BIRTHDAYGIRL

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min egna födelsedag. HURRA HURRA HURRA! <3

 


Birthdaycard

Jag har alltså fått världens finaste och roligaste födelsedagskort från mina bästa vänner som är i Australien. Jag blev verkligen jätte jätte glad! Så kul att dom tänker på mig och mina 24 jordsnurr fast dom är på andra sidan jordklotet ;) haha

Tack så jätte mycket mina älsklingar! Saknar er så otroligt mycket!


Buenos dias.

Har precis ätit frulle och ligger nu i soffan och kollar på nyheterna. Älskar när man kommer upp i tid och får sitta här en stund innan man måste pallra sig till jobbet. Morgonstund har guld i munn, eller hur!
 
Jag har så otroligt mycket på salongen just nu. Hela förra veckan var proppfull, och den här veckan lika så. Det finns inte en endaste tid över. Men det är såklart jätte roligt :D Men på torsdag får jag ett litet break (på min födelsedag) då ska jag till Stockholm på Vaxkurs, för ögonbryn och ansikte. Det ska bli så otroligt soännande! Jag längtar verkligen, det ska bli så kul! Jag älskar att fixa mina kunders bryn och just vaxning har jag velat lära mig länge :)
 
Jag just nu.

Done for today

Jag och Matte sitter och kollar på "Familjen Annorlunda". Helt otroligt att man får vardagen att gå ihop med 10 ungar. Man blir ju fascinerad! Men vi blir helt slut bara av att titta på dom! Blir ingen sådan stor familj för oss iallafall. Haha

Riktigt skönt pass på gymmet idag. Ryggen är mitt bästa träningspass. Det är så skönt! Körde 30 min cardio efteråt också. Sen har vi lagat mat och lådor till imorgon och nu sitter vi i soffan och bara slappar. Nu har vi gjort tillräckligt för idag. Ska snart bädda ner oss i sängen. Godnatt

Idag invigde jag nya träningströjan som jag fick av tjejerna i lördags! Den är så snygg och skön!


Ny vecka, nya tag

Efter som grymt rolig och oförglömlig födelsedagsfest är det nu en ny vecka. Jag är fortfarande jätte trött. Spriten tär på kroppen. Man kan ju vara trött och hängig flera dagar efteråt. Men det är bara att bita ihop, ikväll blir det ett hårt ryggpass! 

 

Tack alla tjejer som var med och gjorde min födelsedagfest till den bästa ♥ Och jätte stort tack för alla fins presenter! Älskar er så mycket! 

 


Slängpuss

Jag ville bara önska er en bra dag! Det är ääääntligen fredag och snart är det helg hörni :D 

 


Birthday paaarty

Jag är så taggad inför min födelsedagsfest på lördag. Jag fyller inte år förens om en vecka, men jag tyckte det var mycket bättre att ha festen till helgen då alla får lön imorgon. Hoppas att det kommer va en del människor ute också! Blir mycket roligare då :)
 
Jag kan inte fira min födelsedag på ett bättre sätt än tillsammans med mina fantastiska tjejer, minus Sanna och Jenny förstås :'( Buhu.
Men annars så hoppas jag att så många som möjligt kan komma. Just nu sitter och jag och förbereder lite praktiska grejer. Vi har inte många sittplatser egentligen i det här radhuset. Helst skulle jag vilja ha ett sjuhelsike långt bord med 25 stolar men icke. Det skulle aldrig få plats här. Vi får göra det bästa av vad som finns. Det är mysigt med några sittkuddar på golvet också. Och mina tjejer är faktiskt mest intresserade av vinet, så ingen nöd på dom ;) Haha
 
Jag har inte alls bestämt outfit än heller. Jag brukar oftast ha sånt här klart för mig, veckor innan det som är planerat går av stapeln. Men inte när det är min egen födelsedagsfest inte. Då kör vi på nån sista-minuten outfit! Bra där Denice!
 
Här kommer några bilder från min födelsedag förra året. FA-AN va kul vi hade då!
 
 

Morning sweeties

Det är full rulle på salongen idag. Bara att tuta och köra!

 


22 Januari

Nu är jag precis hemkommen från träningen. Har kört mage och biceps idag. Träningvärken från ryggpasset igår börjar smyga sig fram mer och mer. Jag har alltid som mest träningsvärk två dagar efter dess styrkepass. Så imorgon kommer det svida hårt i ryggen, för vi körde jävligt tungt igår. Men jag älskar att träna ryggen! 

Nu blir det mat och hockey med grabbarna i källaren.


FIT INSPO


Kan Dee Shop

Godmorgon på er! Idag har jag på mig min nya tisha från Kan Dee shop där tavlan från gårdadens inlägg om "nytt i hemmet" också kommer från.
Jag är super nöjd och älskar motivet. Matte fick självklart en egen tisha med samma motiv eftersom det är var unisex ;)  Plus att jag beställde ytterligare ett linne till mig med en fjäder på och en annan tisha till matte med en triangel på. Kan visa er sen :) 


INSPIRATION

Alltså jag har blivit helt besatt av dessa underbart vackra skapelser. Om ni inte följer child_of_wild på instagram så tycker jag att ni ska börja göra det. Jag skulle kunna göra vad som helst för ett sån där horn med dess utsmyckningar. Åååååh vill ha!


Mitt upplägg

 
Det är några som undrat över hur mitt upplägg ser ut nu dom kommande veckorna med träning och kost. Jag vill rekommendera de som undrar att gå in på vemma.se/Bode för mer information. Där står allt som ni behöver veta. Det jag kör på nu är alltså Vemma-Bode planen och jag kör minst 4 styrkepass i veckan plus kondition minst 20 min efter varje pass. Plus att jag är väldigt strikt på att äta var tredje timme tillsammans med Vemma Bode-drycken Två gånger om dagen. 
 
Det här är printscreenat från sidan jag länkade där uppe :) 
 
 
 

Nytt i hemmet


Bildbomb

Här kommer det lite bilder som vi tog på Helt Enkelt i lördags. Tack för en riktigt rolig kväll tjejer <3
 


LördagsVIN

Ni hörde rätt. Ikväll syndar jag.

Ikväll blir det vin med fina fina vänner. Jag och Lovan har börjat kvällen med kinamat, vin och mycket kvalitetstid :) Men snart ska vi möta upp lite fler ladies på stan :) Kommer bli en grym kväll det här ;)

Eller huuuuur Lovan <3


Fredagsfin

Tänk att det gick att klämma in lite egen hårvård såhär en fredag eftermiddag. Helt jävla underbart!


Motivation

För att hålla motivation på topp så brukar jag ha några motivationsbilder i telefonen som jag brukar titta på och tänka "nu jävlar Denice! Du är ingen quitter." Jag är säker på att ni också brukar ha de. Annars är det ett väldigt bra tips! Ikväll är Nina back on track, så ett svettigt bröstpass väntar efter jobbet. Jeeej, det är freeedag idag!

 


Breakfast

Idag bytte jag ut smootien mot friberhavregryn och en sked lingon. Det är viktigt med variation! Idag är det min mätardag och jag har i snitt gått ner ca 1 cm på hela överkroppen. Det är bara benen som håller samma mått än så länge. Riktigt kul är det! Bara att kämpa vidare. -1 kg på vågen var det också! Nu vet jag att jag gör rätt iallafall :) 

 

 

 

 

 


Dear God

Jag och Matte har suttit en lång stund vid paddan och kollat på hus. Alltså drömhus.
Fan! Varför är man inte typ rikast i världen. Mitt liv skulle faktiskt bli så innihelvette mycket roligare. Folk säger ju att man inte blir lycklig av så mycket pengar. Men om det finns en Gud, så lovar jag dig, att jag kommer bli sååå lycklig och jag skulle uppskatta varenda krona! Jag vill verkligen kunna få mitt drömhus. En liten bit av det åtminstone. 
 
 

Jag vill både ha kakan och äta den.

Det här är inte ett skämt, utan såhär känner jag mig faktiskt! Jag är så sjuuukt jääävulskt shopping sugen att det kliar i fingarna så fort jag ser något som går att köpa. Men jag vill verkligen spara pengar. Förstår inte vad som är problemet! Jag vill göra om massa saker hemma också. Gaaah! Jag blir tokig på mig själv. Jag vill köpa massa nya träningskläder också eftersom jag faktiskt nästan bor på gymmet nu. Det är viktigt att vara snygg när man tränar tycker jag. Det peppar en själv mer och det blir roligare!
 
 Lite tur är ju att jag fyller år om två veckor! ;)
 

As long as you lo-lo-lo-lo-lo-lo-love me

Godmorgon!

Nyhetsmorgon, hallonsmootie och Bode burn startar mina dagar alldeles perfekt. Sen är det Justin Bieber i lurarna hela vägen till jobbet ♥

 


Burn motherf*cker burn

Nu är jag laddad inför kvällens styrkepass + 40 min cardio. Nu ska det brännas som fan!

(Nina mår du lite dåligt nu när du läser det här?! Hoppas du har en bra "hälsoresa" i fjällen. Kommer va så stark när du kommer hem. Haha)

 


Två för en

Det finns fortfarande några tider kvar med mitt erbjudande!
 
 
Ni som hängt med här ett tag kommer väl ihåg att jag erbjöd mina läsare och vänner att "Gå två betala för en" på salongen. Det blev sån otrolig succé och jag tycker det är så roligt att kunna göra grejer för er.
Så jag tänkte faktiskt erbjuda er detta igen. Så jag kommer köra detta från och med nu, Januari ut.
 
Jag erbjuder alltså "Gå två betala för en". Vilken behandling som helst. Ta med dig mamma, en kompis eller varför inte någon på jobbet. Jag vill göra någonting för er och tyckte detta var en otroligt bra grej att göra :D Och det har ju väldigt många av er också tyckt. HIMLA ROLIGT! Januari är ju en fattig månad i sig så därför tyckte jag att tiden var perfekt för det nu.
 
Numret till salongen är 026-124721 och kom ihåg att när du ringer och bokar måste du uppge att det är en "Dubbelbokning" som ni vill göra.
 

INSTAGRAM

Juste! Glöm inte bort att jag finns på instagram om ni vill följa mig där också. Antingen på webben eller i telefonen :)

 


Makeup

Jag har fått önskemål om att blogga lite om vilket smink jag använder.

Så här kommer en kort och enkel förklaring på min vardagssminkning. (Kan ta festsminkningen en annan gång)

1. Det första jag gör är att jag lägger en primer i hela ansiktet. Den heter "La Base" från Lancôme.
2. Sen använder jag Bare Minerals Medium Tan för att jämna ut hudtonen.
3. Sen lägger jag rougen. Jag älskar H&Ms rouge faktiskt.
4. Jag fyller i mina bryn varje dag med Deadly från Makeupstore. Jag använder mig av en sneskuren pensel.
5. Och till sist böjer jag fransarna och målar på mig mascara. Tyvärr verkar min favorit mascara ha utgått i Sverige, men jag köper alltid på mig några stycken när jag är utomlands. Den är sååå bra för mina fransar!

Allt smink är ju så himla inviduellt tycker jag. Alla mina vänner har så många olika favoriter! Alla tycker olika och så har ju såklart alla olika hudtyper och hudtoner. Jag hatar faktiskt att låna smink av andra. Man ska ju helst inte göra det heller eftersom det är ohygieniskt. Men ibland är det ju kris ;)


NYTT FRÅN CARLINGS

Har fått ett nytt linne utav Matte. Super gulligt!
 

Old pics

Titta vad jag hitta. En bild från Spanien när vi var där senast. Sommaren 08. Shit! Det är nästan 5 år sedan! :O Tiden går så fort. Fan vi kul vi hade det!
 
 
 
Och nu när jag blev så här nostalgisk kan jag väl lika gärna bjussa på några fler gamla bilder.
 
Här var vi 15 år. 3 månader innan jag blev tillsammans med Matte.
 
På fest, 16 år gamla.
 
Precis fyllda 18.
 
Sen fick jag för mig att bli blond i två månader. Ni förstår säkert varför jag färgade tillbaka ;)

I need a paradise soon.

Jag sitter och kollar på resor nu. Det är dags att boka flyg till Spanien känner jag. Vi ska åka dit två veckor i sommar. Och det känns inte som att man ska åka förns vi har bokat. Så vi lär göra det.

 

Vi har ett sommarhus där för er som inte visste det. Jag har skrivit om det förut men det var så länge sen vi var ner dit nu. Säkert 4 år sedan. Kände att jag ville resa till fler ställen på denna jord efter att ha varit där 5 veckor varje sommar i 9 års tid. Inget att klaga på men jag ville också åka till Turkiet och Thailand som alla pratade så gott om då. Men nu saknar jag huset så in i baljan, så två veckor i sommar blir perfekt. Området ligger på stranden så det kommer bli mycket sol och bad. Precis som vi vill ha det! :D

 


I just wanna make you sweat

Nu är jag redo för ett träningspass. Nina har övergett mig för att "relaxa" i fjällen. Men så är det. Bara att köra på! ;)


Godmorgon

Så skönt med sovmorgon! Idag är vi pigga och glada. Solen skiner också. Efter frukosten ska vi ner på stan och handla upp några presentkort och sen ska vi träna.


Extreme home makeover

Det är precis vad som pågår hos våra grannar just nu. Allt det gamla är utblåst, sen är det bara att bygga upp allt igen med nytt nytt nytt! Idag har dom beställt det nya köket också. Det kommer bli så snyggt! Jag har hjälpt Sandra med att slipa trappen idag iallafall. Nu är den nästintill lika len som en babystjärt ;)


Time to hit the gym!

Efter en lång god frukost och lite vila framför tvn så är jag redo för
ett morgonpass på gymmet med Nina.
 
 

Skypedate

Vad kunde avsluta den här fredagen bättre än en Skypedate med våra bästisar i Australien 

 

 

Saknar er! 


Skuldfridag

Godmorgon! Just nu ligger jag i soffan och kollar på Nyhetsmorgon. Det är mysigt med lite soffhäng på morgonen innan man pallrar sig vidare till jobbet.

Idag är det min skuldfriadag i mitt kostschema. Vilket betyder att jag inte behöver tänka så noga vad jag äter, bara att jag äter var 3e timme. Man får ju absolut inte gå till överdrift! Och det kommer jag inte att göra! Men till kvällens middag tillexempel, då ska jag unna mig pannkakor med vaniljglass. Det är en av mina favoriträtter :) och nu har jag typ tänkt på pannkakor i 10 dagar i streck. Så idag är det dags att unna mig faktiskt :) haha!




Vilodag

Idag blir det vila från träningen. Korpen håller stängt idag pga maskinbyten och vad passar inte bättre då än att hitta på något annat kul :) Jag tar, trots vilodag, mitt tillskott som vanligt!

Jag mätte mig imorse. Nu har det gått en vecka från att jag började med mitt nya kostschema och mitt nya träningsupplägg. Och jag har minskat hela 4 cm runt midjan :D Lycklig tjej idag! TÄNK HUR JAG KOMMER SE UT OM TRE MÅNADER :O :D

 


Workout

Träningsnördar som vi blivit, var vi ju bara tvungna att ta kort när vi körde lite idag ;D Vi tog hela magasinet tillslut. Jävlar va stark vi var :P
 
Vi körde som sagt ben! En jävligt bra pass. Vi skakade när vi var klar och fick gå i slowmotion hem från gymmet sen. Haha! Nu ska jag ligga i soffan hela kvällen och vila! Men först, MAT!


9 Januari

Goodmorgoon!
 
Laddar upp med en kaffe medans jag väntar på Sundberg som är min första kund för dagen. Jag har så sjukt ont i axlarna idag. Det blev ett riktigt bra och tungt pass igår och det känns idag kan jag lova! Men jag klagar inte! ;D Ikväll är det ben!
 

Favorit i repris. TWO FOR ONE

Ni som hängt med här ett tag kommer väl ihåg att jag erbjöd mina läsare och vänner att "Gå två betala för en" på salongen. Det blev sån otrolig succé och jag tycker det är så roligt att kunna göra grejer för er.
Så jag tänkte faktiskt erbjuda er detta igen. Så jag kommer köra detta från och med nu, Januari ut.
 
Jag erbjuder alltså "Gå två betala för en". Vilken behandling som helst. Ta med dig mamma, en kompis eller varför inte någon på jobbet. Jag vill göra någonting för er och tyckte detta var en otroligt bra grej att göra :D Och det har ju väldigt många av er också tyckt. HIMLA ROLIGT! Januari är ju en fattig månad i sig så därför tyckte jag att tiden var perfekt för det nu.
 
Numret till salongen är 026-124721 och kom ihåg att när du ringer och bokar måste du uppge att det är en "Dubbelbokning" som ni vill göra.
 

Tjena snyggingar!

Jag gillar verkligen min vardag just nu. Jag känner mig nöjd och harmonisk och trivs med mitt nya lite lugnare liv. Eftersom jag verkligen bestämt mig för att lyckas med mitt hälsosammare liv så kanske det har gjort det lättare att faktiskt gilla min vardag precis som denna är.  Jobba, träna och laga bra mat. Egentligen massa måsten bara, men jag gillar det verkligen. Det är super kul att Nina har börjat gymma med mig nu också :) Fan va starka vi ska bli :P 
 
Jag och min andra älskling passade på att ta en bild innan vi gick och la oss i sängen för en tag sen.
 
 

Godmorgon

Vilken perfekt morgon!

Vaknar utan alarm, morgonprat med Sanna som är i Sydney, ätit riktigt god frulle samtidigt som Harry Potter går på 3an. Jag älskar Harry Potter. Har säkert sett alla filmerna nu under jul och nyår :)

Nu ska jag iallafall ut på en promenad innan jag ska hjälpa till med rusten hos våra bästa grannar :D Matte är och fiskar som vanligt, tänk att han gått upp frivilligt klockan 06.30 för de, en söndag. Det är ofattbart för mig idag! 


Ready for some workout


Freeedag

Det är redan fredag! Så jäkla underbart! Gud vad jag ska sova ut imorgon! Det bästa jag vet är att ligga och dra mig på morgnarna.

Just nu sitter jag och käkar. Och solen skiner! Tackar och tar emot för all energi jag kan få!


Chillmode.

Nu ligger jag nerbäddad i sängen efter ett bra träningspass, middag och en varm dusch. Trots att klockan knappt är nio så känns det så skönt att jag bara ska få ligga här nu och slappa, kolla på tv och läsa massa bra bloggar.
 
Och ett annat stort plus är att jag fullkomligt älskar min hårfärg just nu! ♥
 

Tack godeligud för energidrycker!

 Laddad tjej inför kvällens benpass. Vi ska inte kunna stå efter Ninooo!

 

 


Two pics

Hittade två bilder som Odd hade lagt upp sen julafton. Bjussar på dom såhär på morgonkvisten! Ha en bra dag!
 

NEW YEARS EVE


2013

God fortsättning på er!
 
Idag började jag min jobb vecka med en klippning och färgning på min fina vän Cajsa som ville göra en hår makeover. Det är alltid lika kul när vi ses!
 
Idag började jag också mitt nya hälsosammare liv. Jag ska verkligen skärpa mig nu och träna regelbundet, äta sunt och minska ner på alkoholen. Självklart får jag dricka, men inte den mängden alkohol jag druckit förut. Och skräpmat kommer jag unna mig, ibland. Inte veckovis. Nu vill jag må bra, från insidan. Jag är super taggad och kommer verkligen att hålla det här. (Vilket jag säger jämt, men på riktigt, nu ska jag göra det!)
 
Idag köper Nina kort på Korpen dessutom, så att vi kan köra tillsammans. Det är alltid roligare! Det blir 4 stycken styrkepass i veckan, som tillsammans kör igenom hela kroppen. Sen kommer vi köra kondition både efteråt och även dom dagarna som vi inte kommer köra styrka. Nu ska vi bli starka ;)
 
Önska oss lycka till!
 
 

        Här får du 10 effektiva tips som sätter fart på din fettförbränning.     

 

1. Rör dig lite mer Det tveklöst mest effektiva sättet att påverka ämnesomsättningen är att motionera, men det är inte bara stentuffa träningspass som gäller. Undvik att sitta stilla för långa stunder åt gången, då intar din ämnesomsättning viloläge. Genom att ta trappan i stället för hissen, gå ut med hunden, använda ditt höj- och sänkbara bord och så vidare ger du din fettförbränning ett jättelyft.

 

2. Träna upp dina muskler Ju större muskelmassan är desto mer energi behöver kroppen - även när den inte är i rörelse. Muskelceller kräver energi även om de inte är aktiva och därför ökar en stor muskelmassa din dagliga ämnesomsättning mycket. Om du orkar är det därför en strålande idé att komplettera fettförbränningsträningen med ett styrketräningspass.

 

3. Lek fartlekar Träna efter fartleksprincipen. Finessen är att du då utnyttjar terrängen till att öka och minska  pulsen genom att löpa i hårt tempo uppför backe och i lugnt när det går rakt fram eller neråt. Det är ganska tufft, men i gengäld förbränner du verkligen kalorier.

 

4. Ät inte omedelbart efter träningen Om du är ute efter en ännu större viktminskningseffekt ska du undvika att äta direkt efter ett träningspass. Kroppens sockerdepåer reduceras kraftigt när du motionerar och för att spara den sista sockerresten ökar kroppen automatiskt fettförbränningen - även timmarna efter träning. Att vänta med att äta innebär att kroppen behöver längre tid för att bygga upp sina depåer igen. I stället för 12-24 timmar kan det ta upp till två dygn att bli klar till nästa pass. Behöver du vara fysiskt på topp dagen efter bör du alltså inte följa detta råd.

 

5. Dela upp träningen Om du har tid och möjlighet så försök att träna i mindre etapper. Din kropp forsätter att förbränna fett på högsta varv tiden efter träningen. Så ju mer "efter träningstid" du har på en dag, desto bättre.

 

6. Öka intensiteten Få i gång hela kroppen, till exempel genom att investera i ett par rullskidor, så att du får möjlighet att arbeta med armarna samtidigt. Längdskidåkningen kan även köras på inlines.

 

7. Kom ihåg de små måltiderna Många motionslöpare försöker gå ner i vikt genom att plåga sig, men för få kalorier i kosten kan förstöra din träning. Du ska i stället äta många små måltider som alla ska innehålla lite protein och mycket kolhydrater. Tumregeln för en motionär är att få i sig åtta gram kolhydrater och ett och ett halvt gram protein om dagen per kilo kroppsvikt.

 

8. Tävla En tävling i all vänskaplighet sätter med all säkerhet fart på förbränningen. Om du har möjlighet att träna med en eller flera vänner kan du på ett enkelt sätt få ut mer av träningen genom att ni pressar varandra under tiden som ni springer. Ni kan eventuellt turas om att bestämma runda - och intensitetsgrad - och lägga in småspurter.

 

9. Se upp med hård träning Ju längre och oftare du tränar, desto mer fett förbränner du. Men se upp, om du tränar för hårt får din kropp inte möjlighet att återhämta sig. Resultatet blir att din form faktiskt blir sämre och dina muskler mindre. Träna därför aldrig två dagar i sträck.

 

10. Se träningen som en investering Utöver att du naturligtvis ska välja den motion som du tycker är roligast och som passar bäst in i din vardag, ska du försöka se på motionen som en av de bästa investeringar du kan göra i livet. Ett skäl är att fettet snabbt kommer att börja rinna av dig och en annan fördel är att du får mer energi över för ditt övriga liv.

 

Källa: iform.se


RSS 2.0