Färg färg färg

Har gjort så otroligt roliga och fina färgningar idag! Så kul med nöjda och glada kunder! 👌 
No stress ..

Så här känner jag mig idag. Den här veckan är så stressig, MEN ROLIG! Ikväll kommer iallafall min bästis äntligen hem och det känns såå braa att ha henne hemma igen! Det är proppat på salongen hela veckan, jag fyller år på fredag, min vän ska gifta sig på lördag. Och jag är inte klar med min outfit till bröllopet heller så jag måste lyckas ta mig ner på stan för att hitta något att ha till klänningen.
 
 

En dag i Kungsberget

Godmorgon

Idag gick jag upp lite tidigare än vanligt. Jag behövde verkligen en lång mysfrulle framför nyhetsmorgon. Har blivit stressiga morgnar på sista veckan här! Det är inge kul! Nu ska jag komma in i mina morgonrutiner igen och det inkluderar träning före frukost. Lets do this!
En dag i pulkabacken

Jag och Frida var barnvakt i lördags. Så vi ringa favvisarna och bestämde pulkadejt. Malin tog med sig systemkameran och knäppte såå fina bilder! Vilken härlig dag vi hade! The dress

Här är klänningen jag troligtvis ska ha på våran maskeradbal. Den kommer bli perfekt till min mask!
 
 
 

The mask

Nu har min fantastiska mask till maskeradbalen kommit. Handgjord från Italien och huur vacker som helst! Nu är jag mer än redo för festen! 
Favorit i repris. TWO FOR ONE

Ni som hängt med här ett tag kommer väl ihåg att jag erbjöd mina läsare och vänner att "Gå två betala för en" på salongen. Det blev sån otrolig succé och jag tycker det är så roligt att kunna göra grejer för er.
Så jag tänkte faktiskt erbjuda er detta igen. Så jag kommer köra detta från och med nu, Januari ut.
 
Jag erbjuder alltså "Gå två betala för en". Vilken behandling som helst. Ta med dig mamma, en kompis eller varför inte någon på jobbet. Jag vill göra någonting för er och tyckte detta var en otroligt bra grej att göra :D Och det har ju väldigt många av er också tyckt. HIMLA ROLIGT! Januari är ju en fattig månad i sig så därför tyckte jag att tiden var perfekt för det nu.
 
Numret till salongen är 026-124721 och kom ihåg att när du ringer och bokar måste du uppge att det är en "Dubbelbokning" som ni vill göra.
 
 
 

Our 25th birthday is coming up ..

Planerna är i fullgång men allt går som planerat! Snart fyller jag och min bästa vän Jenny 25 år och det ska vi fira med årets brakfest. Längtar ihjäl mig! Wait and see. Inbjudan kommer snart. 


More down under pics

Nu har jag äntligen fått tummen ur och lagt ut alla bilder från Australien på facebook.
 
Här får ni några fler bilder från albumet.
 
 
 
 

Miss AussieGårdagens aktivitet
Vee Speers

Nya tavlorna som jag fått av mamma i julklapp sitter nu äntligen på plats. Jag är så glad! Tack mami! ♡ GOTT NYTT ÅR

RSS 2.0