B i o

Godkväll. Nu börjar klockan dra ihop sig.. Åhh.. jag vill inte att min lediga dag ska ta slut. Har precis klippt Matte. Och ska byta om nu. För vi ska på bio med Jess & Hulken ;) Jag älskar att gå på bio. Och det är så många som jag vill se nu. Jag ligger lite efter känns det som. Vi tänkte iaf se Shutter Island men det fanns bara sug-platser kvar. Så Farsan blir det. Hört att den ska vara riktigt rolig.


Dempa hon kan vänta, på ränta, på ränta ..







Tack för en jätte rolig kväll ♥


O u t f i t s

Min fredag: Jobbade hela dagen. Sen hade vi vinmys jag, Sandra och Jessica. Vi satt hos Sandra, sen gick vi förbi Interpool och hälsade på Anders. Sen gick vi ner på Goya där det var ett väldans ös för att vara en fredag. Själv vad jag jätte lugn, eftersom jag skulle jobba på lördagen.

Fredagens outfit


Min lördag: Dagen började med att jag gjorde massa slingor på gulliga Jessica. Resultatet blev super bra. Hon vill bli ljus igen, så vi fick en bra start på den processen ;) Jag slutade klockan 3. Sen gick jag och mötte upp Sandra, Rickard och Danne inne på nian. Köpte mig en Very Berry smoothie. Sen gick jag och Sandra på stan. Vi glömde helt av tiden så när vi skulle hem så insåg vi att vi skulle vara klara inom en knappt timme. Det vart ju omöjligt så jag hann inte ner till Frida och förfesta innan Henkes fest. Jag gick över till Moa istället, som bor på andra sidan gatan. Sen tog vi en taxi där i från och hämtade upp resten av tjejerna som var hos Frida. När vi kom till Henke blev det grillbuffé. Hur gott som helst. Tur att man var hungrig ;) Sen blev det fullt party hela kvällen. Åkte in till Goya runt 12 fortsatte ösa :) Grymt rolig ikväll.

Lördagens outfit


Ska lägga upp partybilderna lite senare..


Soffläge

Godmorgon. Äntligen söndag och min ända sovmorgon denna vecka. Jag ligger i soffan och myser med täcke och kuddar. Har precis tittat på Kalle Blomqvist. Nu blir det nyaste Dh avsnittet. Så skönt att bara vara hemma och slappa. Sen ska jag lägga in lite bilder och så.

Vi hörs senare.



Fridaynight, yeeh oooh oh

Fredag med snygging brudsen mina. Vi är hemma hos Sandra och dricker vin. Sen får vi se vart kvällen tar oss.
Amanda är hemma i Gävle nu så henne ska vi möta upp sen och kanske lite fler brudar. Ska bli jätte roligt. Känner mig så glad (you know why?!)

Ska ta massa kort ikväll, för kameran är full laddad :) Ha det fint. Vi kanske ses.

Och ikväll dansar vi till Jason nyaste

Helt slut, så trött ..

Hej bloggen. Har inte alls haft tid att blogga ikväll. Har gymmat, solat och sedan gick vi hem hit direkt och hjälpte Patricia med håret. Syrran var också här såklart. Sen gick jag, Matte, Anders och Jess ner på Olles och käkade. Och nu har jag precis kommit ut ur duschen. Stressad? Inte alls.

Nu blir det bumps i säng. Vi hörs imorgon! Godnatt ♥


Hej och...

0-714d04d47ead8249db1fd915cfee4101.png

Kolla varifrån!

Hej och godmorgon. Snart kommer Johanna hit och ska göra lite slingor. Skönt med blå himmel idag. Man blir mycket gladare. Slutar 5 idag. Sen är det boxercise. Så kul, men Jobbigt :) haha 


Så kan det gå

Har jag berättat om första gången Matte skulle sola?

Tänkte att jag skulle göra det. (TYP såhär gick det till)

Matte är i Åre med sina vänner. Dom har åkt dit med Fritidsgården träffen. Sen bestämmer sig Apel och Matte sig för att gå och sola. Dom stoppar i pengar i solariet och lägger sig i varsina rum. Tiden går och
Apel ropar: Är det varmt Matte?
Matte; Näe, jag fryser jag!
Och Apel ropar; Men har du fällt ner det ordentligt då?
Matte: Vaa? Vad ska jag fälla ner?
Apel: Ja, överdelen!
Matte: Jaha..

Men det är bara nårga minuter kvar. Så då skulle Matte sola igen.



In igen för 2a gången och hoppas på lite färg denna gång då. Denna gången gör han rätt, han fäller ner överdelen. Men när han kommer ut igen är han knallröd oh bränd på näsan.

Apel: Men va nu då Matte?
Matte: Ja, jag fällde ner solariet JÄTTE långt nu så att den nuddade näsan.

Gissa om han flagnade sen då? Hahahaha





Onsdag

Det är så lite att göra på jobbet, så det blir nästan 1 timme tidigare varje dag nu:) Får jobba in det i mars när det blir mer jobb. Ska strax sticka iväg och gymma med min träningskamrat ;) Haha

Men först Dagens


Sen lite shopping

Halsduk, Ginatricot. Ego Boost, Hairteam ;). Kjol, Lindex. Kedja, Glitter.


Kanske de bästa ever, för löshår ;)


Kommer bli en ny favorit.


Denna med. Superskön dessutom.


Sen så vill Farmor att jag ska bli fullt friskt så detta kom hon in med på salongen. Så gulligt grandma:)


Nu ska jag ner och möta Jess.

Denna goding...

5a5d65f15a4c2dbe7ddce383b8648093.png

Kolla varifrån!

Denna goding ska i min mage nu. Så sjukt goda. Nu har jag tagit en chock'n raz smootie. Mums 


Lite ompyssling för en gång skull..

Tjena bloggis. Det har varit lugnt på jobbet idag. Så jag har passat på att blivit klippt. Överhåret var too long! Sen lockade vi det och gjorde mig så snygg ;)

Gick och gymmande med Jessica direkt efter jobbet. Sen kom grabbarna och hämtade oss. Så åkte vi upp till Maxi och stor handlade. Nu ska det ätas. Fan va mycket vi har hemma nu. Så skönt..

Har precis hoppat ur badet. Har pilat mig, rakat bena och badat i kok hett vatten. Det är verkligen avkoppling. Sen har jag färgat ögonbryna och just nu sitter jag med en ansiktsmask. Mitt fejs måste återfuktas. Innan den torkar ut som Sahara öknen.


Dagens outifit får ni också.

 

Nu ska jag tvätta bort masken, borta tänderna och gå och lägga mig. Godnatt vänner ♥

PS!! På fredag kommer Mandy till G-town. Äntligen baby! Har saknat dig så mycket.


V i m m e l


Helgens pics

Fredagen och Fias fest.

Vi förfestade hos Sandra och Rickard. I deras nya jätte fina lägenhet.


Emma fick present eftersom hon fyllt år.


På festen blev det en lek. Svara på frågan, FAST TVÄRT OM! Jag och Sandra åkte ut på första frågan. Fyfan alltså.. Man tänkte ju rätt. Men det blev ju fel :P


Moa trodde hon kunde snacka sig vidare.. Men NEJ


Hon åkte ut :P Men du höll dig kvar länge gumman


Finalen stod mellan Danne och Madde.. Spännande!!!!!!!!!


MEEEN DANNE VANN!!! Grattis.. En hink med Heiniken. Tack och bock till vårat bord:P



Ballongen träffade ´Sandra så hon föll av stolen :P


Men hon var glad ändå :D



Lördagens bravader


Rickard bjöd laget runt.. Så snällt av dig!


Antingen var det spriten eller isen som fick Rickard att vurpa.. Det får vi nog aldrig reda på. Tur att Sandra var där och kunde hjälpa honom upp :D

Full rulle

Hallå där. Jag fick sluta 4 idag så jag gick direkt hem och bytte om. Sen gick jag ner på gymmet och körde kondition en timme. Helt slut är jag! Tänker inte låta mig idiotiska förkylning hindra mig. Har precis duschat och käkat. Strac före halv 7 ska vi ses vid båtkursen. Så jag hinner slänga in ett inlägg innan jag klär på mig och sticker iväg. Ni får två dagens sålänge. Hinner inte lägga upp alla bilder från helgen nu.

Lördagens outfit



Dagens outfit


Ny vecka

Hej allihopa. Jag kunde inte blogga igår. Kom inte in på blogg.se och var lite frustrerad över de. Hehe men idag verkar det funka bättre. Sitter på lunch nu och har precis ätit. Direkt efter jobbet idag bär det av mot båtkursen. Den slutar 9. Sen ska jag hem och lägga in bilderna :) jag har jätte ont i halsen, är snorig och trött :( Så dryyygt Ha en fin dag så hörd vi ikväll.

Lördag och inflyttningsfest

Go kväll skulle man väl kunna säga, klockan är ju ändå halv 7. Idag har jag jobbat till 3. Sen gick jag hem till Justine och åt lite mat och fixade lite med hennes hår. Sen gick jag hem till Sandra och nu har vi bara slappat på soffan och ätit gurka och dipp och lite lösgodis. Sandra har precis hoppat in i duschen så jag passade på att sätta mig här.

Vi ska hem till Sanna idag på inflyttningsfest. Det blir nog lite folk så det kommer bli jätte kul. Vi vet inte vad vi ska ha på oss än bara (i-lands)

Alla bilder får ni imorgon, både från igår och ikväll. Ha det fint ♥

Party in white

Hej bloggen. Nu är jag hemma hos Sandra och vi håller på och göra oss iordning. Det är jag, Sandra, Emma, Madde och Danne. Vi ska ner till Goya till 8. Tajt med tid men vi skyndar oss. Sitter med första glaset, hinner nog inte med så mycket mer heller.

Danne går mot strömmen iallafall. Han har svart skjorta på sig. Haha

Hoppas ni får en trevlig kväll. För det ska vi ha!


Lite vimmelbilder

Har glömt att lägga ut helgens vimmelbilder. Så här kommer dom!

Torsdag

Efter jobbet så gick Jessica och jag direkt och gymmade. Idag har vi kört slut på oss. Skit kul, men skit jobbigt. Matte är på skolan till 9 så nu ska jag lägga mig på soffan och kika på OS och käka en ölkorv. Har hunnit duscha, smörjt in mig med brun utan sol och käkat middag, keso och skinka blev det. Så gott!!

Dagens outfit (Allt från H&M)


Imorgon är det baluppsättningar för hela slanten. John Bouer (eller hur det nu stavas) ska ha deras vinterbal imorgon. Så det ska verkligen bli jätte roligt. Vi har massa tjejer bokade och jag som älskar att styling.

Och på kvällen är det fest. Fia fyller 20 så det ska firas på Goya. Vi ska vara där 8. Jag slutar 5 imorgon, så jag kommer ha god tid på mig. Det är "Whiteparty" så jag lär leta fram något att ha på mig. Som tur är måste man inte ha allt vitt. Så jag tror jag vet vad jag ska ha. Ni får se imorgon.

Vi ses och hörs gobitar♥

14.16

Tillbaka efter världens godaste lunch. Mysigt att äta med pappa och farmor. Nu ska jag göra mig i ordning för att gå på stan med Sundberg, Jessica, Moa och Anna. Foppa kanske skulle komma ner hon också. Nu ska det handlas.. Haha nej då! Det får verkligen inte spåra idag.

Vilket underbar det här är, inte sant? Sovmorgon, gym, god lunch med familj, stan med vänner. Och kvällen kommer bli så mysig ♥

 

 


MATTIAS 24 ÅR

Idag fyller min bästa bästa Matte 24 år. Grattis på födelsedagen. Den ska bli toppen ;) Vi ska på kalas i Sätra klockan 5. Sen blir vi där hela kvällen. Ska bli jätte mysigt :) Vi ska även fira mig också :) Hehe

Jag älskar dig.. 5 år och 3 månader.. Detta är bara början Majsen!


Igår hade vi tjejmys hemma hos Sundberg med Jessica och Anna. Vi åt glass med varma bär och gurkstavar och dipp. KANSKE hur gott som helst? :)

Idag har jag hunnit med att gymma en timme och nu väntar jag på pappa. Vi ska möta upp farmor på Tennstopet och luncha. Jag ska självklart ta deras Ceasarsallad. Godast i stan.. Efter min då=) Btw, jag är ledig idag för er som inte förstod de :) Så skööönt

Mysoutfiten från igår.

Afrodance

Hej hej. Nu är jag hemma. Har gjort Anna i tre timmar. Färgat botten, gjort miljoner kopparguldiga slingor och klippt. Blev riktigt snyggt. Nästan exakt såhär, fast lite smalare slingor :)


Snart ska jag och baby gå ner och träna. Lite slappning på soffan först bara. Sen är det AFROOO ;)

Dagens outfit. ...

-685854cde9738bf9b2aa64208621002.png

Kolla varifrån!

Dagens outfit. 


Ny design

Som ni ser så har jag gjort en ny design idag. Vad tycker ni? Lite roligare med lite bilder på människor som jag tycker så mycket om :) Det får duga så länge tills jag kommer på något bättre. Jag blir iallafall jätte glad när jag går in på bloggen nu och ser mina fantastiska vänner.

Nu ska jag och Matte mysa i soffan.


Alla hjärtans dag

Vilken underbar dag vi har haft. Vi har varit ute hela dagen och åkt pulka. Jätte roligt.. Vi åkte tåg och ramlade av hela tiden i guppen. Man skrattade så mycket att man får ont i magen. 





Sen var vi till Mattes jobb en sväng för att titta på de omtalade istapparna. Det var det absolut störta jag har sätt. Totalt livsfarligt.


Sen åkte vi ner till Jetskibanan och kikade. Jag har inte varit där sen i somras. Ser helt annorlunda ut med all snö.


Nu har jag och Matte varit hemma och degat ett tag. Jag har badat OCH fått ett AHA-moment.
Äntligen förstår jag.. Hjärtkudden som man har i badkaret ska man ha upp&ner för att få den bästa passformen för nacke och huvud. Nu är det superduper mycket skönare när man badar. Att jag aldrig tänkt på det förut. Man tror ju liksom att hjärtat ska vara uppåt som hjärtat ser ut. MEN ICKE!!!! Prova de, om du inte redan gjort de. Hehe

Snart ska vi handla mat från Mezopotamia med Carlsson och Westergren, sen blir det hem till dom och kolla på nya Beck filmen :) Klockren alla hjärtans dag.. Eller hur?

Kram från oss ♥


:)

Nu sticker vi. PULKA RACE!!!!!

Skinande sol och ledig

Godmorgon!

Igår var vi hemma hos Sanna och kollade på melodifestivalen och drack lite vin. Vi spelade spel och hade jätte trevligt. Sen slutade vi kvällen på Goya. Det var en lugn partykväll vilket var väldigt skönt.

Idag är jag inte ett dugg bakis och vi ska ut i backen och åka pulka med Anders och Jess. Vi väntar bara på att Matte ska komma hem från gymmet. Det är så fint väder och bara -3, så det är perfekt pulkaväder :) Haha

Kolla så härligt det ser ut.

Här kommer bilderna sen igår

Sovmorgon

Igår var jag bara hemma hos Jess hela kvällen. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och hade jätte mysigt. Skönt med en lugn fredag eftersom jag skulle jobba idag. Hon visade också mig bästa sidan ever, så nu ska jag göra om bloggdesignen snart. Äntligen.. Så trött på den som jag har nuu.

Jag börjar 11, så jag har fått mig en liten sovmorgon. Majsen ligger fortfarande i sängen och sover. Tänkte slänga in en dagens innan jag sticker iväg. Slutar 3, så det blir bara en kortis dag.



Vi hörs allihopa. Kraam ♥

Fridaay

Hej hej. Nu är jag hemma hos Jess och myser. Vi har varit och ätit en god måltid på Max :) Mohaha. Efter all slit denna vecka :)

Ska snart gå hem och lägga mig. Ska jobba imorgon!


Godmorgon

Det är inte varje morgon jag hinner slänga in ett blogg inlägg heller :) hehe Men idag är jag ute i god tid. Det är faktiskt jätte skönt.

Dagens outfit

VI MED HATT

Skakandes från gymmen gick jag och Jessica hem. Fyfan vilket jobbigt MEN piss roligt pass. Vi är fast. Alla passen vi har gått på hittills kommer vi fortsätta gå på. Man känner direkt i armar och ben att man har kört slut på sig. Jag har precis hoppat ur duschen och tänkte visa er min nya hatt. Kommer bli en klar favorit under vår och sommar.





Och så blev det ett par mystofflor till Matte ♥



Och fiskarna har fått mat. Så nu var alla nöjda :) Jag tänkte färga utväxten.. Men alltså. Jag ska ju inte göra något speciellt ihelgen + att jag har faktiskt lite mjölksyra i armarna just nu. Så det får nog vänta ett par dagar ändå. Men till nästa helg är man iallafall nyfärgad.

Föresten så fyller Matte år på onsdag, 24 år. Grattis i förskott ;) Tänk att vi har hållt ihop sen han var 18 :) Så man kan säga att tofflorna var en försmak innan det stora paketena på ondsdag. Då kanske det blir en fuskdag med lite fikabröd och grejer. Så man får väl snåla in under helgen om det ska åka ner nån gobit ;) Det blir förmodligen kalas i Sätra. Känner jag Matte rätt så orkar han inte lyft många fingrar för att greja till med ett kalas heller :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och kika på tv. Gud så skönt efter en sån hurtig dag.


17.32

Hello everybody ;) Har precis slängt i mig lite skinka och queso. Jag slutade 5 idag. Så ska strax sticka iväg och träna. Passet börjar klockan 6. Det ska bli spännande och se hur det är. Har handlat slut på presentkortet idag också. Ni får se när jag kommer hem igen. Men vi hinner med en Dagens nu iallafall.


Dance your ass of

Vilket Latinopass! Hur kul som helst :) Det blev iallafall inget dubbelpass för mig och Jess idag. Vi kollade på varandra mitt i Latinopasset svettiga som satan och sa, Dubbelpass? -Nejtack! Hahaha

Det var skit kul iallafall.. Så Latino kommer vi också gå på hädanefter. Nu har vi alltså, Tis-Afro och Ons-Latino. Så får vi se imorgon hur Boxercisen är. Isåfall blir det den också. Så tråkigt att jag inte kan gå nått på måndagar, för då har ju jag båtkursen. Men det får bli en av mina vilodagar då.

Gå in och kolla på deras hemsida om ni vill.. Ett gym att rekommendera + att dom har skit bra pass ;)



Min träningsoutfit idag ;) Kass bild, "men det skiter man väl i" ;) ;)


Nu är det slut på ledigheten. Imorgon är det jobb som gäller. Funderar du på en klippning är det bara att komma in? ;) Hahaa Nu ska jag skära upp massa gurkstavar och blanda ihop dippen. För sen blir det mys framför efterlyst med Majsen.

Godnatt läsare ♥


What a beautiful morning ..

Underbara onsdag. Jag har legat i sängen och dragit mig till halv 12. Hur skönt som helst. Ingen irriterande pipande klocka som stör och tvingar en att gå upp. Sen gjorde jag en mumsig frukost, yogurt med nötter och kaffe. Sen har jag kollat på tre DH avsnitt på raken. En helt underbar morgon har det varit. Jag sitter forfarande i morgonrock och tofflor och dricker kaffe. Om typ en timme ska jag och Jessica gå ner på stan en sväng och kika lite. Hon är också ute efter ett par nya jumpaskor.

Detta köpte jag igår. Byxor, H&M 199:-


Linnen, Stadium 199:- för två.


Strumpbyxor, Bikbok 79:-/st


Skor, Intersport 790:-

Tisdag

Hej bloggen. Idag har jag köpt gymkort med Jessica på Hälsostudion.. 1 meter i från mig ;) Så jävla nice. Dom har både pass och gym. Så vi började vårat besök med en Afrodans. En timme och gud va roligt det var. Shake it, shake it ;) Vi skakade rumpan som aldrig förr.. Imorgon blir det Latino och Thaiboxning ;) Längtar! Dom är så varierande och bra pass. Vi ska prova alla den här veckan och sen ev. välja våra favoriter. Jag har köpt nya skor, byxor och linnen idag också. Visar er imorgon. Jag är supertaggad.

Nu har jag precis duschat. Ska strax gå och lägga mig i sängen. Man kommer somna underbart.
Och imorgon är jag ledig.. Så sköönt med sovmorgon!

Godnatt allihopa ♥


Alltså? Va...

0-7eeb1c5b189268777f68301ce651ddd6.png

Kolla varifrån!

Alltså? Va hände... Det bara vräker ner :(


Nya tishan...

0-781d712976de73b2ff95b805b7868834.png

Kolla varifrån!

Nya tishan på och nu är det lunch :) på jakt efter nya träningsskor ;)


Helgens vimmel ;)


Lördagens bilder


S som i ....

Shopping! Nytt och dessa är från H&M ;)



Here we comeee

Go kväll kära ni. Idag har jag och pappa varit på första träffen inför våran båtkurs som vi ska gå de närmaste 3 månaderna. Varje måndag mellan halv 7 - 9. Sen är det prov, och klarar man de så har man båtkort sen. Sandra har också gått den här kursen förut, så jag hoppas på lite hjälp från henne sen ;) Hehe

And the big happening. Nu har vi bokat resa!! Det känns helt underbart. Turkiet, here we come! Det är jag, Matte, Anders och Jessica som kommer åka 2 veckor i från 24 Juli. Åååh.. Jag kommer längta ihjääl mig.

Hit ska vi


Visst ser det helt fantastiskt ut!

Nu har...

0-56ff4ac83cdab2f09a5b71d65ebce4a9.png

Kolla varifrån!

Nu har jag och Malin precis lunchat på Waynes. Super mumsig Ceasarsallad kan man aldrig tröttna på ;) 


God kväll...

0-5739b3780950df788836e15b9f57af58.png

Kolla varifrån!

God kväll bloggen. Idag har det verkligen varit en slapp dag. Anders och Jessica har varit hos oss. Sen åkte vi hem till Oskar där också Milla var. Vi har ätit tacos och kollat på Surricates. Super trevligt. Nu ska vi sova. Godnatt


Hallå. Här...

0-50e350fb319885e02754e0e6022ddd5f.png

Kolla varifrån!

Hallå. Här kommer en hälsning från en gäng överglada tjejer med massor av energi :)fan va kul man kan ha på förfester. Kraaam från oss


Lördag

Hej bloggen! Sorry för den dåliga uppdateringen.. Men jag har verkligen inte haft tid.
Efter jobbet så följde Sandra med mig hem. Så vi har precis ätit fläskfilé med smörstekt svamp och vitlökssmör. Jätte gott! Nu ska Sandra hem och fixa sig och jag ska hoppa ner i badet och njuta av min nya hjärtkudde ;)
Sen ska jag börja fixa mig. Klockan 8 senast ska vi vara hemma hos Jessica för vin och melodifestivalen :) Jag tror det är rätt många som ska se det.. Men sen får vi se vart kvällen tar oss.

Ha en trevlig kväll ♥


SHOPPING

Idag har jag gjort det jag är bra på att göra.. alltså shoppat! Fick låna Mattes bil, så vi åkte passade på att åka ut till Köpis jag, Sandra, Jessica och Malin :)

Scorett 799:- (DOM SKREK DENICE I BUTIKEN, SÅ JAG KUNDE INTE LÅTA BLI)



Leggings, 199:- och väst, 499:- från den nya butiken inne på köpis (bredvid jack n jones)


Västen är längre ibak och jag älskade den på ;)



Leopardmönstrade, kanske hur snygga som helst. (Anders kommenterade t.o.m idag och frågade om jag gillade djurmönster, haha) You mean LOVEEE


Nytt hårband från Lindex, 79:-


Och sist med inte minst, en nackkudde som är perfekt eftersom jag badar så mycket :) Hemtex 99:-


Är super nöjd med alla köp idag. Nu blir det sängen.. Matte har redan bäddat ner sig.
Godnatt ♥

Hej och...

08f8dc146b40fe62039258b6300f34c6.png

Kolla varifrån!

Hej och godmorgon. Nu har jag varit hos tandläkaren och tänderna skimrade som diamanter när jag gick där ifrån. Jag fick en liten slipning av henne :) hehe. Roligt väder det var idag då (not) Tur att man har världens bästa pappa som skjutsde mig till jobbet från Sätra. Så drygt att ha tandläkaren där :( Men hon är så bra, så jag vill typ inte byta. Ha en bra dag. 


Kalas

Nu är jag hemma efter en lång dag :) Mormor och morfar hämtade upp mig direkt efter jobbet. Det blev paket öppning först. Hoppades på vinst på trissen, men det blev inget där :( Sen blev det jätte god mat och efterätt (som jag proppade i mig). STORT FUSK, men jag skyller på att det var mitt kalas.

Sen har vi suttit i soffan och bara snackat och myst. Druckit super gott kaffe från mamma och Pers kaffemaskin. Tänk om man hade en sån ♥

När jag kom hem så såg jag hur fint min bukett som jag fick av pappa och syrran i lördags hade blomstrat ;) Super duper fint.
 

Sen tänkte jag bjuda på en Dagens.


Snyggingarna jobbar...

515f4c39cea3d8e9b3657454bc61952c.png

Kolla varifrån!

Snyggingarna jobbar på förfullt. Kan inte förstå att det kan vara så många fina tjejer på ett och samma ställe ;);) 


Hej härliga!...

312d7509c057ce9415d847fac8b34dcf.png

Kolla varifrån!

Hej härliga! Idag ska jag på en sminkning på makeup store på lunchen. Skönt att få bli lite ompysslad. Efter jobbet ska jag och mamma firas av släkten. Ska bli så gott med lite lyxmat :) 


EGO BILDER





Nu ska jag hem till Sandra igen och kolla på PH som igår. Jessica, Sundberg och Frida kommer också.
Har köpt två ölkorvar som jag ska mumsa i mig också. Gott!


Godnatt ♥


Vart var jag?


Varför händer det aldrig mig? Jag är uppväxt i Sätra och har handlat på Ica Kvantum 1 miljon gånger och har köpt massor med bingolotter där i mina dar.. Men inte fan har jag vunnit nått eller :( Whyy

Jag behöver verkligen dom där tre miljonerna.

Mätt som en plätt

Så fort jag slutade gick jag hem och lagade mat. Ska bara blogga lite snabbt nu, sen ska jag och Jessica hem till Sandra och kolla på Outsiders, Spårlöst och Paradise. Fullsmäckad kväll framför tvn, så att säga..

Här kommer lite bilder från helgen.

Sandra var social och löste korsord ;) Haha



Och helgens vimmel :)


Igår när jag vaknade.. Så var Matte så finulig. Han hade lagt toa papper på mitt täcke som jag sedan skulle följa.. SPÄNNANDE ELLER HUR?
Toapapperet låg överallt i hela lägenheten. (Bild Varning! Bakis och dageneftersmink)

Tillslut hittade jag mina paket.


Du är världens gulligaste. Tack för allt baby.
På onsdag ska jag ha kalas tillsammans med mamma. För då fyller hon år. Det är bara 3 dagar mellan våra födelsedagar :)

Nu ska jag kila iväg.. Om en kvart börjar Outsiders :)


Hej hej.

0-22d6b746eb29f4ca91fa6d67cd2562e9.png

Kolla varifrån!

Hej hej. Nu är det jag, sofi, Linda och Malin som styr på salongen :) hehe. Fatma , Shacke och Lotta är utomlands. Lyckostar. Men snart bokar vi en också. Vi har hittat en perfekt resa :) vill bara boka den nuuu, eller hur Jessica? Snart ska jag gå på lunch :) 


RSS 2.0