma och ligger i sängen med datorn i knät. Haft en riktigt trevlig kväll med tjejerna. Älskar att catcha upp med lite "411" och prata om vad som hänt den senaste tiden. Moa var så jävla brun, hon har ju precis kommit hem från Aruba. Så avis. Men snart blir jag också brun! Weee!

Imorgon fyller min babe 26 år ♥ Jag vill bara ge mina presenter NUU. Jag kan aldrig vänta med sånt där. Jag vill bara kasta presenterna i hans famn och hoppa upp och ner samtidigt som jag skriker "öppna öppna öppna". Jag  blir faktiskt mer exalterad av att ge bort presenter än när jag får dom själv. Älskar att göra andra glada.
Jag hoppas att Matte kommer bli nöjd iallafall. Men jag brukar alltid pricka in de rätta presenterna till honom ;)





Dagen börjar med härliga besked!

img_9526 (MMS)

Dagen börjar med härliga besked!


On my way, in my mind.

Efter en dag som har känts extra lång på jobbet av någon konstig anledning så har jag och Matte bara slappat hemma. Tittat på tv, druckit säkert 6 koppar med té, ätit middag och bara haft det lungt och skönt. Laddat om batterierna till imorgon helt enkelt.

Det enda vi gör nuförtiden är att planera inför radhuset och Thailandresan. Vi får nycklarna till radhuset den 28 februari och åker till Thailand den 1 mars. Så otroligt bra tajming, tycker ni inte!

Jag har typ packat hela min resväska i huvudet redan. Gäller att vara ute i tid, så man inte glömmer något viktigt. Vore så typiskt Matte isåfall, som själv packar 5 minuter innan incheckning ;) Närå! Nu är jag taskig. Men vi ska ju ha backpack-ryggor, så det lär ju faktiskt planeras lite. Hur ska jag till exempel få plats med alla mina hattar?! :(



Imorgon väntas en härlig kväll med tjejerna på Olearys. Dom är så duktiga som fixar och trixar så att alla hinner ses. Man har ju så mycket med sitt eget liv i veckorna att det ibland går allt för länge mellan gångerna.

Bracelets



Som jag nämnt förut så har jag varit besatt utav cuffs. Jag har halsband, armband och cuffs till både öronen och fotledena i både silver, guld och brons. Men dessa "bracelets" ovan har jag inte och dom kommer ju bli helt perfekta och grymma på mina handleder. Så jävla snyggt att dom är av en smalare design! Jag kunde såklart inte välja, så jag beställde dom i både silver och guld igår. Från asos.com

"Alla mina cuffs" ska få följa med mig till Thailand :D


14 Februari 2012



Nu ska jag hoppa in i duschen, tog en ego bild innan bara. Jag har världens flottigaste hår just nu, hehe.
Sen ska jag och Majsen mysa som aldrig förr! Hoppas ni har haft en fin och mysig alla hjärtans dag mina läsare ♥

Idag blev det gym på Workout med Matte. Nu...

img_7512 (MMS)

Idag blev det gym på Workout med Matte. Nu ska vi äta världens godaste middag!


Happy Valentine's.

img_2520 (MMS)

Happy Valentine's.


Behöver du en förändring?

Hårmodeller sökes! 


Kändisfrisören Tomas Edlund söker hårmodeller till sin visning den 23e Mars på Olearys i Gävle.


Färg och klippmodeller
Du skall göra en förändring med före- och efterbild. (alltså inte toppklippning). Både färgning och klippning ska göras på alla modellerna. Du får önska tex. "Kan klippa av mig håret men inte röd färg". Men då är det kanske en mindre chans för dig att bli utvalt av Tomas. Är du så öppen som möjligt är det störst chans att komma med. Du bör vara redo att få en ny snygg frisyr!
Du måste kunna vara på salongen hela dagen (fredagen den 23e Mars) för alla förberedelser inför visningen som hålls på kvällen. Det kommer bli en rolig, spännande och intressant dag för dig.

Är du intresserad?
Vi behöver tre bilder på dig. En bild i helfigur, en ansiktsbild och en profilbild som kommer skickas till Tomas Edlund. Han väljer sedan ut modeller som passar kollektionen han har valt att göra på visningen. Du kan alltså aldrig vara en dålig modell, utan bara inte det han hade tänkt sig till denna visning.


Kommer du in på salongen och anmälder dig, så tar vi bilderna åt dig.

Om du inte har möjlighet att komma hit så ring oss på 026-124721, och mejla över dina bilder på [email protected]




Salongen Karlavägen 21, Gävle.


13 Februari 2012

Nu har vi slagit ner våra rumpor i soffan efter en fet storhandling. Det är proppat i både kyl och frys. Det är härligt! Jag älskar mat. Jag ska försöka mig på en fisksoppa i veckan som Jenny har inspirerat mig till. Längtar faktiskt!

Imorgon är det alla hjärtans dag också. Mysigt! Vi har bestämt att vi inte ska köpa något till varandra. Vi ska laga mat och njuta av varandra istället, och spara våra pengar till Thailand ♥ Tänk när man får sitta på Arlanda med en bira. Vilket harmo!




Besök av ett litet jon på salongen. Vi dri...

img_0702 (MMS)

Besök av ett litet jon på salongen. Vi dricker kaffe och pratar om framtidsplanerna. Går nog bra de här trots allt!


12 Februari 2011

Vi har tvättid. Eller jag. Matte är hos Jimmy och kollar på hockey. Jag kollar på film mellan maskinerna iallafall. Så jävla skönt med myskläder, täcke och kudde, té och alldeles ensam. Behöver inte prata. Har säkert inte sagt ett enda ord på 3 timmar. Skönt tycker jag ibland, som annars är som en radiokanal.

Såg precis "The Descendants". Svin bra, mycket trårar dock.


Efter en lång prommis med älsklingen i sol...

img_5127 (MMS)

Efter en lång prommis med älsklingen i solen så avslutar vi med mat på Tennstopet.


Nu blir det träning med Matte. Vädret är h...

img_0679 (MMS)

Nu blir det träning med Matte. Vädret är helt underbart!


Nu har vi laddat om. Tacos och vin med San...

img_5124 (MMS)

Nu har vi laddat om. Tacos och vin med Sandra och Frida till Mello.


Mot Gävle. Nu åker vi hem igen!

img_9103 (MMS)

Mot Gävle. Nu åker vi hem igen!


Bilder säger mer än tusen ord.

Finn två fel? Haha

Nu sitter vi i taxin på väg in till stan.

img_7197 (MMS)

Nu sitter vi i taxin på väg in till stan.


Kalle blandar drinkar

img_9709 (MMS)

Kalle blandar drinkar


Nu är vi framme hos Amanda och Kalle. Stra...

img_7990 (MMS)

Nu är vi framme hos Amanda och Kalle. Strax blir det middag och vin :)


Här har vi chauffören!

img_9145 (MMS)

Här har vi chauffören!


Mot Stockholm! Ikväll blir det party!

img_3864 (MMS)

Mot Stockholm! Ikväll blir det party!


Det är så underbart när solen skiner såhär...

img_4681 (MMS)

Det är så underbart när solen skiner såhär på morgonen! Det är ren Terapi och en glädjespridare! Dagen börjar bra!


Dagens


Väst, H&M. Tunika, VILA. Boots, Dinsko.


Jag ligger i sängen och Matte sitter fortf...

img_1626 (MMS)

Jag ligger i sängen och Matte sitter fortfarande vid datorn och kollar runt lite. Sandra och Rickard har varit här hela kvällen. Vi har druckit kaffe och té, ätit nötter och kollat på lite hotell och utflykter inför Thailandresan.


8 Februari

Godmorgon! Sovit gott? Själv vaknade jag av en jamande katt som skulle ha mat. Hur orkar folk ha djur? Är dom mysigare än dom är dryg? Som tur är så var det sista natten som kattvakt. Så det känns ganska skönt. Nu är man befriad igen! Jag känner faktiskt så, fri. Blir inga djur för oss!

Jag har tränat armar och kondition nu på morgonen, ätit frulle och myst framför tvn.
Nu är jag på jobbet och ska börja dagen med en storstädning. Damerna har sovmorgon, så det är perfekt att passa på när salongen är tom.




Det enda som cirkulerar i mitt huvud just nu är Thailand. Hur ska jag kunna vänta 21 dagar till? Det är frågan.

Idag har vi tjejkväll hemma hos Jenny.

img_9445 (MMS)

Idag har vi tjejkväll hemma hos Jenny.


Nu sticker jag iväg till jobbet. Ha en fin...

img_1626 (MMS)

Nu sticker jag iväg till jobbet. Ha en fin dag!


Vilka killar man har bredvid sig <3

img_0637 (MMS)

Vilka killar man har bredvid sig <3


Titta så mysigt vi har det. Kramgoa lilla ...

img_6680 (MMS)

Titta så mysigt vi har det. Kramgoa lilla Rasmus då! Han ligger på en hela tiden och nu har han hittat en liten grop mellan mena ben. Perfekt framför tvn ;) hehe


Ikväll sover vi hos mamma. Vi är kattvakt ...

img_7462 (MMS)

Ikväll sover vi hos mamma. Vi är kattvakt till på onsdag, så vi kommer sova här imorgon också. Det är en sån stor och härlig lägenhet. Vi jämför hela tiden med våran. Haha som är såå liten! Här kommer vi sova gott!


Måndag igen. Nu sticker jag iväg till jobb...

img_9428 (MMS)

Måndag igen. Nu sticker jag iväg till jobbet. Idag har jag bil. Såååå skönt att slippa kylan ett tag!


5 Februari 2012

Hej bloggen!

Idag har vi haft en sån där skön dag utan stress och tråkiga måsten. Vi tog den längsta sovmorgonen på länge. Vi har ritat upp vårat framtida kök på Ikeas hemsida, tränat och haft kalas för både mig och mamma, ätit god mat och mumsat lite efterätt. Nu är sockerintaget för den kommande veckan överskridet iallafall.

Vi ska precis mysa ner och i soffan nu och se på "Horrible Bosses" som jag hört ska vara rolig.

Grattis igen finaste mami! ♥



PS! Nu är det bara 24 dagar kvar till Thailand!


Kalas för mig och Mamma.

img_5732 (MMS)

Kalas för mig och Mamma.


Sådär ja. Nu ska de brännas!

img_4346 (MMS)

Sådär ja. Nu ska de brännas!


Mysigt vi har det.

img_3905 (MMS)

Mysigt vi har det.


Maja gillar redan Brynäs verkar det som ;)

img_7704 (MMS)

Maja gillar redan Brynäs verkar det som ;)


Bild på mig och lilla Maja. Vi är hemma ho...

img_5978 (MMS)

Bild på mig och lilla Maja. Vi är hemma hos Robban och Vickan och ska spendera kvällen här. Men hockey, tacos och filmmys!


Dagens outfit.

img_6181 (MMS)

Dagens outfit.


Nu kör vi!

img_5552 (MMS)

Nu kör vi!


På väg till gymmet i det här underbara vin...

img_4184 (MMS)

På väg till gymmet i det här underbara vinterväder. Iskallt, klarblått och knarrande steg. Det är så här en vinter ska se ut!


Härlig fredagkväll.

Nu har jag och Matte precis kommit hem, sagt oss i sängen och ska kika på lite inspiration till vårat nya hem.

Maten var grym på Meat. Vi tog grillbuffén som alla pratat om. Den var verkligen helt fantastisk och köttet går ju inte att beskriva. Det fanns så mycket gott! Dit blir det fler gånger. Ska ta med mina köttälskar-vänner dit :D

Och till filmen, som var svin rolig. Den är verkligen värd att se! Vi skrattade hela tiden!

Godnatt till er alla och sov gott ♥

GRATTIS MAMMA <3

Idag fyller min älskade mamma år. Stort stort grattis bästa mamman i världen! Vi firas tillsammans på söndag med släkten.

Love u!


3 Februari

Nu är det bara tre timmar kvar av veckan jobb. Och min sista kund för dagen är gulliga Jessica som ska bli fin i håret. Mysigt!

Efter jobbet ska jag bara hem en snabbis och fresha på mig lite. Sen ska jag och Matte möta upp Sandra, Rickard, Robin och Ida på Meat och käka. Och klockan 21 blir det bio. "En gång i Puket", passar ju bra när vi snart ska dit.

DAGENS

Ny tröja från yesstyle.com, Boots från Dinsko.


Efter en härlig kväll med mina bästa så av...

img_3102 (MMS)

Efter en härlig kväll med mina bästa så avslutar jag med ett inlägg på en bukett rosor som jag fick av min älskling på födelsedagen. Älskar dig hjärtat! <3


Kvällens outfit. Nya tröjan från yesstyle....

img_0278 (MMS)

Kvällens outfit. Nya tröjan från yesstyle.com, shorts från hm och JC från Henry Cole.


Tick tack

Klockan står still. Bara för att jag vill sluta.

Jag längtar tills jag slutar. Jenny har bokat bord på Olearys ikväll. Brynäs spelar. Så jag ska möta upp brudarna där klockan 7. Hockey och snygga brudar, finns det någon bättre kombo? ;)

Och det skönaste av allt är att jag har Mattes bil i detta snöväder. Så slipper jag halka runt i mina JC. Haha


Nina har varit här på en kaffe. Hoppas hon...

img_8676 (MMS)

Nina har varit här på en kaffe. Hoppas hon kommer tillbaka i eftermiddag. Så det kan förändras lite ;)


Nu har jag precis kört rygg med pappa. Nu ...

img_8074 (MMS)

Nu har jag precis kört rygg med pappa. Nu börjar det äntligen bli ljusare vid 8. Grymt skönt!


Färdiga på gymmet. Det är kul att gymma me...

img_3982 (MMS)

Färdiga på gymmet. Det är kul att gymma med Majsen :)


Nu blir det gym med Matte.

img_8564 (MMS)

Nu blir det gym med Matte.


Nu har paketet kommit :D

img_5272 (MMS)

Nu har paketet kommit :D


Idag är jag helsvart, matchande min rustni...

img_5429 (MMS)

Idag är jag helsvart, matchande min rustning. Snart blir jag bjuden på lunch från Tennstopet. Vi firar mig idag på jobbet nu när samtliga är här :D


1 Februari 2012

Nu är det bara 29 dagar kvar till vårat planerade avresedatum. Nu räknar jag ner varenda dag! Ni vet hur det är innan man ska åka någonstans. Det är olidligt att vänta. Det är värre nu än för en månad sen. Bara för att det är snart. Tänk när det är en vecka kvar. Gaaaaah!


YESSTYLE.COM

Idag kommer äntligen mitt paket från andra sidan jorden. Som jag har längtat! I paket ligger bland annat den här pitt-snygga tröjan.


RSS 2.0