Adios Amigos!

Hej mina favoriter!
Nu ligger jag i sängen. Jag är helt slut. Kroppen har redan tagit semester känns det som.
Men nu har jag äääntligen packat klart och bestämt vilka kläder jag ska resa i. Man vill ju ha riktigt sköna kläder utan några hårda sömmar, så att man kan sitta skönt. Det är viktigt tycker jag. Därför är man aldrig riktigt snygg när man reser tyvärr. Men man ska ju bara sitta på ett trångt plan ändå. Vi åker till Arlanda 04.50 inatt. Vilket känns väldigt normalt att vara uppe så tidigt, NOT!
 
Jag har nog rekordpackat! Och med det menar jag att jag nog aldrig har packat en resväska med så lite kläder någon gång. Jag är så laddad. Jag ska shoppa som faaasiken i Miami har jag tänkt. Jag vill inte ha några trötta plagg med mig hemifrån som ska ta massa plats när jag vill fylla väskan med nya härligheter. Låter inte det rimligt? Sen kan man ju oroa sig över att inte hitta någon shopping. Men då köper jag bara på mig något. Så löser det sig ändå! :D
 
Jag kommer sakna er! Men jag ska försöka uppdatera så mycket jag bara kan. Och samtidigt ska jag njuta av ledigheten, värmen, Miami, havet, shoppingen, stranden, människorna, båten, Karibien, öarna och dess stränder, maten och den kalla ölen. Den här resan har så mycket att erbjuda. Jag är så jääädras taggaaadd!!!!
 
Love yoooouuu!

Sista rycket

Godmorgon! Sista rycken nu. Ska strax pallra mig till jobbet. Jag kan inte ens förstå att det bara är en dag kvar tills vi åker. Jag är så taggad.
 
PUSS PÅ ER!

ARMY

Ny jacka som jag införskaffade mig när jag var i Göteborg. Jag hittade den i en jätte söt liten butik inne i stan.
Älskar flaggan på ryggen! 200 spänn. Förstår ni, vilket jävla kap!
 
 

Dagens


Måndag

Känner ingen måndagsångest för 5 öre. Nu får tiden bara rulla på för min del. Sista jobbdagen imorgon på ett bra tag. Känns underbart!

Och det snöar idag också. Men jag kunde inte bry mig mindre! :)


Effektiv söndag

Gud vad vi har hunnit med mycket idag. Har städad hemmet, varit på 1årskalas för Love, hälsat på familjen Olivensjö/Wiik och deras nykomling Aston som bara är 1 månad gammal, vi har hälsat på Jenny och varit hos mamma och ätit middag. Jätte jätte trevlig dag. Men nu är jag rätt slut och ligger nerbäddad i sängen till en film.


New dress

Ikväll har jag min nya klänning från Rebecca Stella for Nelly. Den är såååå snygg! Jag älskar den!


Getting ready

Nu sitter vi i soffan hemma hos Sandra och dricker öl och kollar på hockey. Har iallafall fixat klart sminket. Men just nu sitter vi i mjukiskläder! Så skönt!

Ska iväg klockan 9. Så vi hinner dricka lite drinkar här innan :)


Frukost

Nu sitter vi i soffan och äter frukost och tittar på Nyhetsmorgon. Ingen stress och myskläder. När morgnarna är som bäst.

Idag har jag lite saker att göra. Jag ska städa här hemma, har redan slängt i en tvättmaskin, lär ner på stan och köpa vin och strumpisar, kanske slinker ner något annat också. Sen börjar hockeyn klockan 4 och den ska vi se hos Sandra idag. Sen ikväll är det födelsedagsfest för Natasha, med mat och drinkar på Terrassen.


Majskväll

Ikväll är det bara majsen och jag. Vi har grillat (!) och en underbar middag med tända ljus och lugna favoriter :) Nu blir det en komedi som kan försöka hålla oss vakna annars så hörs vi imorgon!


Skybaren

Just nu sitter vi uppe i Skybaren på fullriggaren och myser med god mat, öl och kaffe drinkar. Jenny är en del av inredningen och det är så jäkla mysigt här :) Enda halloween festen jag för ta del av för i år. Men det är alltid nått!


No make up

Jag har inte haft en gnutta smink på hela veckan hittills. Och det behövs verkligen ibland. Min hud behöver andas och jag ska försöka hålla på det här hela veckan ut. Förutom imorgon kväll och lördag kväll då jag inte vill skrämma festdeltagarna ;) Haha!

Nej då! Men det känns verkligen på huden att den fått vara i fred ett tag. Len och ofinnig! TOPPEN, som Maria Montazami skulle ha sagt.


Come on Barbies, lets go party! Ha ha ha yeah!

Man skulle kunna tro att dom här dagarna skulle gå mycket saktare nu när man går och väntar på något gott (dvs. resan). Men den här veckan är så fullspäckad med roliga saker och jobbdagarna går superfort.
 
Ikväll ska jag träffa Katja och planera inför SHM, imorgon har vi bord alla tjejer på Fullriggaren då det är Allahelgona-tema, på fredag ska jag ha grill och myskväll med Matte, på lördag fyller Natasha och Lovisa år och då blir det födelsedagsfirande på Terrassen och sen utgång. Sen är det ju söndag. Då ska vi både hinna med att fira lilla Love och Maja. Sen är det bara måndag och tisdag kvar. Sen ååååker vi :D Jag är mer än nöjd!
 

Hemlingby

Trots min trötta förkylning som jag lyckats dragit på mig ska jag och Nina ge oss ut i spåret på en 6kilometers-prommis. Och i Hemlingby är det upplyst. Thank God för Mattes bil :D


Deep Waver vs5

Nytt hårtips!
Jag brukar få lite mejl då och då av tjejer som vill ha lite knep om att få snygga lockar. Det här är en STOOR favorit bland mina kunder. Det ger ett naturligt livligt resultat. Och så otroligt lätt att få till det med den här vågtången istället för att hålla på att vrida och vända med ett stylingjärn, då det kan bli väck och raka partier.
 
Såå, här är alltså tången för dig som är trött på prinsesslockar!
 

7 days left

America, see you soooon!
 

Lördagens visning och fest


Joico

Mitt favorit märke är helt klart Joico. Därför vill jag dela med mig av mina hårtips till er. Jag hoppas ni blir lite klokare av detta :D
 
För att få det optimala håret behöver man en balans mellan fukt och protein (och hårets protein heter keratin). Vi frisörer kan genom att se eller känna veta vad just du behöver. Men för dom som vill se med egna ögon kan man också mäta hårets kvalité och kondition (och det gör vi till dom som vill på salongen med en apparat). Otroligt bra och roligt att veta såklart. Så att man inte köper fel produkter. Du kanske använder "Repair" fast du behöver "Moisture" eller tvärt om utan att veta det. Har man en bra balans av fukt och protein så har man bra hårkontidion och kan därför satsa på tillexempel ett färg eller volymshampo istället. Är håret kemiskt skadat behöver man både fukt och protein eftersom hela konditionen är förstörd. Då är det lika viktigt att bygga upp styrkan som sträckbarheten.
 
Har du för lite fukt i håret är håret antingen stumt (t.ex. hårt, grått och frissigt) eller elastist (översträckbart) och såklart torrt.
Är håret kemiskt behandlat eller skadat (tuggummi-hår som mina kunder kallar det), av t.ex. blekning eller permanent, behöver du i första hand bygga upp styrkan, så att du sen kan tillföra fukt som också behövs.
 
Just nu använder jag K-pak. Men jag ska byta till Moisture Recoverys shampo och balsam för att jag har ganska torra längder. Men styrkan är väldigt bra, så jag behöver inte bygga upp håret längre med k-paken. Nu passar Moisture mitt hår bättre. Genom att ha en bra balans sitter såklart färgen betydligt mycket bättre och längre. Tummen upp för det!
 
 
Detta har jag snott från Tendenz hemsida.
 
JOICO K-PAK VINNER STYLIST CHOICE AWARDS - FÖR 12-ÅRET I RAD.
 

Organisationen behindthechair.com står bakom utmärkelsen Stylist Choice Award och är en sammanslutning av totalt 300 000 salonger i hela 90 länder. I år listades även K-PAK Schampoo och K-PAK Conditioner som favoriter på deras lista! Mer info finns på behindthechair.com

 

JOICO® K-PAK® är en serie som främst vänder sig till kunder med ett kemiskt behandlat eller skadat hår. I K-PAKserien finns flera olika produkter, men det är K-PAK Deep Penetrating Reconstructor som är den mest uppbyggande och vårdande produkten.

 

Produkten är känd som världens bästa uppbyggande inpackning och ökar hårets styrka och glans, samtidigt som den återger hårets normala kondition.

 

Genom att använda K-PAK Reconstructor återfår håret sitt naturligt friska utseende och garanteras ett optimalt skydd. Hårets elasticitet blir märkbart mycket bättre, håret blir lättare att styla och färgen sitter bättre.

 

Joico förmedlas i Sverige av Tendenz AB.

 

 

 


SPA

Helt underbart spa har vi varit på i helgen. Riktigt avkopplande, varmt och härligt. Vi gled runt i morgonrockar, njöt och badade i den heta utepoolen i säkert en timme. Snacka om njutning.

Jag önskar verkligen att jag unnade mig sånt oftare.


Excellent Edges

Efter lunchen på lördagen hade vi bokat in en saxkurs med saxarna som vi redan har på salongen. För att få tips och nya tekniker så att vi kan använda dom fullt ut. Saxarna är helt magiska! Saxen som ni ser att Anna-Karin håller i kostar 80 000 kronor. Helt galet! Tror ni hon var lite nervös att tappa den! Själv påstår hon att hon var stencool och jonglera med den ;)


Home is where you are.

Äntligen hemma, ner bäddad i sängen, en film och mys med min älskling. Finns det nå bättre?

Bild från igår.


Lördag förmiddag

Första kursen hade vi med härliga Stian från Norge. Så himla roligt och häftigt uterum som vi höll till i. Och istället för att styla en docka, så fick Anette agera modell. Det är så himla mycket roligare att göra en frisyr på en riktig människa ;)


Godnatt Majsen

Det här är speciellt för dig älskling. Love you! 


Första kvällen

Nu ligger vi i sängen på hotellrummet.

Vilken rolig kväll. Mycket vin och trevligt sällskap. Imorgon börjar kurserna halv tio, vilket innebär frukost vid ca 8 :) Ska bli jätte spännande med våran första kurs som är "styling med värmeverktyg" :D

Så här har våran kväll sett ut. Visning och fest. Underbart!


Restaurang Gabriel


Götet

Efter en mycket effektiv shoppingrunda sitter vi nu på en liten restaurang i Feskekörka. Super mysigt! Helstekt rödspätta med champinjoner och potatis väntar.


Godmorgon

Nu är det mörkt alltså. Känns som att jag är uppe halv 4 på natten. Vi sitter iallafall i bilen på väg till Arlanda nu :) Det här ska bli såå kul!


Packa packa packa

Efter en god middag med min finaste här hemma har jag försökt att packa. Men varför denna beslutångest hela jävla tiden. Joo, för man måste ha med sig något man triiiiivs i för att inte få panik på hotellrummet sen när man ångrar att man tagit med något skitplagg. Lika bra att "go safe". Det är Alltid lika drygt att packa!

Så här ser resväskan ut för tillfället. Imorgon bär det av 06.30 mot Arlanda. Vi ska flyga ner till Göteborg, lite gött!


Off to work

Sista jobbdagen för den här veckan. Den gick verkligen fort. Så underbart! Idag väntar en rolig dag med härliga kunder :D
 

UNDERBART

Det är det perfekta ordet för färg i botten.


Harder, better, faster, stronger.

Så! Nu ska bloggen vara återställd och det ska gå mycket snabbare att gå in här nu. Den har varit otroligt seg dom senaste veckorna och det har varit pga min header-text.
 
Så nu har jag bytt den och jag hoppas att det inte ska vara något mer krångel i fortsättningen :D

I heart you girls

Ikväll har jag varit med mina hjärtan hemma hos Jenny. Vi har tittat på massa program, velat spöa Gunilla Persson, ätit middag, haft tända ljus och bara hängt. Sån himla härlig kväll.


Hair-do

Imorgon ska vi ha lite egen hårvård här på salongen inför helgens frisörträff. Man vill ju såklart vara nyfärgad och fin i håret när man endast ska umgås med frisörer.
 
Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra med håret. Jag är så sugen på någon förändring med ändå gör ju små förändringar också mycket. Jag är helt kluven. Gaaaah!
 
 
 
 
 

Korpen

Trivs verkligen svin bra på Korpen. Nu har jag liksom kommit in där, vet hur alla nya maskiner fungerar och vart allt står. När man byter gym så tar det ju lite tid innan man känner sig hemma. Men det är faktiskt riktigt bra där. Idag körde jag ett grymt bra benpass. Jag kände mig stark och hade mycket energi. Då är det så kul!
 

Cadeaux by Sharif Hamza for Vogue Paris

Jag dör för dessa barn! Självklart är det helt sjukt med allt smink och att man gör barn "snygga & vuxna". Men dom är ju alltså heeelt fantastiska. Dom är så söta att jag inte kan sluta titta på dom.
 

Mini waver

Tips!
Våran vågtångs-favorit har nu kommit i mindre modell för er med kort till mellan långa hår. Så jäkla söt är den. Så för dig som inte vill lägga allt för mycket pengar på stylingjärn, passa på! Cheap cheap!
 

Joico spa weekend

Gud vad jag längtar till helgen. Redan på fredag åker vi till Göteborg med salongen på Joico Spa weekend. Bara frisörer, stort spa, visningar, kurser, middagar och fester. Ska bli så grymt kul! Vi var ju där förra året också. Det var såå lyxigt!
 
Mina fantastiska jobbarkompisar. Hur underbar är det inte att man älskar alla man jobbar med?

Goodnight sunday


Hockey

Har varit och kört ett pass på gymmet. Så jävla skönt. Direkt efter hämtade jag upp lite vänner och nu sitter vi i våran "hockeysoffa" med kinamat. Så sjukt starkt, men jävlar va gott det är. Kom igen nu Brynäs!


Roadtrip

Har suttit i bilen med pappa sen 8 imorse. Vi är på biljakt. Just nu är vi i Västerås. Medans pappa kollar på bilar han är intresserade av så passar jag på att googla runt på mina drömbilar i en lite högre prisklass. Delad första plats på min lista här dess två skönheter. Det är CARPORN!


Vinst

Efter kvällens vinst slutade det med några öl på Heartbreak och Helt Enkelt. Trevlig kväll med andra ord.


Thumbs up for this thursday

Gooodmorgon snyggingar!
Sitter på jobbet nu med en kopp kaffe och väntar in dagens första kund. Sen ska jag göra lite ärenden mitt på dagen. Luncha med Frida och Jenny. Sen ikväll vankas det hockey (IGEN) på Läkerolen med Nettan. Så himla roligt! Sen ska vi möta upp lite vänner på stan och ta en drink skulle jag tro :)
 
Så här ser jag ut just nu. Men ikväll blir det heels.

Ljuskrona

Matte och hans kompis Adde har gjort tre stycken ljuskronor som dom tänkte sälja. Dom är riktigt välgjorda och snygga. Perfekta över matbord eller soffgrupp.
 
♦ ca 80 cm diameter
♦ 8 ljus
♦ Grå/silver - med galvad kätting
♦ Svart eller Vit - med svart eller vit mindre kätting.
 
Är någon intresserad så är det bara att mejla: [email protected]
 

^

Jag längtar tills jag slutar. Då ska jag först träna. Sen ska jag och Majsen köpa mat från Mezopotamia och sen se premiären av Erik och Mackans nya program ikväll :) Älskar våra majskvällar ♥
 
Jag måste bara visa er två bilder som är tagna hemma hos Tunnan i december 2004. Här hade jag och Matte varit tillsammans i 1 månad. Haha. Förstår ni att jag är 15 år gammal på bilden OCH att Tunnan och Sandra bor kvar :O
 
Den här bilden är från midsommarafton förra sommaren på Eskön.
 
 
 
 

"Stand up for femininity..."

Nu är klänningen på väg. Hoppas den kommer idag eller imorgon! Can´t waaait! Kom på en sak! Eftersom Halloween festen är flyttad från 27e, innebär det att jag kan gå på min älskade Natashas födelsedagsfest istället. Vilket betyder att jag kan inviga min nya klänning ;) Perfekt! Det blev inte så tokigt trots allt.
 

22.39

Vad härligt det är med vinst! Spännande match med många mål. Det gillar vi! Nu ligger jag i sängen och kollar på ett sexprogram på 3an. Matte är ute med grabbarna fortfarande så jag kommer säkert somna innan han kommer hem.
 
En ruggigt tragisk nyhet som jag precis fick då, dom har bytt datum på Halloweenfesten :( Och då är vi i Karibien. Så jävla misstajmat men vad fan ska man göra då? Inte så att jag kommer skippa resan för en fest. Haha! Men då ska jag faaaan ha en maskerad på min födelsedag så jag får vara Poison Ivy nu när jag redan gjort min dräkt. Ååååååååååååååååååååå! Klart att inte allt kan gå vägen jämt, någon motgång måste ju komma lite då och då! Men jag är less ändåå! 
Amigos, förbered er för en jävligt fet markeradfest på min födelsedag istället ;)
 
 

Hockeeeey

Nu är jag och Frida på väg upp på Läkerolen för att se kvällens Brynäs match :) Hoppas dom vinner :) 


L^ve my life right now

Måndag sätter rutin på min vecka. Och jag älskar mina rutiner! Idag har jag såklart jobbat, sen tränat och lagat mat. Pad Thai stog på menyn idag. Det är såååå gott! Jag har beställt min efterlängtade klänning från Nelly idag också. Blev den blåa. H o p p a s  bara att den sitter bra på mig! Det återstår att se.
 
Jag har så otroligt mycket att se framemot nu. Vilken fantastisk höst det blev! Annars tycker man ju alltid att den blir så mörk och kallt. Man blir väldigt trött och seg. Men jag känner precis tvärt om. Komsi komsi hösten och allt jag längtar till.
 
Joicoweekend i Göteborg nästa helg, Halloween (Blir födelsedagsfest istället), Miami, Karibien, shoppingen där, Hockeyfest med frisörföretagarna, fira 8 år med älsklingen, boka flyg till spanien (tre veckor i sommar, gaah) och sen kommer december och all förberedelse inför jul. Loooooooooooove it ♥
 
Jag är mer än nöjd! Snart ska jag få gå runt i bara en strandklänning.

Surprise proposal ^ ^ ^ ^ ^

Det så kallade Cocktailpartyt visade sig vara en FÖRLOVNINGSFEST! Det var det finaste frieriet jag någonsin har sett. Vi blev så rörda och tårarna bara rann. Helt fantastiskt ögonblick och så himla roligt att vi fick vara med.
 
Vi trodde alltså såklart att vi hade kommit till ett grymt bra styrt cocktailparty. Drinkarna flödade, vi dansade, åt snittar och skulle spela ett musikquiz (trodde vi). Andra frågan vi får är att vi ska titta på en musikvideo och fokusera på vilken som sjunger, i vilken stad, och till vem. Det är då allt börjar.
 
Videon som ligger här är alltså ihopklippt från den videon vi såg, och sen hur allt blev. Grabbarna stormade in i lägenheten efter videon slutade för oss. HELT SJUKT VA ÖVERASKADE VI BLEV! Så otroligt lyckat! ♥
 
Linus har skrivit låten själv och den är sååå fin!
Jag vill önska Sanna och Linus all lycka i framtiden! Ni är perfekta för varandra!
 

Cocktail party

Ligger i sängen med datorn samtidigt som vi tittar på efterlyst. Försöker hitta inspiration till min outfit på lördag. Jag är bjuden på Cocktail party hemma hos Sanna och det ska bli så himla roligt. Som tur är har jag världens bästa Sandra som är ägare till en otroligt fin långklänning (från Style by Tyra) som jag så snällt ska få låna. Men då är ju inte riktigt hela problemet löst än. Jag lär ha skor, väska, smink och hår-inspiration också! Vilket jag sitter förfullt och kikar på nu :D
 
Jag längtar.
 
 

My adorable face

Visst är det väl härligt att man kan roa sig själv? Lättroad, det har jag aldrig tvekat på att jag är.
 
(Jag är mest nöjd med den längst ner till höger :P)

Helgens festligheter

I lördags var vi hemma hos oss och kollade på hockey. Sen festade vi vidare efter vinsten såklart. Riktigt trevligt! Grabbarna drog vidare till fullriggaren medans vi tjejer stannade och dansade loss till gangnam style. Sen avslutade vi alla på Allstar. Lyckad kväll med andra ord.
 
 

Two for one

Ni kommer väl ihåg att jag erbjöd mina läsare och vänner "Två betala för en" på salongen i ca 2 veckors tid (och det gick ut i fredags). Men det blev sån otrolig succé och jag fick inte plats med alla under dessa 2 veckor. Så nu tänkte jag förlänga erbjudandet i två veckor till så att inte någon blir utan tid. Det är redan massor med bokningar den här veckan men det finns fortfarande tider kvar. Och även nästa vecka. Erbjudandet gäller till 12/10.
 
Jag erbjuder alltså "Två betala för en". Vilken behandling som helst. Ta med dig mamma, en kompis eller varför inte någon på jobbet. Jag vill göra någonting för er och tyckte detta var en otroligt bra grej att göra :D Och det har ju väldigt många av er också tyckt. HIMLA ROLIGT!
 
Numret till salongen är 026-124721 och kom ihåg att när du ringer och bokar måste du uppge att det är en "Dubbelbokning" som ni vill göra.
 

RSS 2.0