Godmorgon världen!

Snart är det helg! Och den kommer bli sååå bra! Massa härliga planer och sen är det bara en vecka kvar till semestern!!! Finns inte mycket att klaga på nu eller!


Mys

Alltså kolla in den här mysiga baksidan! Här skulle man må!
 

2 weeks

Idag är det exakt två veckor tills vi åker till Spanien. Jag kan knappt vänta längre. Tänk all den goda maten, dom mysiga marknaderna, strandpromenaderna och värmen. Åååh va underbart!


Glad midsommar!


Midsommar

Snart slutar jag. Då ska jag åka ner på stan för att hämta min midsommarkrans som jag har beställt (från Lisas blommor).
Förra året gjorde jag likadant och blev så himla nöjd! En krans är ett måste på midsommar om ni frågar mig.
 
Några bilder från förra året på min fina fina krans. I år har jag ett annat tema. Ni får se imorgon!
 
 

Jun. 16, 2013

Vaknade precis. Vilket pissväder det är ute! Fan vs trist! Tur att vi har Spanien att se fram emot snart. Där är man i princip garanterad sol iallafall! :)

Men igår hade vi det riktigt skönt. Vi låg ute på baksidan hela dagen och solade, lyssnade på musik, åt lunch och tog en kall öl på eftermiddagen. Helt underbart! Sen avslutade vi kvällen med grillfest hos bästa grannarna. Ryggbiff blev det för mig och Nina. Mmmums! Men jag gav upp tidigt. Jag var så trött.


Parteeeyyyy

Ikväll har vi varit bjudna hem till Liza och Adde på fest. Tanken var att vi skulle åka ut till Furuvik och se Uggla men vädret var för ostadigt.

Nu är på vi fest i stan och ska vidare ut. Det blir en kul kväll med andra ord.


Color in my hair

Idag har jag fått färg i håret. Snart är det student, husfest, furuvik och Magnus Uggla, grillfest och midsommar. Lika bra att ha lite framförhållning.


Alve

Igår var jag, Sandra och Frida hemma hos Anna och fikade. Äntligen fick man träffa våran minsta lilla granne Alve :) Så himla söt och rar. I sommar ska vi mysa så himla mycket!


Birthdaypartyyyy

Här kommer lite bilder från Sandras födelsedagsfest i lördags! Vi hade en grymt rolig kväll :) Vi började med några fördrinkar hemma hos Sandra. Sen vidare till Söderhielmska där vi hade långbord. Och sen avslutade vi kvällen nere på Heartan med ännu fler drinkar :D

 

 


Nytt på altanen

Idag har jag och Matte donat på baksidan. Kolla så mysigt det är! Här ska vi njuta i sommar! Älskar verkligen att bo såhär!

 


Hårspa

Behöver ditt hår en spabehandling?

Djuprengöring, PH-återställare, uppbyggande proteininpackning och avslutningsvis en fuktgivande inpackning för bästa möjliga kondition av ditt hår.

 

Under denna vecka erbjuder våran elev Julia detta hårspa för endast 100 kr (ord. pris 250kr)

Julia gör även en hårkonsultation så att du vet vad du har för kondition på ditt hår och ger dig inviduellt råd om produkter.

 

Ring och boka på 026-124721.

Välkomna!


RSS 2.0