Party in white


Date: 2010-02-19 / Time: 19:22:06
Kategori: Anything/Everything / 1 Kommentarer

Hej bloggen. Nu är jag hemma hos Sandra och vi håller på och göra oss iordning. Det är jag, Sandra, Emma, Madde och Danne. Vi ska ner till Goya till 8. Tajt med tid men vi skyndar oss. Sitter med första glaset, hinner nog inte med så mycket mer heller.

Danne går mot strömmen iallafall. Han har svart skjorta på sig. Haha

Hoppas ni får en trevlig kväll. För det ska vi ha!Kommentarer
Postat av: sofie

Hej! Jag är en tjej som precis flyttat tillbaka till ockelbo ,tänkte börja plugga frisör i Falun och såg att du gått den utbildningen? Ville bara höra hur du tyckte den var och om den var "värd" att gå om man vill jobba som frisör sedan? Den är ju dyr och man vill ju satsa pengar på något som leder till jobb sedan.Sen ville jag höra vad du tar för en klippning, färg samt i sättning av eget löshår. Om man köper eget alltså. Ca. 50 slingor. Har tänkt en mohikan med långt hår i bak.;P

Du verkar duktig och vore kul att prata lite om utbildningen i samma veva;P

ha de fint! MvhSofie

2010-02-20 @ 11:05:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag heter Denice Sköld och är en 23 årig tjej som är född och uppvuxen i Gävle. Jag bor tillsammans med min pojkvän Mattias som jag delat mitt liv med i över 7 år. Jag jobbar som frisör på Karlavägen 21 och älskar varje sekund av det. På fritiden så älskar jag att resa, shoppa, träna, fota, festa och umgås med vänner och familj vilket är det jag bloggar om. Enjoy!

KONTAKT: Denice.turtle@hotmail.com