Skit brandlarm

Idag var jag verkligen hur trött som helst när jag skulle upp 05.30. Men inget hindrar mig från att åka till den roligaste skolan i världen! Tänkt att man någon gång i sitt liv får säga att man tycker att en skola är rolig och att man nästan gör vad som helst för att vara där :) Haha, iallafall jag!

Och imorse när vi kommer dit så hade vi samling innan vi skulle börja assistera. Då hade Tom någonting att berätta. Något som hade hänt igår. Och tre av tjejerna i trean började skratta. Dom hade varit kvar med Tom igår lite längre än alla andra. Och Tom hade suttit på toan och skitit, och enligt rykten så är det typ den äckligaste stanken man kan känna när någon har skitit. Och som tur är har vi doftspray på alla våra toaletter. Men det var inte till någon nytta i det här fallet. För Tom måste spraya så pass mycket av doftsprayen för att det änns ska lukta lite gott på toan. Men så går brandlarmet. Han har alltså sprutat ut så mycket så att brandvarnaren hade känt det som något rökliknande. Och brandkåren är där på ca 3-4 minuter. Där står Tom och erkänner för brandmännen:
Att han alltså har skitit igång ett brandlarm!!! Fattar ni????? Alla på skolan höll ju på och dö av skratt. Och att han är så rolig och erkänner. Både för oss och för brandkåren. Men inte nog med de. Skolan fick iallafall en "bot" eftersom det anses som ett "falsktlarm". Och det var ju mindre kul och det kostar inte lite de heller :(

Efter lunchen idag så åkte jag, Carran, Eve och Gaby in till Borlänge för att besöka Moduline. Det har dom nästan allt en frisör behöver. Vi hade kollat i deras katalog innan vi åkte och skrev upp det vi skulle köpa.
Men idag handlade jag:

Arbetsförkläde, Skyddsmatta för plattjärn, Rosa sprayflaska, 4 st Jawclips, 12 st Tigiklämmor, Svart och brun ögonbryn och fransfärg med tillbehör, Väteperoxid, Feather kniv och 6 olika kammar :)
Det ända jag inte fick med mig hem som jag skulle ha var världens snyggaste sax och hölsteret. Men var är beställningsvaror. Får som säkert nästa vecka. Längtar. (Tack mamma och pappa för grejerna)
Så här se dom ut:
 

Köpte även ett par skor idag (stannade till på en gallaria innan vi åkte tillbaka till Falun)
Kostade bara 250 kr. Niceprice!
  

Matte har köpt en ny hoj och hjälm. Super snygga båda två!
Hojen är en Yamaha R1 -04. Och han har redan varit ute och kört :)
  
Hjälmen kommer från Lingvalls.
  

10 minuter senare

Matte skulle visst duscha, så då kan jag lika gärna lägga in några bilder :)




Tzatziki = melike

Igår hade jag och Matte myskväll och gjorde god mat tillsammans. Vi kollade på Wipout och Casino Royal. Som ni ser så gjorde vi kyckling, klyftpotatis, tzatziki med vitlöksbröd och grekisksallad. Huur gott som helst!! Men det är Mattes rödlök (snuskigt)
  

Har varit assistent till 3:orna idag i skolan och hjälpt dom med deras prov. Dom har nämligen haft "lilla gesällen" idag, för dom ska ju ut snart på lärlingsåret, och då måste man visa vad man kan. Är samma sak för oss imorgon också. Vi har även hunnit med att färga våra egna ögonbryn och fixat lite på Ewes hår ;)  
Ikväll blir det filmkväll hos Tunnan och Sandra.

Har lagt ut bilderna sen helgens maskerad på facebook. Ska ju iväg nu så jag hinner inte lägga upp dom. Får göra det imorgon istället. Men om ni vill kolla på dom nu, så är det bara att gå in på facean! Om du är vän med mig förstås.


Hos Moa igår















Hej bloggen!

Har haft väldigt mycket den här veckan och ingen ork att sitta vid datorn överhuvudtaget. Så nu tänkte jag ta en sammanfattning av denna vecka :)

I måndags tog jag ur mitt löshår och klippte mig på skolan. Hur skönt som helst och få toppa igenom sitt eget hår utan något i. Hade klipp med Milka både månd och tis. Jag utan mitt löshår, och då sitter det i en knut ;)
Tisdagens


Och på onsdag hade vi färgmodell. Och då fick Sandra den stora äran att följa med mig till skolan och bli omstylad :) Jag och Sandra blev hur nöjda som helst. Super kul att det blev så bra!!! Senare på kvällen hade vi syjunta på interpool med lite alkohol och skitsnack! Det var verkligen jätte mycket folk där, men det sändes ju hockey så det var kanske inte så konstigt.
Onsdagens

Och igår hade vi färg med Tom, så skulle vi dela upp oss två och två och färga in en långhårsdocka. Dom behövde verkligen piffas upp! Jag och Ewe (the perfect team) tog en en helt grådassig docka och gjorde den till "the perfekt woman". Det blev super bra, har tyvärr ingen bild på den.
Men idag hade vi samma uppgift som igår (fast på en korthårsdocka) Och vi körde samma team igen jag och Ewe ;)
Här kommer det lite före och efterbilder på dockan! Vi färgade bara med elumenfärger (vilket är färgstarka konstgjorda färger) och vi använda rosa, gul, orange, röd, lila, rödlila och svart till underhåret för att framhäva färgerna :)

Före
   

   
Färdigpenslad


Efter
   
   Supersnyggt va? :)

Kanske ska färga håret lila du och jag också då Amanda, vi passade ju så bra i de ;)
 

Nu ska jag hoppa in i duschen, välja kläder och sen börja fixa mig i lugn och ro :) Ikväll blir det födelsedagsfirande hos Moa som fyller 19 år idag! Grattis darling!
Ha så kul ikväll allihopa!!!

Nya brillor

Från Monki (200:-) Perfekt!



Ännu en jobbdag avklarad

Det kändes så bra när jag åkte från jobbet idag, inte för att det är tråkigt eller så, men för att jag kände att jag verkligen inte behövde göra någonting när jag kom hem. Bara slappa, bada och kolla på tv nån timme. För klockan 5 ska vi hem till mamma och käka lite mat Matte och jag. Jag vet inte vad vi ska äta, det får bli en överaskning. Tänkte ju sätta i mitt nya hår idag, men kom på att jag har ju inte hämtat ut mitt limm på posten än, och det kan jag ju inte göra idag! Typiskt. Får göra det imorgon istället. Längtar verkligen, håret sitter helt slappt i skallen nu.. hehe.

Ska bli spännande och höra vad Amanda har gjort med sina syrror hela helgen. Hon skulle komma hem sent, men aldrig för sent för mig :) Haha

Nu ska jag hoppa i och lägga min i badet.. SKÖNT

Jag och Amanda i sommras


Jetskiåkande

Igår lagade vi kycklingfilé med klyftpotatis med bea och rödvinsås, och till de drack vi vin och öl. Supergott var det! Blev även godis och popcorn till filmen. Gick hem runt 11, för då orkade inte ögonen längre.
   



Och upp till jobbet, halv 7 ringde klockan i morse. Det var många lag idag, men det gick jätte bra ändå! Frukostgänget hade möte med Liza (hotellchefen) idag också. Sen åt vi lunch och efter de åkte jag hem och bytte om, för jag, Sandra och Tunnan skulle mötas vid limöbåten och kolla på Matte och gänget som var där och åkte jetski. (Vilket egentligen är helt obegripligt i denna kyla) Mötte även Linda, Jenny, Tessan, Green, Tommy och Danne som var där och tittade. ISKALLT var det och blåsigt. Jag som hade tänkt att jag skulle ut dit och sola lite, men det gick knappt att röka för att fingrarna var så sega. Ni vet hur det känns. Man kan knappt knyta i hop handen hårt, man har lixom inte kraft. Hehe
När jag kom dit så låg matte i vattnet. Förstår inte att han inte blev förlamad.. Det skulle jag ha blivit.

Snart kommer iallafall Jenny och Tessan hit för klippning. Ska väll eventuellt vara med dom ikväll också, men dom ska jn festa och sen gå ut.. Men några glas vin lockar ju alltid. Ska jobba imorgon också, börjar 7 (precis som idag).

Här är lite bilder på grabbarna idag (Anders åkte också, men han hade gått upp innan jag han börja knäppa)


Matte


Bill, Falken, Matte, Norling och Matte


Matte och Bill


Matte och min Matte ;)


Falken


Pontus


Matte


Whatever I like


Talking Animals

 
 

Bild från Goya förra lördagen


We both like cactus/lime

Mysfredag

Ska snart gå ner på stan en sväng tror ja och kolla runt lite.. Kan bli ett bad och lite tv också. Ska överväga snart!
Men ikväll ska jag iallafall hem till Moa. Jag, Moa och Maja ska laga lite mat, dricka lite vin och kolla på Lets Dance och Hundtricket som går på tv ikväll. Ska bli jätte mysigt och skönt!

Längtar så mycket till sommaren nu, och Gotland! Och år åker vi igen ;)


ÄLSKAR GAMLA KORT

Tänkte dela med mig av lite gamla bilder av mig och mina älskade vänner!

Lillasyster och jag


Frida och jag i sandlådan på vinbärsvägen


Och här är vi på kalas




Hemma hos mig på vinbärsvägen
Jag, Emma Larsen, Elin Larsson, Sanna & Emelie Ek och Maja


Här är vi på ett kalas också. Sarah Thegerström, jag, Elina och nån mer


Jag, Elina och Sarah en annan dag ;)


Laget, vilket hjärngäng ;)


Mammas möhippa, så snygg!


Klassresa i 6:an


Angelica, Tessan och Hanna, en helt vanlig dag i skolan :P (Hanna gjorde revolt mot sina föräldrar)


Och slutligen, ett par riktiga puddingar!!! ;P Sandra och Sanna


Sandra, Marre och Sanna


Och jag själv! En bitch i omklädningsrummet i spanien (14 år gammal) Haha

Bädda inte!

08.00-09.00 Boxningspass
09.00-10.15 Dusch, fixning, fika
10.15-11.15 Städning
11.15-11.45 Klassråd
11.45-12.45 Lunch
12.45-16.00 Permanent och Färg


Så har min dag sett ut. Men den har gått väldigt fort.
Dagens med converse på fötterna.


I måndags shoppade jag och Amanda lite i Falun och för mig blev det skor (♥) och skärp!
   

Det är två maskerader som börjar närma sig, en nästa lördag (Josefine Bodins 20-årsfest) och den andra är den 4 april (Mange och tottes 50-årsfest). Det är falfritt tema på Josses fest :) Jag ska vara städerska, och sytte nästan klart min dräkt igår hos Amanda. Har underkjolen kvar typ. Men på den andra maskeradfesten är det sport-tema. Man måste alltså klä ut sig till en sportlegend eller ikon. Och jag har ingen aning vad jag ska vara, ingen idé att försöka sig på någon som t.ex. Björn Borg, för halva festen kommer väl bestå av han ;P
Måste verkligen ta att fundera på de där nu ja! Vill inte sitta där i sista minuten helst :)

Är så trött nu, ska snart slå mig till ro i soffan och kolla på tv. Sandra och Nina kommer fter 7, så tänkte vi kolla på en film. Får se vad det kan bli för rulle då.

Jag är ju nästan besatt av hår! Jag älskar hår och i stora mängder :P Tänkte bjuda på några favoriter.
            

Och vet ni vad jag fick reda på idag då!

Att man inte ska bädda sängen. (Hör du de mamma, haha!) För om man bäddar så stänger man in fukten och kvalstrena. Man ska lufta och låta sängkläderna bli kalla.

Så då gör jag alltså rätt, för jag bäddar inte sängen ;) Hehe

(Det var Rent hus kärringarna som sa det)
Så nu får ni komma ihåg att tjata på era barn i framtiden
"Ni får inte bädda sängen, för då kommer kvalsterna"

OCH DOM ÄR INTE DIREKT MYSIGA HELLER!! JAAG SPPYYYRR,
DET BARA KLIAR I HELA KROPPEN NÄR JAG SER DOM! BLÄÄÄ



Rosetten ;)

Så här blev Amanda i håret igår när jag färgade på skolan :) Jätte fint :)
  

Idag har jag varit assistent och hjälpt de som hade med sig en modell idag (och tvärtom var det igår). Men vi har inte behövt hjälpa till så mycket, så det var blivit massa slötid och då har jag färgat ögonbryna och noppat, sen har jag gjort lite frisyrer och även fått en själv (av Jenny). Älskar rosetten!










Gaby, jag och Mini-me! hehe



Blev även thé och mys under dagen


:)

Igår var det fest! Vi var här och kollade på melodifestivalen (som jag är så besviken på) och sen gick vi ner på goya och slick. Hade jätte roligt igår! :)

Idag har jag och Matte kollat på en film och ätit skräp, sen gick jag ner på stan och mötte mamma och kollade runt lite. Och när vi var klara mötte jag upp Frida & Amanda och gick till mingel och käka. Blev kyckling, potatisklyftor och tzatziki :) Supergott!

Klockan 8 börjar Wipeout som jag & Matte ska kolla på, sen blir det faktiskt inte Beck idag. Vi ska kolla på en väldigt omtalad film som verkar så himla bra, "Taken". Jag har bara hört bra om den, så snart får vi se ;)

Längtar till imorgon. Då ska ju Amanda följa med mig till Falun :) Hon ska nämligen vara min färgmodell. Så imorgon får ni se hur det blev ;)

De här shoppade jag i fredags när jag väntade på tåget i Falun.
 

Och klänningen hade jag igår :)
  

Och här kommer festbilderna!
              

Permanet

Skulle behöva en permanent modell till nästa fredag, någon som är sugen?
Det går att göra små krus lockar till lätta vågor :) Hör av dig isåfall :) Endast 150 kr (på salong kostar det runt 1200 kr)

Lets Dance bilderna

Fördrink på Hilton
    

Påväg till tv-huset
 

Grabbarna jobbade i montern, medans vi minglade runt :)
  

Sen fick vi buffé och alkohol :)
    

Sen fick vi inta våra platser, ca 20 minuter innan sändning.
      

Sen kom juryn och programledarna in
   sminkning 

Giraffkameran


Dansarna kommer in innan sändningen
   

Sen fick man självklart inte ta några kort under själva sändningen, så nu kommer bilderna från efterminglet på dansgolvet. Och såklart passade vi på att ta kort med våra favoriter.
   

   så underbart fina

Sen åkte vi till en pub på kungsgatan och drack bira
    

Och sen åkte vi tillbaka till hotellet och tog oss ett glas vin och en nattmacka :)
  

Tack Uffe, Tunnan och Sandra för en alldeles underbar dag :)

Hockey

Kan vara Brynäs sista match, om dom förlorar rättare sagt! Jag och Matte är hemma hos Tunnan och Sandra är också här. Just nu är vijävligt förbannade. Domarn är så kass! Andra perioden börjar strax. Sen när jag kommer hem härifrån så kommer bilderna upp på bloggen :)

Kom igen nu förfan Brynäs, så att det blir en till match!

Verkningstid

Har en liten rast nu medans min färg verkar. Han inte haft tid att lägga upp bilderna än. Och ikväll ska jag sova kvar i Falun hos Eve. Vi ska nämligen på en Wella Hårvisning ikväll. Så då är det så onödigt för mig att åka hem efter de. Vet inte änns om det går tåg så sent. Men imorgon när jag kommer hem lägger jag in dom.

Igår hade jag, Amanda, Moa, Frida och Sandra tjejmyskväll hos Amanda. Vi drack fördrink och vitlöksbröd, sen gjorde vi potatisgratäng, kyckling och rödvinsås. Mums! Och till efterrätt blev det tårta (sen amandas födelsedag). Också jätte god :) När vi hade ätit klart kom Jenny Sillensson ;) Sista dagen idag, innan hon åker till Thailand. Och jag hinner inte träffa henne :( Men vi ses om 3 veckor Benny :)

Var in på thebestofgefle.com och hittade dom här bilderna från förra helgen.

Jag, Sandra, Amanda och Sanna


Jag och Amanda


Macko och Matte

FILMTAJM

Som dom flesta söndagar så ska jag och Amanda kolla på film nu :) Fast hos henne idag. Har precis varit på stan och köpt en ny dvd. Tjejmys ikväll med mina efterlängtade tjejer från vinterlandskapet ;)

Ska lägga in bilder och sånt från Lets Dance lite senare :)

Rassia

Vaknade klockan 7 imorse av borrande ljud från taket. Och det slutade inte heller och jag fattade inte vafan som pågick. Öppnade dörren till trapphuset och möter precis en kille som var på väg upp till vinden. Ja, men självklart skulle som börja rusta där uppe idag! Men dom sa att dom kunde vänta med borrningen till 9 om jag ville sova. Men
som vanligt så kommer pappa instormandes här utan förvarning, och imorse blev det halv 9. Och tvinga upp mig! Så då var det bara att gå upp. Inge sovmorgon direkt idag heller :) Hehe!
 Då åkte vi ner till Lido (konditori på söder) för att äta frulle. Dom har jätte god frukost där för 49:-
Sen åkte vi ner till praktiska gymnasiet för att pappa skulle hämta lite grejer. Så gick vi in till Ella (morbrors ex) och hälsade på :) Hon jobbar som floristlärare på samma skola. Sen åkte vi ner på stan, köpa rosa skrubbhandskar, vattenspruta och strumpbyxor till ikväll :)

Nu har jag precis hoppat ur badet och ska börja fixa iordning mig. Snart bär det av ..

Ha en bra helg allihopa. Puss

Bild från kvällen vi gick ut i Falun (Från Eves kamera)


Gissa vart jag ska imorgon?

Jo! Jag ska på Lets Dance :) Tunnan har fixat biljetter till mig och Matte och så ska såklart Sandra med. Vi åker till Stockholm imorgon direkt efter Matte har slutat runt 1. Sen blir det käk och hotellincheckning. Vet inte vad det är för planer för dagen :) Det ska bli hur kul som helst. Jag som älskar Lets Dance och har tittat varje helg sen det börjat. Och nu kommer vi sitta där live :) Vårat bord ligger bredvid scenen till höger, bakom den första raden! :)
Vet inte alls vad ja ska ha på mig heller. Ska rota igenom hela garderoben nu.. Jag är så glad. Kan inte fatta att jag ska dit :) Men det är inte förns imorgon när det börjar närma sig som man kommer känna de!!!!

Jag ringde till Milka och berättade och det var helt okej att ta ledigt från skolan, även fast det var med så kort varsel. Men det här tänker jag inte missa. Och det tyckte inte hon heller :)

Har klippt Ewe och Sandra för en stund sen också. Båda blev supernöjda och även jag såklart :) Tycker att det går väldigt bra även fast vi inte har gjort så mycket än. Det är bra att man har vänner som ställer upp så att man får öva ;) Men det är alltid på egen risk :) Hahaha

Ska hoppa i badet nu innan jag ska börja packa det jag ska ha med mig :) Gaaaaaaaaaaah

Min dag

Dagens

Dagen började med powerclass på hotell grand med gänget på skolan. Vi var så många som var med idag, så Bert (lärare) fick inte plats. Så han fick gymma istället, synd för han för det var ett jätte bra pass idag, jobbigt som faan! Efter de så hade vi städning, klassråd och lunch. Sen färgade vi den bakre 1/4 av helhuvudet och vi fick välja vilken färg vi ville att jobba med. Själv valde jag en 77/45, vilket är en intensiv röd färg. Resultatet vart kanon bra, inga fläckar eller missar :)

OCH ....
Sen skulle vi bleka den andra bakre 1/4. Men för att skynda på min värkningstid (eftersom jag skulle iväg till tåget) så tog Milka (lärare) fram ett torkhuvud åt mig. Och en kvart efter, precis innan jag skulle börja plocka ihop alla mina saker. Ser jag hur det ryker lite ur min plasthätta, som jag hade på håret. Så kom Tom (lärare) som tur var och bara: Denice! De där måste vi skölja ur fort. Det har blivit för varmt plus om du vill ha nå hår kvar på dockan! Så då fick jag tok skynda mig till shamponeringen och skölja. Ljust blev det kan jag lova, på kanske en kvart. Från brunt till blont på en kvart. Helt sjukt! Haha, sen när jag hade sköljt klart och skulle kamma igenom håret, så bara rasade det hår. Sen var jag tvungen att ställa in huvet i skåpet på torkning. Så imorgon kommer mer info om resultatet :)

Det var snällt att jag fick gå tidigare idag. Så att jag kommer hem till Gävle klockan 6 iställer för 8 :)
Strax efter 7 kom amanda hit. Då gick vi till videobutiken i närheten och köpte lite popcorn och godis. Sen satt vi på "Janne Långben the movie" :)

Här är nya mjukisdressen, så ni får se hur den ser ut när det sitter på!

Vilken dag :)

Idag har vi bara målat och hållt på med grunderna i färg. Ritat färgkartor och stjärnor och blandat färger med varandra för att skapa nya och lära oss vilka färger som jämnar ut vilka :) Och 10 över 12 gick jag från skolan till tåget. När jag kom fram i Gävle så hämtade Nina mig på stationen så åkte vi ut till valbo köpis.

Dagens


Idag blev det faktiskt väldigt bra shopping tycker jag. Hade velat haft med mig ett par svarta höga jumpaskor hem, men jag hittade inte några bra som jag ville ha! Är även ute efter ett par supersnygga solbrillor som finns i min hjärna :)
 
Detta köpte ja



   
Klänning H&M          Mjukisdress H&M       BH och trosor Ginatricot      

 
Leggings Bikbok         Jeansväst Ginatricot

Ska strax lägga mig i ett bad och njuta :) Sen blir det Rosing och DH. Har redan sett Desperate men man kan ju titta om och om igen :)


Tänkte tipsa er om två sminkprodukter som jag använder dagligen!

     
Lancôme, La Base Pro. Det är en              L300 Bronze, är en tonande och
make up primer som man använder        återfuktande ansiktskräm som ger
innan man lägger på sin foundation.        en fräch och fin brun ton. Kan användas
Den andas och känns inte kvävande       som en foundation (något tunnare)
och när man lägger på sin foundation      men perfekt på sommaren. Det är
så säger bara porerna POFF! Den            fuktbevarande ämnen som hjälper
är otroligt bra och mattar ner lystern        huden att hålla sin rätta fuktbalans.
i ansiktet. Den är dessutom super            Den är oparfymerad och finns att köpa
dryg. Pris: ca 375 kr och min                     på Apoteket. Pris: ca 70 kr
köpte jag på Kicks.

Gulligaste i världen

DOM BARA ROPAR EFTER MIG, SÅ ATT JAG SKA TA HAND OM DOM! ÅÅH, LILLA SMÅ GULLIPLUTTAR!!!!


Bedtime by my self

Nu har jag kollat på filmen. Den är ju så himla bra, så synd om Simon! Ska strax gå och lägga mig. Matte har fortfarande inte kommit hem, så här sitter jag i min ensamhet! Hehe, men Stackare då Matte! Han började 7 imorse och jobbar fortfarande lixom! PLUS att han ska upp och jobba klockan 7 imorgon bitti också. Usch hur orkar man!

Imorgon går jag ju halvdag i skolan. Så jag kommer ta halv 1 bussen från Falun, då kommer jag till Gävle strax innan två. Super skönt! Då ska jag åka till Köpis med Nina, har nämligen presentkort där som jag fick i födelsedagspresent av Mattes familj. Katshing! Så imorgon hoppas jag komma hem med något fint och nödvändigt ;)


45 minuter och 33 sekunder

Det är tiden av samtalet som jag och Cajsa hade nyss :) Hehe. Man har ju så mycket att prata om när man inte har hörts på ett tag. Och nu när hon inte bor i Gävle längre så blir det periodsamtal och en lång sammanfattning av allt som hänt :)

Miss you iallafall!

DH?

Varför kommer inte Desperate ut varje vecka på piratebay som förr?? Längtade verkligen tills jag kom hem idag bara för att jag skulle ladda ner det, men det har inte kommit ut. Blir så less.. Här går man och väntar och väntar varje vecka! KOM UT!!!!!!

Har besluts ångest vad jag ska göra ikväll, orkar egentligen inte göra någonting. Och jag som är en sån expert på att bara lägga mig i soffan och slå på en superbra film! Då mår jag jäkligt bra :) Är så sugen på att se Mercury Rising med Bruce Willis.

Har precis stekt på några grönsparris med lite salt. Alltså, det är så gott så jag kan knappt sluta äta. Får ångest när man tar sista för att man inte vill att dom ska ta slut. Har även gjort matlåda med grönsparris och kyckling :)

Kolla vad Matte har gjort då! Han ska från och med nu betala in 50 kronor i månaden till Friends. Så gulligt!



Lite bilder från i lördags (Förfest hos mig, sen drog vi på Goya)

                    
 

GRATTIS AMANDA BABY

Idag fyller min älskade Amanda 20 år. Woow, nu får du också handla på systemet :) Då kan vi gå tillsammans :D hahahaha! Grattis grattis grattis pullan! Du vet att jag älskar dig så mycket!!!!!!

   

Färgteori
Alla har fått en sida i boken att läsa om, sammanfatta och göra ett praktiskt test på det. Jag fick klippa ut 6 småbitar frotté papper och hälla på en klick tonande mousse på (6 olika färger). Så man fick se vad som hände och vilken färg det blev. Sen ska vi redovisa detta för varandra när Milka kommit tillbaka från ultraljudet. Hon är ju gravid :) Så nu har kulan börjat synas lite mer. Men den är inte stor alls.

Kommer hem sex idag och Matte jobbar över till typ sju. Får se vad det blir ikväll.

Söndag

Nu är det nyhetspaus, jag och Matte sitter och kollar på Beck. Så Matte hoppa precis in i duschen och jag lägger in ett kort inlägg här :)

Har legat inne hela dagen idag och glott på film. Det är så skönt och inte göra någonting. Och jag som älskar filmer :) Klockan 7 var det Österns pärla som gällde, som varje söndag. Mysigt och gott var det!

Imorgon är det skola igen, jobbigt och gå upp så tidigt men det så otroligt värt det när man kommer dit och får sätta igång :) Men imorgon börjar vi klockan 9, istället för 8 (som alla andra dagar). Så då får jag och Matte gå upp tillsammans kl 6 istället :) Skönt att vara två!


I REALLY WANT SUMMER NOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




RSS 2.0