SKÅL


13.27


TIS

Jeansskjorta, Ginatricot
Kors, item.blogg.se


Myspys med min bästa Jenny.

img_2251 (MMS)

Myspys med min bästa Jenny.


F*CK

Godmorgon! Ny vecka, nya tag.

Har hunnit gymma med pappa, duschat, fixat mig och ska snart pallra iväg till jobbet i spöregn! KUL! Jag har ju paraply men det är ju riktigt spöregn nu så man kommer ju bli blöt ändå! Cykeln går ju inte ens att tänka på :( Buuhhuu


Dagens outfit. Bootsen är ju givna i detta ruskväder.

Tröja & Linne, H&M
Halsband, Glitter
Boots, Dinsko

GOLFEN

Farmor



Vilken stil man har då..


Matte slog ut en boll i skogen och kom tillbaka med tio st.


Efter golfrundan så åkte vi till Wahlströms fiskekrog i Utvalnäs och käkade. Jag åt jätte god pepparlax med kokt potatis och sås. Och mumsig pannacotta till efterrätt. En mycket lyckad födelsedag ;) Eller hur pappa?

Nu är det full rulle hos Anette ;) sen bli...

img_2191 (MMS)

Nu är det full rulle hos Anette ;) sen blir det Goyaaaa!


Dagens outfit. Svart, svart, svart, halsdu...

img_2188 (MMS)

Dagens outfit. Svart, svart, svart, halsduk och keps från h&m.


Stor liraren ;) NOT. Men det går ganska br...

img_2189 (MMS)

Stor liraren ;) NOT. Men det går ganska bra. Bättre än förra året :)


Nu är vi ute i mackmyra och lirar golf. Pa...

img_2186 (MMS)

Nu är vi ute i mackmyra och lirar golf. Pay and play förstås när man spelar med en annan del av Köping som pappa säger. Pappa har fyllt år så vi firar det såhär och sen blir det mat ;)


KORS I TAKET

Torsdagens
Skjorta, Ginatricot
Örhängen, Glitter



Fredagens
Sjal, Ginatricot
Kavaj, Bikbok
Strumpbyxor, H&M
Örhängen, Tradera


Nytt kors. Beställt från tradera för 35kr :)


SALONGEN KARLAVÄGEN 21

Kolla in våran nya hemsida HÄR

KRÄFTVIDEO



BAD I BADKARET

Nu har jag och Matte ätit mysmat från Mezopotamia. "DANA", Oxfile med pepparsås. Vi älskar det!

Jag ska strax hoppa i ett varmt varmt bad och Matte ska lira lite tv spel. Sen tänkte vi kolla på en disneyfilm i sängen med våra nya sköna kuddar.

Skön bild.



Efter badet ska jag lägga upp lite filmer från kräftskivan ;) Håll utkik!

Joico

img_2178 (MMS)

Just nu har vi kampanj på Joico Moisture Recoverys shampo och balsam för torrt hår. Ord. pris 440. Joicos produkter är extremt uppyggande för alla hårtyper. Läs skylten, BEST CONDITIONER IN THE WORLD! Det säger allt.


PUSS

Hejsan! Efter jobbet idag så åkte jag, Anette och Frida ut till Ikea och köpis. Det blev lite shopping, Frida köpte en as snygg lampa som hon hade kollat på i evigheter. Men tog sig äntligen i kragen och köpte den. Själv köpte jag fyra stycken assköna kuddar :) Det var på tiden. Vi har nu två feta kuddar, en mellan och en smal kudde. Matte brukar ha en stor och den smala. Vilket betyder att jag har en tjock och en mellan. Ni kanske förstår varför jag brukar ha nackspärr?

Nu har jag laddat ner Trubbel i Paradiset och ska bara ligga och njuta i sängen bland våra nya kudds. Så här säger jag godnatt ♥ Imorgon bitti kl 7 står pappa nedanför laddad för en PW.




SOME RED

Gymmet avklarat, duschad och klar. Ska cykla till jobbet så fort jag lagt ut Dagens outfit. Ha en fin dag ♥


Hej på er. Nu sitter vi mätta och belåtna ...

img_2145 (MMS)

Hej på er. Nu sitter vi mätta och belåtna på Kalles och har "avskedsmiddag" för Lovisa som ska till Turkiet en vecka. Hon kommer hem på ons, så på tors är det "hemkomstfest" (haha, skoja).  Vi har jätte mysigt. Jag har ätit oxfilé med vitlökssås och potatisgratäng ;) kanske hur gott som helst.


RYNKFRI

Här är maten som håller huden slät

Glöm botox, skönhetslyft och dyra antirynkkrämer. Med rätt kost kan du hålla huden slät ändå, hävdar den amerikanske hudspecialisten Nicholas Perricone. Fet fisk, olivolja, avokado, paprika, färsk frukt och tomater. Sex vanliga, välsmakande livsmedel som enligt doktor Perricone på olika sätt hejdar hudens åldrande.

Brittiska Daily Mirror listar deras goda egenskaper:

Fet fisk
Sardiner, makrill, tonfisk och anjovis är alla rika på selen, en kraftfull antioxidant som motverkar rynkbildning. Även lax, med sin kombination av protein, omega 3-fetter och antioxidanter, gör huden gott.

Olivolja
Jungfuolja sägs hålla huden ung med hjälp av en antioxidant som heter hydroxytyrosol.

Avokado
Avokadon är sprängfull av enkelomättade fetter. Dessa tros hjälpa huden att stå emot attacker från fria radikaler, och minskar därmed antalet rynkor.

Paprika
Paprikor som har marinerats i olja och serveras som antipasti eller som tillbehör till exempelvis pasta eller pizza, innehåller massor av betakaroten. Betakarotenet hjälper kroppen att tillverka vitamin A – som i sin tur hjälper huden att förebygga rynkor.

Färsk frukt
Färsk frukt = vitamin C. Vitaminet sägs stärka cellväggarna och hjälpa kroppen att bilda kollagen, en viktig byggsten för den fasta och spänstiga huden.

Tomater
Tomater i alla former – färska i sallad, soltorkade som antipasti eller kokade till pastan – innehåller mängder av vitamin C och lykopen. C-vitaminet stärker huden och lykopenet har visat sig ha en skyddande effekt mot flera cancertyper, främst prostatacancer.


24 Augusti

Godmorgon! Har precis gymmat med pappa, ätit frulle och ska snart gå ner till konsum och bli upplockad av Sofi. Jävla regn och förkylning!

Här är min outfit för idag.

23 Augusti

Efter kalaset hos pappa har jag och Matte kollat på Fångarna på fortet. Jag tycker att det är så kul att det har börjat igen. Älskade de när jag var liten. Sen har vi varit hem till Mimi och kollat på hennes nya lilla radhus som hon har flyttat in i. Nu drömmer jag mig bort.. Det var så fint och fräsht. Jag vill också bo så!

Nu ska jag mysa ner mig i våran underbart sköna säng och jag säger godnatt ♥

Muuums!

img_2140 (MMS)

Muuums!


WOKCAFÉT

img_2139 (MMS)

Det är så himla god mat här och att det är lunchbuffé är ju ett super stort plus. Då kan man äta lite av varje om man har svårt att bestämma sig (som jag brukar ha).


Nu ska jag, pappa och lilla syster äta mys...

img_2136 (MMS)

Nu ska jag, pappa och lilla syster äta mysig lunch.


PAPPA

Idag är det ingen vanlig dag, för det är pappas födelsedag. Hurra hurra hurra!
Grattis världens bästa pappa. 50 bast och du ser ut som 30 ;)


PEACE OFF


Nu är ja helt slut. Men vi är inte klara än.

img_2135 (MMS)

Nu är ja helt slut. Men vi är inte klara än.


Nu sitter jag och pappa på gymmet i dricke...

img_2133 (MMS)

Nu sitter jag och pappa på gymmet i dricker en kopp kaffe innan vi ska köra igång.


SÖNDAGS


NYTT KORS

Sanna har blivit, vad kan man kalla det, min "personalshoper". Köpte detta kors av henne, då hon köpte två och bara använder ett. Perfekt att dela! Dom kommer från item.blogg.se.



KRÄFTIS

Hej på er. Hoppas ni haft en bra helg.

Vi hade en sån otroligt rolig kväll igår. Bästa kräftskivan jag varit på. Sandra fyllde 21 år och tog revansh på sin 20 årsfest som aldrig blev av. Så det var en kräftskiva/födelsedagsfest. Vi var hon hennes mamma i Sätra. Så hade vi ton med kräftor, partytält, dansgolv, bra musik, grill och allt man kunde tänkas behöva under kvällen. Alla var astaggade och jag har massor roliga med kort och filmer från igår. Tänkte lägga ut så många bilder ja orkar nu innan kvällens segfilm "No country for old men" börjar.

Idag har jag, Frida, Madde, Sandra, Anette, Rickard och Danne kikat på en rulle här. En riktig segdag med soffhäng helt enkelt.




På väg till Kina med matte o ska möta upp ...

img_2132 (MMS)

På väg till Kina med matte o ska möta upp pappa och äta :)


Nu är kräftskivan i full gång ;)

img_2119 (MMS)

Nu är kräftskivan i full gång ;)


KORS

Min snälla vän Sanna gav mig dessa supersnygga kors som tack för att jag varit hundvakt åt hennes lilla Isak. Tack så mycket! Älskar dom!


LÖRDAGENS


Sitter på Tennstopet med pappa och äter br...

img_2117 (MMS)

Sitter på Tennstopet med pappa och äter brunch!


Hej bloggen! Nu blir det film med tjejerna...

img_2112 (MMS)

Hej bloggen! Nu blir det film med tjejerna. Och då menar jag nästan alla.


MORNING

Har precis kört ett gympass med pappa. Ska strax cykla iväg till jobbet :)

Tröja, H&M
Strumpbyxor, H&M
Skor, Converse
Armband, Redroom


ALLT SKA BORT

Nu ska det sista tandbleknings kiten bort.

Man får med två munskenor som man använder till över och underkäken. Man lägger ner dom i varmt vatten och trycker till dom efter ens egna tänder så att var och en får en unik skena efter sina tänder.

Sen medföljer 3 "sprutor" med tandblekningsgelé med som innehåller 15ml och det räcker till ca 25-30 gånger och en ask att förvara skenorna i då du inte använder dom.
Jag har blekt mina 4 gånger och känner mig redan nöjd med resultatet. Matte har blekt 10 gånger. Men det beror helt på utgångsläget (hihi) och hur vita man vill ha ;) Så jag tycker verkligen att ni ska prova detta.

Hos tandläkaren kostar det här paketet ca 1000 kr och då är det endast 1 spruta som medföljer. Men vi säljer vårat för endast 350kr. Så hör av er om ni är intresserade eller har frågor. Kan skickas över hela Sverige. Ring eller smsa.

Matte: 0735782297, eller mejlen: [email protected]
Denice: 0737394948


TODAYS


GULDBONUS

"Du är en av våra bästa kunder - Du får guldbonus." Man tackar och tar emot!



HAIRCOLOR

Hårfärg, Joico.
Botten, 5B
Längder, 6B



Jag är så himla nöjd med håret. Har inte varit så här ljus på ett bra tag nu så det kändes som att det var dags. Visst blev det bra?

CHOCOLAT

img_2095 (MMS)

CHOCOLAT


Färgen är i ;)

img_2082 (MMS)

Färgen är i ;)


Här kommer Pippi Långstrump!

img_2080 (MMS)

Så här blev färgen efter att vi hade avfärgat. Det tog jätte bra, precis som vi hade hoppats.


Min botten just nu. Mmm, så snyggt!

img_2065 (MMS)

Min botten just nu. Mmm, så snyggt!


12.51

Hej vänner! Nu har jag precis käkat upp min goda lunch och sitter här med en kaffekopp. Nu ska jag och Sofi ha egen hårdvård kan man säga. Sofi ska göra massa slingor och färga botten. Själv är tanken att jag ska bli lite ljusare. Får se vad vi ska hitta på. Spännande!!!!!!!!


Mina gravida vänner ;)

img_2063 (MMS)

På lördag kör vi tjejer! Skål!


Dagens outfit

Klänning, Ginatricot
Boots, DinSko



Nu ska jag ut till valbo och möta upp Madde som redan är där. Sen blir det filmmys med tjejerna hos Frida. Får se vilken film det blir. Vet ni mer då? Imorgon ska jag färga håret.. Spännande. Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra.  Puss på er ♥

Salongen är fylld med kärlek

img_1998 (MMS)

HELT OTROLIGT. Jag skulle sopa åt Anna-Karin och såg detta på golvet (Av en ren slump). Så himla coolt. Det är till och med två hjärtan :) Det är något magiskt med våran salong, helt klart!


Kolla tröttisen efter massa massa lek ;) S...

img_2052 (MMS)

Kolla tröttisen efter massa massa lek ;) Sötnos!


ISAK

img_2045 (MMS)

Kolla vem jag är hundvakt åt idag då! Världens gulligaste lilla ISAK. Sannas lilla gobit som jag inte har träffat sen vi var i Uppsala senast. Snart ska jag hem till Jessica en snabbis innan vi ska hem till Sandra och kolla på film. Nära och Kära ska vi se. Ha en mysig kväll.


Fruktansvärt härlig lunch i solen. Mätt o ...

img_1992 (MMS)

Fruktansvärt härlig lunch i solen. Mätt o belåten myser man till i korgmöblerna ute på baksidan. Hej värmen, Hej sommaren!


GUNS N' ROSES

Tisha - H&M
Brillor - RayBan


Written in the stars



Världens härligaste låt! Lyssna och njut.

MAT & KÖPING

Matlagning och En annan del av Köping är vad som pågår hemma hos oss. Det är så roligt! Även fast det är gamla avsnitt. Sen blir det film. Får se vilken vi ska se.. Någon som går på tv iallafall. Imorgon kör jag och pappa på gymmet halv 8. Härligt!

Vill tillbaka till Turkiet.


Godnatt ♥

DEAR JOHN

En två veckors sommarförälskelse slutar med livslång kärlek. Man blir kär redan efter första kvarten. Den påminner om The notebook. Kärlek ifrån varandra så man får ont i hjärtat. Nu kan jag inte sluta tänka på stackars John. Vackra människa, Jävla Savannah (ett tag), dumma krig, jävla Tim, underbara brev. Åh, jag är såld. Det är en jätte bra film. Ni måste se den, ni som inte redan sett den, eller ni kan ju se den igen. Det kommer jag göra, snart!

Finn ett rätt!

HALFWAY

Jag får fortsätta senare. Jag ska strax gå ner på stan med Natasha och äta lunch. Ska även möta upp Frida och co som redan är nere. Jag är hungrig!

15 Augusti

Godmorgon! Idag måste jag ta tag i dagen känner jag. Gårdagen var en alldeles för slapp dag! Jag vill göra om bloggen! Tycker den är tråkig och det känns inte ens roligt att skriva i den då! Men jag vet inte hur jag ska göra om den heller .. Kan bli en lite kluris idag.


Trötta

Hej på er. Har verkligen inte haft lust att blogga. Jag och Nina har legat inne hela dagen och kollat på film. Helt slut från gårdagen. Vi var på Engeltofta, på Tommis födelsedagsfest. Sen drog vi in på Goya och avslutade på Slick. Det var en riktigt rolig kväll. Alla var taggade till tusen. Ja, och ni vet ju hur det brukar gå då!

Nu ska jag och Matte slå på sista rullen för idag ;)

Sitter på jobbet o lunchar. Har lånat Anet...

img_1981 (MMS)

Sitter på jobbet o lunchar. Har lånat Anettes snygga nagellack ;) Blir perfekt till ikväll ;)


Lunch

Nu har jag precis suttit ute i solen och ätit min lunch och druckit min capuccino. Så härligt och varmt ute. Sommaren är inte slut än. Känns underbart. Väntar på Johanna som strax kommer hit och ska få håret färgat. Får se vad vi ska hitta på idag då.

Ha en fin dag ♥

11 Augusti

Nu är jag på jobbet. Var ute och gick i över en timme nu på morgonen med pappa. Vi gick enda längst ut på alderholmen och kollade runt på de nybyggda lägenheterna. Sen blev det snabbdusch och raka vägen till jobbet. Åt frukost här och nu har jag donat med våra produkter på morgonen. Snart kommer Johan och ska bli klippa sig :)

Vi hörs senare ♥

The Holiday

Efter maten (som var huur god som helst) gick jag och Matte ut på en PW i Sätra. Gick och kollade runt på våra gamla hus, där kompisar hade bott och där man lekte. Man får så mycket minnen. Det är härligt.

Nu ska har jag börjar kolla på The Holiday. Den är så himla mysig.

Imorgon bitti halv 8 är det PW med pappa som gäller.



Godnatt


Nu har jag precis druckit upp mitt eftermi...

img_1971 (MMS)

Nu har jag precis druckit upp mitt eftermiddags kaffe och ska snart ha en klippkund ;) sen efter jobbet blir det grillning hemma hos Mattes familj i Sätra. Riktigt mysigt ska det bli.


Godmorgon! Idag har jag tränat med pappa p...

img_1963 (MMS)

Godmorgon! Idag har jag tränat med pappa på morgonen. Körde på gymmet en timme. As skönt.


För exakt ett år sedan

Älskar den här bilden på mig och Amanda! Bli rödhårig kvinna och flytta tillbaka till Gävle!


Min helg

Hejsan på er. Ny vecka, nya tag. Helgen har varit grymt rolig. Vi har faktiskt festat både fredag och lördag. Så det blev Slicken på fredagen och Goya på lördagen. Tog inte så värst mycket bilder men några hann jag med.

Igår låg jag inne och myste i soffan med Matte hela dagen. Hyrde film och köpte kinamat. En riktig söndag om man säger så. Sen var vi ute och gick en timme mot kvällningen och kollade runt på alla husen i gävle och så. Där man skulle kunna tänka sig att bo osv.

Ikväll blir det mys hos Jenny!



Kolla in sötnosen


Denice

Idag har jag namnsdag! Glömmer nästan alltid bort när jag har. Man har lixom ingen koll. Men nu fick jag precis ett mess från farmor som grattade mig. Gulligt :) När jag var i Turkiet så märkte vi att Denice var ett super populärt namn där. Det fanns en bank som hade Deniz, många killar hette det och så betyder det hav på Turkiska ;) Det fick jag lära mig!

Har varit och käkat med pappa och Jenny på Tennstopet. Då åt jag såklart min älskade ceasarsallad.
Men nu är vi hemma hos Jenny. Ska snart ner på stan och träffa upp Anna som har kommit heem :)

Goodmorning sunshines

Nu sitter jag här med mitt morgon kaffe som alltid. Skummad capuccino! Vi har så gott kaffe här. Dricker minst 4 koppar om dagen. Idag har jag en fullsmockad dag. Men det ska bli super kul och det komer gå fort :) Sen är det heeelg.

Jennys hår har kommit också. Vill bara sätta i de nuu! Det kommer bli så braaa!

Dagens

Långklänning, H&M
Skor, Converse
Halsband, Turkiet


Mys på Brända med Frida, Nina och Anette.

img_1916 (MMS)

Mys på Brända med Frida, Nina och Anette.


Lite frågor

1. VAD HETER DU?
- Marie Denice Sköld

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
- Har långklänning på mig

3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
- Hurtful på radion

4.VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
- Var på bio med Jenny och Jessica

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
- Lunch på Kina med Pappa och Dojan

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
- Underbart, solen skiner

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
- Pappa, innan han skulle hämta mig.

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
- Ögonen absolut

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
- (?)

10. HUR MÅR DU IDAG?
- Jätte bra. Dock lite snorig

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
- Ramlösa helt klart

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK
- Iskall Heiniken på flaska. Finns inget bättre

13. FAVORITSPORT?
- Fotboll, Hockey och Curling

14. HÅRFÄRG?
- Mörkbrunt (4B)

15. ÖGONFÄRG?
- Grönbruna

16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
- Solnedgång från min balkong

17. SYSKON OCH DERAS ÅLDER?
- Lillasyster Josefine, 19år

18. FAVORITMÅNAD?
- Älskar sommaren. Så juli

19. SENASTE FILMEN DU SÅG?
- Inception

20.TUR NUMMER?
- 4

21. FAVORITDAG PÅ VECKAN?
- Lördag är bästa dagen

22.FAVORITHOBBY
- Finns så mycket jag gillar. Men vännerna!

23.ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
- Nej, tvärtom!

24. FAVORITLÅT(ar)?
- Jordin Sparks - No Air

25. SOMMAR ELLER VINTER?
- SOMMAR

26. KRAMAR ELLER KYSSAR?
- Kyssar. MUMS

27. HUR BOR DU?
- Lägenhet på Söder

28: VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
- Skäms över att säga det. Men jag har aldrig läst ut en bok.

29. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
- Har ingen faktiskt

30. FAVORITSPEL?
- Frågesport

31. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
- Jag är nära

32. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
- Näe.. Blir yr när jag tänker på det!

33. ÄR DU ROMANTISK?
- Om jag vill så kan jag absolut vara det

34. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
- Jag är lycklig.

35. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
- Jobb först, sen är det party som står på schemat

36. VAD ÄR KLOCKAN JUST NU?
- Kvart över 3


Godmorgon! Sitter med en kopp kaffe. Snart...

img_1909 (MMS)

Godmorgon! Sitter med en kopp kaffe. Snart kommer min älskade farmor och ska bli snygg i håret :) sen ska jag luncha med pappa och dojan. Får se vad dom har i kikaren.  Ni får en bättre Dagens senare.


INCEPTION

Vilken sjukt bra film! Jag kan inte förstå hur man kan komma på något liknande. Den var så bra. Det går knappt att förklara vad den handlar om. Att man drömmer, och i den drömmen drömmer man en dröm. Och att 1 minut i verkligheten är 3 min i drömmen, 60 min i nästa dröm och så vidare. Och bygga en idé i någon annars dröm. Alltså, jag kan inte förklara. Så det är bäst jag låter bli. Haha

Riktigt cool film. Skit bra skådisar och effekterna var grymma. Jag säger som Justine. Skulle kunna se den igen, nu!




Skådespelarna.


Nu blir det bio med två favoriter ;) vi sk...

img_1905 (MMS)

Nu blir det bio med två favoriter ;) vi ska se inception! Weeee


Kolla vilken fin tavla jag köpte idag ;) k...

img_1903 (MMS)

Kolla vilken fin tavla jag köpte idag ;) konstnär Jenny Picasso.


4 Augusti idag

Denna regniga dag är det underbart skönt att jobba. Har färgat håret på bästis Jenny på morgonen! Det blev super snyggt och nu väntar vi bara på de nya löshåret som är på väg. Kommer bli så snyggt när det är isatt och klart ;)

Vi har tokstädat hela salongen idag jag och Sofi. Nu glänser det här! Våran salong är så fin. Det är den finaste salongen jag vet. Man kan inte förstå att det är ens arbetsplats. Man blir glad av att vara här. Det är lungt, skönt, fräscht, nytt, bästa arbetskamraterna i världen m.m... Jaa, det är en drömarbetsplats till 100 procent. Jag älskar det! Har aldrig kunnat drömma om att jobba såhär. Klicka här för att kolla :)

Jämför inne på en svetsverkstad eller nått tex. Sjuk skillnad ;) (Eller hur Matte?) Haha


Turkiet 2010

Vi har badade i poolen på hotellet varje dag.





Vi har badat i havet och lekt i vågorna.




Vi var och kollade på Alanyas borg uppe på berget. Hur coolt som helst.





Vi har varit på båtutflykt och Matte har hoppat från en 15 meters klippa. Vi andra hoppade bara från båten.
(Okej, gick ner på stegen då!)


Vi har ätit jätte god mat.


Och slutligen en Dagens med mina nyköpte brillor B-)


Ni ska få några videoklipp senare också! :)

Smycken

Dessa köpte jag bland annat i Turkiet. Det var en jätte gullig tant som hade ett super litet stånd på gatan som sålde dessa. Betalade 50 kr/st för ringarna, och 85kr för halsbanden.


Dagens



Skjorta, Gina
Skor, Converse
Halsband, Turkiet


Godmorgon. Andra dagen på jobbet och det ä...

img_1901 (MMS)

Godmorgon. Andra dagen på jobbet och det är full rulle. Känns riktigt bra ;) Ni får en bättre Dagens senare! Ha en fin dag!


Nu är vi o plockar blåbär i skogen. Vi hit...

img_1891 (MMS)

Nu är vi o plockar blåbär i skogen. Vi hittar tyvärr inge svamp :(


Dagens



Randig tröja, Gina
Skor, Converse
Brillor, Ray Ban

Måndag

Idag är det första dagen på jobbet efter semestern. Jag känner mig utvilad och redo att börja jobba igen :) Om en timme kommer mamma och ska bli fin fin i håret.

Jag vill få tillbaka mina rutiner och min vardag igen! (Som man annars vill spy på under våren, då man längtar till sommaren utan rutiner) Men jag vill komma igång med träningen, laga mat hemma och få in vardagen. Ja, ni vet!

Dagens.Randig tröja, GinaSkor, Convers...

img_1883 (MMS)

Dagens.


RSS 2.0