Grått Nytt Håååår

.. Music on, and partyhumöret is on top ;) Nu är man redo att börja göra sig klar.. Jag har precis kommit ur badet. Ikväll kommer det bli så kul:) Vi ska äta tropisk bricka, smälla smällare, dansa, dricka champage och välkomna det nya året med massa härligt folk i världens finaste hus. Kan det bli bättre? :)

Gott nytt år!!! Hoppas att 2009 har varit ett bra år för er alla. För mig har 2009 varit fantastiskt. Men jag är övertygad att 2010 kommer bli ännu bättre :)



Imorgon natt är det 2010 ;)

Heej snyggingar. Nu har brudarna gått.. Äntligen lite lugn och ro :P Mandy och jag fick en nyårsklapp av Jenny. Visar er sen, men det var nagerlack och badkula i leopard, grrr. Gullhjärta, tack så mycket.

Har kollat på Victoria Secret Fashion Show, LOVE IT! Så sjukt bra go och man blir så taggad. Dom är så snygga allihopa och Black Eyed Peas var grymma!

Nu ska jag lägga mig.. Lika slut i dag :) Men nu har jag suttit en stund vid datorn och haft massage dynan igång. Den är faktiskt väldigt bra.

Imorgon är det nyår, fattar ni! FEST FEST FEST! Vårat kommer bli svårslaget. Läängtar!
Då blir det GLITTER OCH GLAMOR!


G o d n a t t

Kolla vilken mysig bild jag hitta! Längtar tillbaka ..



NU ska jag gå och lägga mig på riktigt :)

22.29

Nu är jag hemma igen efter en sväng hos Jenny. Jag är så sjukt trött.. Ska strax gå och bädda ner mig i sängen och fortsätta titta på Legally Blond. Kolla vilket fint skal jag har beställt nu då. Super nöjd är jag. Kommer bli as as snyggt. 48 h until I get it ;)



Här kommer några som jag skulle velat haft..


Dom här ville jag helst helst ha.. Men tyvärr var dom "out of sale". Så typiskt



Älskar min nya telefon, kamera och plattång.. LOVE LOVE LOVE ♥

Godnatt

I Wish ..

Ja kollade runt lite på skal.. och såg den här och tänkte: Ååh, men den där var ju jätte fin. Den skulle jag kunna tänka mig.. (Det jag missade var bara texten under bilden!!!)



With a price tag of $3.2 million, the new iPhone 3GS Supreme launched yesterday by Stuart Hughes could be the world’s most expensive phone.


Hhahaha.. Lycka till med det där skalet Denice!

12.53

Hej. Försökte blogga igår från iPhonen men det gick tydligen inte. Måste få iordning på de där! Håller på och letar runt lite efter något snyggt skal. Får se om det kanske blir någon beställning :)

Puss

Nu har jag en också..

:) Har varit och köpt en iPhone idag! Jag har så länge velat ha en, men har inte kommit till skott. Men idag tog jag luchen i akt. Ska hem till Frida snart och ha filmmys med Amanda och Sandra. Så då ska dom hjälpa mig att komma igång. Har precis laddat ner iTunes också.

Har jobbat hela dagen.. Det har gått bra. Dagen har gått hyffsat fort iallafall. Klockan 4 kom Amanda och fixade till utväxten ;)

Nu ska jag byta om.. Sen knallar jag ner till Hemmakväll:) Ha en fin måndag.


Jag tog en med vit baksida iallafall. Men jag tänkte ändå köpa något annat.
Vad sägs om denna? Jag älskar LV.

On my way ..

Ja.. Nu ska jag och Jenny gå ner på stan och slåss om plaggen när det är julrea förfullt ;) Hoppas man kan göra något riktigt kap :)

Juldagens bilder

Hej hej. Har ätit frulle, kollat på Harry Potter och lagt in bilderna sen juldagen på datorn. Så nu kommer dom äntligen upp här på bloggen. Igår gjorde jag inget speciellt. Var hemma och mös, kollade på film och åt massa gott.

Den här blåsan hade jag på mig. Den kommer från Bikbok.







Kvällen slutade i kaos.. Hahahahahaa

Juldagen

Ja, och till dagen som är nu då! :) Jag vaknade, och mådde bättre än förväntat. Jätte skönt.. Så gjorde jag lite frukost till mig och Majsen och så kollade vi lite på Bröderna Lejonhjärta som gick på 4an. Sen började vi städa. Den går ju inte att jämföra skillnaden från förra året, då det var K A O S. Så det gick ganska snabbt att få det kliniskt ;) Sen åkte jag, Matte, Anders och Södergren till Media Markt och shoppade! Anders köpte PS3 och nå spel och jag köpte en ny efterlängtad digital kamera. Det blev den med dubbla skärmar och touchscreen. Jag tror vi kommer bli ännu mer bästa vänner än vad jag var med min förra ;P Den ligger på laddning nu och snart borde den vara redo för invidning.



Har lite outfits från veckan :)

Tisdagens


Onsdagens


Julafton


DAGENS :)




Julaftonskvällen


Vi hade vår egen trubadur ;)


"Allsång på Söder".. Kanske borde införa det?

Nyförlovade turturduvor ;)


Absolut Pear .. RENT


Använde du handbojorna sen Nettan?


The bugg-stars ;) Hahha Vi rockade.

24 December

Hej hej. Julafton var så mysig igår. Maten var jätte god, mysigt och vara med familjen, tomten och klapparna. Jag var så mätt när vi skulle åka hem till oss. Matkoma nr 1 ;) Jag fick allt jag önskat mig. Jag måste ha varit fantastiskt snäll och flitig i år :) Tack så himla mycket.

Kvällen var as rolig. Det var sån stämmning här och alla var så glada. Julklappsbytet var hysteriskt :) Alla bara slogs om paketen. Det är sån stress, men också så sjukt kul. Jag vann 2 triss, och två flaskor vin tror jag. Så jävla bra var jag.. Jag tog åt mig sista flaskan när det var 10 sek kvar kanske. Sån röta :)

Här kommer lite bilder.

Pappas snygga gran.. Hahahahah


Pappa, Farbror Örjan, Josse och Matte
Farmor och Hasse var inte med oss iår, dom är i Gambia. LYX


Baby i sin snygga outfit som han fick av mig på morgonen :)


Morbror och kusin vitaminerna och lilla Wille förstås :)


Erik


Vår fina jultomte, Helga på din häst/ren ;)


Mamma och Per


Mormor och morfar


Maja och Wille var trötta på slutet ..


1 dag kvar till julafton

God jul mina fantastiska läsare. Jag är tok laddad. Imorgon är det Julafton och det känns absolut inte som det. Helt sjukt.. Men roligt :) Jag kommer troligen inte blogga något imorgon. Utan bara njuta av min familj och alla julklappar :) Jag och Matte ska börja julaftonsmorgonen hemma hos pappa på lite julfrukost. Sen åker Matte hem till sig och jag hem till mamma. Sen ska vi åka ut till mammas kusin i Björke.

På kvällen åker vi "ungdomar" in till stan igen och åker hem till mig och Matte. Sen börjar folket strömma in. Vi har nämligen en årlig tradition att ha julklappsbyte här med våra underbara vänner. 2 paket var för 50 kr/st. Jag har världens bästa :P Hehe Sen festar vi här och dricker julglögg. Supermysigt och alla är alltid så glada.

Nu myser jag och Matte i soffan och kollar på Sagan om ringen. Men ha en riktigt rikigt god jul allihopa :) Så hörs vi på juldagen. Då blir det party med andra ord ;) Puss och kram

23.06

Jag har tre outfits att dela med mig av också.

Först min mysoutfit som jag hade i fredags när jag mös hos Madde.


Lördagens outfit.


Och mån-Dagens :)

Lördagens vimmel


Sofi och Fatma


Jag och Malin


Damla och Fatma


Matte, Sofi, Jag och Malin



Hairteam goes all in

Hej alla. Ursäkta mig blogg torka.. men verkligen. Har inte haft någon lust. Men nu har jag de :D Hehe
Lördagen var as bra iallafall. Vi åt jätte god mat, dansade, rökte vattenpipa och vissa badade i poolen. Kvällen slutade på Slick och Goya. Jätte lyckad kväll. Tack Hairteam!

Här kommer bilderna som är så efterlängtade.. Eller har jag fel Fatma, Linda, Damla och co ;)



19 December

Jaa, det blev en väldigt sen uppdatering idag. Så nu är det redan 19 december. Har varit hos Madde hela kvällen och kollar på Ingloriouse Bastards. Den var skit bra! Emma hade redan sätt den, men det gjorde inget ;)
Är jätte trött.. Jag och Sandra övervägde ett tag om att vi skulle gå ut och kika en sväng. Men jag säger bara, Tuur att jag inte gjorde de. Jag skulle varit helt omänskligt slut isåfall. Men nu är jag duktig och är hemma. Ska ju jobba imorgon också.

Sen blir det kanske stan en sväng innan Malin och Sofi följer med mig hem efter jobbet. Då ska vi fixa oss, dricka lite vin och poppa partymusiken. Sen bär det av till Bomhus till chefens hus. Dom fick nyklarna i tisdags. Helt otroligt att dom redan fått i ordning så pass bra att dom kan ha firmafest :) Det ska bli jätte roligt iallafall. Ska ta massor med kort (eller jaa, det var ju inget nytt, haha). Sen går vi ut, och ni vet ju vart ;)
Har ännu inte bestämt outfit :(

Nu måste jag sova iallafall.. Måste vara pigg och utvilad till imorgon.

fre-Dagens



Dröm sött ♥

23.04

Trött i fötterna, fullt med påsar i händerna och ont i magen av hunger slutade min och Mattes julklappshopping på Max. Nu är jag klar med alla julklappar. Det är helt underbart. Jag kanske kommer köpa nån liten mer grej, men vi får se. Nu är iallafall det jag planerat inhandlad. Jag är jätte nöjd med alla juklappar. Kommer bli toppen. Vill ha till julafton nuu!

När vi kom hem slog vi in alla paketen och städa lite till. Nu luktar det nystädat och det är så skönt.
Just nu tittar vi på Tiger Woods dokumentären där hans älskarinna avslöjar allt. Ska bli intressant att se.

Här kommer Dagens och lite mysa bilder från våran juliga lägenhet :)

Vit tunika - Veromoda
Jeansväst - Gina
Stövlar - Scorett

 




Vi har också köpt 12 nya fiskar idag. 10 st gråa och 2 st guppys.

Här på sista ser ni den gåra lilla sötnosen.

Nu ska jag fortsätta titta på dokumentären. Godnatt :)


17 December

Hej hej. Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Så fort Matte har klivit ut duschen och klätt på sig, så ska vi åka ut till Valbo köpis och julhandla lite. Jag har inte fått någon ro att göra det på lunchen.. Jag känner mig bara stressad och det blir bara skit av alltihop.
Så nu har vi gått om tid på oss att handla lite julklappar, så jag hoppas att jag kommer bli klar idag :)

Har haft fullt upp idag, har nästan bara klippt vänner :) Skoj och prata om allt mellan himmel och jord.

Ikväll är det Paradise.. Undra vem som åker?

Natti

Ursäkta sen uppdatering. Men vi har haft så fullt upp här hemma. Tvättat, lagat mat, städat, kollar på Paradise mm. Nu ska jag strax gå och lägga mig i sängen. Tänkte bada, men kollade på klockan och det känns lite väl sent för se va.

Amanda got my dress anyway ;) Woooho! Jag har äntligen hittat en som jag vill ha. Som självklart är slut överallt, hela gävle, uppsala och nästan hela sthlm. Men nu har Amanda hittat den. Förstår ni vilken ängel ;) Åh yes.
Nu är det bara 1 kvar. Så sköönt

Kolla in vilket snyggt hölster som jag ska få av Matte i julklapp ;) Den är ännu snyggare i verkligheten.


Godnatt babes, vi hörs imorgon. Då lovar jag en Dagens :)

20.19

Nu sitter jag och Matte och kollar på Det Okända. Det är så spännadeeee!!


15 December

Trevlig kväll allihopa. Har suttit i säkert 2 timmar nu på nätet och kollat efter en julaftonoutfit, juldagsoutfit och en nyårsoutfit utan resultat. Jag spyyyyr va drygt det är.

Imorgon på lunchen blir det granskning på stan för tusonde gången. Jag måste hinna den perfekta (som inte finns). Iallafall inte i den här stan!!!!!!!!

Nu ska jag lägga mig o sovrummet och fortsätta titta på Bridget Jones dagbok.

Har fått hem mammas julklapp nu som jag och Josefine har beställt. Så jäkla braaaa! (Min första julklapp)

Godnatt

Vimmel ;)


14 December

Jag har gjort om naglarna idag också. Titta så fint nu till jul och nyår :)


Och kolla så vitt det blivit .. Snön bara öser ner. Precis lagomt till jul. Hoppas det ligger kvar bara..

Svenska hjältar 2009

Efter jobbet idag så åkte jag med mormor och morfar till Sätra för att fira Cissi som fyllt 21. Vi åt jätte god mat, och cheesecake till efterrätt. Sen fick jag skjuts hem av morbror precis i lagom tid till svenska hjältar.

Jag tvättade av mig sminket och satte på mig morgonrocken och nu sitter vi bänkade Matte och jag i soffan. Alltså, man gråter ju hela tiden. Jag blir så rörd. Att det finns så fina människor. Och stackars lilla Liv då.. Gud va ja grina..

Just nu är det ju reklam. Så nu får man pusta ut lite.. Hehe

Lucia

Idag har jag och familjen varit och kollat på lillasyster som är en av tärnorna till Gävles Lucia. Det var jätte fint och mysigt. Dom är jätte duktiga. Sen gick vi till Helt Enkelt och käkade. Jag åt Robbans heta fräsare och köttet var M. Så jääkla gott. Amanda, förstår inte hur du kan leva utan kött? ;P

Matte, pappa, farmor och Hasse är och kollar nu klockan 5. Vi gick ju klockan 3. Lite tråkigt att det blev olika tider, men det gör ju inget. Ja, jag funderar på om man ska skaffa sig en gran idag eller inte. Det är jätte många som ska klä granen idag och det vill ju såklart jag också göra. Men det går ju inte så bra om man inte har någon gran. Så vi får se vad Matte säger när dom är klara där då.
Jag vill också göra lussebullar. Men när ska man få tid och ro till de då? På fredag kväll kanske ..


Gårkvällen var jätte rolig. Mycket folk ute och en riktigt trevlig förfest. Dock alldeles för mycket shots blev det. Jag slutade i badrummet i natt. Usch! Det är såå himla tråkigt.

Här kommer det lite bilder ..



L ö r d a g

Idag slutade vi alla klockan 3. Jätte skönt. Så då cyklade jag hem och nu har jag slappat i soffan sen dess. Det är Filip och Fredrik på tv, så jäkla roligt. Dom är så sjukt duktiga.. Jag blir impad.

Ska följa med Sandra hem till henne när hon slutat klockan 5. Fixa lite saker. Sen hem till mig och börja fixa oss. För ikväll är det Party-Lördag. Ses vi ute?

Nu börjar programmet igen ;)

Vårat mästerverk

Nu har jag precis kommit hem från en otrolig mysig kväll. Vi har druckit glögg och julmyst, ätit pepparkakor med ädelost, kollat på idol och byggt världens snyggaste pepparkakshus med oss själva som inneboende. Alla fick göra sig själv. Jätte fina blev vi. Det är ett Vinhus för oss Vinhaggor.


Bagar-Madde fick sköta ugnen, som funkade såå bra :P


Sandra kunde inte låta bli degen ;) Hehe



Sandras neger-stjärt som hon gjorde sjönk ihop i ugnen och resultatet ser ni på skärbrädan, Haha


Se så fint det blev. Och allt har vi gjort själv, design, bygget och stylingen. Oslagbart.


Grisen är Sandra och jag är tjejen som hänger på taket. Jag dricker vin. Sandra har redan gluffsat i sig sin flaska.


Detta är Emma-ängel, hon gillar också vin.


Och tutt-Madde. Hon fick största vinflaskan. För hon ääälskar vin.

Nu blir det till och sova så att man är pigg och allert imorgon. Godnatt godnatt godnatt ♥ ♥ ♥

Fridaay

Hej kära vänner. Idag fick jag sluta en halv timme tidigare. Jätte skönt, har varit så trött idag. Så nu har jag ätit lite hemma och bytt om till mjukisar. Ska snart cykla ner till Madde och julbaka, mysa och kolla på Idol. Det blir jag, Madde, Emma, Sandra och Frida :) Bara brudar.. Så jäkla mysigt.

Hoppas Erik vinner idag. Jag kommer rösta på dig ;) Hoppas du svarar på riktigt den här gången.

Här kommer min outfit. Hade såklart mina nya stövlar ;) Supersköna har dom varit.



Imorgon jobbar jag mellan 10-16 tror jag. Sen blir det stan en sväng och sen blir det party ;)
Köpte en liten grej idag bara. Ett par spets handskar som jag ska ha på lördag. Hinner tyvärr inte visa er nu. Men ni får ju se dom imorgon kväll, då dom ska invigas ;) Skit sexiga! Aja, Nu sticker jag. Puss på er.

Lunchtime

Idag blev det sallad från självplocken på Konsum. Hur bra som helst! Och min favorit dryck, Ramlösa :)


10 December

Hejsan bloggen! Min vardag har verkligen kommit i rutin nu. Jag jobbar 10-18. Så det händer inte så mycket annat på dagarna, förutom på luncherna då jag inte kan hålla mig för att gå runt på stan och shoppa lite. Skor och kläder bara ropar efter mig i skyltfönstrerna. Så känns det.. Men nu eftersom jag har jobbat så mycket så unnar jag med lite av varje också. Idag fick två par skor följa med mig hem. Jag älskar skoor och har massor, jag vet (matte spyr på mig:P) men dom tillhör mig.


Dessa overknee stövlar kommer från Scorett. Måste köpa lite fler platta skor nu, så att jag kan använda dom när jag står och jobbar hela dagarna :)



Och dom här kommer i från Dinsko :) Dom ska invigas på lördag!

Här kommer min Dagens.


Vilken attityd ..


9 December

Ons-Dagens outfit :)



Idag har dagen gått jätte fort. Har även suttit i ett löshår.. Det blev super snyggt och hon blev FÖR nöjd. Så jäkla kul :) På lunchen shoppade jag lite också. Behöver lite bas kläder nu känner jag.



Vita tunika, Vero Moda 239:-
Svart tunika, Ginatricot 149:-
Sjal, H&M 79:-

Natti

Snart ska jag gå och lägga mig. Har precis kollat på de senaste DH avsnitten. Jag blir helt extas innan jag ska se det. Så himla spännande och jag älskar serien så mycket. Jag har myst ner i soffan med popcorn och ananas och lite julmust. Jätte mumsigt. Imorgon väntas jobb.

Det är fajt i akvariumet också. Kolla in .. tog nyss ett kort.


Jag undrar vad dom håller på med. Pickade lite på glaset så dom skrämdes lite. Men sen simmade dom emot varandra igen. Knasiga fiskar jag har.

Nu gäspar jag alldeles för mycket här. Godnatt på er

18.38

Nu är Emma här. Håller på och gör slingor på henne :) Kommer bli jätte fint.

Vad tycker ni om min nya design? Hehe
Har inte haft så mycket för mig idag, så varför inte göra någonting nytt:)
Jag älskar kattdjur, som leopard, tiger, panter m.m. Så därför fick den lilla skönheten äran att vara min header :P


Har glömt och säga att våran dator hemma har krashat, så inte en enda bild gick och rädda :( Jag är så himla ledsen över det :( Alla mina älskade undarbara fina bilder. Åååhh.. varför hade vi ingen backup. Hur dum får man vara.

Iallafall så har jag panik över min önskelista inför julen. Jag kan inte bestämma mig!!!!!!!

8 December



23.48


23.38

Vimmel från i Lördags på Hells Kitchen.

7 December

Godkväll kära läsare. Först kommer lite kort från gårkvällen.
Vi mös, kollade på Fools gold, åt Ceasarsallad och älskling överaskade mig med ett rent akvarium. Det var jätte fint.




Idag har det varit en jätte skön dag på jobbet. Klippningar, god lunch, härliga tjejer och tiden har gått fort :) Klockan 5 hämtade Matte mig och vi åkte direkt upp till rinken och mötte upp pappa och Jonas. Sen åt vi kycklingspett med potatisklyftor och därefter gick vi och satte oss på våra platser för att sen se matchen. 6-1 blev det till Brynäs. Så skönt att dom vann.. men Röggle sög verkligen.

Nu kollar vi på Grannfejden och snart börjar Paradise :) Men det vill inte Matte se. Men det vill jaaaaag :D Hahaha

Här kommer dagens outfit



Imorgon är jag ledig. Jätte skönt ska det bli.. Jag ska sova ut, ta en långt bad, bränna lite skivor till jobbet, dona lite här hemma och bara ta det lungt :)

Vår lördag i Sthlm

Gårdagen.
Vi var hemma hos Amanda och förfestade, spelade spel och hade jätte roligt. "Släpp eut mig i dette heus"
Sen åkte vi in till stan och mötte upp Calle och Mattias. Sen gick vi till Sturecompaniet och avslutade kvällen på Hells Kitchen. Vi hade en jätte kul kväll. Här kommer bilderna :)


Här sov vi, Amanda i sängen, Frida i soffan och jag på den underbara madrassen på golvet. Jag hade första parkett franför tvn. :) Toppen! Men imorse klöste Dolly sönder den, så det pös.. Så tillslut låg jag med ryggen och arselet på golvet Haha


Frida och Joe-jätte Amanda


Shotsglas var det..


Mmm.. Jag älskar shots med fruktkött i. Mmmm (not) Hahaha

Ingen fest för Frida utan sugrör heller... nej nej

Otrrrrrrrrrrrrrrroligt goda. Aa, det var dom faktiskt.


Mandy med sin bästa sida.


Frrrida trodde det var tävling om vem som kunde bygga högst torn. Det var bara jag som förstod va spelet gick ut på ..


Hon var störig under hela spelet och förstörde konsentrationen för oss andra..


Tillslut vart hon så vild att hon spillde ner hela köksväggen. Efter en hård utskällning av Amanda så fick hon torka upp efter sig.


Min favorit öl. Love it


Ja, ja har inget o säga här :)


.. Men det har jag här. Nu efter allt elende som hon ställt till med så blev hon glad igen :)


Ser nästan ut som ett spegelvänt foto? Frida, Mattias, Calle och Amanda.


Frida och Mattias.

Blondie vs. Brownie.


Saa waat deee kraaaaaaaaaap .. hiiiiiiii


Vi två igen. Ganska trött på våra ansikten nu. Tur att bilderna är slut.

Vi hade jätte trevligt iallafall :)

Hos Amanda

Vi har varit på stan, fikat. Åkt hem till Amanda och vilat. Varit och käkat. Och nu är vi hemma hos Amanda igen och ska börja göra oss i ordning. Vi har haft en jätte mysig dag. Men vi är verkligen as sega.. Haha, ingen orkar lyfta en fena och tjejerna är bakis. Vi har provat hela Amandas garderob men nu tror vi att vi vet vad vi ska ha på oss. (Haha många vi;P) Vi kollar på robinson också:)

NU: Dags för sminkning ..

Prick 14.00


På väg..

Hej hej. En glad Denice sitter på tåget och har precis paserat Tierp. Jag har tagit upp 4 säten med bord. Hur härligt som helst. Men tåget guppar jätte mycket.. Man åker åt sidan hela tiden. Störigt. Faluns tåg var mycket bättre. Hehe

Det har gått jätte fort att jobba idag. Vips så var klockan 10 i 1 och jag var tvungen att skynda mig till tåget. Magen kurrar.. Jag är hungrig. Så har dom bara en automat. Men jag har iallafall med mig minimorötter och lite marabou :)

När jag kommer fram möter Frida och Amanda mig. Sen ska vi gå på stan och fika. Sen åker vi hem till Amanda.

Här kommer Dagens outfit.



Nytt
Paljettväst, H&M 299:-
Nya leggings, lite glansigt tyg 99:- (suuper sköna)

Hahahaha

Kolla in kommentaren jag fick idag!

Lulefolket
om Världens finaste datum 28/11:
Vi är ett lulegäng som önskar er all lycka i framtiden;) Bra val, Matte, jävla goknullat fruntimmer, det vill vi lova!!

Tre dagars klädval :)

Här kommer ons-Dagens, tors-Dagens och fre-Dagens outfits :)







Puss Puss


4 December

My blog, my blog.. What a day.

Jag har jobbat hela dagen. Fullt upp kan jag säga. Men det är så himla roligt. Älskar tjejerna på jobbet.
Sen när jag slutade så åkte jag hem och fann Matte sovandes i vardagsrumssoffan. Min lilla babe.. Så trött han var då. Jag lät han sova och la mig i ett varmt bad. Kanske hur skönt som helst. Sen kom jag på att jag skulle färga utväxten. Så jag torkade på allt hår (tar 100år att torka) och la i färgen i utväxten och sen var jag ju tvungen att blöta det igen, OCH torka. Haha.. Så sjukt jobbigt. Det är ett projekt när jag ska tvätta mitt hår känns det som. Plus att jag lär ha i tusen treatment produkter för att löshåret ska återfå sin näring.

Nu kollar jag och Matte på Idol. Helt paff att Erik inte var solklar till final. Men han kommer ändå ta hem skiten. Han är oslagbar, jag får gåshud när han sjunger.

När Idol är slut ska jag börja packa inför imorgon. Åh.. jag längtar! Vi kommer ha så jävla roligt..
Jag ska jobba först mellan 10 och kvart i 1. Sen måste jag gå till tåget, som går 1. Tågresan tar bara 1,15 min. Det är ju helt otroligt de. Eller är det jag som är efter. Har för mig att det tar 2h till Sthlm. Hehe.. Men det kanske är nya tåg och bättre förbindelser förmodligen :) Hehe

Har shoppat idag också.. Ska ha på mig det imorgon. Så ni får se dagens då.

Jag har iallafall röstat på Erik iallafall och han gick vidareeeeeee :D Wohoo

-Hej, Erik här!
-Hej, säger jag.
-Tack för att du ringer och röstar på mig.. bla bla.

Kul att man trodde att det var han själv som svarade då. Haha
Matte sitter bredvid och asgarvar.




3 December

Hej bloggen! Fullt upp? Nä, menar du! Så jag har inte hunnit blogga alls. Har tagit en Dagens både igår och idag. Men nu är jag hemma hos Jenny och har kameran hemma. Så ni får dom så fort jag lagt in bilderna.

Igår jobbade jag och hade fullt upp efter jobbet. Och samma idag. Men nu sitter vi hemma hos Jenny och pustar ut lite.. Jag ligger i sängen med min mini och Jenny, Anna och Sandra sitter i soffan. Snart börjar PH. Ikväll är det ju parsermoni. Spännade.. Haha

Nu har jag bokat och betalat tåget till på lördag. Då beger jag mig till bästa Amanda. Frida är också där när jag kommer. Hon åker dagen innan för att se BSB. Så dom möter upp mig vid tåget halv 3. Sen ska vi gå på stan och så. Sen får vi se vad vi ska göra. Festa såklart.. Men mer vet jag inte. Hehe
Det ska bli jätte roligt och få se hur Mandy bor och har det. Så Stockholm, here i come.

Imorgon väntas jobb, jobb, jobb.. Sen ska jag ha myskväll med Matte. Maaajs

Godnatt gullefisar

"Det finns ju så mycke minnen"

Citerat från Hey Baberiba, som jag och Matte ska kolla på nu. Det är så jääävla roligt. Vi kollade alltid alltid på det förut.

Imorgon får jag lite efterlängtade grejor från mamma. Längtar!! En grej är en julklapp till Jenny. Hon kommer bli så glad tror jag :)

Godnatt.

Saknar Amanda nå fruktansvärt nu :(

Tisdag

Idag är jag riktigt glad. Idag var min första dag på jobbet dom fast anställd. Vi har skrivit avtal och allt är klart. Jag är så himla glad och jag trivs så otroligt bra. Alla tjejerna är underbara! Efter jobbet åkte vi till Golfrestaurangen och åt julbord med Luciagruppen som lillasyster är med i. Jag, Matte och Mamma var det. Det var hur gott som helst och vi alldeles för mycket.. Haha + efterrätt. Allt fanns ju. Man blir ju helt galen.
Men innan maten så lussade dom för oss. Josefine blev inte Lucia iallafall :( Om ni inte visste det redan. Det var nr 10 som blev. Dom är verkligen jätte duktiga. Hoppas ni också får se dom.

Här kommer min dagens outfit. Idag har jag knäppt med sandbild. Ser lite suddigt ut.. Men det duger :)




Nu kollar jag på "Jag ska bli stjärna" på 4an. Vilka underbarn alltså. Det är kul att kolla på. Man blir lite avis.. Jag är lixom inte skit duktig på nånting egentligen.. Hehe.. Jag vill också vara totalt grymt på något!

Jag sov nästan ingeting inatt. Hur kontigt som helst.. Jag låg och vred på mig hela natten och blev förbannad på mig själv att jag aldrig somnade. Sen berättade mamma idag på julbordet, att det var fullmåne. KONTSIGT ATT JAG INTE KUNDE SOVA DÅ. Jag har jämt svårt att sova när det är fullmåne. Först trodde jag bara att det var psykisk inbillning.. Men nu visste jag ju inte ens det. Men kunde ändå inte sova. :(


RSS 2.0