I´m on a boat motherfucker

 

^

En underbar bild på mina vänner från inatt.
 

Gummiboat 2012

Idag har jag och Sandra varit och fixat allting inför Gummibåtsracet som är imorgon. Outfiten är klar, båt och spritbåt fixad, hämtat flytvästarna, fixat dricka och allt som man måste ha som "bensin" imorgon ;) Det ska bli så sjukt roligt. Vi är så taggade! Det var den roligaste dagen på hela förra sommaren. Så jag hoppas det blir lika i år igen. Det är typ 3 dubbelt så många som ska vara med i år också. Ryktet om världens roligaste aktivitet sprider sig snabbt.
 
Lite bilder från förra året.

Summermode


Dagstripp

Vi tog en dagstripp till Båstad också. (Där vi även såg Carl-Philip :P)
 
 
 
 

Halmstad/Tylösand


Home is when I´m with you

Heeeeeej bloggen! Nu är jag hemma igen efter 5 sjukt roliga dagar i Halmstad. Jag la bloggen helt åt sidan och bara njöt av ledigheten. Gud vad jag har saknat Majsen (min bästa vän och kärlek) när jag varit där nere.
 
Igår när jag kom hem blev jag upphämtad av Matte och Tomas. Och sen åkte vi till deras hus i Hille där Malin och Tomas mamma hade lagat en riktigt lyxig middag till oss. Jätte mysig och super trevlig kväll hade vi. Vi var hemma runt 12 igen.
 
Och idag har jag bara njutit av morgonen. Ätit frulle i lugn och ro. Matte har precis åkt och gymmat och jag har slängt i en maskin med tvätt, packat upp resväskan och ska strax börja packa en ny. Vi åker till Stockholm om några timmar. Vi ska våldgästa Amanda och Kalles härliga villa i Saltsjöboo. Och självklart väntas Grönan, shopping och annat skoj.
 
 

I miss the sunny days

 
Ikväll har vi varit hos Sandra och Rickard, ätit lite gofika samtidigt som vi tittat på en film. Majsen har ju inte fått semester än så det blev hemgång direkt när filmen tog slut. Så nu ligger jag i sängen med en tröttis bredvid mig och jag leker lite med bilder i mitt favvo-program PhotoScape.

Give me Marmaris

När man sitter hemma i soffan på sin semester och det öser ner utanför fönstret så vill man ju bara gå och lägga sig. Jag tänker bara på förra semestern. Då vi var utomlands, solade, badade och bara njöt av värmen. Detta känns liksom inte som någon riktig "sommarsemester". Så just nu längtar jag jävligt mycket tills jag ska åka utomlands. Vi har ju, som jag nämnt förut, bokat en resa till Miami i Oktober där vi ska tillbringa tre dagar och sen vidare på en Karibien kryssning därifrån. Ååååååå!
 
Drömmer mig bort en liten stund.
 
 

Pilot

 

First day of my holiday

Vaknade för en timme sen. Nina ringde och väckte mig. Helt sjukt vad jag kan sova ändå. Vanligtvis varkar jag runt 9 och försöker somna om men är för rastlös så jag går alltid upp.
 
Men nu är jag iallafall klarvaken, har ätit frulle och ska bara klä på mig. Sen ska jag hem till Jenny med Nina och Frida. Så får vi se vad den här dagen har att erbjuda!
 

Where is the summer?

Att vara solbränd och klädd i en sommaroutfit är tydligen för mycket begärt.
 

Katjas birthday

Gårkvällen var väldigt rolig. Vi var hembjudna till Katja på förfest, vidare till Söderhielmska där vi hade bokat bord. Drack mängder av drinkar, dansade och hade riktigt kul.
 

Goodmorning

Godmorgon! Känner mig piggare idag än vad jag gjort på hela veckan. Jag har precis ätit frukost i lugn och ro framför nyhetsmorgon. Det är så härligt. Och det kan jag göra i tre veckor nu om jag vill. För idag är det ju nämligen min jobbdag, sen är det seeeemmmeeesstteeerrr!!!! Fan vad jag längtar.
 
Igår mötte jag och Matte upp Moa och Thomas på Meat för att avnjuta en sjuhelsike middag. Förrätt, varmrätt och massa öl. Riktigt gott!
 

One year ago

Har precis varit på födelsedagskalas, kusin fyller 11 år idag. Mysigt med fika, presenter och gamla historier som morfar gärna delar med sig av. Nu är jag hemma och matlådorna är gjorda till imorgon. Tack hjärtat! Så skönt! Då var det bara att slå ner rumpan i sängen och läsa lite bloggar och sen ska jag se en film. Har inte bestämt mig för vilken än, men jag har flera stycken som jag vill se nu :D
 
I brist på nya outfits så bjuder jag på en gammal. För exakt ett år sedan på dagen.
 
 

Like a new me

Ompysslad på lunchen kanske är det bästa som finns. Alla kluvna toppar är borta och bottenfärgen är i. Underbaart! Jag försöker piffa till mig lite inför semestern som ni kanske förstår :) Det här var efterlängtat.
 
 
 

Sandra and me

Hittade en bild på Sandras instagram från i lördags.
Nu ska jag jobba hårt, det är min sista vecka innan semestern! Fan va taggad jag äääär!

Spontant

Vi hade en otroligt trevlig och rolig spontanutgång igår. Vi träffades hos Sandra och hade lite mys på balkongen innan vi gick vidare till Söderhielmska och sedan Heartan. Tog tyvärr inga bilder med kameran.
 
Bild från Thailand. Vi blev bjudna på färsk cocosmjölk på hotellet vi bodde på, det var verkligen svingott!
 

Saturday

Fan. Jag har precis vaknat upp med en förkylning. Det här är inte direkt vad jag vill ha just nu. Huvudet är tungt och ögonen är lite svulla. Kanske det blir bättre bara jag kliver upp, äter frulle och börjar aktivera mig.
 
Ikväll är planen att ha en riktigt trevlig kväll ute hos Malin och Thomas i Hille. Men lilla Love har 40 graders feber och ögoninflammation. Så blir han inte bättre under dagen så får vi ta det någon annan helg. Stackars liten!
 
Idag ska jag umgås med mamma och min tremänning Dolly som är här och hälsar på från USA. Hon ska vara här i 2 månader så det gäller för alla släktingar att umgås och hitta på lite grejer med henne hela tiden. Vi ska shoppa, göra massa ärenden och åka till plantagen och eventuellt köpte lite växter och grejer till min rabatt bredvid altanen. Det är fullt med ogräs nu och jag vill verkligen få det fint!
 
Drömmer mig bort till Thailand en sväng när vädret ser ut som det gör. Jämt när man är ledig blir det regn! Tack Sverige!
 

Summernight pics


Party mode

Godmorgon bloggen! Har precis tagit mig en kopp kaffe. Väntar på nästa kund.
 
Hittade några fler partybilder från 30-årsfesten vi var på i Stockholm för några veckor sedan. Alla älskar Coverband verkar det som!
 

16.38

Jag bjuder på en väldigt inspirerande bild medans jag fortfarande försöker återhämta mig från gårkvällen. Men kul vare!
 

Summernight

Idag börjar Sommarkväll här i Gävle. Vilket innebär att det är mycket Gävlebor ute på stan, bl.a. för att lyssna på lite olika artister och dricka öl. Så då har jag och några vänner bestämt att vi ska ses på min och Mattes baksida (som så många andra kvällar) och dricka lite rosé och ha det trevligt i kvällssolen. Sen beger vi oss ner på stan och njuter av vad den här kvällen har att erbjuda. Det är både Lilla sällskapet och Hardcore Superstar på Heartbreak ikväll. Så vi ses väl där va? :)
 

This is how it should be done Picasso

Efter maten tog vi fram våra konstnärliga sidor och spraymålade några tavlor. Så jävla roligt! Jag hade verkligen ingen aning om vad jag skulle göra. Ska absolut göra om det och då ska jag ha en idé innan jag börjar. Hehe.
Frida ska iallafall få min "tjej" som jag sprayade fram. Kommer passa perfekt hemma hos henne.
 
Släng dig i väggen Picasso! Det är så här det ska se ut ;)
 

Harmo

Vi har haft en perfekt sommarkväll. Grillad mat, ett glas rosé, bästa vänner och vädret har varit precis som vi önskade. Tänk om semestern ändå vore här.
 

Red carpet

Hittade precis en bild från 30-årsfesten vi var på i Stockholm för några veckor sedan. Alla gick in på röda mattan och fick ställa upp på vimmelbilder. Jäkligt roligt, säger linslusen själv. Haha. Men det var en riktigt uppstyrd fest och sånt gillar vi!
 

Instagram

Glöm inte att följa mig på IG. @deniceskold
 

Hello my new readers!

Igår hade jag så sjuuukt många läsa här på bloggen! Riktigt roligt men väldigt märkligt. Hur det kunde explodera med såå många läsare över en dag. Därför frågar jag er nu, om ni hittat mig via någon länk eller liknande? Skulle vara väldigt kul att veta.
 
Jag hoppas iallafall att ni är här för att stanna :)
 

Summerburst part II


Mys i Stureborg

Har även varit och hälsat på mina favorittjejer en sväng i helgen och fikat i solen. Hur mysigt som helst. Kolla in lekstugan som Robban byggt åt Ellen på sista bilden. Det är den snyggaste lekstugan jag sett!
 

Birthdayparty

Lördag, födelsedagsfest, härliga vänner, strålande väder och massor med drinkar. Kunde inte bli bättre!
 
 

RSS 2.0