Sista mars

Trevlig onsdag! Jag och pappa har varit och tränat på morgonen. Körde lika hårt som igår. Sen cycklade jag. Fy va svettig jag var när jag var klar. Hehe.. Nu har jag duschat och slängt i min lite lunch.

Nina är på väg över. Hon ska hjälpa mig och bära ner stenarna som vi hade i akvariumet. Vi ska slänga det på återvinningen. Men dom väger ton alltså. Sen ska vi åka till Dollarstore och lite andra ställen. Får se om man hittar något.

Ha en fin dag. Lycka till Sandra och Jessica. Nu kommer klara tentan galant.

Imorgon kommer Sanna, Lovan och Jenny hem! Jeeej

Sleeptime

Nu måste jag sova. Ska upp tidigt och träna med pappa imorgon.
Godnatt sötisar och älskling borta i Thailand ♥ På söndag ses vi.


Cupis

Hej! Nu är jag hemma efter en supermysig kväll hemma hos Sanna. Vi har bakat såkallade Cupcakes. Det gick väl inte sådär skit bra heller. Men det blev ändå ett resultat, hehe. Tunnan fyller år på fredag, så de flesta var till hans kalas. Men alla fick ändå en varsin. Sen när vi skulle till och äta som så smakade dom mer som en kladdkaka som var lite fluffig. Men självklart jätte god. Kunde ha gräddats lite till, men vad gör det. Man blev mätt på halva så, sen blev man mer äcklad. Men kul hade vi.

Det var absolut ingen tävling, men Linus blev helt klart snyggast ;)




Min skrev jag MAJS på. Eftersom jag saknar honom så mycket.


Linus gjorde en kramPanda.


Tunnan gjorde sig själv på jetskin.




Ewe gjorde sin hund Arne. Dock nerbantad.


Sandra gjorde en blomma ;)

Visst såg dom mumsiga ut? Det återstår och se om dom blir uppätna på kalaset eller inte!

Tisdag

Hallå bloggen! Idag har jag sovit till 11. Hur skönt som helst. Sen gick jag ner och tränade, blev stenhårt idag ;) Helt slut i kroppen. Sen har farmor varit här sen klockan 1. Vi har fikat, fixat farmors hår och tömt det förbaskade akvariumet på allt vatten och sand. Vilken projekt alltså.

Undra vad man ska göra ikväll då. Har inga planer än så länge..


Naaaw

Åååh vet ni. Min vän Sandra, hennes lilla Leo som vi var på kalas hos förra veckan. Hans mormor Rose hade visat honom min facebook. Och vet ni vad han hade sagt:

- Där är min Denice. Hon är fin.

Hur gullig får man vara. Han är 4år.



Kolla in när han var lill bebbe då;) Skrutt

Tidresenär?

Blev inge Hollywood fruar för oss. Vi skulle mötas utan för mig klockan 9. Men då ville alla ha godis, vi hyrde en film. Tog hundra år att bestämma, Nina ville hyra en, Jag en, Anette en och Frida en annan. Men till sist hittade vi den perfekta kärleksfilmen som ingen hade sätt ;)
Och när vi kom upp så blev det krångel med 3:an i vardagsrummet och vi orkade inte lägga oss i sovrummet och pula ihop och i sängen och kolla. Södergren var ju här också och skulle kolla igenom min dator som jag trodde jag fått virus på. Men efter att han kollat igenom den så var allt precis som det ska vara. Känns hur skönt som helst. Orkar inte med virus och skit. Nej usch.

Vi såg iallafall Tidresenärens hustru. Den var jätte krånglig i början, men när man började förstå så var den så speciell. Har aldrig sett någon sådan film. Den som jag tyckte den var mest lik, med tankepå tidresenär är filmen Jumper. Men ändå inte alls samma sak, eftersom Jumper reser i nutid hela tiden.

Jätte bra skådespelare var det också. Jag tycker verkligen att ni ska se den. På fodralet stog det att det var den "Bästa kärleksfilmen sen Notebook". Och den var faktiskt jätte jätte bra. Och dom var så fina ihop. Snyft!


How can you know so much?

Jag tänkte sno Elons reklam slogan till den här bloggen. Har tänkt på det ett tag nu. Jag tänkte att det skulle passa så bra på just mig. Att ni ställer frågan till mig lixom. Själv brukar jag sjunga: How can I know so muuuch ;)

De kan ni ta en liten funderare på..


Raya, som en dröm

Här befinner sig Matte, Rickard och Robin sig just nu. Raya Beach i Thailand.









17.30

Om en timme ska jag iväg till båtkursen. Tänkte kolla på nyaste DH innan men det har ju inte kommit ut. Så frustrerande :( Det kommer väl ikväll.

Efter kursen blir det Hollywood fruar iallafall med Frida och Sumpan ;)


Helgens vimmelbilder


Märta, Jag och Sandra


Ebba och Moa


Saturdaynight

Har några bilder som jag snott ifrån Hanna sen i Lördags. Enjoy!



Moa bara älskar Maria Motazami så därför överaskade vi henne med dessa ;) Hon blev superglad.

Thursdaynight


Bilderna från i Torsdags. Sandra har inte lagt in bilderna sen i lördags än, så ni får vänta lite på dom.




GO Jane

Pappa och jag har gymmat på morgonen, sen var vi och åt lunch på Kina. Gott som satan! Och när jag kom hem så såg jag den, AVIN som jag väntat på i två veckor nu.

Äntligen hade dom kommit. Så jag sprang ner till Konsum.
Dom är dock lite trånga, men det ska nog gå bra ändå ;)


Movietime

Pappa kom och väckte mig och Sandra. Sen gick vi ner till Kina och åt. Så himla gott och så himla bakis var vi. Usch! Vi har ingen ork! Varken jag, Nina, Frida, Anette eller Sandra. Vi ligger i soffan och kollar på film efter film. Så jag lägger ut bilderna imorgon. Jag orkar verkligen inte nu.

Nu blir det en till film :)

Bakis i...

157e83f53805c029740cac4b1053cf95.png

Kolla varifrån!

Bakis i sängen med Sandie. Snart blir det mat med Frida o Nina. Fan va kul det var igår. Tack tjejer :)


PartyMOA

Tjena snyggingar. Nu är Frida och jag hemma hos mig. Har fixat det sista inför kvällens födelsedagsparty hos Moa. Grattis bästa Moa! Nu får du äntligen gå på systemet. Det blir middag och dricka med massa underbara tjejer. Ska bli riktigt kul. Sen blir det utgång på Goya. Mandy kommer inte ikväll iallafall :( Det är tråkigt tycker jag.

Vi ska alldeles strax börja fixa oss. Ni får bilderna från i torsdags och från ikväll imorgon ;) Ha en fin kväll. Vi kanske ses på Goya då!

Puss ♥


Har gymmat...

7b9cf0b1066ae952a3c497c41463b654.png

Kolla varifrån!

Har gymmat med pappa på morgonen. Nu är vi här igen. Men det är så gott och jag kan inte tröttna :) haha. Snart ska möta upp frida och gå en sväng på stan. Puss 


Soffläge? JA TACK

Idag har vi bara legat inne och degat hela dagen. En riktig bakisdag. Men gud va roligt vi hade igår då. Ni får bilderna sen :P

Nu har jag precis pratat med min älskling på facechatten. Kändes helt underbart att få prata av sig. Jag saknar honom så mycket. Men nu känns det så himla bra!!!! ♥


Nu är...

0-418be05e39aac7e47f25ad1c5c76d6a2.png

Kolla varifrån!

Nu är det dax för frukost. Lite gott då. 


11.05

Godmorgon på er. Nu ska jag och Nina gå ner på stan en snabbis o köpa blekning. Nina ska göra slingor samtidigt som jag färgar min botten. Ska bli så skönt :) Sen ska äntligen mitt löshår sättas i :) Jeeej!

Natti natti

Nu är Kingdom of heaven slut. Så snart blir det läggdax. Imorgon ska jag upp och träna, men det blir utan pappa :( Men det ska nog gå bra ändå ;) Jag saknar min baby! Tänk att det inte ens har gått hälften av tiden än. Buuuhu! Hoppas du har det helt underbart på alla sätt ♥ Jag älskar dig!

Godnatt sötisar. Hoppas vi ses ute imorgon kväll! För då ska (såkallade) vinhaggorna ut och dansa ;)


Sugen på en lägenhet?

Mina vänner ska sälja deras lägenhet och flytta till en större.
Så om du eller någon du känner är intresserad av en 1a (42kvm) på söder som är totalt ny rustad så hör av er! Så snabbt som möjligt såklart! För mer information och bilder så mejlar ni Anders Westergren på ([email protected])

Super bra ju! Den är jätte fin verkligen!


Vit skönhet

Är ute efter en sån här klänning. Får se om man hittar någon liknande imorgon. Så snygg!



Nu: DH

Men heej! Mamma har precis skjutsat hem mig. Nu är jag mätt som en plätt. Jag väntar på att Bill och Johanna ska komma och toppa håret lite. Men innan så ska jag se DH, som jag har laddat ner.. Finally!

Idag har jag och Nina varit på Högskolan och fixat lite grejer (till något speciellt). Sen åkte vi hem till mig, så kom Frida. Sen har vi noppat och fixat ögonbryna med lite brun färg. Så snyggt blev det.

+ Så har jag tagit ut mitt löshår. Gaaah! Känner mig som en kille, som alltid när jag tar ut det. Men lugn bara, det ska sättas om imorgon. Hehe. Jag ska bara färga utväxten först. Får se om jag gör det ikväll eller imorgon.

Morgondagen ser ut som så, att jag gymmar på morgonen. Går hem och duschar och fräshar till mig lite. Sen ska jag och Nina ut till Köpis och kolla efter något att ha på sig, för på kvällen blir det fest. Ska bli jätte roligt.. och vi alla är så taggade. Får se vilka vi blir bara. Men det blir alltid kul, oavsett vilka som är med eller inte :P Haha

Jenny kommer ner från Sundsvall och ska bo hos mig också. Så då får jag mig äntligen en liten sambo för en stund :) Härigt J.E! Det blir PoopFiftyparty ;)

Nu är...

6cb20c379903f98ffdc462a1a0dc3a3b.png

Kolla varifrån!

Nu är jag hemma hos mamma och tjuvstartar på våffeldagen. Hur kan detta vara så gott? 


Godaste salladen...

6878b2dcd80200848d4659033fa794eb.png

Kolla varifrån!

Godaste salladen i världen ska snart få slinka ner i min hungriga mage ;) har precis gymmat med
Pappa. Nu sitter vi på tennstopet. Muuums


Godnatt

Filmkvällen är över och brudarna har gått hem. Vi har haft värsta flummet här.  Många nya vackra namn att kommit upp, så som Britt Pitt och Jenn i Färs Antistånd, Ris Vinterbajs, Senice Dköld, Gina Nustafsson, Rida Famström och slutligen min lover Jose Iqbal Ramirez. Förstår ni vilka kändiar det är? Dom var medverkat i filmerna som vi precis har sett.

Iqbal är en påhittat figur som vi alltid skämtar om att jag är otrogen med när Matte är på jobbet. Han kommer i sin M5a och parkerar den utanför. Så alla vet när han är här.. Hahha och nu kan vi inte sluta dryga. Facebook är bästa vän med Iqbal nu bara för att vi har skrivit så mycket om honom. Matte kommer få en chock när han vaknar. Till och med killarna på Mattes jobb känner till förhållandet mellan mig och Iqbal. Hahaha

Pust.. nu är jag så trött. Ligger i sängen nu med datorn i knät. Imorgon blir det gymmet med pappa. Sen ska jag ta ut mitt löshår och sätta i nytt ;) Ska bli helt underbart.

Godnatt älskling och alla fina läsare

Sitter på...

6c011537ef66230797b9d701c6d7d783.png

Kolla varifrån!

Sitter på en motioncykel nu på gymmet. Har kört 45 nu. Väntar på Sandra. Så ska vi gå upp till mig o kolla på film eller DH med Nina och Frida ;) 


Lite brunare och samtidigt lite vitare

Nu har jag solat och blekt tänderna :) Känner mig mycket fräshare! Vi har ju ett solarium hemma, så jag solade i det. Men man måste ju ligga minst en halv timme. Det är de som är lite drygt, men nu när man inte har nå bråttom någon stans så går det ju alldeles utmärkt.

Så kör jag samma process imorgon igen, så ska jag nog bli rätt så snygg till på torsdag iallafall ;) Då är blir det utgång med vännerna.

Mamma kommer och hämtar mig lite tidigare än planerat. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen klä på mig. Vi hörs senare!

Har fått mess från Majsen också. Idag har dom varit på havsfisketuren och fiskat tonfisk och snorklat vid reven vid ön Racha Yai. Förstår ni hur bra dom har det?

Tjugotredje Mars

Vid halv 11 gick jag ner och gymmade med pappa. Skönt att ha han med. Som har lite koll. Så kan han säga vad jag ska göra. Man behöver inte anstränga sig så mycket ;) Jag blev helt jävla slut idag. Vi körde bröst och axlar. Nu orkar jag inte hålla upp armarna ;) Imorgon ska vi köra ben.

Sen åt vi lunch. Blev kinabuffé. Det är så gott! Sen har jag bara varit hemma. Badat och skrubbat mig. Funderar på om jag ska gå ut och gå nu.. Eller gå och sola. Kan inte bestämma mig. Hade det varit sol hade man ju inte tvekat en sekund. Men nu då, snö igen :(

Har kollat på ett program nu om förlossningar. Dom är så små och söta alla bäbisar.. Det var en som inte ens vägde 1kg. Mini!

Mamma kommer och hämtar mig här hemma vid halv 5. Då ska vi åka hem till Sätra och äta. Mysigt! :)

Näe! Nu lär jag ta mig i kragen och göra något. Ta vara på den lediga tiden :)


Jag vill ha sommaaar!!!!!!


Buuhuuu

Nu har jag läst för många bloggar och är faktiskt riktigt trött. Så nu får det bli ett godnatt på riktigt här.

Jag ska drömma att min prins kommer hem inatt redan! ♥ Så tråkigt att sova utan dig. Ingen som håller om mig och andas i min nacke :( Buuhuuu!

Godnattpuss till Majsen

Very Berry utan banan?

Såå.. Nu är jag hemma efter en supermysig kväll. Fruarna rockar och Petra Mede i programmet efter var också svin rolig. Smootien kanske var hur god som helst. Sandra är kung! Smakade precis som min favorit nere på The Naked Juicebar ;) Very Berry utan banan. För er som inte smakat den. GÖR DET! Eller ring Sandra och be henne göra den :P Haha

Nu är det dax att sova va? Neej gud va tråkigt! Jag är ju ledig, så jag kan ju vara uppe hur länge jag vill ;)


Mumsig Hallon/Blåbär...

0-57409346129b3e972430e1c9f9782dc7.png

Kolla varifrån!

Mumsig Hallon/Blåbär Smootie och Hollywoodfruar med Sandie. Mysig måndag kväll ;) 


Systrarna Kardashian

Gud va jag gillar Khloe Kardashian. Jag läser hennes blogg jämt. Även hennes syster Kim, som är mest känd har en jätte bra blogg. Dessutom är dom ju så snygga så att det inte är klokt.



Hett hett

Kolla in vilket snyggt hår. Färgerna och lockarna! Långt hår är det finaste jag vet ;)


Goodbye fishes

Trevlig måndag allesammans. Hoppas ni inte har allt för stor måndagsångest. Det är ju skinande sol iallafall ;)
Själv är man ledig. Jag har slutat på Hairteam nu. Tack alla för en underbar tid. Men nu blickar vi framåt. Den första april börjar jag på nya stället, Salong Karlavägen 21. Kommer bli jätte bra!

Jag mötte pappa på gymmet imorse vid 10. Sen gymmade vi till strax innan 12 och åkte och käkade med pappas kompis Dojan. Sen åkte jag hem. Matte städade akvariumet innan han åkte. För 6 dagar sen var det skinande rent och fint. Men nu.. Ser det ut som vi inte har gjort rent det på en måndag. FÖRJÄVLIGT ÄCKLIGT! Jag fick ryck.. Jag orkar inte mer. Matte hatar dom också. Så jag ringde ner till Söder Zoo.

-Hej. Denice heter jag och har ett akvarium som jag ska göra mig av med. Ska jag mörde fiskarna eller vill ni ha dom?

Självklart ville dom ha dom. Så jag tog en fryspåse, fyllde den med vatten och försökte håva in fiskarna..
................. 30 min senare. Hälften av fiskarna är infångade. Jag är arg och har kramp i armen som jag har hållit upp&ner i en halv timme. Ååh.. Fiskjävlar och ingen hjälp kunde jag få heller. Men till slut, efter för lång tid, lyckades jag fylla påsen med alla fiskar PLUS massa sand (som jag råkade få med mig).

Jag går ner med dom till Zoo´t och dom tackar för det. Man får ju inget för dom, jag ville bara bli av med dom. Vem vill köpa fiskar från en privatperson då? Och för 20 spänn eller?

Så kommer jag hem.. Näee! Då är det ju en fiskhelvette kvar.. Vad skulle jag göra med den då? Gå ner med den igen eller? ALDRIG. Så jag lyckades fånga den iallafall.. och spolade ner den i toan :( Sorry! Men jag var ju tvungen. Den fick ju skylla sig sjäv om den gömde sig när jag fångade in dom andra. Då fick den förbli själv.

Men nu är iallafall akvariumet rent och står tomt. Haha. Ska vänta med att sätta ut det på blocket tills Matte kommer hem. Kommer inte riktigt ihåg vad allt gick på då, och vad man kan få för det nu.

Tänkte också sätta ut min underbara rosa balklänning. Men jag måste hinna en fin bild på den först ;) Kanske sätter ut den imorgon. Ikväll ska jag ju på båtkursen till 9. Sen orkar man nog inte :P

Nu är Jess på väg hit och vi ska gå ner och träna. Vi hörs snyggingar ♥

Jag i hissen med alla fiskar ;)


Tjejsöndag

Hej mina vänner. Nu har tjejerna gått hem från våran underbart roliga filmkväll. Blev inte mycket film direkt, mest skratt och skvaller. Haha! Det är så kul! Vi hade massa gotta kvar från gårdagen, så det har vi tryckt i oss också. Har suttit i löshår på Jess också. Blev så jävla bra! ;) Sen är det nog mitt hår som är på tur. Det är dags att sätta om det. Men man är ju så lat. Hehe

Jag har bilderna från i fredags på datorn. Men eftersom jag inte kunde ta några igår så får vi vänta tills nåra av tjejerna lägger upp några. Så snor jag dom och lägger ut här ;) Haha

Jag saknar min älskling för mycket redan. Det är faktiskt riktigt jobbigt, plus att jag är så avis. Jag fick ett mess idag där det stod att dom hade fått en bodyscrub när dom kom fram och skulle gå och lägga sig nu. Sen imorgon skulle dom gymma, gå ner till beachen, få massage och boka en havfisketur och fiska 40kgs fiskar. Det var 30 grader varmt och han saknade mig såklart :D Hehe. Faan.. Tänkt om man bara hade varit lite rikare och kunnat följa med. Men i sommar då ska jag utomland 2 veckor. Det är ett stort MÅSTE!

Fredagens partaj hos Sanna. I deras nya lägenhet. Piss snygg!



Barnkalas hos...

43fb8926a3357fd37bfb6473d42762b2.png

Kolla varifrån!

Barnkalas hos Familjen Högström ;) Mums. Bullar o saft. 


WHOOP

Hej gobitar. Nu är det FF (föräldrafritt) hemma hos Sumpan och vi håller på & fixar oss. Vi har köpt ost, kex, vindruvor, oliver och sitter med en kopp kaffebaileys nu ;) MUMS! Sen ska vi ner till Malin på fest. Så kul o träffa de gänget .. Var alldeles förlänge sedan.

Matte har ju lånat med sig min kamera till Thailand. Men som tur är så har ju Sandra en, som kommer att peppra oss ikväll ;) + Att Malin är ju precis som mig.. Tar kort på allt o alla ;) Så härligt med minnen! Och annars hade ju inte ni fått sett vad man har haft för sig heller.

Back to sminkningen ..

Bye bye Majsen

KUL! Om en timme åker Matte och grabbarna mot Arlanda. Jag och Sandra kommer be alone i två hela veckor. Gud, jag kan inte fatta att dom ska till Thailand. Jag är så avis så det skriker om det. Men visst kommer vi klara oss ;) Eller hur Sandie?

Kommer sakna min majs så mycket. Du kommer komma hem som ett brunt negerbarn, med massa shopping och ha sett massa fina platser. Ååångest! Vi har precis varit och handlat mat iallafall. Så nu är kylen proppad med godsaker och allt är bara MITT :) Haha

Vi ska åka över till Sandra o Rickard nu. Innan vi skjutsar ner dom till tågstationen. Åååh!

Jenny tycker som jag.. Fuck you!!!!! Vi kommer ha det underbart här hemma ;) Haha


Vi har...

0-584e823397d9443a5ad1286836104d36.png

Kolla varifrån!

Vi har kommit på Sannas hemliga beroende. Haha. 1000 läppglans. Helt sinnessjukt ;) 


I love you Ceasar

Heej! Jag och Matte har precis varit och ätit den supergoda Ceasarsalladen på Tennstopet. Alltså, skulle jag leva på en maträtt resten av livet, så skulle jag välja den! Jag vill inte att den ska ta slut när jag äter den. Haha
Ni som inte provat den, GÖR DET!

Ska göra mig i ordning nu.. Vi ska hem till Sanna ikväll. Ska bli suprmysigt. Hoppas ni får en underbar fredag.

Leo 4år

Idag fyller Sandra lilla Leo 4 år. Tiden går så fort.. Och han blir så stor. Vi ses på söndag lilla busfrö. Grattis:)

Freeedag

Godmorgon! Jag börjar bli bättre i nacken nu. Känns så skönt. Men jag ska vara hemma veckan ut och börja jobba på måndag.

Igår var Matte och jag hemma hos Jessica och Anders och kollade på film och myste. Vi såg samma film som jag såg i förrgår. Haha. Den var ju så bra, och ingen av dom hade ju sett den. Och jag kan ju se samma film 700gånger utan att tröttna. Så det blev den. Jag tror alla tyckte som mig om filmen iallafall. Den är verkligen grym.

Hade fått en avi i morse, och trodde att det var mina skor som jag hade beställt. Men när jag kom fram till komsum och lämnat in lappen ser jag att hon kommer med ett litet grönt paket.. Hmm.. tänkte jag. Där får då inte mina skor plats iaf. Och jag kunde verkligen inte komma på något annat som jag skickat efter. Fattade 0. Men sen när jag kommer hem öppnar jag paketet och där ligger en liten lapp tillsammans med min klänning, hårband och örhängen som jag glömde hos Amanda senast. Hahaha.. Tack så mycket :) Tråkigt att det inte blev nån tattoo!

Juste, jag har glömt att berättat. The biggest news ever. JENNY KOMMER HEM DEN 1MAJ :D Är överlycklig!
Då hoppas jag Mandy kommer hem också, så vi kan återförena våran 3:io.


Vill till norge den 17:e Maj igen :) Det var så kuuuul!

Torsdag

Godmorgon. Har varit med pappa till Kiropraktorn idag. Blir hemma veckan ut. Han tycker inte alls att jag ska jobba eftersom jag fortfarande har ont. Vill inte att det ska bli värre heller. Det är ju han som är experten.
Jag ska lixom inte anstänga axlarna alls och det är ju precis vad mitt yrke handlar om :(

Nu ska jag hoppa i ett varmt bad.


Natti

Nu blir det läggdags. Godnatt från oss ♥


PS! Majsen är lite ledsen för att han ska lämna mig här ensam i två veckor. Men du behöver inte vara orolig. För när katten är borta dansar råttorna på bordet ;) Hahahaha

En klar femma

Vi såg Law abiding citizen. Se den alltså! Den kanske var hur grym som helst. Påminnde om Man on fire, som jag förmodar att ni har sett. Jag älskade den! + Att det är med megasnyggingen Gerard Butler ;)

Handling
En mans fru och dotter mördas brutalt framför hans ögon. På grund av misstag i brottsundersökningen lyckas den faktiske mördaren undvika allvarligare straff genom att erkänna, men skylla på sin medhjälpare. Den drabbade mannen bestämmer sig för att hämnas på alla: brottslingarna, åklagarna och systemet.



MYS

Nu blir det filmkväll med Sandra och Tunnan. Matte pluggar inför provet imorgon. Ska inte göra så mycket annat. Helst ska man väl ligga så still som möjligt. Tar med min riskudden dit. Undra om det kan bli nå gotta till filmen. Kanske gurkstavar och lite dipp. Det är så himla gott.

Och vad är en riktig myskväll utan en riktig mys outfit? Kolla in min ..

Älskar min rosa mysisdress.

Avis

Jag är så avundsjuk på Matte som ska åka utomlands snart.. Han har prov imorgon. Sen kan dom åka vilken sekund som helst. Han ska åka med Rickard och Robin. Jag vill verkligen också åka utomlands. Men skämtar ni om han kommer få shoppa till mig då? ;) Haha. Kommer skriva en lååång lista. Det blir nog Thailand för dom.

LYXXXXX

Mingelbilder

Här kommer lördagens vimmelbilder. Har visst glömt att lägga ut dom ;)


Jag och Sandra

'
Jag, Jossan och Sandra


Ons-Dagens

Klänning, Bikbok
Flätat skärp, Veromoda (gammalt)
Strumpbyxor 100den, H&M



Nu är jag hemma från jobbet. Jag har fortfarande så himla ont i nacken och axlarna. Så det är bättre att jag vilar upp mig tills jag blivit helt bra. Känns bara som att det kommer bli värre annars.

Nu blir det värmekudde i sängen till nyaste DH!

Småstadsliv 3

Nu ska jag på premiären av Småstadsliv 3 på Folketshus med Danne och Jenny och co. Hoppas den är as rolig. Hehe

Lite egobilder



Nu kommer Danne och hämtar mig. Hejsvejs


Gårdagens



Mitt projekt

Kolla så jävla super snyggt det blev. Sjukt nöjd. Har ont i fingrarna efter allt klämmande, men nu är det äntligen klart. Undra när den ska invigas?;)


Vårkänslor

Nytt i garderoben.

Shorts, H&M
Randiga leggings, BikBok
Örhängen, Bikbok
Väska, Vero Moda (min förra hade tappat nitar, så jag fick ut en ny;)
Sjal, Ginatricot
Tröja, Ginatricot


Och dessa skor är på väg till min garderob ;) Så läckra! Från Gojane.com

Bad neck

Hej bloggen. Har varit hemma från jobbet idag. Har fått nackspärr kan man säga. Ska inte jobba imorgon heller :(
Men jag har varit på båtkursen idag iaf. Mellan halv 7 och 9. Då sitter man ju bara ändå och lyssnar.

Har precis kikar på Hollywood fruar.

Ska blogga mer imorgon igen. Så ska ni få dagens outifit och så. Ska visa er lite mer nyshoppat också.

Godnatt

Nytt i garderoben

Spetsshorts, Vila
Klänning, Bikbok


Nitarna kom i fredags föresten. Tog bara en dag :) Så i veckan ska jag ta mig tid att fixa till jackan. Hoppas det blir as bra.


Helgens sammanfattning i bilder

Frisörföretagarnas årliga fest. Tre rätters, hårvisning, ståupparen Gerda och trevliga människor. Jätte jätte bra kväll.




Skoteråkning med Jenny och Pappa i Lingbo

Jempa is in town

Nu ska jag åka och träffa min efterlängtade Jenny EEEE ;) Hehe Hon bor ju nu mera i Sundsvall. Så man får passa på att träffa henne nu när hon är hemma. Hon ska sova här också. Så mysigt :) Men vi får se vad vi ska hitta på ikväll ;)

Kolla in bilderna från när vi var i Spanien 2007 ;)

Jempa var nyrakad


Vi red på kameler ;)


Vi spelade sönder Yatzi spelet.


Och jag blev så brun den sommaren ;)

Dagens källor

Förlåt, nu glömde jag skriva vart kläderna kom ifrån idag så jag får skriva ut de nu istället ;)

Linne, Ginatricot
Tröja, Monki
Ormskinnsleggings, H&M
Boots, Dinsko
Halsband, Asos

Ha det så bra idag 

FreDagens

Godmorgon! Idag är det fredag, det känns underbart. Solen är framme och man blir så glad. Slänger in Dagens outfit innan jag går.

Hörde ni på lokala nyheterna om den heltidsanställde brandmannen i Gävle, som hade bilder på lättklädda tjejer med vinglas på brandstationen och gymmet? ;) Undra vilka det kan vara?


Så typiskt

Saknar mina randiga strumpbyxor.. Skulle haft dom igår men jag har glömt dom hos Mandy i Sthlm ;( Nu kommer det ta en hel vecka innan jag får dom :( Bara för att jag så gärna ville ha dom igår, så kommer jag sakna dom varje dag ända fram tills jag får dom :) Haha så typiskt


Jackie VS Moa ;)

När det ändå är lite skvaller på g så kan jag visa denna bild som Jackie la upp sen i lördags på White. Det ligger på Jackies blogg. Haha Så kul Jojjo & Moa ;)


Tommy?

Någon som såg Lyxfällan nyss? Då såg ni också våran vän Tommy Lingvall. Haha
Jag och Matte hade ingen aning om att han skulle vara med. Han och Susann från Lingvalls kom till Per-Ove för att han skulle sälja hojen. Vi höll på & svimma. Fyfan va kul Tommy!

Vill ni kolla på klippet kan ni kika här


Mooshi 21 år

Idag fyller min älskade bästa bästa Jenny år. Jag pratade med henne på telefon 2 gånger igår. Känns så skönt att höra din röst. Jag saknar dig så mycket. (Dig också Lovan)
Men idag är det Jennys dag.. Hoppas den blir helt underbar. Jag kommer och hälsar på dig snart.

GRATTIS BÄSTIS


Tordag

Dagens outfit.
T-shirt, Ginatricot
Väst, H&M
Leggings, H&M
Halsband, Glitter
Armband, Redrum
Mössa, Stadium
Boots, Dinsko


Kolla in vad jag gjorde med Pedram idag då! Kanske hur jävla snyggt som helst. (Minns ni att jag gjorde så med Jagge förut också?) Det kommer bara bli mer och mer av det. Coolt och vara först.



Beställt och klart

Nu blir det typ sånna här axlar som jag tänker göra.

Jag beställde 100 lösa nitar från hemsidan som jag länkade till er.

Tog dom här. Det kommer bli sååå snyggt. 160 kr med frakt och allt.


Beslutångest


Kavajen kostade 100 kr och kommer från Myrornas.

Jag tänker mig något sånt här..


På Chapnlle.com finns det också fina färdiga axelsmycken till ett bra pris. Men jag tror jag tänker göra mina själv. Tips från en skitbra nit-sida http://www.bluefox.nu/losa-nitar-c-203-1.aspx?gclid=CLT6lbiTr6ACFUgv3godMRefeQ

Fatburing

Kom precis hem. På med träningskläderna.. För nu ska vi ner och hårdträna. Anders och Matte ska träna med oss idag. Haha.. Dom kommer tappa hakan för att vi är så grymt duktiga :P

BTW, Jag har köpt en "jacka" idag. Ni får se sen. Ser stort potensial i den ;) Hehe

Vi hörs sen



PS! Tröjan jag köpte idag kommer från Monki. Det var den jag köpte i Sthlm och la ut igår :)


Godmorgon bästa läsare!

Snart ska jag sticka iväg till jobbet. Hinner slänga in Dagens outfit. Ni får ha en underbar dag. Det ska bli 6+ idag, är det inte helt otroligt? Ååh.. Jag vill vara ledig och ute!


Sunshine

Åh jag saknar den här dagen. Jag vill vara ledig och strosa runt på stan i skinande solsken :) Man blir så otroligt glad av det.


My outfit


En tisdag i Mars

Direkt efter jobbet så gick jag till Absint inne på Winn Hotel och mötte upp mamma, mormor & morfar, morbror och kusinerna. Mormor och Morfar firar 50 år idag. Exakt den 9 Mars för 50 år sedan blev dom tillsammans. Så himla gulligt. Dom är mina störta förebilder när det känner kärlek. Det är så underbart att dom fortfarande är tillsammans. Mormor var 14 och morfar 16 när dom träffades. Det kallar jag kärlek! Vi åt underbart god mat. Entrecote blev det för mig. Tack för en jätte mysig kväll ♥

Nu spelar Matte tv spel och jag väntar på nedladdningen av nyaste DH ;) Ni som kollar på tvn ligger lite efter :) Förstår inte hur ni kan vänta, om ni vet att det finns nyare ute på webben. Haha

Tänkte visa er det jag inhandlade i Estocolmo.
Jacka, Veromoda. Klänning och jeansleggings, H&M. Transparant tröja, Monki.


Tjabba! Är...

62ab3b2694db33de514f042fdbe6ce0a.png

Kolla varifrån!

Tjabba! Är på obsession idag också. Har precis klippt bästa Moa. Så roligt. Klockan 1 ska jag luncha med min nya arbetsgivare och arbetskamrat. Jag ska byta jobb den 1 april. Iiiih! Berättar mer sen. Ha en bra tisdag. Puss 


Våran superhelg i bilder

Fredag och det var solklart ute. Heelt underbar dag! På kvällen blev det utgång på Sturecompaniet, V och Hells Kitchen.



Sen blev det lördag och våra underbara vänner Sandra, Madde och Johanna fyllde 25 år. Kvällen började på Clarion där Moa, Thomas och Johan bodde. Sen vidare till Ego där festen ägde rum. Där fick vi grillbuffé och dricka. Det var en as rolig fest. Tack tjejer som gjorde den möjlig. Sen kom en buss och hämtade upp hela festen och körde oss till Whiteroom. Så otroligt kul var det. Vi kom hem vid halv 5.


Dagens

Godkväll allesammans. Hoppas ni mår bra. Dagen idag har gått fort, vilket kändes underbart efter som jag har varit så trött. Även båtkursen gick fort. Nu är jag äntligen hemma och håller på och lägger in bilderna på datorn. Sen åker dom ut på Face och bloggen :)

Först kommer Dagens outfit. Idag åkte skinnjackan på. ÄNTLIGEN


Morning sweeties...

4763ca5547ad1462ff3326f799f5a859.png

Kolla varifrån!

Morning sweeties :) Idag ska jag vara på Obsession och jobba. Ibland får man gå över hit om det behövs. Men det är skönt att vara här. Är fortf helt slut i kroppen efter helgen + att jag ska på båtkursen idag också, den slutar 9. Kommer ju somna direkt när jag kommer hem. Haha

Ha en bra dag 


Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma. Så skönt.. Man uppskattar verkligen sitt hem efter man har varit ifrån det ett tag. Är helt slut i kropp och psyke ;) Så nu blir det bara myskväll med Matte. Lägger in bilderna så fort jag får tid.

Puss Puss

Nu sitter...

5b9fa0a4c9db2bacf2356dde9d4e1b40.png

Kolla varifrån!

Nu sitter vi i bilen på väg hem. Jätte snälla Anders kom och hämtade oss. Så skönt att åka bil :) tack så mycket. 

Längtar efter min majs nu. 


Bakis hej

Gud va trötta vi är. Man vill inte röra sig ur fläcken. Jag och Jessica har varit in till t-centralen och hämtat Sandra, så nu har hon också anlänt till bakisstugan. Vi ska vila någon timme till, sen är det dags för fixning igen. Har fortfarande inte bestämt outfit till kvällens Las Vegasparty. Det ska bli jätte roligt.

Vi träffade Maria Montzami igår på V. Så jag och Jessica passade på att ta ett kort med henne. Hon var precis som i Hollywoodfruar, hon tog sig i håret HELA tiden. Haha Jätte gullig var hon! Och hennes man Cameron var också med.

Kvällen vimmel inne på V


Och inne på Hells Kitchen.


Bilderna från min kamera lägger jag in när jag kommer hem.

Men heej

Nu var det länge sen jag skrev. Men vi har haft fullt upp här. När vi kom fram igår så slängde vi in väskorna och kastade oss i soffan. Hur trötta som helst efter färden. Sen satt jag i löshår på Amanda och så kollade vi på en film. Vi hade jätte mysigt.

Idag gick vi upp tidigt. Åt en ordentlig frukost och pallrade oss ner på stan. Där vi gick i 6 timmar. Vi hr hittat massa fint kan jag säga. Så nöjd! Nina och Frida mötte upp oss på stan, sen åkte vi och handlade mat och gotta. Sen hem till Amanda. Nu har alla käkat och vi ska hoppa in i duschen en efter en. Sen ska vi kolla på Lets Dance och börja våran lilla förfest :)  Matte, Tunnan, Södergren och Henke är ju på Lets Dance ikväll. Så vi hoppas på att se dom :) Vi vet inte riktigt vart vi ska ikväll.. Blir nog inte bara ett ställe. Men vi får se vart kvällen tar oss ;)

Gud va kul det ska bli ikväll. Hoppas ni också får en trevlig fredag. Kraaam på er

Tjejerna hälsar ♥


Hejdå Gävle, Hej Sthlm!

Nu har jag packat klart allting. I sista sekund som alltid. Ska strax pallra mig ner till jobbet. Kul att gå med min packning när det är så mycket snö. Det kommer ju knappt gå att dra väskan.

Tänkte bjuda på en Dagens innan jag går. Ha en jätte fin solig dag :)

Tjena bloggen!

Nu har jag precis kommit hem från ett gympass och en solning med Jessica. Jag ser ut som en kräfta och känner mig lite het som jävulen. Hjäälp vilken kräm! ;) Men om nån timme kommer det ju gå ner, hoppas jag! Haha

Nu ska jag käka mat. Sen blir det packing baby! För imorgon åker ju vi till Sthlm. Jag, Jessica och Sandra tar bussen halv 6. Sen kommer resten av tjejerna under fredagen och lördagen. Alla jobbar så olika, så vi kunde tyvärr inte åka tillsammans. Men bussresan hem åker vi iallafall tillsammans på :)

Jag måste göra en packlista!!! Det gör jag alltid. Annars glömmer jag alltid något. Så får man bocka av eftersom. Undra vilken väska man ska ha då, kläder? skor? Jösses.. Jag måste sätta igång.

Dagens outfit.


Jag kommer självklart ta med kameran. Så vi får se om jag kan lägga in lite bilder dag för dag hos Amanda. Annars får ni alla på söndag. Det ska bli så as fucking kul så ni förstår inte. Alla brudar nere i Sthlm, samma helg, samma feta Las Vegas fest med världens bästa födelsedagsbarn :) Kommer bli succé.

Ha det fint, så hörs vi :)

Godmorgon :)...

0-4f3be801e04286f74d39a20ffd578dc0.png

Kolla varifrån!

Godmorgon :) Här kommer Dagens outfit. Ha en fin dag. 


Jag längtar till helgen


Hej vänner

Jag efterlyser mina långa svarta siden handskar. Jag hittar dom verkligen inte. Tror jag har lånat ut som, men mitt minne är inte så speciellt bra just nu. Så jag kan inte komma på vem det är isåfall. Så är det du, ring mig ;) Jag behöver dom till helgen. Hehe

Sen har jag jätte mycket kläder och skor hemma, som ni har lämnat. Så saknar ni något kan det vara här. Alltså, det är 3 fulla påsar med stuff. Så pallra din röv hit och kolla. Kraaam


En glad Denice

Gud va roligt det är när det är så många som hittar hit. Statistiken går bara upp hela tiden. Så sjukt kul. Tack så mycket för att ni läser min blogg och tydligen tycker att den är rätt bra ;)

Love you all ♥

Snöa lite till då!

Snön bara vräker ner. Eller rättare sagt åt sidan, eftersom det är sån vind och storm. När tänkte den ge sig? Äckelsnö. Jag vill åka utomlands!

Det har varit alldeles lagomt med folk idag på salongen. Jätte skön dag, som också har gått väldigt fort faktiskt. Sen har jag varit på båtkursen till nu. Nu börjar det bli rikigt krångligt alltså, och svårt att komma ihåg allt. Bara att bita i. För den här kursen ska jag klara!!! Jag vill inte gärna åka på grund i sommar heller.

Dagens outfit

Älskar min jeansjacka från Vila. Den blev ännu bättre när jag sydde på knapparna själv. Det gör hela jackan tycker jag.


Godmorgon. Sitter...

0f6359935a6bece7e2c37a9a93326bfb.png

Kolla varifrån!

Godmorgon. Sitter på Lido med pappa och äter frukost. Gott! 


RSS 2.0