22.22

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Jag har så fruktansvärt ont i huvet. Det måste vara bihålorna. Jag är sjukt förkyld och har ont i halsen. Jag är så piss sur på att jag mår såhär nu. Jag kan inte träna och jag blir deprimerad bara av tanken att vara sjuk i helgen. Då jag och Jessica ska ha våran födelsedagsfest :( Jag har hela apoteket hemma och nu jävlar ska jag bli frisk!!!!

Men dagen har förövrigt varit jätte mysig. Vi har haft kalas för mig och mamma (som fyller år om tre dagar) efter jobbet. Vi har ätit super god mat och efterätt. Jag fick ännu mera bidrag till Thailand och är sååå glad :) Tack så mycket :)

 




Och nya snygga öron ;)

img_3002 (MMS)

Och nya snygga öron ;)


Nu är vi på kalas hos mamma. Och Wille fic...

img_2992 (MMS)

Nu är vi på kalas hos mamma. Och Wille fick låna Josses löshår.  Så gullig.


GRATTIS DENICE

Idag fyller jag 22 år. Jeeeej!


Men hetaste bilden ever.  Motivation!

img_2985 (MMS)

Men hetaste bilden ever.  Motivation!


30 Januari

Idag har vi bara legat inne hela dagen och myst. Så himla skönt. Men mot middagstid gick vi till Helt enkelt och käkade. Jag åt Robbans med sallad. Så jäävla gott. Jenny sitter kvar där, men jag gick hem för att se Blood Diamond som går på 3an. Den är så bra. Jag såg den för någon vecka sedan men det gör inte mig ett dugg ;)

Imorgon ska jag med pappa till Sthlm och fixa lite saker på förmiddagen. Men jag jobbar på eftermiddagen.

Åh, imorgon fyller jag år! Helt sjukt! :)


Partyhatt

Hittade dessa hos Jenny hahhaha. När har hon dom egentligen? :P Nu kör vi.


29 Januari

Hallåååå! Idag började jag och Jenny morgonen med en kaffe från Lido och en promenad i solen. Vi gick förbi min lägenhet i gamla stan som jag ska få tillgång till i maj. Jag längtar så jävla mycket. Men nu ska jag ju få flytta in i Lovisas lägenhet den 7e februari så det känns ändå helt okej :) Men det är klart att man vill ha sin egen lägenhet.

Sen hade vi kalas för mig hemma hos farmor med familjen. (Jag fyller ju på måndag) Jag fick bidrag till Thailand :) Helt underbart!!! Tack snälla bästa farmor och pappa ♥

Nu är sitter jag, Lovisa, Nina och Frida hos Jenny. Vi ska ut igen och kika ikväll :) Jag kan fan inte sitta inne och ruttna när jag enbart tränar och jobbar i veckorna. Hehe. Jo klart jag kan, men jag vill inte ;)

Blir väl Olearys först, sen Heartan och Goya!


Rip the brakes out my car

Heeej på er. Hoppas ni mår bra. Jag sitter hemma hos Jenny och kikar på Lets Dance. Lovan och Lillen är på väg hit. Sen ska vi möta upp Nina och Jenny. Vi ska ut på vift ;)


Gud så fint det är när solen skiner.

img_2980 (MMS)

Gud så fint det är när solen skiner.


Ear cuff

Glitter, 29,90 :-



Nu sticker jag. Ha en toppen dag. Åååååh på måndag fyller jag år :D

Love and other drugs

Har precis kommit hem. Jag, Frida, Jessica och Jenny har varit på "Love and other drugs". Den var så jäkla bra alltså. Och jag är dödskär i Jake Gyllenhaal. Han har aldrig varit så porrig som i den här filmen. Ni måste bara se den. Den var jätte rolig och super bra.

Nu ska jag sova. Resten av brudarna gick vidare och mötta upp Lovan och co. Men jag ska faktiskt upp till gymmet imorgon bitti sen ska jag jobba. Sen är det heeeelg :D


Nu drar jag. Vi hörs senare.

img_2977 (MMS)

Nu drar jag. Vi hörs senare.


Morning

Vaknade igår med en förkylning så jag har tagit det lite lugnare nu på gymmet dom här två dagarna. Jag hoppas verkligen inte att det blir värre. Jag hatar och vara förkyld och sjuk.

Nu ska jag dra till jobbet.


26 Januari

Idag har det varit jätte mycket på jobbet. Så jag är helt slut nu.

Har även kollat på Lovisas lägenhet idag som jag ska flytta in i 7e februari eftersom hon flyttar till England. Så kan jag bo där tills jag hittar något eget som jag vill ha. Även fast det är supermysigt att bo med Jenny i hennes lilla etta just nu så håller ju inte de i längden ;)

Nu ska ja bädda ner mig i sängen!


25 Januari

Godmorgon. Känner mig lite piggare idag. Men är fortf trött. Gympasset gick bättre än igår och nu ska ja ta en proteindrink innan jag pallrar mig iväg till jobbet :)


22.22

Nu får man önska sig något ;)

Ikväll har jag gjort absolut ingenting ;) Jag är själv i lägenheten och har bara legat i sängen och kollat på halv 8 hos mig och konferansresan. Sen har jag badat och skrubbat mig :) Nu är jag len som ett barn.

Nu blir det en kopp té och Fråga Olle ;)


Soffläge

Nu har jag precis käkat. Äggröra och en proteindrink. Jag är super trött och tänker inte göra ett dugg ikväll :)


NICE PIC


24 Januari

Hej bloggen. En seg Denice hade svårt att kliva upp till gymmet imorse. Vafan drack jag i lördags för. Jävla skräll. Det förstör så mycket nu under deffningen. Men de va fan en engångsgrej. Jag måste verkligen vara stenhård nu under mina 8 veckors träning och strikta diet. Nada mas blir det.

Har precis varit och käkat lunch med pappa på kina. Jätte mysigt.

OCH VET NI?! OM EN VECKA FYLLER JAG 22ÅR. JEEEEJ


23 Januari

Hej söndagkväll.

Har varit hemma hos Frida hela dagen med alla tjejer och degat. Kollat på film, garvat, sovit, garvat och ätit mat. Haha
Nu är jag, Lovan och Jenny back på Hattmakargatan och ska kolla på en film nu. Har tappat bort min kamerasladd så jag kan inte lägga ut några bilder :( Faaan va drygt. Orka köpa en ny då.


Jennys kommentar nyss "Tappar jag någonting mer nu, så kommer jag skrika och slåss"
Haha. Vi håller på och städar lite.


Läkerol. Just nu är det Elin som uppträder :)

img_2951 (MMS)

Läkerol. Just nu är det Elin som uppträder :)


22 Januari

Klockan 10 hämtade pappa mig, så åkte vi upp till gymmet och körde ett pass. Sen åkte vi till Tennstopet och åt lunch. Då joinade även Jenny pch Nina oss. Snart ska vi gå en sväng på stan tänkte vi.

Ikväll kommer det bli riktigt kul. Både Emma, Madde och Sanna har pallrat sig till Gävle. Och vi är 11 tjejer samlade. Vi ska först ta en drink hos Nina, sen upp till Läkerol och kika på Idol, sen blir det bord på Goya och fest hela natten lång ;) Haha


Idag fyller härligaste Jessica 21 år. Grattis på födelsedagen sötnos! Ikväll kör vi.


You never know

Lugn fredag trodde jag.




Puss. Vi kanske ses ute.


Lugn fredag är bäst

Har vi dumpat av soffan i mammas garage. Den är så fin! Vi gjorde vääärldens kap.


Men nu sitter vi hemma hos Jenny med Frida, Lovisa, Natasha och Jenny själv :P Heheh
Det blir lungt ikväll. Vi tok laddar inför imorgon :) Åh de ska bli så kul.  


Nu har mamma och jag varit ut till Ikea oc...

img_2947 (MMS)

Nu har mamma och jag varit ut till Ikea och köpt världens finaste soffa till mig :) dåligt bra vi har tänkt med släpvagnen då. Haha dom gick in på pricken!


21 Januari

Nu har jag tränat, duschat och druckit min proteinshake. Nu ska jag pallra mig till jobbet. Gud va skönt med fredag. Helt underbart. Ha en fin dag ♥


OCH VINNAREN ÄR....

Det har verkligen varit jätte svårt att utse en vinnare. Alla har så bra motiveringar och jag hoppas att alla som varit med och tävlat köar på lördag för att få ett par skor där istället. Det är ju bara en person som kan vinna.. Och vinnaren är ...


MADDIE (MADELEINE GUNNARSSON) med hennes otroligt roliga motivering:

Deniiice...det finns minst hundra anledningar till att det är jag som måste få dom där skorna. Men eftersom jag inte orkar räkna upp alla kan jag göra ett litet axplock ur listan:

1. Du vet hur mycket jag har lidit av alla borttappningar jag varit med om på sisitone. Allt blod, svett och tårmona! Ett par nya heels skulle förändra mitt liv och det skulle kännas som en andra chans för mej. Jag är verkligen värd att gå plus nångång! De vet du!

2. Jag har heller aldrig tappat bort ett par heels så du behöver inte vara orolig att du ger bort dom i onödan. (Emma, det var ett par pumps...)

3. Eftersom du har typ samma storlek som mej, vilket inte så många andra har, så kommer du kunna låna dom näär du vill. Det blir som att du ger bort dom till dej själv.. Bra?!...Ganska!

4. Om du har tänkt komma till Sthlm och hälsa på oss vore det ju bra om du hade nånstans att bo och några att umgås med och så..viiisst?!...hehe

5.Jag vill ha dom så mycket att jag till och med erbjuder mej att vara din personliga assistent för en dag. Såå mycket behöver jag dom. På riktigt!

6. Jag är över tjugo år och deltar på lördag

6. Du är ju en faaantastisk vän...och jag hoppas du vill fortsätta vara det..

7. Nu ska jag gå och träna. Fundera på saken! Annars kan jag återkomma med några punkter till. Såå...hör av dej om du vill ha kompletteringar ;)


Kolla vilken cool tatuering ;) skulle pass...

img_2918 (MMS)

Kolla vilken cool tatuering ;) skulle passa mig! :P


Lördagens vimmel

Förstår dock inte vad min jävla slinga gör på sidan av fejset på bilderna? fel o sätta den bakom örat. hahaha. usch!


Vinn ett par High Heels från Nelly.

Så här gör du.

Motivera varför just du vill ha ett par Nelly high heels!

Skriv för- och efternamn och din mejladress. Tävlingen avslutas på torsdagkväll klockan 21.00. Då får ni vinnaren!
OBS! Du måste vara 20år och du måste delta på lördag så du kan hämta skorna. Du vinner alltså dessa skor utöver dom 99 första i kön ;) Du får alltså de 100e paret ;)



Som sagt så kommer du bli uppskriven på listan för fri entré och självklart går du före i kön. Lycka till!

NELLY HIGH HEELS

På lördag kommer Nelly High Heels till Goya. Det var ju helt jävla galet i somras så dit måste jag bara. Dom 99 första tjejerna får ju gratis skor från Nelly. Så jävla bra! Och man måste ju verkligen komma i tid. I somras var jag på stan på dagen och då var det redan kö. Jag kan ju bara tänka mig hur det kommer bli på lördag. Jag får väl tälta där då!

De första 150 gästerna får iallafall en goodiebag ;) Och Telia som är kampanjens huvudsponsor kommer även lotta ut en som vinner en helt ny iPhone 4 och fem tjejer vinner extra skor! (Hoppas det blir jag)

Och nästan det bästa av allt. Idolerna kommer dit. Dom ska ha bord och deras "efterfest" efter deras konsert på Läkerol Arena. Fattar ni. IDOL OLLE! HALLÅ?! Lovan höll på och svimma när jag berättade de. So be there!



Jag ska även ha en tävling i bloggen lite senare ikväll, kika in om en timme ungefär. Då får ni svara på en fråga och sen kommer jag att välja ut en tjej som kommer vinna ett par skor från Nelly, fri entré och före i kön till Nelly high heels på lördag ;) Hur bra?????


GODMORGON TISDAG

Ska strax sticka iväg en timme från jobbet och fixa lite saker med pappa. Sen är det full rulle hela dagen. Ville bara önska er en bra dag. Det är inte lika moddigt idag. Så jävla skönt.



Halv elva hos Jenny

Hoppas ni har en trevlig måndagkväll. Idag när jag slutade hämtade mamma upp mig och Josse på salongen för att sedan åka med till Sätra och äta middag. Jätte mysigt! Bara vi tre. 

Men nu är vi hemma hos Jenny och kikar på en rulle som jag själv tycker verkar skit kass men som Lovan tycker verkar skit bra. Därför sitter jag här vid datorn just nu :)

Strax ska jag bädda ner mig i sängen. Träning väntas kl 7 imorgon bitti. Och efter helgens sovmorgon är jag sååå trött, kom knappt upp imorse. Men när man väl är uppe är det hur lugnt som helst. Jag måste tänka positivt hela tiden. Annars går det inte ..

På tal om något helt annat så är det här det finaste djuret i hela världen. Ååååå


17 januari

Godmorgon mina vänner! Idag är jag ju som sagt ensam på jobbet. Men vi får dock inte glömma mina fantastiska kunder. Sen har även Nina varit här och ätit lunch med mig. Supermysigt.

Nu ska jag ta tag i toaletten och golvena. Det behövs verkligen dammsugas och moppas. Dax o sätta igång.


Ni förstår inte hur mycket jag längtar till sommaren!


Godnatt

Nu ska tjejerna gå, förutom Lovisa som ska sova med mig och Jenny. Vi kollar på en film på 5an. Rätt bra, men lite krånglig. Hehe

Imorgon väntas gym kl 7 som vanligt, sen jobbar jag själv på salongen ;( Buhuu



16 Januari

Hej på er.

Matchen igår vad jätte bra. Brynäs vann ju överlägset. Det var ju kul, när man för en gångs skull gick på en match. Efter det så åkte vi till Kalles och fortsatte vår trevliga kväll. Runt halv 1 drog vi vidare till Goya. Man kan faktiskt gå ut och ha kul ändå fast man deffar ;) Själv har jag tänkt att jag ska ligga inne och ruttna i 8 veckor nu, men det kan jag glömma. Gud va trist och jag tänker inte bara kasta bort min tid. Hehe

Idag började jag och Jenny med en morgon PW. Sen mötte vi upp Moa och Thomas på Java för en lunch. Satt där till halv 4 typ. Sen gick jag upp till gymmet och körde lite rygg och mage.

Nu sitter vi i soffan och kollar på tv :) Hittar inte min jävla datasladd till kameran så jag kan tyvärr inte lägga in den endaste lilla bilden jag knäppte igår. FAN.


Nu sitter jag på läkerolen och ska kika på...

img_2908 (MMS)

Nu sitter jag på läkerolen och ska kika på Brynäsmatchen med Lovisa, Moa, Thomas och Robban.


NYSS FRÅN OSS


Såg en rätt konstig status på en kompis Fa...

img_2888 (MMS)

Såg en rätt konstig status på en kompis Facebook. Ofta man skriver ut den infon där! Haha men vet man inte vilka man har legat med så vet man ju inte.


Freeeedag

Nu är det äntligen den efterlängtade helgen. Jag, Lovisa och Jenny har precis ätit Tacos som tjejerna fixat så bra medans jag har jobbat ♥ Ikväll blir det lungt, en film tror jag. Hoppas på att somna i skaplig tid. Jag ska upp och gymma imorgon kl halv 10.

Vi hörs imorgon. Är så slut nu så jag ska kasta mig på sängen o vila. PUSS

 

 


On my pillow

Ett litet inlägg från en trött Denice som ligger i Jennys säng helt utmattad. Nu känns det verkligen att kroppen håller på och ställer om sig. Jag har sån jäävla träningsvärk i hela kroppen. Nu behöver jag sömn. Passar ju utmärkt att det är sista jobbdagen imorgon och sen helg. Vilket betyder sovmorgooon!

Har legat och kollat på Fun with Dick and Jane. Den är så rolig tycker jag. Haha



Godnatt godnatt


Mini kit

img_2881 (MMS)

Nu har vi fått in ett nytt superbra minikit. Joicos mest vårdande produkter. Liten shampo och balsam, färg bevarande och värmeskyddande silikondroppar och världens bästa inpackning i vanlig storlek. 310 spänn. Perfekt till dig som ska resa dessutom!


Hej på er. Nu är det dags för lunch :) äls...

img_2877 (MMS)

Hej på er. Nu är det dags för lunch :) älskar de blåa vädret idag! Åh! Vill bara åka skidor!


Två frågor.

Vilket proteinpulver använder du? Och vad är fin crisp?

Svar:
Proteinpulvret heter Whey Complete och ser ut som nedan. Finns i olika smaker. Jag kör på jordgubb.



Finn crisp stavas det visst. Glömde ett n. Men det är ett bra val av "macka" om man vill äta lite mellis. Supergott!


Hej!
Jag brukar kika in på din blogg lite då och då, den är jätte fin!
Kan du inte ta före och efter bilder och skriva liter mer utförligt hur du äter under en dag nu när du deffar?
Orkar du träna fullt ut när du skippar kolhydraterna, själv blir jag iaf helt slut i musklerna när jag gör det :P
Ska bli spännande och se hur det går för dig!
/Linnea

Svar:
Va kul att du gillar den. Jag vet inte riktigt om jag vill ta nå förebilder då jag känner mig som en julgris. (Kolla Turkietbilderna sen i somras) Men jag ska tänka på saken ;) Men jag kan absolut skriva vad jag äter och hur jag tränar. Klart man blir trött utan att äta kolhydrater men det är bara att hålla i, så vänjer sig kroppen kanske snabbt ;)
Men jag lovar att du ska få se resultatet sen. Nu ska jag vara fit till Thailand 16 Mars.


Vi kan inte sluta skratta åt detta!!!

img_2710 (MMS)

Vi kan inte sluta skratta åt detta!!!


Min kost för idag

Kör varierad mat men håller alltid samma tider.

6.45
Frukost:
1 dl proteinpulver
1 dl fiberhavregryn
2,5 dl blå mjölk
3 msk rapsolija

Skaka och ät med sked ;)

Sen träning mellan 7.00 - 8.00

10.00
Mellis
2 st finn crisp
4 skivor skinka
4 matskedar keso

13.00
Lunch
Tacos utan bröd

16.00
Lunch 2
Tacos utan bröd

PW mellan 17.30 - 18.30

18.45
2 dl Proteinpulver i drinken
Äggröra med skinka.

12 Januari

Sitter i soffan, har precis ätit äggröra och druckit en proteindrink. Nina och Jenny kom precis innan för dörren. Har varit ute på pw med Jessica. Det är som är gå på en strand ute. Man bara sjunker ner i snön för att det är sånt slask ;) Bra för bena och stjärten men det dryga är ju att man inte får upp tämpot riktigt.

Undra vad vi ska göra ikväll då? Imorgon väntar en utflyttningsfest hos Lovisa. Hon ska ju dumpa brynäs och bli stadsbo ;) Blir dock inge alkohol för mig men med ska jag :D


På tal om annat. Jag bara älskar kattdjur, men mest leoparder och deras mönster. Kolla in dessa småttingar. Vill haa!

Halv nio hos Jenny

Sitter med en varm kopp té i soffan och kollar på tv med tjejerna. Mysigt!


11 Januari

Nu är jag nyduschad och sitter i soffan med en proteinshake. Jag och Jessica har precis varit ute och powerwalkat en timme. Vi har gått i villastan, där älskar ju jag att gå. Det är så roligt att kolla på hus så man får drömma sig bort lite. Men dom är ju så jävla snygga och stora vissa. Kan inte förstå att dom bor en familj i vissa.

Snart kommer Jenny hem. Vilken sekund som helst :)


Så himla coolt


I år har Juli 5 fredagar, 5 lördagar och 5 söndagar. Detta händer en gång vart 823:e år. Detta kallas pengapåsar. Sprider du detta får du pengar inom 4 dagar, enligt kinesiska Feng Shui. (Inte för att jag tror på att man kommer få pengar, men att det är 5 helger i juli är väl helt underbart. Då ska ja fan vara semester då!)

Kolla hjärtat det blev nät ja druckit upp ...

img_2869 (MMS)

Kolla hjärtat som blev när ja druckit upp kaffet :) ååååh!!!! :)


KILLAR


Jag tänkte förklara lite bättre. Det är alltså en frisörtekniker vid namn Johan Rönnow som kommer hit för märket American crew (som är ett killmärke). Vi på salongen är med och hjälper honom och hans gäng med visningen. Ni ska alltså både bli färgade och klippta.

Kom gärna hit! Det är först då ni behöver ta beslutet om ni går med på färgen och klippningen han önskar göra på er. Det är såklart kostnadsfritt :) Ni behöver inte ringa (om ni vill veta mer, så självklart), men annars är bara att komma klockan 18.00 hit till salongen den 8/2.

Hoppas vi ses.


Godmorgon! Full rulle idag på salongen. Nu...

img_2868 (MMS)

Godmorgon! Full rulle idag på salongen. Nu ska jag ta mitt mellan mål, fincrisp med keso och kalkon :) mums!


Nu ska jag köra sista 20 på cykeln. Sen bl...

img_2866 (MMS)

Nu ska jag köra sista 20 på cykeln. Sen blir det hem o fixa sig. Sen jobb :)


Gissa vem?

img_2865 (MMS)

Gissa vem? Jaa precis, helt rätt! Min vän Robert Wells


Filmkväll

Nu är vi hemma hos Jenny och kollar på film. Blev så sjukt svettig på gymmet idag. Men det är så jävla skönt. Ska ju köra två pass om dagen nu. Gym 40 och cykel 20 på morgonen och cykel 60 på kvällen. Sen har jag skippat kolhydraterna helt nu. Nu jävlar ska jag hålla deffen stenhårt. Är så taggad.

Det är så skönt att jag har det jobbet jag har. För jag kan verkligen hålla mattiderna och det är det viktigaste.

 


9 Januari

Min dag började med en rejäl sovmorgon. Sen tog jag en lång promenad med Anette och Frida. Det var ganska svårt att hålla takten eftersom det är så halt ute, men vädret var ju underbart. Nu väntar jag på att mamma och syrran ska hämta upp mig, så ska vi åka hem till Sätra och käka. Sen blir det ett gympass efter de. Sen blir det att träffa tjejerna och kika på någon rulle ;)




Alonetime

Hej bloggen. Nu ska jag gå och köpa mig lite mat och mysa framför tvn i min ensamhet. Får se vad jag ska hitta på ikväll. Det blir lungt iallafall.

Idag börjar jag med min deff. 8 veckor stenhård diet och träning. Nu jävlar. Jag har ju bulkat på mig och byggt muskler i ett år nu. Nu är det dags att ta bort fettet.


6 Januari

Jag och Madde vaknade upp i Jennys lägenhet trötta som fan. Men det var bara att pallra sig ner på stan för lunch med tjejerna på Java. Fyra timmar senare tar vi tummen ur röven och är nu hos Anders och Jessica och kollar på King Kong. Ska hem om ett tag, lägga mig i ett bad. Sen kommer det några snyggingar på ett glas vin. Sen får vi se vart kvällen tar oss ;)

Kan inte fatta att det bara är torsdaaaag!


Natti

Hej bloggis. Nu ligger jag och Madde i sängen dyngtrötta. Vi ligger och pratar och myser.
Imorgon blir det iallafall lunch på stan med tjejerna ♥

Godnatt ;)

Ps! Vi är utan smink.


LÄNGATAR IHJÄL MIG

Thailand 16/3 - 30/3




New York 30/4 -7/5




Åååååååååååååååååå jag vill åka nu!


Snart så ..

Nu är jag klar med sista kunden för dagen. Nu ska jag finputsa salongen innan jag går hem. Ikväll blir det fest hos Jessica. Sen utgång. Det är väl alla tjejer utom trök-Nina som inte har någon karaktär som måste sitta hemma osocial för att inte dricka. Haha


Black, black, black and blue

Nu ligger jag äntligen i sängen och ska sova. Imorgon väntas sista jobbdagen för den här veckan. (eller ja, jag ska jobba två timmar på fredag också, men det räknas ju knappt)

Godnatt ♥




21.16

Nu har vi precis kollat klart på Victorias secret fashion show 2010. Jag missade ju den när den gick på tv. Gud ja dör för att tjejerna är så himla snygga!

Strax ska vi kolla på Shutter Island. Har bara sett den en gång tidigare. Vi hörs mer när jag kommer hem senare.



4 Januari

Godmorgon! Idag är jag en tröttmössa. Sover inte särskillt bra, men men. Bara att jobba på. Igår var jag ju som sagt hemma hos Natasha och kollade på hockeyn. Men bajs Sverige förlorade ju. Trökigt, när man för en gångs skull tittade.

Nu ska jag ner i tvättstugan och kolla om handdukarna är torra. Vi hörs senare.


Natasha sitter och hejar på sitt rysslad. ...

img_2827 (MMS)

Natasha sitter och hejar på sitt rysslad. Men det är natta för dig nu russian!


Sitter hemma hos Natasha och kollar på hoc...

img_2824 (MMS)

Sitter hemma hos Natasha och kollar på hockeyn. Ja är inte direkt intresserad men vad gör man inte för russian och hilde ;)


If my body was on fire

Jag bara älskar den här låten!


Godmorgon

Nu sitter jag vid datorn på jobbet och väntar på min första kund. Jag har plockat ner våran julgran och massa annat krimskrams. Pappa kommer hit med mat till 12 så ska vi luncha. Var över en vecka sen vi lunchade tillsammans :( Känns så skumt. Men pappa har varit dyngsjuk.

Och efter jobbet idag kommer mamma och hämtar mig, så ska jag följa med hem till henne och käka. Syrran ska också vara med.

Vi hörs senare ikväll då.


2 Januari

Tjena! Hoppas ni mår bra. Bloggen suger just nu, men det händer rätt mkt i mitt liv just för tillfället. Så bloggen hamnar lätt på sidan. Men nu är det ett nytt år. Och nu ska jag skärpa mig :D

Sitter hemma hos Jessica nu med tjejerna och ska kolla på en film. Vi är så sjukt slitna från helgen. Men imorgon väntas jobb. Tre dagar, sen är man ledig igen. Skönt.


RSS 2.0