White teeth

Det är några stycken som har frågat om min tandblekning.

Vi säljer fortfarande tandblekning om det är någon som är intresserad. Har till mestadels tagit hem dessa till vänner och familj men eftersom vi har rätt många så säljer vi det vidare till alla som vill ha :D



Man får med två munskenor som man använder till över och underkäken. Man lägger ner dom i varmt vatten och trycker till dom efter ens egna tänder så att var och en får en unik skena efter sina tänder.

Sen medföljer 3 "sprutor" med tandblekningsgelé med som innehåller 15ml och det räcker till ca 25-30 gånger och en ask att förvara skenorna i då du inte använder dom.

Hos tandläkaren kostar det här paketet ca 1000 kr och då är det endast 1 spruta som medföljer. Men vi säljer vårat för endast 350kr. Så hör av er om ni är intresserade eller har frågor, [email protected]

Vem vill inte ha vita tänder liksom? Vitt leende är det snyggaste och fräshaste som finns!


Army

Godmorgon! Vi började denna morgon som vanligt med en PW. Idag hade jag mössa på mig för att blåsten inte ska förstöra min hjärna. Haha! Jag hatar när det blåser in i öronen, då blir det kallt för hjärnan! Tänkte cykla till jobbet nu och äta frulle där. Vi har ju fortfarande inget kylskåp så jag har lite frukostgrejer på jobbet sålänge.

Dagens.
Armyväst, Ginatricot. Tröja, Åhléns. Skinnshorts, H&M. Skor, Converse.


More outfits

En sista bild på Dagens outfit för idag. Imorgon kommer en ny. Var någon som skrev att jag skulle bli bättre på outfitbilder. Så jag tänkte faktiskt ta tag i det igen. Med start imorgon! :D


Tandblekning

img_2689 (MMS)

Inne på min tredje gång nu och tänderna kommer bli så vita och fina :) Passar perfekt att bleka tänderna när man tittat på BB. Och så kan man ju inte snaska på något onyttigt heller ;) Perfekt!


Sunny day

Har fått håret tvättat och ätit frukost ute på bakisdan på jobbet. Inte helt fel. Bad Pia ta en liten "Dagens" innan vi gick in igen.

Tröja, Åhlens. Brallor, H&M. Skor, Converse. Smycken, Asos.com.

PS! Idag ska vi ta kort här på salongen till våran sommargåva! Mina kunder vet vad jag menar ;) Hoppas det blir bra, när man ska visas på ca 500 ex. (1000 stycken skulle vi visst beställa!!! Whaat! Spread all over Gävle)


So let's set the world on fire

we can burn brighter
than the sun


The sun makes me happy.

Idag har jag varit på Brända med Nina, Frida och Sanna. Vi har druckit kaffe och njutit av solen innan den gick ner bakom husen. Riktigt mysigt!

Nu är jag hemma och har slängt i en tvätt. Så skönt att man bara kan tvätta lite titt som tätt när man känner för det :)


Ready for work

img_6098 (MMS)

Conversen på och håret upp. Nu är jag redo för jobb!


Ormbrallor

Så här ser jag ut idag. Nya byxor från H&M. Inköpta igår. Gillar dom starkt!


Nya galgar

Mina efterlängtade "non-slip" galgar har kommit. Jag har donat i garderoben hela kvällen. Galgarna är så snygga och tunna. Det gör så otroligt mycket när galgarna är lika i hela garderoben tycker jag. Beställde ju 200 st, så jag har en del galgar kvar. Ska dela med mig lite till familjen :)




Före:


Efter:


Frulle och nyhetsmorgon

Godmorgon hörni! Jag var typ i koma när jag skulle gå upp imorse. Har varit och tränat med pappa. Riktigt skönt! Nu sitter jag helt färdig i soffan och äter frukost till nyhetsmorgon. Gud vad jag trivs här hemma :) Strax ska jag sticka iväg till jobbet.



I'm dreaming of something far far away.

Jag vill vara ledig. Jag vill åka utomlands. Jag vill känna det där härliga lugnet i kroppen som kommer när det inte finns några måsten. Jag vill bara slappa vid en pool med en bra bok. I värmen och njuta av livet.


Helgens sammanfattning

Nu sitter jag äntligen i soffan efter denna fullspäckade dag. Vi har shoppat inredning, hälsat på Malin och Thomas i fina huset, solat lite på altanen och sen har vi firat morsdag här. Jätte mysigt!

Grillfesten igår var riktigt lyckad. Vi bjöd över några av vänner som slitit i vårat radhus under rusten. Och pricken över i:et var ju såklart att Loreen vann Eurovision! Vilket slutade med fyllemusikvideos i källaren med alla festdeltagare :'D Haha. Kan inte beskriva med ord hur roligt det var!

Här kommer lite bilder från gårkvällen innan det spårade.


Loreeeen!!!!

img_8770 (MMS)

Loreeeen!!!! Vi är bäst! Vi vann!!!!!


BBQ

img_4730 (MMS)

Grillpremiär med underbara vänner!


Drinks with the ladys!

img_6997 (MMS)

Drinks with the ladys!


Hmm...

img_3456 (MMS)

Sanna, hur tänkte du med kaffe drinkarna? ;D


Nu ska jag powerwalka med pappa. Finns ing...

img_7097 (MMS)

Nu ska jag powerwalka med pappa. Finns ingen bättre start på dagen :)


White smile

img_2962 (MMS)

Håller på och bleker tänderna nu medans jag tittar på Eurovision kvalet. Tänkte att man ändå måste sitta tyst då för att höra något ;) Nu ska jag bleka dom varje dag tills jag blir nöjd, sen kommer jag ha ett helt nytt smile :D Haha.


Mellis

Har ett tips (som alla säkert redan provat) men det är kanske världens godaste mellanmål. Kvarg och hallon. Mycket protein och väldigt mättande.


NUTRALUXELASH MD

Vi har precis fått in en produkt liknande "Nue Lash" som alla hört talasom. Denna produkt har testats av ögonläkare och är kliniskt utvecklad. Den ger dig längre, fylligare, tjockare och mörkare fransar & bryn på bara 6-8 veckor :D Kostar endast 475:-

Du kan läsa mer på www.nutraluxemd.info


Lunch i solen

img_1895 (MMS)

Sitter ute på baksidan med Nina och AK och äter lunch! Helt underbart väder!


Anette 25

Idag har jag äntligen packat upp datorn och kamerasladden och tagit mig tid att lägga in lite kort från Anettes 25-årsfest. Vi var rätt många tjejer på festen, men jag har tyvärr inte gått runt något med kameran utan bara tagit bilder på tjejerna som satt närmast mig :D Haha


FOXY SPIKE

Äkta kärlek till mina Foxy Spikes från Jeffrey Campbell. Dom är fullkomligt livsfarliga och jag älskar dom! Kommer att användas flitigt framöver.


Estelles dopdag

Idag döps ju våran lilla sessa. Tvn är på här på jobbet :) Ska bli så himla mysigt att se! Jag är royalist ut i fingerspetsarna. Vi kollade på kungabröllopet på salongen också. Det var verkligen hur mysigt som helst. Alla kunder och vi tillsammans :)


Estelle ♥


DH it is.

Efter en otroligt mysig och god middag är vi nu hemma igen. Har handlat några matlådor också som vi kan förvara i frysen till veckans luncher. Rolig mat, men vad gör man inte för att få bo här ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen med 3 härliga DH avsnitt väntandes på mig :D Så sjukt spännande nu!


Hittade en gammal bild från Visby precis på datorn. Tror det är från -08. Fan vilken grym vecka vi hade! Kallis varje dag! Längtar så otroligt mycket tills våran kommande vecka i Halmstad i sommar. V29 ska vi dit och dansa rumporna av oss!


Bjuden på middag

img_0383 (MMS)

När vårat kök saknar kylskåp och fläkt blir vi bjudna på middag hos Sandra och Tunnan. Så himla gulligt! :)


Monday morning!

img_6034 (MMS)

Monday morning! Lite halv regnigt, små kallt och färdandes på blöt cykel är jag nu på jobbet. Men inte är jag bitter för det inte!


Gummiboat 2012

Sitter och kollar på alla bilder från när vi åkte gummibåtsracet förra sommaren. Vilken var så jäävla kul och en  sjukt rolig upplevelse. Vi paddlade i 9 timmar i sträck i motvind, med små ynka stopp, med endast en macka i magen och 10 öl. Det var så sjuuuukt jobbigt. Men ändå fortsatte vi. Vi var grymma! Och Såklart ska vi vara med igen! The perfect team! Men i år ska vi ha en super båt ;)


Twitter

Idag har jag skaffat twitter finally. Jag har inte orkat tagit tummen ur tidigare, men idag så. Följ mig gärna på @deniceskold


Fixat och donat

Vilken fullspäckad helg. Efter jobbet i fredags följde Sanna med mig hem (till radhuset) där grabbarna höll på och donade med lite bira. Jag och Sanna fick snabbt en öl i handen och blev ett riktigt dreamteam ;) Kvällen slutade med utgång.

Hela lördagen och idag har vi bara donat här och ställt saker på sina rätta platser. Känns bara bättre och bättre.
Lite bilder från helgen.


Quick update

Har lite tid kvar på lunchen så jag sitter och kikar på mer inredning. Kan inte få nog! Nu har vi ju flyttat in det mesta i radhuset och det flesta kartongerna är uppackade. Det är fortfarande lite grejer som vi inte har någon aning om vart det ska förvaras. Men det visar sig. Det fattas också lite möbler här och var som vi inte har inhandlat än. Men man får väl räkna med att det tar lite tid innan man har hittat det man verkligen vill ha.

Jag längtar så himla mycket tills allt är färdigt! Då ska jag bjuda hem mina bästa tjejer på vin och grillat ;)


Garderoben börjar ta form också :D I'm a happy girl right now!


Det tar sig. Vi har packat upp och donat h...

img_5469 (MMS)

Det tar sig. Vi har packat upp och donat hela dagen. Är fan helt slut nu! Ni ska få se lite bilder så fort det börjar bli klart :)


Morning bloggen!

img_6591 (MMS)

Morning bloggen!


LUNA

Igår när vi rustade fick vi besök av syrran och den här lilla sötnosen. Hon heter Luna och väger INGENTING! :) Vi blev helt sålda och släppte allt!





Zzzzzzz ...

Sömnlös natt.

Rasmus har jamat heeeeeeeela natten. Vet inte om det är för att han är orolig nu när mamma och Per är i spanien eller om han är allmänt dryg. Jag har iaf inte sovit ett endaste dugg. Han skulle ut på balkongen fem tusen gånger, han ville ha mat, bli kliad, härjade i sängen och jamade konstant. Jag ville strypa honom!

Nu är jag fullproppad av koffein för att bli pigg och har tagit alvedon för huvudvärken. SUCK!

Finaste lilla Rasmus somnar i mitt knä til...

img_9749 (MMS)

Finaste lilla Rasmus somnar i mitt knä till BB. Hur söt?


Nina tog en liten paus. Haha

img_1866 (MMS)

Nina tog en liten paus. Haha


Montering med mamma och Nina.

img_2780 (MMS)

Montering med mamma och Nina.


Garderoben

Godmorgon! Sitter i soffan med en kopp kaffe och läser lite bloggar medans seg-mamma ska klä på sig och sminka sig. Idag ska vi äntligen börja med min garderob som är färdigtapetserad. Det ska bli sååå roligt! All inredning ligger och väntar på att sättas upp. FINALLY!
Sen ikväll har Anette 25-årsfest på Heartbreak med mat och hela paketet. Det längtar vi också till :)
Kolla in Nicole Richies garderob. Så jävla mycket kläder på liten yta. Är lite rädd att min kommer bli så här. Men då ska jag fan rensa.

After work

Ikväll har vi haft "after work" med jobbet. Jätte jätte roligt och super trevligt. Vi har druckit vin och ätit pizza och bara myst i chefens vinkällare. Jag älskar mitt jobb och mina jobbarkompisar ♥ Ni är bäst! (Vi saknade dig Sara)
Våran fredags-praktikant Kalle och Anna-Karins dotter Fanny var också med ett tag :)

More inspiration





Lyx frukost denna fredag.

img_8290 (MMS)

Lyx frukost denna fredag.


WORDS.

Ikväll sitter jag som smäck framför datorn och letar inspiration till hemmet. Förtillfället söker jag en väggtext. Jag har haft minst en väggtext i varje hem jag bott i. Och jag älskar det. Och jag vill verkligen ha en i radhuset nu också. Men jag vet inte riktigt vart och vad än. Letar vidare .. (Blir ingen "Carpe diem" precis)
Denna tyckte jag var jätte fin och så otroligt sann.

Long hair

Igår kväll var vi på en långhårsvisning på Allstar med Gunilla Bergfeldt (En otroligt teknisk och begåvad frisör). Där åt vi god buffé, tog ett glas vin och hade en jätte trevlig kväll. Det var jätte mycket inspirerande uppsättningar till alla kommande baler och bröllop. Så himla roligt!

Jag är ledsen för den dåliga bildkvalitén men jag hade bara iPhonen med mig.


Lite inspiration

Gud va svårt det är att veta exakt hur man vill ha det. Jag har kollat varenda kväll på nätet i flera månader men har fortfarande inte fått helt klart för mig vad jag vill ha för detaljer i vårt radhus.

Här kommer lite bilder som jag har blivit inspirarad av.






Skybar of Gefle

Ikväll har vi ätit middag på Fullriggaren. Vi var ju där på premiären också och fick prova lite smått och gott men har än så länge inte ätit någon hel rätt från menyn. För mig fick det bli Entrecote med rökt vitlökspure och rostad potatis. Det var riktigt gott!

 

Lite bilder från Skybaren, vi åkte upp dit efter maten.

Hair-do

img_8320 (MMS)

Det finns väl inget bättre än detta? ;)


Flower power

img_2283 (MMS)

Godmorgon mina vänner! Sitter och dricker en kopp kaffe i lunchrummet medans jag sitter och väntar på min första kund. Idag skiner solen, graderna har stigit, det tar sig i radhuset och jag är på bra humör (som vanligt) meeeen vad mer kan bara begära en tisdag som denna. Jag är nöjd. Vi hörs!


Nu har jag en mysig morgonstund med rostad...

img_3444 (MMS)

Nu har jag en mysig morgonstund med rostade mackor och kaffe samtidigt som jag tittar på Nyhetsmorgon. Härligt! Snart väntas jobb.


My mom is the best. We love living here.

img_9514 (MMS)

My mom is the best. We love living here.


Sneakpeak from our bedroom.

img_3689 (MMS)

Sneakpeak from our bedroom.


En lunch i solen mitt i all rust. Underbart!

img_7896 (MMS)

En lunch i solen mitt i all rust. Underbart!


Middag a la Frida.

img_1867 (MMS)

Middag a la Frida.


MICHAEL KORS

Jag vill såååå gärna ha en guldig Michael Kors klocka (modellen heter Runway MK5055). Jag har sucktat efter den här klockan alldeles för länge nu. När ska den bli min? Den är så galet snygg!




Breakfast at work.

img_3652 (MMS)

Breakfast at work.


Saboskirt ^^

Jag bara älskar Saboskirt. Dom ger mig sån stor inspiration och jag älskar kläderna. Se och njut!


The closet

Godmorgon bloggen!

Igår direkt efter jobbet hjälpte mamma, farmor och lillasyster mig att tömma min lilla lägenhet på kartonger. Så nu står allt i vårat nya garage i väntan på att packas upp. Det är fortfarande rätt mycket kvar att göra i radhuset så vi ska sova hemma hos mamma och Per i en vecka, typ. Vi vill ju att det ska vara helt klart innan vi flyttar in.

Imorgon ska grabbarna köra bort soffan, bordet, byrån och tvn. Sen är det bara storstädningen kvar, vilket löste sig så himla bra eftersom farmor och mormor så snällt betalat för det :) TACK ♥ (Mer tid åt rusten!)

Jag och mamma ska åka ut till Ikea och shoppa inredning till min walk-in på lördag iaf. Åå vad jag längtar! Vet fortfarande inte riktigt hur jag ska ha det där nere ..


Spring feelings. I want a cocktail.

img_1513 (MMS)

Idag har jag så mycket vårkänslor i kroppen. I looove it! Jag vill bara sätta mig på en uteservering med en drink och njuta av livet.


RSS 2.0