Torsdag


Date: 2010-02-18 / Time: 20:28:02
Kategori: Outfits / 0 Kommentarer

Efter jobbet så gick Jessica och jag direkt och gymmade. Idag har vi kört slut på oss. Skit kul, men skit jobbigt. Matte är på skolan till 9 så nu ska jag lägga mig på soffan och kika på OS och käka en ölkorv. Har hunnit duscha, smörjt in mig med brun utan sol och käkat middag, keso och skinka blev det. Så gott!!

Dagens outfit (Allt från H&M)


Imorgon är det baluppsättningar för hela slanten. John Bouer (eller hur det nu stavas) ska ha deras vinterbal imorgon. Så det ska verkligen bli jätte roligt. Vi har massa tjejer bokade och jag som älskar att styling.

Och på kvällen är det fest. Fia fyller 20 så det ska firas på Goya. Vi ska vara där 8. Jag slutar 5 imorgon, så jag kommer ha god tid på mig. Det är "Whiteparty" så jag lär leta fram något att ha på mig. Som tur är måste man inte ha allt vitt. Så jag tror jag vet vad jag ska ha. Ni får se imorgon.

Vi ses och hörs gobitar♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com