Afterwork

Plocktallrik från Kalles, vin och bästa jobbar kompisarna fick avsluta denna fantastiskt trevliga kväll :)


Lugg

Va tycks?! 

 

 

Hahaha skooooja! Det är löslugg! Haha jag toklurade Matte. Han tyckte dock inte att jag ska ha klippt lugg.Tur att det var på skoj då! Haha men jag skulle aldrig göra det. Jag ser inte klok ut med lugg. Haha


Påskerbjudande

Hej på er mina fina vänner och läsare!
 
Här kommer ett påskerbjudande från mig, till er.
 
Kom och färga/slinga håret och få en klippning på köpet. Gäller fram till påsk (tors 28/3).
Du kan internetboka på hemsidan (karlavagen21.se) eller ringa på 026-124721. Boka behandligen "klipp och färg/sling" och skriv i meddelandet "Påskerbjudande" så dras klippningen av i kassan.
 
Puss och kram ♥

Mar. 20, 2013

Vi lyxar till det på lunchen, igen. Mathilda har precis gjort ett hårspa på mig och AK ska strax klippa upp mitt hår. Jag känner att jag vill klippa upp det mer än vad jag gjorde förra veckan. För det är så tungt. Tuperingen håller knappt längre. Jag var lite för feg sist, men nu så!

 

Kolla vad mitt hår ser kopprigt ut i direkt solljus. Det är inte alls sådär i vanligt ljus, men jävligt snyggt är det! Kanske skulle satsa på att bli lite mer kopprig till våren nu. Vi får se!

 


Kodnamn Lisa

Tjeena! Tänkte gå till jobbet strax, så tittar jag ut genom fönstret, så har det börjat snöa. ORKA! Varför kan det inte ge sig! Nu vill vi ha vår här! Ingen ny jävla snööööö.
 
Igår såg jag "Kodnamn Lisa", äntligen! Och fyfan va spännande den var! Riktigt bra! Joel är ju så jävla snygg så man döör! Sista scenen när han sitter i bilen alltså, Mmmmmm.
 

Hårspa

Behöver ditt hår en spabehandling?

Djuprengöring, PH-återställare, uppbyggande proteininpackning och avslutningsvis en fuktgivande inpackning för bästa möjliga kondition av ditt hår.

 

Under veckan 12 och 13 erbjuder våran elev Mathilda detta hårspa för endast 100 kr (ord. pris 250kr)

Mathilda gör även en hårkonsultation så att du vet vad du har för kondition på ditt hår och ger dig inviduellt råd om produkter.

 

Ring och boka på 026-124721.

Välkomna!

 


Måndag, igen

Tror inte jag kan nämna en måndag då jag varit pigg. Visste knappt vart jag var när klockan ringde imorse. Men nu sitter jag iallafall på jobbet med en kopp kaffe. Fick skjuts av pappa hit. Så himla tajmat, så slapp jag gå!

Fredagens partykväll har skit rolig! God mat på Texas och en kul krogrunda efter det. Hela lördagen och söndagen har vi hjälpt Sandra och Tunnan att flytta. Och nu börjar det bli riktigt hemtrevligt där :) Vi avslutade helgen med en film och lite smått och gott igår kväll i deras nya vardagsrum.

Vi bjöd grannarna på en bamsefrulle med färskt bröd från Lido igår morse också! Från deras baksida, över snöhögarna, i onepiece knallade de över så smidigt ;)


Girls night out

Nina och jag sitter hemma hos mig och väntar på skjuts. Då kan det bli en bild, eller två ;) Haha
 

Nya grannar

Idag flyttar Sandra och Tunnan in i radhuset. Idag får vi nya grannar! Så jäääävla kul! Jag ska precis gå över dit nu och ta en kopp kaffe innan jag går vidare till jobbet. Imorgon ska jag hjälpa till hela dagen/kvällen. Gud va vi ska dona och göra fint! :D
 
 

Mar. 14, 2013

Nu har vi precis bäddat ner oss i sängen efter en trökig förlust för Brynäs. Jag kan väl säga att jag och Nina mest var intresserade av roliga youtube klipp och annat skojig underhållning istället.

Ska iallafall släcka lampan snart, för jag vill ha lite extra sömn inatt eftersom det blir party imorgon. Det är inte ofta man går ut en fredag, men det ska bli riktigt roligt. Vi börjar med mat på Texas klockan 20. Sen får vi se vart vi tar vägen.


När vårsolen kommer syns allt!

Ni som hänger med här på bloggen kanske kommer ihåg att jag var på vaxkurs i Stockholm för några veckor sedan. Nu har jag fått lite skinn på benen och har börjat med dessa behandlingar här på salongen. Riktigt roligt!
 
Fram till sista april vill jag erbjuda er 15% introduktionsrabatt på alla vaxbehandlingar. Jag vaxar ansiktshår, ben och armar.
 

Vaxning är en effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod. Vid regelbunden vaxning växer hårstråna långsammare, glesare, tunnare och blir svagare.

 

 

Vaxbehandlingar:

Ansikte: Ögonbryn, Mustach, Kinder, Haka.

Ben: Halva eller hela.

Armar: Underarmar eller hela armar.

 

 

Prislista:

Vaxning Ansikte 1, 2 eller 3 betyder alltså antal ställen du vill vaxa i ansiktet. Och behandlingarna ser du ovan.

Vaxning Ansikte 1, 85 kr

Vaxning Ansikte 2, 150kr

Vaxning Ansikte 3/4, 200kr

Vaxning halva ben/armar, 300kr

Vaxning hela ben/armar, 600kr

 

 

För bokning, ring 124721 eller internetboka på karlavagen21.se


Spa för håret

Tänk att den här dagen skulle bli så här fantastisk då!

Egenhårvård hela morgonen! Looove it! Nu är jag nyklippt och nyfärgad och vi har även gjort hårspa med rensning, ph-återställare, fukt- och proteininpackning. Håret är som sammet. Perfekt tajming till helgen och morgondagens utgång! :) 

 


Sun is the shit

Gud vad härligt det är att vakna upp till sol. Det har varit sol i över en vecka nu och det är helt underbart. Det finns inget bättre än solen! Men man nöjer sig ju självklart inte där, man kan ju inte låta bli att drömma sig bort till vämen istället. Tänk om man hade en resa inbokad inom dom närmaste veckorna. Det hade varit balsam för själen.
 
Men i juli bär det av iallafall, två veckor till Spanien. Det är ju inte helt fel det heller!
 
Här kommer några härliga bilder från våran senaste resa, när vi var i Miami & Karibien. 

Red lips

Lovan har varit här på min lunch. Vi har druckit kaffe ute i solen och pratat om allt mellan himmel och jord. Riktigt mysigt!

Jag längtar till helgen nu! På fredag ska jag och några härliga ut och äta och sen blir det en rolig krogrunda har vi tänkt! Då ska jag ha min nya klänning och röda läppar ;)


Mar. 13, 2013

Godmorgon mina kära!

Tack för alla svar igår. Jag håller med och ska inte lägga någon mer energi på det där. Så idag är jag positiv och glad som vanligt. Jag har så många bra vänner som är värd så mycket och som ger mig mer tillbaka än vad dessa personer någonsin kommer att göra! Och som uppskattar det man gör/har gjort för dom och ger tillbaka.
 
Igår köpte jag och Frida med oss mat och åkte hem till Moa och hade myskväll. Vi planerade in en kryssning framöver och kollade på en Johan Falk film som inte jag hade sett. Snart är jag framme vid "Kod Lisa" som alla pratar om ska vara så jäkla bra!


Mar. 12, 2013

Godmorgon! 
 
Jag har haft lite funderingar på senaste tiden angående missunnsamhet. Jag har märkt att jag har vänner som är missunnsamma. Inte bara mot mig, utan även mot andra vänner. Jag vet inte om det handlar om avundsjuka eller att man bara är så himla självupptagen? Så kallade vänner som aldrig ger en feedback, kommentarer, positiv energi eller komplimanger, typ någonsin. Men samtidigt vill man ändå vara "tighta". Missunnsamma vänner som vill ha egen feedback, men aldrig vill dela med sig själv tillbaka. Varför är det så? Jag är aldrig någonsin missunnsam och skulle aldrig sjunka så lågt mot en vän, trots att jag vet vad som försiggår. Det syns så tydligt, men jag förstår inte varför? Om jag skulle vara avundsjuk eller liknande på en vän som tillexempel har kommit in på en skola som jag själv kanske hade velat gå på. Varför ska jag då vara missunnsam och inte säga "grattis", eller "bra jobbat", eller varför inte erkänna att man är så jävla avis då istället! Man ska unna sina vänner framgång, lycka och inte trycka ner andra för att må bättre själv!


Dessa frågor och funderingar kretsar runt mitt huvud idag! Kan ni känna igen er i det här också? Tacksam för svar. Vad gör man?

 

Längtar tills kvällens benpass. Fan vad jag ska göra av med energi då! Jag vill bara rensa mitt huvud på all den här dåliga energin som jag har fått på sista tiden! Och sen bli av med den för gott. För det här vill inte jag lägga min energi på. Jag blir bara på dåligt humör. Och jag är aldrig på dåligt humör.


BFF's birthday

Idag fyller min älskade bästis Jenny 24 år. Hon och Sanna är ju tråkigt nog i Australien, så vi kommer inte kunna fira hennes födelsedag tillsammans! Eller rättare sagt så har jag inte fått nån inbjudan till kalaset! Hade lätt kommit Jempa ;) 
 
Love you moooshi!


Varför badar man inte oftare?

Fasiken va skönt vi har haft det idag på Fjärran. Det är ju riktigt skönt att bada! Love tyckte att det var super roligt och han var ju så söt i sina nya badbrallor. Nu är vi trötta och ska köpa med oss nå god mat hem. Sen blir det nog inte så mycket mer idag!


Mar. 10, 2013

Det blev visst ett gympass först. Men nu är vi redo för bad. Fan va skönt alltså! När bada man inomhus senast?! :)


Mar. 10, 2013

Vaknade för en stund sedan och vi ligger fortfarande kvar i sängen. Det är så skönt att ligga och dra sig. Men vi ska väl kliva upp snart och äta frulle. Sen om nån timme ska vi åka och bada med Tomas och lilla Love.

Igår hade vi en jätte mysig kväll. Vi kollade på mello och gjorde mat. Oxfilé med potatisklyftor och rotfrukter i ugn. Så jävla gott alltså! Köttet blev helt perfekt och alla var så nöjda. Sen blev det efterrätt och lite snacks efter de, så ni kan ju bara tänka er hur mätt man blev. Haha

Vi planerade lite kommande resor också! Hela familjen ska ju följa med oss till Spanien i sommar. Men först, ska vi följa med dom upp till Tomas hemtrakter i Jokkmokk under påsk. Det ska bli så kul!


Mar. 09, 2013

Godmorgon! Helt underbart att vakna upp till strålande sol! Vi har redan hunnit med frukost, lite handling på Ica maxi och Blomsterlandet.

Igår var vi och åt på Churchstreet. Så sjukt god mat där! Blev såklart kött för mig (biffstek) men alla andra åt deras berömda kyckligbröst. Det blev också en del öl och sen gick vi vidare till Bankhuset för mer öl! :) Riktigt trevlig kväll!


Hedvigs trädgård

Nu stänger vi salongen en stund för att åka och äta lite lyxig fredagslunch på Hedvigs trädgård. Jätte mysigt! Och efter jobbet väntas ett gympass och middag på Churtstreet med Matte, Moa och Tomas. Vilken fredag alltså! :)

Jag har så mycket roliga planer för hela helgen och jag vill bara att den ska börja nuuuu!


Mellis

Sitter och äter. Kvarg med hallon och en kopp svart kaffe. Gott gott! Men nu vill jag bara sluta så jag kan gå och träna och sen hem och slappa. Jag är trött. Ska lägga mig tidigt idag.

Jag och Lovisa från i lördags. En rolig kväll att minnas.



Mar. 07, 2013

Godmorgon godmorgon!!

Min lilla "skada" har äntligen gett med sig i låret och idag ska jag ladda upp med bra energi inför kvällens benpass.

Igår var Frida här. Vi kollade på sista Sagan om ringen som varken hon eller jag har sett. Vi är lite efter, vi vet. Men bättre sent än aldrig. Det blev dock så himla sent så vi har en timme kvar att se, Hahahha! Dom är ju så sjuukt långa!

Så här ser jag ut idag.


PUSS

Här kommer en slängpuss till alla mina fina vänner och läsare som tittar in här på bloggen! ♥

 

Love you!


Mar. 05, 2013

Hej på er!

Jag har fortfarande riktigt jävla ont i mina lår. Men den vänstra är värre än det högra. Fan! Vad har jag lyckats med! Och inte nog med det, så skulle jag inviga mina nya Nikeisar idag och har redan fått skavsår på BÅDA hälarna! I-lands, jag vet! Men vafan!

 


Work

Måndag! Jaa, idag har jag lite måndagsångest faktiskt! Är fortfarande lite trött efter helgen och nu vill jag bara få ny energi och bli pigg så jag kan göra bra ifrån mig på kvällens gympass. Jag har sån träningsvärk i mina lår idag så jag har problem med att gå alltså! Att sätta sig på toaletten är helt plötsligt ett problem. Haha! Jag och Nina körde en ny benövning i lördags och den gjorde sitt kan jag säga! Damn!

Så här ser jag ut idag. Nu: Mellanmål


Picknick

Vilken lyckad picknick vi hade idag! Super mysigt! Lite kallt och blåsigt. Men solen och kaffet värmde ändå! Måste vi göra om snart igen!


Pics from last night


Sunny sunday

Idag är jag lite trött. Men det är det värt. Det var sjukt kul igår! Och va fint det hade blivit inne på nya bankhuset.

Nu ska jag och Matte ta med oss matsäck (som alla pensionärer) och åka ut till bönan och fika i solen! Mys!


Ready

Nu är vi redo för en grym partykväll. Taxin är beställd. Så ska vi hämta upp Sandra på vägen, sen hem till Emelie på förfest!


Lovely day

Hittills har det varit bästa lördagen på länge. Ansiktsbehandlingen var super härlig och bra! Och jag har köpt produkter för ett år framöver nu. Rengöring, ansiktsmask, ögonkräm, ansiktskräm och ansiktsskrubb. Känner mig som en ny människa! Och min hy ska bli så fin och len nu framöver :)

Sen har vi gymmat. Bröst och axlar idag. Roligt pass! Vi tog lite bilder också, så jag kan dela med mig av hur det kan se ut när vi tränar ;) Idag har vi skrattat alldeles för mycket. Men för det mesta är vi tokseriösa. Inte sant Nina?! :D

Just nu väntar jag på Lovan. Hon kommer hit, så vi kan fixa oss tillsammans inför kvällen. Ska bli riktigt roligt! Invigning av Bankhuset med massa härliga tjejer. Kan de bli en roligare lördag ikväll? Tveksamt va!

Jag har dock inte bestämt vad jag ska ha än! En klassiker. Men nått snyggt kommer jag väl hitta i min fina walk-in :)

 


Sängläge

Idag har jag varit lite trött. Inte så konstigt, men sängen har verkligen varit mitt mål för dagen. Efter jobbet blev det ett ryggpass med Nina, sen köpte Matte och jag kebabsallad och gick över till Tunnan och Sandra för lite rust och städhjälp. Men jag orkade verkligen inget mer. Så jag gick hem. Så nu ligger jag äntligen i våran fantastiskt sköna säng och ska bara ligga här och mysa med kudden, tills jag somnar. Om inte Matte hinner komma hem innan, isåfall får han vara med och mysa också såklart! :)

Imorgon klockan 10.45 väntas en efterlängtad ansiktsbehandling på Spa Gamla Gefle. Det ska bli sååå härligt!

Nu säger jag godnatt, så hörs vi imorgon!


Hello friday!

Igår mötte jag upp tjejerna för middag och vin på Kalles. Det är sån vardagslyx att få träffa mina bästa och äta gudomlig mat samtidigt. Blev oxfilé för min del, jag som är galen i kött. Otroligt gott! Gud vad vi njöt.

Sen avslutade vi med Petter, Ison och Fille nere på Heartbreak. Det var bra och kul hade vi! Det var väldigt mycket folk ute faktiskt! Men det är alltid kul!

Lånade några bilder från brudarnas instagram. Eftersom jag själv blivit så kass på att ta bilder. Haha


RSS 2.0