Hello

Idag är det lill-lördag och det vankas vin ikväll med tjejerna och min nya hårfärg 🙌 
Spotlights

Igår monterade Matte några spottar i altanen! så jäkla bra blev de! 
Vår altan <3

Jag fullkomligt älskar att hänga på våran altan och bara njuta & pyssla. 
 
 
 

Outfit of the dayGesällbrevet

För två och ett halvt år sedan gjorde jag mitt gesällprov! Och igår, fick jag äntligen tummen ur och gick på gesällutdelningen som anordnas av Gefle Hantverksförening. Jag är såå glad! I veckan ska den upp på väggen på salongen!  
Naglar

Idag har jag fått helt fantastiskt snygga naglar av min vän Sanna som precis börjat på en nagelutbildning. Jag är så himla nöjd! Tack världens bästa! 
Home
DIY

Super lätt "diy" att göra glödlamporna i köket liite roligare! 
Färga och få en klippning.

Just nu kör jag en liten drive på salongen fram till 1:a juni. Boka en färgning och få en klipping på köpet. Bra va?! :) karlavagen21.se (markera bokningen med vårerbjudande) eller 026-124721 :)
 
 

Altanmys

Igår ställde vi fram möblerna och gjorde sommar ute på vår fantastiska altan som jag älskar sååå mycket! Sen bjöd jag hem lite brudar på grillfest :)

Guldbröllop

Ikväll har vi firat finaste mormor & morfar på deras 50-åriga bröllopsdag! Vi har ätit trerätters på Matildas och både skrattat och gråtit hela kvällen! 

Ni är mina förebilder!

Visning med Krister Hertzberg Hadad

Igår fick vi förbereda en visning hela dagen med fantastiska Krister och Cissi. Så himla roligt och vi har fått massor med tips och tricks. Tack för en grym visning och tack till mina vänner och modeller, ni blev så jäkla snygga!
 
 

Fridaaaay

Och så är fredagen här! :) så himla skönt och såå efterlängtat! 
Underbara liljor
Trevlig helg!
RSS 2.0