Fredag

Idag har vi haft en jätte mysig dag. Brända, biltur och grillning hos Acke. Jag låter bilderna prata.



Min vecka hittills

Måndagens


Så hade vi styling på morgonen på en klass 1:or, så söta! Och då använde vi sprayfärger och dom var super nöjda :)

    

Sen efter lunch så kom Jenny, Lovisa och Ewe. Så färgade vi håret på dom. Blev slingor och utväxtfärgning ;)
När vi kom hem cruisade vi lite i Lovisas bil och åkte ner till jetskibanan och hälsade på lite.









I tisdags hade vi klippteknik och sen när jag kom hem gick vi på stan en sväng, sen blev det fika på java.
Jag, Amanda, Jenny, Sanna, Frida, Nina, Sandra, Moa och Sanna :) Vilket gäng vi blev!
´


Dagens:


Och lite bilder från idag :)
       Sanna fick hjälpa mig att färga in Amandas löshår :) Duktig! Blev visst inga bilder på Amanda, Sanna var väl för ego att hon bara ville ha kort på sig själv :P Ni blev jätte fina idag tjejer :D Tack för att ni ställer upp till vårshowen.

Nu ska jag och Matte kolla på Mumien, läskigt!!!

Godnatt ♥

Färgmodeller idag

Amanda, Sanna och Johanna ska följa med mig till Falun idag. Ska göra slingor av olika slag på alla tre. Sen ska dom + Jenny, vara mina modeller på våran Vårvisning nästa tisdag. Ska bli jätte skoj! Blev sovmorgon idag också, för vi har ju träning och städning på morgonen, vilket dom inte ska vara med på. Skönt!

Amanda ska hämta mig och 5 minuter, så det är bäst jag börjar klä på mig :)
Ha en toppen dag allihopa! Vädret är fantastiskt och mot helgen ska det blir 18 grader. Kan vi förståå?? :D

Lunch i solen

Nu har vi lunch på skolan. Har klippt en herr-docka hela morgonen, som förtillfället ser ut som jesus typ :P Ska strax gå ner och sätta oss på våra bänkar neran för entren och dricka kaffe i solen. Super skönt är det ute! När jag kommer hem till Gävle sen, så ska jag möta upp Jenny, Amanda och Sanna så ska vi gå på stan lite och sen sätta oss på Java och fika. Är det superskönt så kanske det blir bocken.

Ha en superskön dag

HEJ LOVELY

Vi börjar med en Dagens









Shopping från helgen, snygg klänning från Gina. Ska bäras på lördag :)


Vill inte prata om gårdagen, somnade pinsamt tidigt. Har varit en vit helg iaf! Så idag, har det varit en super skön dag. Vaknade rätt tidigt (vilket var logiskt med tanke på gårdagen) då kollade jag och Matte lite på tv och åt frulle. Sen gick jag upp i lugn och ro och fixade i ordning mig. Ringde Amanda som en tok. Hon var nämligen på väg hem från Arlanda då:) Så fort hon kom hem så sprang jag över. Så kul och se dig igen stumpan:) Har saknat dig så! Och lite avis man blev på all shopping och så då. Själv fick man en present, ett deadem och rockringar ;) Superbra! Tack.

Sen gick vi, Nina och Sanna ner på stan och satte oss på Java och fikade. Det var lite för kallt för att sitta ute, hade tänkt oss Brända först. Men det var jätte mysigt på Java. Tog lite kaffe till att börja med, sen beställde jag och Sanna in en varsin Sallad. Jag tog kyckling, ädelost och baconsallad och Sanna tog parma/mozarella. Båda tog vitlöksdressing till. Jätte gott! Tur att ingen av oss skulle hångla direkt efter säger jag! Hahaa

Imorgon ska Jenny, Lovisa och Ewe följa med mig till skolan och vara färgmodeller :) Ska bli riktigt kul att fixa till deras 20 mil långa utväxter :) Haha

Ha en bra kväll alla söta läsare!


Krogtripp

Igår följde vi med Goya till Sandviken och gick ut där. Vi hade verkligen sjukt roligt!!! Lagt in bilderna på facebook precis. Tar lite längre tid och lägga in dom här på bloggen, så ni får några stycken. Ska möta Jenny precis på icasöder, så ska vi köpa lite godis och kolla på Yesman.





Dagens



Idag har jag, Jenny och Lovisa käkat lunch på Brända i solen. Det har verkligen varit en jätte skön dag. Emma och Ranja kom förbi en sväng och gjorde oss sällskap. Har nyss lagt in lite bilder på Face sen igår. Hade super roligt! Väntar på att Jenny ska komma hem från sin pappa nu. Sen får vi se vad det blir.

Ha en trevlig lördag

Påskmat

Det är verkligen hur gott som helst med påskmat (julmat eller vad man kallar det). Är hos mormor och morfar nu och har precis ätit upp. Är dö mätt nu!

Vaknade 9 imorse och gick upp då, mötte pappa på Lido och åt frukost. Sen skjutsade jag hem honom och låna bilen ut till Camilla och Johnny. Jenny och Sanna skulle bleka tänderna. Ska lägga in bilder på de sen ;) Det vart verkligen hur bra som helst. Nästan 5 nyanser ljusare. Sen åkte vi in till stan igen och Jenny och jag mötte pappa och Ali (video Ali på sätra) och åt lunch. Blev kyckling med ananas för alla 4.

Ikväll blir det iallafall partaj, ska verkligen bli skit roligt. Fixning med Jenny i Amandas lånade lägenhet. Blir förfest hos Emil och sen vidare till slick.
Ha en bra kväll, kanske ses ute ;)


Amanda, hoppas du har det super bra! Saknar dig

Matte och jag under åren















PUSS älskling. Love you

Blir ett kort inlägg


Har precis ätit. Vrålhungrig efter vårat hårda yogapass idag. Snart ska vi sätta igång att klippa lite med Tom. Har haft klipp med honom sen i måndags. Jätte kul!

Ha en bra dag allihopa.

Säljes

Beställde VÄRLDENS SNYGGASTE skor från gojane.com för två veckor sedan och fick dom i veckan. Men TYVÄRR var dom för små. Så jävla synd, eftersom det är ett av de snyggaste paren jag skulle haft isåfall. Men nu måste jag sälja dom. Dom hade inte min storlek kvar så då går det ej att byta heller.
Med frakt och tull blev skornas slutpris 715 kr. Och jag tänker sälja dom för 700 kr :) Så vill du ha som så är det bara att säga till. Det är storlek 38.







Säljer även mina rosa super söta skor. Dom trycker för mycket på min lilltå att de gör jätte ont. Dom är aldrig använda ute. Det är storlek 40 på dom! 300 kr tänker jag sälja dom för.




God Söndag

i torsdags kom mina älsklingar hem till gävle. Och jätte trevligt hade vi.
             


i fredags hade Jenny födelsedagsfirande med god middag, efterrätt och sällskapsspel.

     

Emmas och min humor slår ju allt. "R R R Rrrrrrr" ELLA VAFAN!
   

i lördags hade Robin födelsedagsfest :) sen blev det Goya.

 
                

Och helgens outfits:











Vill åka till Spanien!


Mitt aprilskämt

Imorse när jag satt på tåget på väg till skolan så satt jag och tänkte ut mitt skämt. Så jag skickade ett mess till ca 20 st i min telefonbok. Samma sms:
"Nu sitter jag och Matte i bilen på väg till Arlanda. Hittade världens billigaste sistaminuten. Ha det så bra i kalla Sverige. Puss Denice och Matte."

Gissa om det var många som gick på det? Hahaha.. Jag är så bra! Så jävla roligt när andra skäms över att dom är så dum ibland ;) Nästan alla gick faktiskt på det! :) hihi
Och jag hade tänkt ut min taktik. Jag tänkte att om man skickar så tidigt som möjligt så har folk knappt hunnit vaknat och då fungerar inte hjärnan riktigt + att ingen har hunnit lura dom än. Och det blev lyckad. Så skönt.

Martin Axner var faktiskt den första som inte gick på det. Han skrev: "1:a April, skulle inte tro de. Ha det så kul i kalla Falun". Haha, typiskt!

Den ända som har lurat mig idag iallafall är Sandra. Hur dum jag nu var som gick på det och inte tänkte ett steg längre.


Onsdag

Skola som vanligt :) Idag har vi haft stenhårt pass på morgonen sen fick vi besök av Marcus från GHD och information om deras plattänger. Så fick vi prova massa olika lockar och produkter. Jätte kul var det! Man fick mycket tips. Sen har vi färgat in vårat egna hel-huvud i en och samma färg. Den såg ju ut som en clown innan vi började. Eftersom vi har färgat en fjärdedel varje gång vi provat något nytt. Men imorgon ska den klippas och då blir det snyggare om hela håret är i samma färg.

Halv 7 möttes jag, mamma och lillasyster på Helt Enkelt för att äta. Var så länge sen vi tre gjorde något tillsammans. Vi åt super god mat och hade jätte mysigt. För mig blev det grillad biff med svampsås och potatisgratäng :) Sen åkte vi hem till mig och så stylade jag dom med en ny teknik jag lärde mig idag med plattången. Typ som ett tretångsjärn fast större lockar och det ser mycket mer naturligt ut :) Super snyggt blev det!

DAGENS



Nu blir det tv i sängen. Matte är och kollar på hockey, men han kommer nog hem när som helst :)
Godnatt

PS. Idag kom Jenny hem föresten, blev helt chockad när hon ringde när jag satt på tåget på väg hem till Gävle. Trodde att hon skulle komma hem imorgon. Så glad att du är hemma nu babe!!! Så ska vi busaaaaa! DS.

RSS 2.0