Världens mysigaste frukost med Jenny och F...

img_3427 (MMS)

Världens mysigaste frukost med Jenny och Frida. Vilket välkomnande ;)


Koh Samui

Ni hänger kvar ändå ser jag.. Även fast det inte blir några bilder eller många updateringar :) Nu bor vi på Koh Samui sen igår, efter en mardrömsresa med båt. Det var skit stora vågor och spyan satt i halsen. Fyfan! Sen var vi ut o käkade, sen blev det dragshow. Så jävla snygga o duktiga var dom! I bangkok blir det fler shower har vi planerat. Efter de blev det massa drinkar på Green Mango och kvällen blev lång. Fan va kul det är att gå ut här. Alla är så trevliga och snygga. Men eftersom det regnade här igår och ska regna hela veckan ut så vill vi inte spilla någon soltid. Så vi sticker till Bangkok redan ikväll. Där är det sol och bästa shoppingen. Blir fler dagar där en planerat men det gör inte oss något :) Nu sitter vi på ett café och käkar rulle. Sen blir det shopping!

God morgon från Thailand

Nu bor vi på Koh Tao och det här är våran andra dag här. Igår åkte vi till en underbart liten ö precis bredvid, Nan Gyuan heter den det är den fonaste platsen jag någonsin varit på. Så jävla underbart o jag har tagit så mycket kort som ni ska få se sen :) Just nu sitter vi på ett café och äter frukost. Vi ska strax hyra moppe och ta n trip runt ön ;) "det ska bli ett intressant nöje och hemlig resa" som jag råkade slänga ur mig utan att tänka när ja skulle flytta. Så det kör vi fortfarande på om vi ska göra något kul :) haha Igår kväll festade vi loss på stranden, så vi är liiite trötta idag. Men vem hindrar de? :) PUSS

Hallooo fans

Nu sitter vi på balkongen igen efter en suuper härlig dag inne i Haad Rin. Sanden var änglavit o vattnet helt genomskinligt :) jag älskar Thailand :) snart ska vi börja kroppsmåla oss inför fullmoon ikväll. Haha vi har köpt så jävla snygga kläder o kroppsfärger :) det kommer bli helt galet. Ska även möta upp några andra pullor från Gävle också. Fan, Nu är det bara 28 grader här på ballen. Suck (not) haha skoja. Nu knäpper vi en bira. Vi hörs mera sen. Ååh så synd att jag inte kan lägga ut nå bilder än :( ha de bra alla!

Heej på er

Nu ha vi äntligen fått internet. Det går nämligen inte att skicka mms till bloggen :( så jag kan tyvärr inte visa er några bilder än. Men ni som är vän med mig på Facebook kan ju få ett litet smakprov på några vi har lagt ut där. Nu sitter vi på balkongen på hotellet. Det ligger 20 meter från vattnet (alltså mitt på stranden :P) och dricker öl. Vi ha varit inne i Hadrin på Koh Pangan o käkat o kollar runt. Är jätte trötta och tänkte ladda batterierna till morgondagen. Då är det äntligen de efterlängtade Fullmoonpartyt :) vi drar dit till 10 på förmiddagen med bikini o hela kittet för att sedan åka hem o fresha o tillbaka runt 8. Sen kör vi. Kommer bli grymt. Det blir säkert en tolvtimmars, så ni förstår ju att man vill va laddad. Igår festade vi järnet. Vi var på samma strand som fullmoon ska ara på imorgon. Det var heeelt sjukt mkt folk redan igår. Tänk imorgon då! Haha vi ramla in här på hotellet runt halv 6 imorse. Har så jävla roliga filmer från de. Ni kaaanske kan få se någon av dom sen. Nu ska jag vara social med mina bästa och njuta av tiden här. Jag äälskar det. Ps! Jag saknar er på jobbet ;) PUSS

Nu får vi snart kliva på planet. Finally! ...

img_3303 (MMS)

Nu får vi snart kliva på planet. Finally! Ha de så bra nu hemma i kalla Sverige. Så får vi se när vi hörs igen ;) PUSS på er!!!!!


Incheckning

img_3302 (MMS)

Incheckning


Framme på Arlanda :)

img_3299 (MMS)

Framme på Arlanda :)


Godmorgon bloggen. Nu sitter vi i bilen på...

img_3298 (MMS)

Godmorgon bloggen. Nu sitter vi i bilen på väg till Arlanda. Fyfan äntligen är vi på väg. Jag vet inte hur mycket jag kommer kunna uppdatera under resan. Men det visar sig. Jag kommer hem den 30/3 iallafall. Åååh snart är vi i värmen. 6 tjejer, fullmoonparty, drinkar, sol, shopping o allt. Ja dör vad jag är lycklig.


Sista jobb dagen idag. Känns tungt att läm...

img_3292 (MMS)

Sista jobb dagen idag. Känns tungt att lämna denna sovande stjärt i sängen o knalla i väg själv. Ja vill också ligga kvar :) men nu ska ja väl inte klaga. Imorgon vid den här tiden sitter vi på planet :) wiiii


15 Mars

Jag kan inte sluta prata Thailand. Vi åker ju inatt. Nu har jag iallafall tagit ut löshåret. Känns tomt, men skönt ska det bli att vara utan när man ligger blöt på standen efter ett dopp i havet.


PICS

Gårkvällen var svinrolig. Tack världens bästa vänner för en toppen kväll. Vi gick både till Heartan och Goya. Sen stupa in hemma hos mig runt 4 inatt. Haha, Fan va vi drack shots igår då! Inte bra alltså!

Nu ligger vi hemma hos mig och degar i soffan. Tänkte lägga ut lite bilder från igår :)



Snart ska vi iväg på festen. Men vafaan sk...

img_3276 (MMS)

Snart ska vi iväg på festen. Men vafaan ska ja ha på mig. Alltid lika stort problem! Har sån beslutsångest.


Födelsedagsfest ikväll

Efter vi lämnade av tvn hemma hos pappa, tills jag får min egen lägenhet så åkte vi och käkade lunch på Tennstopet. Hör och häpna, jag tog inte Ceasarsalladen idag. Och det har då fan inte hänt på ett halv år. Jag tog istället Mozarellafylld kycklingfilé som var minst lika gott (fast bara nästan)

Sen har jag, Sanna och Crille strosat runt på stan och köpte lite små saker till ikväll, en flaska vin, strumpbyxor och ett supersnyggt läppstift.

Nu ligger Anette, Frida och jag i min soffa och kikar på Brynäsmatchen. Ska snart ta mig i kragen och börja fixa mig lite. Det är bäst att börja tidigt så det inte blir någon stress precis innan man ska gå, då går allt oftast fel och man känner sig skit ful hela kvällen sen ;) Det vill vi inte.

Kvällens aktivitet är alltså födelsedagsfest för Jempa. Vi börjar i hennes lilla etta för att sedan dra ut och slira lite. Ska bli super kul. Även fast inte alla älsklingar är samlade och kan fira denna dag med oss. Miss you girls in Estocolmo.


Just ju sitter jag, Sanna och Crille på br...

img_3269 (MMS)

Just ju sitter jag, Sanna och Crille på brändas uteservering med en kaffe o solar. Fyfan va härligt det är. Åh äntligen har våren börjat på riktigt!


Sitter och äter Frukost på Lido med pappa....

img_3263 (MMS)

Sitter och äter Frukost på Lido med pappa. Sen ska vi köpa en tv till mig o sen gymma ;) härlig lördagmorgon!


Födelsedagsbarnet ikväll! Vi sitter massa ...

img_3262 (MMS)

Födelsedagsbarnet ikväll! Vi sitter massa brudar på olearys och firar vår sötnos!


10 Mars

Goooodmorgon! Hoppas ni mår bra. Jag mår jätte bra idag. Känner mig pigg och kry. Har precis varit och gymmat (som varje morgon) och sitter nu med en kopp té och kikar på nyheterna. Nu kan man ju äntligen börja cykla till jobbet. Det går ju mycket fortare :) Då får jag några extra minuter i soffan istället varje morgon. Sköön-t!

Bilder från igår.

Goodnight

Nu är filmen slut och sällskapet har gått hem. Bumps i säng. Godnatt ♥


9 Mars

Har precis ätit middag och nu väntar jag in Nina och Oskar som är på väg hit för lite myskväll. Frida och Sandra kommer också lite senare. Vi ska kolla på film, äta lite gotta och snacka massa skit :)

Jag just nu. Stor oversize tröja från H&M blir min outfit ikväll ;)



Tänk nu då. Imorgon är det torsdag, sen helg. Sen är det ju måndag igen och sen är det onsdag ;) Förstår ni hur fort det här kommer gååå. Thailand here I come!

Nu sitter jag och Pia i lunchrummet o dric...

img_3203 (MMS)

Nu sitter jag och Pia i lunchrummet o dricker kaffe. Mumsigt såhär efter lunchen ;)


Sportig kväll

Heeeeeej.

Nu är jag hemma efter en supermysig kväll med brudarna. Blev både hockey och fotboll ikväll.

Imorgon så kommer Nina och Katja till salongen och ska bli lite fresha ;) Härligt med lite finbesök sådär på blanka dagen.

På lördag ska Jenny ha födelsedagsfest. Så då blir det partttty! Grymt kul!

Nee, är sjukt trött nu, så nu säger jag godnatt ♥ PUSS på er


Lunch i hemlingbystugan med pappa. Nu ska ...

img_3256 (MMS)

Lunch i hemlingbystugan med pappa. Nu ska vi sola lite till kaffet ;)


Nu är det full rulle fram till lunchen. Då...

img_6710 (MMS)

Nu är det full rulle fram till lunchen. Då blir det käk med pappa. Faan nu börjar jag få resfeber. Iiiiiiih


7 Mars

Hej på er ;) Nu är jag hemma hos Jenny och kollar på ballar av stål. Vi har bara tagit det lungt idag efter jobbet. Är så sjukt trött. Jag sov dåligt inatt. Imorgon efter jobbet blir det en liten afterwork på Olearys med tjejerna! Blir grymt som vanligt. Älskar att umgås med er!

Nu är det typ en vecka tills vi åker till Thailand! Jag smäller aaaaaav. Fan va brun jag ska bli och fyfan va vi ska festa, dansa, bada, shoppa och bara njuta av livet. Det känns som att det är en dröm att vi ska åka. Jeeeeeej


Amiri

Nu ska jag och Jenny snart gå och lägga oss. Det är lite kvar på filmen bara.
Gårkvällen var superrolig. Vi började hos mig och gick sedan vidare till Heartan och sen Goya.
Blev inga bilder alls. Men däremot blev det en liten videosnutt. Haha. Men Frida visar hela röven så den fick inte ligga kvar ;)

Mys dag hemma hos mig.

img_3248 (MMS)

Mys dag hemma hos mig.


Nu sticker vi iväg och gymmat.

img_3243 (MMS)

Nu sticker vi iväg och gymmar.


Jag bara äälskar den här låten.


4 Mars

Morning sunshines.

Hur bra med fredag idag? Hur bra med sol? Hur bra att det inte är så kallt?
Jaaa! Jag är rätt så positiv idag :) Träningen gick skit bra och nu har jag fått ny energi. Underbart.

Nu ska jag gå till jobbet. Idag är det fullsmockat.


SPETS

Fick en fråga vart spetslinnet kom ifrån. Den kommer från Cubus, 199:-


MYS

Ikväll har jag också myspys i min ensamhet. Har tända ljus, en varm kopp te och kikar på halv 8 hos mig. Sen blir det en film.

Kvällens outfit ;)

3 Mars

Godmorgon godmorgon! Idag börjar jag klockan 1. Helt underbart. Har tagit det lungt på morgonen, gått ner på stan med pappa och fixat lite ärenden, gymmat och käkat lunch. Nu är jag färdig för att knalla iväg till jobbet i det vårhärliga vädret. Idag blir det skinnjacka och halsduk ;)


2 Mars

Om exakt två veckor ligger jag på en strand i Thailand. Jag längtar så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen.




Idag har jag en myskväll. Har städat och diskat, lagat mat, laddat ner nyaste DH och No strings Attached som jag ska se strax. Först ska jag bara hoppa in i duschen så jag luktar som en härlig ros och sen ska jag lägga mig i sängen ;) Det här behöver jag! Jag är så trött, jag tränar som ett as och äter som en häst men ändå finns ingen energi över :( Men snart kommer helgen och då ska ja samla på mig masssor med energi!

Jag längtar till så mycket just nu.. Thailand, Lägenhet, New York, Stockholm, Vår och sommar, bli brun, nytt löshår, ååååh! Snart så!


Godnatt mina fina läsare.


Ikväll har vi mys hos Moa!

img_3237 (MMS)

Ikväll har vi mys hos Moa!


RSS 2.0