Familjen Silén.

Har haft en riktigt mysig middag hemma hos sillens familj. Vi har ätit kalops. Super gott alltså!


Middag i Haga

Nu sitter jag med en liten eftermiddags kaffe i handen och väntar på att Tunnan ska komma in på salongen. Sista kunden för idag. Sen ska jag hämta upp Jenny och Lovisa och åka ut till Hagaström. Jennys mamma bjuder på middag. Lovley!

Matte skickade precis mess om att han hade bokat biobiljetter till Paranormal activity 3 på fredag. (Sandra skrev igår att vi skulle med, men ja ska promt nej, men hon har säkert övertalat Matte) Gaaah! Hur ska jag kunna se den utan att ständigt hålla för öronen, ögonen och äta popcorn samtidigt? Jag har inte ens sätt 2:an heller. Jag dog efter 1:an tror jag! Den är hemsk! Men aja, återkommer jag inte nå mer på lördag morgon vet ni att det skett en liten olycka!

Jag saknar min och Mattes underbara resa till Marmaris i somras. Det var då vi bestämde oss för att flytta ihop igen! Kan inte förstå att vi hittade tillbaka till varandra och har nu varit tillsammans i över 7 år. I måndags var det 7 år. Jag kan inte vara lyckligare! Jag älskar dig Matte! Nu är det du och jag föralltid, no mather what!



HEJ PÅ ER

Igår var jag och Frida på stan en sväng efter jag slutat. Frida shoppade lite, men jag hittade ingenting :( Sen köpte vi med mat hem till mig och kollade på hockeyn. Sen skrev vi klart inbjudan (och skickade ut den) till våran årliga julaftonsfest/julklappsbyte för våra närmaste vänner. Finally! Har tänkt att jag ska göra de i flera veckor men har inte tagit mig i kragen. Men nuså! Längtar som fan!

Beställde även hem en klänning igår från nelly.com (som ni får vänta med att se.) Kan inte bestämma mig om jag ska ha den på julfesten eller på nyår. Jag har ju min nya röda klänning som jag köpte till "julafton" men som jag råkade smyganvända på Ninas 25-årsfest :P Så det känns kanske roligare att ha den nya klänningen på julfesten istället ;)


RED LIKE A ROSE (Sorry Frida, att du hamnade lite utanför fokus ;)

Tendenz

Var in på Tendenz hemsida och skulle kolla om det kommit upp några bilder sen vi var i Göteborg på Sankt Jörgen resort under Joicohelgen. Det var mest bilder från visningarna, men sen hade dom klippt ihop en liten film också. Jaa, det var ju såklart att vi fick en varsin glimt i blickfånget där. Haha!

Jag printscreenade.





Nytt in

img_6734 (MMS)

Ny kampanj på salongen


Nu är det äntligen lunch! Idag blir det os...

img_9047 (MMS)

Nu är det äntligen lunch! Idag blir det ost och broccoli soppa! Mums!


Godmorgon! Har hunnit med att gymma på mor...

img_2175 (MMS)

Godmorgon! Har hunnit med att gymma på morgonen, duschat o ätit  frulle. Nu ligger ja o njuter i soffan med en varm kopp té till Nyhetsmorgon. Snart aka ja pallra mig till jobbet. Men bara liiiite till ..


JAG KLARADE GESÄLLEN!

Jag är lyckligast i världen. Jag klarade gesällprovet! Det har varit en fullspäckad helg. Och i lördags klockan 8 var jag på plats. Sen var det full fokus hela dagen. 8 prov och så sjukt trött efteråt. Då köpte jag och Matte hem pizza och kollade på hockeyn. Sen däckade jag i sängen.

På söndagen var jag där samma tid med resterade 4 momenten kvar att göra. Inte alls lika nervös var jag då, eftersom jag visste vad som väntade mig. Men eftersom vi inte var så många som gjorde gesällen den här gången så blev jag klar runt 14 tiden istället för 17 som dom brukar annars. Så himla skönt. Så fick jag komma in i deras bedömningssal och frågade mig hur det hade gått! Joo det har väl gott bra sa jag. Jaa tacka fan för de jag hade sjukt bra betyg dessutom sa dom! Jag blev så himla glad. Jag fick tillochmed ett MVG som är helt sjukt svårt att få. Då ska ALLT vara perfekt. Inte ett stå får ligga fel. Och det fick jag på mina "fönade vågor" som har varit mitt svåraste moment. Jag blev så glad att jag inte kunde hålla tårarna inne. Sen fick jag tre moment med betydet Godkänt. Det är såklart bra, salongsmässigt är ju godkänt väldigt bra. Men det var nått strå hit o dit, kanske lite slarvfel också jag vet inte. Man kan ju inte göra allt perfekt när det väl gäller, Men är nöjd med det ändå! Sen fick jag resten VG. Så himla kul! Det är verkligen jätte bra tycker jag! Det har alltså bara varit nått litet fel på alla momenten men annars har dom näst intill varit super :) Weeeeii

Vi gick såklart ut och firade detta igår. Tjejkväll på Helt Enkelt blev det med världens godaste mat, efterätt, kaffe med baileys, drinkar och massor med vin! Sen gick vi vidare till Harrys där det var Personal söndag. Mycket trevligt. Älskar mina tjejer så mycket!

Idag började jag som tur var 12. Var bara tvungen att ta en sovmorgon efter denna helg. Farmor kom förbi salongen med en flaska vin och en slant. Så himla gulligt! Även Anna-Karins mamma kom med tårta och Anette med blommor. Hur söta? Sen mötte jag upp familjen inkl. mormor och morfar på Helt Enkelt idag igen för ännu mer gratulationer och presenter och mumsig mat. Så mysigt!

Jag har verkligen inte haft tid att blogga som ni säkert förstår men det har väl inte gjort något direkt. Haha
Jag kan inte förstå! Jag har äääääntligen gjort de där himla provet som man varit livrädd för enda sedan man gick ut skolan för två år sedan! Hade förfasen 130 likes på facebook och 50 kommentarer på statusen om att jag hade klarat det! Så otroligt kul! Att alla bryr sig! TACK FÖR ALLA GRATULATIONER IALLAFALL! Det värmer enormt!





Har även julbynta lite i fönstret nyss. Stjärnan är vit, men den ser jätte gul ut på bilden, hehe.


En röd ros

Har jag inte världens finaste vän. Jag fick Blombud idag! Från min fina vän Sanna! En fin lyckohälsning inför Gesällprovet imorgon! Tack!


Mumsig ceasarsallad på Flanör med Nina och...

img_4454 (MMS)

Mumsig ceasarsallad på Flanör med Nina och Frida!


Godmorgon! Igår var vi hemma hos Robban oc...

img_8906 (MMS)

Godmorgon! Igår var vi hemma hos Robban och Vickan och åt jätte god mat och hade en riktig myskväll med småtjejerna också! Nu ska jag strax cykla till jobbet. Idag lär jag börja packa alla sakerna som jag ska ha med min till gesällprovet på lördag. Fyfan! Nu börjar de dra ihop sig! Men de ska bli kul trots allt :)


Tjejmys

Ikväll är det myskväll med tjejena hemma hos Frida. Mysmat, Dumlecookies, julmust och Desperate.


Nu får alla våra kunder en varsin julklapp...

img_1983 (MMS)

Nu får alla våra kunder en varsin julklapp av oss på Karlavägen. Vilket härligt gäng va! Tennsticksask med stora tennstickor i. Så mysigt till julen!


Wooow!

Igår hade jag läsarrekord. Så himla roligt! Det går bara uppåt hela tiden! Sakta men säkert :D Tack så mycket iallafall! ♥

NINA 25ÅR

Födelsedagsfesten ihelgen var såå lyckad. Vi hade så jävla roligt!





COURAGE AND FAITH

Titta vilket undebart halsband jag fick av Mamma och lillasyster idag ♥ Ett peppande halsband till gesällen som jag ska göra i helgen. Gaaaaaaaaah. Snart gäller det! Tack så jätte jätte mycket! ♥


LITTLE RED DRESS

NYTT IN. Hade den i lördags. Den kommer från Nelly.com och klänningen heter ''Chiffon Bandeau Dress'' från Rare Fashion.


Nu ska Nina få dricka!

img_8767 (MMS)

Nu ska Nina få dricka!


Nu är vi på Söderhielmska där Ninas  födel...

img_3305 (MMS)

Nu är vi på Söderhielmska där Ninas  födelsedagfest ska vara ikväll. Det ska bli så jävla kul och jag ska vara duktig med kameran har jag bestämt!


Nu blir det bio med Frida och födelsedagsb...

img_8577 (MMS)

Nu blir det bio med Frida och födelsedagsbarnet Nina!


Dagens sneakpeak! Rött läppstift och svart...

img_7041 (MMS)

Dagens sneakpeak! Rött läppstift och svart transparent tröja


Välkomst middag för Lovisas kille Luke som...

img_0807 (MMS)

Välkomst middag för Lovisas kille Luke som är här och hälsar på!


Varm brun med lite koppar i ;) i'm ready t...

img_2850 (MMS)

Varm brun med lite koppar i ;) i'm ready to parteeeey!


Idag är det min tur! Världens bästa Sara f...

img_4767 (MMS)

Idag är det min tur! Världens bästa Sara färgar ;) ding ding ding


15 November

Nu har jag precis kommit hem till Jenny och sitter i soffan och ser på när hon klär på sig. Vid sju ska vi hem till Frida och sluta upp med resten av tjejerna. Ikväll blir det en babbelkväll kan jag tänka mig. Amanda är ju hemma. Så vi lär ju börja där vi slutade sist ;)

Tjejkväll

Igår efter fardagslunchen så mötte jag upp Nina. Vi gick hem till mig, åt popcorn och kollade på en film. Super mysig söndag. Sen rensade jag ur mina sommarkläder ur byrån som är smockfull. Så skönt! Så nu finns det lite utrymme för något nytt ;) hihi. Men efter de så kolla jag och Matte på Hämnden med Micke Persbrandt. Och den var faktiskt bra!

Idag har jag jobbat, som varje vardag mellan halv 10 och 18. Sen åkte jag direkt hem till Katja med Jenny och Lovisa och hade en riktigt mysig kväll. Åt lite mat, drack ett glas rött, tittade på tv, massa youtubeklipp och bara snackade skit. Fick nyss reda på att Amanda är i stan också så det blir såklart en dejt med henne iveckan också :)

Nu ligger Matte redan i sängen och sover. Så jag tänkte krypa ner bredvid honom nu. Godnatt bästa!


Bild från Sandras 21 årsfest/kräftskivan förra sommaren.

Nostalgi så de sjunger om de. Smakar exakt...

img_8681 (MMS)

Nostalgi så de sjunger om de. Smakar exakt som soppan jag åt på hotellet på Koh Pangan :)


Mys på Bong Mai!

img_5038 (MMS)

Mys på Bong Mai!


FARSDAG

Efter en låååång och jätte härlig sovmorgon, bamse frulle, en film och massa mys i soffan ska jag strax pallra mig upp på söder med lillasyster för att fira pappa på farsdag!


Städpatrullen

Har precis lagt oss på soffan. Vi har verkligen storstädat hela lägenheten samtidigt som vi håller på och tvättar. Ni kanske förstår att vi är trötta. Ska ner om typ tjugo och hyva i nästa maskin. Men det är den sista. Sen när den är klar och jag tagit upp tvätten ska jag inte sätta min fot utanför min dörr nå mer idag. Jag är slut som människa och behöver lugn och ro i soffan. Jag har  typ laddat ner 15 filmer som jag tänkte kika på en efter en. Lär dock välja ut de bästa. Hinner ju inte direkt se alla ;)

Musik just nu: Shinedown - Call me


En entrecote så här på lunchkvisten är int...

img_4878 (MMS)

En entrecote så här på lunchkvisten är inte helt fel eller ;) sitter med pappa på tennstopet. Ska ska jag hem o tvätta.


Lägger ut den här med. Bild på lite flams ...

img_2588 (MMS)

Lägger ut den här med. Bild på lite flams i reklampausen :)


Det gick inte att lägga ut några bilder ig...

img_7607 (MMS)

Det gick inte att lägga ut några bilder igår på arenan. Men bättre sent än aldrig ;) bild från våra platser. Det var jätte roligt :)


Nu laddar Nina med mig på salongen inför I...

img_2222 (MMS)

Nu laddar Nina med mig på salongen inför Idol ikväll på Läkerol Arena. En kund kvar, sen blir det hem snabbt och byta om :)


JOICO WEEKEND

Har inte haft tillräckligt med tid till att kolla igenom bilderna, vända på dom, välja ut dom och få dom godkända av mina medresenärer. Men nu äntligen kommer det en bildbomb på våran Joico helg på Sankt Jörgen Park resort i Göteborg :) Vilken underbar kurs det var!


Halloween del 3


Vad välkammat och fint mitt hår var på slutet? Haha

"You sneaky mum"

Roligast i världen .. Kolla de sista små killarna. Kanske hur lillgamla som helst!


Otrooooligt

Så tjejer! Nu lägger vi ribban här!


Halloween del 2


Jaa, va säger man? GRATTIS till mig själv ...

img_3112 (MMS)

Jaa, va säger man? GRATTIS till mig själv kanske! Fan va kul de va! Nu blir det Enkelt.


B to the owling

Har plockat undan allt och ska strax stänga kassan, sen slutar jag. Sen ska jag möta upp Nina och Sandra för en bowling match. Tänkte inte säga så mycket mer utan jag lägger in en bild istället, så får ni tolka den hur ni vill ;)


20.00

Matlådorna har klara, mitt té står på bordet, och har nu laddat ner det första avsnittet av The Wire, The walking dead och Pretty little liars. Ska se det första på alla tre och sen avgöra vilken serie jag ska prioritera att se först :)

Men först Outsiders som Matte promt skulle se!


Kolla vad fin himmelen är!

img_9901 (MMS)

Kolla vad fin himmelen är!


HALLOWEEN DEL 1


Det är så fint på kyrkogården just nu. Ser...

img_6513 (MMS)

Det är så fint på kyrkogården just nu. Ser ut som stjärnor.


Efter en otrooooligt trevlig kväll igår si...

img_7747 (MMS)

Efter en otrooooligt trevlig kväll igår sitter jag med Trötter på nian och käkar. Sen ska vi hälsa på familjer Forslund/Nyström :)


Just nu på Engeltofta

img_6936 (MMS)

Just nu på Engeltofta


Färdig sminkad ;)

img_6820 (MMS)

Färdig sminkad ;)


Dagen D

Nu sticker jag och möter upp Frida och Sanna. Vi ner på stan och shoppa!
Ikväll är det Hallowwwweeeeenfesten! Fan va kul det ska bli! :D


Nu blir det Bio med pappa och Matte :)

img_3700 (MMS)

Nu blir det Bio med pappa och Matte :)


Vänskap eller?

img_5335 (MMS)

Vänskap eller?


Lite extra drinkar innan vi drar vidare :)

img_7551 (MMS)

Lite extra drinkar innan vi drar vidare :)


Lantto, Lovisa, jag och Angelica :) snart ...

img_4021 (MMS)

Lantto, Lovisa, jag och Angelica :) snart drar vi vidare till heartan!


Mööms :)

img_0427 (MMS)

Mööms :)


Mystjejer på Texas!

img_1654 (MMS)

Mystjejer på Texas!


Nu är vi hemma hos Nina för ett glas rött....

img_9743 (MMS)

Nu är vi hemma hos Nina för ett glas rött. Sen blir det mat på Texas. Kvällen är ung!


Nu är det lunch. Äter Kinamaten från igår....

img_9952 (MMS)

Nu är det lunch. Äter Kinamaten från igår. De är så sjukt mycket mat man får, så det räcker till typ 3 portioner :)


Och lilla skelettet Benjamin (som vi kalla...

img_6300 (MMS)

Och lilla skelettet Benjamin (som vi kallar honom) tar emot oss i entrén ;)


Kolla vilken fin pumpa vi har på salongen :)

img_4505 (MMS)

Kolla vilken fin pumpa vi har på salongen :)


3 November

Godmoorgon! Imorse tog vi en runda runt Gävlestrand. Vi gick förbi mormor och morfar som såklart inte var hemma! Typiskt.

Det går sådär med min dräkt alltså. Jag lär ner på stan idag efter jobbet och leta mer insperation. Man vill ju vara klockren. Ska det va, så ska det va!

Igår hämtade Frida ut våra biobiljetter till Twilight premiären om två veckor. Ska bli så jävla kul att äntligen få se den! Vi älskar ju Twilight.

Och sen ska jag, matte och pappa gå på Tintin imorgon! Pappa har alltid älskat Tintin. Så man har ju fått kolla på dessa filmer när man var liten bara för att pappa hade dom. Först gillade jag inte filmerna, men tillslut så kunde man ju filmerna utantill och nu betyder Tintin mycket.

-"Pappa, jag vill leka." -"Näää, men sett dig och kolla på Tintin istället." Haha


Här kommer några bilder från helgens mys i den varma utomhuspoolen :)

Halloween

Jag längtar så oerhört till Halloween festen på lördag alltså! Kan inte tänka på något annat! Jag har ju inte berättat för er vad jag ska vara än men nu kan jag inte hålla mig.

Och eftersom jag vann Halloweenfesten förra året som Avatar så fick jag som pris välja valfri dräkt.



Sååå.... Jag ska klä ut mig till LADY GAGA! Visst är det bra? Jag är as taggad och längtar tills det är dags att börja sminka sig. Dräkten jag beställde satt inte så bra på mig så jag ska sy en egen idag. Har kommit på en annan outfit som blir ännu bättre. Men jag kan visa er den jag tänkte. Men jag ville ha långt hår .



Nu tänkte jag mer satsa på detta. Inspirationsbilder.





Hemma efter PW. Nu myser jag i soffan inna...

img_4038 (MMS)

Hemma efter PW. Nu myser jag i soffan innan jobbet.


Äntligen är denna gobit hemma!

img_5151 (MMS)

Äntligen är denna gobit hemma!


Första November

Godmorgon! Nu har jag lagt in alla bilder från helgens festligenheter på datorn. Haha! Så roliga bilder alltså. Kommer inte kunna dela med mig av alla tyvärr ;)

Nu ska jag dricka upp min kopp té och cykla till jobbet. Hoppas dagen går fort. För idag ska vi äntligen få träffa Lovisa efter jobbet! Hon har varit i Spanien sen i somras. Och innan det bodde hon ju England i ett halvår. Så ni kanske förstår att hon är saknad.


Bild från England när jag var och hälsade på Lovisa i April. Vilket sommarväder vi hade!

Pappa tyckte jag skulle sätta mig bredvid ...

img_3528 (MMS)

Pappa tyckte jag skulle sätta mig bredvid min tvilling! Haha!


Prommis

img_2139 (MMS)

Prommis


RSS 2.0