30% rabatt

Den här veckan erbjuder jag er (mina vänner och läsare) 30% rabatt på valfri hårbehandling alla förmiddagar. Boka online på karlavagen21.se och skriv 30% på bokning. Först till kvarn! 
Done

Snyggt va! 
Preparing

Just nu sitter jag och förbereder mig inför helgens festligheter. Vi tester en läggning med stora spolar 😎 Återkommer med resultatet! 

Off to work
Godmorgon

Bästa målet på dagen är min frukost. Finns inget bättre än att slappa i soffan framför nyhetsmorgon! 
More highlights

Nu är jag redo för våren med lite nya highlights i håret! 
Godmorgon måndag!

Har mycket att se fram emot den här veckan! 
Kontoret

Idag har jag rensat papper, lappar och räkningar. Så kontoret är äntligen i ordning igen. 
Söndagsgym

Idag har jag och Jenny börjat morgonen med ett gympass på korpen gävlestrand. Jäkligt fint gym! Luftigt och lite folk såhär på morgonen. Nu ska vi laga lunch. 

TBT

En av de mest fantastiska dagarna i mitt liv. När min vän Sanna gifte sig med sin Linus. Så mycket känslor och kärlek. Vilken dag!
Klart vi ska klättra!

Idag följde jag och Jenny med grabbarna och klättrade. Skit kul, men hjälp va jobbigt och läskigt det var. Jag är sjukt höjdrädd! Men man fick verkligen en kick av det. As duktiga var grabbarna iaf! Sol sol sol

Dagens lunch har bestått av sol, sol & Sanna! Älskar våren!
Playa Paraiso

En efterlängtad solsemester är nu bokad. Två veckor i juli ska vi åkte ner till vårat mysiga hus i Spanien med Lovisa och Luke. Det ska bli så jäkla kul! Jag längtar efter sol, bad, god mat, marknader och strandhäng 😎 
ZEBRA

Nya snygga kuddar till vardagsrummet! H&M home 👌 

Före & efter

Jag tänkte dela med mig av två före och efter bilder här på bloggen! Det är två färgbehandlingar som jag gjort den här veckan! Om det gillas kan jag lägga ut fler hädan efter. 


 
Och här kommer en bild på min fina vän Natasha som jag färgade i en supergod och snygg färg idag. Tyvärr glömde vi ta en före bild. Men jag delar med mig av den ändå! :)

Vita tänder

Det är några stycken som har frågat om min tandblekning.

Vi säljer fortfarande tandblekning om det är någon som är intresserad. Har till mestadels tagit hem dessa till vänner och familj men eftersom vi har rätt många så säljer vi det vidare till alla som vill ha :DMan får med två munskenor som man använder till över och underkäken. Man lägger ner dom i varmt vatten och trycker till dom efter ens egna tänder så att var och en får en unik skena efter sina tänder.

Sen medföljer 3 "sprutor" med tandblekningsgelé med som innehåller 15ml och det räcker till ca 25-30 gånger och en ask att förvara skenorna i då du inte använder dom.

Hos tandläkaren kostar det här paketet ca 1000 kr och då är det endast 1 spruta som medföljer. Men vi säljer vårat för endast 350kr. Så hör av er om ni är intresserade eller har frågor, ring mig på 0737394948 eller mejla denice.turtle@hotmail.com

Vem vill inte ha vita tänder liksom? Vitt leende är det snyggaste och fräshaste som finns!

Nystädat


Min vecka


Pink birthdayparty

Lets Dance

Ikväll har vi varit på Lets Dance. För tredje gånger gilt. Så jäkla roligt är det! 

<3

Jag  kan inte sluta titta på bilderna sen i lördags! Vilken kväll, vilka vänner! Tack för att ni gjorde våran 25-årsfest möjlig. Love you!
 
 

Bildbomb

För er som inte sett bilderna på Facebook än så kan jag dela med mig av några stycken här också!
 
 

Maskeradbalen

Vilken lyckad kväll! Allt var så himla perfekt och vi är såå nöjda! Tack alla fina kära vänner som kom och firade våran 25-årsdag med oss! ❤️ 


RSS 2.0