Java


Date: 2012-09-05 / Time: 21:38:00
Kategori: / 0 Kommentarer

Har suttit på Java tills nu och babblat med bästisarna. Vi har smidit lite lördagsplaner också. Jag åt en fucaccia med salami/brie. Verkligen att rekomendera.
 
Soffhelvettet är fortfarande inte ihopbyggd eftersom jag upptäckte att det fattades fler grejer när jag skulle bygga ihop den idag. Så jag får vänta på resten tills imorgon. Då ska den fan ihop. (Hur smart är man som kastar tillbehören när man pockar isär den? För det måste jag ju ha gjort) Tur att du har det jobbet du har mamma <3
 
Nu ska jag titta på en disneyfilm för att komma på lite bättre humör nu när jag är så irriterad på skitbajssoffan som spridit ur delarna på hela mellanvåningen.
 
Kolla vilket fint armband jag fick när jag kom till Java idag. Tjejerna hade köpt ett varsitt till alla <3
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com