Spanien bokat!

Igår bokade vi våran resa! Vi ska ju åka till vårat sommarhus i Spanien i juli. Det ska bli heeeelt underbart! Jag längtar så jag spricker. 
 
Här är utsikten från andra våningen :) Så mysigt! 
 

A little reminder


Den perfekta lilla röda

Klick, och nytt är på väg hem till mig. Jag har länge velat haft en ny enkel röd kort klänning. Har flera hemma, men inte så enkel som den här. Den är perfekt och precis vad jag saknar. Kommer matcha den perfekt med röda läppar och mina lita spikes. Nästa party kan jag lova att den är på! Kommer dock inte förens nästa vecka :( Typiskt! Jag som ska på lite tillställningar både torsdag och fredag den här veckan!
 
Asos.com

Morning morning

Just nu sitter jag i soffan och avslutar min frukost med en kopp té. Det är så skönt att bli varm i kroppen på morgonen! Jag fryser ofta och brukar äta frulle i en filt. Men té, det gör susen! Kaffe dricker jag inte förens jag kommer till jobbet. Där är det ju kaffe på färska bönor! Mycket godare än bryggkaffet här hemma :)


Nike air force 1

Idag kom äntligen mina nya lovers på posten. Dom kommer att användas flitigt i vår. Alltså jag älskar dom här skorna. Är så glad just nu!

 


Leg day

Idag har vi tränat ben för fulla muggar! Vi var helt jävla sop slut när vi var färdig. Tur att Matte blev klar samtidigt och vi kunde åka hem med honom :)

 


FREE SHAPE

Tips på världens bästa serie för dig som stylar håret med värmeverktyg.
 
 

Veckans Coopreklam

Jag var bara tvungen att dela den här. Min chef Anna-Karin, hennes dotter Fanny jobbar extra på Forsman Bodenfors som producerar Coops reklamfilmer. Och det här är hennes reklamfilm som kommer att gå på tv nu hela vecka 9. Hon har alltså skrivit manuset och kommit på hela idén själv. Det är så jävla bra! Grymt jobbat Fanny!
 
 

Trerätters

Underbar kväll med bästa värdparet.


Quickfix

Idag blev det snabba puckar att fixa sig. Efter en heldag med Jennifer och Emma på stan, bo-mässan och en timme på ett fik så blev det hem och snabbduscha sig. Jag sminkade på mig 10 minuter och bytte om på två. Sen stod taxin utanför. Ikväll är vi bjudna hem till Sandea och Rickard på trerätters middag och vin mys! Sen får vi såklart se vart kvällen leder.


Miss NYC

En vän är i NYC nu och jag är så himla avis! Jag är så jävla taggad på att åka dit igen. Tillbaka till världens häftigaste stad. Vi ska åka dit över min 25årsdag och mammas 50årsdag nästa år. Januari-februari. Men det är liksom om ett helt ååååår! Jag hatar att vänta! Man vill bara åka nu på direkten.
 
Bjuder på några bilder när vi var där sist.
 

Fredagfredagfredagfredag

Fan va uunderbart! Det är fredag, igen! Den här veckan har ju sprungit iväg den också. Likt alla veckor under 2013 hittills. Inte en enda vecka har jag upplevt som seg och jobbig. Men jag ropar inte hej, det kommer väl.
 
Igår överaskade Matte mig med en jätte god middag efter träningen. Jag älskar ju lax, och rökt pepparlax är mitt godaste. Tror ni inte att han har köpt nyrökt pepparlax från hans kompis Peter, som jobbar med att röka fisk. Sen hade han gjort potatissallad med gräslök, ruccola och massa annat gott. Jag blev såklart jätte glad och kände mig så ompysslad :)
 
På lördag är vi bjudna hem till Sandra och Rickard på middag. Annars har jag inte en endaste liten plan på hela helgen! Och det känns faktiskt grymt skönt! Jag skulle vilja åka till Kungsberget. Men idag börjar ju sportlovet så jag tror kanske att det är bäst att vänta till ungarna börjat skolan igen.

Spa Gamla Gefle

Nu har jag äntligen bokat en ansiktsbehandling som jag fick av tjejerna i födelsedagspresent. Det ska bli helt underbart! Och jag ska för första gången göra en professionell djuprengöring och portömning. Min hy ska bli så fin.
 

Thursday

"What a wonderfull mooooorning!" 


Det gick faktiskt bra att komma upp före 7 idag. Förstår inte hur man orkade gå upp så tidigt och jobba frukost förut, och typ varje helg dessutom. Man har blivit bortskämt med sovmorgon varje dag att man tycker att halv 8 är tidigt. Hehe

 

Strax kommer AK och hämtar upp mig. Vi ska ju till Maggans och äta frukost och ha produktinformation hela morgonen! Mycket trevligt! 

 

 

Afterwork och visning

Vi har haft en jätte trevlig kväll. Vi började med afterwork i AKs vinkännare. Vi beställde pizza och drack vin. Helt underbart gott! Sen åkte vi vidare till visningen som var på Gasklockorna. Den var helt okej med flera fina jobb. Men dom började tidigare än vad det var sagt, så vi och många fler "kom lite sent" och missade introt. Men det för inget.

Med andra ord så har vi haft en mycket bra vardagskväll. Man kan inte ha tråkigt med mina jobbarkompisar!

 


Rihanna ♥

Alltså, det här måste ju vara världens absolut coolaste brud! Jag älskar Rihanna och hennes musik. Hon är helt fantastisk och så jävla vacker! En av mina idoler helt klart.

Jag är helt besatt av hennes nya låt också! Lyssna och njut!


Motivation

Jag tycker att det är så himla viktigt att hålla motivationen uppe när man är på väg mot ett mål. Jag googlar ofta på träningsbilder, följer många träningstokar på instagram och är stängdigt aktiv på weheartit för inspiration. Jag spar ner dom på telefonen och kollar på dom lite då och då för att jag ska få kämparglöd och motivation. Och det funkar verkligen! Jag blir mer taggad på att gå till gymmet!
 
Bjuder på några av mina senaste bilder jag sparat ner. Texterna är minst lika viktiga som bilderna i sig.
 

Lunch

Hej på er!

Just nu sitter jag och läser nyaste skvallret i hänt bild, dricker kaffe och väntar på farmor, som ska färga håret klockan ett.

Imorgon avviker jag från mina rutiner efter jobbet då vi ska på en hårvisning på gasklockorna. Polhems sista års elever har bjudit in oss till deras stora visning som de jobbat på hela året. Det ska bli kul! Alltid roligt med visningar. Och sen på torsdag morgon ska vi till Maggans salonger på frukostmöte och produkt information då vi fått in massa nya godsaker till salongerna :) Mycket trevligt!


Proteinpannkakor

Här kommer tre grymma recept på proteinpannkakor som jag har provat hemma. Idag har jag med det tredje receptet i matlåda med hallon till. Så himla gott! För mig som älskar pannkakor är det här perfekt. Det är roligt att vara nyttig!
 
 
 

Recept 1

6 ägg

2 dl mjölk

1,5 skopa proteinpulver (valfri smak)

2 bananer (mixade med stavmixer) (Jag hatar banan, så jag skippade dom såklart)

1 dl kvarg

 

Recept 2

125g keso 4%,

1 ägg

3 äggvitor

1 dl fiberhavregryn.

 

 

Recept 3

4 äggvitor

2 hela ägg

1 dl fiberhavregryn

1/2 dl rågmjöl

200g kesella/kvarg

1 dl mini mjölk

 

Som tillbehör är mina favoriter kesella, varma hallon, lågkalorisylt, kanel och vaniljglass.


Bamsefrulle

Godmorgon! 
 
Idag har jag gjort bamsefrulle till födelsedagsbarnet. Sen har vi bara suttit och slappat framför tvn. Vi laddar inför dagens gympass. Det börjar verkligen hända grejer med min kropp nu. Det är så kul! Jag ger verkligen järnet och jag vill och måste nå mina mål nu. Jag har bestämt mig och vill verkligen ändra på min livsstil, för att må bättre och hålla längre i mitt yrke. Jag kommer absolut inte att ge upp den här gången. Det är nu eller aldrig känner jag! 
 
En ny hälsosammare, starkare och snyggare Denice är snart här :) 
 
 En grym motivationsbild. Perfekt kropp enligt mig.

17 Februari

Stort grattis på födelsedagen min bästa vän, min stora kärlek och min blivande man. Jag älskar dig över allt! ❤


Colors

Färg är något som jag får lite extra energi utav när jag tränar. Idag kör jag på blått och rosa! Man ska inte vara rädd för att synas på gymmet :D men ibland känner man att man bara vill vara helsvart och lite osynlig. Men idag är inte en sån dag!


Hotellfrulle

Jag och matte började denna lediga lördag med frukost på scandic. Sånt lyx! Blev Inge bad idag pga sjukdomar. Men det gör inget. Vi ska gymma nu, sen ska jag åka och hälsa på min saknade vän Vickan och hennes prinsessor


Fridaynight

Kvällsgym, kinamat och gladiatorerna. En bra fredagkväll med min majs!


Freaky friday

Redan fredag? Den här veckan har sprungit iväg. Men jag vill alltid ha helg, så jag klagar inte. Imorgon ska vi åka och bada(!) också. Har inte badat inomhus på flera år tror jag. Men det ska bli jätte kul! Mer om det sen.

Nu ska jag börja röra mig till jobbet. Matte är fortfarande dålig och är hemma idag igen, vilket betyder.. Duuduudududuu... att jag får låna bilen :) Förstår ni vad lyxigt! Åka bil till och från jobbet! Såklart jätte tråkigt att han är hemma, men man lär ju se det positiva i allt. Det är jag bra på!

Me right now.


Happy Valentine´s day

Idag är jag ledig(!). Så himla skönt! Matte är tråkigt nog hemma och är sjuk, men jag har pysslat om honom hela morgonen. Gjort frulle och haft det mysigt tillsammans framför nyhetsmorgon. Jag var nere på stan redan klockan halv 11 för en shoppingrunda. Jag köpte en ny vårjacka, träningströja, drömfångare och massa kläder till Matte :) Riktigt nöjd med dagens köp!
 
 Vi får se vad vi ska göra ikväll. Blir inte direkt någon middag ute någonstans när man har en sjukling här hemma. Jag tror nog att jag får stå för maten idag och sen kanske vi kommer se en bra film (om jag får bestämma) Vi har firat varandra så mycket med födeledagar och allt så det känns inte som är vi "måste" göra något extra idag än att bara vara & pyssla om varandra.
 
Just nu glider jag omkring här hemma i min härliga Victoria's secret morgonrock som jag fick av Matte i födelsedagspresent. Men strax ska jag byta om till träningskläder och köra ett pass på gymmet. Idag blir det ett långt pass känner jag.
 
Jag bjuder på några egobilder med min rosa kompis sen i lördags. Fick en fråga att visa den på. Den är så fin!
 

I love breakfast

Jag har väl berättat för er att frukosten är mitt bästa mål på hela dagen! 

Jag äääälskar verkligen mitt morgonmys!

 


Changed plans

Skippar gymmet för hockey med Sandra istället ;) Ibland får man prioritera nöje före nytta!


Godmorgon tisdag!

Idag ska jag och Nina provträna på gamla Workout. Det har bytt namn till typ "Inshape 24" och idag är prova på-dag, så vi tänkte, varför inte, lite miljöombyte är aldrig tråkigt. Men vi kommer inte att byta gym, för vi båda gillar Korpen starkt!


Bild från lördagens morgon träning.


Preparing

Håller på och gör mig i ordning inför kvällens galej. Det blir tacos och melodifestival hemma hos Frida till att börja med. Sen vet vi ju hur det brukar sluta ;)

Ha en trevlig lördagkväll mina läsare!


Fridaymorning in pink

Idag är det fredag och det känns helt fantastiskt :) SNART HELG! Just nu ligger jag i soffan och inviger min nya rosa kimono. Det är ju helt underbart skön, kanske just för att det är satin, men den är verkligen härlig att ha på sig.

Nöjd tjej, dagen kan inte börja bättre!




Victoria's Secret

Äääntligen har min födelsedagspresent från VS kommit! Jag har verkligen längtat efter den här underbara kimonon. Jag letade efter en redan när vi var i Miami i oktober men hittade ingen. Så nu kommer jag bo i den här när jag är hemma, nyduschad och len ;) haha

Tack älskling! Du är bäst!


Gooodmorgon

 Det tok snöar ute! Och mina täckbrallor ligger i garderoben på jobbet. Så typiskt mig! Imorse gick jag upp i tid kan jag lova. Jag har suttit här framför tvn i drygt en timme nu. Det är så skönt när man har gott om tid på sig och inte alls behöver stressa. Jag har ätit en långsam frukost och till och med druckit kaffe här hemma. Det händer inte ofta på morgonen.
 
Men nu börjar klockan dra ihop sig. Bjuder på några egobilder som jag tog nyss. Vi hörs!
 

Feb. 06, 2013

Godmorgon hörni!
 
Idag känner jag att jag har mer energi än igår. Jag ska alldeles strax gå till jobbet. Men jag sitter med en varm kopp té som jag inte druckit upp än. Den måste svalna lite. Idag är det vila från träningen. Jag har sån sjuk träningsvärk så det ska bli skönt att få slappa lite. Istället ska jag och Matte titta på fotbollen ikväll. Ingen har väl missat att Zlatan spelar mot Messi på Friens Arena. Det ska bli riktigt kul! :D
 

Sängläge

Idag blev det ett riktigt svettigt pass och jag känner mig sååå nöjd! Var så sjukt trött och otaggad innan, så jag fatta inte hur jag skulle orka träna, men det är fan bara att bita ihop. Har längtat efter sängen hela dagen och nu ligger jag äntligen här. Halv 9 redan! Helt underbart! Nu ska jag inte röra mig ur fläcken tills klockan ringer imorgon bitti :)


Tisdag

Nu sticker jag iväg till jobbet. Ha det fint!
 

Testar nytt

Idag testar jag en ny musli från Paulines. Ungsbakad knaprig musli med kakao och hallon! Kan ju inte vara annat än god. 

 


Monday

Min måndag har bestått av jobb, träning, storhandling, matlagning och äntligen lite mys framför tvn med älsklingen. Tänk vilken typisk vardag egentligen men jag tycker ändå inte att den har varit tråkig. Så sjukt glad över att jag trivs så bra med min vardag just nu, trots att det fortf är vinter och mörkt ute. Det kommer bara bli ljusare och varmare dessutom. Hoppas mitt "älska vardags-mode" hänger kvar ett tag.

Godnatt


Feb. 04, 2013

Igår fyllde min bästa och finaste mamma år. Det firade vi med en riktigt god middag. Så idag har jag en lyxmatlåda med kött, rotfrukter och getostcreme ;) På lördag ska jag, mamma och Matte (som fyller år om 2 veckor) ha födelsedagskalas för släkten tillsammans. Det är perfekt att slå ihop när vi ändå fyller så tätt. Det ska bli jätte kul :)

Nu sitter jag som varenda morgon, framför nyhetmorgon med min frukost och bara njuter. Bästa stunden på dagen helt klart! Ha en fin dag alla!


Min vackra underbara mamma ♥


Fixardag

Idag har jag och Nina haft en riktig fixardag. Shoppat, inhandlat nya grejer till hemmet och fixat i ordning massor här hemma. Jag är jätte nöjd! :)


Finaste pappa

Jag fick världens finaste blombud till jobbet idag, av pappa. Jag blev så himla glad. Tack så jätte mycket. Det var verkligen så gulligt av dig! Jag älskar dig!

Hela helgen ska blommorna få pryda mitt matbord så fint!


RSS 2.0