Gröna fingrar

Jag tror minsann att jag har gröna fingrar ändå! Mina växter älskar mig nu för tiden! Det här olivträdet tex. Det mår så himla bra och bara växer så det knakar! Riktigt roligt! 😃 
Längtar ihjäl mig till lördag
P

Maskeradbal

Nio dagar kvar! Jag går runt med masken här hemma och svävar på moln! Kan man vara mer taggad! 
Godmorgon!

En kopp kaffe innan första kunden och jag är igång. Jag älskar vårat kaffe på salongen. Färskmalda bönor och skummad mjölk! Vardagslyx!

 
 

MY MAN
Alla hjärtans dag

Jag längtar till ikväll. Då checkar vi in på Grand Hotel för en natt. Det ska bli jätte mysigt och framförallt lyxigt att få sova på hotell i sin egna stad. Dagens svall

Hade lyckan att få håret stylat av Sanna idag! Annars gör jag ju alltid det själv! Men idag hade jag tur ☺️ Tack sweety! Så skönt att bli ompysslad. 


Judit och Judit

Nu börjar våran 25-årsfest att närma sig. Man ska osa senast på lördag! Sen är det full rulle med alla förberedelser! Jag längtar så sjukt jävla mycket nu! 
Grönt är skönt

Igår flyttade jag runt mina gröna växter och bytte krukor. Allt känns nytt om man flyttar runt lite. 


Bröllopsbomb


Drömbröllop

Allt var helt perfekt på Sanna och Linus i lördags. Vilken dag, vilken kväll, vilken natt (!) Tack så mycket för att vi fick vara med på eran stora dag och nu börjar ett nytt kapitel som man och hustru. Det är såå cooolt!!!! 
RSS 2.0