Smilie från Goldwell


Date: 2009-02-26 / Time: 13:01:11
Kategori: Anything/Everything / 6 Kommentarer

Dagen började med schamponering. Vi tvättade håret och stylade varandra :) Alla blev jätte fina! Sen har vi lyssnat på Peter från Goldwell och han har pratat om permanent och allt runtikring de. Så nu har jag hur mycket som helst att ta in. Vi kallar honom "Smilie" här. För att han ler konstant hela tiden och är super positiv, sprallig och go. Skit roligt!!! Han är säljare på Goldwell och det är han som sköter våra produkter här.

Längtar tills ikväll, ska (som många andra) till slicken och se backyard ikväll. Jag, Amanda, Sandra och Sanna ska hem till Emil innan och festa innan vi ska gå ner till våra bokade bord på HB till 9 :) Vill så gärna att Matte ska följa med, men han jobbar imorgon och orkar inte vara trött och lite bakis. Men vi får se hur han gör då!
Vet inte vad ja ska ha på mig än heller!!!!!

Nu ska ja ta mig en kopp thé innan vi börjar igen.

Ha de så bra



Kommentarer
Postat av: mari

Vilken skola går du på??

2009-02-27 @ 09:01:55
URL: http://marimantila.blogg.se/
Postat av: Maja.

Jo det är bara bra med mig, laddar för en fullspäckad kväll och helg:) Såg att ni skulle på Slicken ikväll och kika på Backyard, fasiken vad roligt, har inte varit där sedan september tror jag:S



Tack tack tack! Hoppas du får en toppenkväll!

2009-02-27 @ 12:20:21
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: mari

tackar=) jaha, jo jag har kollat lite på den hemsidan.. är så sugen på en frisörutbildning.. men åker du tåg varje dag eller? ;)

2009-02-27 @ 14:07:08
URL: http://marimantila.blogg.se/
Postat av: mari

kan du så kan jag:) jag är bra sugen på de där.. en vacker dag så ska jag också bli frisör;) hehe är de svårt att få en plats då fresten?

2009-02-28 @ 03:34:55
URL: http://marimantila.blogg.se/
Postat av: Sol Jenny

Smilie=go...????

Hur menade du nu??????

Kram

Sol Jenny

2009-02-28 @ 10:14:23
URL: http://sollivet.blogg.se/
Postat av: mari

haha ja jag såg att dom var duktiga på o ta betalt:) får se då när jag vågar söka då.. :) hade så bra

2009-02-28 @ 18:06:58
URL: http://marimantila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: [email protected]