Valborg

Ikväll firar vi Valborg med grillat & drinkar hos bästa grannarna! Och jag har precis gjort min första alldeles egna Bloody Maryyyy :) MUMS!
Marbella 8-14 September

Bokat och klart! I september drar vi på jobbet till Marbella på en veckas lyxkurs. Det ska bli så jääääkla roligt! Jag, AK och Malin! Vilket dreamteam! 

Födelsedagsfest med tema huvudbonad.

I lördags firade vi finaste Frida som fyllde 25 år! Så bra styrt och alla hade snygga hattar 😉 vi åt, drack och lekte hela kvällen. Sen avslutade vi med drinkbord på HB. Så sjukt rolig kväll!!! 


New York
NY

Nu är vi äntligen framme i New York. Här är utsikten från våran hotell. Så himla fint och hotellet är helt nybyggt. Nu ska vi till Macys som har 50% rea ikväll och vi hoppas såklart på mycket fynd 😉 
Soon ..

Sista arbetsdagen idag, sen är det SEMEEESTER! 
Godmorgon!


Näst sista jobbdagen är här! Myser runt med en kopp kaffe och solen lyser till min förvåning. Livet leker! 😎 

Premiärgrillning

Ikväll har jag och Frida blivit bjudna på grillat hemma hos Lovisa. Så sjukt gott och mysigt! Vi har kollat på Lets Dance och haft jätte trevligt! Perfekt start på denna efterlängtade helg! 

Selfisshhh ...
NEW YORK

Om en vecka, står jag här igen! Tre år senare! Gud vad jag längtar! 
Our home


Bästa stunden på dagen..

.. är såklart frukosten! 
Lyxmiddag i form av lchf

Idag har jag och frugan lagat gormémiddag. 


GIF

Igår vad jag och Lovisa på första hemma matchen för GIF. Jätte trevligt med en söndags aktivitet och det var en jätte fin dag så man ville komma ut lite. Men herregud va AIK klacken var galna alltså! 

5 April

Idag har vi ätit frukost på Scandic, shoppat på stan och varit på dop för min lilla tremänning Edvin. Sen har vi suttit på altanen hos grannarna i solen och njutit av ledigheten! 


RSS 2.0