Go kväll

Jag och Majsen ligger i sängen och kollar på Fråga Olle dokumentären :) Jag skulle kollat på DH, men det krånglar bara för mig nu så nu skiter jag i de. Det får bli imorgon istället. Va så jädrans arg nyss :( Jag ville ju verkligen! Löshåret blev jätte bra på lillen:)

Dagens


Mina nya boots. Superbra höst kängor :) Älskar dom!



Min nya tisha




Nu ska vi sova, Godnatt och Puss


Curse?

Det är klart att min förbannelse ligger kvar över mig. Nu kom inte min permanentkund. Jag blir så frustrerad. Jag fattar inte varför det just är mina kunder som inte kommer? Dom vet ju inte ens att det är jag som ska klippa eller färga dom. Men ändå är det just mina. Eller så har dom väl tagit reda på att det är jag, och så vill dom inte komma :( Varföööör? Ba*s K*k F*tta

Men jag fick iallafall ta Carrans kund. Hon är hemma idag. Så nu håller jag på att färga en dam. En gråhårsfärgning. Hon hade en dm utväxt och nu blir det en jämn och snygg brun färg :) Kommer blir shvajn bra :)

F:U:C:K:T:H:E:A:U:T:U:M:N

Att den aldrig släpper! Nu har jag varit förkyld och snuvig i en månad och det går aldrig över. Jag är trött på den nu! Hosta, hosta.. Fyfan för Hösten! Fick gymma ganska lungt i morse. Sen har jag lagt i en till brun toning över hela håret, för att dämpa slingorna som blev lite för ljusa i måndags. Så nu är jag as nöjd. Vi har lunch nu och klockan 1 kommer min kund. Idag ska jag ha en kund som ska permanenta håret och klippa sig. Det ska bli spännande :)

Sen slutar vi ju 5 idag och då är det stan som gäller innan tåget går halv 7. Då kan det bli ett och annat :) Är ute efter lite allt möjligt nu. Kängor, halsduk, jacka, tröjor .. Ja, typ allt egentligen :) Men jag har ju inte råd med så mycket just nu så vi får se vad det blir idag. Köpte en nybakad ostfralla imorse. OM den va god??? :P

Ikväll ska jag sätta i löshår på lillasyster och kolla på Idol :)

Sov så gott



Desperate Housewives

Jag älskar att Desperate har börjar igen. Det är den bästa serien ever och jag älskar, älskar, älskar den. Just nu kollar jag på avsnitt 23 och 24 börjar klockan 22 :) Dom har jag redan sett. Men nästa vecka börjar det första avsnittet på säsong 6. Men det finns nere nu på Piratebay, så imorgon ska jag titta på de :) Kommer aldrig att kunna hålla mig tills nästa vecka. Så tråkigt bara att Edie har lämnat serien. Hon var så elak och klockren. Men nästa vecka flyttar en ny familj in på Wisteria Lane. Spännande!!! PLUS att vi kommer få reda på vem som Mike gifter sig med. Åh! Hoppas det är Susan! They are ment to be.



Nu ska jag kolla mina favoritbloggar, sen mysa med Matte när han duschat färdigt.

Godnatt




Hej hej

När jag kom hem idag gjorde jag mat och Matte städade samtidigt. Blev lite av Denices egna "kinamat" :) Supergott var det! Sen kom Mattes lillasyster Emelie för en liten klippning. Putsning på längderna och lite kapning av luggen:) Snyggt!

Nu ska jag sätta i löshår på Sandra :)
Sen blir det hockey med Majsen. Den har redan börjat med lite hinner jag det. Det är Brynäs - Frölunda idag! Kom igen nu då Brynäs!

Hörs efter matchen. Puss

Mitt resultat



Jag blev mest utav E. Men också mycket av S och R. (Samarbetare, Analytiker, Reglerare eller Entusiasmerare) Det är mycket som stämmer, men ändå vissa saker är helt fel. Det är så intressant att man kan känna igen sig så mycket.. Och känna igen andra. Och hur man ska lära sig att förstå och handskas med det. Det är verkligen en suverän lektion idag. Va synd att ni missat den :(

S är:
Utåtriktade och passiva
Angelägna om människor
Angelägna om känslor
Tåliga
Goda lyssnare
Ej tidsorienterade
Inga risktagare

S behöver:
Bli accepterade
Bli omtyckta


A är:
Reserverade och passiva
Faktaorienterade
Precisa
Metodiska
Inga risktagare
Har långsamt tempo

A behöver:
Säkerhet
Tid att tänka
Fakta att lita på


R är:
Reserverade och självsäkra
Kyliga och kontrollerade
Ledartypen
Verställare

R behöver:
Leda det hela
Dominera
Vinna


E är:
Utåtriktade och självsäkra
Festens medelpunkt
Födda att övertyga och inspirera andra
Uttrycksfulla och kreativa
Ej tidsmedvetna eller målinriktade

E behöver:
Bli beundrade och uppskattade
Spänning
Förändring
Massor av aktivitet

Vissa stämmer ju inte, som att jag inte passar tider. Det gör jag alltid. Men som sagt, man har lite av varje och extra mycket av någet. Undra vad ni är? :) Tråkigt nog har ju inte ni det här häftet så att man kan göra testet ordentligt. Men lite kan ni ju se :)


Godmorgon på dig

Nu har vi första rasten och kaffet har jag bredvid mig :) Idag har vi People skills. Jätte intressant är det! Vi har precis gjort ett personlighetstest. Om man var Samarbetare, Analytiker, Reglerare eller Entusiasmerare. Man har alltid något från alla tre, men oftast är man tydligast i ett av dom. Dom flesta i klassen blev Samarbetare, men jag och Tom var tydliga Entusiasmerare :) Jag hoppas det är positivt :) Tom sa att han redan visste det om mig och att det var jätte tydligt, hehe. Men det finns inget rätt eller fel iallafall.

Gud, jag var så trött imorse och det var mörk och kallt. Jag såg knappt vart jag cyklade :( Somnade på tåget innan vi ens hann åkte ut från Gävle. Mörka, kalla Sverige. Usch

Snart börjar vi igen. Undrar vad vi ska göra då :) Ha en fin tisdag ♥


Kolla in gullfisen då :) Sötast i hela världen


Hola guapos!

Nu sitter jag och myser hemma i soffan med lite bubbelvatten och kollar på Idol :)

Idag har vi ju haft egen hårvård på skolan. Jätte skönt att bli ompysslad :) För mig blev det brun färg i botten, och en brunguldröd toning på längderna. Sen la Eve i brunröda supersmå slingor i överhåret. Inte så många, för att det ska smälta ihop med de andra :) Det blev jätte bra tillslut :)

Sen när jag kom hem till Gävle igen så köpte jag med mig Sushi hem till Jenny som låg och sov med Helene i sängen. Jävla latoxar :) Sen har vi myst lite och jenny har hjälpt mig att redigera några bilder. Det blir så mycket bättre :) Hehe.. Sen åkte jag hem för att se Idol och resten av mitt fullspäckade schema framför tvn :) Måndagar rocks!

Här kommer det lite bilder från i lördags :) Vi hade sjukt kul! Tack tjejer för en toppen kväll!













Och här kommer det lite bilder som jag redigerat :)






Besos


Idol maraton

Eftersom jag har missat så mycket från Idol under veckan så har jag nu tittat på 2 avsnitt än så länge.. Är inne på 3e nu och sen är det ett till. Hehe Jag tycker faktiskt att det är ett jätte bra program! Det finns så många bra med iår.

Har inte orkat lägga upp bilderna än.. Men dom kommer. Promise!

IMORGON BTW så har vi egenhårvård i skolan. Det hade jag helt glömt bort att vi skulle ta måndag istället för tisdag.. Jätte skönt! MEN jag har ju inte bestämt mig vad jag ska göra än. Så nu blir det till att söka runt lite på google och kolla om jag hittar något snyggt. Annars blir det väl bara utväxten som vanligt. Hehe

MYSKRAM ♥

Slapp fia!!

Jag bara älskar att vi har Matte har införskaffat oss en boxer. Det går as bra filmer hela tiden. Och idag är det ju en sån dag när man bara ville ligga inne och mysa för sig själv och kolla på film. Så jag har kollat på Another Cinderella Story, Surfs up och nu är det Pippi på Söderhavet :) Sen ska jag träffa Jenny. Vi måste ut och gå och bränna bort alla kallorier från igår. Hehe

Vi hade as roligt igår. Bilderna kommer upp senare ..

Tonight´s gonna be a good night

Nu ligger jag, Jenny och Lovan i min soffa under mina underbara duntäcken och kollar på National Treasure :) Det är supermysigt och vi har ätit lite negerbollssmet :P Hehe och druckit lite kaffe! Snart ska vi åka och hämta Matte och grabbarna på Läkerol Arena. Dom har kollat på matchen.

Sen blir det hem och fixa sig, lite fördricka här. Amanda och Frida kommer hit. Sen ska vi hem till Madde på förfest. Malin ska också med :) Jojjo är hemma från Sthlm och hälsar på. Sen får se vi om det blir Berggrenska innan Goya. Det är bartömning där. Ska bli superkul iallafall. Ses vi då kanske? :P

Har inte bestämt vad jag ska ha på mig än :( Men något snyggt blir det ..

PUSS PUSS, HA DET KUL IKVÄLL FUCKERS! DET ÄR LÖRDAG :)




Snart beger vi oss ..

.. Nu är det bara Jempa som inte är färdig.






Puss till mig från J

Vi önskar er en trevlig kväll! Puss från D och J

Hos Justine

Nu är jag hemma hos Justine. Jenny var här när jag kom. Så nu sitter jag i soffan och dom tröttisarna i sängen och kollar på Little Brittan. Det är så dåligt så jag kräks. Hehe, Jusse och Jenn tycker att det är skit bra. Så jag satt på datorn istället. Ska gå över till J snart och börja fixa oss lite. Vi ska ta en liten fördricka också :)



Längtar till...

.. HALLOWEEN! Jag bara älskar att klä ut mig. Minns ni förra året?
Då var vi ...









Åååh.. Undra vad jag ska vara i år? :)

Sen var vi ju på Josefines maskerad. Då var vi ..











RIP Morris



Han dog igår, stackarn :( Det var iallafall inget mord den här gången. Det var åldern :(  I will miss you M

Friday night

Idag har jag och Jenny varit runt till några fler salonger. Att det ska vara så svårt att hitta någon plats. Men imorgon ska jag iallafall provjobba på Hairteam mitt emot Euro sko. Skulle börja runt halv 11. Ska bli jätte skoj! Så får se vi sen hur det blir.

Sen har vi varit på stan och shoppat. Fick med mig en maskara, rouge, deo och en ögonskugga :) Sen gick vi hem till Jenny och åt sushi (eller jag åt) J kunde inte ens följa med in och handla det för att hon höll på att spy. Haha, Jempa!!! Det som är såå gott!!! Sen kom mamma hem till J och mös med oss, jag klippte hennes lugg och fick en hårborste och en Ralph Louren Rocks parfym som tack :) Som jag önskat mig i present från Spanien. Mamma har precis kommit hem därifrån :) Jätte snällt.. Tack bästa!!!!

Nu är jag hemma och ska hämta lite saker. Sen ska jag hem till J igen och fixa mig. Vi ska ut och äta på Brunnsgatan 63 ikväll. Vi blir ett gäng (Lovisa, Jusse, Jenny och co) och det ska bli jätte trevligt. Älskling Mandy kommer hem ikväll också.. Så jag hoppas att vi ska träffa henne med. Hon skulle inte med och äta, men vi får se vad som händer efter det. Imorgon ska vi iallafall festa. Det ska bli as skoj! Love to party :)

Ha en trevlig kväll, PUSS ♥

Click

Nu har jag klippt och klippt hela kvällen. Blev klar med Anna strax innan 9 och vi har kollat på Idol samtidigt. Jenny och Sandra har också varit här. Matte har legat i soffan och slappat. Nu kollar vi på Click, fast det är bara jag och Matte.

Har en jätte rolig nyhet som kanske kommer hända om ett tag framöver ;) I cant wait to tell.

Godnatt gullegrisar ♥

Glad torsdag :)

Idag är Wella här och pratar om allt möjligt inom märket. Det är jätte intressant och man försöker att ta till sig så mycket som möjligt. Självklart antecknar jag samtidigt. Just nu har vi lunch efter två timmar på stolar och Wella-tjejen på scen. Klockan 1 ska vi ha modeller. Vi kommer bli indelade i gruppen och få en modell. Vi ska ha Malins mamma Lotta :) Får se vad vi ska hitta på med henne då!

Idag åker vi bil. Eftersom vi slutar 5 idag också, och inte orkar komma hem klockan 8 idag igen så fick vi låna min älskade Majsis bil :) Du är bäst, vet du de!

Ikväll blir det 3 klippningar och ev hockey. Ska klippa Matte, Matte och Tim. Sen skulle Sandra komma upp till oss efter hennes jobb runt 8:) Hoppas vi hinner få boxen idag. Matte har beställt säsongskort på alla hockeymatcher. Så hädanefter kan vi titta hemma hos oss, så att vi slipper utnyttja våra kompisar :)

Blev massa shopping igår. Ska visa er senare. Orkade inte blogga igår. Var så trött när jag kom hem och sen däckade jag precis efter Efterlyst..

Ha det bäst

Tiden går så fort

Idag är den en månad sedan pappa fyllde år och vi var ute och spelade golf. Då var det skönt ute. Nu är det bara kallt. Men rätt fint vädet ändå idag i Falun. Det är alltid sämre här än i Gävle. Så det borde vara jätte fint hemma :) Snart ska vi ha klassråd. Är jätte trött idag. Fast att jag somnade innan 11 igår. Men det är nog också mycket för att vi har tränat. Jag har t.o.m sminkat mig lite idag, fondation, maskara och ögonbrynspenna :) det är inte varje dag de heller.. hehe. Känner mig snygg! ;)

Idag tror jag att jag ska shoppa lite bara därför. Om jag hittar något som jag vill ha förstås. Eftersom vi slutar 5 och tåget inte går förns halv 7, så tänkte jag ta en liten runda på stan här då! Det sköna med Falun är att om någonting är slut hemma, så finns det kvar här :) Hehe

Håller tummarna på något fint idag iaf.

Puss på er ♥

Mysigt med Majsen

Jag och Matte ligger i sängen och kollar på tv och flummar oss. Vi ville bara säga Godnatt innan vi somnar, så Godnatt godnatt!





Idol snart :)

Hej hej gobitar. Nu är jag klar med Sandra och Linus, och jag har hunnit käka och slappat lite. Skulle varit med Jenny och Sanna nu men både jag och dom är för lata för att offra sig att komma till en. Så vi får ses imorgon istället.

Louise som jag klippte idag då! Vilken urgullig söt liten tjej. Gissa åldern då? 2,5 år!!!! Har aldrig klippt en sån liten plutt för. Tog en kvart.. Hon hade så litet huvud och små lockar i håret. Världens sötaste! Så det var verkligen jätte roligt.

Matte kom precis hem nu.. Så snart blir det lite Idol sen kanske en film. Är så trött nu efter en lång dag med massor att göra.

Imorgon är det tråkiga onsdag som gäller. Just för att vi kommer hem klockan 8 :( Det förstör allt!! Man orkar inte göra någonting!! Heheh .. Pessimist? Neeeee!

Bild från Jennys fest när Billy var hemma :)


Tisdag

Idag så har Ettorna egen hårvård. Hade två avbokningar i morse så min första kund kommer nu klockan 1. Så jag har hjälpt Tvåorna att fixa Ettorna. Jag fick färga och klippa Anna. Det blev röda slingor, mörkbrunrött hår i övrigt och lite mörkare botten. Skit snyggt ;)

Ska ha en liten tjej nu som heter Louise. Älskar barnklippningar! Dom är så söta + att dom flesta alltid vill ha sprayfärg med olika mönster, tex. hjärtan:) Ska bli skit kul!
Sitter med kaffet som vanligt efter maten.. Det är så gott. Idag har jag haft pannkakor i matlåda :) Gissa om det var gott? :D

Idag ska jag ha två kunder när jag kommer hem vid 5. Sen får vi se om jag hinner göra någonting efter.

Ha en underbar dag! Lots of love ♥

Saknar sommaren redan

Var in på facebook och såg att Macko lagt ut lite sommarpics. Jag vill ha tillbaka sommaren!! Den är så varm och skönt och ljus! I love. Denna bild la han ut på mig. Det var kvällen när vi var på Engeltofta och såg Barbados.

Vill vara brun och fin igen

Partypics

Här kommer det lite bilder från Malins kamera sen i lördags :) Linnet som jag har på mig är nyinhandlat i lördags och är från Ginatricot.


Tack älskade läsare

Tack så mycket för att ni är inne och läser min blogg. Det är trots allt er jag skriver för. Det är besöksrekord för mig nu varje dag. Det är så himla roligt.. Idag har det gått upp väldigt mycket. Det är så kul att se att den växer. Så jag ville bara tacka er. Jag är så glad. TACK


Älskar måndagskvällar nu mera

Måndag är ju den tråkigaste veckodagen. Det tycker ju alla. Men kvällarna är ju toppen nu för tiden. Det är så bra på tv. Just nu sitter jag i soffan och kollar på 2 1/2 man. Klockan 8 börjar Sveriges fulaste hem, Hollywood fruar och sen Roast på Berns :) Jag och Matte ska göra lite kvällsfika nu och mysa ner oss framför tvn. Klockan 5 möttes jag, Jenny, Sandra, Sandra, Frida och Sanna på Mocca för en skvallerfika. Sen kom Nina förbi en sväng.  Vi hade jätte mysigt. Va så kul att träffa Sandra också, det var så länge sen!

Dagens (ursäkta taskig bild, men har ju inte hunnit fått tillbaka kameran än)



Invigde mina overknee idag. Älskar dom!

'





Good Night ♥


090921

Vimmel från i lördags.


Flickan som lekte med elden var jätte bra igår tyckte jag. Men ettan är ju alltid bäst, så är det ju.. Men den var jätte spännande och bra. Nu längtar jag efter den tredje!!


Så mörkt ute

Nu är jag hemma och Matte kollar på fiskarna :) Dom är så roliga.. Man kan bara sitta och titta på dom små liven! Vi har precis lagat matlåda tills imorgon. Sen är det bara halsduk, jacka och skorna kvar .. sen bär det av mot bion. Det blir jag, Matte, Frida, Matte och Jessica som går. Åååh. Vill bara sitta i biosalongen nu :) Hehe.. Jävla nörd!

Nu är det verkligen bläcksvart ute.. Men det är samtidigt väldigt mysigt.

Hoppas ni har en jätte mysig kväll med massa godis och trevligt sällskap ♥

Myssöndag med Jenny och Amanda

Igår var vi hemma hos Malin på förfest och en liten inflyttningsfest kan man säga. Jätte fin lägenhet :) Tråkigt nog blev kameran kvar där så jag kan inte lägga upp några bilder än. Men sen gick vi till Goya och dansade all night long. Vi hade ruggigt kul igår :) Sen sov jag och Amanda hos Jenny och vi hade nattfikamys i köket innan vi gick och la oss och pratade i sängen. Super mysigt. Känns så konstigt nu när Mandy inte bor här. Hon fattas från våran lilla trio.

Så idag bestämde vi oss för att ha mysdag bara vi tre. Vi har kollat på Kalle och chokladfabriken och sen cyklade vi ut till Gävlestrand och lagade mat. Sen blev det efterrätt med kaffe och mormors bruning. Supergott!
Nu ligger brudarna i soffan helt slut och jag sitter här.

Ska snart hem, för jag ska slinga håret på Sandra och klippa hennes kille.

Ikväll blir det bio med matte, södergren och co ;) Ska bli as kul. Äntligen! Vi ska gå på Flickan som lekte med elden :) Åhh, det ska bli så spännande. Är redan extas.

Puss puss puss puss

Need two modells

På måndag har vi modeller på skolan. Jag behöver två stycken. Mellan 9.00-16.00 ska vi vara där. Det är en makeover som gäller. Den behöver inte vara jätte stor, något annorlunda måste göras. Det är gratis förstås, bara kostnaden dit och hem som kostar. Och åker man bil blir det typ 50 kr/person allt som allt. Både klipp och färg ska göras. Och du får såklart välja själv.

Är det någon som är sugen?


Pappa är min väckarklocka

Så fort pappa får chansen kommer han och väcker mig, utan förvarning. Men idag körde han en annan taktik. Han skrev mess vid 10. "Kan du klippa pappa?" "Ja, klockan 10" skrev jag. Sen så får jag ett mess 20 i 10 "Vakna" och 1 minut senare plingar det på dörren. Hann inte ens äta frulle :) Så det sitter jag framför datorn och gör nu:) Macka med levepastej och smörgåsgurka och ett glas vatten.

Jag skulle ringa och väcka Lovan när jag vakna. Så att hon skulle komma upp. Men snart ger jag upp. Den där kvinnan sover som en stock ;) Får se om vi ska slinga efter svampplocket istället då. Beror på när hon vaknar. Hehe

Jenny kommer till mig om en halvtimme så ska vi fixa lite grejor.
Ha en jätte fin dag i solen ♥


En mysig fredag

Idag har jag varit runt till lite salonger och kollat. Sen får vi se vart det leder. Jag håller tummarna!

Sen har jag varit med Jenny och hennes mamma Anita till Ikea och Köpis. Blev rätt mycket shopping idag ändå. Jenny köpte massor med saker till hennes lägenhet, och bra saker ;) Själv fick man vara rådgivare. Jag köpte ett armband. Gillade det jätte mycket. Sen har vi donat och fixat hemma hos henne. Nu är det mycket hemtrevligare och vi har tänt massa ljus och myst.

Imorgon ska jag fixa Lovisas hår på morgonen, vi ska slinga det. Så att det blir lite ljust och fräsht. Sen ska vi ut och plocka svamp och bär. Det ska bli jätte mysigt. Kanske tar med oss lite kaffe och gotta också;) Hoppas bara att jag hittar någon svamp den här gången. Men Jenny hade något dunderställe som vi skulle åka till :)



Nu ligger jag och Matte i sängen och kollar på en film på 4an. Får se hur länge man orkar hålla sig vaken.

Godnatt ♥






21.33

Nu har Pontus gått. Och nu vill jag bara lägga mig i sängen och mysa och kolla på tv. Men näe, det går ju inte. Tvätten är ju fortfarande inte klar. Det är torkningen kvar :( Och det tar ju typ 45 min. Spyr för det är så värdo!

Idag har jag inhandlat ett nytt armband. Mitt lilla nitarmband försvann under en fest hos oss för två veckor sedan. Sen dess har jag varit galen och velat haft det varje dag och det finns inte kvar i butik heller. Men nu har jag hittat ett nytt armband som jag gillade. Massa smånitar istället, men det är jätte snyggt! Men jag vill ju fortfarande ha tillbaka mitt nit. Loved it. Jag har ju ett tjockt nitarmband också. Men det kan bli för mycket ibland.

Så här ser det ut iallafall. Snyggt va?



Pink is my shit




Nu har jag äntligen gjort om naglarna. Är jätte nöjd. Det blev lite mörkare rosa, så sjukt snyggt i ljuset.

Har slängt in två maskiner nu, bara 4 kvar (usch). Så tråkigt.. Men det måste ju göras. Pontus är också här och snart ska vi kolla på Idol :) Heja Heja! Är så nervös inför imorgon. Det är då det gäller.

Inte långt kvar nu ..

Nu är det bara 40 min tills vi slutar.. Sen är det så gott som helg. Åå, skönt skönt skönt!! Har massor planerat den här helgen. Jag ska till Ikea med Jenny, vi ska plocka svamp, äta med matte hos yvonne och kjell, gå på bio med lovisa , kanske hinner med en fest med sandra o co. Sen ska jag klippa och färga några stycken. Måste verkligen sätta mig ner idag när jag kommer hem och titta igenom allt, så att inget krockar. Hehe

Har precis fått håret tvättat av Mickis. Det är så skönt att själv få sitta i schamponeringen och bara njuta :) Mmm..

Vill göra naglarna nuuuu!!!!

3 x klipp = roligt

Hejsan alla söta! Igår kollade jag, jenny, lovisa, sanna och helene på Idol hemma hos Justine. Sen gick vi över till Jenny som bor i dörren bredvid och kollade på "Glasblåsarens barn". Så himla bra film. Jag var livrädd för den när jag var liten men det har alltid varit en favorit. Innan vi skulle börja kolla så hade jag så mycket minneslucker från filmen. Vilket är väldigt roligt.. Annars kan jag allt i alla filmer. Men så fort vi satt på den, så kom replikerna av dig själv :) Visst kom jag ihåg! Hehe

Nu är jag i skolan iallafall. Har precis haft min första kund. Hon var jätte söt och rolig. Hon påminde om min gamla lärare Ingergerd på Borgis (Jenny). Så nu har jag en rast till halv 11. Sen kommer nästa. Jag har bara klippningar idag. Men det är jätte roligt! Tror att min andra kund har jätte långt och tjockt hår :) I love!

Idag ska jag äntligen göra om mina naglar hos Camilla :) Klockan 5 ska jag dit, precis när jag kommer in till Gävle med tåget. Jag har inte haft tid att göra naglarna så det har gått en vecka för länge. Det ska bli svin skönt iallafall. Har ingen aning om vad jag ska göra med dom, men det blir alltid så jäkla bra.

När jag är färdig ska jag hem och tvätta, sju till tio. Jippi!!! (not)

Och imorgon är det äntligen FREDAG ♥ ♥ ♥

Gott med kaffe

Sitter vid datorn nu en snabbis innan städningen drar igång. Vi har precis kommit tillbaka från Må Bättre där vi tränar på onsdagar nu. Vi har ju bytt från Grand. Mycket bättre. Idag har jag gått på band och gymmat. Är helt slut nu. Skönt att sätta sig ett tag och dricka en kopp kaffe.

Efter städningen blir det klassråd som alltid och sen lunch. Som tur är, har jag kunder idag. Hade blivit så långtråkigt att vara assistent, dagen är så lång, vi slutar 5. Jag ska ha en tjej som ska färga, slinga och klippa sig :) Det ska bli skoj!

Idag åker vi bil iallafall.. Hur skönt är inte de. Vi åkte 7 (45min senare) plus att vi inte behöver sitta på Weaynes till halv 7 tåget. Utan vi kan åka hem direkt när vi slutar. Då är vi hemma redan 6, istället för 8 som vi hade kommit hem med tåget. Såå skönt. Tack majsen för att vi får låna bilen.

Sen är det bara imorgon kvar.. Sen är det så gott som helg. På fredag ska jag igentligen ha praktik hos Ida, men eftersom jag inte kommer kunna vara där när jag går ut i November så måste jag hitta ett annat ställe att vara på. Så jag tänkte gå runt till lite salonger på fredag och kolla hur det ligger till och om det ser ut att finnas någon plats åt mig någonstans. Vet inte hur jag ska göra.. Det är så jobbigt allting. Man vill bara ha det klart. Man går ju lixom och bär runt på en liten klump i magen hela tiden :( Nog pratat om de nu, innan jag sprängs :P Närå.. Men nu ska vi börja städa.

Ha en bra dag alla ♥

Härligt Gävle och Johan!

Dåligt bra vi är då! Aldrig har det gått vidare så många från en och samma stad :) Jeej! Och Johan! Du var jätte bra. Lycka till under hela tävlingen!

Godnatt babes ♥


Gabbe din lilla gobit

Våran älskade Gabbe i klassen är ju från Värmland. Och så såg jag detta nyss på face. Det är så roligt att du skriver som du pratar :)

Gabriella Klier - jobbit å va sjölv..int min grej, man blir å tänk sö myck :-/ neeee... nu får de löv å börj nö bra på dumbörken sö ja får an å tänk på..... sen söve! kundpass imörn

Tisdag

När jag kom hem till Gävle gick jag raka spåret hem till Jenny. Super trött och super hungrig. Sanna och Johanna var redan där :) Sen gjorde Jenny en super god köttfärssås och till det åt vi spagetti (som alltid) och ketchup. Gott gott! Sen följde Jenny med mig hem en sväng. Hon skulle få lite grejor till hemmet av mig som jag hade över. Sen åkte hon hem igen:) Dom skulle kolla på Idol hos Justine. Själv ska jag kolla med älskade Matte som strax kommer hem. Vilken tajming. Kanske det som var lite meningen också:)

Nu håller jag på med maten. Det blir ostsnitzel och pommes med bea till Matte. Nu bärjar Idol!!! Go Gävle, go Gävle!!!

Lunch time

Nu har vi precis käkat. Idag håller vi på med bruduppsättningar och fästen till krona, slöja m.m. Det är super kul och man får verkligen vara kreativ :) Älskar det! Snart ska vi även sätta fast levande blommor och lära oss lite fästen till de också.

Kommer hem 5 idag. Skönt.. Så får vi se vad man ska hitta på då. Matte blir kvar på jobbet sen ska han väl spela paintball med resten av grabbarna. Jag ska iallafall se Idol ikväll. Det ryktas om att dom kommer vara i Gävle. Och det kan man ju bara inte missa.

Hörs senare ♥

Roast på Berns

Nu har Jempa gått hem och jag ligger i sängen. Båda programmena var roliga tycker jag. Hollywoodfruarna kommer jag helt klart titta på iallafall. Dom är ju så sjukt roliga. Jag och Jenny skrattade jätte mycket. Dom bodde ju hur fint som helst. Det blir man verkligen avis på.

Nu kollar jag på Roast på Berns. Det är så jäkla roligt! Det måste ni se. Jag älskar det!! Ikväll roastar dom Pernilla Wahlgren. Haha, så bra!! Efter de blir det sovdags.

Längtar tills på onsdag klockan 21.55. Då börjar Fråga Olle-dokumentären och sen börjar Nöjespokalen på torsdag klockan 22. Måste ses! :) Det börjar bli mycket bra på tv nu. Så kul! Nu väntar jag bara på nya DH avsnitt :)

Godnatt ♥


Varm eller kall?

Snart kommer Jenny E hit :) Var jätte länge sen vi hittade på något. Vi ska kolla på "Sveriges fulaste hem" och "Svenska Hollywood fruar" (längtar) och uppdatera varandra lite. Har inte ens hunnit kolla in hennes nya lägenhet :) Är säkert jätte fint Jempa!

Idag har jag verkligen lärt mig mycket i skolan. Vi har gått igenom varje person i klassen och kollat från grunden om man är varm eller kall? sen vilken av årstiderna man var.

Vi började med mig. Jag har alltid fått höra att jag är varm. Gud va varm du är och du ska absolut bära guld och ha guld i håret. Men idag, så kom vi fram till något helt annat. Jag är kall! Det enda som är varmt på mig är min hy och ögonfärgen närmast pupillen (som är gulaktig). Annars är läpparna kalla (rosa), resten av ögat(grå,blå,grön). Mina ögon har alltid setts som gröna, inget snack om saken. Men idag när vi kollade var dom lixom gul i mitten och mest gråblå längre ut. Vart är det gröna? Kan det vara att man tror att dom är det, för att gult och blått blandas på längre håll och så tror man att det bara är grönt eller? Jag är helt förvirrad. Här trodde man att man kände sig själv. Jag kommer iallafall ändå alltid se mig själv som grönögd ;)
Hur som helst så är jag sommar iallafall. Jag passar i dom fulaste (mjölkande) färgerna. Dom ser solblekta och dassiga ut :( Men nästa hårvård så ska jag iallafall testa en kallare färg på håret och kolla om det kan bli bättre :) Ska bli spännande. Jag som inte alls trodde att jag skulle passa i kalla färger på håret.

Det har varit jätte intressant idag att få lära sig att se och hur man verkligen ser skillnaden? Inte är den stor ibland heller, men den finns.
Silver är ju också min färg då. Och kan ni tänkte hur mycket guldsmycken och guldklänningar jag har eller. Vad ska jag göra med dom nu då? Hehhe.. Näe då! Jag tänker inte slänga dom. Jag tycker ändå om att bära guld så det tänker jag fortsätta med. Men mer silver i framtiden blir det garanterat.

Vad tror/tycker ni?




Natti natti

Nu har Jenny precis gått hem och Matte står i duschen. Snart ska vi lägga oss i sängen och glo lite på tv innan vi ska sova. Imorgon blir det skola igen. Ska bli skönt att komma in i rutin igen, men det kommer ju vara dö jobbigt som två första dagarna. Imorgon ska vi ha "stilanalys". Allt om att läsa av människor och sånt. Ska bli intressant. Är sjukt trött nu även fast vi inte har gjort ett skit idag.

Nu har vi gjort oss av med våra kampfiskar iaf. Dom har attakerat några av dom andra fiskarna och så har det blivit väldigt oroligt i akvariumet. Så nu fick det räcka. Stämmingen känns redan mycket bättre bland fiskarna :)

Godnatt godnatt ♥

Vimmelbilder

Nu kommer det lite vimmel från igår. Vi var med på lite väl många kanske ;P Hehe





Jenny och jag har spexade till ett kort lite :D Haha (ingeattgöra.com)



Moshi och jag

Nu sitter jag och Jenny framför datorn som två nördar. Anna har gått hem och ätit. Och vi har precis gjort om Jennys blogg. Gå in och kolla här!

Snart blir det en till film.. Haha

Idag har vi en bakis söndag

Vaknade runt halv 11 idag. Skönt och sova ut. Sen har jag legat i sängen och tittat på två filmer (Hajar som hajar och På andra sidan häcken). Så skönt att inte göra någonting på söndagar. Jenny och Anna är här. Dom håller på och lagar mat i köket och jag lägger in bilderna. Snart ska vi mysa och titta på ytterligare en film (Max Manus). Det är Jenny som har bestämt, så vi får se om den är bra. Vi hade så underbart roligt igår. Roligaste utekvällen på länge :) Och så var jag helt lagom full :P Så träffade vi Sarah och Moa ute. Så kul och träffa Sarah nu när hon äntligen är hemma. Du borde komma hem oftare stumpan!

Här kommer lite bilder från igår :)





Fuck you, Fuck you very very mu u u ch

Linda gillade massagestolen ;)


Linda visar riktigt heta heta moves!

Här har vi en ny varian ;)




Cha cha slide


Sen hamnade vi på Goya







Tack för en sjukt kul kväll igår tjejer ♥

Partylördag

Sitter för tillfälligt i Jennys soffa och lyssnar på Break free ;) Jempa håller på och packar. Ska snart hem till mig och fixa oss. Sen ska vi hem till Sandra och festa :) Ikväll ska det bli jätte skoj faktiskt. Först blir det Cava, sen my favorite place Goya.

I tordags var vi hemma hos Jenny och drack lite vin. Billy, Anna och co var här. Jätte roligt hade vi!! Sen igår var vi också hemma hos Jenny. Fast då kollade jag, Jenny och Anna på film. Titanic, fast en annan version. Skit skumt.. men vi var bara tvungen att se den fast det blev fel. Vi ville ju se riktiga, men men..

Idag har vi hängt vid banan hela dagen. Har ju varit KM där idag. Jag var inte med, det var alldeles för kallt. Men Alla andra tjejer var med. Så duktiga. Jag och Jenny satt på sidan och hejade på. Var riktigt många där nere idag. Sen har vi åkt runt på massa uppdrag och sen hamnade vi hemma hos Anna på kalas, puman har ju fyllt 20 nu :) Men hon har inte hunnit med systmet än fast hon fyllde den 19 augusti :) Men hon har ju inte varit hemma heller.. Jenny och jag har saknat dig så mycket Pannie :)

Nu börjar Jenny bli klar.. Kanske ses ikväll snyggingar ;)


Torsdag

Godmogon. Idag är jag faktiskt mycket piggare. Äntligen! Mår jag så här hela dagen idag, så blir det praktik imorgon :) Jeej, hatar och bara ligga inne. Jag som har så mycket spring i bena och mycket för mig hela tiden.

Vaknade halv 9 idag och knäppte på tvn och kollade på The Voice (favoritmorgonprogram) Det är så synd bara att jag inte kan kolla på det på vardagarna annars när jag ska till skolan. Jag går ju upp innan programmet ens har börjat sändas. Hehe. Nu kollar jag på nyhetsmorgon.

Så strax blir det lite frulle och lite bloggläsning. Ha en fin dag ♥


Sängdags

Matte sover redan. Ska gå och lägga mig nu jag med. Godnatt och dröm sött


Nu ni mina vänner

Mina kära vänner. Speciellt Amanda och Jenny. Lyssna på detta nu! Så ska ni få se :) Lyssna på vad fotspecialisten Inger Widblad säger om vilken storlek på skorna man ska köpa. Och ät bajs sen :P


Min säng är underbar

Jag älskar min och Mattes säng. Den är så himla skön. Sitter i den just nu med älsklingen i knät och kollar på Extreme Home Makeover samtidigt som jag bloggar. Klockan 9 börjar Efterlyst som vanligt. Men faktiskt så ska vi bryta traditionen ikväll och kolla på Idol istället. Det är ju så sjukt kul så det måste vi bara se.

Godnatt Godnatt sötnosar


Förra veckans outfits






Torsdagens drinkoutfit. Vinmys hos Madde, sen slicken.




Emma

Frida

Jag, Sandra och Emma


Ny shoppat

Tunika från H&M och halsband från Glitter.




Grattis världens bästa mamma på namnsdagen


090909

Vaknade 9 imorse och gick upp (Så jag var vaken 090909, kl 09.09). Coolt! Men jag mår som en potta, ont i halsen och huvudet, känner mig yr. Kunde inte somna om, så jag slog på filmen Björnbröder. Så kan mår koppla bort allt för en stund. Den är så himla mysig! Jag blev faktiskt gråtfärdig, men det kan också beror på att jag inte mår okej!

Idag kommer Anna, Emily och Billy hem från Barcelona. Vill så gärna träffa dom! Har saknat Anna så himla mycket. Jag hatar att vara hemma, själv! Tråkigt och slöseri med tid. Ska ringa Jenny och Lovisa senare och kolla om dom kan komma förbi och ta hand om mig.

I love Twilight


Rest In Peace

Mary och Knutte har sjunkit till botten och själarna har åkt upp till himlen. Dom andra fiskarna hade pickat sönder Mary, jag vet inte om det var mord eller en olyckshändelse. Hon låg på botten utan öga och hennes färg var utnött. Usch så hemskt. Får jag reda på om det är någon fisk som har attakerat henne till döds blir det ner spolning i toaletten dirket för den fisken.

RIP M & K :(

Stackars små fiskar nu är ni död. Er får vi aldrig mer se.
Nu är ni i fiskhimlen och har det bra. Hejdå små fiskar!

SUCK

Vaknade vid 4 inatt och hade så himla ont i magen. Gick upp och öppnade sjukhusskåpet och inte en enda liten sketen tablett har vi som kan hjälpa mig ur detta läge. Var bara att gå och lägga sig igen. Jag lyckades somna om, så ringde klockan. Och jag hade fortfarande lika ont :( Så idag blir det ingen skola för mig.

Vaknade nu kvart i 10. Vafan går det aldrig över för. Har även ont i huvet nu. Ska försöka äta lite frulle och kolla på en film i sängen nu. Hoppas det blir bättre snart..

Nu har Lovisa kommit hem! Har saknat dig sjukt mycket.

Rolig dag

Imorse åkte vi bil till Falun. Det går så mycket fortare. Det var jag, Jenny, Sandra, Justine och Natasha. Dom skulle vara modeller allihopa :) Fast inte alla till mig förstås. Jenny, Methap och Gabbe skulle ha en varsin. Jag färgade och klippte Sandra. Tyvärr IGEN så glömde jag ta kort. Jenny påminde mig i skolan men då var vi nästan helt klara :( Tjejerna blev iallafall jätte nöjda och hur fina som helst. Snyggingar!

När vi kom hem igen så gick vi upp till Justine och så klippte jag henne. Vi hann inte göra det på skolan. Blev så bra så! Sen har vi ätit lite kvällsmys hos Jenny som bor dörr i dörr :) Nu är vi tillbaka hos Justine och ska kolla på nån film, vi dricker thé och har super mysigt.

Årsunda då. (Hade inte med mig kameran, men Matte har massa bilder, så jag får som nog snart)
Vi bodde på Standby camping. Jätte mysigt ställe. Men mitt ute i now where. Så parkerade vi husvagnen bröve Mattes husbil och resten tog plats runt om. Jag, Matte, Sandra, Tunnan, Henke och Madde sov i husvagnen. Det gick jätte bra (om man tänker på platserna) men Henke snarkade som en stor fet jordbävning och lät högre än ett överfallslarm (med lite överdrift). För mig gick det galant, jag sov som en stock men resten i husvagnen kunde inte sova. Så till slut går både Tunnan och Sandra ut i bilen vid 5 och lägger sig och sover utan att ha sovit en blund. Så andra natten fick Henke sova i bilen för att få slut på lidandet för oss andra.

Lördagen spenderade vi på stranden där Jetskitävlingen var. Alla hade fått olika uppgifter. Matte och Tim satt i en båt hela dagen och kollade så att gick bra längst bort i banan. Jag och Sandra kollade bojmissar och blackboj som man måste åka runt om man missat en tidigare boj och vi sålde även lotter. Det var skit roligt. Vi sålde bra kan jag säga. Jessica och Madde räknade varv och Linda kollade vilka som kom in och på vilka platser. Tunnan, Henke och Hedlund var speaker och skötte musiken. Sen gjorde de andra massa andra saker. Matte, Falken, Anders och Linda tävlade. Linda kom 3a i sin klass (så himla dukigt du) Och Matte kom 2a :) Anders och Falken körde inte alla hit. Så dom fick tyvärr inte vara med på prispallen.

På kvällen blev det prisutdelning (som jag, Sandra och Jessica ställde upp så fint). Sen blev det grillbuffé. Så jävla gott. Och gratis för oss som hjälpt till hela dagen :) Sen hade vi lottdragning. Jag och Sandra höll i den. Vi sålde över 400 lotter :) Och vi hade jätte fina priser bl.a. skit snygga lampor från Markslöjd och kläder, jetbrillor, ryggsäck m.m. Själv kom jag och Matte tillbaka till husvagnen med en lampa. Men vi vet inte alls vart vi ska ha den. Får liksom inte plats någonstans.

Efter lotteriet så blev det fest runt husvagnen och sen gick jag, Sandra och Jessica rundvandring runt campingen när alla andra hade gått och lagt sig. Sen dagen efter åkte vi hem och åkte jetskit, vi köpte med oss Max till banan. Sen blev det myskväll hemma.

Nu ska jag vara lite social här. Godnatt och Puss

Hemma igen

Nu är jag äntligen hemma. Vi har haft jätte roligt i Årsunda. Ska berätta mer sen. Nu ska jag bara lägga mig i sängen och äta lite godis och kolla på "Hitta Nemo". Sen blir det "Den utvalde" på 5an klockan 9.

Puss och kram

Husvagnsfest

Hehe, nu sitter vi i husvagnen i Årsunda och dricker sprit och öl. Jag, Sandra, Madde, Matte, Tunnan, Hedlund, Matte och Henke. Inte så bra väder! Eh, skiter man väl i. Imorgon blir det tidigt. Ska upp 7 och börja fixa allt. Det är så mycket som ska göras. Första start går klockan 11 iallafall. Ska förmodligen sova kvar imorgon också. Vi har as trevligt och vi ska sova 6 st i våran husvagn. Kommer bli en bastu :)

Hörs imorgon.. Nu blir det partyy!!! :)


Bilder från Falun

KLASSFESTEN












KICK OFFEN
















Vi hade så himla roligt ♥
Love you girls


Hej bloggen!

Idag har det varit jätte roligt på skolan. Har haft med mig underbara Madde och Sandra och vi har så kul ihop. Har skämtat hela dagen och Madde säger så roliga kommentarer hela tiden. Eve fixade Madde och hon blev en riktig snygg i håret. Brun utväxt och blandade slingor(brunt och ljust) i håret. Har tyvärr inga bilder (så dålig som man är på att komma ihåg före och efterbilder). Jag fixade Sandra och hon blev också hur bra som helst. Henne gjorde jag mörkbrun med guldiga slingor av två olika nyanser. Jätte fint!

Så ikväll blir det mysmiddag och lite dricka hos Madde. Ska bli så mysigt tjejer! Får se vad kvällen tar oss sen. Imorgon sticker vi till Årsunda, sen blir vi kvar där tills på söndag. Kommer ha datorn med mig för lite uppdateringar. Det är jetski sm-final och sen blir det rajtan tajtan på kvällen:) kul med lite nytt folk också!

Jag och Matte ska bo i husvagn och Sandra och Tunnan ska förmodligen bo med oss. Vi ska hämta husvagnen imorgon och kolla hur många det är som får plats och sova. Men det borde ju gå tycker man.

Ha en jätte härlig och mysig kväll ♥

My lovely readers

Hej på er! Nu har jag äntligen bytt om till myskläder, suttit mig i soffan och slagit på tvn och bara sitter och relaxar. Det är så skönt. Kom hem 8 idag och det är så himla trist. Man hinner inte göra någonting och sen är det sängen och upp igen imorgon bitti. Det känns inte som att man har något liv. Fast vi har jätte mysigt och roligt i Falun när vi sitter på Weayns och fikar innan tåget. Men det känns ändå som tidsfördriv, inte att vi går dit för att vi verkligen vill. Men det är inte så länge till heller.

Och nu varje fredag, så kommer jag vara på Drottning Salongen hos Ida och co. Det ska bli svinroligt. Så det är bara att höra av sig om klippningar eller vad som helst, om det skulle vara någon som vågar komma ;) hehe Jag vill göra allt :) Jag klipper ju även hemma om fredagar inte skulle passa:)

Nu ska vi göra en varsin matlåda till imorgon. Sen .. EFTERLYST! Jag och Matte har haft Efterlyst som våran bestämda mystid i flera år. Men förut var det alltid på torsdagar. Så då visste man att det bara var morgondagen kvar på jobbet och skolan sen blev det helg. Men nu är det ju på onsdagar så det är inte riktigt samma sak. Men det är ju ändå programmet som är viktigast. Vi tycker att det är så bra, för vi vill också någon gång ringa in till programmet och fånga bovar. Dom ska bara in mellan lås och bom. Plus att jag skulle vilja vinna den bärbara datorn som dom lottar ut till bästa tipset :P Fast nu har jag ju min lilla baby, men man kan ju alltid sälja den när man fått den och få pengar till annat :) Haha, ganska långsökt. Men ändå ..

Eh, nu är jag för trött. Sitter här och små fnittrar.

Godnatt lurvpösar

Dagens

Inte så bra bild, men den får duga :)



Lite kändis skvaller :)

Dj Am eller Adam Goldstein som han hette är död. Han var tidigare tillsammans med Nicole Richi. Han dog av en överdos tror dom. Han tog massor med droger och skulle in på rehab strax efter hans död. Blink 182 ställde in deras konsert pga av att Adam var en nära vän till bandet.




Det blir en Bad Boys 3. Dom vill föra samman stjärnorna Will Smith, Martin Lawrence, producenten Jenny Bruckheimer och filmregissören Michael Bay.




Chris Brown har nu sagt att han inte kommer ihåg ett dugg från misshandeln av Rihanna. Han blev tidigare intervjuad i Lary Kings night show. Han kommer visst ihåg. Du kommer alltid bli kallad han-som-spöade-Rihanna. Chris säger också att han fortfarande är kär i Rihanna. Men hon har gått vidare och har ny kille.



Madonnas nya video


Har ni hört att Lady Gaga är Hermafrodit (två könad). Hon medger att hon ser ut som en transvestit och hennes manliga drag i ansiktet tillsammans med att hon har något bulligt under hennes tajta kläder har startat ett rykte om att hon egenligen är Hermafodit. - Det är inget jag skäms över, men det är inget jag går runt och berättar för alla heller. Ja, jag har både ett kvinnligt och manligt kön. Jag ser det som en fantastisk möjlighet att få andra personer att känna sig bekväma i sina kroppar. Jag är sexig, jag är het. Jag har både en fitta och en kuk, vem fan bryr sig? Detta ska Lady Gaga ha sagt till sajten Blossip. Hennes manager tycker att det är löjligt och tror varken på ryktet eller hennes egna bekännande.


Vad tror ni?
















På tåget

Nu sitter jag på tåget och är på väg hem. Är i Hofors nu och står still :( Vill bara hem nu. Jätte skönt att vi hann sluta i tid så att jag kunde ta halv 5 tåget. Annars hade jag kommit hem till 8 och det är ju verkligen drygt. Idag ska jag bara hem och slappa. Har ingen klippning eller så idag, så nu ska jag verkligen passa på och vila mig. Kanske kolla på en bra film och lägga min tidigt.

Har varit helt slut idag, men det har samtidigt varit så himla roligtl Trodde att jag skulle lära mig mer nya saker om lösår än vad jag redan kan. Men inte så mycket ny info fick jag. Men det var skoj och prova på de olika teknikerna och vad skillnaden är på håren när de kommer från olika delar av världen.

På torsdag ska vi ha modeller igen. Fick reda på det igår. Blev en sån här impuls modellektion. Då ska Madde och Sandra följa med mig :) Så då får vi se om det går att göra som nå snyggare :) Jag har lite funderingar på vad man kan göra. Men det är helt klart dom som bestämmer. Ska bli jätte roligt iallafall.

Hörs senare. Nu ska jag vila lite på tåget :) Zzzz ...

Extensions

Är i skolan nu och har precis käkat lunch. Blev ost och broccoli soppa, svin gott! Idag har vi extentions. Så nu har vi gott igenom allt om kreatinvax och lite varianter och fått prova att fästa slingor på en varsin docka. Både halva och hela slingor. Får snart se vad som kommer här näst.

Igår hade vi modeller. Så Amanda, Linn och Emma följde med hit. Jag fixade Amanda. För att se processen och resultatet , gå in på Amandas blogg.

Här är några av mina söta små fishes och akvariumet :)


Axel, Snövit och Gullvin


Conny


Doris


Knutte


Lenny


Marty


Morris


Moshi & Doris


Nils


Pinki


Red Danger


Stakarna


Thunder


Tigrarna


Wilton


Vincent


Nu börjar vi igen. Ha en toppen dag!


RSS 2.0